Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε τύποι ήμαρτον, πολύ χαλασμένο τηλέφωνο παίζει εδω μέσα, ποιος είπε οτι στο Κίεβο οι πιτσιρίκες τρελαίνονται για ξένους σεξοτουρίστες; Παραθέτω τις 3 σχολές για να γαμήσει κάποιος στο Κίεβο - δεν είναι καν δικές μου, εγώ απλά τις επιβεβαιώνω:

To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.

Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.

Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.

Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.

Σωστος για αλλη μια φορα φιλτατε popov :thumbsup:

ΚΑΝΟΝΑΣ : Η γυναικα ερωτευεται δυο πραγματα στον αντρα
1. Το χρημα
2. Το καλο γαμησι
και στο τελος παντα το πρωτο υπερισχυει του δευτερου :grin:

γιατι θα τρελλαθουμε με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο αγαμητους και μη :grin: :grin:  :grin:

Δε νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που ερωτεύεται το χρήμα. Με το χρήμα συμβιβάζεται, εχει διαφορά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Δε νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που ερωτεύεται το χρήμα. Με το χρήμα συμβιβάζεται, εχει διαφορά.
Οχι φιλε,το ερωτευεται πραγματικα κατα την γνωμη μου.
Απο οτι ειπες εισαι νεαρος ακομα,θα το διαπιστωσεις στην πορεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε τύποι ήμαρτον, πολύ χαλασμένο τηλέφωνο παίζει εδω μέσα, ποιος είπε οτι στο Κίεβο οι πιτσιρίκες τρελαίνονται για ξένους σεξοτουρίστες; Παραθέτω τις 3 σχολές για να γαμήσει κάποιος στο Κίεβο - δεν είναι καν δικές μου, εγώ απλά τις επιβεβαιώνω:

Με το χρήμα δεν ερωτεύονται γιατί είναι εξαρχής ερωτευμένες.Οι γυναίκες είναι geared προς το χρήμα όπως οι άντρες είναι προς το μουνί.Είναι βιολογικός καθορισμός.Υπάρχουν βέβαια και γκόμενες που προτιμούν τον πούτσο από το χρήμα όπως και άντρες που προτιμούν ένα καλό γεύμα από ένα γαμήσι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Οχι φιλε,το ερωτευεται πραγματικα κατα την γνωμη μου.
Απο οτι ειπες εισαι νεαρος ακομα,θα το διαπιστωσεις στην πορεια.
ευτυχως που δε χαθηκε ο ερωτας..ευτυχως που υπαρχουν πουτανες...!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ μέχρι τα 35 γαμούσα τζάμπα Ουκρανία αλλά δε νοσταλγώ αυτή την περίοδο.Σου βγάζουν την Παναγία είναι τελείως mental οι γκόμενες θεόμουρλες.Λέμε για τις Πολωνέζες αλλά οι Ουκρανέζες είναι μία κρύο μία ζέστη μπορεί να σε τρελάνουν.Και μάλιστα θεωρούν οτι αν είσαι αληθινός άντρας πρέπει να μην επηρρεάζεσαι από τις παλαβομάρες τους.Μία έφυγε 3 φορές από το ξενοδοχείο με διάφορες αφορμές και ξαναγύριζε.Παίζουν όλων των ειδών τα mental games οι μικρές.
Ενώ αν πληρώνεις είναι βασιλική οδός.Ούτε ανησυχείς για τις μενταλιές ούτε τίποτα.Αμα αρχίσει τις μαλακίες η γκόμενα καλείς την επόμενη.Το ξέρουν και αυτές οτι δεν τις παίρνει.
Εμένα συνήθως οι Σλάβες μου λένε οτι το κατέχω το θέμα με τις γυναίκες.
Λένε ανοιχτά γουστάρουν χαρακτήρα,λεφτά και περιουσία αλλά για προσωπικότητα,εμφάνιση δε δίνουν πεντάρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Την εμφανιση την κοιτανε,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Αλλα οπως ειπα ερωτευονται τρελλαινονται πες το οπως θελεις με το χρημα και το καλο γαμησι.
Ολα τα υπολοιπα που λεμε ειναι αμπελοφιλοσοφιες για να περναει η ωρα  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την εμφανιση την κοιτανε,μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Αλλα οπως ειπα ερωτευονται τρελλαινονται πες το οπως θελεις με το χρημα και το καλο γαμησι.
Ολα τα υπολοιπα που λεμε ειναι αμπελοφιλοσοφιες για να περναει η ωρα  :grin:
Ε όχι κύριε... Τι είναι αυτά που λέτε πως δεν υπάρχει πραγματικός , φλογερός και ανιδιοτελής έρωτας εκ μέρους των Ντεβουσκών ---->> :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.

Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.

Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.

Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.

Αυτά που λέει ο kavlomenos leon δεν ξέρω που συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω πως την πατάει έτσι. Ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα του αρέσει η απάντηση, δυστυχώς για αυτόν είναι εντελώς μουρόχαυλος, πες το αγαθιάρης, πες το χαζοαμερικανάκι, πες το μαλάκας, πες το όπως θες. Το ίδιο άτομο μας έγραψε πως χάλασε 1 χιλιάρικο σε κατάστημα ρούχων στη Λισαβώνα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πωλήτρια  :headbang:  ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Αυτά, παώ να την πεσω λίγο.

ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...

ΥΓ2 και έντιτ: Για next door κοριτσάκια δεν προτείνω τα μεγάλα κλάμπς. Είναι μια περιοχή δυο σταθμούς του μετρό μετά από το μετρό της πλατείας ανεξαρτησίας, δε θυμάμαι όνομα, ίσως οι πιο έμπειροι μπορούν να κατατοπίσουν. Έχει κάποια χαλαρά μπαράκια και κλαμπάκια. Εκεί θα συναντήσεις νορμάλ κοπελίτσες.
στο γιδροπαρκ ειναι εκει.πες μας ποσες γαμησες τσαμπα να σε θαυμασουμε.εστω και μια να βρικες δεν σημαινει την επομενη φορα παλι θα βρεις.εγω εκανα και χρονο να βρω τζαμπα και μετα και 2 χρονια.αν τυχει μια φορα δεν σημαινει θα κατσει παντα,ασε που μαλον κλωνος του κμαν θα εισαι χαχαχαχαχα.απλα θα σου πω εχω ολα στο κιεβο οσα και ενας μονμος,γνωριζω την γλωσσα,νοοτροπια και παω απο το 1992.βαζω στοιχημα οταν σε συναντησω θα εισαι ενα απο τα ιδια τους καταφαντασιαν γαμιαδες που γνωρισα.μεχρι μπαρπες μου ειπαν οτι τους αγορασαν οι κοπελες τα εισιτιρια χαχαχαχαχ.αν δεν κανω λαθος δεν εισαι εσυ που πηγες και δεν γαμησες?σε δικαιολογησα και ειπα οτι ειναι φισιολογικο.ασε να δω τα παλια σου μυνηματα και θα θυμηθω.ποσοι μου ελεγαν γαμανε τσαμπα και ειναι καμακια χαχαχαχα,ρε φιλε οταν τους συναντησα  λαιφ κιεβο ητανε για χεσιμο οι πιο πολλοι 40-50 και θυμωνταν εποχες καμακια στην παραλια.βεβαια αν τους γνωριζα απο πριν δεν θα τους συναντουσα απλα οπειος κυπριος ερχοταν ουκρανια φιλοι ελεγαν να με παρει για να τον γυρισω.πηγες μια φορα στην ζωη σου και εχω λαθος εγω?αλλοι μου ελεγαν ειναι 30,απλα νομιζαν φενονταν 30 και ηθελαν γκομενες για παντρεια,χιλιαδες νουμερα γνωρισα.σε αυτες τισ χωρες πανε μονο τελειωμενοι η σεξοτουριστες οπως ο σλαβιανι,αλλαν,ο σαλονικιος.τι αγαπουλης και καλο παιδι μου λες,εγω να δεις καλο παιδι και αγαπουλης χαχαχαχαχ. σε ποα κατηγορια ανοικης?σεξοτουριστας?γαμπρος?αγαμητος?γεροντοπαλικαρο?για να ξερουμε πως θα σε χειριστουμε χαχαχαχαχα.σεκαμια κατηγορια δεν ανηκω,ουκρανια αρχικα πηγαινα λογο οικογενοιας,δουλειας και μετα αρχισα και τα υπολοιπα.στο σαιτ γραφτηκα μονο για να δινω σωστες πλιροφοριες και να σας ανοιξω τα ματια σε μερικους που πανε σαν αρνια.αν νομιζεις ειμαι κανας αγαθος καμια σχεση.ειμαι φιλοξενος και καλος με τους ελληνες και τους φιλους εκει αλλα με ουκρανους ειμαι τουρκος και ετοιμος να τους γαμησω στο ξυλο.για τον ντερτι που λες παντα του εγραφα αυτο στο τσερνικοβ.βγες παιξε στα καφε που πας και εξω,εγραφα δεν ειναι μαχιμος γιατι απο ιτερνετ γνωριζει οσες ψαχνουν ξενους.αν εβγαινε στην αρεννα σιγουρα θα ειχε αποτυχια.τα κλαμπ που λεει ο κμαν τα γραφει και το ιτερνετ,ολοι οι ξενοι εκει πανε.αυτες οι αφραγγες που γνωριζεις χρισατικ δεν ειναι απο κιεβο,κουβαλητες ειναι απο μαινταν και αστεγες,μενουν στο μετρο.αφηνουν μια σακουλα με μια φανελα και κανα παντελονι στα διαφορα τυροπιταδικα και σουπερμαρκετ κατω στο μετρο.αυτες σιγουρα θα ερθουν να φανε κανα τυροπιτακι και να τις φιλοξενησεις χαχαχαχαχχαχ.αυτες δεν ειναι η πραγματικη εικονα του κιεβου,ουτε τα κλαμπ με τις πουτανες.καντε κοντακτε,θα σας στειλω χιλιαδες ονοματα κοπελων νορμαλ που δουλευουν σε εταιριες μαζι με γνωστους να δειτε πως ειναι,μοιαζουν,ντυνονται,ταξιδευουν και θα δειτε ποσο εξαθλιωμενοι ειναι χαχαχαχαχ.αυτες δεν θα τις δειτε πουθενα!μονο στο γραφειο.καλυνηχτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διαβασα τωρα τα παλαιοτερα μυνηματα του δυσκολιεγραφη που με ονομαζει κλεωντα χαχαχαχα.ειδες ποσο δικαιο ειχα φιλε?χωρις να σε ξερω εισαι ιδιος με ολους.γαμησες 3 πουτανες,περπατησες χρισατικ για την μικρη που ταχα βρικες τσαμπα δεν εδωσες λεπτομερειες μονο ειπεσ η θεα τυχη οπως τα λεω,μπορει να ειναι αληθεια.φιλος μου που πηγε μια φορα κιεβο επιμενει καριπιαν δεν ειχε βιζιτεσ μονο στο βουδα,του εξηγησα εσυ πλισιαζεισ λεει βουδα ηρθαν απο μονες στο κλαμπ.τσακωνωμουν μαζι με τον φιλο του λεω επιδει εισαι απειροσ δεν δεχεται κουβεντα τι να του πω,επιμενει δεν ειχε πουτανεσ καριπιαν.μετα μου λεει πηγαμε με φιλο μου κυπριο φοιτητη πολλα χρονια πυκρανια βολτα.του λεω αυτον τον βλακα που μενει σε ενα φτηνο διαμερισμα πολυ μακρια απο κεντρο και η γκομενα του ειναι κυπρια?μου απαντα ναι!τον ξερεις?οχι δεν ξερω το παιδι του λεω αλλα οι βλακες εκει ζουνε οικοτροφια καιεχουν κυπρια γκομενα χαχαχαχαχ,αυτος του ελεγε ταχα δεν του αρεσουν οι ουκρανεσ σε εμφανιση και νοοτροπια χαχαχαχα.μοσχα τα ιδια,εμεναν σε οικοτροφια 7 ατομα μαζι στο δωματιο,δεν εβγαιναν απο εκει,μετα τισ 10 εκλιναν τισ πορτεσ χαχαχαχα.μια κυπρια ηταν 2 χρονια με εναν μετα τα επομενα 2 με 3 αλλους κυπριους.εχουνε μια κυπρια ο ενας 3 μηνες ο αλλοσ 7 την ιδια και ειναι κλισμενη στις τρυπεσ του τι να μου πουνε εμενα για κιεβο?η μοσχα που παω απο 1988 χαχαχαχαχ.ο αλλος πλακα ειχε που του ειπα αυτος με την κυπρια γκομενα και το σαπιο διαμερισμ τρυπα μακρια.μετα του ειπα ρε βλακα χωρισ να ξερω το παιδι τα βρηκα σωστα πως ζει και με αμφισβιτεισ για τα καφε και τα μπαρ στο κιεβο που σου ειπα εχει βιζιτεσ?οπως και ο φιντελιο παλαιοταιρα που εγραφε αυτα τα κλαμπ,οτι ειχε κονε απο μεσα και δεν ειχε βιζιτες.αντε γεια,εφυγα μεχρι το βραδι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Τα συμπεράσματα τα δικά μου διαβάζοντας και το τρέχον thread αλλά και άλλα sites είναι τα παρακάτω.

Το παιχνίδι παίζεται με τον ίδιο τρόπο που λίγο πολύ παίζεται σε χώρες με παρόμοιο οικονομικό προφίλ με αυτό της ουκρανίας δηλαδή με έντονα οικονομικά προβλήματα.

Οι κύριες τοπικές ιδιαιτερότητες πιστεύω είναι οι παρακάτω.

Πρώτον το προφανές. Οι Σλάβες σε στατιστικούς μέσους όρους υπερτερούν έναντι άλλων χωρών όσον αφορά το θέμα εμφάνισης. Και αυτό λίγο πολύ ισχύει σε όλες τις ηλικίες.

Δεύτερον. Ο ηθικός κώδικας μιας μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των γυναικών είναι αρκετά χαλαρός σε σχέση με το αγοραίο σέξ. Το να έχουν μια μόνιμη ''σοβαρή'' σχέση, και παράλληλα να εξασκούν και κάποια απο τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας που αποδίδονται με τους κουλτουριάρικους  όρους sponsoret, semipro, βιζιτού κλπ δεν είναι κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο για ένα σχετικά μεγάλο τμήμα απο  αυτές.

Οι 3 τακτικές που ο φίλος diskoliegrafi κατέταξε παραπάνω βάσει των δεδομένων του thread δεν αποτελούν τοπική νομίζω τοπική ουκρανική ιδιαιτερότητα. Ας τις δούμε λίγο ξανά.

Η τακτική του Kman για παράδειγμα που συνίσταται στο σκορπάω μπόλικο χρήμα και γαμάω όσο περισσότερες μπορώ σε όσο λιγότερο χρόνο δεν έχει σχέση με καμία τοπική ιδιαιτερότητα. Με τα λεφτά που σκορπάει εκεί πάνω για να γαμάει εξάρια και εφτάρια θα μπορούσε να έχει και παρεμφερή αποτελέσματα στην Αθήνα για παράδειγμα, με επαγγελματίες του χώρου για να μην πώ ότι και πιο οικονομικά θα του ερχόταν. Η δε τύπισα που παρουσίασε ότι κατάφερε χωρίς λεφτά, ούτε για πουτάνα του δεκάρικου στο μεταξουργείο δεν θα πέρναγε κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, χωρίς να θέλω να απαξιώσω τη προσπάθεια καθενός γιατί οι υπόλοιπες τύπισες στις φωτογραφίες που πόσταρε ήταν αξιοπρεπή εφτάρια.

Η τακτική του slaviani που συνίσταται στο να πετυχαίνει καλύτερες ''μέσες ημερήσιες τιμές'' κλείνοντας γκόμενες για σχετικά πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι αυτό που στα χρηματοοικονομικά λέγεται ''οικονομίες κλίμακος''. Οσο ανεβάζεις τη ποσότητα που αγοράζεις τόσο πέφτει η μοναδιαία τιμή. Είναι μια καλή κίνηση που την έχω δεί και σε άλλες χώρες με ''οικονομικό προφίλ'' παρόμοιο της ουκρανίας. Η πρακτική αυτή ''δουλεύει'' αλλά δουλεύει σε γκόμενες που από πλευράς εμφάνισης πάνε συνήθως μέχρι το 7 άντε μετά βίας μέχρι το 7,5. Προσωπικά δεν έχω δεί πουθενά να δουλεύει αυτή η πρακτική με γκόμενες απο οκτάρια και πάνω !! Αν ο φίλος slaviani το καταφέρνει και με ομορφότερες γυναίκες μαγκιά του και μπράβο του. Αποτελεί σίγουρα έξυπνη τακτική γιατί  υπό προυποθέσεις αποδίδει αυτό που οι Αγγλοι λένε value for money.

Τελος η πρακτική του φίλου dirty να χτυπάει μιλφάκια χωρίς να τα πληρώνει είναι κάτι  που δουλεύει διεθνώς. Στις ανατολικές χώρες όπου οι γυναίκες άνω των 30 θεωρούνται μπαμπόγριες και απαξιώνονται πλήρως και αδίκως κατα τη γνώμη μου, απο τους ντόπιους άντρες πιστεύω οτι η συγκεκριμένη τακτική αποκτά ιδιαίτερη αξία. Αυτό  γιατί είναι πιο εύκολο για κάποιον ξένο με σχετικά καλή η και μέτρια εμφάνιση και τρόπους να παίξει μπάλα ιντριγκάροντας λίγο και τον κρυφό πόθο αυτών των γυναικών για μιά άλλη ευκαιρία στη ζωή τους, που από ντόπιους άντρες βλέπουν μάλλον αδύνατον να έχουν. Οι μιλφολάτρες λοιπον θα μπορούσαν να βρούν στη συγκεκριμένη περιοχή πεδίον δόξης λαμπρόν, ιδίως αν έχουν το επιπλέον εφόδιο της στοιχειώδους γνώσης της γλώσσας.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τέλος για όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του γκομενιλικίου άνευ πληρωμής σε νέες όμορφες μη επαγγελματίες κοπελίτσες πιστεύω ότι λίγο πολύ θα έχουν τις ίδιες δυσκολίες που και στη χώρα τους θα είχαν με δυο όμως ουσιαστικές διαφορές όσον αφορά την ιδιαιτερότητα της χώρας. Η πρώτη διαφορά είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι μάλλον αδύνατον να παιχθεί χωρίς τη στοιχειώδη γνώση της γλώσσας. Η δεύτερη είναι ότι σε αυτή τη χώρα έχουν χορτάσει απο ξένους ''αγαπητικούς'' εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον η αθωότητα στην εποχή του internet έχει πεθάνει και την έθαψαν με τιμές. Ολες έχουν πλεον ξυπνήσει. Κοντολογίς το να μετράς σαν άντρας από πλευράς εμφάνισης και να ξέρεις και τη τοπική γλώσσα είναι μάλλον μονόδρομος για να παίξεις σε αυτό το παιχνίδι. Εξαιρέσεις όμως πάντα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν το κανόνα.

Οι πραγματικά όμως όμορφες γυναίκες τους είναι μια ''άλλη ιστορία''.
Τα δεκάρια τους κινούνται σε πολύ ιδιαίτερους κλειστούς κύκλους της τοπικής τους οικονομικής ολιγαρχίας στη περίπτωση που δεν έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, με τη πλειοψηφία τους να κατευθύνεται σε πάλι κλειστούς κύκλους σε  Μόντε Κάρλο, Φρανκφούρτη και Λονδίνο από αυτά που διαβάζω σε άλλα sites.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ferarι εχουν την ίδια τιμή τόσο στην Ελβετία όσο και στην Μαδαγασκάρη. Αυτή είναι η λογική της αγοράς σε όλα τα assets και αυτό ισχύει και στο χώρο του αγοραίου σεξ.

Τα οκτάρια τους και τα εννιάρια τέλος που κυκλοφορούν στα ακριβά in μέρη τους  φορτώνονται έναντι ιδιαίτερα μεγάλων τιμημάτων.

Η νοοτροπία των πρωτάρηδων  ξένων, ότι εντάξει τι είναι οι ουκρανές ?? Κάτι φτωχοκαριολίτσες που μόλις τους κουνήσω ένα 50 ευρώ μου, θα πέσουν στο πάτωμα και θα με παρακαλάνε, καταρρίπτεται πολύ βιαίως από το πρώτο κιόλας ταξίδι όσον αφορά τις γκόμενες αυτής της κατηγορίας.

Και αυτό γιατί σε οποιαδήποτε σχέση δούναι και λαβείν η τιμή καθορίζεται από τη προσφορά και τη ζήτηση.  Τα 8άρια η 9άρια Σλάβες που τις κοιτάς και σου φεύγει η μαγκιά έχουν 4-5 αλλοδαπούς κακομοίρηδες σπόνσορες που τους σκάνε 300-400 ευρώ το μήνα τακτικά, άρα έχουν ένα εισόδημα 1500-2000 ευρώ το μήνα εξασφαλισμένο χωρίς να κουνάνε πόδι. Οπότε σίγουρα δεν θα πολυσυγκινηθούν απο το 50 ευρω η το 100 ευρω που ο Ελλην Ιχθυέμπορας όλο αυτοπεποίθηση και ''λεβεντιά'' θα τους κουνήσει για να πάνε μαζί του.

Θα του γυρίσουν κάτι σαν '' αν ενδιαφέρεσαι για εμένα, το δώρο μου είναι 300 η 400 ευρώ το δίωρο, η ένα iphone ( πιο chick )'', και ο ιχθυέμπορας θα ψάχνει να βρεί από που του ήρθε η χλαπάτσα.
Και αυτό γιατί δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να δείς. Πρέπει να προσέξεις ότι η συγκεκριμένη γκόμενα κυκλοφορεί με iphone6, η με τσάντα hermes, η με φόρεμα Versace klp . Πρέπει δηλαδή να δείς τα πράγματα που σου φωνάζουν '' Που πας ρε Καραμήτροοοο !!!''

Αυτά είδα διάβασα και κατάλαβα εγώ. Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Αν κάπου κατάλαβα κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι άλλοι φίλοι.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
@ Mindreader

η αποδοση σου ειναι πολυ σωστη

Μπραβο Man

Αυτες ειναι οι βασικες παραμετροι ...και ο καθενας επιλεγει που θα κινηθει .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τέλος για όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του γκομενιλικίου άνευ πληρωμής σε νέες όμορφες μη επαγγελματίες κοπελίτσες πιστεύω ότι λίγο πολύ θα έχουν τις ίδιες δυσκολίες που και στη χώρα τους θα είχαν με δυο όμως ουσιαστικές διαφορές όσον αφορά την ιδιαιτερότητα της χώρας. Η πρώτη διαφορά είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι μάλλον αδύνατον να παιχθεί χωρίς τη στοιχειώδη γνώση της γλώσσας. Η δεύτερη είναι ότι σε αυτή τη χώρα έχουν χορτάσει απο ξένους ''αγαπητικούς'' εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον η αθωότητα στην εποχή του internet έχει πεθάνει και την έθαψαν με τιμές. Ολες έχουν πλεον ξυπνήσει. Κοντολογίς το να μετράς σαν άντρας από πλευράς εμφάνισης και να ξέρεις και τη τοπική γλώσσα είναι μάλλον μονόδρομος για να παίξεις σε αυτό το παιχνίδι. Εξαιρέσεις όμως πάντα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν το κανόνα.

Οι πραγματικά όμως όμορφες γυναίκες τους είναι μια ''άλλη ιστορία''.
Τα δεκάρια τους κινούνται σε πολύ ιδιαίτερους κλειστούς κύκλους της τοπικής τους οικονομικής ολιγαρχίας στη περίπτωση που δεν έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, με τη πλειοψηφία τους να κατευθύνεται σε πάλι κλειστούς κύκλους σε  Μόντε Κάρλο, Φρανκφούρτη και Λονδίνο από αυτά που διαβάζω σε άλλα sites.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ferarι εχουν την ίδια τιμή τόσο στην Ελβετία όσο και στην Μαδαγασκάρη. Αυτή είναι η λογική της αγοράς σε όλα τα assets και αυτό ισχύει και στο χώρο του αγοραίου σεξ.

Τα οκτάρια τους και τα εννιάρια τέλος που κυκλοφορούν στα ακριβά in μέρη τους  φορτώνονται έναντι ιδιαίτερα μεγάλων τιμημάτων.

Η νοοτροπία των πρωτάρηδων  ξένων, ότι εντάξει τι είναι οι ουκρανές ?? Κάτι φτωχοκαριολίτσες που μόλις τους κουνήσω ένα 50 ευρώ μου, θα πέσουν στο πάτωμα και θα με παρακαλάνε, καταρρίπτεται πολύ βιαίως από το πρώτο κιόλας ταξίδι όσον αφορά τις γκόμενες αυτής της κατηγορίας.

Και αυτό γιατί σε οποιαδήποτε σχέση δούναι και λαβείν η τιμή καθορίζεται από τη προσφορά και τη ζήτηση.  Τα 8άρια η 9άρια Σλάβες που τις κοιτάς και σου φεύγει η μαγκιά έχουν 4-5 αλλοδαπούς κακομοίρηδες σπόνσορες που τους σκάνε 300-400 ευρώ το μήνα τακτικά, άρα έχουν ένα εισόδημα 1500-2000 ευρώ το μήνα εξασφαλισμένο χωρίς να κουνάνε πόδι. Οπότε σίγουρα δεν θα πολυσυγκινηθούν απο το 50 ευρω η το 100 ευρω που ο Ελλην Ιχθυέμπορας όλο αυτοπεποίθηση και ''λεβεντιά'' θα τους κουνήσει για να πάνε μαζί του.

Θα του γυρίσουν κάτι σαν '' αν ενδιαφέρεσαι για εμένα, το δώρο μου είναι 300 η 400 ευρώ το δίωρο, η ένα iphone ( πιο chick )'', και ο ιχθυέμπορας θα ψάχνει να βρεί από που του ήρθε η χλαπάτσα.
Και αυτό γιατί δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να δείς. Πρέπει να προσέξεις ότι η συγκεκριμένη γκόμενα κυκλοφορεί με iphone6, η με τσάντα hermes, η με φόρεμα Versace klp . Πρέπει δηλαδή να δείς τα πράγματα που σου φωνάζουν '' Που πας ρε Καραμήτροοοο !!!''

Αυτά είδα διάβασα και κατάλαβα εγώ. Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Αν κάπου κατάλαβα κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι άλλοι φίλοι.

Εννιάρια δεν μπορείς να βγάλεις Ουκρανία γιατί είναι πολύ λίγα στατιστικά.Εννιάρια μόνο Ρωσία είναι εφικτό.Οχι γιατί οι Ρωσίδες είναι πιο εύκολες αλλά γιατί έχει πολύ περισσότερα εννιάρια.Τα δεκάρια είναι παντού out of reach για τον ξένο.
Γενικά δεν πιάνεις το παίγνιο.Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.Υπάρχει τεράστια προσφορά από εξάρια,εφτάρια ακόμα και οχτάρια και τεράστια ζήτηση για σπόνσορες.Οι σπόνσορες είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τις διαθέσιμες γκόμενες οπότε έχεις το πάνω χέρι είναι buyers market.
Τώρα κάθομαι δίπλα σε κάτι Γερμανίδες απίστευρα μουνιά.Δεν τα βλέπεις αυτά Ουκρανία.Κρίμα να μην κάθονται τόσο εύκολα εδώ ψαρώνω με τη διαφορά ηλικίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα συμπεράσματα τα δικά μου διαβάζοντας και το τρέχον thread αλλά και άλλα sites είναι τα παρακάτω.

Το παιχνίδι παίζεται με τον ίδιο τρόπο που λίγο πολύ παίζεται σε χώρες με παρόμοιο οικονομικό προφίλ με αυτό της ουκρανίας δηλαδή με έντονα οικονομικά προβλήματα.

Οι κύριες τοπικές ιδιαιτερότητες πιστεύω είναι οι παρακάτω.

Πρώτον το προφανές. Οι Σλάβες σε στατιστικούς μέσους όρους υπερτερούν έναντι άλλων χωρών όσον αφορά το θέμα εμφάνισης. Και αυτό λίγο πολύ ισχύει σε όλες τις ηλικίες.

Δεύτερον. Ο ηθικός κώδικας μιας μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των γυναικών είναι αρκετά χαλαρός σε σχέση με το αγοραίο σέξ. Το να έχουν μια μόνιμη ''σοβαρή'' σχέση, και παράλληλα να εξασκούν και κάποια απο τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας που αποδίδονται με τους κουλτουριάρικους  όρους sponsoret, semipro, βιζιτού κλπ δεν είναι κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο για ένα σχετικά μεγάλο τμήμα απο  αυτές.

Οι 3 τακτικές που ο φίλος diskoliegrafi κατέταξε παραπάνω βάσει των δεδομένων του thread δεν αποτελούν τοπική νομίζω τοπική ουκρανική ιδιαιτερότητα. Ας τις δούμε λίγο ξανά.

Η τακτική του Kman για παράδειγμα που συνίσταται στο σκορπάω μπόλικο χρήμα και γαμάω όσο περισσότερες μπορώ σε όσο λιγότερο χρόνο δεν έχει σχέση με καμία τοπική ιδιαιτερότητα. Με τα λεφτά που σκορπάει εκεί πάνω για να γαμάει εξάρια και εφτάρια θα μπορούσε να έχει και παρεμφερή αποτελέσματα στην Αθήνα για παράδειγμα, με επαγγελματίες του χώρου για να μην πώ ότι και πιο οικονομικά θα του ερχόταν. Η δε τύπισα που παρουσίασε ότι κατάφερε χωρίς λεφτά, ούτε για πουτάνα του δεκάρικου στο μεταξουργείο δεν θα πέρναγε κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, χωρίς να θέλω να απαξιώσω τη προσπάθεια καθενός γιατί οι υπόλοιπες τύπισες στις φωτογραφίες που πόσταρε ήταν αξιοπρεπή εφτάρια.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Αυτή τη γκόμενα γάμησα τζάμπα.Δεν τη λες γκόμενα του δεκάρικου.Απλά το οτι πληρώνω για μερικές δε σημαίνει οτι δε γαμάω άλλες τζάμπα πάω για maximization.

avZhkf.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Αυτή τη γκόμενα γάμησα τζάμπα.Δεν τη λες γκόμενα του δεκάρικου.Απλά το οτι πληρώνω για μερικές δε σημαίνει οτι δε γαμάω άλλες τζάμπα πάω για maximization.

Απλα η δικη μου εικονα για τη Σλαβα γκομενα απεχει πολυ απο τη γυναικα στη συγκεκριμενη φωτογραφια !!

Καθενας με τα γουστα του ομως !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με πολλές από αυτές που πόσταρα θα ήταν πολλοί διατεθειμένοι να περάσουν τριήμερο ή ακόμα και εβδομάδα μαζί ή θα ταξίδευαν ξανά να τις δουν.Εγώ απλά τις θέλω για μια δυο ώρες σιγά μη χάσω πάνω από μισή μέρα για μια γκόμενα.
Κάθε φορά που πάω Carribean,D Lux βγάζω γκόμενα και γαμάω και σεμιπρος αν μένεις εκεί πάνω από πενθήμερο φτιάχνεις χαρέμι.Πρακτικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Δε μιλάμε να μείνει κανείς μια βδομάδα π.χ.Μπορείς να βγάλεις γκόμενα από την πρώτη μέρα αν είσαι έμπειρος.Αν θες εννιάρια κτλ πρέπει να κάτσεις πάνω από 10 μέρες που είναι αντιοικονομικό.
Αν πάει κανείς για το διάστημα που πάω εγώ μισή μέρα ή δύο μέρες μάξιμουμ αποκλείεται να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.
Εγώ λειτουργώ κάτω από χρονικούς περιορισμούς πολλές φορές πρέπει να γαμήσω τη μία ενώ περιμένει η άλλη στο ραντεβού συχνά υπάρχουν αλληλοεπικαλυπτόμενα ραντεβού και τρέχω από το ένα στο άλλο ή τις συναντώ όλες στο ίδιο μέρος.
Είναι σημανρικό να μπορείς να είσαι αποτελεσματικός υπό πίεση στο χαλαρό τα καταφέρνουν όλοι.Χρειάζεται βέβαια και γρήγορος ευκάυλωτος πούτσος αλλιώς μένεις πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom