Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σήμερα ήταν η μέρα των ρομαντικών ραντεβού χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υποβαθμίστηκαν τα τριολέ.

yCWLES.jpg

tzxxf5.jpg

n29vPB.jpg

Βαλκάνιος τσομπάνης.
Θα ποστάρω φωτός και από τα ρομαντικά ραντεβού.Για να δούμε τι θα γίνει στο μέτωπο αυτό.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

μπραβο ρε Βαλκανοπουτσε ..........
η το εχεις η δεν το εχεις,,
εγω μαλλον ειμαι-ειμουν  εκτος πορειας μαλλον... το εχασα δεν το εχω πλεον ....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

δωσε τροφη στο λαο .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.919
Πόντοι
9.095
kman2 το ποσα που διαβαζω ειναι σε γριβνα οντως?!  :o

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
kman2 το ποσα που διαβαζω ειναι σε γριβνα οντως?!  :o

έλεος ρε φίλε...
με 50-100 γκρίβνι δεν αγοράζεις ούτε μερίδα μπόρς, που λέει ο λόγος, μην τρελαθούμε...
Σε γιούρια αναφέρεται ο τσομπάνης μας... (100 γκρίβνι= 3.34 ευρώ).

Γενική παρατήρηση και παράκληση προς όλους: όταν δίνονται ποσά και τιμές, να γράφεται και να διευκρινίζεται το νόμισμα για να μην
δημιουργούνται μπερδέματα (όπως την άλλη φορά με το λέι Ρουμανίας / Μολδαβίας).  :hi:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.919
Πόντοι
9.095
Α γεια σου, τώρα μιλάς!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η μέρα ξεκίνησε με αυτό.

AxpMBX.jpg

nectzx.jpg

Συνεχίστηκε με την κλασσική ΜΙΛΦ.

mNRwkk.jpg

jif1xI.jpg

ikBHGH.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η μέρα ξεκίνησε με αυτό.

AxpMBX.jpg

εύγε Κμαν, μας εκπλήσσεις ευχάριστα και αρχίζω να αναθεωρώ! Και το μίλφ, καλό! Αυτό εδώ, στα πόσα γιούρια το έφαγες (το κλασικό πενηνταράκι σου στην ώρα); Πισωκίνηση τι λέει; Δώσε ρεπόρτ στον λαό που διψάει για πληροφόρηση. Πάντως, πολύ τις κακομαθαίνεις, μπαγάσα.
Από εδώ μέσα έχεις παίξει καθόλου μπάλα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η τελευταία.185 μοντελοειδής άλογο.

0wmO7T.jpg

CvTovK.jpg

5FD9iC.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Τωρα ναι μιλας σωστα :grin: αυτα ειναι
το πολυ μπλα μπλα ειναι φτωχεια,ευγε και παλι  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ψευτικες ειναι οι φωτο!τετειες δεν χρειαζονται να κανουν βιζιτες ρε φιλε,ουτε να ειναι στο σαλον για 500 γριβνα και 800.ρε συνελθε,τοσα εδωσα σε μια τσιγγανα οδυσσο για να την γαμησω που μου αρεσε,ξοδεψα αλλα τωσα για το μουλικο της.πηγα να κανω τον καλο,οτι λθπηθηκα λεει παρε κατι για το παιδι.μετα της λεω ελα σπιτι εχω πιτσα να φατε,απλα την βαζω μαικρογουει 2 λεπτα.μετα που ξοδευτηκα,ερχεται σπιτι λεει με 800 γαμησε με χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα κτυπησα κοντακτε γκομεναρα,εκλισα ραντεβου.εδωσε τηλεφωνο,38 ειναι φενωταν 25!δουλευει ταχυδρομειο.κτυπησα και δευτερη με μικρα παιδακια φενεται δεν εχει αντρα,απαντησε και αυτη.δεν πρωχωρησε η κουβεντα,αυριο να δουμε τι θα πει αλλα αν προτινω βοηθεια δεν βλεπω αρνηση.εστειλα σε δεκαδες χωρις ανταποκριση.μαμπα και μπαντου τιποτα καμια δεν απαντα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχασα 3 πολύ καλά μουνάκια λόγω κακού συντονισμού.(περίμεναν ενώ γαμούσα τις άλλες και αγανάκτησαν).Θα επανορθώσω στην επόμενη επίσκεψη.Αύριο επιστροφή στη Mutterland.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ψευτικες ειναι οι φωτο!τετειες δεν χρειαζονται να κανουν βιζιτες ρε φιλε,ουτε να ειναι στο σαλον για 500 γριβνα και 800.ρε συνελθε,τοσα εδωσα σε μια τσιγγανα οδυσσο για να την γαμησω που μου αρεσε,ξοδεψα αλλα τωσα για το μουλικο της.πηγα να κανω τον καλο,οτι λθπηθηκα λεει παρε κατι για το παιδι.μετα της λεω ελα σπιτι εχω πιτσα να φατε,απλα την βαζω μαικρογουει 2 λεπτα.μετα που ξοδευτηκα,ερχεται σπιτι λεει με 800 γαμησε με χαχαχαχ

Χαλάρωσε, σαφώς και παίζουν μούφα φώτο σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα, διάβασε ξανά και προσεκτικά στο описание:

(С моей помощью ты узнаешь κλπ. κλπ. κλπ. ты получишь неземную радость...ФОТО МОИ.....).
Όταν αναγράφεται κάτι τέτοιο, σαφώς, περιμένεις να δείς αυτό που βλέπεις αλλιώς δεν έχει συμφέρον κάποια κοπέλα να το τονίσει, διότι δίνει αυτομάτως δικαίωμα στον πελάτη να την διώξει, εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (καμμιά φορά, συμβαίνει όντως στις φωτογραφίες η κοπέλα να είναι πιο νέα, απ' ότι στην παρούσα φάση, αυτό παίζει, όμως δεν αναιρεί την διευκρίνιση του αληθούς των φωτογραφιών της). Οι τιμές, εννοείται ότι ποικίλλουν διότι παίζουν και άλλες χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική αναγραφόμενη τιμή-κράχτη και διαμορφώνονται στην τελική διαπραγμάτευση, εφόσον διευκρινιστεί το πρόγραμμα.
Τα ίδια ισχύουν και γι' αυτή:  εννοείται ότι η αρχική τιμή 300 γκρίβνι που αναγράφεται δεν είναι η τελική, αλλά ο κράχτης. Και σε αυτή την περίπτωση, θα δείς ότι υπάρχει η εξης αναφορά: Face control!!! Фото мои 100%! На звонки отвечаю сама... (δηλ. μιλάς και συνεννοείσαι με την ίδια και όχι με γραφείο). Μην είσαι κατηγορηματικός και απόλυτος ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι μούφα.
Προσωπικά, όпоυ έχω πετύχει τη συγκεκριμένη гарантия, δεν βλέπω κάτι που δεν ισχύει στ' αλήθεια (με την μόνη διαφορά που ανέφερα πριν, και τη διαφοροποίηση στις τιμές των τελικών παρεχόμενων υπηρεσιών). Τώρα, εσύ τι είδους νταλαβέρια κάνεις στην Οδυσσό ή άλλού, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και να κρίνω. Είναι δικαίωμά σου να χειρίζεσαι όπως νομίζεις τις υποθέσεις σου. Δεν θα ανέφερα, την συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν υπήρχε η προαναφερόμενη гарантия. H τιμή στην μια ώρα, θα πρέπει ρεαλιστικά να κινείται εκεί γύρω στα 1200-1300 γκρίβνι. Θα πρότεινα, λοιπόν, το εξής: μιας και είναι επί τόπου ο Κμάν, να την καλέσει για "αυτοψία" και αν πέφτω έξω στην κρίση μου
μετά χαράς να του κεράσω τη βίζιτα. Αν όμως, έρθει, και ισχύουν όσα αναφέρω (αφού τραβήξει και το ανάλογο φωτογραφικό τεκμήριο για του
λόγου το αληθές), τότε εσύ θα του κεράσεις την βίζιτα. Αν θέλεις, το παίζουμε κι έτσι, για να έχει πιο ενδιαφέρον.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Χαλάρωσε, σαφώς και παίζουν μούφα φώτο σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα, διάβασε ξανά και προσεκτικά στο описание:

(С моей помощью ты узнаешь κλπ. κλπ. κλπ. ты получишь неземную радость...ФОТО МОИ.....).
Όταν αναγράφεται κάτι τέτοιο, σαφώς, περιμένεις να δείς αυτό που βλέπεις αλλιώς δεν έχει συμφέρον κάποια κοπέλα να το τονίσει, διότι δίνει αυτομάτως δικαίωμα στον πελάτη να την διώξει, εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (καμμιά φορά, συμβαίνει όντως στις φωτογραφίες η κοπέλα να είναι πιο νέα, απ' ότι στην παρούσα φάση, αυτό παίζει, όμως δεν αναιρεί την διευκρίνιση του αληθούς των φωτογραφιών της). Οι τιμές, εννοείται ότι ποικίλλουν διότι παίζουν και άλλες χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική αναγραφόμενη τιμή-κράχτη και διαμορφώνονται στην τελική διαπραγμάτευση, εφόσον διευκρινιστεί το πρόγραμμα.
Τα ίδια ισχύουν και γι' αυτή:  εννοείται ότι η αρχική τιμή 300 γκρίβνι που αναγράφεται δεν είναι η τελική, αλλά ο κράχτης. Και σε αυτή την περίπτωση, θα δείς ότι υπάρχει η εξης αναφορά: Face control!!! Фото мои 100%! На звонки отвечаю сама... (δηλ. μιλάς και συνεννοείσαι με την ίδια και όχι με γραφείο). Μην είσαι κατηγορηματικός και απόλυτος ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι μούφα.
Προσωπικά, όпоυ έχω πετύχει τη συγκεκριμένη гарантия, δεν βλέπω κάτι που δεν ισχύει στ' αλήθεια (με την μόνη διαφορά που ανέφερα πριν, και τη διαφοροποίηση στις τιμές των τελικών παρεχόμενων υπηρεσιών). Τώρα, εσύ τι είδους νταλαβέρια κάνεις στην Οδυσσό ή άλλού, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και να κρίνω. Είναι δικαίωμά σου να χειρίζεσαι όπως νομίζεις τις υποθέσεις σου. Δεν θα ανέφερα, την συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν υπήρχε η προαναφερόμενη гарантия. H τιμή στην μια ώρα, θα πρέπει ρεαλιστικά να κινείται εκεί γύρω στα 1200-1300 γκρίβνι. Θα πρότεινα, λοιπόν, το εξής: μιας και είναι επί τόπου ο Κμάν, να την καλέσει για "αυτοψία" και αν πέφτω έξω στην κρίση μου
μετά χαράς να του κεράσω τη βίζιτα. Αν όμως, έρθει, και ισχύουν όσα αναφέρω (αφού τραβήξει και το ανάλογο φωτογραφικό τεκμήριο για του
λόγου το αληθές), τότε εσύ θα του κεράσεις την βίζιτα. Αν θέλεις, το παίζουμε κι έτσι, για να έχει πιο ενδιαφέρον.  :hi:

σωστος  :thumbsup:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πουτανοπειραμα τον καναμε τον κμαν.σκεφτωμε σοβαρα να αρχισω πολωνια και σερβια να παιζω για καμια νορμαλ κατασταση δεν παει αλλο ουκρανια με τους πουτανους.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πουτανοπειραμα τον καναμε τον κμαν.σκεφτωμε σοβαρα να αρχισω πολωνια και σερβια να παιζω για καμια νορμαλ κατασταση δεν παει αλλο ουκρανια με τους πουτανους.

Κανένα πείραμα, απλώς πρότεινα κάτι (παράλληλα με τα επιχειρήματά μου), επειδή με αμφισβήτησες, και με την ευκαιρία ότι ήδη βρίσκεται εκεί, και είναι στον αγώνα.
Μια χαρά είναι η Ουκρανία, για όποιους δεν έχουν ψευδαισθήσεις για καμακώματα και τάχα έρωτες...
Πάντως, θα σου πρότεινα Σερβία αντί για Πολωνία, αν ψάχνεσαι για κάτι πιο νορμάλ. Οι Πολωνέζες, έχουν κάλλο στον εγκέφαλο
και δεν παλεύονται.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Κανένα πείραμα, απλώς πρότεινα κάτι (παράλληλα με τα επιχειρήματά μου), επειδή με αμφισβήτησες, και με την ευκαιρία ότι ήδη βρίσκεται εκεί, και είναι στον αγώνα.
Μια χαρά είναι η Ουκρανία, για όποιους δεν έχουν ψευδαισθήσεις για καμακώματα και τάχα έρωτες...
Πάντως, θα σου πρότεινα Σερβία αντί για Πολωνία, αν ψάχνεσαι για κάτι πιο νορμάλ. Οι Πολωνέζες, έχουν κάλλο στον εγκέφαλο
και δεν παλεύονται.  :hi:

αν οχι ολες τις πεισσοτερες φορες συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλτατε :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
αν οχι ολες τις πεισσοτερες φορες συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλτατε :hi:

Να είσαι καλά φίλε. Θα με ενδιέφερε, όμως, η γνώμη του κυρίου λέοντα με σούζον τον βίλλον, για την αναγραφή στο описание.
Αν του έχει τύχει δηλαδή, και πόσο συχνά, ενώ αναγράφεται η гарантия για φώτο, να του έρθουν τελικά τα άσχετα τερατα της φύσεως στο ραντεβού.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom