Ειμαι νέος στο σάιτ,,..αλλα λόγω επαγγελματικών ταξιδεύω συχνά στο Κιεβο και θα παραθέσω τις απόψεις με θάρρος και παρρησία,....δεν ειμαι και γκόμενος,,..ειμαι στα 50 μου,,,και εραστης του ωραίου φύλου,,..πιστευω οτι έμαθα καλα τη γυναικεία ουκρανική σχολή σκέψης και ξερω τι χρειάζεται για να ρίξεις στο κρεβάτι σου γκομενα στο Κιεβο,,,δεν μιλώ για εσκορτς...Εσκορτ ειναι σε ολα τα σαιτς,,δεν χρειάζεστε τη άποψη μου...
Στο κιεβο,,όλες ..μικρές και μεγαλες,,θέλουν λεφτα,,και αμα ξερεις να το παίξεις έξυπνα,,αλλα και να εισαι και ανοικτοχέρης,,αυτη που βάζεις στο μάτι,,..ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφάνισης,,πετυχαίνεις το σκοπό σου,,
Δείξε στη γκομενα οτι τη γουστάρεις απο το πρώτο ραντεβού,,να εισαι large,,και να τη πάρεις κου για φαγητό,,τους αρέσει το σούσι ,,...μετα..αν δεις οτι το θεμα,,εχει συνεχεία το ίδιο βραδυ,,προχωρά,,
Οι περισσότερες το παίζουν,,δεν κάνουν σεξ απο το ίδιο βραδυ,,βασικα,θέλουν τη επαύριο,,να τη πάρεις καταστήματα,))))
Ετσι,,πας για ενα δωράκι,,να της πεις,,οτι επιφυλάσσεται το επόμενο ακριβότερο δωράκι,,επανάληψη με δείπνο και κάπου για ποτακι,,και μετα ,,,όλη δική σου,μ