stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Nai το βρηκες ολοι εχουν δικιο εκτος απο τον λεον που παει εκει 30 χρονια ,και το λεει καποιος που πηγε κιεβο για 3 μερες και μιλαει στο μαμπα αλλες 3 .To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.
Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.
Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.
Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.
Αυτά που λέει ο kavlomenos leon δεν ξέρω που συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω πως την πατάει έτσι. Ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα του αρέσει η απάντηση, δυστυχώς για αυτόν είναι εντελώς μουρόχαυλος, πες το αγαθιάρης, πες το χαζοαμερικανάκι, πες το μαλάκας, πες το όπως θες. Το ίδιο άτομο μας έγραψε πως χάλασε 1 χιλιάρικο σε κατάστημα ρούχων στη Λισαβώνα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πωλήτρια ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Αυτά, παώ να την πεσω λίγο.
ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...
ΥΓ2 και έντιτ: Για next door κοριτσάκια δεν προτείνω τα μεγάλα κλάμπς. Είναι μια περιοχή δυο σταθμούς του μετρό μετά από το μετρό της πλατείας ανεξαρτησίας, δε θυμάμαι όνομα, ίσως οι πιο έμπειροι μπορούν να κατατοπίσουν. Έχει κάποια χαλαρά μπαράκια και κλαμπάκια. Εκεί θα συναντήσεις νορμάλ κοπελίτσες.
Εσυ δεν εισαι ο greek μεγιστανας που παει ρωσσια και πληρωνει τα παντα στις ΦΤΩΧΕΣ μοσχοπουλες ,σα να βγαινει δηλαδη πακιστανος με ελληνιδα και να πληρωνει τα παντα αυτος