Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
τωρα εθεσες την ερωτηση που δεν την εκανε ποτε κανενας.πως γαμαει 28 φορες τη μερα οκμαν ?τι παιρνει ?
Αυτα που λεει ο κμαν δεν ειναι τιποτα  :grin: εδω ελληνας 70αρης που μενει βουκουρεστι μας ειπε οτι σε ενα βραδυ εριξε 6 γαμησια ηταν παρθενα η γκομενα και το πρωι που ξυπνησαν τα σεντονια ηταν γεματα αιματα  :grin:  :grin:  :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
μιλησα με τον δημητρακη! Λοιπον ειναι ο μοναδικος που μενει στην Ρωσια και δινει σημαντικες και ακριβεις πληροφοριες!!! και του κανατε πουστια και τον αποκλεισατε απο το να γραφει!! εισαστε ολοι τερατα εδω και τον φοβαστε!!!  :vomit: Σας κανει σκονη καθε φορα και δεν σας αρεσει,ειδικα τον συνοχαρα που μισει τον Δημητρακη που γαμαει,ειναι πιο εμφανισημος και οχι τερας της φυσεως,εχει χρηματα και περναει καλα στην Ρωσια και οχι στον Ταυρο...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
μιλησα με τον δημητρακη! Λοιπον ειναι ο μοναδικος που μενει στην Ρωσια και δινει σημαντικες και ακριβεις πληροφοριες!!! και του κανατε πουστια και τον αποκλεισατε απο το να γραφει!! εισαστε ολοι τερατα εδω και τον φοβαστε!!!  :vomit: Σας κανει σκονη καθε φορα και δεν σας αρεσει,ειδικα τον συνοχαρα που μισει τον Δημητρακη που γαμαει,ειναι πιο εμφανισημος και οχι τερας της φυσεως,εχει χρηματα και περναει καλα στην Ρωσια και οχι στον Ταυρο...
Δεν νομίζω να τον ζηλεύει κάποιος,εμείς πεπόνια και κατσίκια δεν γαμάμαι  :2funny:  Πηγαινε από την αρχή του νήματος και βρες έστω και μια πληροφορία που έχει δώσει ο δημητράκης κλωνε. Ευτυχώς που τον μπανάραν και θα μπορούμε να διαβάσουμε κάτι σοβαρό. Να αγιάσει το χέρι του Αντισθένη  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
πούστηδες ο Δημητράκης θα ηχεί μέσα στα κεφάλια σας σαν σκληρό ναρκωτικό !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Μιλά πιο όμορφα. Δεν βρίσκεσαι στο μπουρδέλο που δουλευει η μάνα σου.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
εσένα γιατί δεν σε μπαναραν?που είσαι κλώνος του Σκυλοχάλια και είσαι εδώ μόνο για να βρίζεις τον Δημητρακη.Γιατι τρέμει το τέρας να δούμε τα χάλια του?και τρέμει τον Δημητρακη.Γιατι αποκάλυψε όλα τα ψέματα του που έλεγε ότι γαμάει φώτο μοντέλα ενώ παίρνει μόνο πρεζάκια και γύφτισες.
Κλώνος είμαι ότι θέλω κάνω  :2funny: σου υπαγορεύει ο γαμιάς σου τη να γράψης;  :2funny: Μην σπαμάρεις εδώ,αν έχεις να πεις κάτι για Ουκρανία αλλιώς τραβά στους ακαπότους καταδρομείς να γράφεις.  

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΣΚΥΛΟΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ, ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ!!!

ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΗ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
εσένα γιατί δεν σε μπαναραν?που είσαι κλώνος του Σκυλοχάλια και είσαι εδώ μόνο για να βρίζεις τον Δημητρακη.Γιατι τρέμει το τέρας να δούμε τα χάλια του?και τρέμει τον Δημητρακη.Γιατι αποκάλυψε όλα τα ψέματα του που έλεγε ότι γαμάει φώτο μοντέλα ενώ παίρνει μόνο πρεζάκια και γύφτισες.
καταρχας δεν εχω κλωνους
ενα το κρατουμενο
δευτερον
ηταν παρων οταν γαμαγα τι γαμαγα ποιες γαμαγα και με ποσο της γαμαγα;
εν παση περιπτωση δικαιωμα σου να λες οτι θες να πιστευεις οποιον θες...και να τρολαρεις οσο θες και για οποιον θες

δεν θα σε κοντραρω εσενα δεν κοντραρω συνγαυρους ας λενε και μια μαλακια παραπανω
που ξερεις ισως να εχουμε διαρκειας στην ιδια θυρα και να μου τα πεις απο κοντα τα παραπονα σου )

τωρα το κατα ποσο ειμαι εδω να βριζω ΕΓΩ τον δημητρακη; αντιθετως φιλε μου...εγω προσωπικα τον αγνωω και δεν δινω δεκαρα γι αυτον
ουτε τι κανει ουτε πως το κανει.....για διαβασε καλητερα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πούστηδες ο Δημητράκης θα ηχεί μέσα στα κεφάλια σας σαν σκληρό ναρκωτικό !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

• Like
Αντιδράσεις: 968

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αγγλικά μιλάγανε όλες οι γκόμενες που συνάντησα φίλε μου. Η 33άρα άπταιστα, όπως και η φοιτήτρια που δεν είχε χρόνο να ξαναβρεθούμε, λόγω δουλειάς. Ακόμη και η 40άρα μιλούσε πολύ καλά.

Κάτσε φίλε. Τα έχω παίξει ήδη από το γράψιμο. Δεν είμαι μαθημένος σαν εσάς  :cheesy: Πάω για μάσα. Αυριο πάλι  :grin:

ωραιος. μπραβο και στον συναθλητη σλαβιανι που βοηθησε το αγνωστο σε αυτον μελος. αυτο ειναι το πνευμα του συναθλητισμου οχι οι κομπλεξισμοι κ φαγωμαρες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Τρέχεις γιατί απέδειξε ότι είσαι πουστης με της φωτογραφίες με τα γλωσσοφιλα,με τους Πακιστανους και τους Αραπάδες
ρε εσύ βλακα το σπαμ αλλου οχι εδω,αντε τον πουλο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794787#msg6794787 date=1455492828]
ρε εσύ βλακα το σπαμ αλλου οχι εδω,αντε τον πουλο
[/quote]ρε <εγω> αστον να σπαμαρει δεν πειραζει..... με κολλημενη τυροπιτα θα ασχολησε....εχει δικιο εγω εσυ(εγω δηλαδη) και καμια 200αρια ακομα ειναι εγω

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
ρε <εγω> αστον να σπαμαρει δεν πειραζει..... με κολλημενη τυροπιτα θα ασχολησε....εχει δικιο εγω εσυ(εγω δηλαδη) και καμια 200αρια ακομα ειναι εγω
Κοίτα πόσα γιουσουφάκια έχει ο ανάπηρος, βάζω στοίχημα ότι εκτός από πεπόνια και κατσίκια έχει γαμήσει πολλά πουστράκια σαν αυτά που γράφουν τώρα 

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
μάλλον δεν έχετε καταλάβει με ποιον πάτε να τα βάλετε  :2funny:
Τώρα που το σκέφτομαι αρχίζω να τρέμω  :2funny: Τίναξε τον κώλο σου να φύγουν οι ακαποτοι  κρεμπίεδες και έλα μετά να τα πούμε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794752#msg6794752 date=1455491200]
Μιλά πιο όμορφα. Δεν βρίσκεσαι στο μπουρδέλο που δουλευει η μάνα σου.
[/quote]

:wanker:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Λεφτερια στον τσαρο!
Οι πυρφοροι κατεστρεψαν την χωρα!

Στο θεμα μας

Κιεβ θελει χρημα αλλιως μπαμπουσκα !
Εκει η γυναικα ανω των 30 θεωρειται ληγμενη ...στην ελλαδα βεβαια η ιδια θεωρειται θεα....!
Ομως  γιατι να ξοδευτει να  παει καποιος στον παραδεισο του μουνιου για να παρει μια 33 αρα;;;μετα γιατι να προσπαθει με μια 40αρα που μονο πακιστανος την πηδα;καλυτερα σπονσοραιζντ....
Τσαμπε νεαρο καλο μουνι κιεβ δυσκολα παιζει ,οποτε  η πλειοψηφια θα στραφει σε μιλφς ´η  κυριως εσκορτς !!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Μπούλη  ο Δημητράκης απέδειξε οτι το σύχαμα πηγαινει με Πακιστανους και Αράπηδες,και τον έκανε ρόμπα με τη φωτογραφία με τα γλωσσόφιλα με εναν πούστη.
Τα γλωσσόφιλα του δημητράκη τα είδες η σου ξεφεύγουν.  :think: Μήπως να ποστάρουμε πάλι τα κωλοδάχτυλα που του χωναν κάτι μαντραχαλάδες και τα φιλιά που του δίνουν  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794746#msg6794746 date=1455491001]
Δεν νομίζω να τον ζηλεύει κάποιος,εμείς πεπόνια και κατσίκια δεν γαμάμαι  :2funny:  Πηγαινε από την αρχή του νήματος και βρες έστω και μια πληροφορία που έχει δώσει ο δημητράκης κλωνε. Ευτυχώς που τον μπανάραν και θα μπορούμε να διαβάσουμε κάτι σοβαρό. Να αγιάσει το χέρι του Αντισθένη  :rockon:
[/quote]

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6794811#msg6794811 date=1455493757]
Τα γλωσσόφιλα του δημητράκη τα είδες η σου ξεφεύγουν.  :think: Μήπως να ποστάρουμε πάλι τα κωλοδάχτυλα που του χωναν κάτι μαντραχαλάδες και τα φιλιά που του δίνουν  :2funny:
[/quote]ρε φιλε πραγματικα.....αρχιζω και πιστευω οτι ειμαι εγω που γραφω....οκ εγω να ενοχλουμε με τον μητσαουα που μου εχει σκοτισει τα ουμπαλα....εσυ ρε ποιητη γιατι ετσι; σοβαρα τωρα....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
τι γινεται στην περιπτωση που καποιος θελει να ψαξει για call girls απο διαφορα σαιτ με καλες τιμες για συντροφια δυο ημερων με μια κοπελα. το πολυ πολυ να πληρωσει καποια παραπανω χρηματα απο οτι να παιξει παιχνιδι με τιντερ η μαμπα

αν πεις οτι σ' ενα call girl οτι θελεις παρεα για δυο μερες ενοειται και αφθονο σεξ οι τιμες ειναι διαπραγματευσημες δεν θα πληρωσεις δα και τοσα πολλα χρηματα. θα ειναι η κοπελα σου στο κιεβο για δυο μερες με αντιτημο χρηματικο γιατι να κατσεις να σπαταλησεις πολυ χρονο σε μπλα μπλα σε μαμπα και τιντερ σε κοπελες του ραφιου γι' αυτα τα κρατη οπως ουκρανια και ρωσια

η ερωτηση ηταν ρητορικη,  εγω πιστευω οτι με 300-400 δολαρια μαξιμουμ για τρεις μερες που θα δωσεις στην κοπελα και αλλα 200-250 δολαρια για ποτα, φαγητα και εξοδους εισαι κομπλε συν τα αεροπορικα και το διαμερισμα που δεν τα εβαλα γιατι οι τιμες αλλαζουν αν περιοδο
φιλε μου το μονο που θα βρεις σε καθαρα επαγγελματιες για να μπορεις να ριξεις τιμη (αν θα την ριξεις) ειναι σε ανεξαρτητες ελευθερας βοσκης πουτανες....το κατα ποσο εφικτο ειναι να βρεθουνε σε σαϊτ δυσκολο....κυριως αυτες δουλευουν ή σε σπιτια ή σε σαλον οργανωμενα
για Μοσχα που ρωτησες θα σου δωσω ενα σαϊτ εκει για κιεβο δεν ξερω...δεν εχω παρει τετοιες οποτε δεν μπορω να σου πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom