Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μπραβο νυκτερε, εσυ ξερεις καλυτερα που μεγαλωσες στη ρωσσια οτι 100% δινονται μονο οι ρωσιδες-ουκρανες και οχι οι βαλκανιες βλεπε ρουμανες, βουλγαρες, ελληνιδες

Και οι βαλκάνιες δίνονται ολόψυχα, με τον τρόπο τους. Μην γενικεύουμε...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
μεταφραση σε ελευθερη αποδοση by slaviani
λογο ηλικιας και ελλειψη δυναμεων αφου εχω κοψει το κρεας γισατι μου το απογορευσε ο γιατρος τι να μου κλαει η πρωτη ωρα ....συνηθως δεν μου σηκωνετε....τις λεω δεν μου εχει ξανασυμβει....οποτε το παλευω για ολες τις υπολοιπες μερες μεχρι να γεμισει το κενο του μουνιου της απο την πουτσα μου :2funny: :2funny: :2funny:
Τη λες βρε παπάρα  :2funny: Έχω κόψει το κάπνισμα, το αλκοόλ,και το κρέας γιατί ακόλουθο έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όχι γιατί δεν μου σηκώνεται. Φερε μου την γκομενίτσα που έχει πάρει τίτλο στα καλλιστεία της Ουκρανίας να σου πει εντυπώσεις μετά. Ακόμα την περιμένω,ούτε το βκοντάκτη της μου έδωσες παρτάκια  :tooth:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Τη λες βρε παπάρα  :2funny: Έχω κόψει το κάπνισμα, το αλκοόλ,και το κρέας γιατί ακόλουθο έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όχι γιατί δεν μου σηκώνεται. Φερε μου την γκομενίτσα που έχει πάρει τίτλο στα καλλιστεία της Ουκρανίας να σου πει εντυπώσεις μετά. Ακόμα την περιμένω,ούτε το βκοντάκτη της μου έδωσες παρτάκια  :tooth:
ετσι το λενε τωρα....εγω διαβαζω πισω απο τις γραμμες  :tooth: :tooth: :tooth:
οκ στο στελνω πμ το κοντακτε της για να σε δω καμακι

αααα εχω και βουκα βουκα αν θες αχρηστα μου ειναι  :birdman:

μετα τον θειο =λιφτινγκ
εσυ εισαι ο θειος-ασηκωτος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
μπραβο νυκτερε, εσυ ξερεις καλυτερα που μεγαλωσες στη ρωσσια οτι 100% δινονται μονο οι ρωσιδες-ουκρανες και οχι οι βαλκανιες βλεπε ρουμανες, βουλγαρες, ελληνιδες
Από ότι ξέρω πριν πολλά χρόνια και η βουλγάρες και η ρουμάνες το ίδιο εύκολες ήταν.Στην κυριολεξία στα χρόνια του κομμουνισμού μόνο το ότι ήσουν ξένος γαμουσες οποία θες όταν θες. Οι ρωσίδες έχουν και μερικούς λόγους παραπάνω,λίγο η αδιάφοροι άντρες,λίγο το αλκοόλ,λίγο η νοοτροπία τον βορείων λαών.  

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Και οι βαλκάνιες δίνονται ολόψυχα, με τον τρόπο τους. Μην γενικεύουμε...

δεν ξερω φιλε popov εμενα παντως καμια βαλκανια γυναικα δεν μου εχει δωθει 100%, μονο ρωσιδες και ουκρανες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Από ότι ξέρω πριν πολλά χρόνια και η βουλγάρες και η ρουμάνες το ίδιο εύκολες ήταν.Στην κυριολεξία στα χρόνια του κομμουνισμού μόνο το ότι ήσουν ξένος γαμουσες οποία θες όταν θες. Οι ρωσίδες έχουν και μερικούς λόγους παραπάνω,λίγο η αδιάφοροι άντρες,λίγο το αλκοόλ,λίγο η νοοτροπία τον βορείων λαών.  

:hi:
αλλη κουλτουρα και παιδεια οι ρωσιδες και το μπαλετο στο dna το εχουν γι' αυτο ειναι παντα στην καρδια μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
δεν ξερω φιλε popov εμενα παντως καμια βαλκανια γυναικα δεν μου εχει δωθει 100%, μονο ρωσιδες και ουκρανες

θέλουν διαφορετικό χειρισμό οι βαλκάνιες, για να πάρεις το μάξιμουμ. Αν το πάρεις, όμως, είναι μεγάλο το όφελος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
θέλουν διαφορετικό χειρισμό οι βαλκάνιες, για να πάρεις το μάξιμουμ. Αν το πάρεις, όμως, είναι μεγάλο το όφελος.
Δεν διαφέρουν και πολύ από τις ελληνίδες πάντως οι βουλγάρες. Για όλα τα χρόνια που τραβιέμαι από εκεί έχω πάει μόνο με 4,και είναι πολλά τα χρόνια.  Καθαρά γκομενικά λεω ούτε σεμι ούτε σπονσορετ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

btw, σε εσάς, στα χρόνια εκείνα, υπήρχε κάτι ανάλογο με το Кореком (τα λέγανε και για πλάκα - КОРЕкция на КОМунизма) και τα показни магазини; Εκεί υπήρχαν δυτικά πριόντα για τους ξένους, με συνάλλαγμα, και για τη νομενκλατούρα. Πάντως, συμφωνώ, ότι επί κομμουνισμού,
πηδούσαν χαλαρά τις γκόμενες π.χ. με καλσόν και παντελόνια τζίν. Ηταν κοινό μυστικό των ναυτικών και όσων πήγαιναν εκεί. Φαντάζομαι, και Ρωσσία
τα ίδια θα συνέβαιναν.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εχω γραψει μια κριτικη φιλε popov για καλτες καλτσον και παντελονια διαβασε την οταν εχεις χρονο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
btw, σε εσάς, στα χρόνια εκείνα, υπήρχε κάτι ανάλογο με το Кореком (τα λέγανε και για πλάκα - КОРЕкция на КОМунизма) και τα показни магазини; Εκεί υπήρχαν δυτικά πριόντα για τους ξένους, με συνάλλαγμα, και για τη νομενκλατούρα. Πάντως, συμφωνώ, ότι επί κομμουνισμού,
πηδούσαν τις γκόμενες με καλσόν και παντελόνια τζίν. Ηταν κοινό μυστικό των ναυτικών και όσων πήγαιναν εκεί. Φαντάζομαι, και Ρωσσία
τα ίδια θα συνέβαιναν.
Αν εννοεις τα καταστήματα που ψώνιζες μόνο με συναλλαγμα, Ναι είχα κάνει ολόκληρη περιουσία όσο υπήρχαν αυτά  :rockon:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Αν εννοεις τα καταστήματα που ψώνιζες μόνο με συναλλαγμα, Ναι είχα κάνει ολόκληρη περιουσία όσο υπήρχαν αυτά  :rockon:
τοτε που σου σηκωνοταν εκανες και τον μαυραγοριτη;;;;χαχαχαχα
θα σου κολησω ρε την ρετσινια  :tooth:

πες πες πες ολο και κατι μενει by Γκεμπελς  :blahblah1: :blahblah1:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
τοτε που σου σηκωνοταν εκανες και τον μαυραγοριτη;;;;χαχαχαχα
θα σου κολησω ρε την ρετσινια  :tooth:

πες πες πες ολο και κατι μενει by Γκεμπελς  :blahblah1: :blahblah1:
Τζιν παντελονια,τσιγαρα, ραδιοκασετοφωνα,αθλητικα παπουτσια ειχαν την τιμητικη τουσ  :tooth:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν το παίξεις ιστορίες και αγάπες η κατάληξη θα είναι εντελώς διαφορετική και μπορεί να πηδάς πληρώνοντας μόνο τους λογαριασμούς τον βραδινών εξόδων σας.

Στα κλαμπ της Ουκρανίας υπάρχουν εκατομμύρια γκόμενες το πως θα λειτουργήση η κάθε μια μαζί σου εξαρτάτε μόνο από εσένα.      
Φίλε Nukteros, οι παραπάνω δυο προτάσεις σηκώνουν μεγάλη συζήτηση διότι αυτό πήγα να κάνω στο σημείο που είπες ότι γίνεται  ;)

Δεν έχω χρόνο τώρα για ανάλυση αλλά θα το πάρω λίγο στη πλάκα με το να γίνω ...Μήτσος για τις επόμενες σειρές....

γιατί δεν ξέρουμε τίποτα διότι τελευταία φορά που πήγαμε ήταν πριν 20 χρόνια , δεν μετράμε καθόλου,τρώμε πόρτες στα κλάμπ , μας σταματάνε για έλεγχο κάθε δέκα μέτρα και μόνο γριές ξοφλημένες πάνε μαζί μας με εξωφρενικές τιμές :birdman:

(Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου για να μην παρεξηγηθούμε)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Φίλε Nukteros, οι παραπάνω δυο προτάσεις σηκώνουν μεγάλη συζήτηση διότι αυτό πήγα να κάνω στο σημείο που είπες ότι γίνεται  ;)

Δεν έχω χρόνο τώρα για ανάλυση αλλά θα το πάρω λίγο στη πλάκα με το να γίνω ...Μήτσος για τις επόμενες σειρές....

γιατί δεν ξέρουμε τίποτα διότι τελευταία φορά που πήγαμε ήταν πριν 20 χρόνια , δεν μετράμε καθόλου,τρώμε πόρτες στα κλάμπ , μας σταματάνε για έλεγχο κάθε δέκα μέτρα και μόνο γριές ξοφλημένες πάνε μαζί μας με εξωφρενικές τιμές :birdman:

(Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου για να μην παρεξηγηθούμε)
Δεν ξερω τια ακριβως γινεται τωρα φιλε μου,εχω να παω Κιεβο απο το 2011. Αλλα απο οτι λεει ο Σλαβ δεν εχει αλλαξει και τιποτα. Γράψε τις δικές σου εντυπωσεις να βγάλουμε καμία άκρη.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom