duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ρε τύποι ήμαρτον, πολύ χαλασμένο τηλέφωνο παίζει εδω μέσα, ποιος είπε οτι στο Κίεβο οι πιτσιρίκες τρελαίνονται για ξένους σεξοτουρίστες; Παραθέτω τις 3 σχολές για να γαμήσει κάποιος στο Κίεβο - δεν είναι καν δικές μου, εγώ απλά τις επιβεβαιώνω:
Δε νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που ερωτεύεται το χρήμα. Με το χρήμα συμβιβάζεται, εχει διαφορά.
To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.
Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.
Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.
Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.
Σωστος για αλλη μια φορα φιλτατε popov
ΚΑΝΟΝΑΣ : Η γυναικα ερωτευεται δυο πραγματα στον αντρα
1. Το χρημα
2. Το καλο γαμησι
και στο τελος παντα το πρωτο υπερισχυει του δευτερου
γιατι θα τρελλαθουμε με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο αγαμητους και μη
Δε νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που ερωτεύεται το χρήμα. Με το χρήμα συμβιβάζεται, εχει διαφορά.