Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μια και μιλάτε για δρόμους και παπούτσια !!! Δεν εχετε δει τίποτα αν δεν έχετε πάει Αφρική.
Παραθέτω φωτογραφία και σχετική ''ιστορία'' απο ταξίδι μου στη Μαδαγασκάρη, έτσι για να πάρετε μια ιδέα !!
οραια η εμπειρια που που μοιραστηκες.ο αδερφος μου που παει συχνα φιλιππηνες γυρισε προσφατα και ελεγε τι εξυπηρετικοι ειναι οι φιλλιπινεζοι και εμεις χαλια στο σερβις και πως τον ειχανε.σκεψου με 2 ευρο ειχε ενα σεκουριτι τερας στο κλαμπ σκια του να τον προσεχει χαχαχαχαχ.του ειπα πες τους στο επομενο ταξιδι ηρθα αφραγγος και θα σε βρουνε σε κανα ποταμι σκωτωμενο απο το ξυλο.λισαβωνα γνωρισα φοβερο τυπακι που καθαρισε παπουτσια 3 ευρο αλλα εκανε 15 λεπτα καθε παπουτσι.περιμενα μιση ωρα να τελειωσει καπειον αλλα εγω του ειπα σε 3-4 λεπτα να τελειωσουν και τα δυο,του λεω χανεις χρημα και χρονο.οκ,για βοηθεια στον ανθρωπο το εκανα την επομενη πηγα στα χιονια πισω ρουμανια αχριστα εγιναν παλι τα παπουτσια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χερσον εχει 2-3 πτησεις απο τουρκια δεν εχουν αλλες.το εγραψα ξανα φιλη πηγε μεσω πολης χερσον
λιγες ειναι δηλ 2 3 πτησεις ντιτεκτ τη βδομαδα σε μια πολη στο πουθενα??λογικα οντεσα εχει 2 3 την μερα..αδεια πανε κι ερχονται τα αεροπλανα δηλ???πρωσοπικα εχω δει πολλυς τουρκους κι αραβες ..κ πιστευω υπαρχουν παααρα πολλοι....ειδικα περιοχη μας απο οντεσα ως χερσονα..δυστυχως

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα το κανω και εγω αυτο το κολπο.της κτυπω στο κεφαλι με σιδερο να παθουν αμνησια και να μην ζητησουν χρηματα χαχχαχαχαχ.παλι ομως δεν πιανει το κολπο,εσυ αρχοντα μαλλον τις ναρκωνεις και τους κανεις επεμβαση στον εγκεφαλο να τους αφαιρεσης το χρημα απο την σκεψη τους.με τον μισθο που παιρνεις γερμανια το καταλαβα χειρουργος εισαι χαχαχαχαχ,ο φουστανος εισαι?σε αποκαλυψαμε!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
λιγες ειναι δηλ 2 3 πτησεις ντιτεκτ τη βδομαδα σε μια πολη στο πουθενα??λογικα οντεσα εχει 2 3 την μερα..αδεια πανε κι ερχονται τα αεροπλανα δηλ???πρωσοπικα εχω δει πολλυς τουρκους κι αραβες ..κ πιστευω υπαρχουν παααρα πολλοι....ειδικα περιοχη μας απο οντεσα ως χερσονα..δυστυχως
τελευταια δεν εχει σχεδον ιχνος απο τουρκους.πανε οι ουκρανοι με φτηνα πακετα ιστανπουλ,οι κοπελες πανε 3 μηνες χωρις βιζα και δουλευουν πουτανες.μια γνωστη μου απο χερσον ερχεται και κυπρο και τουρκια εναλαξ.ειδεσ δεν σου εδωσα το κινητο της,δεν την γαμησα τοτε οδυσσο.τωρα την καλεσα ισως ερθει.

Kupidon-Ru

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2015
Like
48
Πόντοι
0
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6814482#msg6814482 date=1456320262]
Είναι ο πούτσος μου γκολτζής

και ο κώλος σου είναι τέρμα ,

βαράω όλο πέναλτι

και σε γεμίζω σπέρμα

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
[/quote]  :2funny:  :kneel:

D

dude901123

Επισκέπτης
Μιλάς για πεζοπορία. Ρώτα κι εμένα, να σου πώ, για τους μπουρδελοδρόμους, τι τράβηξα οδηγώντας στο Λβόφ για ενάμιση μήνα.
Νιώθεις ότι έχεις πάρκινσον από το τρέμουλο (είναι κομμάτια δρόμων με αυτούς τους απαίσιους ανώμαλους κυβόλιθους, που τραντάζεσαι ολόκληρος). Δρόμοι με απίστευτες και πυκνές λακούβες, που πρέπει να κάνεις κυριολεκτικά σλάλομ γιατί αν πέσεις μέσα, μπορεί και να χαθείς.
Μου τα έλεγαν και δεν το πίστευα.  :tickedoff:

υγ. btw, τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Κιέβου έχουν χαλάρώσει κάπως, ή εξακολουθεί να μοιάζει με στρατόπεδο συγκέντρωσης;

κ. Popov.. ο δρόμος στο Λβιβ που αναφέρεις, με τους κυβολιθους το καλοκαίρι που ήμουν εκεί οδικός, ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση σε σύγκριση με αυτό που συνάντησα στο Chernivcy την προηγούμενη πόλη του ταξιδιού μου αλλά και σε άλλες μικρότερες πόλεις. Η Holovna street που είναι η κεντρική οδός στο Chernivcy που διαπερνάει όλη την πόλη από την μία άκρη στην άλλη είναι τραγική. Τα αμορτισέρ τερματίζουν σε κάθε γύρισμα του τροχού στους κυβόλιθους.
Τα παπούτσια φίλε Glock είναι αναλώσιμο είδος σε ταξιδιάρικες περιόδους.. πάντως ακόμη δεν έχω καταφέρει να καταστρέψω παπούτσια από το περπάτημα. Ποια diesel έχεις? Πάρε Pepe ή star player by John Varvatos αντέχουν παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Κιέβου τον Δεκέμβριο που ανέβηκα 2 φορές ήταν όντως υπερβολικά αυστηρά. Ψάξιμο σε είσοδο και έξοδο από το αεροδρόμιο ακόμη και στους επισκέπτες που δεν ταξιδεύουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 10.jpg
    10.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 16

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.600
Πόντοι
1.706
Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Κιέβου τον Δεκέμβριο που ανέβηκα 2 φορές ήταν όντως υπερβολικά αυστηρά. Ψάξιμο σε είσοδο και έξοδο από το αεροδρόμιο ακόμη και στους επισκέπτες που δεν ταξιδεύουν.
ναι το ειδα κ μου αρεσε πολυ
ενιωσα ασφαλης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ναι το ειδα κ μου αρεσε πολυ
ενιωσα ασφαλης

συνάδελφε, πλάκα μας κάνεις, έτσι δεν είναι; Νομίζεις ότι τα αυστηρά μέτρα, είναι για τυχόν τρομοκρατική επίθεση ή μήπως έρθει
κανας πύραυλος ουρανοκατέβατος από το Ντονμπάς; Για ποιά ασφάλεια, μας λες, ότι ένιωσες; Ταλαιπωρία για τον κόσμο, που θέλει π.χ.
να βγεί για ένα τσιγάρο, και πρέπει να τον περνάνε ξανά από έλεγχο, για να μπεί μέσα. Από την μεριά τους, ίσως και να κάνουν καλά,
αλλά όχι και να λέμε πόσο μας αρέσει το βάσανο, και η αγενέστατη συμπεριφορά. Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται.
Τέτοια πίεση, δεν είδα ούτε στο Ντίνπρο (άλλο αν το εκεί αεροδρόμιο, ήταν από μόνο του ένα μαύρο χάλι).  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
κ. Popov.. ο δρόμος στο Λβιβ που αναφέρεις, με τους κυβολιθους το καλοκαίρι που ήμουν εκεί οδικός, ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση σε σύγκριση με αυτό που συνάντησα στο Chernivcy την προηγούμενη πόλη του ταξιδιού μου αλλά και σε άλλες μικρότερες πόλεις. Η Holovna street που είναι η κεντρική οδός στο Chernivcy που διαπερνάει όλη την πόλη από την μία άκρη στην άλλη είναι τραγική. Τα αμορτισέρ τερματίζουν σε κάθε γύρισμα του τροχού στους κυβόλιθους. [...] Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Κιέβου τον Δεκέμβριο που ανέβηκα 2 φορές ήταν όντως υπερβολικά αυστηρά. Ψάξιμο σε είσοδο και έξοδο από το αεροδρόμιο ακόμη και στους επισκέπτες που δεν ταξιδεύουν.

Σαφώς και θα υπάρχουν και χειρότερα. Απλώς, έχοντας συνηθίσει ήδη τους χάλια δρόμους της Βουλγαρίας, δεν περίμενα ότι θα βρώ στο Λβόφ
τέτοια χάλια. Περίμενα, πάνω κάτω τα ίδια. Ένας φίλος, με προειδοποίησε, (που να δείς τους δρόμους στην Ουκρανία) αλλά νόμιζα ότι
έκανε πλάκα. Στο Chernivcy δεν έχω πάει, αλλά δεν έχω λόγους να μην σε πιστεύω. Το άσχημο, είναι ότι έχουν λακούβες που κυριολεκτικά
αν δεν τις έχεις σταμπάρει, μπορεί να γίνει χοντρή ζημιά.
Για το θέμα ασφάλειας αεροδρομίου Κιέβου, και αυστηρότητας ελέγχων, τι να πώ, είχα μια ελπίδα ότι θα είχε βελτιωθεί κάπως.  :hi:

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επίσης μια αφελής ερώτηση  .... μπαίνει σφραγίδα στο διαβατήριο ... μην δει η γυναίκα μετά ότι αντί για Αυστρια είχα πάει Κίεβο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Σαφώς και θα υπάρχουν και χειρότερα. Απλώς, έχοντας συνηθίσει ήδη τους χάλια δρόμους της Βουλγαρίας, δεν περίμενα ότι θα βρώ στο Λβόφ
τέτοια χάλια. Περίμενα, πάνω κάτω τα ίδια. Ένας φίλος, με προειδοποίησε, (που να δείς τους δρόμους στην Ουκρανία) αλλά νόμιζα ότι
έκανε πλάκα. Στο Chernivcy δεν έχω πάει, αλλά δεν έχω λόγους να μην σε πιστεύω. Το άσχημο, είναι ότι έχουν λακούβες που κυριολεκτικά
αν δεν τις έχεις σταμπάρει, μπορεί να γίνει χοντρή ζημιά.
Για το θέμα ασφάλειας αεροδρομίου Κιέβου, και αυστηρότητας ελέγχων, τι να πώ, είχα μια ελπίδα ότι θα είχε βελτιωθεί κάπως.  :hi:
Η βουλγαρια σε θεματα υποδομων και δρομων ειναι αυστρια μπροστα στην ουκρανια  :grin:
Ειχα περασει απο τσερνοβτσι πριν χρονια ερχομενος απο ουγγαρια και κατεβαινοντας για κισιναου,απλα τραγικη η κατασταση του δρομου δεν περιγραφεται.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Μετα το γαριδακι του προεδρου τωρα κανουν παρελαση οι πουτσες σας και οι πουτσοτριχες του κμαν στο θρεδ του Κιέβου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom