Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Τη λες βρε παπάρα  :2funny: Έχω κόψει το κάπνισμα, το αλκοόλ,και το κρέας γιατί ακόλουθο έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όχι γιατί δεν μου σηκώνεται. Φερε μου την γκομενίτσα που έχει πάρει τίτλο στα καλλιστεία της Ουκρανίας να σου πει εντυπώσεις μετά. Ακόμα την περιμένω,ούτε το βκοντάκτη της μου έδωσες παρτάκια  :tooth:
εσας τους βεγκαν θα πρεπει να σας απαγορευσουν δια νομου και να σας στειλουν εξορια στην μακρονησο
σιχτιρ πια  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
παιζεις με τον πονο μας... :tickedoff:
σου στελνω το τηλ της αν γουσταρεις
ηταν και γρηγορη  :grin:  της ειχε ερθει το γκαζι δυομιση χιλιαρικα και ειχε τρελλαθει
επτα η ωρα την πηρα τηλ και οκτω παρα εικοσι ηταν στο σπιτι,πιτσα οταν παραγγελνω πιο πολυ αργει εδω  :grin:  :grin:  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
σου στελνω το τηλ της αν γουσταρεις
ηταν και γρηγορη  :grin:  της ειχε ερθει το γκαζι δυομιση χιλιαρικα και ειχε τρελλαθει
επτα η ωρα την πηρα τηλ και οκτω παρα εικοσι ηταν στο σπιτι,πιτσα οταν παραγγελνω πιο πολυ αργει εδω  :grin:  :grin:  :grin:
θειο-λιφτιγνκ
να φυγεις να γραφεις αλλου
δις ιζ κιεεεεββββ  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
θειο-λιφτιγνκ
να φυγεις να γραφεις αλλου
δις ιζ κιεεεεββββ  :2funny:
:2funny: σιγα το θρεντ του κιεβου
εκτος απο σενα, αλλος ενα μουνι της προκοπης σε καλες και ευδιακριτες φωτο δεν εχει ανεβασει  :grin:
κατα τα αλλα διμετρες μουναρες ουκρανες γαμανε ολοι  :2funny:
στο θρεντ του κισιναου καλυτερες εχουν μπει  :birdman:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
:2funny: σιγα το θρεντ του κιεβου
εκτος απο σενα, αλλος ενα μουνι της προκοπης σε καλες και ευδιακριτες φωτο δεν εχει ανεβασει  :grin:
κατα τα αλλα διμετρες μουναρες ουκρανες γαμανε ολοι  :2funny:
στο θρεντ του κισιναου καλυτερες εχουν μπει  :birdman:
εγω τα γαμαω ολα απο 1,50 εως 1,90
στα γιαπωνεζικα με λενε οτιιιι κατσειιιι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ολοι τέτοιες γαμάνε !!!! Και περίπου 8 το εικοσιτετράωρο. :2funny: :2funny: :2funny:

Φωτογραφίες σήμερα απο εδώ:

[video]http://www.newmoney.gr/diethni/273225-deite-tis-plousies-mikres-rosides-tou-instagram-ta-rich-kids-tis-mosxas[/video]

Συνημμένα

• 317398C800000578-0-image-a-159_1456162336813.jpg
    317398C800000578-0-image-a-159_1456162336813.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 3173920900000578-0-Two_girls_pose_in_their_bikinis_next_to_a_pool_in_what_looks_to_-a-145_1456161829
    3173920900000578-0-Two_girls_pose_in_their_bikinis_next_to_a_pool_in_what_looks_to_-a-145_1456161829
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αντε άλλη μια !!!

Κουφαλες Σλάβες με κατατρέχετε !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 3173986400000578-0-Two_girls_pose_for_photographs_in_their_bikinis_while_on_board_a-a-150_1456161829
    3173986400000578-0-Two_girls_pose_for_photographs_in_their_bikinis_while_on_board_a-a-150_1456161829
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 02:27

ΥΓ. 600 λέι Ρουμανίας, δηλ. γύρω στα 130 ευρώ για δύωρο; Μια χαρά, ειδικά αν είναι τόσο καλή....

που σας βρηκαμε τε τετοια θυματα..ακου 130 για να γαμησεις στη μολδαβια.... :helpplea:

Δεν διαβάζεις σωστά (απευθύνομαι και προς συνάδελφο kuzia). Τα 600 λέι δεν είναι Ρουμανίας (δεν ήμουν σίγουρος, γι' αυτό ρωτούσα αν αναφέρεται σε ρουμανικά = 135 ευρώ).
Είναι όμως, λέι Μολδαβίας (το διευκρίνησε ο άνθρωπος). Δηλαδή 600 μολδαβικά λέει= 27.20 ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΩΡΟ...

Arsene

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι νέος στο σάιτ,,..αλλα λόγω επαγγελματικών ταξιδεύω συχνά στο Κιεβο και θα παραθέσω τις απόψεις με θάρρος και παρρησία,....δεν ειμαι και γκόμενος,,..ειμαι στα 50 μου,,,και εραστης του ωραίου φύλου,,..πιστευω οτι έμαθα καλα τη γυναικεία ουκρανική σχολή σκέψης και ξερω τι χρειάζεται για να ρίξεις στο κρεβάτι σου γκομενα στο Κιεβο,,,δεν μιλώ για εσκορτς...Εσκορτ ειναι σε ολα τα σαιτς,,δεν χρειάζεστε τη άποψη μου...

Στο κιεβο,,όλες ..μικρές και μεγαλες,,θέλουν λεφτα,,και αμα ξερεις να το παίξεις έξυπνα,,αλλα και να εισαι και ανοικτοχέρης,,αυτη που βάζεις στο μάτι,,..ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφάνισης,,πετυχαίνεις το σκοπό σου,,

Δείξε στη γκομενα οτι τη γουστάρεις απο το πρώτο ραντεβού,,να εισαι large,,και να τη πάρεις κου για φαγητό,,τους αρέσει το σούσι ,,...μετα..αν δεις οτι το θεμα,,εχει συνεχεία το ίδιο βραδυ,,προχωρά,,

Οι περισσότερες το παίζουν,,δεν κάνουν σεξ απο το ίδιο βραδυ,,βασικα,θέλουν τη επαύριο,,να τη πάρεις καταστήματα,))))

Ετσι,,πας για ενα δωράκι,,να της πεις,,οτι επιφυλάσσεται το επόμενο ακριβότερο δωράκι,,επανάληψη με δείπνο και κάπου για ποτακι,,και μετα ,,,όλη δική σου,μ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ειμαι νέος στο σάιτ,,..αλλα λόγω επαγγελματικών ταξιδεύω συχνά στο Κιεβο και θα παραθέσω τις απόψεις με θάρρος και παρρησία,....δεν ειμαι και γκόμενος,,..ειμαι στα 50 μου,,,και εραστης του ωραίου φύλου,,..πιστευω οτι έμαθα καλα τη γυναικεία ουκρανική σχολή σκέψης και ξερω τι χρειάζεται για να ρίξεις στο κρεβάτι σου γκομενα στο Κιεβο,,,δεν μιλώ για εσκορτς...Εσκορτ ειναι σε ολα τα σαιτς,,δεν χρειάζεστε τη άποψη μου...

Στο κιεβο,,όλες ..μικρές και μεγαλες,,θέλουν λεφτα,,και αμα ξερεις να το παίξεις έξυπνα,,αλλα και να εισαι και ανοικτοχέρης,,αυτη που βάζεις στο μάτι,,..ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφάνισης,,πετυχαίνεις το σκοπό σου,,

Δείξε στη γκομενα οτι τη γουστάρεις απο το πρώτο ραντεβού,,να εισαι large,,και να τη πάρεις κου για φαγητό,,τους αρέσει το σούσι ,,...μετα..αν δεις οτι το θεμα,,εχει συνεχεία το ίδιο βραδυ,,προχωρά,,

Οι περισσότερες το παίζουν,,δεν κάνουν σεξ απο το ίδιο βραδυ,,βασικα,θέλουν τη επαύριο,,να τη πάρεις καταστήματα,))))

Ετσι,,πας για ενα δωράκι,,να της πεις,,οτι επιφυλάσσεται το επόμενο ακριβότερο δωράκι,,επανάληψη με δείπνο και κάπου για ποτακι,,και μετα ,,,όλη δική σου,μ
μ αυτο ειναι το συστημα του κμαν.σπρωξιμο πακετων και κυριαρχία βαλκανικου πουτσου.ρωσικα μιλας;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ουκρανομολδαβη(μητερα μολδαβη και πατερας ουκρανος),εχω βαλει μια φωτο της και στο μολδαβικο θρεντ
μενει κισιναου,φωτο σημερινες απο το κινητο μου ως συνηθως  :grin:

no comments.......................

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
μ αυτο ειναι το συστημα του κμαν.σπρωξιμο πακετων και κυριαρχία βαλκανικου πουτσου.ρωσικα μιλας;
πιο φτηνα του βγαινει.....ο κμαν πληρωνει τον κουκο αηδονι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ποιο λιγα εσυ γιατι δεν θα σε παρω ποτε για καστινγκ
ακου προσκυνας αλλον εκτος απο εμενα..... :badair:

αααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τον θειο ειμαστε σειρα και εχουμε βγαλει κοινα γουστα στην Μολντοβα και στο σπιτι του, μην μπαινεις σε τετοιο  λουκι ....... ειναι αλλη φαση .......
Ασε που εχουμε κοινες ανηψιες......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ποτε παμε για καστινγκ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κιεβο ή Πετροχωρι;;;;  ετσι για αλλαγη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ολοι τέτοιες γαμάνε !!!! Και περίπου 8 το εικοσιτετράωρο. :2funny: :2funny: :2funny:

Φωτογραφίες σήμερα απο εδώ:

[video]http://www.newmoney.gr/diethni/273225-deite-tis-plousies-mikres-rosides-tou-instagram-ta-rich-kids-tis-mosxas[/video]
ρε τη γκομενα μου?....και πιο κατω τις πρωην μου? δε ντρεπεσε?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πανε θειο τασο γρηγορα,εχει μαζεψει παλμαρε δυνατο,το γοργον κ χαρην εχει,,αυτες σε κανα διμηνο θαχουν σαλπαρει για ευρωπη κι αντε βρεστες παλι...

Με τον θειο ειμαστε σειρα και εχουμε βγαλει κοινα γουστα στην Μολντοβα και στο σπιτι του, μην μπαινεις σε τετοιο  λουκι ....... ειναι αλλη φαση .......

Ποτε παμε για καστινγκ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κιεβο ή Πετροχωρι;;;;  ετσι για αλλαγη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821

η εμενα η τον θειο  :argue:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπερβολές κμαν, που τα είδες, ρε συ, αυτά τα ερείπια που περιγράφεις; Θυμίζουν σκηνές και εικόνες από Νταχάου.
Σε λίγο θα μας πείς ότι όλες ρουφάνε το θρεπτικό σου σπέρμα για να σωθούν από την ασιτία. Τον περασμένο Μάρτιο ήμουν Κρακοβία και έπειτα
Ιούνιο-Ιούλιο και ξανά Σεπτέμβριο ήμουν Ουκρανία και δεν είδα πουθενά αυτά τα τραγικά που περιγράφεις.
Επειδή είχα νταλαβέρια με κόσμο και κοσμάκη (δυτικά και ανατολικά), πουθενά δεν είδα
αυτό το φευγιό που λές. Μια χαρά τακτοποιημένοι άνθρωποι. Τον Αύγουστο, είχα επισκέψεις στη Μαύρη Θάλασσα, φίλες από Λβόφ,
και μάλιστα η μια πήγαινε συχνά στη Λευκάδα και όχι μόνο. Η αδελφή της, ταξίδια στην Ισπανία και στην Πορτογαλία (γενικά ψοφάνε
για ήλιο και θάλασσα κλπ. κλπ). Μην τρελαθούμε ρε Κμαν. Παντού τα φουσκώνεις, ρε μπαγάσα, αν και σε κάποια δεν έχεις άδικο.

Το 2008 δεν μπορείς να φανταστείς τι χρήμα κυκλοφορούσε στο Κίεβο.Παντού αμαξάρες εντυπωσιακές νεοανεγειρόμενες οικοδομές τότε ναι οι γκόμενες ήταν λουξ και στα έτρωγαν κανονικά.Τώρα σκέτη παρακμή.Οι γκόμενες από επαρχία είναι εμφανώς υποσιτισμένες.Ειδικά άμα συγκρίνεις με Πολωνέζες με τις βυζάρες και τις κωλάρες καμία σχέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σωστή προσέγγιση.Απλά άμα είσαι 40 κάνεις το ίδιο αλλά γαμάς από το πρώτο ραντεβού.Γενικά αν δε γαμήσω στο πρώτο ραντεβού Κίεβο δεν έχει δεύτερο.
Ισως οι εξηντάρηδες να χρειάζονται τρία ραντεβού και 3 επισκέψεις στα καταστήματα.Στο Κίεβο το ευρώ είναι βασιλιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom