Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ατκαζάλα νόchιου
ατκαζάλα ντνιόμ
ντούμαγιεsh μούι ντρούchιμ;
νιέτ, ντρουγκίχ γιεμπιόμ.

Πούσκιν, Ανέκδοτα.

συνάδελφε, έχει ενδιαφέρον η πρότασή σου, για την απόδοση στα ελληνικά των παχέων, με χρήση αναλόγων από τα αγγλικά
:thumbsup:
Τα λέγαμε και αλλού, για τη σύνταξη του Σεξο-χρηστικού γλωσσαρίου για αρχάριους, και νομίζω, η λύση αυτή είναι σωστή,
για όποιον ενδιαφέρεται για την ορθή προφορά. Πως, όμως, θα απέδιδες το άηχο "ъ";

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ παραμένω με την αναπάντητη απορία για το σουφρέτο της νεαράς.
Αν ο Κμαν της το άνοιξε ζόρικα έτσι ή το είχε από πριν με ανοιχτές αγκάλες.
Λέγε Κμαν, είναι σοβαρό το θέμα...

Δεν το άνοιξα εγώ.Πάντως η γκόμενα έκανε τα πάντα.Και δε ζήτησε λεφτά.Ωραία εμπειρία.Βέβαια μετά ξεχύθηκα να καμακώσω Carribean αλλά ήταν λίγο αργά και βρήκα μόνο σεμιπρο.Carribean έχω μέχρι τώρα 100% επιτυχία.
Εχασα όμως το άλλο το πολύ ωραίο μουνάκι από την επαρχία με περίμενε μισή ώρα στο κρύο και μετά με βλέπει να μπαίνω στο κτίριο με τη γκόμενα.Φρίκαρε εντελώς.Πήρε ταξί και έφυγε.Δεν περίμενα να με αναγνωρίσει αλλά η ΜΙΛΦ δεν μπορούσε την Κυριακή και έπρεπε να τη γαμήσω επιτόπου.
Και με μια άλλη χάλασαν τα logistics γιατί μου έπρηξε τα αρχίδια η ξανθιά με τις καθυστερήσεις.Μερικές φορές σα γρήγορος πιστολέρο δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πλάκα κάνω,τι να την κανείς την ρωσική ορθογραφία,νομίζω σε ενδιαφέρει περισοτερο να μιλάς τα ρωσικά από το να τα γράφεις. Παρεμπιπτόντως και το спасибо με ο γράφεται στο τέλος αντί α.  

ρε πλακα κανεις γιατι τα λες λαθος? α προφερεται το ο καλα εγραψε κανιεσνα. οπως και το χαρασο τα δυο πρωτα ο προφερονται α

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πως, όμως, θα απέδιδες το άηχο "ъ";

Δύο χρόνια κλείνω ρωσικά. Μου βάζετε πολύ δύσκολα.

Θεωρώ οτι κάτι τέτοια αρχαϊκά σύμβολα όπως το τβιόρντι ζνακ πρέπει να καταργηθούν, προσφέρουν πολύ λίγο στην γλώσσα και η παρουσία τους είναι δείγμα αρτηριοσκληρωτισμού. Που μεταξύ μας είναι άφθονος στην (κατά τα άλλα γοητευτικότατη, την αγαπώ πολύ) ρωσική γλώσσα (βλέπε αριθμό πτώσεων).

Φυσικά ένας μερακλής της γλώσσας θα είχε άλλη άποψη, σεβαστό.

Έτσι κι αλλιώς παλιά όλες οι λέξεις που τέλειωναν σε σύμφωνο είχαν μετά μιάχκι ή τβιόρντι ζνακ για να φανεί πώς προφέρεται το σύμφωνο (δείτε πανώ στην διαδήλωση χωρικών κατά την κηδεία του Τολστόι στην Γιασνάγια Πολιάνα). Τώρα αυτό δεν ισχύει, άρα κάποια εξέλιξη υπήρξε.

(Ποιός είναι ο κομψός κύριος του άβαταρ σας;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ρε πλακα κανεις γιατι τα λες λαθος? α προφερεται το ο καλα εγραψε κανιεσνα. οπως και το χαρασο τα δυο πρωτα ο προφερονται α
Είπα πως γράφονται όχι πως προφέρονται,την προφορα όλοι την ξέρουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Θεωρώ οτι κάτι τέτοια αρχαϊκά σύμβολα όπως το τβιόρντι ζνακ πρέπει να καταργηθούν, προσφέρουν πολύ λίγο στην γλώσσα και η παρουσία τους είναι δείγμα αρτηριοσκληρωτισμού. Που μεταξύ μας είναι άφθονος στην (κατά τα άλλα γοητευτικότατη, την αγαπώ πολύ) ρωσική γλώσσα (βλέπε αριθμό πτώσεων).

Έτσι κι αλλιώς παλιά όλες οι λέξεις που τέλειωναν σε σύμφωνο είχαν μετά μιάχκι ή τβιόρντι ζνακ για να φανεί πώς προφέρεται το σύμφωνο (δείτε πανώ στην διαδήλωση χωρικών κατά την κηδεία του Τολστόι στην Γιασνάγια Πολιάνα). Τώρα αυτό δεν ισχύει, άρα κάποια εξέλιξη υπήρξε.

η ρωσικη γραμματικη μονο σε οσους εχουν γνωσεις καθαρευουσας ειναι ευκολοτερη. αλλιως μπαστουνι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η ρωσικη γραμματικη μονο σε οσους εχουν γνωσεις καθαρευουσας ειναι ευκολοτερη. αλλιως μπαστουνι

ή αρχαίων ελληνικών. ή γερμανικών.

εγώ την γραμματική την παίζω στα δάκτυλα.

το σλαβικό λεξιλόγιο είναι το μπαστούνι, καμμία άλλη γλώσσα δεν βοηθάει, νέες λέξεις συνέχεια με ανάγκη απομνημόνευσης.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τη λέει πως είναι εκεί τα πράγματα? έχω  σχεδόν 5 χρόνια να ανέβω Κίεβο

10% σε προθεσμιακή ευρώ στην Privat Bank του Κολομόισκι. Σίγουρα δεν είναι μακροχρόνια βιώσιμο αλλά για μια μικρή μπαζούλα κάνει.

Oι κρατικές Oschadbank και Ukreeximbank όπως και η δική μας Πειραιώς δίνουν γύρω στο 5%.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

δεν προκειται να καταργθιυν γιατι θα αλλάξει  η προφορα.βλεπε π.χ. τη λεξη съедобный

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Κανείς τους ευγενικούς έλληνες ρεζίλι διεθνώς  :grin: Σε πορνό ταινία νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε  :tickedoff:
πλακα μας κανεις κι εσύ; στα ρωσικα εχουν βρωμοστομα απ τον τελευταιο εργατη μεχρι τον προεδρο.το βρισιδι ειναι στην κουλτουρα της γλωσσας τους.κατι που σρα ρωσικα ακουφεται σχεδον φυσιολογικο σρα ελληνικα είναι αγενεστατο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σε μια γκόμενα δεν τα λες ποτέ αυτά καλύτερα να πεις  Давай займемся с любовью.
Αλλά εσύ είσαι και αισχρο μαλακας  :2funny:
μηπως εκανες λαθος εδω;το с δεν υπαρχει εδω.αλλα οπως και να χει μπορεις  να αθυροστομισεις και με τακτ.αντι να πεις στη γκομενα ελα να σε γαμησω της λες ελα ν
α με γαμησεις.ας πουμε давай ты меня потрахнешь.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
10% σε προθεσμιακή ευρώ στην Privat Bank του Κολομόισκι. Σίγουρα δεν είναι μακροχρόνια βιώσιμο αλλά για μια μικρή μπαζούλα κάνει.

Oι κρατικές Oschadbank και Ukreeximbank όπως και η δική μας Πειραιώς δίνουν γύρω στο 5%.
πριβατ το νοεμβριο οντεσσα οπου εβγαλα καρτα εδινε 12$ προθεσμιακο σε ευρω...το θεμα ειναι οτι τα μπαζεις ουκραινα...πως τα βγαζεις ειναι το προβλημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο live κανείς δε λέει έλα να γαμηθείς μαζί μου.Αυτό το κάνεις από την ασφάλεια του ίντερνετ.
Ας πούμε μετά το φάσωμα στο κλαμπ ρωτάς chotsies iti semnoj do kvartiru?Αυτή σκέφτεται λίγο και μετά απαντάει ναι ή όχι.
Αν δεν το πεις αυτή ρωτάει αυτή:Και τώρα τι θα κάνουμε;Θα δούμε τηλεόραση μαζί;Η ρωτάει:Πού μένεις;Κουράστηκα.Θέλεις να φύγουμε;
Εκφράσεις κλειδιά στο καμάκι:
1.Ty z Kieva?
2.Dumayes Carribean jest najlutsej klub v Kieve?
3.Ucius ili rabotayes?
4.Chotsies drink?
5.Kakiyou muziku lubis?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom