Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
To έγραψα και μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κίεβο, το ξαναγράφω και τώρα. ΟΛΟΙ που γράφουν για Κίεβο έχουν δίκιο, ΕΚΤΟΣ από το νικ kavlomenos leon. Και το λέω εγώ που δυσπιστούσα για κάποιους.

Ο ντέρτι παίζει μπάλα από μάμπα με μιλφ και τις γαμάει τσάμπα, ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, τα μιλφ τα βγάζεις με ένα τσάι ή ένα καφέ!!! Και μιλάμε για δυνατά μιλφς, αν είσαι μιλφολάτρης θα γουστάρεις με χίλια.

Ο κμαν σου λέει τα σκάω σε επαγγελματίες και γαμάω 5-6 τη μέρα, ΟΚ το αν τα καταφέρνει να γαμήσει 5-6 τη μέρα στην ηλικία του και στην τελική γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτό που λέει μπορεί να γίνει, έχει πολλές βιζιτες στα μεγάλα clubs και στο μάμπα και σου ζητάνε απο 150-200 ευρω οι των clubs και 40-50 οι του μάμπα. Άρα άμα σκασεις 1 χιλιάρικο ναι θα γαμήσεις 5-6 επαγγελματίες.

Ο σλαβιάνι σου λέει τις ψαρεύει απο το μάμπα και τις κλείνει για μεγάλα διαστήματα σε χαμηλές τιμές. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε μου φαίνεται περίεργο, εδώ εγώ χωρίς ρωσικά και γνώση της αγοράς τις διαπραγματευομαι στο 1/3 της αρχικής τιμής, προφανώς και θα τα καταφέρει καλύτερα ένας πιο έμπειρος.

Αυτά που λέει ο kavlomenos leon δεν ξέρω που συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω πως την πατάει έτσι. Ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα του αρέσει η απάντηση, δυστυχώς για αυτόν είναι εντελώς μουρόχαυλος, πες το αγαθιάρης, πες το χαζοαμερικανάκι, πες το μαλάκας, πες το όπως θες. Το ίδιο άτομο μας έγραψε πως χάλασε 1 χιλιάρικο σε κατάστημα ρούχων στη Λισαβώνα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πωλήτρια  :headbang:  ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Αυτά, παώ να την πεσω λίγο.

ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...

ΥΓ2 και έντιτ: Για next door κοριτσάκια δεν προτείνω τα μεγάλα κλάμπς. Είναι μια περιοχή δυο σταθμούς του μετρό μετά από το μετρό της πλατείας ανεξαρτησίας, δε θυμάμαι όνομα, ίσως οι πιο έμπειροι μπορούν να κατατοπίσουν. Έχει κάποια χαλαρά μπαράκια και κλαμπάκια. Εκεί θα συναντήσεις νορμάλ κοπελίτσες.
Nai το βρηκες ολοι εχουν δικιο εκτος απο τον λεον που παει εκει 30 χρονια  :jerking: :jerking:,και το λεει καποιος που πηγε κιεβο για 3 μερες και μιλαει στο μαμπα αλλες 3  :headbang:.
Εσυ δεν εισαι ο greek μεγιστανας που παει ρωσσια και πληρωνει τα παντα στις ΦΤΩΧΕΣ μοσχοπουλες  :uglystupid:,σα να βγαινει δηλαδη πακιστανος με ελληνιδα και να πληρωνει τα παντα αυτος  :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
30 ετών δεν πρέπει να πληρώνεις καθόλου.Εγώ στα 30 έβγαζα μια γκόμενα το τριήμερο τζάμπα.Και μιλάμε για εφτάρια οχτάρια.
Οι περισσότεροι εδώ είναι άνω των 40 αυτά που γράφεις είναι πρακτικά ανεφάρμοστα για αυτούς.Και οι κάτω των 30 δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτονται κάθε τόσο το Κίεβο.
Ο λεων είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου μάλλον τον παίρνουν αμέσως χαμπάρι οι γκόμενες ως μαλάκα και παρουσιάζει αυτή την πραγματικότητα.

Την προηγούμενη φορά που πήγα έδωσα σε πουτάνες, αυτό το ΠΣΚ δεν το έχω σκοπό, επειδή όπως έγραψα και πιο πριν παρόλο που είναι πάμφθηνες οι πουτάνες, μπορείς να βγάλεις και μη πουτάνες με ένα τσάι!!! Και εγώ δεν είμαι σαν εσένα, δε με χαλάει να περάσω όλο το ΠΣΚ με μια κοπελίτσα /μιλφ να τη χαρώ και να τη χορτάσω, ίσα ίσα που το προτιμώ.

Σχετικά με την οικονομική ευχἐρεια, οπως έχω ήδη ξαναγράψει, αν και μόλις 30 έχω πολύ καλή θέση με καλό μισθό σε χώρα με πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο. Γιαυτό και δε μου είναι τίποτα που επισκέπτηκα το Κίεβο 2 φορές μέσα σε 3 βδομάδες. Εδώ πάω Μόσχα 1 φορά στις 3 βδομἀδες, καθὠς όπως έχω πάλι ξαναγράψει έχω μόνιμη και σοβαρή σχέση με Ρωσίδα...

:-*

Nai το βρηκες ολοι εχουν δικιο εκτος απο τον λεον που παει εκει 30 χρονια  :jerking: :jerking:,και το λεει καποιος που πηγε κιεβο για 3 μερες και μιλαει στο μαμπα αλλες 3  :headbang:.
Εσυ δεν εισαι ο greek μεγιστανας που παει ρωσσια και πληρωνει τα παντα στις ΦΤΩΧΕΣ μοσχοπουλες  :uglystupid:,σα να βγαινει πακιστανος με ελληνιδα και να πληρωνει τα παντα αυτος  :2funny:

Αν και είσαι γνωστό τρολ θα απαντήσω μόνο και μόνο για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπὠσεις σχετικά με τη Ρωσία. Δεν είναι όλοι οι Ρώσοι πλούσιοι, στην πραγματικότητα ο μέσος Ρώσος είναι φτωχότερος από το μέσο Έλληνα. Ο Έλληνας έχει περιουσία από παππούδες και γονείς, ο Ρώσος τίποτα λόγω κομμουνισμού.

Πάω να την πέσω, κανιβαλίστε ελεύθερα...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την προηγούμενη φορά που πήγα έδωσα σε πουτάνες, αυτό το ΠΣΚ δεν το έχω σκοπό, επειδή όπως έγραψα και πιο πριν παρόλο που είναι πάμφθηνες οι πουτάνες, μπορείς να βγάλεις και μη πουτάνες με ένα τσάι!!! Και εγώ δεν είμαι σαν εσένα, δε με χαλάει να περάσω όλο το ΠΣΚ με μια κοπελίτσα /μιλφ να τη χαρώ και να τη χορτάσω, ίσα ίσα που το προτιμώ.

Σχετικά με την οικονομική ευχἐρεια, οπως έχω ήδη ξαναγράψει, αν και μόλις 30 έχω πολύ καλή θέση με καλό μισθό σε χώρα με πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο. Γιαυτό και δε μου είναι τίποτα που επισκέπτηκα το Κίεβο 2 φορές μέσα σε 3 βδομάδες. Εδώ πάω Μόσχα 1 φορά στις 3 βδομἀδες, καθὠς όπως έχω πάλι ξαναγράψει έχω μόνιμη και σοβαρή σχέση με Ρωσίδα...

Αν και είσαι γνωστό τρολ θα απαντήσω μόνο και μόνο για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπὠσεις σχετικά με τη Ρωσία. Δεν είναι όλοι οι Ρώσοι πλούσιοι, στην πραγματικότητα ο μέσος Ρώσος είναι φτωχότερος από το μέσο Έλληνα. Ο Έλληνας έχει περιουσία από παππούδες και γονείς, ο Ρώσος τίποτα λόγω κομμουνισμού.

Το μυαλο σου και μια λιρα ειναι,ο μεσος ελληνας πλεον ειναι πιο φτωχος και απο τους μολδαβους,οι γκομενες που βγαινεις πι8ανον να εχουν πιο πολλα και απο σενα,αλλα σε βρηκαν και σε αρμεγουν

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η σκληρή αλήθεια. όντως είσαι τρολ.
οι μολδαβοι τυπε εχουν και ενα μισ8ο,οι ελληνες δεν εχουν ουτε αυτον ,η πλειοψηφια των ελληνων χρωσταει, στην μολδαβια δε χρωσταει κανεις,αν σας κανουν πλυση εγκεφαλου τα καναλια και δε βλεπετε τη πραγματικοτητα δε σας φταιει κανεις
Ποιο πλουσιος ποιος ειναι αυτος που παιρνει μιισθο 80 ευρω και δε χρωσταει η αυτος που παιρνει  500 ευρω μισθο και χρωσταει 100000?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΥΓ. Έχω ξανα ανφέρει πως είμαι 30 και στην ανατολική Ευρώπη πάντα γαμπρίζω, καλό παιδί, αγαπούλης και χαλαρά...
Γεια σου φίλε!Δεν διάβασα τι έγραψες για Παρασκευή βράδι ή χτες Σάββατο πάντως το βλέπω πολύ δύσκολο το εγχείρημά σου...Ελπίζω να γράφεις την αλήθεια γιατί όπως είχα πει και μερικές σελίδες πιο πίσω είναι μεγάλο ταμπού εδώ στο σάιτ να γράψει κάποιος που πήγε Ουκρανία και δεν γάμησε!Και αν δεις όλοι μα όλοι με ανταλλάγματα φορτώνουν!Μόνο η Μίλφ του Κμαν ήταν τσάμπα :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα η χώρα εξαπατά!Είναι φτωχή και μίζερη σε υποδομές και είναι γεμάτη μουνάρες γκόμενες όπου και αν κοιτάξεις πράγμα που σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις όποια θέλεις με ένα παραμυθάκι...Η αλήθεια όμως είναι σκληρή και τη ξέρεις μόνο εσύ και ο καθένας μόνος του άλλο τι μπαίνει και λέει εδώ μέσα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ολόκληρο ΠΣΚ με μία γκόμενα Ουκρανία το έκανα παλιά αλλά τώρα πλέον δεν μπορώ.Μου φαίνεται τρομερή σπατάλη χρόνου.Δηλαδή και τζάμπα να είναι θα τη διώξω για να φέρω άλλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γεια σου φίλε!Δεν διάβασα τι έγραψες για Παρασκευή βράδι ή χτες Σάββατο πάντως το βλέπω πολύ δύσκολο το εγχείρημά σου...Ελπίζω να γράφεις την αλήθεια γιατί όπως είχα πει και μερικές σελίδες πιο πίσω είναι μεγάλο ταμπού εδώ στο σάιτ να γράψει κάποιος που πήγε Ουκρανία και δεν γάμησε!Και αν δεις όλοι μα όλοι με ανταλλάγματα φορτώνουν!Μόνο η Μίλφ του Κμαν ήταν τσάμπα :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα η χώρα εξαπατά!Είναι φτωχή και μίζερη σε υποδομές και είναι γεμάτη μουνάρες γκόμενες όπου και αν κοιτάξεις πράγμα που σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις όποια θέλεις με ένα παραμυθάκι...Η αλήθεια όμως είναι σκληρή και τη ξέρεις μόνο εσύ και ο καθένας μόνος του άλλο τι μπαίνει και λέει εδώ μέσα...

Ο dyskoliegrafi δεν πήγε Λβωφ αλλά Κίεβο που είναι πολύ ανοιχτή αγορά.Υστερα έρχεται από πλούσια χώρα πιθανόν Νορβηγία και αυτό φαίνεται.
Στην τελική και οι τζαμπέ γκόμενες κάτι περιμένουν μόνιμη σχέση γάμο κτλ χωρίς κίνητρο δεν το δίνει καμία.
Η δική μου ΜΙΛΦ πήγε από γούστο κανονικά μου θύμησε τις παλιές καλές εποχές που γαμούσες μόνο και μόνο με το θρύλο του δυτικού πέους οι γκόμενες είχαν περιέργεια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο dyskoliegrafi δεν πήγε Λβωφ
Η δική μου ΜΙΛΦ πήγε από γούστο κανονικά μου θύμησε τις παλιές καλές εποχές που γαμούσες μόνο και μόνο με το θρύλο του δυτικού πέους οι γκόμενες είχαν περιέργεια.
:2funny: :2funny: :2funny: τα είδα τα γούστα των Ουκρανίδων με τα μάτια μου..
Πιο πολύ ως ανέκδοτο μου φαίνεται το Ουκρανέζα και ..γούστο!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Καλά και τα γούστα των Πολωνέζων δεν πάνε πίσω.Σε αυτές τις χώρες σου έρχεται να αυτοκτονήσεις με τα mismatch γκόμενου γκόμενας δεν υπάρχουν αυτά άντρες για τον πούτσο εντελώς με μουνάρες δίπλα να τους λατρεύουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά και τα γούστα των Πολωνέζων δεν πάνε πίσω.Σε αυτές τις χώρες σου έρχεται να αυτοκτονήσεις με τα mismatch γκόμενου γκόμενας δεν υπάρχουν αυτά άντρες για τον πούτσο εντελώς με μουνάρες δίπλα να τους λατρεύουν.
Και κάπου εκεί ο μέσος δυτικός που πρέπει να περάσει ένα σωρό αμφισβήτηση μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη..Αλλά στο τέλος και με υπομονή γίνεται!Με υπομονή που για παράδειγμα ο Φιντέλ δεν έχει..
Αλλά δεν την έχω κι εγώ στην Ουκρανία ..Πιστευω πως εκεί η αμφισβήτηση πλέον είναι ανίκητη μετά μάλιστα από την ραγδαία επιδείνωση της οικονομίας τους!
Χτες άκουγα χωρίς να το θέλω μαζί με όλον τον κόςμο σε ένα λεωφορείο μια Ρωσόφωνη αλλά όχι Ρωσίδα να φωνάζει δυνατά σε έναν Έλληνα σε άψογα Ελληνικά τα εξής(από τις απαντήσεις καταλαβαίνετε και τι λεγόταν από μέσα από το τηλέφωνο
..."εσύ έχεις πρόβλημα,εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, ΓΕΝΝΗΘΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"
..."εγώ θέλω άντρα και εσύ δεν είσαι"
..."εσύ έχεις κόμπλεξ και μάλιστα πολλά"
Και η γκόμενα ήταν β´ εθνική επιεικώς και χοντροκολα...
Άντε τώρα πηγαίνετε για ένα Σαββατοκύριακο και γαμήστε με έρωτα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και κάπου εκεί ο μέσος δυτικός που πρέπει να περάσει ένα σωρό αμφισβήτηση μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη..Αλλά στο τέλος και με υπομονή γίνεται!Με υπομονή που για παράδειγμα ο Φιντέλ δεν έχει..
Αλλά δεν την έχω κι εγώ στην Ουκρανία ..Πιστευω πως εκεί η αμφισβήτηση πλέον είναι ανίκητη μετά μάλιστα από την ραγδαία επιδείνωση της οικονομίας τους!
Χτες άκουγα χωρίς να το θέλω μαζί με όλον τον κόςμο σε ένα λεωφορείο μια Ρωσόφωνη αλλά όχι Ρωσίδα να φωνάζει δυνατά σε έναν Έλληνα σε άψογα Ελληνικά τα εξής(από τις απαντήσεις καταλαβαίνετε και τι λεγόταν από μέσα από το τηλέφωνο
..."εσύ έχεις πρόβλημα,εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, ΓΕΝΝΗΘΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"
..."εγώ θέλω άντρα και εσύ δεν είσαι"
..."εσύ έχεις κόμπλεξ και μάλιστα πολλά"
Και η γκόμενα ήταν β´ εθνική επιεικώς και χοντροκολα...
Άντε τώρα πηγαίνετε για ένα Σαββατοκύριακο και γαμήστε με έρωτα..

Αυτό το κάνουν οι Ρωσίδες.Μανιπουλάρουν με τον αντρισμό.Π.χ. δεν είσαι αληθινός άντρας ή είσαι θαυμάσιος άντρας κτλ.Βασικά όταν δίνεις λεφτά θεωρείσαι έξοχος,σοφός,αληθινός άντρας.Αλλιώς θεωρείσαι υποάντρας ή καθόλου άντρας και στο λένε στη μάπα σου.Οι Πολωνέζες δεν έχουν αυτή τη λογική πάνε και με άφραγκους ή γκαίυ εντελώς.Οι Ουκρανέζες έχουν τη λογική αλλά δε στο λένε στη μάπα όπως οι Ρωσίδες είναι πιο μαλακές.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
ρε ρολογα στο ειπαμε 100 φορες
εσυ δεν ειχες καμια ελπιδα στην ουκρανια οπως πηγες...και μην συγκρινεις πολωνια με ουκρανια...2 χωρες με σλαβικη καταγωγη ομορες αλλα διαφορετικες...ειπαμε οι ουκρανες ειναι τρομερα καχυποτες σε θεμα ερωτα απο τουριστες....την εχουν παθει κατα χιλιαδες και πλεον πιστευουν πιο πολυ στο δρακο στο παραμυθι και οχι στον πριγκηπα....ακομα και για σχεση οπως την θετεις εσυ θελουν κινητρο...εσυ πηγες με την ομορφια σου και την μαγκια σου να γαμησεις εκει τσαμπα...με καμακι...φευ....το ξερουν και οι ιδιες οτι ειναι η χωρα τους ο γαμηστρωνας της ευρωπης....και δεν θα δουν με τιποτα εναν τουριστα ολιγων ημερων κατι περισσοτερα απο δολλαριο......Αν ομως χτυπαγες Μιλφονια....30αρες και πανω θα ειχες σαφεστατα περισσοτερη τυχη να επιτυχης τον σκοπο σου...αλλα εσενα σου αρεσουν οι πιο μικρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εσυ δεν ειχες καμια ελπιδα στην ουκρανια οπως πηγες...και μην συγκρινεις πολωνια με ουκρανια...2 χωρες με σλαβικη καταγωγη ομορες αλλα διαφορετικες...ειπαμε οι ουκρανες ειναι τρομερα καχυποτες σε θεμα ερωτα απο τουριστες....την εχουν παθει κατα χιλιαδες και πλεον πιστευουν πιο πολυ στο δρακο στο παραμυθι και οχι στον πριγκηπα....ακομα και για σχεση οπως την θετεις εσυ θελουν κινητρο...εσυ πηγες με την ομορφια σου και την μαγκια σου να γαμησεις εκει τσαμπα...με καμακι...φευ....το ξερουν και οι ιδιες οτι ειναι η χωρα τους ο γαμηστρωνας της ευρωπης....και δεν θα δουν με τιποτα εναν τουριστα ολιγων ημερων κατι περισσοτερα απο δολλαριο......Αν ομως χτυπαγες Μιλφονια....30αρες και πανω θα ειχες σαφεστατα περισσοτερη τυχη να επιτυχης τον σκοπο σου...αλλα εσενα σου αρεσουν οι πιο μικρες
Μην τα λες μόνο σε εμένα...Πες τα και στους γαμπρούς πιο επάνω..Εγώ το έχω εμπαιδώσει...
Εξάλλου κι εσύ μυρίζεσαι από το τι λέει ο καθένας τι έχει κάνει... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Πες τα Σλαβι ;) Τζάμπα γαμήσι, έρωτες και κουραφέξαλα. Εκεί οι καλοί "λογαριασμοί", κάνουν και τους καλούς "φίλους"  :fuck2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πες τα Σλαβι ;) Τζάμπα γαμήσι, έρωτες και κουραφέξαλα. Εκεί οι καλοί "λογαριασμοί", κάνουν και τους καλούς "φίλους"  :fuck2:

Ο dyskolieggrafi έχει ενδιαφέρουσα προοπτική.Πάει Κίεβο επανειλημμένα για να πιάσει γκόμενα και να περνάει χρόνο μαζί της.Δεν είναι γρήγορο πιστόλι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Σωστος για αλλη μια φορα φιλτατε popov :thumbsup:

ΚΑΝΟΝΑΣ : Η γυναικα ερωτευεται δυο πραγματα στον αντρα
1. Το χρημα
2. Το καλο γαμησι
και στο τελος παντα το πρωτο υπερισχυει του δευτερου :grin:

γιατι θα τρελλαθουμε με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο αγαμητους και μη :grin: :grin:  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 14:42
Πες τα Σλαβι  ;) Τζάμπα γαμήσι, έρωτες και κουραφέξαλα. Εκεί οι καλοί "λογαριασμοί", κάνουν και τους καλούς "φίλους"  :fuck2:

Σωστος για αλλη μια φορα φιλτατε popov :thumbsup:

ΚΑΝΟΝΑΣ : Η γυναικα ερωτευεται δυο πραγματα στον αντρα
1. Το χρημα
2. Το καλο γαμησι
και στο τελος παντα το πρωτο υπερισχυει του δευτερου :grin:

γιατι θα τρελλαθουμε με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο αγαμητους και μη :grin: :grin:  :grin:

Τάσο, θα μας φύγουν τα μαλλιά απ' το κεφάλι. Όποιος νομίζει, ότι θα πάει τουρίστας για άλφα μέρες Ουκρανία, ή όπου αλλού, και ειδικά χωρίς γλώσσα, για να ζήσει το love dream, με τα πιπίνια, ας παίξει καλύτερα τα έξοδα του ταξιδιού του στο λόττο. Πιό μεγάλη πιθανότητα θα έχει να κερδίσει κάτι. Όσοι είναι προσγειωμένοι και ρεαλιστές, ξέρουν τι ψάχνουν, πως να το βρούν, και κυρίως, πόσο κοστίζει.
Επίτρεψέ μου, όμως, με όλο τον σεβασμό, να διαφωνίσω, ότι μόνο αυτά τα δύο ερωτεύονται (όσες ερωτεύονται) οι γυναίκες σ' έναν άντρα.  :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επίτρεψέ μου, όμως, με όλο τον σεβασμό, να διαφωνίσω, ότι μόνο αυτά τα δύο ερωτεύονται (όσες ερωτεύονται) οι γυναίκες σ' έναν άντρα.  :hi:

Έτσι. Οι υπερβολές δεν είναι εποικοδομητικές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 14:42
Πες τα Σλαβι  ;) Τζάμπα γαμήσι, έρωτες και κουραφέξαλα. Εκεί οι καλοί "λογαριασμοί", κάνουν και τους καλούς "φίλους"  :fuck2:

Τάσο, θα μας φύγουν τα μαλλιά απ' το κεφάλι. Όποιος νομίζει, ότι θα πάει τουρίστας για άλφα μέρες Ουκρανία, ή όπου αλλού, και ειδικά χωρίς γλώσσα, για να ζήσει το love dream, με τα πιπίνια, ας παίξει καλύτερα τα έξοδα του ταξιδιού του στο λόττο. Πιό μεγάλη πιθανότητα θα έχει να κερδίσει κάτι. Όσοι είναι προσγειωμένοι και ρεαλιστές, ξέρουν τι ψάχνουν, πως να το βρούν, και κυρίως, πόσο κοστίζει.
:thumbsup: Σαφως και ετσι εχουν τα πραγματα για αυτους που γνωριζουν,βεβαια οσο ζεις μαθαινεις...κανενας μας δεν ειναι παντογνωστης.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε τιποτα παραπανω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom