Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
μηπως εκανες λαθος εδω;το с δεν υπαρχει εδω.αλλα οπως και να χει μπορεις  να αθυροστομισεις και με τακτ.αντι να πεις στη γκομενα ελα να σε γαμησω της λες ελα ν
α με γαμησεις.ας πουμε давай ты меня потрахнешь.
ορθή η διόρθωση περισσεύει το σ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
η ρωσσιδα μου λεει οτι παλι δεν τα λετε σωστα  :grin:
πραγματι το [c] δεν κολλαει οπως ειπες γιατι ειναι σαν να λες : ελα να κανουμε [με] ερωτα
αλλα και αυτο που γραφεις εσυ ειναι λαθος γιατι δεν το χρησιμοποιουν ποτε ετσι οι ρωσσοφωνοι δηλ : ελα εσυ να με γαμησεις
αλλα ετσι : davai trahni menea δηλ ελα γαμα με
κατι παραπανω θα ξερει αυτη  :grin:
Και εδώ σωστός ο Tάσος, αν πεις τέτοιο πράγμα στην ρωσίδα θα φορέσει στραπον  :tooth:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πες τις οτι ειναι ζαλισμενη θειο-λιφτινγκ την χαζεψες απο την πολυ πουτσα :2funny:
το ενα ειναι μεταφορικο μεσον (συγκοινωνιες)
και το αλλο μεταφραζω  :birdman:
να σου πω αληθεια πεθυμησα τον μιτσο να γραψει κατι να γελασουμε,χωρις φωτο απο τον καθενα βεβαια.σπαγγατο εσυ με την ξανθη?αυτος θα σου εβαζε φωτο απο ενα αγγουρι και τιμη απο το λεντα χαχαχαχαχ.φρι μιτσο εχει δικαιο ο βαλκαν

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και εδώ σωστός ο Tάσος, αν πεις τέτοιο πράγμα στην ρωσίδα θα φορέσει στραπον  :tooth:
για λυσε μου μια απορία σου λέει η Ρωσίδα στο τηλεφωνο я хочу тебя трахнуть .  Τη ρωτας ποτε;π.χ.ταιριαζει η οχι η παραπανω φεαση με καποια τροποποιηση ισως.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε πουστηδες,εμενα μονο παμαγκι μου λενε θα κωλησουμε στα τραχα τωρα χαχαχαχαχ,κτσατι νταβαρισ νυχτερε κουσαιου τραχανα σουπ χαχαχαχαχ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τεσπα χασαμε την ουσία. Βαλτε κανέναν κωλο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
για λυσε μου μια απορία σου λέει η Ρωσίδα στο τηλεφωνο я хочу тебя трахнуть .  Τη ρωτας ποτε;π.χ.ταιριαζει η οχι η παραπανω φεαση με καποια τροποποιηση ισως.
Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: nukteros στις χθες στις 23:49
είναι ικανός να ζήσει

συνάδελφε slaviani, o φίλος nukteros αποδίδει απολύτως σωστά αυτή τη σύνθετη λέξη και τη λεπτή διάκριση της ικανότητας. Λέμε, αυτός που έχει την ικανότητα να ζήσει (με την ευρύτερη έννοια, της επιβίωσης). Όπως λέμε για έναν κύριο ότι είναι платежоспособен, δηλαδή έχει την ικανότητα να πληρώνει (για να πηδάει, σε σχέση με το θέμα μας).  ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
να σου πω αληθεια πεθυμησα τον μιτσο να γραψει κατι να γελασουμε,χωρις φωτο απο τον καθενα βεβαια.σπαγγατο εσυ με την ξανθη?αυτος θα σου εβαζε φωτο απο ενα αγγουρι και τιμη απο το λεντα χαχαχαχαχ.φρι μιτσο εχει δικαιο ο βαλκαν
Εγώ ειλικρινά τον βαρέθηκα ρε Χάρη,είναι σαν να ακούω CD με τα ίδια τραγούδια 6 χρόνια. Κόντευα να χαζέψω ρε φίλε,δεν μου λείπει και καθόλου. Έχει αλλάξει εντελώς το επίπεδο της συζήτησης και δεν θέλω να γυρίσουμε στα παλιά  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τεσπα χασαμε την ουσία. Βαλτε κανέναν κωλο.
χαμενος στην μεταφραση χαχαχαχ.ασε τα ιδια επαθα τωρα εγραψα για πλακα στην κοπελα αγγλικα και ζηλεψε,νομιζε σε καμια αγγλιδα εγραφα χαχαχχα.δεν απαντα τωρα και την εβρισα,δευτερη φορα σε 2 εβδομαδες που υποψιαζεται μιλω σε αλλη.τελος,θα της γραφω μονο ρωσικα.της εστειλα μην  σε σενα εστειλα για να εξασκηθεις στα αγγλικα.αφου νομιζεις μιλω με αλλη οταν μιλω ωραια σε σενα γραφω οταν βριζω σε αλλη γραφω χαχαχαχαχ.ασε να μαθει καλα αγγλικα και θα την βαλω να γραφει στον κμαν να του φαμε κανα αιφοουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom