Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο φίλος Κμαν, όπου πάει, στήνει κι από ένα μνημείο βαλκανιοπουτσισμού. Να έχουν να προσκυνάνε, όταν φεύγει...
Κάπως έτσι έγινε μύθος και ο Ιάσωνας, καθώς πήγαινε κι αυτός παντού, ως αρχαίος γαμίκουλας και κρεμπέδιαζε αβέρτα το ξανθό γένος
(το χρυσόμαλλο, ντε...)

Συνημμένα

• kmanasanethiken.jpg
    kmanasanethiken.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 56
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
@kman2
ρε φιλε πολυ τριχα....παρα πολυ τριχα....βλεποντας τοσες τριχες θυμηθηκα ενα ρητο

και οχι προσωπικο αλλα για να το σατυρισουμε
της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε
:2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εξαπλώνουμε το βαλκανικό χύσι στο ανατολικό μπλοκ ως νέοι πρίγκηπες.Είναι αυτή η φοβερή ευλογία αναβαθμίζουμε τα μέρη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Ο φίλος Κμαν, όπου πάει, στήνει κι από ένα μνημείο βαλκανιοπουτσισμού. Να έχουν να προσκυνάνε, όταν φεύγει...
Κάπως έτσι έγινε μύθος και ο Ιάσωνας, καθώς πήγαινε κι αυτός παντού, ως αρχαίος γαμίκουλας και κρεμπέδιαζε αβέρτα το ξανθό γένος
(το χρυσόμαλλο, ντε...)
ποποφ απλα ρισπεκτ  :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακολουθώ τα χνάρια του ηρωικού παππού μου.Είχε ξεκωλιάσει ουκ ολίγες Τουρκάλες στην επέλαση της στρατιάς στη Μικρά Ασία.Καλά αυτούς δε θα τους φτάσουμε ποτέ ήταν γίγαντες άρχοντες πουτσαράδες δε μάσαγαν τίποτα.
Οταν γύρισε Ελλάδα γαμούσε τις γυναίκες των άλλων και δεν τολμούσαν να πουν τίποτα.Μιλάμε για άτομα τεράστιας μυικής ισχύος και τόλμης απλά δε φοβόνταν κανέναν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ακολουθώ τα χνάρια του ηρωικού παππού μου.Είχε ξεκωλιάσει ουκ ολίγες Τουρκάλες στην επέλαση της στρατιάς στη Μικρά Ασία.Καλά αυτούς δε θα τους φτάσουμε ποτέ ήταν γίγαντες άρχοντες πουτσαράδες δε μάσαγαν τίποτα.
Οταν γύρισε Ελλάδα γαμούσε τις γυναίκες των άλλων και δεν τολμούσαν να πουν τίποτα.Μιλάμε για άτομα τεράστιας μυικής ισχύος και τόλμης απλά δε φοβόνταν τίποτα.

Κμαν, από πότε καμαρώνει κάποιος για τον βιασμό αμάχων σε καιρό πολέμου, ή θεωρεί δείγμα μαγκιάς το κεράτωμα; Αυτά είναι ξεφτιλίκια,
όπως στο γνωστό άσμα, που λέει: "να κάνω μάνες δίχως γιούς, και γυναίκες δίχως άντρες, να κάνω και μωρά παιδιά να κλαίν δίχως μανάδες"
Κάτι έχεις μπερδέψει νομίζω. Μείνε στα βαλκανιοπουτσικά σου και τα άλλα άστα...

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
(το χρυσόμαλλο, ντε...)

:hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κμαν, από πότε καμαρώνει κάποιος για τον βιασμό αμάχων σε καιρό πολέμου,

έτσι.

ήμουν έτοιμος να ορμήξω και θα έλεγα βαριές κουβέντες για τον παππού του αλλά με ξεθύμανες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
για τον "παππού" του δηλαδή.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Οταν γύρισε Ελλάδα γαμούσε τις γυναίκες των άλλων και δεν τολμούσαν να πουν τίποτα.Μιλάμε για άτομα τεράστιας μυικής ισχύος και τόλμης απλά δε φοβόνταν κανέναν.

Αν εχεις εστω και λιγο τσιπα σβησε αμεσως αυτό το αθλιο ποστ, η κατρακυλα στον δημοσιο λογο εχει και καποια ορια!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν, από πότε καμαρώνει κάποιος για τον βιασμό αμάχων σε καιρό πολέμου, ή θεωρεί δείγμα μαγκιάς το κεράτωμα; Αυτά είναι ξεφτιλίκια,
όπως στο γνωστό άσμα, που λέει: "να κάνω μάνες δίχως γιούς, και γυναίκες δίχως άντρες, να κάνω και μωρά παιδιά να κλαίν δίχως μανάδες"

Δεν ξέρω άφησε θρύλο ο παππούς.Δεν υπάρχει κανένας που να μην αναφέρεται σε αυτόν.Μπορεί να είναι και μούσια ποιος ξέρει?
Τέλος πάντων πρέπει κάπως να το έχεις μέσα σου να θες να γαμάς συνέχεια να σκας ρευστό να ψάχνεις όποιον τρόπο γίνεται δεν το έχουν όλοι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τον θειο ειμαστε σειρα και εχουμε βγαλει κοινα γουστα στην Μολντοβα και στο σπιτι του, μην μπαινεις σε τετοιο  λουκι ....... ειναι αλλη φαση .......
Ασε που εχουμε κοινες ανηψιες......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σωστα,τοτε που μου εσπασεες το κρεβατι απο το πολυ  :knockinb:  :2funny:
απο βδομαδα ειμαι κατω,κερνας καφε μελι μελο και δινω τηλεφωνα (τα καινουργια) :grin:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
φίλε balkan, δεν είχα καταλάβει εξαρχής σε τι είδος λέι αναφερόταν ο συνάδελφος τάσος, και επίσης δεν αναιρώ ότι τα 130 ευρώ στο δύωρο,
θα ήταν καλή τιμή, κρίνοντας αποκλειστικά, με τα δεδομένα του εντός έδρας που παίζει κάποιος. Απ' ό,τι κατάλαβα, ο τάσος μένει Μολδαβία,
ενώ εγώ ως βάση, έχω τη Βουλγαρία.
Ημιμονιμα μενω,περιπου πεντε εξι μηνες το χρονο.
Διαπιστωνω συναδελεφε οτι εισαι εραστης της πισω πορτας,ευγε  :hi:
το παλιο ρητο " ο κωλος ειναι το μουνι του μελοντος" παραμενει σε ισχυ  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
θα γραψεις report στο στυλ που εγραψα εγω;

το φωτορεπορταζ παντος ηταν απαιχτο, ευγε
report τι να γραψω? τα τελευταια χρονια γραφω αρκετα συχνα για μερη και πληροφοριες σχετικα για το κισιναου με αρκετες φωτο
δες τα παλια μου ποστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom