Σωστός !!!!
Γκόμενες λοιπόν η πουτάνες ?? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλήξουμε σε τί αναφερόμαστε. Ας το δούμε όμως λίγο καλύτερα.
Εκτός απο τις Hard Core πουτάνες που δουλεύουν στα σαλόν η στα πορνεία γενικότερα όπου ακολουθείται η πρακτική του πληρώστε γαμήστε τελειώσατε ( κατά το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε ) υπάρχει και μια άλλη ιδιαίτερη ''συνομοταξία'' επαγγελματιών του χώρου που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν sponsorets η semipros, η ένα κάρο άλλες κουλτουριάρικες μαλακίες.
Εχει πολλές φορές επισημανθεί και στο συγκεκριμένο thread ότι οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας ενώ είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν και τι επαγγέλλονται συμπεριφέρονται προς τους πελάτες τους σαν γκόμενες που πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να τις ρίξει. Τα '''επη'' των μαχών στα οποία ο Kman ( αλλά και ο Roosh τον οποίον ο Kman ''αντιγράφει'' ) αναφερεται να λαμβάνουν χώρα στα disco bars αυτή τη πρακτική περιγράφουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε δυο λόγους.
Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι το γεγονός ότι δίνουν στο πελάτη τους κάποια επίφαση καμακιού όταν αυτός τις πλησιάζει ιντριγκάρει τον πελάτη περισσότερο. Του δίνει τη ψευδαίσθηση του ''κατακτητή''. Και ως γνωστόν οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται, και ενίοτε πληρώνονται ακριβά !!!
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ουσιαστικά αυτή η πρακτική προσφέρει στις κοπέλες ένα δικό τους αμυντικό ψυχολογικό μηχανισμό ώστε να μην αυτοχαρακτηρίζονται πουτάνες. Του τέστιν '' Εγώ γυμνάστρια είμαι. Δεν είμαι πουτάνα να κάθομαι σε όλους έναντι χρημάτων. Διαλέγω τους άντρες που θα πάω και απλά μετά ζητάω ένα δωράκι γιατί έχω κάποιες δυσκολίες''.
Το παραπάνω ''μοντέλο'' δεν αποτελεί ουκρανική πατέντα. Το έχω συναντήσει σε αρκετές άλλες χώρες. Και δουλεύει καλά. Άλλωστε στον ''άγριο'' κόσμο της πορνείας μόνο μοντέλα που δουλεύουν επιβιώνουν. Τα υπόλοιπα τα τρώει η μαρμάνγκα.