Τι να κανει οδησσο?την εχει ριξει ακυρο προ πολλουαν θες να γαμησεις ελα οδυσσο οπωτε ειμαι πανω
Εδω γαμαει περισσοτερο
Τι να κανει οδησσο?την εχει ριξει ακυρο προ πολλουαν θες να γαμησεις ελα οδυσσο οπωτε ειμαι πανω
με 100 ευρο θειε τασο γαμα 5 σαλον η 10 μικρουλες στο μαμπα.θα εχει και διαμονη τζαμπα,εχω 2 δωμτια φοβερα σε νεο διαμερισμαΤι να κανει οδησσο?την εχει ριξει ακυρο προ πολλου
Εδω γαμαει περισσοτερο
γιατι δεν πας να τον βρεις πετρουπολη και πηγες μολδαβια?θα σε εβαζε τζαμπα στο ροσι που ειναι διασημος κλοουν.......σορρυ ζιγκολο ηθελα να πω.οι γκομενες εκει ολες τον αναγνωριζουν,θα τους εδειξε τα ενδιαφερωντα βιντεακια του που πλενει γατες,χεζει στον δρομο και πολιτευεται με το κομμα των κτηνοβατων.ολες ξερουν την ιστορια με το θειο του που εφερνε την αγελαδα σε οργασμο χαχαχαχαχ,αυτο το ειπε σε πωλητρια στην οδυσσο.ολες οι γκομενες τον ανγνωριζουν απο το στατους του και οτι τις σνομπαρει.ακομα ειναι γνωστος οτι δεν κερνα ποτε ποτο της γκομενες ουτε αυτος ξοδευεται στην ντισκο,καλα λεει οτι μονο απο τα θυματα θελουν κερασματα απο αυτον θελουν μονο γλυψιμο και να τους νιαουριζει χαχαχαχαχ.αντε διμητρακι σε εκανα σκονη παλι σε αφηνω στα χερια του μπουλη αγαμιδη να σου γραψει κανα ποιημα χαχαχαχαχ
Διαμερισμα εχω και εγω ιδιοκτητο σουπερ με γαματη θεα.με 100 ευρο θειε τασο γαμα 5 σαλον η 10 μικρουλες στο μαμπα.θα εχει και διαμονη τζαμπα,εχω 2 δωμτια φοβερα σε νεο διαμερισμα
ααααααα εχουμε και τετεια.η αγαμια στην ελβετια σε κανει να εισαι και εκλεκτικος,νομιζα το αντιθετο ειναι χαχαχαχαχΔιαμερισμα εχω και εγω ιδιοκτητο σουπερ με γαματη θεα.
Το θεμα ειναι οι γκομενες,δεν θα του αρεσουν αυτες που θα του φερεις
Χαχαχαχαχα εγραψες τωραααααααα εχουμε και τετεια.η αγαμια στην ελβετια σε κανει να εισαι και εκλεκτικος,νομιζα το αντιθετο ειναι χαχαχαχαχ
ειπαμε μετα τις 15απριλη..τωρα εχει τα @@μου κι η ουκρανια..0 στη γυρααν θες να γαμησεις ελα οδυσσο οπωτε ειμαι πανω
αν ηταν να γαμαμε σαβουρα ρε χαρη ερχομουνα κ λιμασολααααααα εχουμε και τετεια.η αγαμια στην ελβετια σε κανει να εισαι και εκλεκτικος,νομιζα το αντιθετο ειναι χαχαχαχαχ
βαρεθηκε τα μοντελα καθε βραδυ ο πορνονεταναστης..θελει κ λιγο λαικουρα..μετα το φιλετο τα οσπρια ...o διιμιτρακης?ακουστα τον εχω δεν ειναι αυτος που κανει τον ντεντεκτιβ για να ανακαλυψει πως μοιαζει ο καθε πουτσος?χαχαχαχαχ.τι εγινε ρε ιρακλι πουαρο?κανα μουνι ποτε θα ανακαλυψεις?αφου εχει στατους δεν καταλαβα γιατι πηγε νοβγοραντ που λεει ειναι χαλια οι ντοπιοι.
μην γελας εντονσ το πρωτο μηνα σου ειπε ο γιατρος.σπαει το ληφτινγκ..αγελαστος κι ακινητος..σαν τις ρουμανες κατσε..Χαχαχαχαχα εγραψες τωρα
βαζω τελος εγω.δεν εχω κατι με τον τρελο,ολους τους θεωρω φιλους και χαιρομαι να βρεθω μαζι σας καποτε ελλαδα η ουκρανια.ελπιζω να σταματησει επιτελους να προσβαλει αλλους ανθρωπους,για αυτο αντιδρω ετσι με αυτον δεν εχω πρωσωπικα μαζι του χαχαχαχα.αν νομιζει καπειος ειναι ψευτης η υπερβαλει ας αφησει να μας πουνε την ιστορια και τις πλιροφοριες τους και εχουμε μυαλο να κρινουμε.παραδειγμα ο κμαν,λεει ιστοριεσ αληθινες,λιγες υπερβολες αλλα κανουμε πλακα και γελαμε χωρις να θελουμε να μας δειξει αν ειναι ομορφος η οχι.τι με νοιαζει πως μοιαζει ο καθενας,ποσες φορες μου ειπαν διαφοροι και καλα εμφανισιακα ανθρωποι στην κυπρο ιστοριες για ουκρανια.δεν ηξεραν τι σχεση εχω με την χωρα,χαμογελαστως τους αμφισβητουσα,ειπα την δικη μου εκδοχη και τους εφερνα στα νερα μου με τον τροπο μου.ελευθερια ειναι να γραφει ο καθε ενας οτι θελει για ψυχαγωγια η να πληρωφορει χωρις να καταντησει αγχος το μπουρδελοσαιτ για την πρωσωπικη του ζωη.μπαναρισμα σε οπειον δεν σεβεται την ελευθερια του αλλου να γραφει οτι νιωθει,βιωνει,πληροφορη χωρις να εχει επιπτωση στην ψυχικη του υγεια.να τρεμω να γραψω μια εμπειρια γιατι καπειος αλλος δεν το δεχεται και να μου ασκει ψυχολογικη βια με απειλες και προσβολες.το σαιτ καταντησε αγχος στην ιδιωτικη ζωη καπειον φιλων αντι να μπαινουν να μοιραζονται εμπειριες απο ταξιδια και ψυχαγωγια.ακομα και με τα παιδια που πολλες φορες κανω πλακα και πειραζω,εκτος σαιτ αν βρεθω μαζι τους θα ειμαι φιλοξενος και θα συμπεριφερθω πολυ καλα.ας γραφει ο κμαν παραδειγμα οτι θελει να γελαμε,μας ψυχαγωγει αυτο να αλληλοπειραζομαστε με χιουμορ χωρις να εκθετουμε ανθρωπους.ολοι ειναι διαφορετικοι ανθρωποι και σε αφηνουν να τους πλισιασεις μεχρι το σημειο που αυτοι θελουν.μαθε να σεβεσαι για να εισαι σεβαστος.για ψυχαγωγια γραφτηκα στα μπουρδελα και να μοιραστω τις εμποιριες απο ταξιδια.εγραψα αν δειτε σε ολες τισ χωρες τις ευρωπης της εμπειριες μου,μονο για αυτο θελω να ασχολουμε πλεον.τελος.
ρουμανες θα γαμησουμε βουκουρεστι απο βδομαδα.μην γελας εντονσ το πρωτο μηνα σου ειπε ο γιατρος.σπαει το ληφτινγκ..αγελαστος κι ακινητος..σαν τις ρουμανες κατσε..
βουκουρεστι ημουν στον κοσμο μου δεν γαμησα.ηθελαν να με παρουν σε σαλον 100 ευρο.ξοδευτηκα αρκετα λισαβωνα σε ρουχα ενω δεν ειχα αναγγη να αγορασω κατι ξοδεψα πανω στα 1000 ευρο ετσι καθησα στα αυγα μου βουκουρεστι λογο καιρου και οτι δεν δινω πλεων 100 να γαμησω πουτανα ενω ουκρανια παιρνω 6-7 με 100 καλυτερες ποιοτικα.ρουμανες θα γαμησουμε βουκουρεστι απο βδομαδα.
Θα κανονισει ο ξαδερφος
ετσι σε θελω χαρη.σκληρο.στις ρουμανες λεμε οχι..βουκουρεστι ημουν στον κοσμο μου δεν γαμησα.ηθελαν να με παρουν σε σαλον 100 ευρο.ξοδευτηκα αρκετα λισαβωνα σε ρουχα ενω δεν ειχα αναγγη να αγορασω κατι ξοδεψα πανω στα 1000 ευρο ετσι καθησα στα αυγα μου βουκουρεστι λογο καιρου και οτι δεν δινω πλεων 100 να γαμησω πουτανα ενω ουκρανια παιρνω 6-7 με 100 καλυτερες ποιοτικα.
φιλε σωστα μιλας μηπως ξερεις αν γυρισε ο κονπαπ απο την κρητη?Ο Δημητράκης είναι Πορνοεκδρομη και εσύ στο τυπογραφείο τυπώνεις κηδιονημα για να βγάλεις το μεροκάματο για αυτό μισείτε το Δημητράκη.
Δεν μπορείται να τον αντιμετώπισετε γιατί σας κάνει σκόνη.
Μια ζωή το τέρας το ρεζιλευε και το έκανε σκουπίδι
Τέλος συζήτησης
ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βουκουρεστι θα μας βοηθησουν οι εκει μονιμοι ελληνες ολοι τους καλα παιδια και ειδικα ο ενας χαιρεται να κανει πασες και να βλεπει τους γνωστους του να γαμανεβουκουρεστι ημουν στον κοσμο μου δεν γαμησα.ηθελαν να με παρουν σε σαλον 100 ευρο.ξοδευτηκα αρκετα λισαβωνα σε ρουχα ενω δεν ειχα αναγγη να αγορασω κατι ξοδεψα πανω στα 1000 ευρο ετσι καθησα στα αυγα μου βουκουρεστι λογο καιρου και οτι δεν δινω πλεων 100 να γαμησω πουτανα ενω ουκρανια παιρνω 6-7 με 100 καλυτερες ποιοτικα.