Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Σωστός !!!! :hi: :hi: :hi:

Γκόμενες λοιπόν η πουτάνες ?? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλήξουμε  σε τί αναφερόμαστε. Ας το δούμε όμως λίγο καλύτερα.

Εκτός απο τις Hard Core πουτάνες που δουλεύουν στα σαλόν η στα πορνεία γενικότερα όπου ακολουθείται η πρακτική του πληρώστε γαμήστε τελειώσατε ( κατά το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε ) υπάρχει και μια άλλη  ιδιαίτερη ''συνομοταξία'' επαγγελματιών του χώρου που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν sponsorets η semipros, η ένα κάρο άλλες κουλτουριάρικες μαλακίες.

Εχει πολλές φορές επισημανθεί και στο συγκεκριμένο thread ότι οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας ενώ είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν και τι επαγγέλλονται συμπεριφέρονται προς τους πελάτες τους σαν γκόμενες που πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να τις ρίξει. Τα '''επη'' των μαχών στα οποία  ο Kman  ( αλλά και ο Roosh τον οποίον ο Kman ''αντιγράφει'' ) αναφερεται να λαμβάνουν χώρα στα disco bars αυτή τη πρακτική περιγράφουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε δυο λόγους.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι το γεγονός ότι δίνουν στο πελάτη τους κάποια επίφαση καμακιού όταν αυτός τις πλησιάζει ιντριγκάρει τον πελάτη περισσότερο. Του δίνει τη ψευδαίσθηση του ''κατακτητή''. Και ως γνωστόν οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται, και ενίοτε πληρώνονται ακριβά !!!

Ο δεύτερος λόγος  είναι ότι ουσιαστικά αυτή η πρακτική προσφέρει στις κοπέλες ένα δικό τους αμυντικό ψυχολογικό μηχανισμό ώστε να μην αυτοχαρακτηρίζονται πουτάνες. Του τέστιν '' Εγώ γυμνάστρια είμαι. Δεν είμαι πουτάνα να κάθομαι σε όλους έναντι χρημάτων. Διαλέγω τους άντρες που θα πάω και απλά μετά ζητάω ένα δωράκι γιατί έχω κάποιες δυσκολίες''.

Το παραπάνω ''μοντέλο'' δεν αποτελεί ουκρανική πατέντα. Το έχω συναντήσει σε αρκετές άλλες χώρες. Και δουλεύει καλά.  Άλλωστε στον ''άγριο'' κόσμο της πορνείας μόνο μοντέλα που δουλεύουν επιβιώνουν. Τα υπόλοιπα τα τρώει η μαρμάνγκα.
Και οι γυναίκες λειτουργούν με τα δικά τους κριτήρια.Δεν συμπεριφέρονται σε όλους το ίδιο. Εύκολα καταλαβαίνουν τι μπορεί να προκυψει με τον κάθε ένα. Αν καταλάβει ότι την έχεις για ένα πήδημα μόνο, θα προσπαθήσει να σου πάρει όσο το δυνατό περισότερα.Αν το παίξεις ιστορίες και αγάπες η κατάληξη θα είναι εντελώς διαφορετική και μπορεί να πηδάς πληρώνοντας μόνο τους λογαριασμούς τον βραδινών εξόδων σας.Προσωπικά ποτέ δεν κυνήγησα τα νούμερα,ούτε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πάω με 4-5 την ημέρα.Προτιμώ να έχω μια δίπλα μου που θα περάσω μαζί της κάποιο χρονικό διάστημα και θα πάρω από αυτήν τα πάντα και το κορμί της και την ψυχή της.Με τις περισσότερες έχω πάει διακοπές σε χειμερινά και καλοκαιρινά θέρετρα και ήταν σχέσεις που κρατούσαν μήνες. Πρώτο μου κριτήριο ήταν πάντα η ποιοτητα.Στην τελική μπορεί να ξόδεψα πολλά περισσότερα από τον Κμαν όπου με 100-200 ευρώ θα έχει ένα πήδημα της στιγμής, αλλά και οι στιγμές που έζησα ήταν μοναδικές.Στα κλαμπ της Ρωσίας και Ουκρανίας υπάρχουν εκατομμύρια γκόμενες το πως θα λειτουργήση η κάθε μια μαζί σου εξαρτάτε μόνο από εσένα.      

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σωστός !!!! :hi: :hi: :hi:

Γκόμενες λοιπόν η πουτάνες ?? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλήξουμε  σε τί αναφερόμαστε. Ας το δούμε όμως λίγο καλύτερα.

Εκτός απο τις Hard Core πουτάνες που δουλεύουν στα σαλόν η στα πορνεία γενικότερα όπου ακολουθείται η πρακτική του πληρώστε γαμήστε τελειώσατε ( κατά το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε ) υπάρχει και μια άλλη  ιδιαίτερη ''συνομοταξία'' επαγγελματιών του χώρου που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν sponsorets η semipros, η ένα κάρο άλλες κουλτουριάρικες μαλακίες.

Εχει πολλές φορές επισημανθεί και στο συγκεκριμένο thread ότι οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας ενώ είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν και τι επαγγέλλονται συμπεριφέρονται προς τους πελάτες τους σαν γκόμενες που πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να τις ρίξει. Τα '''επη'' των μαχών στα οποία  ο Kman  ( αλλά και ο Roosh τον οποίον ο Kman ''αντιγράφει'' ) αναφερεται να λαμβάνουν χώρα στα disco bars αυτή τη πρακτική περιγράφουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε δυο λόγους.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι το γεγονός ότι δίνουν στο πελάτη τους κάποια επίφαση καμακιού όταν αυτός τις πλησιάζει ιντριγκάρει τον πελάτη περισσότερο. Του δίνει τη ψευδαίσθηση του ''κατακτητή''. Και ως γνωστόν οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται, και ενίοτε πληρώνονται ακριβά !!!

Ο δεύτερος λόγος  είναι ότι ουσιαστικά αυτή η πρακτική προσφέρει στις κοπέλες ένα δικό τους αμυντικό ψυχολογικό μηχανισμό ώστε να μην αυτοχαρακτηρίζονται πουτάνες. Του τέστιν '' Εγώ γυμνάστρια είμαι. Δεν είμαι πουτάνα να κάθομαι σε όλους έναντι χρημάτων. Διαλέγω τους άντρες που θα πάω και απλά μετά ζητάω ένα δωράκι γιατί έχω κάποιες δυσκολίες''.

Το παραπάνω ''μοντέλο'' δεν αποτελεί ουκρανική πατέντα. Το έχω συναντήσει σε αρκετές άλλες χώρες. Και δουλεύει καλά.  Άλλωστε στον ''άγριο'' κόσμο της πορνείας μόνο μοντέλα που δουλεύουν επιβιώνουν. Τα υπόλοιπα τα τρώει η μαρμάνγκα.
παλι εγραψες δασκαλε 2 χαχαχαχαχ.ο κμαν ομως μεχρι να μας παραδεχτει οτι πουτανες καμακωνει μας εβγαλε την ψυχη χαχαχαχαχ,εστειλε και τοσο κοσμο να καμακωνει ουκρανια και πολωνια χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραια τα μωρα του κμαν.παιδεια στο μαμπα που μπηκα με ενα παλιο εμαιλ που ειχα παλια μονο οσες θελουν σχεση βγαζει δεν μπορω να το αλλαξω.λεει πρεπει να πληρωσω για να μπω βιπ και αλλες κατηγοριες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ένας κακοπροαίρετος αυτο θα έλεγε αλλα εγω ξερω οτι εχω τη φωτογραφια σου.ακριβως την ιδια.αυτη με τις κάθετες γραμμές  που λες.

Αυτ την είχα στο βαιμπερ πριν τη βάλεις.τεσπα.
Ο Σλαβ έχει δίκιο γιατί στην πρώτη φωτογραφία που ποστάρει έχει ακόμα τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής, στην φωτογραφία σου από το όνομα της και μόνο φαίνεται ότι είναι κατεβασμένη από vkontakte

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ο Σλαβ έχει δίκιο γιατί στην πρώτη φωτογραφία που ποστάρει έχει ακόμα τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής, στην φωτογραφία σου από το όνομα της και μόνο φαίνεται ότι είναι κατεβασμένη από vkontakte
το περιεργο είναι οτι βρεθηκε στα χερια μου.το οτι δεν ειναι ακριβως η ιδθα φαινεται απ τις καθετες γραμμες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
οχι ρε νυκτερε δεν την εχει βκ την φωτο
τα χαρακτηριστικα που δειχνει ειναι οντως απο βαιμπερ....αλλωστε ενας λογος που με βρηκε και ποσταρει φωτο μου ο βλαμμενος ηταν οτι οι φωτο που ποσταρα ηταν πραγματικες
εγω δεν το θεωρω καθολου απιθανο να γραφαμε στην ιδια γκομενα (ασχετα αν ηρθε σε μενα) ουτε θεωρω απιθανο καποιος να της εχει υποκλεψει απο αυτην
οπως ειπα μην τα κοιταμε ολα με υποψια...
θα σας πω μια ιστορια πολυ παλια οταν ασχολιομουν με ρουμανες ( ο μαλακας)
ειχα φερει μια ρουμανα για 10 μερες οπου, εγραφε και ειχε φωτο της ενας κολλητος μου, οπου επεσε απο τα συνεφα οταν την εφερα εδω για μενα...οποτε δεν υπαρχει λογος να γινομαστε καχυποπτοι....ελεος πια με την καχυποψια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
το περιεργο είναι οτι βρεθηκε στα χερια μου.το οτι δεν ειναι ακριβως η ιδθα φαινεται απ τις καθετες γραμμες.
οι καθετες γραμμες λογικα ειναι απο φωτογραφια που τραβηξαν σε οθονη υπολογιστη...βγαζει τετοια πιξελ...και σου λεω...εμενα προσωπικα δεν μου φαινετε καθολου περιεργο...στον μαγικο κοσμο των ανατολικων ολα μπορουν να συμβουν  :2funny:
αλλωστε οι δικες μου ειναι <παρθενες>  :grin: δεν κανουν τετοια  :2funny:

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ! Ε???

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
τα χαρακτηριστικα που δειχνει ειναι οντως απο βαιμπερ....αλλωστε ενας λογος που με βρηκε και ποσταρει φωτο μου ο βλαμμενος ηταν οτι οι φωτο που ποσταρα ηταν πραγματικες
εγω δεν το θεωρω καθολου απιθανο να γραφαμε στην ιδια γκομενα (ασχετα αν ηρθε σε μενα) ουτε θεωρω απιθανο καποιος να της εχει υποκλεψει απο αυτην
ειχα φερει μια ρουμανα για 10 μερες οπου, εγραφε και ειχε φωτο της ενας κολλητος μου, οπου επεσε απο τα συνεφα οταν την εφερα εδω για μενα...οποτε δεν υπαρχει λογος να γινομαστε καχυποπτοι....ελεος πια με την καχυποψια
εσυ ρε τρομπιδη ειπες οτι ειναι απ την προσωπικη σου συλλογη.και την φωτο που τραβηξες εσυ ο ίδιος μου την ειχαν στειλει απο καιρο στο βαιμπερ.σιγα μην ενεπλακει και η καγκεμπε. :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ελπίζω το βλαμμένος να μην αφορά τον kudni (που οπως δειχνει ειναι αξιολογος ανθρωπος) αλλά τον γνωστό βλαμμένο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Ελπίζω το βλαμμένος να μην αφορά τον kudni (που οπως δειχνει ειναι αξιολογος ανθρωπος) αλλά τον γνωστό βλαμμένο
ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ  :2funny:
εχει ανεβασει o kudni φωτογραφιες μου;

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
благодаря  :think:
Συνάδελφε, μην κάνεις παρέα με Βουλγάρες, επειδή θα ξεχάσεις και τα λίγα που ξέρεις. Only Russian...

οχι φιλε popov δεν κανω παρεα με βαλκανιες γυναικες μονο με ρωσιδες και ουκρανες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
εσυ ρε τρομπιδη ειπες οτι ειναι απ την προσωπικη σου συλλογη.και την φωτο που τραβηξες εσυ ο ίδιος μου την ειχαν στειλει απο καιρο στο βαιμπερ.σιγα μην ενεπλακει και η καγκεμπε. :jerking:
ρε αδελφε ημουν σαφης...ειναι απο την προσωπικη μου συλλογη...ή απο τα χερια μου ή απο σελφι που μου εστειλαν...τι δεν καταλαβαινεις;
κι επαναλαμβανω γιατι το εχουμε κανει ανατολικο ζητημα...οσες ποσταρω τις εχω γαμησει...τελος!!!!
επισεις σε πληροφορω οτι εχω στειλει φωτο σε πολλους φιλους με το προσωπο οπως και μου εχουν στειλει δικες τους...ενας απο αυτους που εχει λαβει φωτο απο γκομενες και με εμενα μαζι ειναι ο νυκτερος, για αυτο επιμενει....και γενικα δεν μιλαω ασχημα σε καποιον που δεν μου εχει κανει τιποτα......κι εσυ εχεις κανει ηδη φαουλ....γιατι δεν σε εβρισα και δεν σε ειδα κακοπροαιρετα.....το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να πω οτι απλα την κατεβασες εκ των υστερων ετσι για να με <εκθεσεις>...και οπως ειδες εξεταζω ολες τις παραμετρους...και το κουβεντιαζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom