Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φρη μιτσο29 να γραψει πως περασε στο νοβγκοροντ κ να επικροτγσει κονπαπ παρακμιακος κλπ  :rockon:

συνάδελφε balkanexpress77, όσο σε διαβάζω, διαπιστώνω ότι έχεις ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο είχα κάπως παρεξηγήσει.
Σου ζητώ συγγνώμη αν σε κάποια φάση, εκεί που μιλούσες για κλώνους κλπ. είπα δυό κουβέντες παραπάνω.
Τώρα, αρχίζω να καταλαβαίνω καλύτερα το ύφος σου και το παιχνίδι που κάνεις. :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια διαβαζα τωρα στο κοντακτε σε ενα γκρουπ με νεα απο ελλαδα για ενα φαλακρο γιατρο σε ενα νησι που εχει αεροπλανα και φεραρι αλλα διπλωμα πλαστο απο πανεπιστημιο στην ρουμανια χχαχαχαχαχα.λενε να ειναι κανας δικος μας?τον εχει φωτο δεν ξερω πως να κανω αντιγραφη να τον δειξω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο τυπος ηταν χρονια γιατρος εκει,τωρα ειχε μισθο 1000-1500 ευρο

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
πχι βαλτο 10 15 να το μαθουμε ππως το αλλο..εγω το ξερω ηδη απ εξω .δεχομαι κ να εξεταστω..ρουμανια απο που εχεις κονε?? :grin:
πηγαινα πολυ συχνα απο το 2005 μεχρι 2011 και εχω αρκετα τηλεφωνα απο πουτανες και ταξιτζιδων που μπορουν να μου κανονησουν κατασταση οποτε παω ρουμανια

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σου είχα γράψει Λβωφ πας σαν πρόβατο επί σφαγή.Ενώ Πολωνία θα ξεπουτσιαστείς.Επιβεβαιώθηκα πλήρως ενώ οι άλλοι έγραφαν ακριβώς τα αντίθετα δεν πρόκειται να γαμήσεις τίποτα Πολωνία αν δεν είσαι μόνιμος,κρυόκωλες γκόμενες κτλ,το Λβωφ είναι μέρος όπου το γαμήσι ρέει άφθονο κτλ.
Είναι γιατί για να καταλάβεις τι παίζει πρέπει να έχεις ευρεία θέαση και να είσαι συγκεκριμένος.Δυτική Ουκρανία είναι άγρια τα πράγματα πρέπει να χτυπηθείς στα κλαμπ να κάνεις αρχοντική εμφάνιση στους δρόμους δεν είναι παίξε γέλασε ευρωπαική χώρα με ανέσεις όπως η Πολωνία.Το 99% εδώ μέσα κάνουν μόνο ιντερνετικό καμάκι εκ του ασφαλούς δεν έχουν ιδέα από τις σκληρές πραγματικότητες του live.Μόνο πουτσαράδες μπορούν να απλώσουν τις πούτσες τους και να εξουσιάσουν τα πάντα αδιαφορώντας για τις επί μέρους δυσκολίες του περιβάλλοντος.
  :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel:  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τα κλαμπ όπως ήταν ανοιχτά.Θεωρώ αδιαννόητο να πας ένα ΠΣ στο Fashion και να μην παίξει τουλάχιστον ένα χοντρό μπαλαμούτι και μια καλή φάση.Βέβαια είναι και πώς κινείσαι οι Ουκρανέζες προτιμούν τους σκοτεινούς,σοβαρούς,λιγομίλητους τύπους με το ρευστό δε γουστάρουν τόσο πολύ κινητικούς,ομιλητικούς,πρόσχαρους.Θέλουν πιο πολύ το mafia style τύπους σε στυλ επιχειρηματία ή γκάνγκστερ.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel: μεγαλε κμαν για σενα διαβαζω

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παιδεια διαβαζα τωρα στο κοντακτε σε ενα γκρουπ με νεα απο ελλαδα για ενα φαλακρο γιατρο σε ενα νησι που εχει αεροπλανα και φεραρι αλλα διπλωμα πλαστο απο πανεπιστημιο στην ρουμανια χχαχαχαχαχα.λενε να ειναι κανας δικος μας?τον εχει φωτο δεν ξερω πως να κανω αντιγραφη να τον δειξω
το μονο νησι που θα ηγαινε ο νταβαριτς θα ητανε στην κριμαια ..δεν ειναι νησι αλλα μοιαζει...αλλου δεν παει θελει χορτιτσα μαυρη κ καβλαντισμα 3ωσσοφωνο μεχρι πρωιας..σε ελλην νησι τι να κανει..κολυμπωντας θαφευγε.. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχω γραψει οτι η ζωη μου ειναι καλη και γαμαω κιολας,γι'αυτο δεν πολυβλεπω τι γραφετε  :hi:
το ξερουμε γι αυτο ρωταμε 1 γυρισες απο κρητη?η2.η βιλα σου εκαλη η γλυφαδα ειναι να παμε να περιμενουμε γι αυτογραφο? :kneel:
Υγ.μιτσος29 η δημητρης29 ειναι πιο σωστο? :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
συνάδελφε balkanexpress77, όσο σε διαβάζω, διαπιστώνω ότι έχεις ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο είχα κάπως παρεξηγήσει.
Σου ζητώ συγγνώμη αν σε κάποια φάση, εκεί που μιλούσες για κλώνους κλπ. είπα δυό κουβέντες παραπάνω.
Τώρα, αρχίζω να καταλαβαίνω καλύτερα το ύφος σου και το παιχνίδι που κάνεις. :hi:
νικακοι προμπλεμ..ετσι κι αλλιως  δεν ιδρωνει το αυτι μου..ζω σδω κ 8 χρονια οντερνετικα παρεα με πορδομεταναστη κι εχω σκληρηνει πολυ τυπε ποποφ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχω μια φωτο του που χαμογελαει και του λειπουν δυο δοντια  :grin:  :grin:  :grin:
τρια ..μαζι με το φρονιμητη  :tooth:
Ουτε ο μολντος στα νιατα του ετσι.. :grin:
Ο αλλος μοντελογοριλας καηκε στο σολαριουμ... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το επόμενο ΠΣΚ θα κατέβω μάλλον (ξανά) Κίεβο. Θα παρακαλούσα όποιον συναγωνιστή μπορεί να βοηθήσει για τριολέ (να μου πασάρει γκόμενες εννοώ όχι να συμμετέχει αυτός, το ξεκαθαρίζω  :grin: ).
εχεις 2χ250 διαθεσιμα ?παρε τον κμαν2 τηλ  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μπα που νασου βρει φωτο σου με μουρη και να τις ποσταρει καθημερινα....φαγωθηκες....θα ζητησω απο θειο -λιφτιγνγκ να μου στειλει μερικες να πασαρω Μητσου  :birdman:

αλλωστε μιουτ εχει φαει οχι μπαν  θα ανοιξει απο μονο του σε λιγες μερες
εχεις δικιο με τις φωτο το τονισα κ πριν ..ειπα φρη μιτσο29 αλλα να κοψει τις φωτο...σε αυτο συμφωνω τοχει παραγαμησει με σενα ειδικα..αυτα που λεει ομως .οχι για τον ιδιο.αλλα για τη φαση γενικα ανατ ευρωπη σε πολλα εχει δικιο...αυτο ειπα  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επιδρομή σήμερα Κίεβο για απόλυτο ξεπούτσιασμα..Εξι γκόμενες έρχονται από άλλες πόλεις και έχω και πέντε τοπικές.Να δούμε τι θα προλάβει πάλι να οργώσει ο βαλκανικός πούτσος.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Επιδρομή σήμερα Κίεβο για απόλυτο ξεπούτσιασμα..Εξι γκόμενες έρχονται από άλλες πόλεις και έχω και πέντε τοπικές.Να δούμε τι θα προλάβει πάλι να οργώσει ο βαλκανικός πούτσος.

την καλησπερα μου γιγαντα kman2

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Wie viel pro Stück?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:kneel: 6χ3  18 και 5χ2 10 25 γαμησια το γουικεντ ρισπεκτ βαλκανοπουτσε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom