Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
ελα ρε κι εσυ.....ο κμαν κι αυτος σφυριζει...αλλα του παει ο κουκος αηδονιευχαριστουμε σλαβιανι για το συντομο διαλειμμα
ελα ρε κι εσυ.....ο κμαν κι αυτος σφυριζει...αλλα του παει ο κουκος αηδονιευχαριστουμε σλαβιανι για το συντομο διαλειμμα
Πρέπει να υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις ανάμεσα στις Ουκρανικές επαρχίες..Στο Λβίβ και το Μουκάτσεβο δεν είδα ακραία σκηνικά φτώχειας!Έβλεπες συχνά εύσωμες στο δρόμο και σε κλάμπ... !!Η μιζέρια της χώρας φαίνεται στις υποδομές κυρίως και όχι τόςο στον κόσμο και μάλιςτα νεαρής ηλικίας!Βέβαια η ποιότητα των τροφίμων είναι απαράδεκτη!Όπως σας είπα οι μερίδες μισές και ούτε με δεύτερη δεν χορταίνεις...Οι άνεργες είναι σε άθλια κατάσταση υποσιτισμένες με χαλασμένα δόντια και άθλια ρούχα.Αυτές οι γκόμενες θα ήταν μουνάρες στη δύση.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πρόβλημα με τα δόντια και τα μαλλιά.Πολύ αραια μαλλιά και τα δόντια τους χαλάνε πολύ γρήγορα.Το ίδιο ισχύει και στην Πολωνία.
Μου είπαν οτι στη Novorossiya είναι ακόμα χειρότερα οικονομικά εκεί οι τράπεζες είναι κλειστές και δεν υπάρχει καθόλου δουλειά.Τελευταία έχουν για νόμισμα το ρούβλι.Πρέπει να είναι παράδεισος η περιοχή για όσους βέβαια έχουν τους όρχεις να ταξιδέψουν εκεί,
Έτσι θα έχουμε καθαρότερη εικόνα για την επιτυχία του..
Σωστός !!!!ρε φιλε τι επιτυχια λες;
το εχει ξαναπει ο kman πως μπαινει σε αντιστοιχα site οπου τις βρισκει , κλεινει ραντεβου για το Σαββατοκυριακο, και πληρωνει τις υπηρεσιες.
και στα club που πηγαινει παλι σε amateur που εχουν την τιμη τους, την πεφτει .
κατι αντιστοιχο με το που εχουμε στη γερμανια.
απο κει και περα ,αν εισαι καλος πελατης, οι "γνωστες" φερνουν και φιλες, μετατρεπονται σε στανταρακια κτλ.
ειναι καθαρα θεμα συναλλαγης.
εκτος αν ειλικρινα θεωρεις πως οι συγκεκριμενες δεν κλεινουν και αλλα ραντεβου περα απο τον kman ...
επιτυχια ειναι απο τη στιγμη που δεν τιθεται θεμα χρηματων, που σιγουρα δεν αφορα το νημα ουτε καν το site . λολ
ειχα χασει επεισοδια λογο του οτι ελειπα ολη μερα και μπηκα αργα μεσα, εκατσα ομως και διαβασα με προσοχη την συζητηση σας, μπραβο παιδια
ανεβασατε το θρεντ σε αλλο επιπεδο (το κανατε λιγοτερο κατανοητο σ' αυτους που δεν γνωριζουν τιποτα απο ρωσικα), ειδικα ο νυκτερος βοηθησε στο να αποδωθει η ορθη γραμματικη των λεξεων και μου ελυσε πολλες αποριες. επισης οι γνωσεις στη ρωσικη γλωσσα του slaviani ειναι απιστευτες
καθως του kudni και του jaygatsby. αυτα απο εμενα.
видеть вас завтра снова.
Υ.Γ. τωρα αν δεν το εγραψα σωστα διορθωστε, κανεις δεν ειναι τελειος το παλευω οσο μπορω. благодаря
до завтра λες και τελείωσε το παραμυθιειχα χασει επεισοδια λογο του οτι ελειπα ολη μερα και μπηκα αργα μεσα, εκατσα ομως και διαβασα με προσοχη την συζητηση σας, μπραβο παιδια
ανεβασατε το θρεντ σε αλλο επιπεδο (το κανατε λιγοτερο κατανοητο σ' αυτους που δεν γνωριζουν τιποτα απο ρωσικα), ειδικα ο νυκτερος βοηθησε στο να αποδωθει η ορθη γραμματικη των λεξεων και μου ελυσε πολλες αποριες. επισης οι γνωσεις στη ρωσικη γλωσσα του slaviani ειναι απιστευτες
καθως του kudni και του jaygatsby. αυτα απο εμενα.
видеть вас завтра снова.
Υ.Γ. τωρα αν δεν το εγραψα σωστα διορθωστε, κανεις δεν ειναι τελειος το παλευω οσο μπορω. благодаря
παλι θα αρχισουμε την ρωσσικη γραμματεια;до завтра λες και τελείωσε το παραμυθι
οχι ρε φιλε δεν ειναι η ιδια γκομενα....προς στιγμην νομιζα οτι ειμαστε κουμπαροι,,,εχουμε παει με την ιδια )Κι αλλες της ιδιας γκομενας.
αφού η πρώτη φωτο είναι Η ίδια.την είχα κι εγώ.οχι ρε φιλε δεν ειναι η ιδια γκομενα....προς στιγμην νομιζα οτι ειμαστε κουμπαροι,,,εχουμε παει με την ιδια )
την φατσα την ξερω....σου την εβαλα και με φοντο τον αστερα βουλιαγμενης....η φατσα που εβαλες εσυ ειναι μακραν καλυτερη απο αυτην που ειχα εγωαφού η πρώτη φωτο είναι Η ίδια.την είχα κι εγώ.
την φώτο απ την προσωπικη σου συλλογη την ...ειχα κι εγω.μου την ειχε στείλει μια γκομενα στο βαιμπερ.σλαβ κατι βρωμαει στο βασιλειο της δανιμαρκιας.οχι ρε φιλε δεν ειναι η ιδια γκομενα....προς στιγμην νομιζα οτι ειμαστε κουμπαροι,,,εχουμε παει με την ιδια )
δυσκολο νομιζεις ειναι να γραφουμε στην ιδια; η δυσκολο νομιζεις καποια να στελνει φωτογραφιες αλλης;......το ζητημα ειναι οτι αυτην εγω την ειχα εδω πριν 1 βδομαδα....στην Ελλαδατην φώτο απ την προσωπικη απ την προσωπικη σου συλλογη την ...ειχα κι εγω.μου την ειχε στείλει μια γκομενα στο βαιμπερ.σκαβ κατθ βρωμαει στο βασιλειο της δανιναρκιας.
Γι αυτή τη φωτο μιλαω.
το θεμα αν την παραπανω φωτογραφία την τραβηξες εσυ η οχι.δυσκολο νομιζεις ειναι να γραφουμε στην ιδια; η δυσκολο νομιζεις καποια να στελνει φωτογραφιες αλλης;......το ζητημα ειναι οτι αυτην εγω την ειχα εδω πριν 1 βδομαδα....στην Ελλαδα
φιλε μου εγω δεν ποσταρω φωτογραφιες απο αλλες γκομενες...μονο με αυτες που εχω ηδη παειτο θεμα αν την παραπανω φωτογραφία την τραβηξες εσυ η οχι.
ενας κακοπροαιρετος θα ελεγε οτι την εκανες κοπυ για να με αμφισβητισεις....γιατι οπως δηλωσες δεν εχεις προσωπικο αρχειο...αλλα εγω δεχομαι οτι μπορει να σου την εχουν στειλει.....και οπως ειπα.....η φατσα ειναι διαφορετικη εντελωςοπως διαταξετε.....εχω τεραστιο αρχειο απο φωτο τραβηγμενες απο τα χερακια μου και σελφι απο τα δικα τους χερακια
εσεις κυριε kudni δεν εχετε μοιραστει κατι ως τωρα ή καμνω λαθος;
ένας κακοπροαίρετος αυτο θα έλεγε αλλα εγω ξερω οτι εχω τη φωτογραφια σου.ακριβως την ιδια.αυτη με τις κάθετες γραμμές που λες.φιλε μου εγω δεν ποσταρω φωτογραφιες απο αλλες γκομενες...μονο με αυτες που εχω ηδη παει
ενας κακοπροαιρετος θα ελαεγε οτι την εκανες κοπυ για να με αμφισβητισεις....γιατι οπως δηλωσες δεν εχεις προσωπικο αρχειο...αλλα εγω δεχομαι οτι μπορει να σου την εχουν στειλει.....και οπως ειπα.....η φατσα ειναι διαφορετικη εντελως
κι οπως βλεπεις στις απο κατω φωτογραφιες τα μαλλια και το σωμα ειναι τα ιδια
επειδη εγω δεν ειμαι κακοπροαιρετος θα δεχτω οτι σου την εστειλαν κι εσενα....ή η ιδια κοπελα...ή καποια αλλη οπου καπου βρηκε αυτες της φωτος....αλλωστε οι ανατολικες δεν ειναι καθολου προσεκτικες σε αυτο το ζητημα....παντως σιγουρα το προσωπο δεν ειναι το ιδιο με αυτο που ποσταρες......ένας κακοπροαίρετος αυτο θα έλεγε αλλα εγω ξερω οτι εχω τη φωτογραφια σου.ακριβως την ιδια.αυτη με τις κάθετες γραμμές που λες.τεσπα