Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:2funny:
το αξιζει ομως...ειπαμε το χιλιαρικο ειναι το ταβανι,μεχρι εκει καλα ειναι οταν ειναι ωραια η γκομενα
καλα εδω θα μου πεις πληρωσα 50ευρω στα συνορα γιατι αργησα μια μερα..τα 50 της μπουμπους θα μας χαλασουνε? :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
μη φοβου η τυχη μετα σου..προγραμματιζω μετα τις 23 Απριλη να ανεβω 15 μερρες Ουκρανια & Μολδαβια.
εσυ να κατσεις εκει που εισαι....μου ζητησαν 3 θεσεις στο αεροπλανο για να κατσουμε οι 2 μας...οποτε δεν θα πας πουθενα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• flirtkg.jpg
    flirtkg.jpg
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ποσο να ζηταει αυτο το γλυκο μωρο για ολη νυχτα σεξ
και μονο οτι τη λενε ΜΠΟΜΠΟΚΟΥΛΟΒΑ με καυλωνει......
γλυκο σλαβικο μωρο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσυ μου φαινεται μαλλον κατι τετοιο θελεις να δεις,ουκρανη μοντελο απο κιεβο στην κινα μιας και εισαι φιλοασιατης  :grin:
Lada Brick τη λενε,γκουγκλαρε την αξιζει
μην περιμενεις απο τον κμαν,τετοιες γαμουσε μονο ο νταβαριτς  :grin: :grin: :grin:

Τέτοιου επιπέδου γκόμενα μπορείς να γαμήσεις αν κάτσεις Κίεβο πάνω από 5 μέρες.Σιγά μην κάτσω 5 μέρες Κίεβο είναι τελείως ασύμφορο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται η γκόμενα που πόσταρε ο κμαν, θα την έλεγα 7άρι. Προσωπικά ΔΕΝ γαμάω καλύτερες και έχω τα μισά του χρόνια...

Αύριο φεύγω από Κίεβο και μάλλον θα κάνω καιρό να επιστρέψω (αν επιστρέψω) λόγω βεβαρυμένου προγράμματος. Επιμένω πως αυτήν τη στιγμή το Κίεβο (και κατ'επέκταση και η υπόλοιπη Ουκρανία φαντάζομαι) αποτελεί το νο1 σεξοπροορισμό στην Ευρώπη. Σε αυτό συντελεί σε καταλυτικό βαθμό το χαμηλότατο κόστος ζωής και το πάμφθηνο γρίβνα.

Βλέπω καμιά φορά στο νήμα για τα μιλφ call girls συναγωνιστές να ποστάρουν ελλεινές περιπτώσεις, στις οποίες καταθέτουν 60άρια και 80άρια. Ας βάλουν κανα 20άρι παραπάνω και ας πάνε ένα ταξιδάκι Ουκρανία καλύτερα (τα αεροπορικά απο Αθήνα είναι 90 ευρώ πάνε έλα νομίζω με απευθείας πτήση, βολικότατη για ΠΣΚ).

Αυτά όσον αφορά το κομμάτι Ουκρανία / Κίεβο, ελπίζω να βοήθησα.

Kατά 99% η στάση του μετρό λέγεται Kontraktova Ploshcha.

Για λόγους πληρότητας ξαναποστάρω την ταξιδιωτική αναφορά από την πρώτη μου επίσκεψη, η οποία κατ΄εμἐ είναι ακόμα επίκαιρη:

Και μια ερώτηση προς τον τύπο Mindreader: τὐπε τι επαγγέλεσαι αν επιτρἐπεται; Παίζει να είσαι / ήσουν consultant?

Edit: Και μια ακόμη ερώτηση για τους πιο έμπειρους, είναι χαρακτηριστικό των Ουκρανίδων να είναι μονίμως αργοπορημένες; Έχω φάει απίστευτα στησίματα (δεν αναφέρομαι μόνο σε πουτάνες).

Ρεαλιστικά κανείς δεν μπορεί να βρει καλύτερες στο χρόνο που πάω εγώ.Εσύ πας για 3-4 μέρες οπότε δεν έχεις ελπίδα να βρεις καλύτερη.Απλά δε γίνεται.Γιατί κάνω 100 περίπλοκα και διαφορετικά συστήματα.Για να βρει κάποιος καλύτερη γκόμενα από αυτές που ποστάρω πρέπει να κάτσει Κίεβο πάνω από μια βδομάδα τουλάχιστον και να φάει 2500 ευρώ τουλάχιστον.Που δεν το κάνει οπότε δε γίνεται.
Εσύ είσαι απλός τουρίστας πας για μικρό διάστημα δεν ξέρεις ρωσικά έχεις σχεδόν τα πάντα εναντίον σου.Θα βρεις αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα καλό εκτός αν μείνεις κανά μήνα και χτυπάς κάθε ΠΣΚ τα κλαμπς.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
ποσο να ζηταει αυτο το γλυκο μωρο για ολη νυχτα σεξ
και μονο οτι τη λενε ΜΠΟΜΠΟΚΟΥΛΟΒΑ με καυλωνει......
γλυκο σλαβικο μωρο...
γαμω την γεωγραφια μου και την λαογραφια μου και την λαοπροελευση μου μεσα
οζμπεκος οχι σλαβος
ουζμπεκος τουρκος
ουγκ :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γαμω την γεωγραφια μου και την λαογραφια μου και την λαοπροελευση μου μεσα
οζμπεκος οχι σλαβος
ουζμπεκος τουρκος
ουγκ :2funny:

Αυτό τύπε για να δεις πως κάποια πράγματα τα έχει αχταρμά στο μυαλό του ο Έλληνας... Ζήτημα αν το 90% όσων εκφράζουν άποψη για Ρωσίδες πχ έχουν γνωρίσει πραγματική Ρωσίδα. Ένας φίλος μου έλεγε τις προάλλες οτι δεν του αρέσουν καθόλου οι ανατολικές - στην πορεία της κουβέντας κατάλαβα πως με τον όρο ανατολικές εννοούσε Βουλγάρες και Ρουμάνες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό τύπε για να δεις πως κάποια πράγματα τα έχει αχταρμά στο μυαλό του ο Έλληνας... Ζήτημα αν το 90% όσων εκφράζουν άποψη για Ρωσίδες πχ έχουν γνωρίσει πραγματική Ρωσίδα. Ένας φίλος μου έλεγε τις προάλλες οτι δεν του αρέσουν καθόλου οι ανατολικές - στην πορεία της κουβέντας κατάλαβα πως με τον όρο ανατολικές εννοούσε Βουλγάρες και Ρουμάνες...

Οι Σλάβες περίπου ίδιες είναι.Ουκρανέζες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Τσέχες,Λευκορρωσίδες μία από τα ίδια.Εδώ εγώ μόνο είμαι που εκφράζει αυτή την αντίληψη όλοι οι άλλοι λένε οτι είναι διαφορετικές αλλά αν υιοθετήσετε τη θεωρία θα δείτε αποτέλεσμα γιατί είναι ανοιχτά χαρτιά.
Εντάξει ας πούμε όλες 1000 ευρώ ζητάνε η Τσέχα θα τα ζητήσει σε διακοπές η Πολωνέζα σε είδη ανάγκης και ενοίκιο,η Ουκρανέζα σε κινητά και κοσμήματα,η Ρωσίδα σε γούνες στην τελική το ίδιο ποσό περίπου είναι.200 ευρώ για μια νύχτα,1000 ευρώ για μια βδομάδα.
Αν κάποιος πάει Πολωνία και λειτουργεί σα σπονσοράς άρχοντας λες και βρίσκεται σε ουκρανικό κλαμπ θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα αν και φαινιομενικά η κουλτούρα δεν το σηκώνει.Αν πάει Ουκρανία σε κυριλέ κλαμπ και το παίζει καμάκιας γαμίκος λες και βρίσκεται σε χύμα φοιτητικό κλαμπ Πολωνία πάλι θα έχει καλά αποτελέσματα.Οι χώρες αυτές έχουν ενδοεπικοινωνία με ανώτερη μορφή καμακώματος βέβαια τους Βαλκανιόπουτσους.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οι Σλάβες περίπου ίδιες είναι.Ουκρανέζες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Τσέχες,Λευκορρωσίδες μία από τα ίδια.Εδώ εγώ μόνο είμαι που εκφράζει αυτή την αντίληψη όλοι οι άλλοι λένε οτι είναι διαφορετικές αλλά αν υιοθετήσετε τη θεωρία θα δείτε αποτέλεσμα γιατί είναι ανοιχτά χαρτιά.
Εντάξει ας πούμε όλες 1000 ευρώ ζητάνε η Τσέχα θα τα ζητήσει σε διακοπές η Πολωνέζα σε είδη ανάγκης και ενοίκιο,η Ουκρανέζα σε κινητά και κοσμήματα,η Ρωσίδα σε γούνες στην τελική το ίδιο ποσό περίπου είναι.200 ευρώ για μια νύχτα,1000 ευρώ για μια βδομάδα.
Αν κάποιος πάει Πολωνία και λειτουργεί σα σπονσοράς άρχοντας λες και βρίσκεται σε ουκρανικό κλαμπ θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα αν και φαινιομενικά η κουλτούρα δεν το σηκώνει.Αν πάει Ουκρανία και το παίζει καμάκιας γαμίκο λες και βρίσκεται σε χύμα φοιτητικό κλαμπ Πολωνία πάλι θα έχει καλά αποτελέσματα.Οι χώρες αυτές έχουν ενδοεπικοινωνία με ανώτερη μορφή καμακώματος βέβαια τους Βαλκανιόπουτσους.

1. Εγω μίλησα για Ρουμάνες και Βουλγάρες, είναι οι Ρουμανοβουλγάρες Σλάβες; Εγώ τις λέω βαλκανογύφτισσες...
2. Ρε τύπε, επειδή εμείς πληρώνουμε και γαμάμε κάποιες σημαίνει οτι όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες; Δηλαδή επειδή η Ηλιάδη, που βλέπω το νήμα της, είναι καμμένη ξεκωλιάρα αυτό σημαίνει οτι όλες οι Ελλεηνίδες είναι καμένες ξεκωλιάρες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1. Εγω μίλησα για Ρουμάνες και Βουλγάρες, είναι οι Ρουμανοβουλγάρες Σλάβες; Εγώ τις λέω βαλκανογύφτισσες...
2. Ρε τύπε, επειδή εμείς πληρώνουμε και γαμάμε κάποιες σημαίνει οτι όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες; Δηλαδή επειδή η Ηλιάδη, που βλέπω το νήμα της, είναι καμμένη ξεκωλιάρα αυτό σημαίνει οτι όλες οι Ελλεηνίδες είναι καμένες ξεκωλιάρες;

Οχι όλες οι Σλάβες αλλά ας πούμε το 30% είναι.Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.Και παντού Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία κτλ το ίδιο.Για αυτό οι χώρες αυτές είναι τέλειες.Αν δεν υπήρχε τέτοιος στρατός από σπονσορέτς,σεμιπρος,προς και wannabes η ζωή θα ήταν για αυτοκτονία.
Οι σλαβικές χώρες είναι τόσο τέλειες που απλά δεν υπάρχει κάτι τελειότερο.Το καταλαβαίνετε με τη μόνιμη κατάσταση πριαπισμού.Μόλις περνάς τα σύνορα από Γερμανία σε Πολωνία σου σηκώνεται 10 πόντους παραπάνω μόλις τα περνάς από Πολωνία προς Ουκρανία σχεδόν δε νιώθεις διαφορά.
Πάντα το πουλόμετρο είναι ο ασφαλέστερος δείκτης της αξίας κάθε χώρας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ρεαλιστικά κανείς δεν μπορεί να βρει καλύτερες στο χρόνο που πάω εγώ.Εσύ πας για 3-4 μέρες οπότε δεν έχεις ελπίδα να βρεις καλύτερη.Απλά δε γίνεται.Γιατί κάνω 100 περίπλοκα και διαφορετικά συστήματα.Για να βρει κάποιος καλύτερη γκόμενα από αυτές που ποστάρω πρέπει να κάτσει Κίεβο πάνω από μια βδομάδα τουλάχιστον και να φάει 2500 ευρώ τουλάχιστον.Που δεν το κάνει οπότε δε γίνεται.
Εσύ είσαι απλός τουρίστας πας για μικρό διάστημα δεν ξέρεις ρωσικά έχεις σχεδόν τα πάντα εναντίον σου.Θα βρεις αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα καλό εκτός αν μείνεις κανά μήνα και χτυπάς κάθε ΠΣΚ τα κλαμπς.
Εδω γελανε :grin: ελεος αν γαμας τετοιες στο κιεβο και το περηφανευεσαι στις τιμες που τις πληρωνεις.
καλα οτι κανεις εσυ εννοειται οτι αλλος δεν το κανει  :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ευτυχως εβαλαν φωτο ο τασος και ο σλαβιανι γτ μας ειχες ταραξει στα τελαρα. αν τραβαγες με παλια μηχανη θα καιγοταν το φιλμ με τα τοξικα μπαζα που φωτογραφιζεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
εγω παντως ανακαλυψα καινουριο παραδεισο κριβοι ρογκ ή καπως ετσι....7αστερο ξενοδοχειο και βαλε οι γκομενες εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom