Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φιλε αν δεν το προσεξες εχει γινει muted ο φιλος word traveller.

Δεν μπορει να σου απαντησει αρα δεν εχει νοημα να τον παραθετεις και πολυ περισσοτερο να τον βριζεις.

Αυτο ανεξαρτητα αν επι της ουσιας εχεις δικιο η οχι.

Φιλικα παντα !! :hi:

Μπράβο, φίλε μου, με πρόλαβες  :hi: :hi: :hi: :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύποι σήμερα συνετριβει αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν 33 ρωσιδες απο το Dubai
Κάτι μου λέει ότι ήταν ωραιες.
Κρίμα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Δεν μπορει να σου απαντησει αρα δεν εχει νοημα να τον παραθετεις και πολυ περισσοτερο να τον βριζεις.

δεν το πρόσεξα. ...Καλά του κάνανε. ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τύποι σήμερα συνετριβει αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν 33 ρωσιδες απο το Dubai
Κρίμα

το "κρίμα" σε τέτοιους άδικους θανάτους δεν μετριέται με κριτήρια ομορφιάς. Κρίμα για όλους και όχι μόνο
για τις 33 γκόμενες...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ποσο παει το γριβνι τωρα και που? :rolleyes:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Παλι τον μουτεψαν;τι έγραψε παλι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κρίμα

Και ενδιαφερόμουνα για Ροστώβ έχω γκόμενα που σπονσοράρω μόνιμα σε εκείνα τα μέρη της νότιας Ρωσίας παραλίγο να ταξίδευα εκεί αντί για Ουκρανία.Τώρα έχω ψιλοκλάσει με τα αεροπλάνα.
Μετά και από τις αρρώστιες που συνέχεια κολλάω Ουκρανία θα απόσχω για ένα διάλλειμμα από το άθλημα.Τόσο σκατό είναι πολύ ακόμα και για το Βαλκάνιο τσομπάνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποσο παει το γριβνι τωρα και που? :rolleyes:

28 προς ένα σε όλα τα ανταλλακτήρια.Πολύ μικρές διαφορές στις τιμές.Οι γκόμενες προτιμούν βέβαια καθαρά ευρώ οι ταρίφες είναι οι ίδιες ακριβώς.
Γενικά για σεξοτουρίστα οι διαφορές με παλιά είναι αμελητέες γιατί όλα τα σοβαρά ρεστωράν,κλαμπ,ξενοδοχεία,διαμερίσματα προσαρμόζουν αυτόματα τις τιμές σε δολλάρια και οι τιμές των δυτικών προιόντων είναι οι ίδιες.
Γενικά για πουτσαράδες προτείνω μια γερή φόρτωση π.χ. 2500 ευρώ σε χαρτί διασκορπισμένα σε διαφορετικά σημεία(βαλίτσα,μπουφάν,πορτοφόλι,ξενοδοχείο,βαλίτσα,χρηματοκιβώτιο),πληρωμές ξενοδοχείων με πιστωτική και τράβηγμα γκρίβνυα για καθημερινές ανάγκες,ρεστωράν,ταξί γκόμενας κτλ με πιστωτική.Επίσης όλες τις πληρωμές για δώρα γκόμενας,εισιτήρια κτλ με πιστωτική.
Με το συνδυασμό αρμαθιάς ευρώ,πιστωτικής με όριο πάνω από 3000 ευρώ και σκληρού πέους έχεις σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ειδικά αν μιλάς ρωσικά παίζεις πολύ σοβαρή μπάλλα.
Οταν εμφανιστείς με πουτσαράδικο στυλ,φορτωμένος ευρώ και κάρτες και το μουνάκι δίπλα όλες καρφώνουνε είτε συνοδεύονται είτε όχι οι δυνατότητες στο Κίεβο είναι απεριόριστες.Πρακτικά μπορείς να γαμάς απεριόριστα ντουζίνες από γκόμενες μέχρι να πεθάνεις.

Οι Ουκρανέζες όπως και οι Ρωσίδες έχουν αναπτύξει εξελικτικά ειδικά αισθητήρια για τους πουτσαράδες οσμίζονται από δεκάδες μέτρα ποιος είναι φορτωμένος και ποιος όχι και ανταποκρίνονται αναλόγως.
Σε όσες απέτυχαν να αναπτύξουν το αισθητήριο οσφρητικό εργαλείο απεβίωσαν τα γονίδιά τους λόγω λάθος εξελικτικής επιλογής.Είναι η πραγματικότητα του σλαβικού κόσμου.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
28 προς ένα σε όλα τα ανταλλακτήρια.Πολύ μικρές διαφορές στις τιμές.Οι γκόμενες προτιμούν βέβαια καθαρά ευρώ οι ταρίφες είναι οι ίδιες ακριβώς.
Γενικά για σεξοτουρίστα οι διαφορές με παλιά είναι αμελητέες γιατί όλα τα σοβαρά ρεστωράν,κλαμπ,ξενοδοχεία,διαμερίσματα προσαρμόζουν αυτόματα τις τιμές σε δολλάρια και οι τιμές των δυτικών προιόντων είναι οι ίδιες.
Γενικά για πουτσαράδες προτείνω μια γερή φόρτωση π.χ. 2500 ευρώ σε χαρτί διασκορπισμένα σε διαφορετικά σημεία(βαλίτσα,μπουφάν,πορτοφόλι,ξενοδοχείο,βαλίτσα,χρηματοκιβώτιο),πληρωμές ξενοδοχείων με πιστωτική και τράβηγμα γκρίβνυα για καθημερινές ανάγκες,ρεστωράν,ταξί γκόμενας κτλ με πιστωτική.Επίσης όλες τις πληρωμές για δώρα γκόμενας,εισιτήρια κτλ με πιστωτική.
Με το συνδυασμό αρμαθιάς ευρώ,πιστωτικής με όριο πάνω από 3000 ευρώ και σκληρού πέους έχεις σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ειδικά αν μιλάς ρωσικά παίζεις πολύ σοβαρή μπάλλα.
Οταν εμφανιστείς με πουτσαράδικο στυλ,φορτωμένος ευρώ και κάρτες και το μουνάκι δίπλα όλες καρφώνουνε είτε συνοδεύονται είτε όχι οι δυνατότητες στο Κίεβο είναι απεριόριστες.Πρακτικά μπορείς να γαμάς απεριόριστα ντουζίνες από γκόμενες μέχρι να πεθάνεις.

Οι Ουκρανέζες όπως και οι Ρωσίδες έχουν αναπτύξει εξελικτικά ειδικά αισθητήρια για τους πουτσαράδες οσμίζονται από δεκάδες μέτρα ποιος είναι φορτωμένος και ποιος όχι και ανταποκρίνονται αναλόγως.
Σε όσες απέτυχαν να αναπτύξουν το αισθητήριο οσφρητικό εργαλείο απεβίωσαν τα γονίδιά τους λόγω λάθος εξελικτικής επιλογής.Είναι η πραγματικότητα του σλαβικού κόσμου.
δηλαδή σύνολο σε χαρτί και πλαστικό κανένα δεκαρικο το τριήμερο.τσάμπα διακοπές.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και δεν μας είπες με την αρμαθιά ευρώ τι πληρωνεις; αφού μόνο για πλαστικό μιλάς.εκτός αν εννοείς ότι η αρμαθιά γιουροζ πάει στις πουτανες.πολύ χαρτί για ένα τριήμερο με πουτανες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και δεν μας είπες με την αρμαθιά ευρώ τι πληρωνεις; αφού μόνο για πλαστικό μιλάς.εκτός αν εννοείς ότι η αρμαθιά γιουροζ πάει στις πουτανες.πολύ χαρτί για ένα τριήμερο με πουτανες.

Τα υγρά τρέχουν πάντα στη θέα του ευρώ.Σπάνια βρίσκεις μουνοσχισμή που να δέχεται κάρτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στον αστερισμό του Βαλκάνιου τσομπάνη.

AvdbgK.jpg

EVAMlE.jpg

Ακόρεστες όλες για τον πούτσο made in Balkans.

iWWSPa.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά όπου εμφανίζεται το τρομερό βαλκανικό πέος πόδια και κώλοι ανοίγουν αυτομάτως.

7aSd2s.jpg

Καμιά φορά όμως οι γκόμενες θέλουν ρομαντικές στιγμές ο ιππότης πρέπει να τα προσφέρει όλα.

SehPmi.jpg

kQ3M9d.jpg

Το άνω άλογο 185 διαλλογίζεται πώς μπορεί να χωρέσει το βαλκανικό πέος.

3Cuapx.jpg

Ακόμα και οι ΜΙΛΦ έχουν τύχη τελικά.

XQWzgD.jpg

Η ευλογία είναι για όλες

8NZkNy.jpg

Μόλις αναρρώσω και βαλκανιοπουτσίσω ξανά θα είμαι πιο τρυφερός με τα μουνάκια.Με έχει φάει ο ρομαντισμός.

• Ουάου
Αντιδράσεις: 968

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τα υγρά τρέχουν πάντα στη θέα του ευρώ.Σπάνια βρίσκεις μουνοσχισμή που να δέχεται κάρτα.

Αυτά τα πουτανακια σου κόστισαν δυόμισι χιλιάρικα το διήμερο; μονο για το γαμησι συν τα εξτρα. καταλάβαμε  ότι τα σκας χοντρα αλλα δεν καταλαβαμε ακριβως πψς τις κλείνεις και τις εχεις ετοινες με ανοιχτα τα ποδια πριν φτάσεις. Εδώ υπάρχει και το θέμα ποια ελληνικη κάρτα δουλεύει εκεί.και δωσε κι αλλες λεπτομερειες να μαθαίνει  ο κοσμός.που έκλεισες διαμέρισμα και πόσο πήγε το μαλλί.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
kQ3M9d.jpg

Το άνω άλογο 185 διαλλογίζεται πώς μπορεί να χωρέσει το βαλκανικό πέος.

3Cuapx.jpg

Μόλις αναρρώσω και βαλκανιοπουτσίσω ξανά θα είμαι πιο τρυφερός με τα μουνάκια.Με έχει φάει ο ρομαντισμός.

αυτο κατ εμε αξιζει τα υπολοιπα χαρισμα σου........
Για δωσε ινφο σχετικα και ποσο πηγε το μαλι ;;;;;

Ποτε θα μας την γνωρισεις;;;;; στο Κιεβο ενοω πάντα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ.απαντα και στον Kudni αυτο που ρωτα εχει ενδιαφερον...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά τα πουτανακια σου κόστισαν δυόμισι χιλιάρικα το διήμερο; μονο για το γαμησι συν τα εξτρα. καταλάβαμε  ότι τα σκας χοντρα αλλα δεν καταλαβαμε ακριβως πψς τις κλείνεις και τις εχεις ετοινες με ανοιχτα τα ποδια πριν φτάσεις. Εδώ υπάρχει και το θέμα ποια ελληνικη κάρτα δουλεύει εκεί.και δωσε κι αλλες λεπτομερειες να μαθαίνει  ο κοσμός.που έκλεισες διαμέρισμα και πόσο πήγε το μαλλί.

Η πρώτη κόστισε 100.Οι δίδυμες 50 η κάθε μία.Η ΜΙΛΦ ήταν τζάμπα.Το μοντέλο πάνω από 200.Δεν υπάρχει φιξ τιμή.Είναι καθαρά θέμα εμφάνισης της γκόμενας όσο πιο εμφανίσιμη είναι τόσο περισσότερα σκας.Επίσης οι προς είναι φτηνότερες από τις σεμιπρος και αυτές φτηνότερες από τις σπονσορέτς που είναι πάλι φτηνότερες από τις κανονικές γκόμενες.Νομίζω αυτά είναι αυτοννόητα.
Ολες οι visa και mastercard δουλεύουν μπορείς να πληρώσεις τα πάντα να βγάλεις γκρίβνυα από τα ΑΤΜ κτλ.Ευρώ δε σου δίνουν τα ΑΤΜ μόνο γκρίβνυα και οι γκόμενες θέλουν το σκληρό ευρώ.

Γενικά ητακτική μου είναινα δίνω στις γκόμενες λίγο παραπάνω από όσο αξίζουνε.Αν π.χ. μία αξίζει 50 της δίνω 75.Ετσι έχει κίνητρο να έρθει γρήγορα ανέχεται να καθυστερήσεις στο ραντεβού κάνει περισσότερα στο σεξ,κέθεται περισσότερο φέρνει και φίλη κτλ.
Αν η εμφάνιση της γκόμενας δεν ανταποκρίνεται στις φωτό κόβω το ανάλογο ποσό.Συνήθως το δέχονται αυτό.
Το tricky είναι με τις κανονικές γκόμενες.Εκεί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα για τη βέλτιση τακτική κανένα ραντεβού δεν είχε γαμηστική εξέλιξη είτε τους έκανα δώρο είτε όχι είτε τις πήγα σε ακριβό μαγαζί είτε όχι.
Δε μιλάω για τη ΜΙΛΦ που έχω σεξοσχέση αλλά για πιπινάκια.

Γενικά για να έχεις επιτυχία πρέπει να έχεις αρκετά ευρώ,κάρτες,να μιλάς ρωσικά να στροφάρεις γρήγορα και γενικά να ελέγχεις την κατάσταση καινα αντιμετωπίζεις τα απρόοοπτα.Οταν δεν είμαιάρρωστος ή πολύ κουρασμένος  είναι πολύ εύκολο.

Επίσης οι γυναίκες είναι τρελές.Μπορεί να σου πει η άλλη δεν έρχομαι στο διαμέρισμά σου ούτε με 300 ευρώ δεν είμαι πουτάνα.Και την επόμενη μέρα να έρθει και να τον φάει κανονικά.Για αυτό δε δίνω καμιά σημασία σε αυτά που λένε οι γκόμενες αλλά σε αυτά που κάνουνε.
Είναι όπως οι Τσέχες που σου λένε δε θέλω σεξ και ταυτόχρονα σε κολλάνε στον τοίχο σε χουφτώνουν και σε γδύνουνε.Γενικά οι Σλάβες είναι λίγο τρελλές σε αυτό τον τομέα η βασική αρχή είναι οτι σχεδόν πάντα είναι καυλωμένες και θέλουν σεξ ειδικά αν συνοδεύεται από χαρτί.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Η πρώτη κόστισε 100.Οι δίδυμες 50 η κάθε μία.Η ΜΙΛΦ ήταν τζάμπα.Το μοντέλο πάνω από 200.Δεν υπάρχει φιξ τιμή.Είναι καθαρά θέμα εμφάνισης της γκόμενας όσο πιο εμφανίσιμη είναι τόσο περισσότερα σκας.Επίσης οι προς είναι φτηνότερες από τις σεμιπρος και αυτές φτηνότερες από τις σπονσορέτς που είναι πάλι φτηνότερες από τις κανονικές γκόμενες.Νομίζω αυτά είναι αυτοννόητα.
Ολες οι visa και mastercard δουλεύουν μπορείς να πληρώσεις τα πάντα να βγάλεις γκρίβνυα από τα ΑΤΜ κτλ.Ευρώ δε σου δίνουν τα ΑΤΜ μόνο γκρίβνυα και οι γκόμενες θέλουν το σκληρό ευρώ.

Γενικά ητακτική μου είναινα δίνω στις γκόμενες λίγο παραπάνω από όσο αξίζουνε.Αν π.χ. μία αξίζει 50 της δίνω 75.Ετσι έχει κίνητρο να έρθει γρήγορα ανέχεται να καθυστερήσεις στο ραντεβού κάνει περισσότερα στο σεξ,κέθεται περισσότερο φέρνει και φίλη κτλ.
Αν η εμφάνιση της γκόμενας δεν ανταποκρίνεται στις φωτό κόβω το ανάλογο ποσό.Συνήθως το δέχονται αυτό.
Το tricky είναι με τις κανονικές γκόμενες.Εκεί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα για τη βέλτιση τακτική κανένα ραντεβού δεν είχε γαμηστική εξέλιξη είτε τους έκανα δώρο είτε όχι είτε τις πήγα σε ακριβό μαγαζί είτε όχι.
Δε μιλάω για τη ΜΙΛΦ που έχω σεξοσχέση αλλά για πιπινάκια.

Γενικά για να έχεις επιτυχία πρέπει να έχεις αρκετά ευρώ,κάρτες,να μιλάς ρωσικά να στροφάρεις γρήγορα και γενικά να ελέγχεις την κατάσταση καινα αντιμετωπίζεις τα απρόοοπτα.Οταν δεν είμαιάρρωστος ή πολύ κουρασμένος  είναι πολύ εύκολο.

Επίσης οι γυναίκες είναι τρελές.Μπορεί να σου πει η άλλη δεν έρχομαι στο διαμέρισμά σου ούτε με 300 ευρώ δεν είμαι πουτάνα.Και την επόμενη μέρα να έρθει και να τον φάει κανονικά.Για αυτό δε δίνω καμιά σημασία σε αυτά που λένε οι γκόμενες αλλά σε αυτά που κάνουνε.
Είναι όπως οι Τσέχες που σου λένε δε θέλω σεξ και ταυτόχρονα σε κολλάνε στον τοίχο σε χουφτώνουν και σε γδύνουνε.Γενικά οι Σλάβες είναι λίγο τρελλές σε αυτό τον τομέα η βασική αρχή είναι οτι σχεδόν πάντα είναι καυλωμένες και θέλουν σεξ ειδικά αν συνοδεύεται από χαρτί.

Δεν θέλω ν αρχίσω πάλι τα περί απόδοσης τιμής. Περί ορέξεως ουδείς λόγος.Εγώ π.Χ.επηδησα προσφάτως πιπινακι στο 20 ευρω τούμπανο.τέτοιο ούτε με χιλιάρικο δεν βρίσκεις στην Ουκρανία αν το δεις αντικειμενικά.είναι βεβαια και η περιπέτεια στη μέση.αλλα πάλι δεν απάντησες στο καίριο ερώτημα. Πώς τις εχεις έτοιμες πριν φτάσεις. Εδώ  πολλοί πασχίζουν απ το ίντερνετ,μαμπα,μπαντου,κτλ αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνουν και πολύ καλά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν θέλω ν αρχίσω πάλι τα περί απόδοσης τιμής. Περί ορέξεως ουδείς λόγος.Εγώ π.Χ.επηδησα προσφάτως πιπινακι στο 20 ευρω τούμπανο.τέτοιο ούτε με χιλιάρικο δεν βρίσκεις στην Ουκρανία αν το δεις αντικειμενικά.είναι βεβαια και η περιπέτεια στη μέση.αλλα πάλι δεν απάντησες στο καίριο ερώτημα. Πώς τις εχεις έτοιμες πριν φτάσεις. Εδώ  πολλοί πασχίζουν απ το ίντερνετ,μαμπα,μπαντου,κτλ αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνουν και πολύ καλά.

είναι εύλογη η απορία σου, αλλά με τέτοιον κουβαρντά βαλκανιόπουτσο, που χρυσοπληρώνει μετριότητες (δικαίωμά του, φυσικά, αν και τελευταία ανέβηκε κάπως επίπεδο στις επιλογές του) στο διπλάσιο, τριπλάσιο ή και πολλαπλάσιο, προκειμένου να έχει την ψευδαίσθηση, της μή αμιγώς πληρωμένης βιζιτούδας, δεν θέλει νομίζω, ερώτημα, για τον κύκλο που θα του δημιουργήσουν οι ίδιες στον χρόνο, φέρνοντας φίλες, που
στη συνέχεια φέρνουν άλλες φίλες κλπ κλπ., εφόσον έχει πέσει το παρασύνθημα ότι "έρχεται ο Κμανας", όπως στην ταινία "Καλώς ήρθε το δολλάριο" που φωνάζανε στην Τρούμπα "έρχεται ο 6ος στόλος και τα αμερικανάκια τα ζουμπουρλούδικα"...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είδα να βάζεις φωτό το πιπινάκι τούμπανο που αξίζει χίλια ευρώ και εσύ το πήρες με 20.
Να έχεις έτοιμες πολλές είναι πολύ εύκολο.Το δύσκολο είναι επί του εδάφους να οργανώσεις τα κοννέ ποια έρχεται πρώτη ποια δεύτερη κτλ.
Συνήθως οργανώνω τη φάση με μηνύματα ενώ έρχομαι από το αεροδρόμιο στη Γερμανία και μετά από το ταξί από το αεροδρόμιο του Κιέβου στο κέντρο.Δενυπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Γενικώς πρέπει να τις χουκάρεις τις γκόμενες με υπόσχεση καλού κασεριού και αξιόλογου πούτσου.Πρέπει να φαίνεσαι ανώτερος Βαλκάνιος.
Αν το deal είναι καλό οι γκόμενες μπαίνουν σε πειρασμό και ιντριγκάρονται.Εγώ έχω εμπειρία με χιλιάδες Σλάβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom