Χαλάρωσε, σαφώς και παίζουν μούφα φώτο σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα, διάβασε ξανά και προσεκτικά στο описание:
(С моей помощью ты узнаешь κλπ. κλπ. κλπ. ты получишь неземную радость...
ФОТО МОИ.....).
Όταν αναγράφεται κάτι τέτοιο, σαφώς, περιμένεις να δείς αυτό που βλέπεις αλλιώς δεν έχει συμφέρον κάποια κοπέλα να το τονίσει, διότι δίνει αυτομάτως δικαίωμα στον πελάτη να την διώξει, εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (καμμιά φορά, συμβαίνει όντως στις φωτογραφίες η κοπέλα να είναι πιο νέα, απ' ότι στην παρούσα φάση, αυτό παίζει, όμως δεν αναιρεί την διευκρίνιση του αληθούς των φωτογραφιών της). Οι τιμές, εννοείται ότι ποικίλλουν διότι παίζουν και άλλες χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική αναγραφόμενη τιμή-κράχτη και διαμορφώνονται στην τελική διαπραγμάτευση, εφόσον διευκρινιστεί το πρόγραμμα.
Τα ίδια ισχύουν και γι' αυτή:
εννοείται ότι η αρχική τιμή 300 γκρίβνι που αναγράφεται δεν είναι η τελική, αλλά ο κράχτης. Και σε αυτή την περίπτωση, θα δείς ότι υπάρχει η εξης αναφορά:
Face control!!! Фото мои 100%! На звонки отвечаю сама... (δηλ. μιλάς και συνεννοείσαι με την ίδια και όχι με γραφείο). Μην είσαι κατηγορηματικός και απόλυτος ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι μούφα.
Προσωπικά, όпоυ έχω πετύχει τη συγκεκριμένη гарантия, δεν βλέπω κάτι που δεν ισχύει στ' αλήθεια (με την μόνη διαφορά που ανέφερα πριν, και τη διαφοροποίηση στις τιμές των τελικών παρεχόμενων υπηρεσιών). Τώρα, εσύ τι είδους νταλαβέρια κάνεις στην Οδυσσό ή άλλού, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και να κρίνω. Είναι δικαίωμά σου να χειρίζεσαι όπως νομίζεις τις υποθέσεις σου. Δεν θα ανέφερα, την συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν υπήρχε η προαναφερόμενη гарантия. H τιμή στην μια ώρα, θα πρέπει ρεαλιστικά να κινείται εκεί γύρω στα 1200-1300 γκρίβνι. Θα πρότεινα, λοιπόν, το εξής: μιας και είναι επί τόπου ο Κμάν, να την καλέσει για "αυτοψία" και αν πέφτω έξω στην κρίση μου
μετά χαράς να του κεράσω τη βίζιτα. Αν όμως, έρθει, και ισχύουν όσα αναφέρω (αφού τραβήξει και το ανάλογο φωτογραφικό τεκμήριο για του
λόγου το αληθές), τότε εσύ θα του κεράσεις την βίζιτα. Αν θέλεις, το παίζουμε κι έτσι, για να έχει πιο ενδιαφέρον.