Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
перевод πες της εξναι денежный. Εδω μιλαμε για μεταφορα απο αεροδρομιο.απο ποιο χωριο ειναι η ρωσιδα σου;
γιατι κι αυτη δεν ξερει οτι τη μεταφορα απ το αεροδρομιο στην πρωτευουσα τη λενε трансфер

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
γιατι κι αυτη δεν ξερει οτι τη μεταφορα απ το αεροδρομιο στην πρωτευουσα τη λενε трансфер
ελα ρε φιλε μου ληξε το πληζ.....δεν κανουμε διαγωνισμα ρωσσικων....παμε στην ουσια....αν ειναι να κανεις ενα νημα εσυ εγω κι οσοι γουσταρουν τετοιου ειδους συζητηση αλλου...  :thumbsup:

σε λιγο θα βγει ο νυκτερος και θα μας πει βγαλτε κολλες τεστ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ελα ρε φιλε μου ληξε το πληζ.....δεν κανουμε διαγωνισμα ρωσσικων....παμε στην ουσια....αν ειναι να κανεις ενα νημα εσυ εγω κι οσοι γουσταρουν τετοιου ειδους συζητηση αλλου...  :thumbsup:

σε λιγο θα βγει ο νυκτερος και θα μας πει βγαλτε κολλες τεστ
αυτον περιμένουμε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
перевод πες της εξναι денежный. Εδω μιλαμε για μεταφορα απο αεροδρομιο.απο ποιο χωριο ειναι η ρωσιδα σου;
αφου εγραψες трансфер σημαινει οτι ειναι για μεταφορα χρηματων,οπως το перевод
το трансфер δεν χρησιμοποιειται ποτε για συγκοινωνιες,για τις συγκοινωνιες ειναι μονο το перевозка
ιδεα δεν εχετε μου λεει :grin: τεσπα

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αφου εγραψες трансфер σημαινει οτι ειναι για μεταφορα χρηματων,οπως το перевод
το трансфер δεν χρησιμοποιειται ποτε για συγκοινωνιες,για τις συγκοινωνιες ειναι μονο το перевозка
ιδεα δεν εχετε μου λεει :grin: τεσπα
μ αυτο που ειπε πονταρω ολα τα λεφτα μου οτι είναι  απο χωριο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
απο Μοσχα ειναι :grin: γραψε στα ρωσσικα μια φραση με το трансфер μεσα για τις συγκοινωνιες αν ειναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
τι σημαινει αυτο μου λεει εσεις που ξερετε ρωσσικα ? :grin: jiznenosposobnii

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
απο Μοσχα ειναι :grin: γραψε στα ρωσσικα μια φραση με το трансфер μεσα για τις συγκοινωνιες αν ειναι
καλα ειναι γνωστο οτι ολες απο μοσχα ειναι.τεσπα βγαινει η μοσχοβιτισα απο το αεροδρομιο και αναφωνει.Где мой трансфер?εννοωντς που είναι το ταξι μου,το μεταφορικο μου μεσο.τη λεξη με αυτη την εννοια την εχω ακουσει και στο κιεβο,

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
καλα ειναι γνωστο οτι ολες απο μοσχα ειναι.τεσπα βγαινει η μοσχοβιτισα απο το αεροδρομιο και αναφωνει.Где мой трансфер?εννοωντς που είναι το ταξι μου,το μεταφορικο μου μεσο.τη λεξη με αυτη την εννοια την εχω ακουσει και στο κιεβο,
οχι παλι λαθος εισαι :grin: gde moi transport? ετσι ρωτανε οχι transfer

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
οχι παλι λαθος εισαι :grin: gde moi transport? ετσι ρωτανε οχι transfer
трансфер είπε. Τα ιδια και στο Κίεβο. Αστο η κατασταση ειναι περιπλοκη ακομα και για τους ρωσους .το λεξιλόγιο διαφέρει καπως στις πρωτεύουσες. Οσο για τη λεξη πες της να κανει γκουγλαρισμα των трансфер аэропорт

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom