Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε ποποβ μην μου κανεις αναλυση τι εννουσε θειος ληφτινγκ,αυτο απο την αρχη τοξερα καθοσον θειος εχει λιμιτ απ τα 1000 λει κ δυσκολα,,,αυτο που σχολιασα,χωρις να προσεξω οτι υοχες ποσταρει εσυ,ειναι οτι τα 130ε τα θεωρησες καλη τιμη πριν καταλαβεις οτι ηταν 30...εξ ου κ ειπα γεμισαμε θυματα...το οποιο φυσικα δεν αναιρω,ισως αν εβλεπα οτι τογραψες εσυ,θαμουν πιο σοφτ στο σχολιο...η ουσια μενει ομως,,αν εισαι προθυμος να σκασεις 130ε για καποια τυχαια γκομενα στην μολντοβα η ουκραινα περισευει ο κοπος να τρεχεις εκει,,βαζεις αλλα τοσα κ την παιρνεις κι ελλαδα η γερμανια πχ,,,, :hi:5
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 02:27

ΥΓ. 600 λέι Ρουμανίας, δηλ. γύρω στα 130 ευρώ για δύωρο; Μια χαρά, ειδικά αν είναι τόσο καλή....

Δεν διαβάζεις σωστά (απευθύνομαι και προς συνάδελφο kuzia). Τα 600 λέι δεν είναι Ρουμανίας (δεν ήμουν σίγουρος, γι' αυτό ρωτούσα αν αναφέρεται σε ρουμανικά = 135 ευρώ).
Είναι όμως, λέι Μολδαβίας (το διευκρίνησε ο άνθρωπος). Δηλαδή 600 μολδαβικά λέει= 27.20 ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΩΡΟ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σωστή προσέγγιση.Απλά άμα είσαι 40 κάνεις το ίδιο αλλά γαμάς από το πρώτο ραντεβού.Γενικά αν δε γαμήσω στο πρώτο ραντεβού Κίεβο δεν έχει δεύτερο.
Ισως οι εξηντάρηδες να χρειάζονται τρία ραντεβού και 3 επισκέψεις στα καταστήματα.Στο Κίεβο το ευρώ είναι βασιλιάς.
1.δεν υπαρχει καμμια εγγυση οτι μετα απο σουσι δωρα κλπ θα γαμησεις,το πιο πιθανον ειδικα αν εισαι εξηντα να μην ξανασηκωσει το τηλ οταν πλησιασει η ωρα του σεξ...
2 ακομα κι αν κατσει ....αν ειναι να σου βγει 500ε το γαμησι οπως θεμελιωδως πιστευω το πουτσο τον τρως εσυ κι οχι η ντεβουσκα..   :hi:τ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχεις δικιο..μαλ..ιες λεει ο βαλκανιος ως συνηθως περιπολεμου απελπισθας κλπ..αυτο που εχει αλλαξει ειναι η ανοδος του χριβνα στα στν μας αλλα η ευκολια εκδοσης βιζας καθως κι η συρροη επισκεπτων ειδικα αραβοτουρκων νεαρης ηλγκιας εχει ριξει την πλαστιγα εναντιον μας απ οτι προ 3ετιας πχ
..τα λοιπα του κμαν ειναι ασχετα ως συνηθως δεν ισχυει παρα μονο ενα 10 %

Ισχύουν 100% όσα γράφω.Οι αραβότουρκοι είνα πλέον λιγότεροι λόγω του πολέμου και της ανόδου του εθνικισμού.Τώρα γαμούν και δέρνουν οι λευκοί Ευρωπαίοι με το White God factor.
Ολες ψάχνουν ευρώπουτσους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1.δεν υπαρχει καμμια εγγυση οτι μετα απο σουσι δωρα κλπ θα γαμησεις,το πιο πιθανον ειδικα αν εισαι εξηντα να μην ξανασηκωσει το τηλ οταν πλησιασει η ωρα του σεξ...
2 ακομα κι αν κατσει ....αν ειναι να σου βγει 500ε το γαμησι οπως θεμελιωδως πιστευω το πουτσο τον τρως εσυ κι οχι η ντεβουσκα..   :hi:τ

Οπως το κόβω εγώ 500 θα σκάσει ο πενηντάρης,200 ο σαραντάρης και 1000 ο εξηντάρης.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Δε νομίζω οτι ο σαραντάρης έχει ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι του πενηντάρη σίγουρα όμως η Ουκρανέζα προτιμά το σαραντάρη από τον τριαντάρη ενώ τον εικοσιπεντάρη δεν τον έχει καν στο κοντέρ εκτός αν είναι γόνος ολιγάρχη.Γενικώς θέλουν established τύπους με παρά.
Παίζει μεγάλο ρόλο η ρευστότητα όχι τόσο η περιουσία που έχεις ενώ με τις Τσέχες και τις Πολωνέζες η περιουσία παίζει μεγάλο ρόλο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οπως το κόβω εγώ 500 θα σκάσει ο πενηντάρης,200 ο σαραντάρης και 1000 ο εξηντάρης.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Δε νομίζω οτι ο σαραντάρης έχει ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι του πενηντάρη σίγουρα όμως η Ουκρανέζα προτιμά το σαραντάρη από τον τριαντάρη ενώ τον εικοσιπεντάρη δεν τον έχει καν στο κοντέρ εκτός αν είναι γόνος ολιγάρχη.Γενικώς θέλουν established τύπους με παρά.
Παίζει μεγάλο ρόλο η ρευστότητα όχι τόσο η περιουσία που έχεις ενώ με τις Τσέχες και τις Πολωνέζες η περιουσία παίζει μεγάλο ρόλο.
Εεαααν υπαρχουν μαλ..ες  πουχαλανε 500 κ 1000 να γαμισουν μια γκομενα για ευρω η ντολαρι μιλαω,σηκωνω τα χερια ψηλα τοσο ηλιθιους ακομα προσωπικα δεν γβωριζω....η τελευταια που μου ζητησε 5000χριβνα για μια ωρα δηλ 160ε περιπου ψηλη μοντελε στυλ της εστειλα φωτο απο μια αλλη που γαμησα μετα απο μιση ωρα φοιτητρια του στυλ μου δηλ μπλα μπλα κ κανα 600χριβνα Μετα τη πραξη ,κ της ειπα κατσε κ περιμενε μεχρι τον ιουλιο μην περασει κανας μαλ,,ας κ παρεις τα 5000.... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ισχύουν 100% όσα γράφω.Οι αραβότουρκοι είνα πλέον λιγότεροι λόγω του πολέμου και της ανόδου του εθνικισμού.Τώρα γαμούν και δέρνουν οι λευκοί Ευρωπαίοι με το White God factor.
δεν ισχυουν αυτα ειναι της φαντασιας σου,τι τους πειραζει ο πολεμος στην ουκρανια??

..απλα αν σε γκομενες απλες δινεις τρια μηνιατικα στο χερι για ενα γαμησι κι εισαι κ εξηντα που σημαινει κ γαμηαι σοφτ φυσικα κ σε ψαχνουν.δεν ψαχνει καμμια να φυγει στο ετσι,εχουν ακρες ολες,3 μουναρες που ξερω λειπαν οι 2 ντουμπαι κι η μια νιου γιορκ ,,ταξιδι ολα πκηρωμενα κ 1500 αμοιβη,,τωρα αυτα που λες πεστα εφοσον τα πιατευειες εγω οφειλω να ενημ2εωσω γι αυτα που γνωριζω  :hi: :hi:  υγ.δυνατα παιζει πλεον κ ισραηλ πολλες πανε εκει δεν γνωριζω τι παιζει αλλα πολυ θεμα πηγαινει τελαβιβ πλεον..στα πλην κι αυτο για εμας

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μαλακιες λεει για ηλικιες ο μπαρπα τζον κμαν,οι πουτανες δεν βλεπουν ηλικια οι υπολοιπες ναι!στα 30 μου κιεβο βηγκα με ενα 18 και μου λεει σαν μπαμπας μου εισαι στην ιδια ηλικια σχεδον χαχαχαχαχ.τωρα μου λενε θειε αγορασε μου παγωτο ενω πριν 5 χρονια στα 30 ειχα μικρουλες.ο νεος πανω που λεει πετυχαινει τον σκοπο του με τα δωρα οχι μονο αμφιβαλω αλλα σιγουρα δεν πιστευω χαχαχχαχα.με δωρα και τραπεζι κρεβατι?για ποιον μας περασες κυριε?αλλα και αυτος δεν φευγει σιγουρα απο χρισατικ που ολες ειναι πουτανες σχεδον,για αυτοδεχονται να πανε σουσι μαζι σου φιλε.δεκα ραντεβου αν δεν δειξεις χρημα να γαμησεις θα ζεις με την ψεθδεσθηση του κμαν που καμακωνε γκομενες-πουτανες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μαλακιες λεει για ηλικιες ο μπαρπα τζον κμαν,οι πουτανες δεν βλεπουν ηλικια οι υπολοιπες ναι!στα 30 μου κιεβο βηγκα με ενα 18 και μου λεει σαν μπαμπας μου εισαι στην ιδια ηλικια σχεδον χαχαχαχαχ.τωρα μου λενε θειε αγορασε μου παγωτο ενω πριν 5 χρονια στα 30 ειχα μικρουλες.ο νεος πανω που λεει πετυχαινει τον σκοπο του με τα δωρα οχι μονο αμφιβαλω αλλα σιγουρα δεν πιστευω χαχαχχαχα.με δωρα και τραπεζι κρεβατι?για ποιον μας περασες κυριε?αλλα και αυτος δεν φευγει σιγουρα απο χρισατικ που ολες ειναι πουτανες σχεδον,για αυτοδεχονται να πανε σουσι μαζι σου φιλε.δεκα ραντεβου αν δεν δειξεις χρημα να γαμησεις θα ζεις με την ψεθδεσθηση του κμαν που καμακωνε γκομενες-πουτανες.
πεστα χαρη  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν ισχυουν αυτα ειναι της φαντασιας σου,τι τους πειραζει ο πολεμος στην ουκρανια??

..απλα αν σε γκομενες απλες δινεις τρια μηνιατικα στο χερι για ενα γαμησι κι εισαι κ εξηντα που σημαινει κ γαμηαι σοφτ φυσικα κ σε ψαχνουν.δεν ψαχνει καμμια να φυγει στο ετσι,εχουν ακρες ολες,3 μουναρες που ξερω λειπαν οι 2 ντουμπαι κι η μια νιου γιορκ ,,ταξιδι ολα πκηρωμενα κ 1500 αμοιβη,,τωρα αυτα που λες πεστα εφοσον τα πιατευειες εγω οφειλω να ενημ2εωσω γι αυτα που γνωριζω  :hi: :hi:  υγ.δυνατα παιζει πλεον κ ισραηλ πολλες πανε εκει δεν γνωριζω τι παιζει αλλα πολυ θεμα πηγαινει τελαβιβ πλεον..στα πλην κι αυτο για εμας

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά παίζουν πλέον νεοναζί,παραστρατιωτικοί και στρατός στο κέντρο του Κιέβου και τη δυτική Ουκρανία που ευχαρίστως θα ξυλοκοπούσαν μαυριδερούς.Εχουν σφίξει οι κώλοι για τους τριτοκοσμικούς μόνο Τούρκους βλέπεις πλέον.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά παίζουν πλέον νεοναζί,παραστρατιωτικοί και στρατός στο κέντρο του Κιέβου και τη δυτική Ουκρανία που ευχαρίστως θα ξυλοκοπούσαν μαυριδερούς.Εχουν σφίξει οι κώλοι για τους τριτοκοσμικούς μόνο Τούρκους βλέπεις πλέον.
τριχες κατσαρες..εγω οδησο χερσον νικολαεφ που ημουνα ολοι κουλ ηταν κ τουρκοι κι αραπια παντου καλοδεχουμενα,ντουμπαι δε παραμενει ο ντρημ ντεστινεισιον για ολες..
υγ.2 ποστ πριν ειπες  ΚΑΙ τουρκοι αισθητα πιο λιγοι.....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ουτε δειγμα τουρκου οδυσσο τελευταια.κιεβο πριν 5-6 χρονια ειχε αραβες στο παζαρι σουλιαφκα την εβγαζαν στο γκαρτενσ ενα μπαρακι σε δασακι κοντα στο παζαρι με αραβικη μουσικη και ναργιλε.καπειες απο το παζαρι πανε και αφραγγες μπαζα που πανε μαζι τους,βεβαια αυτοι η της ερωτευονται η πανε ολοι μαζι τους η παρεα σταδιακα χαχαχαχα.οδυσσο δεν βλεπω τουρκους πλεον,εδω και 2 χρονια σχεδον καθολου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ουτε δειγμα τουρκου οδυσσο τελευταια.κιεβο πριν 5-6 χρονια ειχε αραβες στο παζαρι σουλιαφκα την εβγαζαν στο γκαρτενσ ενα μπαρακι σε δασακι κοντα στο παζαρι με αραβικη μουσικη και ναργιλε.καπειες απο το παζαρι πανε και αφραγγες μπαζα που πανε μαζι τους,βεβαια αυτοι η της ερωτευονται η πανε ολοι μαζι τους η παρεα σταδιακα χαχαχαχα.οδυσσο δεν βλεπω τουρκους πλεον,εδω και 2 χρονια σχεδον καθολου
που ρε χαρη δενεχει τουρκους?εδω βαλανε πτηση για χερσον κ δεν εχει οντεσα??περιεργο μου φαινεται..κ κατι μεμετια που καναν καμακι στο νικολαεφ κεντρο τουρκαλαδες ηταν....
κισιναου παλι τιγκα αραπια κ τουρκια ειναι...πολλοι σκανε κι οντεσα κι απ αυτους πιο καλοκαιρι βεβαια...

Arsene

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο κιεβο μπορείς να γαμησεις με λιγότερα λεφτα απο οτι θα δώσεις σε μια Εσκορτ,,..και μάλιστα μικρές ,,,αν το παίξεις ομως έξυπνος,,να δημιουργήσεις τη προσδοκία στη γκομενα οτι μαζι σου θα εχει μονιμότητα και προοπτική .....ειδικα, επειδη παω εκεί κάθε δυο μήνες περίπου για δουλεια,,..χωρις να ξερω τη γλωσσα,,αλλα τη νοοτροπία,,τα παω καλα,..με οχι γκόμενες δεκαριά,,αλλα εύκολα με 7-8αρια,..και 20ρες,,,μεχρι 40ρες...και αν ξέρετε,,εκεί δεν μέτρα η ηλικια,,χίλιες φορές προτιμούν 40-50 ρηδες,,παρα 20-30ρηδες,,γιατι πιστεύουν οτι το χρήμα σε αυτούς βρίσκεται,,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φιλε ποποβ μην μου κανεις αναλυση τι εννουσε θειος ληφτινγκ,αυτο απο την αρχη τοξερα καθοσον θειος εχει λιμιτ απ τα 1000 λει κ δυσκολα,,,αυτο που σχολιασα,χωρις να προσεξω οτι υοχες ποσταρει εσυ,ειναι οτι τα 130ε τα θεωρησες καλη τιμη πριν καταλαβεις οτι ηταν 30...εξ ου κ ειπα γεμισαμε θυματα...το οποιο φυσικα δεν αναιρω,ισως αν εβλεπα οτι τογραψες εσυ,θαμουν πιο σοφτ στο σχολιο...η ουσια μενει ομως,,αν εισαι προθυμος να σκασεις 130ε για καποια τυχαια γκομενα στην μολντοβα η ουκραινα περισευει ο κοπος να τρεχεις εκει,,βαζεις αλλα τοσα κ την παιρνεις κι ελλαδα η γερμανια πχ,,,, :hi:5

φίλε balkan, δεν είχα καταλάβει εξαρχής σε τι είδος λέι αναφερόταν ο συνάδελφος τάσος, και επίσης δεν αναιρώ ότι τα 130 ευρώ στο δύωρο,
θα ήταν καλή τιμή, κρίνοντας αποκλειστικά, με τα δεδομένα του εντός έδρας που παίζει κάποιος. Απ' ό,τι κατάλαβα, ο τάσος μένει Μολδαβία,
ενώ εγώ ως βάση, έχω τη Βουλγαρία. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι εγώ σύμφωνα με τα εδώ τιμολόγια, έχω το εικονιζόμενο στανταράκι με αναλ, στα
50 ευρώ (100 λβ στα οποία περιλαμβάνεται και η ημιδιαμονή) την ώρα, θεωρούσα, πάντα με τα κριτήρια της έδρας μου, ότι και 130 ευρώ να έδωσε στο δύωρο για το αξιοπρεπέστατο μουνί που μας έδειξε, σίγουρα είναι καλή τιμή, ακόμα κι έτσι. Συγκριτικά. Βέβαια, εφόσον ο άνθρωπος διευκρίνησε ότι μιλάει για μολδαβικό λέι, σαφέστατα, και μιλάμε για άλλα στάνταρ ασύγκριτα. Μιλώντας, λοιπόν, για θύματα, συμφωνώ ότι με τα μολδαβικά στάνταρ, τα 130 ευρώ, είναι αυτοκτονία, αλλά μιλούσα κάνοντας άλλου είδους σύγκριση, και μην σου διαφεύγει η σύγκριση του
δικού μου εντός έδρας και όχι του global freelance fuck...  :hi:

Συνημμένα

• xxx.png
    xxx.png
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • xxx-.jpg
    xxx-.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Δεν ισχύει καθόλου αυτό. Π.χ. τον Ιούνιο-Ιούλιο ήμουν Λβόφ και ήταν όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζεμένες, και μια χαρά κι ωραία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή η γκόμενα από το Carribean δε μου ζήτησε λεφτά.Οπως τον παλιό καλό καιρό.Ο θρύλος του βαλκανικού πέους είναι ζωντανός.

xt7WOd.jpg

Αυτή όμως η εικοσάχρονη 185 που ήρθε από την επαρχία ζήτησε μπαγιόκο.

bMWsXh.jpg

XHT3Vf.jpg

Οπως και τα δύο μουνάκια από την επαρχία στο τριολέ.

rfokj1.jpg

Αυτή η σπονσορέτ 27 ετών 176 μου έφαγε 2 ώρες σε ραντεβού μέχρι να τη γαμήσω.Είχε όμως ωραία βυζιά και κωλάρα.

2xHQuy.jpg

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
που τις στριμωξες τυπε?? Δωσε τροπο προσεγγιζης ! μονο αγγλικα μιλαω. Που πρεπει να παω , και πως να προσεγγιζω για να εχω τα ιδια αποτελεσματα με εσενα οπως παραπανω??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
που τις στριμωξες τυπε?? Δωσε τροπο προσεγγιζης ! μονο αγγλικα μιλαω. Που πρεπει να παω , και πως να προσεγγιζω για να εχω τα ιδια αποτελεσματα με εσενα οπως παραπανω??

Μπουκάρεις στα high end clubs όπως Carribean,D Lux,Decadence και πέφτεις σαν κεραυνός.Και να μη βρεις γκόμενα μια σεμιπρο θα βρεις έχει αρκετές εκεί μέσα.Φυσικά πρώτα παίρνεις μεζέ από prearranged contacts από το ίντερνετ.Βασικά αυτή τη φορά είχα μόνο σπονσορέτς και μία σεμιπρο.
Τώρα μάλλον θα εισβάλω Πολωνία.Εχω αφηνιάσει χωρίς πολωνικό τσιμπούκι τόσο καιρό.

Εδώ φωτό από μερικές σπονσορέτς που έχω Πολωνία.Γενικά οι Πολωνέζες είναι πιο γρήγορες.

djzB62.jpg

8Ujscj.jpg

Μοστράροντας με υπερηφάνεια το βαλκανικό χύσι στα βυζιά.

vjcxDR.jpg

qzNPwu.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1

Ρε ανθρωπε εισαι στα καλα σου?500 και 1000  ευρω για να γαμησεις μια πατσαβουρα στο Κιεβο?ουτε ο Αμπραμοβιτς δεν χωνει τοσα λεφτα στο μουνι,οτι ονειρο βλέπεις τα βραδυα τα γραφεις στα σιτε την ημερα? δεν δουλευεις εσυ? ολη μερα γραφεις ατελειωτα, ευτυχως τα λες τοσο χοντρα που πλεον μονο αφελεις μπορεις να παρασύρεις.

Συνημμένα

• 12647146_991007370934823_2153018338196425938_n.jpg
    12647146_991007370934823_2153018338196425938_n.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom