Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ημιμονιμα μενω,περιπου πεντε εξι μηνες το χρονο.
Διαπιστωνω συναδελεφε οτι εισαι εραστης της πισω πορτας,ευγε  :hi:
το παλιο ρητο " ο κωλος ειναι το μουνι του μελοντος" παραμενει σε ισχυ  :grin:

Φίλε τάσο, they don't call me POPOV, for nothing  :grin:
Προσωπικά, πάντα προτιμώ να παίζει και αναλ στο πακέτο... ;)
Γούστα είναι αυτά...

υγ. αν τυχόν σε φέρει ο δρόμος προς Μαύρη Θάλασσα, θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά.  :hi:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σωστα,τοτε που μου εσπασεες το κρεβατι απο το πολυ  :knockinb:  :2funny:
απο βδομαδα ειμαι κατω,κερνας καφε μελι μελο και δινω τηλεφωνα (τα καινουργια) :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υπερβολες δεν την πηδηξα στο κρεβατι  αλα στο παραθυρο με θεα την πόλι....

Σε περιμενω καλως να ερθεις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........................

Ενω εγω δεν σε πουλαω ρεεεεεεεεεεεεεεεε εγω ειμαι Βορειο-ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ σταθερος στις επιλογες μου.

Χαλασες εκει στα ξενα  πολυ παρεα κανεις με τρικαλινους και χαμουρτζιδες Αθηναιους & Πειραιωτες.

Συνημμένα

• paok_nofcuk.jpg
    paok_nofcuk.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε ανθρωπε εισαι στα καλα σου?500 και 1000  ευρω για να γαμησεις μια πατσαβουρα στο Κιεβο?ουτε ο Αμπραμοβιτς δεν χωνει τοσα λεφτα στο μουνι,οτι ονειρο βλέπεις τα βραδυα τα γραφεις στα σιτε την ημερα? δεν δουλευεις εσυ? ολη μερα γραφεις ατελειωτα, ευτυχως τα λες τοσο χοντρα που πλεον μονο αφελεις μπορεις να παρασύρεις.

Πρόκειται φίλε για την ''αγαστή'' συνέργεια ανάμεσα στον βαλκανικό πούτσο και την σύγχρονη τεχνολογία που εικονοπλαστικά αποδίδεται απο την παρακάτω φωτογραφία.  :2funny: :2funny:

Πάντα στα πλαίσια του ''Ποστάρω άρα Υπάρχω'' να μήν ξεχνιόμαστε !!!  :hi: :hi:

Συνημμένα

• tumblr_mwzgv0ooUc1qd0ln0o1_500.jpg
    tumblr_mwzgv0ooUc1qd0ln0o1_500.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 17

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........................

Ενω εγω δεν σε πουλαω ρεεεεεεεεεεεεεεεε εγω ειμαι Βορειο-ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ σταθερος στις επιλογες μου.

Χαλασες εκει στα ξενα   πολυ παρεα κανεις με τρικαλινους και χαμουρτζιδες Αθηναιους & Πειραιωτες.
Χαχαχα δεν παιζεσαι  :2funny:

υγ. τους τρικαλινους αστους τελειωσανε,ενας ηταν και αυτος αγαπησε και παντρευτηκε  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ακολουθώ τα χνάρια του ηρωικού παππού μου.Είχε ξεκωλιάσει ουκ ολίγες Τουρκάλες στην επέλαση της στρατιάς στη Μικρά Ασία.Καλά αυτούς δε θα τους φτάσουμε ποτέ ήταν γίγαντες άρχοντες πουτσαράδες δε μάσαγαν τίποτα.
Οταν γύρισε Ελλάδα γαμούσε τις γυναίκες των άλλων και δεν τολμούσαν να πουν τίποτα.Μιλάμε για άτομα τεράστιας μυικής ισχύος και τόλμης απλά δε φοβόνταν κανέναν.

Οι βιαστές γενικά, και ιδιαίτερα οι βιαστές εν καιρώ πολέμου, δεν ανήνουν στην κατηγορία των πουτσαράδων όπως γράφεις, αλλά στην κατηγορία των ανεγκέφαλων σιχαμερών ΟΡΚ. Το άνθρωπος τους πάει πολύ, δεν τους ταιριάζει !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι βιαστές γενικά, και ιδιαίτερα οι βιαστές εν καιρώ πολέμου, δεν ανήνουν στην κατηγορία των πουτσαράδων όπως γράφεις, αλλά στην κατηγορία των ανεγκέφαλων σιχαμερών ΟΡΚ. Το άνθρωπος τους πάει πολύ, δεν τους ταιριάζει !!!

Πες τα φίλε μου (είσαι και γαλλομαθής).
Voici le temps des... imbeciles  :headbang:

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
:hi: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
που ρε χαρη δενεχει τουρκους?εδω βαλανε πτηση για χερσον κ δεν εχει οντεσα??περιεργο μου φαινεται..κ κατι μεμετια που καναν καμακι στο νικολαεφ κεντρο τουρκαλαδες ηταν....
κισιναου παλι τιγκα αραπια κ τουρκια ειναι...πολλοι σκανε κι οντεσα κι απ αυτους πιο καλοκαιρι βεβαια...
χερσον εχει 2-3 πτησεις απο τουρκια δεν εχουν αλλες.το εγραψα ξανα φιλη πηγε μεσω πολης χερσον

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6814401#msg6814401 date=1456318692]
Γεια σου ρε μάγκα Χάρη  :rockon:
[/quote]

που είσαι μωρή στραβοχυμμένη πούστρα ??????????????

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6814482#msg6814482 date=1456320262]
Είναι ο πούτσος μου γκολτζής

και ο κώλος σου είναι τέρμα ,

βαράω όλο πέναλτι

και σε γεμίζω σπέρμα

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
[/quote]χαχαχαχαχααχα τελειο μπουλη!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μη νομίζεις τη ΜΙΛΦ από το Carribean τη γάμησα ουσιαστικά τζάμπα δε ζήτησε λεφτά.Εξαρτάται τι εικόνα εκπέμπεις.Παλιά έλκονταν από το θρύλο του δυτικού πούτσου δυτικός να ήταν και ό,τι να ήταν.Τώρα πρέπει να έχεις περισσότερα να ντύνεσαι καλά να έχεις παρουσία και γενικά κυρίλα ήρεμη δύναμη.
Βλέπω πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν στο Ukrainian dream..

Πρέπει στα έξοδα του ταξιδιού μου στην Ουκρανία να προσθέσω και τα κατεστραμμένα παπούτσια μου μάρκας Diesel και αξίας 75€.Δεν υπήρχε κομμάτι δρόμου που να πατήσει ένα παπούτσι μεγέθους 43,5 και να είναι Ίσιο ...Κάθε βήμα στο Λβιβ ήταν βασανηστήριο ...Απορώ πως καμαρώνουν οι Ουκρανοι τόσο αυτή τη πόλη...Είναι μακράν η χειρότερη πόλη που έχω πάει μετά τις Μουσουλμανικές και τις....Ελληνικές....!!
Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν πως ντύνεσαι καλά???Προσωπικώς μου είχε φύγει η όρεξη για οποιοδήποτε καλό ντύσιμο...Με την ίδια λογική που δεν βάζεις ένα χαμηλό ακριβό κάμπριο σε χωματόδρομο!

Όσο για Τούρκους είχε αρκετούς στο Λβιβ!Και κυρίως όταν πλησίαζε Σαββατοκύριακο!Βέβαια δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με μερικά χρόνια πιο πριν αν υπήρχαν ορδές αλλά αυτοί που είδα ήταν αρκετά ενοχλητικό θέαμα..για μια χώρα βόρεια με χριστιανικό πληθυσμό ...Επίσης είχε και άλλες περίεργες φάτσες τριτοκοσμικών χωρών όπως και μια παρέα μαυρών στο Fashion! Τέτοια "κακιά πούτσα" δεν είχε στη Πολωνία!

Επίσης δεν είδα τόσο υποσυτία όσο πρόβλημα στα δόντια!Πολλές μικρές σε ηλικία χαμογελούσαν και έλειπαν δόντια στα πλάγια... :vomit:

Η επίσκεψη στην Ουκρανία και κυρίως εκτός Κιέβου για γυναίκες δεν είναι εύκολη υπόθεση...Έμπεριέχει το θέμα του ρίσκου(όχι για τη σωματική ακαιραιώτητα) αλλά για το μέγεθος του σπονσοραρίσματος...Βέβαια μεγάλος σύμμαχος σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι η ισοτιμία της Γρίβνας έναντι του Ευρώ!
Προσωπικώς πάντως γυναίκες που θα μου κάτσουν επειδή θα τους πάω ένα δώρο και όχι αν δεν τους το πάω ή πρέπει να με δουν με τα καλύτερα μου ρούχα , δεν με ενδιαφέρουν καθόλου...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
[...] Πρέπει στα έξοδα του ταξιδιού μου στην Ουκρανία να προσθέσω και τα κατεστραμμένα παπούτσια μου μάρκας Diesel και αξίας 75€.Δεν υπήρχε κομμάτι δρόμου που να πατήσει ένα παπούτσι μεγέθους 43,5 και να είναι Ίσιο ...Κάθε βήμα στο Λβιβ ήταν βασανηστήριο ... [...].
Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν πως ντύνεσαι καλά???Προσωπικώς μου είχε φύγει η όρεξη για οποιοδήποτε καλό ντύσιμο...Με την ίδια λογική που δεν βάζεις ένα χαμηλό ακριβό κάμπριο σε χωματόδρομο! [...]

Μιλάς για πεζοπορία. Ρώτα κι εμένα, να σου πώ, για τους μπουρδελοδρόμους, τι τράβηξα οδηγώντας στο Λβόφ για ενάμιση μήνα.
Νιώθεις ότι έχεις πάρκινσον από το τρέμουλο (είναι κομμάτια δρόμων με αυτούς τους απαίσιους ανώμαλους κυβόλιθους, που τραντάζεσαι ολόκληρος). Δρόμοι με απίστευτες και πυκνές λακούβες, που πρέπει να κάνεις κυριολεκτικά σλάλομ γιατί αν πέσεις μέσα, μπορεί και να χαθείς.
Μου τα έλεγαν και δεν το πίστευα.  :tickedoff:

υγ. btw, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Κιέβου έχουν χαλάρώσει κάπως, ή εξακολουθεί να μοιάζει με στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μετά από ένα τετράωρο εξοντωτικό περπάτημα σε ένα τομέα της πόλης σταμάτησα σε ένα cafe. Ένας αδύνατος τυπάκος μου ήρθε και άρχισε να μου μιλάει σε μαλαγκάς  θεωρώντας προφανώς ότι αυτή είναι η μοναδική γλώσσα στο κόσμο και καταλαβαίνω τι μου λέει, πράγμα συχνό εκεί.

Η ''ξεναγός''  μου μου έδωσε να καταλάβω ότι ζητούσε να καθαρίσει τα παπούτσια μου. Ήταν φανερά υποσιτισμένος και ταλαιπωρημένος και κάπου τον λυπήθηκα. Σταμάτησα την διαπραγμάτευση του τιμήματος που κατάλαβα ότι αυτομάτως η ''ξεναγός'' ξεκίνησε ανιχνεύοντας ακουστικά τη λέξη Αριάρι μέσα στη πρόταση που ξεκίνησε στα μαλαγκάς απευθυνόμενη στο τυπάκο. Του είπα Ca Vas ( Εντάξει ) και κατάλαβε, Έφυγε και γύρισε σε μισό λεπτό κουβαλώντας ένα μικρό κασελάκι γεμάτο βούρτσες σφουγγάρια και αλοιφές.

Καθάριζε το ένα παπούτσι επί 10 λεπτά. Το συγκριτικό αποτέλεσμα ανάμεσα στο καθαρισμένο και μη καθαρισμένο παπούτσι  φαίνεται στη φωτογραφία. Και είναι προφανές ότι η δουλειά του τύπου ήταν απλά εξαιρετική.

Αφού ολοκλήρωσε τη δουλειά του, του έδωσα 10.000 Αριάρι ( περίπου 3 ευρώ ). Το ποσό ήταν εξωπραγματικό γιατί από ότι μου είπε στη συνέχεια η ''ξεναγός'' συνήθως 1000 η 1500 το πολύ Αριάρι δίνουν για κάτι τέτοιο. Τα ματιά του τυπάκου έλαμψαν πραγματικά από ευγνωμοσύνη, και έφυγε με την όπισθεν, κάνοντας υποκλίσεις και  λέγοντάς μου καμιά δεκαριά φορές Μισοάτσα ( ευχαριστώ στα Μαλαγκάς ).

Το ευτράπελο της Ιστορίας ??? Μετά από αυτό ''στράβωσε'' η ξεναγός !!! Με αυτή τη φάση συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είχε πάρει και εκείνη παραπάνω λεφτά από εμένα το πρωί όταν πληρώθηκε.  Δεν τα ζήτησε, τα επιπλέον λεφτά, δεν τα πήρε, και προφανώς τώρα που το κατάλαβε στράβωσε. Οπως το nickname μου υπαινίσσεται, δεν μου πήρε πολύ να το καταλάβω, παρόλο που στις ερωτήσεις μου σχετικά με το τί έχει απαντούσε Rien ( τίποτα ). Αυτό το ''τίποτα'' των γυναικών που σε όλο το πλανήτη και σε όλες τις φυλές μεταφράζεται ''Δεν πρόκειται να σου πώ τί έχω, αν δεν είσαι μαλάκας πρέπει να βρείς μόνος σου τι συνέβει και με χάλασε. Είσαι η δεν είσαι άραγε μαλάκας ?? ''.  

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Το δικό μου ?? Έτσι είναι οι άνθρωποι !! Και είναι έτσι Παντού !! Μόνο τα νούμερα αλλάζουν !!!

Η αγορά μιας γυναικείας τσάντας έναντι 21.000 αριάρι ( 6 ευρώ ) από ένα πλανόδιο πωλητή που μου είχε γίνει βδέλλα στο δρόμο της επιστροφής, επανέφερε το χαμένο χαμόγελο στο όμορφο προσωπάκι της, και την χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις της.

Αυτή είναι μια από τις προστιθέμενες αξίες σε αυτή τη χώρα, μπορείς να κάνεις ανθρώπους χαρούμενους με τρίευρα και εξάευρα. Και αυτή η χαρά που προσφέρεις, με κάποιους τρόπους γυρίζει πάνω σου.
Μια και μιλάτε για δρόμους και παπούτσια !!! Δεν εχετε δει τίποτα αν δεν έχετε πάει Αφρική.
Παραθέτω φωτογραφία και σχετική ''ιστορία'' απο ταξίδι μου στη Μαδαγασκάρη, έτσι για να πάρετε μια ιδέα !!

Συνημμένα

• 20150914_121537.jpg
    20150914_121537.jpg
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 18

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτή η γκόμενα από το Carribean δε μου ζήτησε λεφτά.Οπως τον παλιό καλό καιρό.Ο θρύλος του βαλκανικού πέους είναι ζωντανός.

xt7WOd.jpg

Αυτή όμως η εικοσάχρονη 185 που ήρθε από την επαρχία ζήτησε μπαγιόκο.

bMWsXh.jpg

XHT3Vf.jpg

Οπως και τα δύο μουνάκια από την επαρχία στο τριολέ.

rfokj1.jpg

Αυτή η σπονσορέτ 27 ετών 176 μου έφαγε 2 ώρες σε ραντεβού μέχρι να τη γαμήσω.Είχε όμως ωραία βυζιά και κωλάρα.

2xHQuy.jpg
keep walking +++ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom