Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
μηπως εκανες λαθος εδω;το с δεν υπαρχει εδω.αλλα οπως και να χει μπορεις  να αθυροστομισεις και με τακτ.αντι να πεις στη γκομενα ελα να σε γαμησω της λες ελα ν
α με γαμησεις.ας πουμε давай ты меня потрахнешь.
ρε kudni με ολον το σεβασμο...ισως να μην το ξερεις....αλλα η μητρικη γλωσσα του νυκτερου ειναι η ρωσσικη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ πολλές γκόμενες από επαρχία έχουν απίστευτα παλιά κινητά τηλέφωνα δεκαετίας.Είδα μερικά παλιά κλασσικά μοντέλα και συγκινήθηκα.Μία μου είπε οτι το όνειρό της είναι να πάρει κινητό που να τραβάει φωτογραφίες.Απίστευτη φτώχεια.Με κινητά γαμάς πρακτικά όσες θες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.325
Πόντοι
1.686
Εντωμεταξύ πολλές γκόμενες από επαρχία έχουν απίστευτα παλιά κινητά τηλέφωνα δεκαετίας.Είδα μερικά παλιά κλασσικά μοντέλα και συγκινήθηκα.Μία μου είπε οτι το όνειρό της είναι να πάρει κινητό που να τραβάει φωτογραφίες.Απίστευτη φτώχεια.Με κινητά γαμάς πρακτικά όσες θες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
ναι με iphone 6  :2funny:
λεγε ποσα αϊφονια πηρες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
283
Πόντοι
36
τι γινεται στην περιπτωση που καποιος θελει να ψαξει για call girls απο διαφορα σαιτ με καλες τιμες για συντροφια δυο ημερων με μια κοπελα. το πολυ πολυ να πληρωσει καποια παραπανω χρηματα απο οτι να παιξει παιχνιδι με τιντερ η μαμπα

Φίλε μου, με όλο το σεβασμό στην εμπειρία σου στον σεξοτουρισμό σε διάφορες χώρες, επέτρεψέ μου να επισημάνω ένα λάθος στο σκεπτικό σου. Βλέπεις τα πράγματα με βάση την δική σου οικονομική σου κατάσταση. Υπάρχουν και σεξοτουρίστες που δεν έχουν τα πακέτα των 100 και 250 ευρώ την ημέρα για να πάνε με call girls. Κάποιοι γουστάρουν να κάνουν παιχνίδι με εφαρμογές και σάιτ όπου ΔΕΝ μπαίνουν επαγγελματίες, ανεξάρτητες ή μη.
Από Tinder έψαξα και είδα ότι 7 στις 10 ήταν θεές και μόνο μιλφ (30+ για την χώρα) δεν ήταν οι περισσότερες. Θα δεις πολλές από 18-28. Μιλάμε άλλωστε για πόλη εκατομμυρίων μαζί με τις γύρω περιοχές.
Αν θέλεις μπες και κοίτα.
Μάμπα δεν έχω ασχοληθεί να ψάξω στο Κίεβο, αλλά μόνο εδώ στην Ελλάδα και έχω απογοητευθεί γιατί έχεις πολλές που ζητάνε πολλά και δεν τα αξίζουν. Και για όσες τα αξίζουν εγώ δεν είμαι σε θέση να δώσω τα τρελά λεφτά, που ζητάνε.

Υ.Γ. Επειδή υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν την δουλίτσα που έκανα εντός πρώτου 12ώρου στο Κίεβο με την 33άρα, ας επικοινωνήσουν με Σλαβιάνι για να μην νομίζουν ότι μπλοφάρω. Εχω γράψει λίγα μηνύματα μέχρι τώρα και προσπαθώ να γράφω ουσιαστικά πράγματα κι όχι να τα βάζω με τα άλλα μέλη και να βγάζω τα μάτια μου. Λίγος σεβασμός και λιγότερη καχυποψία δεν βλάπτει.... :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Iphone ζητάνε οι τοπ γκόμενες του Κιέβου για να τραβάνε φωτό εκεί που καπνίζουν τα καλιάν και τρώνε τα σούσι με τις φίλες τους και να τις ανεβάζουν στο facebook.Επίσης οι γκόμενες με καλή δουλειά σε πολυεθνικές έχουν iphone είναι σύμβολο στάτους στην Ουκρανία.
Πέρυσι το 70% είχαν το απλό lenovo πρέπει να το έδιναν τζάμπα με συμβόλαιο.Φέτος έχουν υποβαθμιστεί μιλάμε οι γκόμενες από επαρχία κυκλοφοράνε με παμπάλαια κινητά με την πράσινη οθόνη χωρίς touch οθόνη,χωρίς εφαρμογές.Πάρα πολλές βγάζουν λιγποτερα από 100 ευρώ το μήνα αν είναι τυχερές να έχουν δουλειά.
Οι άνεργες είναι σε άθλια κατάσταση υποσιτισμένες με χαλασμένα δόντια και άθλια ρούχα.Αυτές οι γκόμενες θα ήταν μουνάρες στη δύση.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πρόβλημα με τα δόντια και τα μαλλιά.Πολύ αραια μαλλιά και τα δόντια τους χαλάνε πολύ γρήγορα.Το ίδιο ισχύει και στην Πολωνία.
Μου είπαν οτι στη Novorossiya είναι ακόμα χειρότερα οικονομικά εκεί οι τράπεζες είναι κλειστές και δεν υπάρχει καθόλου δουλειά.Τελευταία έχουν για νόμισμα το ρούβλι.Πρέπει να είναι παράδεισος η περιοχή για όσους βέβαια έχουν τους όρχεις να ταξιδέψουν εκεί,

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
283
Πόντοι
36
Αυτα που λεει ο κμαν δεν ειναι τιποτα  :grin: εδω ελληνας 70αρης που μενει βουκουρεστι μας ειπε οτι σε ενα βραδυ εριξε 6 γαμησια ηταν παρθενα η γκομενα και το πρωι που ξυπνησαν τα σεντονια ηταν γεματα αιματα  :grin:  :grin:  :grin:

Μιας και ανέφερες για τον 70άρη. Δεν ξέρω αν αληθεύει ή όχι αυτό που σας είπε. Υπάρχουν κάτι αλοιφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο που είναι διεγερτικές. Ένας φίλος με κατάστημα συμπληρωμάτων και ειδών διατροφής έφερνε μια τέτοια. Μια μέρα την ανακάλυψε ένας παππούς 70+ και από τότε όταν του τελειώνει έρχεται στο μαγαζί και λέει στον φίλο μου. "Να σου πω. Αυτή την αλοιφή που μου είχες δώσει πριν καιρό την πουλάς ακόμη ; Ποια αλοιφή, του λέει ο φίλος ; Αυτή μωρέ, που βάζουμε στην πούτσα !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Ο παππούς γαμάει κολ γκερλς με δαυτη παρακαλώ. Και δεν κάνω πλάκα. Οι άλλοι πάνε για ψάρεμα, πρέφα, τάβλι και βλέπουν μπάλα και ειδήσεις στο μέγκα. :uglystupid:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
μηπως εκανες λαθος εδω;το с δεν υπαρχει εδω.αλλα οπως και να χει μπορεις  να αθυροστομισεις και με τακτ.αντι να πεις στη γκομενα ελα να σε γαμησω της λες ελα ν
α με γαμησεις.ας πουμε давай ты меня потрахнешь.
η ρωσσιδα μου λεει οτι παλι δεν τα λετε σωστα  :grin:
πραγματι το [c] δεν κολλαει οπως ειπες γιατι ειναι σαν να λες : ελα να κανουμε [με] ερωτα
αλλα και αυτο που γραφεις εσυ ειναι λαθος γιατι δεν το χρησιμοποιουν ποτε ετσι οι ρωσσοφωνοι δηλ : ελα εσυ να με γαμησεις
αλλα ετσι : davai trahni menea δηλ ελα γαμα με
κατι παραπανω θα ξερει αυτη  :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
η ρωσσιδα μου λεει οτι παλι δεν τα λετε σωστα  :grin:
πραγματι το [c] δεν κολλαει οπως ειπες γιατι ειναι σαν να λες : ελα να κανουμε [με] ερωτα
αλλα και αυτο που γραφεις εσυ ειναι λαθος γιατι δεν το χρησιμοποιουν ποτε ετσι οι ρωσσοφωνοι δηλ : ελα εσυ να με γαμησεις
αλλα ετσι : davai trahni menea δηλ ελα γαμα με
κατι παραπανω θα ξερει αυτη  :grin:
η Ρωσίδα σου μαλλον εχει ακουσει λιγα  :grin: .και σημειωσε οτι η ρωσικη αργκω αλλαζει καθε τρεις και λιγο.οσοι είναι στην ελλαδα χρονια εχουν μεινει πολυ πισω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
αφου το τραβαμε το θεμα για εμενα ετσι ειναι το σωστο διοτι εχει τελεια....

я вижу Вы знаете на русском. это хорошо

δεν μπορει να με νε πλοχο μετα την τελεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οποτε ειναι και ο πληθυντικος ευγενειας

:dancing:
και αυτο λαθος μου λεει οτι εναι γιατι ειναι σαν να λες : εγω βλεπω ξερετε στα ρωσσικα  :grin:
ενω το σωστο ειναι : ia vizu vi znaite ruskii

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
η Ρωσίδα σου μαλλον εχει ακουσει λιγα  :grin: .και σημειωσε οτι η ρωσικη αργκω αλλαζει καθε τρεις και λιγο.οσοι είναι στην ελλαδα χρονια εχουν μεινει πολυ πισω.
μπορει αλλα ουτε εγω ουτε και αυτη ειμαστε ειμαστε τωρα στην ελλαδα  :grin:
αυτη τα μιλαει καθε μερα στην χωρα της :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
και επ αυτου φερνω παραδειγμα απο μια δικη μιυ ρωσιδα που δεν ηξερε τι υα πει η λεξη трансфер.  Αυτη ειχε μεινει στο перевозка

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
και αυτο λαθος μου λεει οτι εναι γιατι ειναι σαν να λες : εγω βλεπω ξερετε στα ρωσσικα  :grin:
ενω το σωστο ειναι : ia vizu vi znaite ruskii
ξεχασα να βαλω το γκοβοριτ...μεγα θεμα τρολ το κανουμε....αντε να σας δωσω καμια φωτο απο το προσωπικο μου αρχειο να αλλαξπυμε κουβεντα...στα σοβαρα

Συνημμένα

• IMG_0668.JPG
    IMG_0668.JPG
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_2119.JPG
    IMG_2119.JPG
    222,3 KB · Εμφανίσεις: 25

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
μπορει αλλα ουτε εγω ουτε και αυτη ειμαστε ειμαστε τωρα στην ελλαδα  :grin:
αυτη τα μιλαει καθε μερα στην χωρα της :grin:
τεσπα μπορει να ειναι κι ετσι η κατι αλλο που δεν λαμβανεται υπ οψιν.ωραια η κωλαρα που εβαλε ο σλαβ,

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
και επ αυτου φερνω παραδειγμα απο μια δικη μιυ ρωσιδα που δεν ηξερε τι υα πει η λεξη трансфер.  Αυτη ειχε μεινει στο перевозка
και τωρα μου λεει οτι δεν εχεις ιδεα εσυ απο ρωσσικα  :grin:
δεν ειναι perevozka αλλα perevod

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
ξεχασα να βαλω το γκοβοριτ...μεγα θεμα τρολ το κανουμε....αντε να σας δωσω καμια φωτο απο το προσωπικο μου αρχειο να αλλαξπυμε κουβεντα...στα σοβαρα
τωρα μιλας σωστα  :grin:
ωραιος κωλος  :thumbsup:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
πες τις οτι ειναι ζαλισμενη θειο-λιφτινγκ την χαζεψες απο την πολυ πουτσα :2funny:
το ενα ειναι μεταφορικο μεσον (συγκοινωνιες)
και το αλλο μεταφραζω  :birdman:

Συνημμένα

• IMG_2161.JPG
    IMG_2161.JPG
    61 KB · Εμφανίσεις: 37
  • IMG_1142.JPG
    IMG_1142.JPG
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Ουάου
Αντιδράσεις: 968

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
перевод πες της εξναι денежный. Εδω μιλαμε για μεταφορα απο αεροδρομιο.απο ποιο χωριο ειναι η ρωσιδα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom