Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Βουκουρεστι θα μας βοηθησουν οι εκει μονιμοι ελληνες  :grin: ολοι τους καλα παιδια και ειδικα ο ενας χαιρεται να κανει πασες και να βλεπει τους γνωστους του να γαμανε  :grin:  :grin:  :grin:
καλα ρε μαλ
.δεν θα πατε στον παναγιωταρο τελικα?? :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δυο λογια ,μονο,δυστυχως για το β χδειμερινο πειραμα....
απλα ΜΗΝ πατε ουκρανια πριν τον απριλιο ....εκανα πειραμα 5νθημερο με αλλη προσεγγιση αυτη τη φορα,σε χερσον κ νικολαεβ,περιοχες οπου το μουνι αφθονει γενικα κι ο κοσμος ειναι φιλικος στους ξενους γενικα
δεν πλησιαζονται χειμωνα οι ωραιες πιτσιρικες,δεν μπορεις να τις βρεις δεξω..τα στεκια ειναι αδεια,μονο βραδυ παρασκευη κ σαβατου εχει κοσμο,αλλα δεν μπορεςι σαββατο να γνωρισεις καποια μες στον πανζουρλισμο της νντισκο,ειναι μικρες οι πιθανοτητες,ερχονται πολλες μαζι,τρεχουν δεξια αριστερα γιατι ειναι πολυχωροι τα κλαμπ κλπ κλπ
οι ντισκο στις πολεις αυτες μουχαν δωσει πολλερς γνωριμιρς κ γκολ τα καλοκαιρια καθημερινς ομως αυστηρα
επισης οι πεζοδρομοι που ηταν γεματοι μπουτια κ βλεματα ειναι τωρα η αδειοι η περνανε κατι με παλτα σαν μπουρκες ντεβουδκες κ γριες.. :grin:
ιντερνετ δεν τρεχει καστανο
οι καλες απαντανε μια στις δεκα,μετα αρχιζει ενα ατελειωτο μπλασ μπλα τι θες κ γιατι εγω ,κι εγω δεν ειμαι πουτανα κλπ κλπ
βεβαια πολυ μετριες γκομενες σκ ειδικα 28 κ ανω ειναι δεκτικες αλλα κ δεν ερχονται με την μια,ολο κατιμ ζαφτρα κ ποτομ κ δεν ξερω τι,τοκνα το πειραμα ιντερνετικα,λεω παμε τωρα η ελατε εδω κλπ...μια δυο πολυ μετριες ανταποκρινονταν,φυσικα δεν το συνεχισα κ γιατι δεν μ αρεσαν ουτε σαν στυλ ουτε σαν γυναικες γενικογτερα ...τετοιες εχει κ στην ελλαδα..βεβαια μην υπερβαλλω κανα γκολ καλουτσικο μπορει να μπει στις τοσες εργατωρες τσατ κ στρητ φαιτ....
απο την αλλη αν μπεις αμεσως με χρημα ,η δεν ξαναπαντανε η λενε δεν ειμαι προστιτουτκα-αλλα δωρα αιφον θελουνε η παπουτσια των 200ε,αλλα χωρις γαμησι..-η ζητανε αντι για τα συνηθη 500-800χριβνια ,οτι τους κατεβει,,μια χτες,εσπαγα πλακα μου ειπε 4500χριβνια ,150ε αας πουμε,για μια φορα η μια ωρα....γελασα με την ψυχη μου,μαλλομ περασε ο κμαν απο εδω η διαωαζουν το θρεντ  :grin:
η ισια δουλευει σε μαγαζι για 2000 το μηνα,,,
αυτα συμβαινουν οχι γιατι χαλασε το μερος ,απλα δεν εχει στην γυρα γκοεμνες κ ειναι 100 φορες κατω το τσανς  απο αμοιξη κ καλοκαιρι
τα σποτ απο 15 μενουν 2 κ αδεια κι αυτα σχετικα,
επισης απουσιαζουν πισινες κλπ οπου κ καμακι παιζει κ την ωρα σου περνας ευχαριστα κι ειναι κι ενα δελεαρ για ενα ραντεβου καθοσον ακριβουτσικες γι αυτες
με λιγα λογια
ο υπερμαχος της Ν Ουκρανιας,ο τελευταιος παραδεθισος με μουναρες ακομα λεει μην πατε απο σεπτεμβρη εως απριλη θα παρετε τα τετοια μου.

.εκτος αν πατε κιεβο κ πληρωνετε τον κουκο αιδονι για να λεμ,ε γαμησα στην ουκρανια... :grin:
ουτια. :grin:
αυτα λαβετε υποψην οτι μιλαω κ αρκετα επικοινωνιακα ρωσσικα
μονο με αγγλικα μην πατε ουτε καλοκαιρι σε επαρχια..μονο οδησο κιεβο κ με το πορτοφολι ετοιμο για ολα με τις αγγλοφωνες αλλιως πατε για σολο διανυκτερευσεις...
φυσικα το βαλιου φορ μονευ στην περιπτωση αυτη ειναι χειροτερο κι απο ελλαδα αν μιλησουμε για καποια 6αρια αντε 7αρια ,πιο καλες δεν θα βρειτε...σε τετοια φαση τα ιδια -χαλια-προσφερει κ τοι κισναου δεν χρειαζεται να τρεχεται κιεβα  ;)
Γεια σας σε όλους!
Κάθησα και διάβασα ότι γράφτηκε μέσα στον Φεβρουάριο..Δεν θα σταθώ στις προσωπικές διαμάχες αλλά στο παραπάνω ποστ!
Ο Ρέντ δεν είναι τυχαίος!Αν δεν άλλαζε Νικ κάθε εξάμηνο θα είχε το ίδιο βάρος με τους υπόλοιπους μεγάλους εδώ μέσα!Και ήταν ένας από τους βασικούς που με πήρε στο λαιμό του στο πέρασμά μου από τη δυτική Ουκρανία!Είχε ρίξει πριν 3-4 χρόνια την ατάκα όταν είμουν Κρακωβία πως πέρασα έξω από το Μπερναμπέου (Λβιβ) και δεν μπήκα μέσα...
Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπερέβαλε...Κάτι πρέπει να έχει αλλάξει εκεί πάνω...
Επίσης βλέπω πως οι περισσότεροι που γράφεται για Ουκρανία πάτε κυρίως Κίεβο...Και επίσης παρατηρώ πως είναι μεγάλο ταμπού για ένα νέο Νικ να μπει και να γράψει πως πήγε Κίεβο και δεν γάμησε....
Εγώ λοιπόν δεν πιστεύω τον φίλο που λέει πως συνάντησε την 33άχρονη και πήγε σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι του και μετά βγήκε και πήρε ταξί ...για να τη πάει στο διαμέρισμα του...Όλα έγιναν με τη διαφορά πως μετά η γκόμενα πήγε ...σπίτι της...Και τις άλλες 8 άντε να τις τράβηξε με το ζόρι...
Εκεί είμουν και έκανα τα ίδια ακριβώς...Τα ίδια υποσχέθηκα , τα ίδια έλεγα και στις ίδιες απευθύνθηκα..Ανταπόκριση 0!Και βλέπω πως οι γκόμενες εκεί δεν έχουν αποκλίσεις..Ότι πει η μια πάνω κάτω τα ίδια θα πούνε αλλές 1000...και παραπάνω...
Και πάμε τώρα στο δια ταύτα!Η χώρα και κυρίως στο Κίεβο και όχι στην επαρχία είναι από τα μέρη που έχουν ένα περίεργο φαινόμενο να πρέπει να κάνεις ΚΑΜΑΚΙ στη πουτάνα!!!!!!!Απίστευτο κι όμως πραγματικό !Αυτό περιγράφουν πάνω κάτω όσοι βγάζουν γκόμενες σε αυτή τη χώρα...
Όσο για το αν η Ευρώπη θα τους χαλάσει δεν είμαι σίγουρος...Διότι 0x0=0...
Και αυτό ισχύει και στα μετάξί τους...Όταν η Μουνάρα συμβιβάζεται με τον τρωγλοδύτη όπως πολλοί λέτε και το είδα τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα απολύτως...Μόνο αν υποσχεθείς γερό πακέτο..Αλλά γιατί να το κάνεις;Μόνο η Ουκρανία έχει γυναίκες;Οι γκόμενες μου μοιάζουν με παίκτες στοιχήματος που με 0,50€ πάνε να πιάσουν 1.000.000€ ενώ σνομπάρουν την προοπτική του πιο σίγουρου 1000€ρου αν δεν σπονσοραριστεί το στοιχημα....
Πλέον για να πάω Ουκρανία πρέπει να κανονίσουμε παρέα με Χάρη και άλλους για τον χαβαλέ τη γρίβνα στο 30+ και ότι κάτσει...

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Γεια σας σε όλους!
Κάθησα και διάβασα ότι γράφτηκε μέσα στον Φεβρουάριο..Δεν θα σταθώ στις προσωπικές διαμάχες αλλά στο παραπάνω ποστ!
Ο Ρέντ δεν είναι τυχαίος!Αν δεν άλλαζε Νικ κάθε εξάμηνο θα είχε το ίδιο βάρος με τους υπόλοιπους μεγάλους εδώ μέσα!Και ήταν ένας από τους βασικούς που με πήρε στο λαιμό του στο πέρασμά μου από τη δυτική Ουκρανία!Είχε ρίξει πριν 3-4 χρόνια την ατάκα όταν είμουν Κρακωβία πως πέρασα έξω από το Μπερναμπέου (Λβιβ) και δεν μπήκα μέσα...
Επίσης βλέπω πως οι περισσότεροι που γράφεται για Ουκρανία πάτε κυρίως Κίεβο...Και επίσης παρατηρώ πως είναι μεγάλο ταμπού για ένα νέο Νικ να μπει και να γράψει πως πήγε Κίεβο και δεν γάμησε....
Εγώ λοιπόν δεν πιστεύω τον φίλο που λέει πως συνάντησε την 33άχρονη και πήγε σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι του και μετά βγήκε και πήρε ταξί ...για να τη πάει στο διαμέρισμα του...Όλα έγιναν με τη διαφορά πως μετά η γκόμενα πήγε ...σπίτι της...Και τις άλλες 8 άντε να τις τράβηξε με το ζόρι...
Εκεί είμουν και έκανα τα ίδια ακριβώς...Τα ίδια υποσχέθηκα , τα ίδια έλεγα και στις ίδιες απευθύνθηκα..Ανταπόκριση 0!Και βλέπω πως οι γκόμενες εκεί δεν έχουν αποκλίσεις..Ότι πει η μια πάνω κάτω τα ίδια θα πούνε αλλές 1000...και παραπάνω...
Και πάμε τώρα στο δια ταύτα!Η χώρα και κυρίως στο Κίεβο και όχι στην επαρχία είναι από τα μέρη που έχουν ένα περίεργο φαινόμενο να πρέπει να κάνεις ΚΑΜΑΚΙ στη πουτάνα!!!!!!!Απίστευτο κι όμως πραγματικό !Αυτό περιγράφουν πάνω κάτω όσοι βγάζουν γκόμενες σε αυτή τη χώρα...
Και αυτό ισχύει και στα μετάξί τους...Όταν η Μουνάρα συμβιβάζεται με τον τρωγλοδύτη όπως πολλοί λέτε και το είδα τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα απολύτως...Μόνο αν υποσχεθείς γερό πακέτο..Αλλά γιατί να το κάνεις;Μόνο η Ουκρανία έχει γυναίκες;Οι γκόμενες μου μοιάζουν με παίκτες στοιχήματος που με 0,50€ πάνε να πιάσουν 1.000.000€ ενώ σνομπάρουν την προοπτική του πιο σίγουρου 1000€ρου αν δεν σπονσοραριστεί το στοιχημα....
Πλέον για να πάω Ουκρανία πρέπει να κανονίσουμε παρέα με Χάρη και άλλους για τον χαβαλέ τη γρίβνα στο 30+ και ότι κάτσει...

τι γινεται στην περιπτωση που καποιος θελει να ψαξει για call girls απο διαφορα σαιτ με καλες τιμες για συντροφια δυο ημερων με μια κοπελα. το πολυ πολυ να πληρωσει καποια παραπανω χρηματα απο οτι να παιξει παιχνιδι με τιντερ η μαμπα

αν πεις οτι σ' ενα call girl οτι θελεις παρεα για δυο μερες ενοειται και αφθονο σεξ οι τιμες ειναι διαπραγματευσημες δεν θα πληρωσεις δα και τοσα πολλα χρηματα. θα ειναι η κοπελα σου στο κιεβο για δυο μερες με αντιτημο χρηματικο γιατι να κατσεις να σπαταλησεις πολυ χρονο σε μπλα μπλα σε μαμπα και τιντερ σε κοπελες του ραφιου γι' αυτα τα κρατη οπως ουκρανια και ρωσια

η ερωτηση ηταν ρητορικη,  εγω πιστευω οτι με 300-400 δολαρια μαξιμουμ για τρεις μερες που θα δωσεις στην κοπελα και αλλα 200-250 δολαρια για ποτα, φαγητα και εξοδους εισαι κομπλε συν τα αεροπορικα και το διαμερισμα που δεν τα εβαλα γιατι οι τιμες αλλαζουν αν περιοδο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστα μιλας ρολογα μου.αυτα εγραψα ποιο πανω,δεχομαι να ακουσω την καθε εμπειρια καθε φιλου με οπεια δοση υπερβολης,ολοι εχουμε μυαλο και εμπειριες εκει.δεν ειναι ντροπη να πεις δεν γαμησα,δεν γαμησα βουκουρεστι γιατι δεν ηταν στο πλανο μου να γαμησω εκει αλλα πουτανες στην λισαβωνα που τελικα δεν ειχε.πηγα γιατι απο εκει μονο εβρισκα πτηση για λισαβωνα.ακομα και στο κιεβο ειχε φορες που δεν γαμησα που εχασα χρονο με γκομενες που ταιζα καθημερινα και ηλπιζα ως το τελοσ ματαια να μου κατσουν.η δεν ηθελα να πληρωσω οπως εκανε ο ρολογας και πηγαινα στα κλαμπ να καμακωσω και να βγαλω γκομενα.αυτες οι αρνητικεσ εμπειριεσ σε κανουν σοφοτερο για την επομενη φορα.βουκουρεστι επεστρεψα σοφοτερος ετσι δεν ξοδευτηκα σε κλαμπ.για αυτο παντα γραφω αρνητικα και μονο αποτυχιες της πιο πολλες φορες για να μαθενεται πρωτα οτι δεν ειναι ολα οπως νομιζεται και δευτερο να μην απογοητευεσται απο μια αποτυχια και κακια εμπειρια λογο απειριας και αγνοιας τι παιζει.ο παιχτης ρισκαρει,κερδιζει και χανει αλλα οι εμπειρειες θετικες η αρνητικες μας βοηθανε παρακατω.το ταξιδι συνεχιζετε δεν μασαμε τιποτα απο αποτυχιες.ολα ειναι στο παιχνιδι.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εγω παιζω παιχνιδι στοχευμενο αν ειναι να κατσω στο μαμπα να αρχησω το μπλα μπλα με +35 χρ αστο, τα σαιτ με call girls εχουν ολο κρεμουλες 18-25 χρ. και πολυ ψυχοφθορο το τσατ στο μαμπα ενω στα call girls διαπραματευεσαι τιμη παζαρευεις και αν δεχτει ολα οκ αν οχι εχει πραμα πολυ καθε σαιτ εχει πολλλες κοπελες ολο και καποια θα δεχτει απλα με λιγο μεγαλυτερο αντιτημο αν συγκρινει οτι στην ελλαδα οι τιμες στα εσκορτακια ειναι στα υψη και μην ξεχας οτι ειναι η πρωτη  χωρα σε παραγωγη ιεροδουλων στον κοσμο μαζι με την ταυλανδη

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
δεν θα πηγαινα ποτε σε χωρα του εξωτερικου για σεξοτουρισμο και να γυρισω πισω απραγος ουτε θα πηγαινα εκει για να βγαλω γκομενα χωρις να πληρωσω για βιζιτα τι νοημα εχει εξαλου οταν πας σ' ενα μερος για λιγες μερες πας στοχευμενα οφου εχεις κανει τα καταληλα κονε απο εδω ελλαδα (για κονε αναφερομαι παντα σε call girls)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γεια σας σε όλους!

Σου είχα γράψει Λβωφ πας σαν πρόβατο επί σφαγή.Ενώ Πολωνία θα ξεπουτσιαστείς.Επιβεβαιώθηκα πλήρως ενώ οι άλλοι έγραφαν ακριβώς τα αντίθετα δεν πρόκειται να γαμήσεις τίποτα Πολωνία αν δεν είσαι μόνιμος,κρυόκωλες γκόμενες κτλ,το Λβωφ είναι μέρος όπου το γαμήσι ρέει άφθονο κτλ.
Είναι γιατί για να καταλάβεις τι παίζει πρέπει να έχεις ευρεία θέαση και να είσαι συγκεκριμένος.Δυτική Ουκρανία είναι άγρια τα πράγματα πρέπει να χτυπηθείς στα κλαμπ να κάνεις αρχοντική εμφάνιση στους δρόμους δεν είναι παίξε γέλασε ευρωπαική χώρα με ανέσεις όπως η Πολωνία.Το 99% εδώ μέσα κάνουν μόνο ιντερνετικό καμάκι εκ του ασφαλούς δεν έχουν ιδέα από τις σκληρές πραγματικότητες του live.Μόνο πουτσαράδες μπορούν να απλώσουν τις πούτσες τους και να εξουσιάσουν τα πάντα αδιαφορώντας για τις επί μέρους δυσκολίες του περιβάλλοντος.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
οι τιμες των call girls για ολο το βραδι στο κιεβο κυμαινονται απο 100-250 ευρω, ενω στην ελλαδα για ενα call girl η μια ωρα κοστιζει 100-150 ευρω

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γκλοκ πηγες χειμωνα γι αυτο εφαγες ακυρο
Εχει κατι αλλαξει..βγαινουν ευκολα ευρωπη
Οι τιμες ειναι φτηνες με 30χριβνα η ανταποκριση ομως εχει πεσει γιατι τελευταια πανε πολλοι κ ξοδευουν πολλα κ σε πολεις εκτος κιεβοθ..πχ νικολαεφ  χερσον .που παλιοτερα 3 4 χρονια εκτος απο ιουλιο αυγουστο επαιζα μονος μου πποτε πηγαινα
Αν ανοιξουν πι τουριστικες βιζες το μαιο η ουκρανια μπαινει χ απο μενα... .απλα θα εξαφανιστουν ολες οι διαθεσιμες ππως ακριβως συνεβ ει κισινιοφ που απο τα 4 5 γκολ την επισκεψη πηγαμε σχεδον 0...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν θα πηγαινα ποτε σε χωρα του εξωτερικου για σεξοτουρισμο και να γυρισω πισω απραγος ουτε θα πηγαινα εκει για να βγαλω γκομενα χωρις να πληρωσω για βιζιτα τι νοημα εχει εξαλου οταν πας σ' ενα μερος για λιγες μερες πας στοχευμενα οφου εχεις κανει τα καταληλα κονε απο εδω ελλαδα (για κονε αναφερομαι παντα σε call girls)

Εγώ θα πήγαινα χύμα σε ένα καλό μέρος όπως Πόζναν,Λβωφ,Κατοβίτσε,Κίεβο χύμα χωρίς κοννέ μόνο για καμάκι στο έδαφος και όπου βγάλε και το έχω κάνει πολλές φορές με επιτυχία.Είναι και άλλο το σασπένς όταν πας χύμα στο κύμα άλλη περιπέτεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γκλοκ πηγες χειμωνα γι αυτο εφαγες ακυρο
Εχει κατι αλλαξει..βγαινουν ευκολα ευρωπη
Οι τιμες ειναι φτηνες με 30χριβνα η ανταποκριση ομως εχει πεσει γιατι τελευταια πανε πολλοι κ ξοδευουν πολλα κ σε πολεις εκτος κιεβοθ..πχ νικολαεφ  χερσον .που παλιοτερα 3 4 χρονια εκτος απο ιουλιο αυγουστο επαιζα μονος μου πποτε πηγαινα
Αν ανοιξουν πι τουριστικες βιζες το μαιο η ουκρανια μπαινει χ απο μενα... .απλα θα εξαφανιστουν ολες οι διαθεσιμες ππως ακριβως συνεβ ει κισινιοφ που απο τα 4 5 γκολ την επισκεψη πηγαμε σχεδον 0...

Πάντα ζόρικη ήταν η επαρχία.Τώρα το Λβωφ δυσκόλεψε κάπως επιπλέον λόγω του πολέμου και του εθνικισμού που έχουν πλέον γκόμενες.Παλιά ήταν πιο ευρωπαιστές ήθελαν τον ευρωπαικό πούτσο.Τώρα ουκρανέψανε πολύ μπαντέριασαν.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σου είχα γράψει Λβωφ πας σαν πρόβατο επί σφαγή.Ενώ Πολωνία θα ξεπουτσιαστείς.Επιβεβαιώθηκα πλήρως ενώ οι άλλοι έγραφαν ακριβώς τα αντίθετα δεν πρόκειται να γαμήσεις τίποτα Πολωνία αν δεν είσαι μόνιμος,κρυόκωλες γκόμενες κτλ,το Λβωφ είναι μέρος όπου το γαμήσι ρέει άφθονο κτλ.
Είναι γιατί για να καταλάβεις τι παίζει πρέπει να έχεις ευρεία θέαση και να είσαι συγκεκριμένος.Δυτική Ουκρανία είναι άγρια τα πράγματα πρέπει να χτυπηθείς στα κλαμπ να κάνεις αρχοντική εμφάνιση στους δρόμους δεν είναι παίξε γέλασε ευρωπαική χώρα με ανέσεις όπως η Πολωνία.Το 99% εδώ μέσα κάνουν μόνο ιντερνετικό καμάκι εκ του ασφαλούς δεν έχουν ιδέα από τις σκληρές πραγματικότητες του live.Μόνο πουτσαράδες μπορούν να απλώσουν τις πούτσες τους και να εξουσιάσουν τα πάντα αδιαφορώντας για τις επί μέρους δυσκολίες του περιβάλλοντος.
ολα τα μωρα στη πιστα..ακυρο εφσφε γιατι πηγε χειμωνα κ δεν κυκλογιραει γατα..αν παει απο απριλη ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΦΡΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΒΙΖΕΣ θα τον κηνηγανε απο πισω..αν εχουν ανοιξει θα γαμησει καμμια 30αρα κ θα αποχωρησει....
Υγ με τα λεφτα που χωνεις εσυ που δεν τα πιστευω βεβαια τα νουμραα.αλλα αν λεμε χωνεις 200 κ 300  τη μερα βρισκεις κ χειμωνα οτι θες..αλα ποιο το νοημα εκτος αν εισαι 55 οπως εστ υποψιαζομαι... :grin:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγώ θα πήγαινα χύμα σε ένα καλό μέρος όπως Πόζναν,Λβωφ,Κατοβίτσε,Κίεβο χύμα χωρίς κοννέ μόνο για καμάκι στο έδαφος και όπου βγάλε και το έχω κάνει πολλές φορές με επιτυχία.Είναι και άλλο το σασπένς όταν πας χύμα στο κύμα άλλη περιπέτεια.
μπα δεν ειμαι τετοιος τυπος αν ειναι να παω καπου για σεξοτουρισμο θα παω στοχευμενα (προσωπικη αποψη εκφραζω παντα) δεν προκειται να παω να παιξω μπαλα εκει πολυ ψυχοφορο για μενα κατευθειαν στο ψαχνο πληρωνω και γαμαω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ολα τα μωρα στη πιστα..ακυρο εφσφε γιατι πηγε χειμωνα κ δεν κυκλογιραει γατα..αν παει απο απριλη ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΦΡΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΒΙΖΕΣ θα τον κηνηγανε απο πισω..αν εχουν ανοιξει θα γαμησει καμμια 30αρα κ θα αποχωρησει....

Τα κλαμπ όπως ήταν ανοιχτά.Θεωρώ αδιαννόητο να πας ένα ΠΣ στο Fashion και να μην παίξει τουλάχιστον ένα χοντρό μπαλαμούτι και μια καλή φάση.Βέβαια είναι και πώς κινείσαι οι Ουκρανέζες προτιμούν τους σκοτεινούς,σοβαρούς,λιγομίλητους τύπους με το ρευστό δε γουστάρουν τόσο πολύ κινητικούς,ομιλητικούς,πρόσχαρους.Θέλουν πιο πολύ το mafia style τύπους σε στυλ επιχειρηματία ή γκάνγκστερ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μπα δεν ειμαι τετοιος τυπος αν ειναι να παω καπου για σεξοτουρισμο θα παω στοχευμενα (προσωπικη αποψη εκφραζω παντα) δεν προκειται να παω να παιξω μπαλα εκει πολυ ψυχοφορο για μενα κατευθειαν στο ψαχνο πληρωνω και γαμαω

Το χύμα είναι άλλη φάση.Παλιά που δεν υπήρχε ίντερνετ όλοι έτσι πηγαίναμε μόνοι μας τα ανακαλύπταμε.Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα Πίλσεν μόλις είδα τις μουνάρες νόμισα οτι πέθανα και βρέθηκα στον παράδεισο.Η ανατολική Ευρώπη είναι πραγματικά ένα παράλληλο σύμπαν τίγκα στις μουνάρες.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τα κλαμπ όπως ήταν ανοιχτά.Θεωρώ αδιαννόητο να πας ένα ΠΣ στο Fashion και να μην παίξει τουλάχιστον ένα χοντρό μπαλαμούτι και μια καλή φάση.Βέβαια είναι και πώς κινείσαι οι Ουκρανέζες προτιμούν τους σκοτεινούς,σοβαρούς,λιγομίλητους τύπους με το ρευστό δε γουστάρουν τόσο πολύ κινητικούς,ομιλητικούς,πρόσχαρους.Θέλουν πιο πολύ το mafia style τύπους σε στυλ επιχειρηματία ή γκάνγκστερ.

:thumbsup:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καπιοι ειναι ταξιδιωτες αλλοι καμακια,αλλοι σεξοτουριστες χαχαχαχα.αυτοι εκει ομως μας βαζουν ολους σε μια κατηγορια και εκει μπερδευει το παιχνιδι με τις γκομενες.λενε ας φαω απο τον μαλακα 50 ευρο και μετα γαμιεμε στο παγκακι με τον αφραγγο σασα που ειμαι ερωτευμενη μαζι του και δεν με κοροιδευει.μας εχουν ολους σεξιτουριστες,θελουν να μας κανουν την ζωη μαυρη ενω γαμιονται με τον σασα μετα τον φιλο του και ολη την παρεαα χωρις προβληματα και παρεξηγησεις.εγω δεν θελω μια να σπονσαρω και να ταιζω να ειναι συνεχεια μαζι μου.θελω ελευθερια κινισεων,γαμω και ο καθενας σπιτι του.δεν θελω παρεα να βγαινω για φαγητο.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Το χύμα είναι άλλη φάση.Παλιά που δεν υπήρχε ίντερνετ όλοι έτσι πηγαίναμε μόνοι μας τα ανακαλύπταμε.Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα Πίλσεν μόλις είδα τις μουνάρες νόμισα οτι πέθανα και βρέθηκα στον παράδεισο.Η ανατολική Ευρώπη είναι πραγματικά ένα παράλληλο σύμπαν τίγκα στις μουνάρες.
παλια ηταν αλλιως τωρα που υπαρχει το ιντερνετ και τα σαιτ με κολ γκιρλ ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα. να δωσω ενα απλο παραδειγμα αν χτυπησεις στο google στην αναζητηση escorts kiev θα σου βγαλει χιλιαδες σαιτ απο πουτανες χωρις πολυ πολυ ψαξιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom