φοβερη κωλαρα παλι.πες τις οτι ειναι ζαλισμενη θειο-λιφτινγκ την χαζεψες απο την πολυ πουτσα
το ενα ειναι μεταφορικο μεσον (συγκοινωνιες)
και το αλλο μεταφραζω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
γιατι κι αυτη δεν ξερει οτι τη μεταφορα απ το αεροδρομιο στην πρωτευουσα τη λενε трансферперевод πες της εξναι денежный. Εδω μιλαμε για μεταφορα απο αεροδρομιο.απο ποιο χωριο ειναι η ρωσιδα σου;
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
ελα ρε φιλε μου ληξε το πληζ.....δεν κανουμε διαγωνισμα ρωσσικων....παμε στην ουσια....αν ειναι να κανεις ενα νημα εσυ εγω κι οσοι γουσταρουν τετοιου ειδους συζητηση αλλου...γιατι κι αυτη δεν ξερει οτι τη μεταφορα απ το αεροδρομιο στην πρωτευουσα τη λενε трансфер
σε λιγο θα βγει ο νυκτερος και θα μας πει βγαλτε κολλες τεστ
αυτον περιμένουμεελα ρε φιλε μου ληξε το πληζ.....δεν κανουμε διαγωνισμα ρωσσικων....παμε στην ουσια....αν ειναι να κανεις ενα νημα εσυ εγω κι οσοι γουσταρουν τετοιου ειδους συζητηση αλλου...
σε λιγο θα βγει ο νυκτερος και θα μας πει βγαλτε κολλες τεστ
αφου εγραψες трансфер σημαινει οτι ειναι για μεταφορα χρηματων,οπως το переводперевод πες της εξναι денежный. Εδω μιλαμε για μεταφορα απο αεροδρομιο.απο ποιο χωριο ειναι η ρωσιδα σου;
το трансфер δεν χρησιμοποιειται ποτε για συγκοινωνιες,για τις συγκοινωνιες ειναι μονο το перевозка
ιδεα δεν εχετε μου λεει τεσπα
μ αυτο που ειπε πονταρω ολα τα λεφτα μου οτι είναι απο χωριο.αφου εγραψες трансфер σημαινει οτι ειναι για μεταφορα χρηματων,οπως το перевод
το трансфер δεν χρησιμοποιειται ποτε για συγκοινωνιες,για τις συγκοινωνιες ειναι μονο το перевозка
ιδεα δεν εχετε μου λεει τεσπα
απο Μοσχα ειναι γραψε στα ρωσσικα μια φραση με το трансфер μεσα για τις συγκοινωνιες αν ειναιγιατι κι αυτη δεν ξερει οτι τη μεταφορα απ το αεροδρομιο στην πρωτευουσα τη λενε трансфер
καλα ειναι γνωστο οτι ολες απο μοσχα ειναι.τεσπα βγαινει η μοσχοβιτισα απο το αεροδρομιο και αναφωνει.Где мой трансфер?εννοωντς που είναι το ταξι μου,το μεταφορικο μου μεσο.τη λεξη με αυτη την εννοια την εχω ακουσει και στο κιεβο,απο Μοσχα ειναι γραψε στα ρωσσικα μια φραση με το трансфер μεσα για τις συγκοινωνιες αν ειναι
αυτο τι σχεση εχει τωρα;σαν μπηχτη το κοβω.τι σημαινει αυτο μου λεει εσεις που ξερετε ρωσσικα ? jiznenosposobnii
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
το γαματε και ψοφαει εν τελει
οχι παλι λαθος εισαι gde moi transport? ετσι ρωτανε οχι transferκαλα ειναι γνωστο οτι ολες απο μοσχα ειναι.τεσπα βγαινει η μοσχοβιτισα απο το αεροδρομιο και αναφωνει.Где мой трансфер?εννοωντς που είναι το ταξι μου,το μεταφορικο μου μεσο.τη λεξη με αυτη την εννοια την εχω ακουσει και στο κιεβο,
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
είναι ικανός να ζήσειτι σημαινει αυτο μου λεει εσεις που ξερετε ρωσσικα ? jiznenosposobnii
οκ δικαιο εχεις δεν σταματαει αυτο θα την πιπωσω τωρα γιατι με ζαλισε και εμενατο γαματε και ψοφαει εν τελει
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
και το transfer χρησιμοποιούν με την ίδια έννοιαοχι παλι λαθος εισαι gde moi transport? ετσι ρωτανε οχι transfer
ετσι ακριβως μου λεει ειναι,σωστος για αλλη μια φορα εισαι ;)είναι ικανός να ζήσει
σε αυτο μου λεει οχι,τεσπα την αρχιζω στο γαμησικαι το transfer χρησιμοποιούν με την ίδια έννοια
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
βιωσιμος αν δεν κανω λαθοςτι σημαινει αυτο μου λεει εσεις που ξερετε ρωσσικα ? jiznenosposobnii
αντεοκ δικαιο εχεις δεν σταματαει αυτο θα την πιπωσω τωρα γιατι με ζαλισε και εμενα
трансфер είπε. Τα ιδια και στο Κίεβο. Αστο η κατασταση ειναι περιπλοκη ακομα και για τους ρωσους .το λεξιλόγιο διαφέρει καπως στις πρωτεύουσες. Οσο για τη λεξη πες της να κανει γκουγλαρισμα των трансфер аэропортοχι παλι λαθος εισαι gde moi transport? ετσι ρωτανε οχι transfer
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
βιωσιμοςείναι ικανός να ζήσει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59