Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
Πάντως ενώ στο καθεαυτό τσιμπούκι υπερτερούν σαφώς οι Πολωνέζες στ γλυφοκώλι υπερέχουν οι Ουκρανές.Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την επίδοση.Σίγουρα το ουκρανικό τσιμπούκι επηρρεάζεται από το ρούφηγμα του ωμού ουκρανικού ψαριού στο οποίο είναι συνηθισμένες.Αλλά στο γλυφοκώλι είναι αριστοτέχνισσες όσες το κάνουν βέβαια αφού οι Πολωνέζες είναι πιο πρόθυμες.
Πρέπει να λυθεί και αυτό το αίνιγμα.Ισως έχουν γλύψει περισσότερα μουνιά και έχουν εμπειρία ποιος ξέρει.
στο γλυφαρχιδι ποιες υπερτερουν...μας αφηνεις σε μια αποροια ολο μισα τα γραφεις

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
στασου κμαν εεεε μυγδαλα  :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειναι ρε μαλακα 6 πουτσοι και 2 ρομαντικα ραντεβου....ο ανθρωπος το δηλωσε ειναι ευκαμτοπουτσας :2funny:
μαλλον τα βλεπει σε LSD οθονη στο σινεμα αυτα
τυπου Γκουσγκουνη...γεια σας ειμαι ο υδραυλικος...κατσε να σε γαμησω :tits:

Μάλλον οι πουτάνες προ και σέμι του στέλνουν βιογραφικά με φουλ πικτόριαλ κι εκείνος επιλέγει, ο Τζον Καζαμπλάνκας.

:2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734
παντως απο προσωπιη μου εμπειρια
η ρωσσιδες γλυφουν καλυτερα το δεξι αρχιδι
και οι ουκρανες την ελια με το αριστερο αρχιδι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
στο γλυφαρχιδι ποιες υπερτερουν...μας αφηνεις σε μια αποροια ολο μισα τα γραφεις

Πρεπει να αφησουνε καποια μυστηρια να τα εξιχνιασουν οι επομενες γενιες του bou.com !! :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρεπει να αφησουνε καποια μυστηρια να τα εξιχνιασουν οι επομενες γενιες του bou.com !! :2funny: :2funny:
τον αρχοντα να τον βαλσαμωσουμε ετσι και αλιως για μουσειο κανει ηλικιακα αν κανει καμακι ουκρανια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ευτυχώς οι Ουκρανέζες δεν τσιμπουκώνουν φανατικά όπως οι Πολωνέζες αλλιώς θα αφήναμε τα κόκκαλά μας στο Κίεβο.Στην Ουκρανία δε φτάνεις σε καθεστώς παραλυσίας από το ατελείωτο ρούφηγμα.Κάποια στιγμή ολοκληρώνεις το χύσιμο και ετοιμάζεσαι για την επόμενη σκόπευση.
πολλεσ φορες με αυτα που γραφεις σκεφτηκα ισως εισαι κλωνοσ του μιτσου και μας δουλευεις.ο μητσος πρωσωπικα ειναι οτι πιο ανωμαλο διεστραμενο μυαλο γνωρησα.μπορει να περπατα 4 ωρες μαζι σου να μιλα χωρισ τελειωμο ιστοριες,ανωμαλιεσ,γλυψιματα δεν εχει τιποτα αλλο στον εγκεφαλο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Με το χρήμα δεν ερωτεύονται γιατί είναι εξαρχής ερωτευμένες.Οι γυναίκες είναι geared προς το χρήμα όπως οι άντρες είναι προς το μουνί.Είναι βιολογικός καθορισμός.Υπάρχουν βέβαια και γκόμενες που προτιμούν τον πούτσο από το χρήμα όπως και άντρες που προτιμούν ένα καλό γεύμα από ένα γαμήσι.
θα ειμασται τελειο δυδιμο οδυσσο,βαλω εχω το χρημα και εσυ τον ντουρο βαλκανοπουτσο χαχαχαχαχαχ.μονο που ακουω ποσες γαμα εγω κουραστηκα,με σκεφτωμε με μια,αντε δυο την μερα εχω και τα μισα του χρονια.ειναι βαρετο για μενα να γαμησω πανω απο μια πουτανα την μερα,διαφορετικο να γαμησω μια νορμαλ 4-5 φορες την μερα.πρωτη φορα βλεπω τοση ορεξη να γαμα καπειοσ πουτανες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
@ Mindreader

η αποδοση σου ειναι πολυ σωστη

Μπραβο Man

Αυτες ειναι οι βασικες παραμετροι ...και ο καθενας επιλεγει που θα κινηθει .
εγραψε παλι ο φιλος πραγματικα,πηρε το νοημα για ουκρανια χαχαχαχαχα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Απλα η δικη μου εικονα για τη Σλαβα γκομενα απεχει πολυ απο τη γυναικα στη συγκεκριμενη φωτογραφια !!
Εσυ μου φαινεται μαλλον κατι τετοιο θελεις να δεις,ουκρανη μοντελο απο κιεβο στην κινα μιας και εισαι φιλοασιατης  :grin:
Lada Brick τη λενε,γκουγκλαρε την αξιζει
μην περιμενεις απο τον κμαν,τετοιες γαμουσε μονο ο νταβαριτς  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• syfgIfnNBxw.jpg
    syfgIfnNBxw.jpg
    131,9 KB · Εμφανίσεις: 19

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται η γκόμενα που πόσταρε ο κμαν, θα την έλεγα 7άρι. Προσωπικά ΔΕΝ γαμάω καλύτερες και έχω τα μισά του χρόνια...

Αύριο φεύγω από Κίεβο και μάλλον θα κάνω καιρό να επιστρέψω (αν επιστρέψω) λόγω βεβαρυμένου προγράμματος. Επιμένω πως αυτήν τη στιγμή το Κίεβο (και κατ'επέκταση και η υπόλοιπη Ουκρανία φαντάζομαι) αποτελεί το νο1 σεξοπροορισμό στην Ευρώπη. Σε αυτό συντελεί σε καταλυτικό βαθμό το χαμηλότατο κόστος ζωής και το πάμφθηνο γρίβνα.

Βλέπω καμιά φορά στο νήμα για τα μιλφ call girls συναγωνιστές να ποστάρουν ελλεινές περιπτώσεις, στις οποίες καταθέτουν 60άρια και 80άρια. Ας βάλουν κανα 20άρι παραπάνω και ας πάνε ένα ταξιδάκι Ουκρανία καλύτερα (τα αεροπορικά απο Αθήνα είναι 90 ευρώ πάνε έλα νομίζω με απευθείας πτήση, βολικότατη για ΠΣΚ).

Αυτά όσον αφορά το κομμάτι Ουκρανία / Κίεβο, ελπίζω να βοήθησα.

ΥΓ2 και έντιτ: Για next door κοριτσάκια δεν προτείνω τα μεγάλα κλάμπς. Είναι μια περιοχή δυο σταθμούς του μετρό μετά από το μετρό της πλατείας ανεξαρτησίας, δε θυμάμαι όνομα, ίσως οι πιο έμπειροι μπορούν να κατατοπίσουν. Έχει κάποια χαλαρά μπαράκια και κλαμπάκια. Εκεί θα συναντήσεις νορμάλ κοπελίτσες.

Kατά 99% η στάση του μετρό λέγεται Kontraktova Ploshcha.

Για λόγους πληρότητας ξαναποστάρω την ταξιδιωτική αναφορά από την πρώτη μου επίσκεψη, η οποία κατ΄εμἐ είναι ακόμα επίκαιρη:

Λοιπόν λίγα λόγια για το Κίεβο όπως το έζησα εγώ.

Καταρχήν να καταρρίψω έναν μύθο: Το Κίεβο είναι μια ασφαλής πόλη. Διάβαζα εδώ πριν πάω για ξύλο, μαχαιρώματα, ληστείες, κι εγώ δεν ξέρω τι. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στον υπόλοιπο κόσμο επικρατεί κάποιος φόβος για τα πρώην κομμουνιστικά κράτη, τα ίδια μου έλεγαν κάποιοι και πριν πάω Μόσχα. Η αληθεια είναι πως η ανατολική Ευρώπη ΔΕΝ είναι πιο επικίνδυνη από τη δυτική. Προφανώς και θα πρέπει να υπάρχει κοινός νους και να μην πηγαίνει κανείς στις χειρότερες περιοχές της πόλης, είναι σα να έρθουν τουρίστες στην Αθήνα και να τους στείλεις στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παντελεήμονα και το Ζεφύρι...

Μετά λίγα λόγια για την πόλη. Η πόλη δε λέει και πολλά τύποι μου. Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι κάτι εκκλησίες, ένα μοναστήρι με κάτι σπηλιές, την πλατεία της ανεξαρτησίας /μαρτύρων (πως στον πούτσο λέγεται) και ότι έχει να κάνει με Τσερνομπιλ. Είναι που είναι ελάχιστα τα αξιοθέατα, δεν τα έχουνε και καθόλου φροντισμένα, και αυτές οι εκκλησίες που έχουν τίποτα ιδιαίτερο επίσης. Το κέντρο της πόλης περιστρέφεται γύρω από μια κεντρική οδό την Κρεσχάτικ (αν το προφέρω σωστά), όλα εκεί γίνονται και ο τουρίστας εκεί κοντά πρέπει να μείνει. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι όμορφος και τα περισσότερα αξιοθέατα είναι εκεί τριγύρω. Κατά τα άλλα, η πόλη είναι κλασσική κομμουνιστική πόλη, απλωμένη όσο δεν παει, με μεγάλους δρόμους,  ένα όμορφο κέντρο και όσο πας παραέξω το χάος, με αυτές τις τεράστιες πολυκατοικίες για να κοιμάται ο λαός...

Λίγα λόγια για μετακινήσεις, χρήματα και κόστος ζωής. Εγώ προσγειώθηκα στο Μπορισπόλ (έχει κι άλλο αεροδρόμιο). Στο αεροδρόμιο αυτό, με το που βγαίνεις από τις αποσκευές στα αριστερά σου έχει ανταλλακτήριο (ο σλαβιάνι νομίζω μου είχε πει να ανέβω στον πανω όροφο, εγώ το γύρισα το αεροδρόμιο και άλλο ανταλλακτήριο δε βρήκα). ΝΟΜΟΣ στις ανατολικοευρωπαικες χώρες από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου: την καλύτερη ισοτιμία τη βρίσκει κανείς στα ανταλλακτήρια, ΟΧΙ στις τράπεζες. Ε λοιπόν στο Κίεβο, όσο περίεργο και να ακουστεί την καλύτερη ισοτιμία την πέτυχα στο αεροδρόμιο (1 προς 29, με την επίσημη ισοτιμία να είναι 29.05). Στην πόλη την ίδια μέρα άλλαζαν στο 28.9.

Για να πας από το αεροδρόμιο στην πόλη έχει ταξί, αλλά εγώ το έχω νόμο να μην παίρνω ταξί σε ανατολικές χώρες (είναι απίστευτοι κλέφτες, οι δικοί μας μπροστά τους είναι άγιοι), εκτός της Μόσχας που έχω δικό μου πλέον ταρίφα. Αυτό που σας προτείνω είναι να πάρετε λεωφορείο (60 γρίβνα) για τον κεντρικό σταθμό και μετά από εκεί μετρό (4 γρἰβνα η διαδρομή). Τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη τις έκανα με μετρό (κλασσικό κομουνιστικό μετρό σε μεγάλο βάθος και με αραιές στάσεις) και μόνο το βράδυ έπαιρνα ταξί, και αυτό με τη βοήθεια μιας εφαρμογής (σαν το uber η το yandex taxi) που χρησιμοποιούσε η κοπέλα που ήταν μαζί μου. Παρένθεση εδώ, το μετρό και η πόλη ολοκληρη μου θύμισε μια υποβαθμισμένη Αγία Πετρούπολη.

Όσον αφορά τώρα το κόστος ζωής ότι και να πω είναι λίγο... Πρέπει να είναι με διαφορά η φτηνότερη πόλη που έχω επισκεπτεί. Απορώ με τον κμαν που λέει οτι χαλάει εκεί διχιλιαρα σε ένα ΣΚ, εγώ σε 2,5 μέρες μέσα έφαγα 200 ευρώ και 150 δολλάρια (ναι καλά διαβάσατε, δολλάρια, μιας και η πουτάνα στο κλάμπ επέμενε να πληρωθεί σε δολλάρια  :headbang:  πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό). Πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο μου στοίχισε για 3 βράδια 60 ευρώ (1800 γρίβνα), σε εστιατόριο τρώγατε με κάτω από 10 ευρώ δυο άτομα, πήγα σε μπαρἀκια pub φάση όπου πλήρωσα 1 ευρώ την μπύρα!! Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια μέρη που για τα δεδομένα του Κιέβου είναι πανάκριβα, πχ σε ένα κλάμπ (νομίζω skybar λέγεται) το ποτό ήταν στα 150 γρίβνα (5 ευρώ), ενώ στο Carribean Club που είναι η χαρά της βίζιτας η είσοδος μόνο ήταν στα 250 γρίβνα  :headbang: (9 ευρώ).

Πάμε τώρα στους ανθρώπους (γενικά). Λοιπόν οι Ουκρανοί δε μου φάνηκαν τόσο κακοί... Σιγουρά η πλειοψηφία δε μιλαει αγγλικά, αλλά σιγουρα με αγγλικά συννενοησε στο Κίεβο, σε αντίθεση με Μόσχα πχ που χωρίς ρωσικά την έχεις πουτσίσει. Δεν είναι μόνο οτι κάποιοι μιλάνε τα αγγλικά, αλλά ακόμα και αυτοί που δε μιλάνε το παλεύουν να σε βοηθήσουν. Να πω εδω πως μου φάνηκαν αρκετα καθαρός λαός, καμία σχέση με Μόσχα πχ που είναι γεμάτοι στους -σταν. Οι άνδρες μου έδωσαν την αίσθηση πως καμακώνουν, και σε καμία περίπτωση αδιάφοροι προς τις γκόμενες όπως γράφεται πολλές φορές για τους ανατολικούς.

Ας μιλήσουμε τώρα για τις γυναίκες  :grin:  Λοιπόν τύποι οι Ουκρανίδες είναι ωραίες. Πολύ ωραίες. Νομίζω πιο ωραίες από τις Ρωσίδες, και ίσως οι ωραιότερες της Ευρώπης (δεν ξέρω τι παίζει με Σέρβες, μιας και δεν έχω παέι Βελιγράδι). Φαίνεται να παίζει το ματάκι τους, ενὠ σχημάτισα επίσης και την εντύπωση πως αμα συνοδεύεσαι αποκτάς αξία για κάποιο λόγο. Πχ όταν περπατούσα μόνος δε μου έδινε καμία σημασία, όταν ήμουν με την πιτσιρίκα που γνώρισα, έβλεπα πως με κοζάρανε τριγύρω  :think:  Τρελαίνονται οι Ουκρανίδες για ξένους που θα τις βγάλουν απο τη μιζέρια τους, όπου οι άνδρες είναι άσχημοι, μεθοκοπάνε και τις κακομεταχειρίζονται; Δε νομίζω, και γενικότερα πιστεύω πως το προηγούμενο αποτελεί το μεγαλύτερο μύθο όσον αφορά το ανατολικό μπλοκ, άσχημοι ξε-΄ασχημοι, οι κοπέλες τους γουστάρουν τους ντόπιους.

Πάμε τώρα στα του αθλήματος μας. Έγραψα χθες πως όλοι έχουν δίκιο, μέχρι και ο κμαν  :grin:  λοιπόν εγώ τους διάβασα όλους και εφάρμοσα υβριδική μέθοδο. Εξηγούμαι: 2-3 βδομάδες πριν το ταξίδι άνοιξα μάμπα και άρχισα να πάιζω μπάλα. Επικεντρώθηκα σε αυτές που έγραφαν στο προφιλ τους πως μιλανε γλώσσες που γνωρίζω. Οι μικρές 9/10, για να μην πω 10/10, είναι πουτάνες. και δεν το πάνε και λάου λάου αλλά σου λένε με τη μια τιμή, οι περισσότερες το γράφουν κιολας πως ψάχνουν για σπόνσορα και θέλουν σεξ. Στις μεγαλύτερες ηλικίες (32-40) δεν είναι όλες πουτάνες, θα βρεις και κάποιες που δεν το δίνουν για φράγκα, οπότε εκεί θα παίξεις με μέθοδο ντέρτι: συζήτηση για το τι ψάχνουν, τι θέλουν από τη ζωή, και σκας άμεσα το παραμύθι πως έρχεσαι Κίεβο για να τη γνωρίσεις.

Στις μικρές ηλικίες όπως ανέφερα, δε θέλει παραμύθι, θέλει απλά διαπραγματευση. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείς να ακούσεις οτι θες (ακόμα και το νόμισμα αλλάζει, άλλες ζητάνε γρίβνα, άλλες ευρώ, άλλες δολλάρια). Συνήθως ξεκινάνε με πρόταση για 100-200 δολλάρια για 2-3 ώρες αλλά με διαπραγμάτευση ρίχνεις την τιμή αρκετά, θα έλεγα φτάνεις στη μισή τιμή πολύ γρήγορα και μετά διαπραγματεύεσαι υπηρεσίες. Επίσης, μπορεί να δεις το οτιδήποτε, είχα παραγγείλει πουτάνα και με έστησε, άλλη στο προφιλ της έλεγε πως είναι 21 και τελικά μου είπε πως είναι 28, γενικά είναι ρίσκο. Οι υπηρεσίες πάντως που προσφέρουν δεν είναι κακές.

Ξεχωριστή κατηγορία είναι ένα κλαμπ που ανέφερα παραπάνω, το Caribbean. Η χαρά της βίζιτας και η χαρά του ξένου καμακέρο που θα έλεγε και ο κμαν. Ωραίες γκόμενες, κάποιες πολύ δυνατές έως παρα πολύ δυνατές και διάφορα λιγούρια από όλο τον πλανήτη. Ωραίο μωσαικό ανθρώπων  :grin:  Θεωρώ πως είναι δύσκολος χώρος, πέφτουν κορμιά, οι γκόμενες δεν είναι και οι ευκολότερες, μοιράζουν αδιαφορία και χυλόπιτες αβέρτα και στο τέλος της βραδιάς οι πόρνες μαζευουν το χαρτί.

Αναφέρω τιμές που πλήρωσα για να έχουν μια εικόνα οι συναγωνιστές:
- Μάμπα: εμφάνιση 7/10, τσιμπούκι ανευ, μασαζ, 1 χύσιμο μουνί, ένα χύσιμο κώλο, 1200 γριβνα (41 ευρω)
- Μᾶμπα: 7/0, τσιμπούκι με καπότα, 2 χυσίματα σε μουνί, 800 γρίβνα (28 ευρω)
- Caribbean: 9/10, τσιμπούκι άνευ, 2 χυσίματα σε μουνί, ψιλοσόου, 150 δολλάρια (135 ευρώ)

Για να κλείσω, θεωρώ πως το Κίεβο είναι αυτήν τη στιγμή ο νο1 σεξοπροορισμός στην Ευρώπη, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής, αλλά και της μεγάλης προσφοράς. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, α) για να περάσω το ΠΣΚ με το μιλφ, β) να δω τι παίζει με 2-3 warm leads, επίσης μιλφς που δεν μπορεσα να συναντήσω τώρα, και γ) να πάρω και καμια πουτάνα στα διαλειματα.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφερω πως άνοιξα και τιντερ αλλα δεν έβγαλα τίποτα άμεσο, αν και το ένα από τα warm leads είναι απο εκεί.
ΥΓ2. Συγγνώμη για το κείμενο αν είναι σαν κατεβατό χωρίς αρχή και τελος, αλλά τα έγραφα όπως μου ἐρχονταν.

Και μια ερώτηση προς τον τύπο Mindreader: τὐπε τι επαγγέλεσαι αν επιτρἐπεται; Παίζει να είσαι / ήσουν consultant?

Edit: Και μια ακόμη ερώτηση για τους πιο έμπειρους, είναι χαρακτηριστικό των Ουκρανίδων να είναι μονίμως αργοπορημένες; Έχω φάει απίστευτα στησίματα (δεν αναφέρομαι μόνο σε πουτάνες).

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι πουτανες  δεν ειναι εγγλεζες στα ραντεβου τους μαντεψε γιατι χαχχαχαχαχ.οι νορμαλ οπως ολες λενε σε 15 λεπτα υπολογιζε 45 για να κανουν μακιγιαζ να αποφασισουν τι θα βαλουν για να αρεσουν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Εσυ μου φαινεται μαλλον κατι τετοιο θελεις να δεις,ουκρανη μοντελο απο κιεβο στην κινα μιας και εισαι φιλοασιατης  :grin:
Lada Brick τη λενε,γκουγκλαρε την αξιζει
μην περιμενεις απο τον κμαν,τετοιες γαμουσε μονο ο νταβαριτς  :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

Σίγουρα δυσεύρετες οι γυναίκες  σε αυτό το επίπεδο !!! Αλλά κάτι παρεμφερές ένα η ενάμιση κλικ πιο κάτω σε εμφάνιση και 4-5 χρόνια μεγαλύτερη σε ηλικία νομίζω είναι σχετικά εφικτό.

Τη χρυσή εποχή 1995 -2003 στην Αθήνα είχε αρκετές σε αυτό το επίπεδο που λέω.

Κάποιες τις γνώρισα καλά !!! :grin: :grin:

Επίσης στο Κισιναου το 2002 -2004 που ανέβαινα τακτικά για επαγγελματικούς λόγους. Μέσω ενός τοπικού Μολδαβού συνεργάτη διαλέγαμε απο το Kaligoula το στριπτηζάδικο ανάλογες κοπέλες. Σίγουρα θα το ξέρεις αφου μένεις καιρό στο μέρος. Αργότερα έμαθα ότι έκλεισε. Τεράστια Απώλεια !!!  :grin: :grin:

Η Ασία είναι άλλη ιστορία !!! Αν τη γνωρίσεις καλά σίγουρα κολάς μαζί της !!! :grin: :grin:
Γενικά είναι ωραίο πράγμα η ποικιλία !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Και μια ερώτηση προς τον τύπο Mindreader: τὐπε τι επαγγέλεσαι αν επιτρἐπεται; Παίζει να είσαι / ήσουν consultant?

Κάποτε δούλευα σε πολυεθνικές στο εξωτερικό με τέτοιες η παρόμοιες αρμοδιότητες ( consultant ).

Σήμερα μένω μόμιμα Ελλάδα για προσωπικούς λογους, αλλά δεν ξέρω για πόσο έτσι όπως πάει η χώρα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε τύποι για όνομα του θεού  :headbang:  η εικόνα που έχετε για τη Σλάβα γυναίκα ειναι απο μοντέλα και στριπερς; Έλεος, είστε και μεγάλοι άνθρωποι οι περισσότεροι... Γιαυτο μετα διαβάζω αυτα που διαβάζω απο μερικούς και αναρωτιέμαι αν μιλαμε για τον ίδιο λαο...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Ρε τύποι για όνομα του θεού  :headbang:  η εικόνα που έχετε για τη Σλάβα γυναίκα ειναι απο μοντέλα και στριπερς; Έλεος, είστε και μεγάλοι άνθρωποι οι περισσότεροι... Γιαυτο μετα διαβάζω αυτα που διαβάζω απο μερικούς και αναρωτιέμαι αν μιλαμε για τον ίδιο λαο...

Φίλε μάλλον παρεξήγησες. Αν αναφέρεσαι σε εμένα ?? Σου απαντώ !! Προφανώς και δεν περιμένω η μέση Σλαβα γυναίκα να μοιάζει με μοντέλα η με στρίπερς. Αυτές είναι μια στις 1000. Δεν είμαι ανεγκέφαλος, και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, ξέρω τι μου γίνεται.

Οταν αναφέρεσαι όμως σε νέα όμορφη Σλάβα γυναίκα είναι λογικό να πείς ότι είναι ενάμισι η δυο κλίκ κάτω απο τις στριπτιζούδες. Αυτό που λέμε εφτάρι η οκτάρι δηλαδή σαν μια άτυπη ταξινόμηση με άριστα το 10. Και στο χώρο των επαγγελματιών κυρίως αυτές θα δουλέψουν γιατί απλά αυτές τις παίρνει απο πλευράς εμφάνισης  ως επι το πλείστον να δουλέψουν, χωρίς βεβαια να αποκλείονται και υποδεέστερες σε εμφάνιση γυναίκες δηλαδή εξάρια με άλλα επίπεδα τιμών. Εσύ όμως προς τα που θα στόχευες ?? Είναι θέμα τι  αρέσει στο καθένα και τι μπορεί να πληρώσει. Οπως είναι επίσης θέμα του αν προτιμάς ποσότητα η ποιότητα. Προσωπικό του καθενός είναι και όπως θέλει διανέμει το μπάτζετ του.

Σε τι διαφωνείς λοιπον ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ας πούμε στο τελευταίο ταξίδι πήρα το αεροπλάνο μετά από 30 ώρες συνεχόμενη δουλειά στη Γερμανία και 3 ώρες μέχρι το αεροδρόμιο έφτασα Κίεβο 21:30 και έπρεπε να γαμήσω Κίεβο 2 γκόμενες μέχρι τη 1:00,με σκληρότατο πρόγραμμα την επόμενη μέρα 6 πούτσους σε διαφορετικές γκόμενες, δύο ρομαντικά ραντεβού και μετά βραδυνή έξοδο και ψάρεμα γκόμενας και σεμιπρο.Είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι απαιτούνται τεράστιες αντοχές.Αλλος θα πήγαινε απλώς για ύπνο.

Μην ξεχνιόμαστε...
Ο Κμαν, όπου περνάει, στήνει μνημεία βαλκανιοπουτσισμού, και αφήνει πίσω του συντρίμμια...
Δεν είναι παίξε γέλασε...

Συνημμένα

• kmanasanethiken.jpg
    kmanasanethiken.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 26

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φίλε μάλλον παρεξήγησες. Αν αναφέρεσαι σε εμένα ?? Σου απαντώ !! Προφανώς και δεν περιμένω η μέση Σλαβα γυναίκα να μοιάζει με μοντέλα η με στρίπερς. Αυτές είναι μια στις 1000. Δεν είμαι ανεγκέφαλος, και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, ξέρω τι μου γίνεται.

Οταν αναφέρεσαι όμως σε νέα όμορφη Σλάβα γυναίκα είναι λογικό να πείς ότι είναι ενάμισι η δυο κλίκ κάτω απο τις στριπτιζούδες. Αυτό που λέμε εφτάρι η οκτάρι δηλαδή σαν μια άτυπη ταξινόμηση με άριστα το 10. Και στο χώρο των επαγγελματιών κυρίως αυτές θα δουλέψουν γιατί απλά αυτές τις παίρνει απο πλευράς εμφάνισης  ως επι το πλείστον να δουλέψουν, χωρίς βεβαια να αποκλείονται και υποδεέστερες σε εμφάνιση γυναίκες δηλαδή εξάρια με άλλα επίπεδα τιμών. Εσύ όμως προς τα που θα στόχευες ?? Είναι θέμα τι  αρέσει στο καθένα και τι μπορεί να πληρώσει. Οπως είναι επίσης θέμα του αν προτιμάς ποσότητα η ποιότητα. Προσωπικό του καθενός είναι και όπως θέλει διανέμει το μπάτζετ του.

Σε τι διαφωνείς λοιπον ???

Ρε τύπε αφου σου λεει αυτήν την έβγαλε τσάμπα, άρα δεν ειναι επαγγελματίας. Βέβαια στο μυαλό του κμαν ολα ειναι αχταρμάς, καμάκι, πουτάνες, επαγγελματίες και μη, αλλα απο τα συμφραζόμενα εγω αυτο κατάλαβα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οι πουτανες  δεν ειναι εγγλεζες στα ραντεβου τους μαντεψε γιατι χαχχαχαχαχ.οι νορμαλ οπως ολες λενε σε 15 λεπτα υπολογιζε 45 για να κανουν μακιγιαζ να αποφασισουν τι θα βαλουν για να αρεσουν
μαλλον 1ωρα κ 45!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι να περιγραψεις
εσενα σου σηκωνετε 6 φορες το χρονο
τι εισαι κμαν;
ο τυπος εχει δικια του σχολη οπως λεει ο mindreader  :2funny:
6 το μηνα ειπαμε.... :tickedoff: εκτος ουκρανιας
εντος 6 τη βδομαδα..3χ2 δηλ κι ενα ρεπο δευτερα... :dancing:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πολλεσ φορες με αυτα που γραφεις σκεφτηκα ισως εισαι κλωνοσ του μιτσου και μας δουλευεις.ο μητσος πρωσωπικα ειναι οτι πιο ανωμαλο διεστραμενο μυαλο γνωρησα.μπορει να περπατα 4 ωρες μαζι σου να μιλα χωρισ τελειωμο ιστοριες,ανωμαλιεσ,γλυψιματα δεν εχει τιποτα αλλο στον εγκεφαλο
φρη μιτσο29  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: να γουσταρουμε!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom