Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
επίσης μια αφελής ερώτηση .... μπαίνει σφραγίδα στο διαβατήριο ... μην δει η γυναίκα μετά ότι αντί για Αυστρια είχα πάει Κίεβο
βεβαίως και μπαίνει
επίσης μια αφελής ερώτηση .... μπαίνει σφραγίδα στο διαβατήριο ... μην δει η γυναίκα μετά ότι αντί για Αυστρια είχα πάει Κίεβο
Μετα το γαριδακι του προεδρου τωρα κανουν παρελαση οι πουτσες σας και οι πουτσοτριχες του κμαν στο θρεδ του Κιέβου
πηγες τρανζιτ μεσω κιεβο πεςβεβαίως και μπαίνει
Σας βλέπω γράφετε για τις Σλάβες πως είναι πουτάνες, θέλουν σπονσοράρισμα κτλ...Πιο ολιγαρκείς και τσιγγούνες γκόμενες από τις Σλάβες δεν έχω ξαναδεί, τσιγγούνες με τα δικά μου λεφτά!!! Χθες το βράδυ μια πιτσιρίκα που γνώρισα παζάρευε με τον ταρίφα τα 20 γρίβνα για να πληρώσω εγώ λιγότερα!!!
Σας γράφω από Κίεβο. Δεν ξέρω τι παίζει στις επαρχιακές πόλεις της Ουκρανίας αλλά τουλάχιστον η πρωτευουσα είναι λούνα πάρκ. Απορώ με όσους λένε πως δε γαμάνε. Δε χρειάζεσαι καν πουτάνες, είναι τόσο φτηνά τα πάντα εδώ που τα 40-50 ευρώ που θα σου ζητήσει η πουτάνα είναι too much, με λιγότερα βγάζεις γκόμενα...
Σας βλέπω γράφετε για τις Σλάβες πως είναι πουτάνες, θέλουν σπονσοράρισμα κτλ, τι να πω ρε γαμώτο, εγώ με ένα τσάι και μια μπύρα τις βγάζω... Πιο ολιγαρκείς και τσιγγούνες γκόμενες από τις Σλάβες δεν έχω ξαναδεί, τσιγγούνες με τα δικά μου λεφτά!!! Χθες το βράδυ μια πιτσιρίκα που γνώρισα παζάρευε με τον ταρίφα τα 20 γρίβνα για να πληρώσω εγώ λιγότερα!!!
Και υπόψη πως ούτε γλώσσα μιλάω ούτε είμαι κανας παίδαρος...
ξερεις ποσες φτηνιαρες σαν αυτη ειχα που παζαρευαν το ταξι?μην ανυσηχεις.δεν θελουν να ξοδευεσαι στο ταξι γιατι θελουν να τα τρως μονο πανω τους,νομιζουν θα σου τελειωσουν γρηγορα χαχαχαχαχα.παρτην εστιατοριο και ασε μετα τιπσ 50-100 γριβνα να δεις οτι θα τα αρπαξουν αυτες χαχαχαχαχ.μια την προσβαλα και της τα πηρα απο το χερι και τα εβαλα πισω στην γκαρσονα.αλλοσ μαλακας ηθελε να του δωσω λεφτα κατω απο το τραπεζι και αφησε 100 γρ στην γκαρσονα που καμακωνε για να νομιζει αυτη ειχε λεφτα και αυτος κερνουσε.δεν ειναι ηλιθιες ξερουν ποιοσ εχει το χρημαΣας γράφω από Κίεβο. Δεν ξέρω τι παίζει στις επαρχιακές πόλεις της Ουκρανίας αλλά τουλάχιστον η πρωτευουσα είναι λούνα πάρκ. Απορώ με όσους λένε πως δε γαμάνε. Δε χρειάζεσαι καν πουτάνες, είναι τόσο φτηνά τα πάντα εδώ που τα 40-50 ευρώ που θα σου ζητήσει η πουτάνα είναι too much, με λιγότερα βγάζεις γκόμενα...
Σας βλέπω γράφετε για τις Σλάβες πως είναι πουτάνες, θέλουν σπονσοράρισμα κτλ, τι να πω ρε γαμώτο, εγώ με ένα τσάι και μια μπύρα τις βγάζω... Πιο ολιγαρκείς και τσιγγούνες γκόμενες από τις Σλάβες δεν έχω ξαναδεί, τσιγγούνες με τα δικά μου λεφτά!!! Χθες το βράδυ μια πιτσιρίκα που γνώρισα παζάρευε με τον ταρίφα τα 20 γρίβνα για να πληρώσω εγώ λιγότερα!!!
Σας γράφω από Κίεβο. Δεν ξέρω τι παίζει στις επαρχιακές πόλεις της Ουκρανίας αλλά τουλάχιστον η πρωτευουσα είναι λούνα πάρκ. Απορώ με όσους λένε πως δε γαμάνε. Δε χρειάζεσαι καν πουτάνες, είναι τόσο φτηνά τα πάντα εδώ που τα 40-50 ευρώ που θα σου ζητήσει η πουτάνα είναι too much, με λιγότερα βγάζεις γκόμενα...
εμεις πως δεν γαμησαμε ποτε απο κλαμπ?στο κλαμπ μονο κερνας αδικα.μονο στο γιδροπαρκ βρηκα τζαμπα και παλαιοτερα στο λειλα οδυσσο.σε κανενα κλαμπ ουτε τηλεφωνο δεν πηρα ουτε με αφηναν να τισ πλισιασω η κερασω.σε κανονικα κλαμπ οχι καριμπιαν και αλλα με βιζιτες.φιλοσ επιμενει οτι που πηγε στο καριμπιαν πριν 4 χρονια μονο χορευαν λατιν και δεν ειχε βιζιτες σε αντιθεση με το βουδα που ολες ηταν πουτανες.αλλα ειναι απειρο το παιδι απο ουκρανια,ολες του φανηκαν νορμαλ.μπορει να ειχε 2-3 βιζιτες,περισοτεροσ αριθμοσ δεν νομιζω να συχναζουν εκει αν και δεν πηγα ποτε.σε αλλα μερη οδυσσο που δεν τα ξερει κανεις που πηγα ειχε φοιτητριες και 3-4 βιζιτες που τισ ιδιες μετα καποτε αργοτερα εβλεπα και λειλα.εκαναν οι ιδιες βολτα παντου οπου πανε τουρκοαραβεσΠού τη γνώρισες?Carribean ή D Lux?Εγινε τίποτα?Οντως γαμάς και χωρίς λεφτά Κίεβο αλλά βασικά γκόμενες από τα κλαμπ.Για αυτό λέω ότι το ίντερνετ είναι για τις πρώτες μέρες μετά είσαι τόσο απασχολημένος που δε δίνεις σημασία.
εμεις πως δεν γαμησαμε ποτε απο κλαμπ?στο κλαμπ μονο κερνας αδικα.μονο στο γιδροπαρκ βρηκα τζαμπα και παλαιοτερα στο λειλα οδυσσο.σε κανενα κλαμπ ουτε τηλεφωνο δεν πηρα ουτε με αφηναν να τισ πλισιασω η κερασω.σε κανονικα κλαμπ οχι καριμπιαν και αλλα με βιζιτες.φιλοσ επιμενει οτι που πηγε στο καριμπιαν πριν 4 χρονια μονο χορευαν λατιν και δεν ειχε βιζιτες σε αντιθεση με το βουδα που ολες ηταν πουτανες.αλλα ειναι απειρο το παιδι απο ουκρανια,ολες του φανηκαν νορμαλ.μπορει να ειχε 2-3 βιζιτες,περισοτεροσ αριθμοσ δεν νομιζω να συχναζουν εκει αν και δεν πηγα ποτε.σε αλλα μερη οδυσσο που δεν τα ξερει κανεις που πηγα ειχε φοιτητριες και 3-4 βιζιτες που τισ ιδιες μετα καποτε αργοτερα εβλεπα και λειλα.εκαναν οι ιδιες βολτα παντου οπου πανε τουρκοαραβεσ
τωρα ερχεσαι στα λογια μου,απλα δεν θα την γαμησεις ουτε την επομενη φορα.θα της ταιζεισ με την ελπιδα να σου κατσουν,θα σου λενε αυριο παλι και εσυ θα χανεις χρονο αν εισαι απειρος.δεν θα παιζεις με αλλες οι πουτανες γιατι θα λες τσιμπισε η κοπελα αυριο ισως γαμησω.μετα τρως την τεταρτη μερα μαζι της,την πεμπτη παλι τιποτα.μετα εχεις μια μερα λεσ τι εχω να χασω εχασα χρονο μαζι της ισως τελευταια μερα μου κατσει.τελικα παλι πχι αντε λενε τα απειρα παιδεια απλα θελει να με γνωρισει καλυτερα την επομενη φορα.αστα παραμυθια στα παιδια κμαν,μονο πουτανες γαμας κιεβο και ποτε τσαμπα,μην στελνεις κοσμο παλι με την ελπιδα θα γαμησουν τσαμπαΠού τη γνώρισες?Carribean ή D Lux?Εγινε τίποτα?Οντως γαμάς και χωρίς λεφτά Κίεβο αλλά βασικά γκόμενες από τα κλαμπ.Για αυτό λέω ότι το ίντερνετ είναι για τις πρώτες μέρες μετά είσαι τόσο απασχολημένος που δε δίνεις σημασία.
Οντως αν πάρεις ταξί από τα παρκαρισμένα έξω από τα κλαμπ σε γδέρνουν κανονικά ζητάνε 150 γκρίβνυα για 5 λεπτά διαδρομή.Η εναλλακτική όμως είναι να καλέσεις ταξί από εταιρία και να ξεροσταλιάζεις στο ψωλόκρυο.
Αμα δε ζητάει να πληρώσεις σε βλέπει σα marriage material πάει να σου κάνει καλή εντύπωση οπότε θα θέλει να περνάς όλο το χρόνο μαζί της και θα σε ξεσκίσει με τα mental παιχνίδια της.΄
Σίγουρα δεν άφησε one night stand και θα τη γαμήσεις μόνο αν ξαναέρθεις στο Κίεβο.Πάντως οι γκόμενες του Κιέβου είναι οι πιο απελευθερωμένες στην Ουκρανία,χύμα στο κύμα.Και άτομα σε άλλες πόλεις όταν έρχονται Κιεβιώτισσες να επισκεφτούν την πόλη ξεπουτσιάζονται.
τωρα ερχεσαι στα λογια μου,απλα δεν θα την γαμησεις ουτε την επομενη φορα.θα της ταιζεισ με την ελπιδα να σου κατσουν,θα σου λενε αυριο παλι και εσυ θα χανεις χρονο αν εισαι απειρος.δεν θα παιζεις με αλλες οι πουτανες γιατι θα λες τσιμπισε η κοπελα αυριο ισως γαμησω.μετα τρως την τεταρτη μερα μαζι της,την πεμπτη παλι τιποτα.μετα εχεις μια μερα λεσ τι εχω να χασω εχασα χρονο μαζι της ισως τελευταια μερα μου κατσει.τελικα παλι πχι αντε λενε τα απειρα παιδεια απλα θελει να με γνωρισει καλυτερα την επομενη φορα.αστα παραμυθια στα παιδια κμαν,μονο πουτανες γαμας κιεβο και ποτε τσαμπα,μην στελνεις κοσμο παλι με την ελπιδα θα γαμησουν τσαμπα
σε τετεια μερη δεν εχει τζαμπα,ασε που θα θυμωσουν αν χασουν τον χρονο μαζ σου και δεν εχει αποτελεσμα σε χρημα.οι κανονικες κοπελες δεν πανε σε αυτα.θα γνωρισεις σε αυτα μια κοπελα που δουλευει σε εταιρια ιτ παραδειγμα σε αυτα?οχι.ολες πουτανες πανε.κανονικη πρεπει να εισαι μονιμος εκει και να δουλευεις μαζι τους,δεν θελουν οσους πηγαινοερχονται.ολα τα πιο πανω κλαμπ ειναι γνωστα στους ξενους που πανε εκει για πουτανες.προπληρωνουν απο πριν για τραπεζι μεσω ιτερνετ ακουσα τωρα στο αβαλον.σε τετει μερη δεν πανε κανονικες κοπελεςΠαίζει μεγάλο ρόλο πώς πλασάρεσαι το στυλ σου.Αν είσαι κάτω από 35 γαμάς ανετότατα κανονικές γκόμενες κάτω των 25 από το κλαμπ χωρίς λεφτά.Πάνω από 40 γαμάς ΜΙΛΦ από το κλαμπ χωρίς λεφτά και για τα πιπίνια πληρώνεις.
Μέχρι τα 35 έκανα one night stands στα κλαμπ του Κιέβου και του Λβωφ.
Αν ο dyskoliegrafi είναι κάτω από 40 και έχει χρόνο και πάει στα κατάλληλα μέρη Carribean,D Lux,Decandence,Avalon(που σίγουρα πάει αντί για Γιντροπάρκ και μαλακίες) θα γαμήσει σίγουρα τζάμπα σε 3 μέρες.
Εγώ που κάθομαι μόνο μισή μέρα και πάλι τη ΜΙΛΦ την έβγαλα τζάμπα από το κλαμπ.
Στα κλαμπ υπάρχουν και κανονικές γκόμενες και σεμιπρος και επαγγελματίες.Το νόημα είναι οτι αν δε βγάλεις κανονική γκόμενα φορτώνεις σεμιπρο ή επαγγελματία οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις αγάμητος.Γενικά Κίεβο το μουνί είναι παντού διαθέσιμο για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.
οκ,ισως να εχει δικαιο ο πρωταρης και οχι εγω χαχαχαχα.εφυγα βολταΛες μαλακίες το καταλαβαίνεις?Ο άλλος πήγε Κίεβο και είπε οτι έχω δίκιο ναι υπάρχουν σεμιπρο στα κλαμπ και μάλιστα εκεί που έλεγα εγώ,ναι γαμάς τζάμπα κανονικές γκόμενες όπως έλεγα εγώ.Αντίθετα αυτά που γράφεις εσύ είναι όλα εντελώς λάθος κανένας δεν τα επιβεβαιώνει.
σε τετεια μερη δεν εχει τζαμπα,ασε που θα θυμωσουν αν χασουν τον χρονο μαζ σου και δεν εχει αποτελεσμα σε χρημα.οι κανονικες κοπελες δεν πανε σε αυτα.θα γνωρισεις σε αυτα μια κοπελα που δουλευει σε εταιρια ιτ παραδειγμα σε αυτα?οχι.ολες πουτανες πανε.κανονικη πρεπει να εισαι μονιμος εκει και να δουλευεις μαζι τους,δεν θελουν οσους πηγαινοερχονται.ολα τα πιο πανω κλαμπ ειναι γνωστα στους ξενους που πανε εκει για πουτανες.προπληρωνουν απο πριν για τραπεζι μεσω ιτερνετ ακουσα τωρα στο αβαλον.σε τετει μερη δεν πανε κανονικες κοπελες
σε τετεια μερη δεν εχει τζαμπα,ασε που θα θυμωσουν αν χασουν τον χρονο μαζ σου και δεν εχει αποτελεσμα σε χρημα.οι κανονικες κοπελες δεν πανε σε αυτα.θα γνωρισεις σε αυτα μια κοπελα που δουλευει σε εταιρια ιτ παραδειγμα σε αυτα?οχι.ολες πουτανες πανε.κανονικη πρεπει να εισαι μονιμος εκει και να δουλευεις μαζι τους,δεν θελουν οσους πηγαινοερχονται.ολα τα πιο πανω κλαμπ ειναι γνωστα στους ξενους που πανε εκει για πουτανες.προπληρωνουν απο πριν για τραπεζι μεσω ιτερνετ ακουσα τωρα στο αβαλον.σε τετει μερη δεν πανε κανονικες κοπελες
To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.
Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.
Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.
Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.
Αυτά που λέει ο kavlomenos leon δεν ξέρω που συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω πως την πατάει έτσι. Ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα του αρέσει η απάντηση, δυστυχώς για αυτόν είναι εντελώς μουρόχαυλος, πες το αγαθιάρης, πες το χαζοαμερικανάκι, πες το μαλάκας, πες το όπως θες. Το ίδιο άτομο μας έγραψε πως χάλασε 1 χιλιάρικο σε κατάστημα ρούχων στη Λισαβώνα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πωλήτρια ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Αυτά, παώ να την πεσω λίγο.
ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...
To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.
Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.
Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.
Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.
Αυτά που λέει ο kavlomenos leon δεν ξέρω που συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω πως την πατάει έτσι. Ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα του αρέσει η απάντηση, δυστυχώς για αυτόν είναι εντελώς μουρόχαυλος, πες το αγαθιάρης, πες το χαζοαμερικανάκι, πες το μαλάκας, πες το όπως θες. Το ίδιο άτομο μας έγραψε πως χάλασε 1 χιλιάρικο σε κατάστημα ρούχων στη Λισαβώνα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πωλήτρια ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Αυτά, παώ να την πεσω λίγο.
ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...
ΥΓ2 και έντιτ: Για next door κοριτσάκια δεν προτείνω τα μεγάλα κλάμπς. Είναι μια περιοχή δυο σταθμούς του μετρό μετά από το μετρό της πλατείας ανεξαρτησίας, δε θυμάμαι όνομα, ίσως οι πιο έμπειροι μπορούν να κατατοπίσουν. Έχει κάποια χαλαρά μπαράκια και κλαμπάκια. Εκεί θα συναντήσεις νορμάλ κοπελίτσες.