Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Λευκορρωσία επιλέγουν αυτοί που δε θέλουν απλά να γαμάνε άπειρες γκόμενες σε clusterfuck αλλά θέλουν καλές γκομενικές εμπειρίες είναι δηλαδή κάπως σχεσάκηδες θέλουν ανέγγιχτες γκόμενες όχι σκυλογαμημένες.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Λευκορρωσία επιλέγουν αυτοί που δε θέλουν απλά να γαμάνε άπειρες γκόμενες σε clusterfuck αλλά θέλουν καλές γκομενικές εμπειρίες είναι δηλαδή κάπως σχεσάκηδες θέλουν ανέγγιχτες γκόμενες όχι σκυλογαμημένες.

wtf ??? bot είσαι ?  :2funny:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Αν πας στο Μινσκ σαν τεράστιος πουτσαράς το ΠΣΚ μπουκάρεις σε high end clubs και έχεις 1000 ευρώ στην τσέπη για το διήμερο θα φας σίγουρα.Αλλά πρέπει να έχεις αυτή τη νοοτροπία άρχοντος μπουκαδόρου να πας να κάνεις ζημιά.
Αλλιώς έχεις έτοιμα τα κοννέ από το ίντερνετ αλλά οι Λευκορρωσίδες δεν το δίνουν στο πρώτο ραντεβού όπως οι Ουκρανές ούτε έρχονται να μείνουν μαζί σου θέλουν ένα ραντεβού τουλάχιστον.Γενικά είναι χειρότερα από κάθε άποψη εκτός αν θες gf experience από σχετικά ανέγγιχτες γκόμενες σοβιετικού τύπου.Μερικοί το προτιμάνε αυτό σε σχέση με τις ξέκωλες γαμιόλες Ουκρανές.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
για λευκορωσια δεν εχει προξενειο στην ελλαδα πρεπει να βγαλεις βιζα απο τη γειτονα χωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
για λευκορωσια δεν εχει προξενειο στην ελλαδα πρεπει να βγαλεις βιζα απο τη γειτονα χωρα

Δε χρειάζεται.Σου βγάζουν βίζα στο αεροδρόμιο.Θες μόνο κάτι ντοκουμέντα που σου κάνει ο ενοικιαστής ή το ξενοδοχείο που θα μείνεις.Γενικά κωλολέει η χώρα.Νομίζω δεν υπάρχει χώρα ανατολικά του Οντερ που να μην είναι παράδεισος για το βαλκανικό πέος.
Πραγματικά για Βαλκάνιους πουτσαράδες Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία,Πολωνία,Τσεχία είναι ένα και το αυτό.Γαμάς απεριόριστα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οχι κορυφαία.Πολλές είναι υποσιτισμένες.Οι Πολωνέζες,Ρωσίδες είναι πιο εμφανίσιμες και Τσέχες Σλοβάκες μια κλάση πάνω τουλάχιστον.Ουκρανία βλέπεις λίγα σχετικά άλογα και πολλές έχουν αραιά μαλλιά και χαλασμένα δόντια.Απλώς κάνουν τεράστια χρήση του μέικ απ και άλλων beauty products και δημιουργούν ψευδαίσθηση.
Οι πιο πολλές θέλουν τώρα πραγματικά να φύγουν από τη χώρα.Πριν τον πόλεμο δεν ήταν έτσι τώρα κάνουν κρα να φύγουν.Αν κάποιος παίξει αυτή τη γωνία του σωτήρα θα γαμήσει άπειρες.Εγώ βαριέμαι γιατί δε θέλω να περνάω πάνω από μερικές ώρες μαζί τους τις βαριέμαι.
Μπορείς και να γαμήσεις από το δρόμο και τα κλάμπ χωρίς καθόλου προετοιμασία από το ίντερνετ αν είσαι έμπειρος.Εγώ κάθε νύχτα που βγαίνω Κίεβο βρίσκω γκόμενες να γαμήσω τα κλαμπ είναι τίγκα στις σεμιπρος τις σπονοσρέτς και τις ΜΙΛΦ που ψάχνουν ξένους.

Υπερβολές κμαν, που τα είδες, ρε συ, αυτά τα ερείπια που περιγράφεις; Θυμίζουν σκηνές και εικόνες από Νταχάου.
Σε λίγο θα μας πείς ότι όλες ρουφάνε το θρεπτικό σου σπέρμα για να σωθούν από την ασιτία. Τον περασμένο Μάρτιο ήμουν Κρακοβία και έπειτα
Ιούνιο-Ιούλιο και ξανά Σεπτέμβριο ήμουν Ουκρανία και δεν είδα πουθενά αυτά τα τραγικά που περιγράφεις.
Επειδή είχα νταλαβέρια με κόσμο και κοσμάκη (δυτικά και ανατολικά), πουθενά δεν είδα
αυτό το φευγιό που λές. Μια χαρά τακτοποιημένοι άνθρωποι. Τον Αύγουστο, είχα επισκέψεις στη Μαύρη Θάλασσα, φίλες από Λβόφ,
και μάλιστα η μια πήγαινε συχνά στη Λευκάδα και όχι μόνο. Η αδελφή της, ταξίδια στην Ισπανία και στην Πορτογαλία (γενικά ψοφάνε
για ήλιο και θάλασσα κλπ. κλπ). Μην τρελαθούμε ρε Κμαν. Παντού τα φουσκώνεις, ρε μπαγάσα, αν και σε κάποια δεν έχεις άδικο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
ουκρανομολδαβη(μητερα μολδαβη και πατερας ουκρανος),εχω βαλει μια φωτο της και στο μολδαβικο θρεντ
μενει κισιναου,φωτο σημερινες απο το κινητο μου ως συνηθως  :grin:

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 8.jpg
    8.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 21

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
εξακοσια λει για διωρο με χυσιμο στο στομα και οσες φωτο γουσταρεις  :grin:
25αρα αρκετα καλη,το απολαμβανει πραγματικα

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 4.jpg
    4.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
φερνει και φιλες για παρτουζες,εξυπηρετηση αψογη θα μπορουσα να πω  :grin:

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 6.jpg
    6.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φερνει και φιλες για παρτουζες,εξυπηρετηση αψογη θα μπορουσα να πω  :grin:

Εύγε συνάδελφε!  :hi:
Έκφυλο πλάσμα, και το γενικό σύνολο βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Πίσω πόρτα δεν σου δίνει, όμως;
Απ' όσο μπορώ να διακρίνω στις πάνω φωτογραφίες, μου φαίνεται δουλεμένη. Την έχει ρεζερβέ, μόνο για τον τζε;  :think:
Πάντως, αξίζει και θα σε περιποιείται καλά με τις φίλες.

ΥΓ. 600 λέι Ρουμανίας, δηλ. γύρω στα 130 ευρώ για δύωρο; Μια χαρά, ειδικά αν είναι τόσο καλή....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
Εύγε συνάδελφε!  :hi:
Έκφυλο πλάσμα, και το γενικό σύνολο βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Πίσω πόρτα δεν σου δίνει, όμως;
Απ' όσο μπορώ να διακρίνω στις πάνω φωτογραφίες, μου φαίνεται δουλεμένη. Την έχει ρεζερβέ, μόνο για τον τζε;  :think:
Πάντως, αξίζει και θα σε περιποιείται καλά με τις φίλες.

ΥΓ. 600 λέι Ρουμανίας, δηλ. γύρω στα 130 ευρώ για δύωρο; Μια χαρά, ειδικά αν είναι τόσο καλή....
Πισω πορτα δεν εδωσε γιατι δεν το ζητησα αν και την ειδα και εγω αρκετα δουλεμενη :grin: οψομαι για αλλη φορα συναδελφε

υγ. οχι και ρουμανιας λει αν ειναι δυνατον  :grin: εξακοσια μολδαβικα λει ειναι δηλ 27 ευρω περιπου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πισω πορτα δεν εδωσε γιατι δεν το ζητησα αν και την ειδα και εγω αρκετα δουλεμενη :grin: οψομαι για αλλη φορα συναδελφε

υγ. οχι και ρουμανιας λει αν ειναι δυνατον  :grin: εξακοσια μολδαβικα λει ειναι δηλ 27 ευρω περιπου

Δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτό ρώτησα. 27.20 για την ακρίβεια. Τζάμπα δηλαδή. Βουλγαρία, το απλό χωρίς cim, για περίπτωση παρόμοια
πάει από 40-50 ευρώ / ώρα. Είσαι καρα-άρχοντας, δεν το συζητάω  :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
Δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτό ρώτησα. 27.20 για την ακρίβεια. Τζάμπα δηλαδή. Βουλγαρία, το απλό χωρίς cim, για περίπτωση παρόμοια
πάει από 40-50 ευρώ / ώρα. Είσαι άρχοντας, δεν το συζητάω  :rockon:
Να εισαι καλα.
Βουλγαρια τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα,πηγαινα απο τα μεσα του 90 :grin: σταρα ζαγορα και φιλλιπουπολη ηταν ωραια εκεινες τις εποχες
και μην συγκρινεις τις βουλγαρες με μολδαβες και ουκρανες,ιεροσυλια ειναι  ;) οι πρωτες ειναι οι χειροτερες της ανατολικης ευρωπης με διαφορα ανετα
υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις αλλα μιλαω παντα για το μεσο ορο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να εισαι καλα.
Βουλγαρια τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα,πηγαινα απο τα μεσα του 90 :grin: σταρα ζαγορα και φιλλιπουπολη ηταν ωραια εκεινες τις εποχες
και μην συγκρινεις τις βουλγαρες με μολδαβες και ουκρανες,ιεροσυλια ειναι  ;) οι πρωτες ειναι οι χειροτερες της ανατολικης ευρωπης με διαφορα ανετα
υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις αλλα μιλαω παντα για το μεσο ορο.

Η αναφορά έγινε σε σχέση με τη διαφορά τιμής, και μόνο (και λόγω έδρας, του καθενός - αν κατάλαβα καλά, εσύ μένεις Μολδαβία;)  ;)
Δεν υπάρχει σύγκριση, εννοείται...
Σαφώς και στα μέσα του '90 θα πέτυχες ό,τι καλύτερο υπήρχε. Άλλες εποχές, μεγάλη φθήνια και τεράστιο απόθεμα.
Δυνατά τεμάχια, και τώρα υπαρχουν, αλλά αν δεί κανείς το συγκριτικό vfm που λέγαμε, πλεον, καταλαβαίνει τη διαφορά.
Γι' αυτό είπα, καρα-άρχοντας, εκεί που παίζεις.
Αν τυχόν σε φέρει ξανά ο δρόμος, θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε συνάδελφε. :hi:

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη για την αφέλεια της ερώτησης... Για Κίεβο χρειάζεται διαβατήριο ή πας και με ταυτότητα?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τασο θεε παρε την παε  :kneel: :kneel: :kneel:
Οπως ειπα μονο με πασες θειου τασου μπορειτε να γαμησετε κατι καλο σε κισιναου..οσοι πιστοι προσελθετε..οι λοιποι επισκεπτες σελφσταντινγκ θα μετρατε τα πλακακια στα πεζοδρομια..οπου εχει δηλαδη.. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Υπερβολές κμαν, που τα είδες, ρε συ, αυτά τα ερείπια που περιγράφεις; Θυμίζουν σκηνές και εικόνες από Νταχάου.
Σε λίγο θα μας πείς ότι όλες ρουφάνε το θρεπτικό σου σπέρμα για να σωθούν από την ασιτία. Τον περασμένο Μάρτιο ήμουν Κρακοβία και έπειτα
Ιούνιο-Ιούλιο και ξανά Σεπτέμβριο ήμουν Ουκρανία και δεν είδα πουθενά αυτά τα τραγικά που περιγράφεις.
Επειδή είχα νταλαβέρια με κόσμο και κοσμάκη (δυτικά και ανατολικά), πουθενά δεν είδα
αυτό το φευγιό που λές. Μια χαρά τακτοποιημένοι άνθρωποι. Τον Αύγουστο, είχα επισκέψεις στη Μαύρη Θάλασσα, φίλες από Λβόφ,
και μάλιστα η μια πήγαινε συχνά στη Λευκάδα και όχι μόνο. Η αδελφή της, ταξίδια στην Ισπανία και στην Πορτογαλία (γενικά ψοφάνε
για ήλιο και θάλασσα κλπ. κλπ). Μην τρελαθούμε ρε Κμαν. Παντού τα φουσκώνεις, ρε μπαγάσα, αν και σε κάποια δεν έχεις άδικο.
εχεις δικιο..μαλ..ιες λεει ο βαλκανιος ως συνηθως περιπολεμου απελπισθας κλπ..αυτο που εχει αλλαξει ειναι η ανοδος του χριβνα στα στν μας αλλα η ευκολια εκδοσης βιζας καθως κι η συρροη επισκεπτων ειδικα αραβοτουρκων νεαρης ηλγκιας εχει ριξει την πλαστιγα εναντιον μας απ οτι προ 3ετιας πχ
..τα λοιπα του κμαν ειναι ασχετα ως συνηθως δεν ισχυει παρα μονο ενα 10 %

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ουκρανομολδαβη(μητερα μολδαβη και πατερας ουκρανος),εχω βαλει μια φωτο της και στο μολδαβικο θρεντ
μενει κισιναου,φωτο σημερινες απο το κινητο μου ως συνηθως  :grin:
παιζεις με τον πονο μας... :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom