Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Λεφτερια στον τσαρο!
Οι πυρφοροι κατεστρεψαν την χωρα!

Στο θεμα μας

Κιεβ θελει χρημα αλλιως μπαμπουσκα !
Εκει η γυναικα ανω των 30 θεωρειται ληγμενη ...στην ελλαδα βεβαια η ιδια θεωρειται θεα....!
Ομως  γιατι να ξοδευτει να  παει καποιος στον παραδεισο του μουνιου για να παρει μια 33 αρα;;;μετα γιατι να προσπαθει με μια 40αρα που μονο πακιστανος την πηδα;καλυτερα σπονσοραιζντ....
Τσαμπε νεαρο καλο μουνι κιεβ δυσκολα παιζει ,οποτε  η πλειοψηφια θα στραφει σε μιλφς ´η  κυριως εσκορτς !!!!

τι γινεται στην περιπτωση που καποιος θελει να ψαξει για call girls απο διαφορα σαιτ με καλες τιμες για συντροφια δυο ημερων με μια κοπελα. το πολυ πολυ να πληρωσει καποια παραπανω χρηματα απο οτι να παιξει παιχνιδι με τιντερ η μαμπα

αν πεις οτι σ' ενα call girl οτι θελεις παρεα για δυο μερες ενοειται και αφθονο σεξ οι τιμες ειναι διαπραγματευσημες δεν θα πληρωσεις δα και τοσα πολλα χρηματα. θα ειναι η κοπελα σου στο κιεβο για δυο μερες με αντιτημο χρηματικο γιατι να κατσεις να σπαταλησεις πολυ χρονο σε μπλα μπλα σε μαμπα και τιντερ σε κοπελες του ραφιου γι' αυτα τα κρατη οπως ουκρανια και ρωσια

η ερωτηση ηταν ρητορικη,  εγω πιστευω οτι με 300-400 δολαρια μαξιμουμ για τρεις μερες που θα δωσεις στην κοπελα και αλλα 200-250 δολαρια για ποτα, φαγητα και εξοδους εισαι κομπλε συν τα αεροπορικα και το διαμερισμα που δεν τα εβαλα γιατι οι τιμες αλλαζουν αν περιοδο

σωστοοοοοοοοοος τυπε  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
εγω απο κιεβο γνωριζω απο μοσχα δεν γνωριζω
sexbombua.com/en/models/ και  relaxkiev.com/eng/ και καλες τιμες και μουναρες εχει και αλλα πολλα αλλα θελει ψαξημο εγω τελευταια φορα πηγα το 2013 δεν θυμαμαι τωρα αλλα σαιτ
κιεβο εγω παιζω απο μαμπα τελευταια φορα πηγα Νοεμβριο
κυριως αραζω οδησσο
Μοσχα εχω να παω απο το 2013 τελος Δεκεμβρη οποτε οι περισσοτερες πληροφοριες που θα σου δωσω ειναι πεπαλαιωμενες...αλλα κι εκει απο μαμπα ψωνιζα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794762#msg6794762 date=1455491815]
Κλώνος είμαι ότι θέλω κάνω  :2funny: σου υπαγορεύει ο γαμιάς σου τη να γράψης;  :2funny: Μην σπαμάρεις εδώ,αν έχεις να πεις κάτι για Ουκρανία αλλιώς τραβά στους ακαπότους καταδρομείς να γράφεις.  
[/quote]

αν ήσουν άντρας θα τον αντιμετωπιζες στα ίσια και όχι σαν γυναικουλα που πας και κλαις στους Μοντερατορ όταν σε κάνει σκόνη.Εσυ ξεφτιλιζεσαι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τρέχεις γιατί απέδειξε ότι είσαι πουστης με της φωτογραφίες με τα γλωσσοφιλα,με τους Πακιστανους και τους Αραπάδες

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Όσο για πληροφορίες που λες ότι δίνεις όλα όσα λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794793#msg6794793 date=1455493094]
Κοίτα πόσα γιουσουφάκια έχει ο ανάπηρος, βάζω στοίχημα ότι εκτός από πεπόνια και κατσίκια έχει γαμήσει πολλά πουστράκια σαν αυτά που γράφουν τώρα 
[/quote]

μάλλον δεν έχετε καταλάβει με ποιον πάτε να τα βάλετε  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
γ'αυτο μπαινετε ολοι μαζι την ιδια ωρα.Μονο οι κλωνοι σου γραφουνε.Κανεις αλλος δεν γραφει εσυ γραφεις εσυ απαντας μόνος σου

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μπούλη  ο Δημητράκης απέδειξε οτι το σύχαμα πηγαινει με Πακιστανους και Αράπηδες,και τον έκανε ρόμπα με τη φωτογραφία με τα γλωσσόφιλα με εναν πούστη.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
δηλαδη για πες τι εννοεις ακριβως;

200.gif

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794806#msg6794806 date=1455493548]
Τώρα που το σκέφτομαι αρχίζω να τρέμω  :2funny: Τίναξε τον κώλο σου να φύγουν οι ακαποτοι  κρεμπίεδες και έλα μετά να τα πούμε
[/quote]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
τι γινεται στην περιπτωση που καποιος θελει να ψαξει για call girls απο διαφορα σαιτ με καλες τιμες για συντροφια δυο ημερων με μια κοπελα. το πολυ πολυ να πληρωσει καποια παραπανω χρηματα απο οτι να παιξει παιχνιδι με τιντερ η μαμπα

αν πεις οτι σ' ενα call girl οτι θελεις παρεα για δυο μερες ενοειται και αφθονο σεξ οι τιμες ειναι διαπραγματευσημες δεν θα πληρωσεις δα και τοσα πολλα χρηματα. θα ειναι η κοπελα σου στο κιεβο για δυο μερες με αντιτημο χρηματικο γιατι να κατσεις να σπαταλησεις πολυ χρονο σε μπλα μπλα σε μαμπα και τιντερ σε κοπελες του ραφιου γι' αυτα τα κρατη οπως ουκρανια και ρωσια

η ερωτηση ηταν ρητορικη,  εγω πιστευω οτι με 300-400 δολαρια μαξιμουμ για τρεις μερες που θα δωσεις στην κοπελα και αλλα 200-250 δολαρια για ποτα, φαγητα και εξοδους εισαι κομπλε συν τα αεροπορικα και το διαμερισμα που δεν τα εβαλα γιατι οι τιμες αλλαζουν αν περιοδο

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
φιλε μου το μονο που θα βρεις σε καθαρα επαγγελματιες για να μπορεις να ριξεις τιμη (αν θα την ριξεις) ειναι σε ανεξαρτητες ελευθερας βοσκης πουτανες....το κατα ποσο εφικτο ειναι να βρεθουνε σε σαϊτ δυσκολο....κυριως αυτες δουλευουν ή σε σπιτια ή σε σαλον οργανωμενα
για Μοσχα που ρωτησες θα σου δωσω ενα σαϊτ εκει για κιεβο δεν ξερω...δεν εχω παρει τετοιες οποτε δεν μπορω να σου πω

εγω απο κιεβο γνωριζω απο μοσχα δεν γνωριζω
sexbombua.com/en/models/ και  relaxkiev.com/eng/ και καλες τιμες και μουναρες εχει και αλλα πολλα αλλα θελει ψαξημο εγω τελευταια φορα πηγα το 2013 δεν θυμαμαι τωρα αλλα σαιτ

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εγω παιζω παιχνιδι στοχευμενο αν ειναι να κατσω στο μαμπα να αρχησω το μπλα μπλα με +35 χρ αστο, αυτα τα σαιτ εχουν ολο κρεμουλες 18-25 χρ και πολυ ψυχοφθορο το τσατ στο μαμπα ενω στα call girls διαπραματευεσαι τιμη παζαρευεις και αν δεχτει ολα οκ αν οχι εχει πραμα πολυ καθε σαιτ εχει πολλλες κοπελες ολο και καποια θα δεχτει απλα με λιγο μεγαλυτερο αντιτημο αν συγκρινει οτι στην ελλαδα οι τιμες στα εσκορτακια ειναι στα υψη και μην ξεχας οτι ειναι η πρωτη  χωρα σε παραγωγη ιεροδουλων στον κοσμο μαζι με την ταυλανδη
respect ukraine  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
κιεβο εγω παιζω απο μαμπα τελευταια φορα πηγα Νοεμβριο
κυριως αραζω οδησσο
Μοσχα εχω να παω απο το 2013 τελος Δεκεμβρη οποτε οι περισσοτερες πληροφοριες που θα σου δωσω ειναι πεπαλαιωμενες...αλλα κι εκει απο μαμπα ψωνιζα

εγω παιζω παιχνιδι στοχευμενο αν ειναι να κατσω στο μαμπα να αρχησω το μπλα μπλα με +35 χρ αστο, αυτα τα σαιτ εχουν ολο κρεμουλες 18-25 χρ και πολυ ψυχοφθορο το τσατ στο μαμπα ενω στα call girls διαπραματευεσαι τιμη παζαρευεις και αν δεχτει ολα οκ αν οχι εχει πραμα πολυ καθε σαιτ εχει πολλλες κοπελες ολο και καποια θα δεχτει απλα με λιγο μεγαλυτερο αντιτημο αν συγκρινει οτι στην ελλαδα οι τιμες στα εσκορτακια ειναι στα υψη και μην ξεχας οτι ειναι η πρωτη  χωρα σε παραγωγη ιεροδουλων στον κοσμο μαζι με την ταυλανδη
respect ukraine  Hi

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
δωσε οτι πληροφοριες εχεις για μοσχα εφοσον σκοπευω να παω να ειμαι πιο ενημερωμενος απλα γραψε στο αλλο θρεντ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

η ερωτηση ηταν ρητορικη,  εγω πιστευω οτι με 300-400 δολαρια μαξιμουμ για τρεις μερες που θα δωσεις στην κοπελα και αλλα 200-250 δολαρια για ποτα, φαγητα και εξοδους εισαι κομπλε συν τα αεροπορικα και το διαμερισμα που δεν τα εβαλα γιατι οι τιμες αλλαζουν αν περιοδο

Φιλαράκο έχεις θέσει την ίδια ''ρητορική'' ερώτηση 3 φορές μέχρι στιγμής σε πανομοιότυπά posts σου  και την έχεις απαντήσει μόνος σου.

Ψάχνεις για επιβεβαίωση της απάντησής σου,  η ψάχνεις για σχολιασμό της απάντησής  αου ??

Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο η άποψη μου, μέ βάση 20 χρόνια ταξίδια σε όλο το κόσμο, είναι η εξής.

Οι όποιες ''υπηρεσίες'' στο χώρο του αγοραίου σεξ και οι αντίστοιχες τιμές τους διαμορφώνονται απο την ''αγορά'' με βάση τον κανόνα προσφοράς και ζήτησης. Οι υπηρεσίες τόσο όσον αφορά διάρκεια όσο και ''περιεχόμενο'' είναι συνήθως προκαθορισμένες και ''τυποποιημένες'' όταν προσφέρονται απο επαγγελματίες.

Απο την εμπειρία μου οποτεδήποτε πας να ζητήσεις μια ''άλλη υπηρεσία'' όσον αφορά χρόνο παραμονής για παράδειγμα μαζί σου, μιας γυναίκας που επαγγέλεται το συγκεκριμένο επάγγελμα θα σε ''δαγκώσουν''. Είναι αυτό που διεθνώς λέγεται ''customised Service''και χρεώνεται συνήθως σε διπλάσιες η τριπλάσιες τιμές. Επίσης μην ξεχνάς ποτέ ότι εκεί παίζεις εκτός έδρας, και οι γυναίκες στις οποίες απευθύνεσαι είναι επαγγελματίες. Οι δε πολύ όμορφες απο αυτές έχουν μεγάλη ζήτηση.

Κατά την άποψή μου λοιπόν αν θες να πάρεις υπηρεσίες σαν και αυτές που περιγράφεις είναι καλύτερα να ψάξεις με υπομονή να τις βρείς απο μή επαγγελματία η απο αυτό που στην διεθνή ορολογία λέγεται semipro. Απο επαγγελματία και μάλιστα υψηλών αισθητικών στάνταρτς το βλέπω δύσκολο εκτός αν εμπίπτεις στην κατηγορία ''Money is not a problem !!!''.

Η νοοτροπία βαριέμαι το mamba και προτιμώ να διαπραγματευτώ με επαγγελματία call girl το να μείνει 2-3 μέρες μαζί μου, μόνο σε αυτό που οι μάγκες λένε ''ξεπουπούλιασμα'' μπορεί να σε οδηγήσει, κατά την άποψή μου πάντα.

Γενικώς και στο άθλημα που το site υπαινίσεται ισχύει το ''αν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρώς''. Καλό είναι αυτό να το θυμόμαστε !!

Φιλικά πάντα . :hi: :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστος ο φιλος πιο πανω,εχει πολλους δεν εχουν προβλημα να χρυσοπληρωσουν.ο σαλονικιος γαμησε το μισο πανεπιστημιο απο τις 3 πιτσιρικες που γνωρισε μεσω μαμπα και εγιναν φιλαρακια ολες με 300-500 γριβνα.το λαθος που εκανε ηταν οτι ηθελε να ταιζει τι ς 3 καθε μερα και να ανοιγη κρασια 150-300 ευρο στο εστιατοριο,τους πηρε και απο ενα κινητο αχρειαστα πραγματα.το μονο που καταφερε χωρτασε το στομαχι τους και αρχισαν να διαμαρτυρονται οτι λιγα τους δινει 300-500 με το δικιο τους οι κοπελες.ενω γαμα πολλες απο μαμπα πιτσιρικες με 500 τωρα προσκαλει καραπουταναρες επαγγελματιες και δινει 400 ευρο το βραδι!δηλ δυο φορες ο κμαν χαχαχαχαχα.προχτες πηγε στο  εστιατοριο να δει μια πουταναρα και ηταν με την φιλη της.του ειπα επρεπε να φυγεις αμεσως,το ξανα εχω κανει αυτο.αντιθετα εκατσε,αυτες του ειπαν οτι ειχαν παραγειλει ηδη,αρχιδια ειχαν παραγειλει απλα δεν ξερει ρωσικα.και τι δεν εφεραν οι πουτανες,γαριδες,αστακους,φαγητα οτι πιο ακριβο,αυτος παραγειλε μια μανιταροσουπα χαχαχαχαχ.οι 2 ελληνες φιλοι απο οδυσσο καθονταν διπλα και γελουσαν σε αλλο τραπεζι.μετα που εφαγαν μεχρι σκασμου του λενε πονα η κοιλια μου θα παω σπιτι να παρω φαρμακο.ελα αυριο να φαμε χαχχαχαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
δωσε οτι πληροφοριες εχεις για μοσχα εφοσον σκοπευω να παω να ειμαι πιο ενημερωμενος απλα γραψε στο αλλο θρεντ
στο ειπα οτι εχω απο Μοζχα ειναι 2,5 ετων
και παλι οχι απο κολ γκιρλς
αλλα μια απορια....απο αυτα τα σαϊτ που εδωσες....δεχτηκε καμια να κανει σκοντο; ή απλα εσυ πιστευεις οτι θα το κανει,,,,

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
στο ειπα οτι εχω απο Μοζχα ειναι 2,5 ετων
και παλι οχι απο κολ γκιρλς
αλλα μια απορια....απο αυτα τα σαϊτ που εδωσες....δεχτηκε καμια να κανει σκοντο; ή απλα εσυ πιστευεις οτι θα το κανει,,,,

κανονικα πρεπει να γραψω μια εκτενη αναφορα για κιεβο αλλα περασαν τρια χρονια απο τοτε που πηγα τελευταια φορα το 2013 ετσι επαιξα εγω με call girls απο σαιτ δεν ειναι μονο αυτα τα δυο εχει και αλλα πολλα θελει απλα ψαξημο στο google φνηνα και ακριβα για ολα τα πορτοφολια εγω σου εστειλα απλα δυο με καλες τιμες εχει παρα πολλα σαιτ. παζαρια κανουν φιλε οι περισσοτερες ειτε φθηνες ειτε ακριβες απλα αυτο που πρεπει να ξερεις οτι για να ερθεις σε επικοινωνια απευθειας μαζι της πρεπει να ειναι ανεξαρτητο κολ γκρελ και οχι απο γραφειο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
κανονικα πρεπει να γραψω μια εκτενη αναφορα για κιεβο αλλα περασαν τρια χρονια απο τοτε που πηγα τελευταια φορα το 2013 ετσι επαιξα εγω με call girls απο σαιτ δεν ειναι μονο αυτα τα δυο εχει και αλλα πολλα θελει απλα ψαξημο στο google φνηνα και ακριβα για ολα τα πορτοφολια εγω σου εστειλα απλα δυο με καλες τιμες εχει παρα πολλα σαιτ. παζαρια κανουν φιλε οι περισσοτερες ειτε φθηνες ειτε ακριβες απλα αυτο που πρεπει να ξερεις οτι για να ερθεις σε επικοινωνια απευθειας μαζι της πρεπει να ειναι ανεξαρτητο κολ γκρελ και οχι απο γραφειο.
φιλαρακι το ιδιο σου ειπε πιο πανω για ανεξαρτητες....αλλα θελει πολυ ψαξιμο

επειδη ειναι ενα ειδος σεξοτουρισμου που δεν το εχει προτεινει κανενας ως τωρα για πες μας (αν θες φυσικα) πως το εκανες ακριβως....αν και τοτε που λες η γριβνα ειχε 11 εκτος αν επαιζες με δολλαρια κι οχι ευρω που ηταν πιο οικονομικα
θα το διαβαζα με πολυ ενδιαφερον το συστημα σου εαν και παλαιοτερη αναφορα
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom