Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ο Δημητράκης είναι τώρα στο Νοβγκοροντ στα μουνακια ενώ εσείς Ελλάδα με τον Τσιπρας τους Αραπαδες και τους Πακιστανους
φιλαρακι το ιδιο σου ειπε πιο πανω για ανεξαρτητες....αλλα θελει πολυ ψαξιμο
επειδη ειναι ενα ειδος σεξοτουρισμου που δεν το εχει προτεινει κανενας ως τωρα για πες μας (αν θες φυσικα) πως το εκανες ακριβως....αν και τοτε που λες η γριβνα ειχε 11 εκτος αν επαιζες με δολλαρια κι οχι ευρω που ηταν πιο οικονομικα
θα το διαβαζα με πολυ ενδιαφερον το συστημα σου εαν και παλαιοτερη αναφορα
2,5 ετων?στο ειπα οτι εχω απο Μοζχα ειναι 2,5 ετων
και παλι οχι απο κολ γκιρλς
αλλα μια απορια....απο αυτα τα σαϊτ που εδωσες....δεχτηκε καμια να κανει σκοντο; ή απλα εσυ πιστευεις οτι θα το κανει,,,,
ο μιτσος τετοια ωρα υποτασει ατιθασα αλογα η γατες το ιδιο ειναι..κι εμεις βαραμε μαλ..ια... αυτα εχει η πουτσνα η ζωη...Ο Δημητράκης είναι τώρα στο Νοβγκοροντ στα μουνακια ενώ εσείς Ελλάδα με τον Τσιπρας τους Αραπαδες και τους Πακιστανους
να δωσει το συστημα κι εγω ελεγα τι φταιει κ παιρνουμε το λια μας φετος..τελικα αυτο ειναι το συστημα..χριβνα ειχε 11 τον καιρο πουβγαζε γκομενες ΑΑΑ ο νταβαριτς..πανε χρονια δηλαδη...φιλαρακι το ιδιο σου ειπε πιο πανω για ανεξαρτητες....αλλα θελει πολυ ψαξιμο
επειδη ειναι ενα ειδος σεξοτουρισμου που δεν το εχει προτεινει κανενας ως τωρα για πες μας (αν θες φυσικα) πως το εκανες ακριβως....αν και τοτε που λες η γριβνα ειχε 11 εκτος αν επαιζες με δολλαρια κι οχι ευρω που ηταν πιο οικονομικα
θα το διαβαζα με πολυ ενδιαφερον το συστημα σου εαν και παλαιοτερη αναφορα
παραδεχτειτε το λοιπον βαρατε, οχι οτι πατε Ουκρανια και γαματεο μιτσος τετοια ωρα υποτασει ατιθασα αλογα κι εμεις βαραμε μαλ..ια... αυτα εχει η ζωη...
γεια σου μιτσαρα..ναι ρε ..ετσι ειναιπαραδεχτειτε το λοιπον βαρατε, οχι οτι πατε Ουκρανια και γαματε
γερασες και δεν πιανει η μπογια σου αδελφεKi αλλους κλωνους βλεπω...
Θειος ληφτνγκ γαμαει νεαρα καλη απο πασα τετοια ωρα..εγω κανω καμακι στους τοιχους του ντεζαβου κ μπους ταιμ.. τραβατε με κι ας κλαιω που λενε..νυχτα εντελως 0 το κισινιοφ πλεον..οποτε κλαμπ καμακι 0 επισης.μερα δρομο τριχες κατσαρες γριες κ νηπια.. :helpplea μαμπα απαντανε 1 στις 100 κατηγορια στ εθνικη ...παμε γερα που λενε...
πες κι αλλα δημητρακη 29..γερασες και δεν πιανει η μπογια σου αδελφε
πουρεψες
κωλογερεψες
πατσουρεψες
να πω κι αλλα;
πες κι αλλα δημητρακη 29..
Η ουσια παραμενει μια
Οπου ανοιγουν τα συνορα οπως εγινε με την ελευθερη πλεον διακινηση σστην ευρωπη των μολδαβων.κ παει να γινει κι ουκρανια απο καλοκαιρι εξαφανιζονται οι ντεβουσκες σαν τα ποντικια απο το πλοιο που βουλιαζει κ δικαιως βεβαια..το κισιναου αυτη τη στιγμη ειναι 500% κατω απο περσυ σε προσφερομενο προιον μιλαω για 6αρια 7αρια μονο...πυτε καν για κατι σπεσιαλ..κ για στρητ η κλουμπ φαιτ δεν υπαρχει καθολου κοινο καθημερινες..εχει μεινει μονο η πασα βλεπε θειο τασο που παιρνει καλα κομματια απο γνωστους..εκει μπαινει το προβλημα του χρονου γιατι αυτες οι σεμι προ δεν ειναι σταντ μπαι αλλα καποια στιγμη εμφανιζονται..πηγα κ ντεζαβου πιο πολυ να γελασω με ξενους που ψαχνουν γκομενες..βρηκα μιλησα 2 καλουτσικες 6αρια γυρω στο 1.67 1.68 23 χρ ..τιμη που ειπαν 100ευρω..διωρο..αν κανεις ενδιαφερθει εχω κ τα τηλεφωνα..ολα τα κλαμπ κλειστα στο κεντρο κατα τ αλλα...αν δεν υπηρχαν μια δυο καλες ντεβουσκες καβα απο πριν το σκορ θα ηταν 0..η θα ειχα παρει κανα 6αρακι αναγκασστικα με κανα 50αρι ισως..αυτα
δηλ αν πας καπου κ δεν εχει τοποτα κυριακη ποτε θαχει τριτη?η θα πας σαββατο μονο ?δηλ τος αλλες μερες τι θα κανεις?αυτα τα μερη ντεζαβου πχ η στο μποτανικα ενα αλλο μου διαφεθγει το ονομα..μαρτινι? ειχαν 20 30 ψοφιες παντα καθε μερα..τωρα απλα εχουν φυγει αυτο λεω..ετσι κι αλλιως οπως λεει κι ο θειος λιφτινγκ τασος μεχρι 800 λει κ πολλα ειναι για μας τους παλιους...το μερος χωρις κονε ειναι πλεον ναι μεν καλυτερο απο ρουμανια αλλα τιποτα πιο πολυ..Ε μα στο ντεζαβού κυριακή βράδι η δευτέρα βράδι τι περίμενες να βρείς ρε φιλαράκο ??
Είσαι και έμπειρος στα μέρη το ξέρεις το περιβάλον !!
σου αρεσει η μανουρα κι εσεναfree mitso29...
εγω με το μιτσο γουσταρω,ειδικα που λεει για τον εαυτο του σιδερενια αλογα μοδα κλπ ,εχει φαση ,τωρα εσεις τσακωνεστε σοβαρα..καθεις με τα βιτσια του...φρη μιτσο29 λεω!!!σου αρεσει η μανουρα κι εσενα
ψυχακια
εν αντιθεση με αυτα που γραφονται υτε κι εγω αντιπαθω το ανθρωπο Δημητρη αλλωστε ποτε δεν τον εχω δει στη ζωη μου (και ουτε θελω)εγω με το μιτσο γουσταρω,ειδικα που λεει για τον εαυτο του σιδερενια αλογα μοδα κλπ ,εχει φαση ,τωρα εσεις τσακωνεστε σοβαρα..καθεις με τα βιτσια του...φρη μιτσο29 λεω!!!
Για χαβαλε πηγε να μιλησει ρουμανικα που τα ξερει απταιστε και να κανει εξασκηση τα ρωσσικα τουΕ μα στο ντεζαβού κυριακή βράδι η δευτέρα βράδι τι περίμενες να βρείς ρε φιλαράκο ??
Είσαι και έμπειρος στα μέρη το ξέρεις το περιβάλον !!
o διιμιτρακης?ακουστα τον εχω δεν ειναι αυτος που κανει τον ντεντεκτιβ για να ανακαλυψει πως μοιαζει ο καθε πουτσος?χαχαχαχαχ.τι εγινε ρε ιρακλι πουαρο?κανα μουνι ποτε θα ανακαλυψεις?αφου εχει στατους δεν καταλαβα γιατι πηγε νοβγοραντ που λεει ειναι χαλια οι ντοπιοι.Ο Δημητράκης είναι τώρα στο Νοβγκοροντ στα μουνακια ενώ εσείς Ελλάδα με τον Τσιπρας τους Αραπαδες και τους Πακιστανους
αν θες να γαμησεις ελα οδυσσο οπωτε ειμαι πανωδηλ αν πας καπου κ δεν εχει τοποτα κυριακη ποτε θαχει τριτη?η θα πας σαββατο μονο ?δηλ τος αλλες μερες τι θα κανεις?αυτα τα μερη ντεζαβου πχ η στο μποτανικα ενα αλλο μου διαφεθγει το ονομα..μαρτινι? ειχαν 20 30 ψοφιες παντα καθε μερα..τωρα απλα εχουν φυγει αυτο λεω..ετσι κι αλλιως οπως λεει κι ο θειος λιφτινγκ τασος μεχρι 800 λει κ πολλα ειναι για μας τους παλιους...το μερος χωρις κονε ειναι πλεον ναι μεν καλυτερο απο ρουμανια αλλα τιποτα πιο πολυ..
γιατι δεν πας να τον βρεις πετρουπολη και πηγες μολδαβια?θα σε εβαζε τζαμπα στο ροσι που ειναι διασημος κλοουν.......σορρυ ζιγκολο ηθελα να πω.οι γκομενες εκει ολες τον αναγνωριζουν,θα τους εδειξε τα ενδιαφερωντα βιντεακια του που πλενει γατες,χεζει στον δρομο και πολιτευεται με το κομμα των κτηνοβατων.ολες ξερουν την ιστορια με το θειο του που εφερνε την αγελαδα σε οργασμο χαχαχαχαχ,αυτο το ειπε σε πωλητρια στην οδυσσο.ολες οι γκομενες τον ανγνωριζουν απο το στατους του και οτι τις σνομπαρει.ακομα ειναι γνωστος οτι δεν κερνα ποτε ποτο της γκομενες ουτε αυτος ξοδευεται στην ντισκο,καλα λεει οτι μονο απο τα θυματα θελουν κερασματα απο αυτον θελουν μονο γλυψιμο και να τους νιαουριζει χαχαχαχαχ.αντε διμητρακι σε εκανα σκονη παλι σε αφηνω στα χερια του μπουλη αγαμιδη να σου γραψει κανα ποιημα χαχαχαχαχο μιτσος τετοια ωρα υποτασει ατιθασα αλογα η γατες το ιδιο ειναι..κι εμεις βαραμε μαλ..ια... αυτα εχει η πουτσνα η ζωη...