Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τη λες βρε παπάρα  :2funny: Έχω κόψει το κάπνισμα, το αλκοόλ,και το κρέας γιατί ακόλουθο έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όχι γιατί δεν μου σηκώνεται. Φερε μου την γκομενίτσα που έχει πάρει τίτλο στα καλλιστεία της Ουκρανίας να σου πει εντυπώσεις μετά. Ακόμα την περιμένω,ούτε το βκοντάκτη της μου έδωσες παρτάκια  :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω εγω τα  copy rights αν μιλαμε για την ιδια ............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον Οκτωβριο παντως δεν ηρθε  να συναντηθουμε  :2funny: στην Οδησσο διοτι ειναι εγγυος και παντρευτηκε  ετσι μου ειπε οποτε μην την περιμενεις αδικα ............

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο από το 2011 και πολύ πολύ καλύτερο από το 2008 που η φούσκα της πορτοκαλί επανάστασης είχε τινάξει τις τιμές στον αέρα.Τότε μια γκόμενα λαμόγιο στο κλαμπ μπορούσε να σου ρουφήξει 150 ευρώ σε κεράσματα σε μια ώρα τώρα αυτά τελείωσαν.Γαμάς άμα τη εμφανίσει.Δε θα γυρίσουν βέβαια ποτέ οι χρυσές εποχές προ του 2003 αλλά η περίοδος είναι άκρως ενδιαφέρουσα.
Οι εξελίξεις είναι γενικά απρόβλεπτες αν μου έλεγε κάποιος το 2008 οτι το Κίεβο θα είναι 10 φορές καλύτερο σε 8 χρόνια θα τον έπαιρνα για τρελό.Τότε φαινόταν οτι οι καλές εποχές πλησίαζαν στο τέλος τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τώρα το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο από το 2011 και πολύ πολύ καλύτερο από το 2008 που η φούσκα της πορτοκαλί επανάστασης είχε τινάξει τις τιμές στον αέρα.Τότε μια γκόμενα λαμόγιο στο κλαμπ μπορούσε να σου ρουφήξει 150 ευρώ σε κεράσματα σε μια ώρα τώρα αυτά τελείωσαν.Γαμάς άμα τη εμφανίσει.Δε θα γυρίσουν βέβαια ποτέ οι χρυσές εποχές προ του 2003 αλλά η περίοδος είναι άκρως ενδιαφέρουσα.
Οι εξελίξεις είναι γενικά απρόβλεπτες αν μου έλεγε κάποιος το 2008 οτι το Κίεβο θα είναι 10 φορές καλύτερο σε 8 χρόνια θα τον έπαιρνα για τρελό.Τότε φαινόταν οτι οι καλές εποχές πλησίαζαν στο τέλος τους.
Ρε τρελέ , πριν από 8 χρόνια είσουν περίπου στα 34-35 και σπονσοράριζες από τότε???

Για εμένα η Ουκρανία καταστράφηκε εντελώς από τα γεγονότα στη Μαιντάν και κρατάει μέχρι και τώρα που σήμερα έχουν την επαίτειο των 2 χρόνων!Αυτή ήταν η ταφόπλακα του τσάμπα γαμησιού στην Ουκρανία στη μορφή που το θέτει ο Nukteros! Αλλά ότι χαλάει φτιάχνει κάτι άλλο και αυτό είναι το σπόνσορινγκ!!! Σύμφωνα με Κμαν,Σλαβιάνι και άλλων, είναι το απόλυτο μέρος για ...επενδυτές !!!Οκ το κρατάω και ελπίζω σε 10 χρόνια που θα περάσω τα 40 να είναι ακόμα έτσι!  καλό είναι να υπάρχει ένα τέτοιο μέρος γιατί δεν είμαστε για πάντα νέοι....Και όπως βλέπω η Ουκρανία το έχει στο γονίδιό της να είναι έτσι...Διαχρονικά  τα τελευταία 25 χρόνια είναι μια χώρα που παράγει...ωμό κρέας

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

εισαι ωραιος τυπος που εχει παντα δυνατες αποψεις χθες που  μπηκα αργα μεσα διαβασα την συζητηση που ειχατε, με νυκτερο, σλαβιανι ανεβασατε πολυ το επιπεδο της συζητησης

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Φίλε Nukteros, οι παραπάνω δυο προτάσεις σηκώνουν μεγάλη συζήτηση διότι αυτό πήγα να κάνω στο σημείο που είπες ότι γίνεται  ;)

(Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου για να μην παρεξηγηθούμε)
θα δωσω την αποψη μου κι αυστηρα την αποψη μου
σε εσενα οπως πηγες δεν θα επιανε το αγαπες και λουλουδια
σε ειδαν για πορνοτουριστα....δεν επαιξες καθολου διαδυκτιακα να προετοιμασεις λιγο εδαφος
ειπαμε οι ουκρανες ειναι οι πιο καχυποπτες σε θεμα ζετεμ απο ξενους....ετσι στο γεια σου ηρθα για σχεση....εκτος αν το παλευεις χρονο στο διαδυκτιο....κι επειδη ακριβως δυσκολο το ζετεμ και λογο καχυποψιας πανε στο ψητο, ποσα δινεις...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
θα δωσω την αποψη μου κι αυστηρα την αποψη μου
σε εσενα οπως πηγες δεν θα επιανε το αγαπες και λουλουδια
σε ειδαν για πορνοτουριστα....δεν επαιξες καθολου διαδυκτιακα να προετοιμασεις λιγο εδαφος
ειπαμε οι ουκρανες ειναι οι πιο καχυποπτες σε θεμα ζετεμ απο ξενους....ετσι στο γεια σου ηρθα για σχεση....εκτος αν το παλευεις χρονο στο διαδυκτιο....κι επειδη ακριβως δυσκολο το ζετεμ και λογο καχυποψιας πανε στο ψητο, ποσα δινεις...
έστω κι έτσι...Υπό νορμάλ συνθήκες και νορμάλ οικονομία έτσι είναι...Όταν όμως σε 2 χρόνια πέφτουν οικονομικά στο μισό τότε έχεις σαν επισκέπτης την προσδοκία οι γυναίκες να είναι πιο ανοιχτές και να τις ενδιαφέρει περισσότερο ο Τουρίστας ανεξαρτήτως πρώτου συνθετικού !!
Και πάμε τώρα σε αυτό που ήθελα να πω στον Nuktero το μεσημέρι --> Έχουμε να κάνουμε με τη διαφορά ζητιάνου με άνεργο σε επίπεδο αναζήτησης των γυναικών!
Ένας άνεργος ψάχνει για δουλειά για να λύσει το πρόβλημά του και έτσι είναι η κάθε γυναίκα στον κόσμο ψάχνει κάποιον νορμαλ να ζήσει μαζί του!
Ο ζητιάνος επιζητεί το κέρμα της ημέρας από τον κάθε περαςτικό αδιαφορώντας για την επόμενη!Αυτό δηλαδή που κάνουν οι Ουκρανίδες μετά την καταστροφή της οικονομίας τους!Δηλαδή έψαχναν τον άμεσο σπόνσορ...και ακόμα και από έναν μέγα εργοδότη πάλι κέρμα θα ζητούσαν... :headbang:

Όπως βλέπετε έχω χάσει κάθε εκτίμηση για τη χώρα...Αλλά κρατάω τη πισινή για το μέλλον!!! :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
έστω κι έτσι...Υπό νορμάλ συνθήκες και νορμάλ οικονομία έτσι είναι...Όταν όμως σε 2 χρόνια πέφτουν οικονομικά στο μισό τότε έχεις σαν επισκέπτης την προσδοκία οι γυναίκες να είναι πιο ανοιχτές και να τις ενδιαφέρει περισσότερο ο Τουρίστας ανεξαρτήτως πρώτου συνθετικού !!
Και πάμε τώρα σε αυτό που ήθελα να πω στον Nuktero το μεσημέρι --> Έχουμε να κάνουμε με τη διαφορά ζητιάνου με άνεργο σε επίπεδο αναζήτησης των γυναικών!
Ένας άνεργος ψάχνει για δουλειά για να λύσει το πρόβλημά του και έτσι είναι η κάθε γυναίκα στον κόσμο ψάχνει κάποιον νορμαλ να ζήσει μαζί του!
Ο ζητιάνος επιζητεί το κέρμα της ημέρας από τον κάθε περαςτικό αδιαφορώντας για την επόμενη!Αυτό δηλαδή που κάνουν οι Ουκρανίδες μετά την καταστροφή της οικονομίας τους!Δηλαδή έψαχναν τον άμεσο σπόνσορ...και ακόμα και από έναν μέγα εργοδότη πάλι κέρμα θα ζητούσαν... :headbang:

Όπως βλέπετε έχω χάσει κάθε εκτίμηση για τη χώρα...Αλλά κρατάω τη πισινή για το μέλλον!!! :rockon:
λοιπον οι ουκρανες θα γαμηθουν με ολες τις φυλες της υφηλιου...παιδια και γαμο ομως θα κανουν ως επι το πλειστον με ουκρανους
ετσι απλα....βεβαιως και μπορεις να βρεις την αγαπη εκει...αλλα πολυ λιγος κοσμος θα αφησει τον τοπο του με γαμο...τοσα γραφεια εχουν ανοιξει τοσες νυφες υπαρχουν στα διαφορα σαιτ ναι φευγουν σε αριθμους πολλες...αλλα ποσοστιαια ειναι πολυ λιγες

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
.οτι κανενας δεν θα παει πουθενα (εκει που λενε οτι ενας θα παει Αγια Ππετρούπολη και ο αλλος στο Μινσκ) και οτι θα παρουν κανα κειμενο απο το ιντερνετ και θα μας το βαλουν σα δικο τους!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μη νομίζεις τη ΜΙΛΦ από το Carribean τη γάμησα ουσιαστικά τζάμπα δε ζήτησε λεφτά.Εξαρτάται τι εικόνα εκπέμπεις.Παλιά έλκονταν από το θρύλο του δυτικού πούτσου δυτικός να ήταν και ό,τι να ήταν.Τώρα πρέπει να έχεις περισσότερα να ντύνεσαι καλά να έχεις παρουσία και γενικά κυρίλα ήρεμη δύναμη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τρελέ , πριν από 8 χρόνια είσουν περίπου στα 34-35 και σπονσοράριζες από τότε???

Για εμένα η Ουκρανία καταστράφηκε εντελώς από τα γεγονότα στη Μαιντάν και κρατάει μέχρι και τώρα που σήμερα έχουν την επαίτειο των 2 χρόνων!Αυτή ήταν η ταφόπλακα του τσάμπα γαμησιού στην Ουκρανία στη μορφή που το θέτει ο Nukteros! Αλλά ότι χαλάει φτιάχνει κάτι άλλο και αυτό είναι το σπόνσορινγκ!!! Σύμφωνα με Κμαν,Σλαβιάνι και άλλων, είναι το απόλυτο μέρος για ...επενδυτές !!!Οκ το κρατάω και ελπίζω σε 10 χρόνια που θα περάσω τα 40 να είναι ακόμα έτσι!  καλό είναι να υπάρχει ένα τέτοιο μέρος γιατί δεν είμαστε για πάντα νέοι....Και όπως βλέπω η Ουκρανία το έχει στο γονίδιό της να είναι έτσι...Διαχρονικά  τα τελευταία 25 χρόνια είναι μια χώρα που παράγει...ωμό κρέας

Είμαι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι.Πηγαίνω Ουκρανία από το 2003,Τσεχία από το 1999 και Πολωνία από το 2002.Εχω προλάβει τα τελευταία χρόνια της χρυσής εποχής οπότε ξέρω πώς ήταν τα πράγματα.Τότε δε χρειαζόταν σπόνσορινγκ αρκούσε απλώς να είσαι παρών στο κλαμπ και έκανες το one night stand με την αίγλη του ευρωπαικού καυλιού.
Και Τσεχία ήταν παράδεισος καμάκωνες στο δρόμο όπως ο Ρόζεμπεργκ.Η Πολωνία όμως ήταν χειρότερη από τώρα.Βασικά δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα.
Οταν άρχισα τα σπονσοριλίκια δεκαπλασίασα τις γκόμενες που γαμούσα.Απλά αντελήφθην οτι πάρα πολλές είναι πρόθυμες να γαμηθούν απλά θέλουν κάποιο αντάλλαγμα.
Μια Τσέχα μου εξήγησε ακριβώς πώς τα βλέπουν τα πράγματα οι Σλάβες,οι Τσέχες είναι ειλικρινείς και σοκαριστικά ευθείς σε αυτά τα πράγματα δε σου πουλάνε ρομαντισμούς.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μη νομίζεις τη ΜΙΛΦ από το Carribean τη γάμησα ουσιαστικά τζάμπα δε ζήτησε λεφτά.Εξαρτάται τι εικόνα εκπέμπεις.Παλιά έλκονταν από το θρύλο του δυτικού πούτσου δυτικός να ήταν και ό,τι να ήταν.Τώρα πρέπει να έχεις περισσότερα να ντύνεσαι καλά να έχεις παρουσία και γενικά κυρίλα ήρεμη δύναμη.

:thumbsup:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Θελει προετοιμασια καιρο πριν απο ιντερνετ,να σε περιμενουν καποιες...το γεια σας ηρθα στην πολη παω στο κλαμπ για να κανω σχεση δεν περνα!!!το γεια σας ηρθα ..μονο σπονσορινγκ παιζει!!!
φραγκα θελουν οι πιο πολλες,δεν θελουν να φυγουν απο την χωρα επειδη γνωρισαν τον δυτικο γαμπρο....λετε να μην τα εχουν ξανακουσει αυτα απο πορνοτουριστες;;;
Εχει κορυφαια μουνια αλλα τα τρως πλεον με πολυ δυσκολια κ μονο με χρημα!!!
Ειναι ομως και θα ειναι η τοπ μουνοχωρα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θελει προετοιμασια καιρο πριν απο ιντερνετ,να σε περιμενουν καποιες...το γεια σας ηρθα στην πολη παω στο κλαμπ για να κανω σχεση δεν περνα!!!το γεια σας ηρθα ..μονο σπονσορινγκ παιζει!!!
φραγκα θελουν οι πιο πολλες,δεν θελουν να φυγουν απο την χωρα επειδη γνωρισαν τον δυτικο γαμπρο....λετε να μην τα εχουν ξανακουσει αυτα απο πορνοτουριστες;;;
Εχει κορυφαια μουνια αλλα τα τρως πλεον με πολυ δυσκολια κ μονο με χρημα!!!
Ειναι ομως και θα ειναι η τοπ μουνοχωρα!!!

Οχι κορυφαία.Πολλές είναι υποσιτισμένες.Οι Πολωνέζες,Ρωσίδες είναι πιο εμφανίσιμες και Τσέχες Σλοβάκες μια κλάση πάνω τουλάχιστον.Ουκρανία βλέπεις λίγα σχετικά άλογα και πολλές έχουν αραιά μαλλιά και χαλασμένα δόντια.Απλώς κάνουν τεράστια χρήση του μέικ απ και άλλων beauty products και δημιουργούν ψευδαίσθηση.
Οι πιο πολλές θέλουν τώρα πραγματικά να φύγουν από τη χώρα.Πριν τον πόλεμο δεν ήταν έτσι τώρα κάνουν κρα να φύγουν.Αν κάποιος παίξει αυτή τη γωνία του σωτήρα θα γαμήσει άπειρες.Εγώ βαριέμαι γιατί δε θέλω να περνάω πάνω από μερικές ώρες μαζί τους τις βαριέμαι.
Μπορείς και να γαμήσεις από το δρόμο και τα κλάμπ χωρίς καθόλου προετοιμασία από το ίντερνετ αν είσαι έμπειρος.Εγώ κάθε νύχτα που βγαίνω Κίεβο βρίσκω γκόμενες να γαμήσω τα κλαμπ είναι τίγκα στις σεμιπρος τις σπονοσρέτς και τις ΜΙΛΦ που ψάχνουν ξένους.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
πολλές έχουν αραιά μαλλιά και χαλασμένα δόντια.Απλώς κάνουν τεράστια χρήση του μέικ απ και άλλων beauty products και δημιουργούν ψευδαίσθηση.
που πας ρε φιλε και βλεπεις καραφλες και φαφουτες;;; :idiot:

Οι πιο πολλές θέλουν τώρα πραγματικά να φύγουν από τη χώρα.Πριν τον πόλεμο δεν ήταν έτσι τώρα κάνουν κρα να φύγουν.Αν κάποιος παίξει αυτή τη γωνία του σωτήρα θα γαμήσει άπειρες.Εγώ βαριέμαι γιατί δε θέλω να περνάω πάνω από μερικές ώρες μαζί τους τις βαριέμαι.
αρχιδια θελουν να φυγουν ολες
εδω δεν εφυγαν απο ντονπας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
που πας ρε φιλε και βλεπεις καραφλες και φαφουτες;;; :idiot:

αρχιδια θελουν να φυγουν ολες
εδω δεν εφυγαν απο ντονπας

Τι μου λες τώρα?Πάνω από τα 25 όλες χαλασμένα δόντια έχουν.Χωρίς το μέικ απ οι Ουκρανές είναι χάλια.Απλά είναι πολύ αδύνατες λόγω υποσιτισμού.Το δέρμα τους είναι σκληρό και γαιώδες από την αβιταμίνωση.
Αυτές με καλές δουλειές ή καλοπαντρεμένες δεν είναι ούτε 10%.Οι άλλες θέλουν να φύγουνε.Οποιος το παίξει γαμπρός ειδικά σε πάνω από 23 ετών θα φάει πολύ καλά.
Η νέα γενιά την πούτσισε εντελώς.Πρακτικά μια γκόμενα 20 ετών δεν έχει κανένα μέλλον εκτός αν αρχίσει να ρουφάει δυτικό ή μαφιόζικο πούτσο για να γειώσει κανένα φραγκάτο.Αλλιώς είναι καταδικασμένη.
Γενικά οι Ουκρανές το έχουν αυτό.Ανάμεσα στην επιλογή χαμαλίδικης χαμηλά αμοιβόμενης δουλειάς και ρουφήγματος πούτσου η Ουκρανέζα θα προτιμήσει το δεύτερο ενώ η Πολωνέζα θα κάνει και τα δύο είναι πιο παλαβές οι τελευταίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
.οτι κανενας δεν θα παει πουθενα (εκει που λενε οτι ενας θα παει Αγια Ππετρούπολη και ο αλλος στο Μινσκ) και οτι θα παρουν κανα κειμενο απο το ιντερνετ και θα μας το βαλουν σα δικο τους!

Αν πας στο Μινσκ σαν τεράστιος πουτσαράς το ΠΣΚ μπουκάρεις σε high end clubs και έχεις 1000 ευρώ στην τσέπη για το διήμερο θα φας σίγουρα.Αλλά πρέπει να έχεις αυτή τη νοοτροπία άρχοντος μπουκαδόρου να πας να κάνεις ζημιά.
Αλλιώς έχεις έτοιμα τα κοννέ από το ίντερνετ αλλά οι Λευκορρωσίδες δεν το δίνουν στο πρώτο ραντεβού όπως οι Ουκρανές ούτε έρχονται να μείνουν μαζί σου θέλουν ένα ραντεβού τουλάχιστον.Γενικά είναι χειρότερα από κάθε άποψη εκτός αν θες gf experience από σχετικά ανέγγιχτες γκόμενες σοβιετικού τύπου.Μερικοί το προτιμάνε αυτό σε σχέση με τις ξέκωλες γαμιόλες Ουκρανές.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αν πας στο Μινσκ σαν τεράστιος πουτσαράς το ΠΣΚ μπουκάρεις σε high end clubs και έχεις 1000 ευρώ στην τσέπη για το διήμερο θα φας σίγουρα.Αλλά πρέπει να έχεις αυτή τη νοοτροπία άρχοντος μπουκαδόρου να πας να κάνεις ζημιά.
Αλλιώς έχεις έτοιμα τα κοννέ από το ίντερνετ αλλά οι Λευκορρωσίδες δεν το δίνουν στο πρώτο ραντεβού όπως οι Ουκρανές ούτε έρχονται να μείνουν μαζί σου θέλουν ένα ραντεβού τουλάχιστον.Γενικά είναι χειρότερα από κάθε άποψη εκτός αν θες gf experience από σχετικά ανέγγιχτες γκόμενες σοβιετικού τύπου.Μερικοί το προτιμάνε αυτό σε σχέση με τις ξέκωλες γαμιόλες Ουκρανές.

σκυλοχάρας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom