Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 821
εμενα ετσι μου καθονται...αφηνω τις ευγενιες αλλουΚανείς τους ευγενικούς έλληνες ρεζίλι διεθνώς Σε πορνό ταινία νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε
εμενα ετσι μου καθονται...αφηνω τις ευγενιες αλλουΚανείς τους ευγενικούς έλληνες ρεζίλι διεθνώς Σε πορνό ταινία νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε
Кончаю - kончаю в тебя
μπεζπλοτνιι
Είσαι ακόμα Κίεβο ?οτ βσιεβό σέρτσια, σπασίμπα αγκρόμνογιε.
Ατκαζάλα νόchιου
ατκαζάλα ντνιόμ
ντούμαγιεsh μούι ντρούchιμ;
νιέτ, ντρουγκίχ γιεμπιόμ.
Πούσκιν, Ανέκδοτα.
Όχι σημαίνει δεν είναι γόνιμος - ανίκανος να τεκνοποίησηάστεγος; άνευ λάστιχου;
Εγώ παραμένω με την αναπάντητη απορία για το σουφρέτο της νεαράς.
Αν ο Κμαν της το άνοιξε ζόρικα έτσι ή το είχε από πριν με ανοιχτές αγκάλες.
Λέγε Κμαν, είναι σοβαρό το θέμα...
Είσαι ακόμα Κίεβο ?
Πλάκα κάνω,τι να την κανείς την ρωσική ορθογραφία,νομίζω σε ενδιαφέρει περισοτερο να μιλάς τα ρωσικά από το να τα γράφεις. Παρεμπιπτόντως και το спасибо με ο γράφεται στο τέλος αντί α.
Πως, όμως, θα απέδιδες το άηχο "ъ";
Είπα πως γράφονται όχι πως προφέρονται,την προφορα όλοι την ξέρουμερε πλακα κανεις γιατι τα λες λαθος? α προφερεται το ο καλα εγραψε κανιεσνα. οπως και το χαρασο τα δυο πρωτα ο προφερονται α
Δύο χρόνια κλείνω ρωσικά. Μου βάζετε πολύ δύσκολα.
Θεωρώ οτι κάτι τέτοια αρχαϊκά σύμβολα όπως το τβιόρντι ζνακ πρέπει να καταργηθούν, προσφέρουν πολύ λίγο στην γλώσσα και η παρουσία τους είναι δείγμα αρτηριοσκληρωτισμού. Που μεταξύ μας είναι άφθονος στην (κατά τα άλλα γοητευτικότατη, την αγαπώ πολύ) ρωσική γλώσσα (βλέπε αριθμό πτώσεων).
Φυσικά ένας μερακλής της γλώσσας θα είχε άλλη άποψη, σεβαστό.
Έτσι κι αλλιώς παλιά όλες οι λέξεις που τέλειωναν σε σύμφωνο είχαν μετά μιάχκι ή τβιόρντι ζνακ για να φανεί πώς προφέρεται το σύμφωνο (δείτε πανώ στην διαδήλωση χωρικών κατά την κηδεία του Τολστόι στην Γιασνάγια Πολιάνα). Τώρα αυτό δεν ισχύει, άρα κάποια εξέλιξη υπήρξε.
(Ποιός είναι ο κομψός κύριος του άβαταρ σας;)
Τη λέει πως είναι εκεί τα πράγματα? έχω σχεδόν 5 χρόνια να ανέβω Κίεβοείμαι.
η ρωσικη γραμματικη μονο σε οσους εχουν γνωσεις καθαρευουσας ειναι ευκολοτερη. αλλιως μπαστουνι
Τη λέει πως είναι εκεί τα πράγματα? έχω σχεδόν 5 χρόνια να ανέβω Κίεβο
δεν προκειται να καταργθιυν γιατι θα αλλάξει η προφορα.βλεπε π.χ. τη λεξη съедобныйΔύο χρόνια κλείνω ρωσικά. Μου βάζετε πολύ δύσκολα.
Θεωρώ οτι κάτι τέτοια αρχαϊκά σύμβολα όπως το τβιόρντι ζνακ πρέπει να καταργηθούν, προσφέρουν πολύ λίγο στην γλώσσα και η παρουσία τους είναι δείγμα αρτηριοσκληρωτισμού. Που μεταξύ μας είναι άφθονος στην (κατά τα άλλα γοητευτικότατη, την αγαπώ πολύ) ρωσική γλώσσα (βλέπε αριθμό πτώσεων).
Φυσικά ένας μερακλής της γλώσσας θα είχε άλλη άποψη, σεβαστό.
Έτσι κι αλλιώς παλιά όλες οι λέξεις που τέλειωναν σε σύμφωνο είχαν μετά μιάχκι ή τβιόρντι ζνακ για να φανεί πώς προφέρεται το σύμφωνο (δείτε πανώ στην διαδήλωση χωρικών κατά την κηδεία του Τολστόι στην Γιασνάγια Πολιάνα). Τώρα αυτό δεν ισχύει, άρα κάποια εξέλιξη υπήρξε.
(Ποιός είναι ο κομψός κύριος του άβαταρ σας;)
πλακα μας κανεις κι εσύ; στα ρωσικα εχουν βρωμοστομα απ τον τελευταιο εργατη μεχρι τον προεδρο.το βρισιδι ειναι στην κουλτουρα της γλωσσας τους.κατι που σρα ρωσικα ακουφεται σχεδον φυσιολογικο σρα ελληνικα είναι αγενεστατο.Κανείς τους ευγενικούς έλληνες ρεζίλι διεθνώς Σε πορνό ταινία νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε
μηπως εκανες λαθος εδω;το с δεν υπαρχει εδω.αλλα οπως και να χει μπορεις να αθυροστομισεις και με τακτ.αντι να πεις στη γκομενα ελα να σε γαμησω της λες ελα νΣε μια γκόμενα δεν τα λες ποτέ αυτά καλύτερα να πεις Давай займемся с любовью.
Αλλά εσύ είσαι και αισχρο μαλακας
πριβατ το νοεμβριο οντεσσα οπου εβγαλα καρτα εδινε 12$ προθεσμιακο σε ευρω...το θεμα ειναι οτι τα μπαζεις ουκραινα...πως τα βγαζεις ειναι το προβλημα10% σε προθεσμιακή ευρώ στην Privat Bank του Κολομόισκι. Σίγουρα δεν είναι μακροχρόνια βιώσιμο αλλά για μια μικρή μπαζούλα κάνει.
Oι κρατικές Oschadbank και Ukreeximbank όπως και η δική μας Πειραιώς δίνουν γύρω στο 5%.