Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και πάρα πολυ ξύλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλεπω μια αντιζιλια προς τον αρχοντα διμητρακι?μεχρι και τον σλαβιανι ζηλευεις που γαμα στην ελλαδα ρωσιδια ενω εσυ στην ρωσια εχεις τα γατακια να σε γλειφουνε και να σε τσιμπουκωνουν χαχαχαχαχ.οραια η εμφανιση σου που εβαλε ο προηγουμενος πανω που εισαι ντυμενος σαν ζεπρα.στην ντισκο πηγες η στο τσιρκο να κανεις τον θυριοδαμαστη χχαχαχαχαχαχ

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
βλεπω μια αντιζιλια προς τον αρχοντα διμητρακι?μεχρι και τον σλαβιανι ζηλευεις που γαμα στην ελλαδα ρωσιδια ενω εσυ στην ρωσια εχεις τα γατακια να σε γλειφουνε και να σε τσιμπουκωνουν χαχαχαχαχ.οραια η εμφανιση σου που εβαλε ο προηγουμενος πανω που εισαι ντυμενος σαν ζεπρα.στην ντισκο πηγες η στο τσιρκο να κανεις τον θυριοδαμαστη χχαχαχαχαχαχ

απαιχτος εγραψες φιλε και λιγα ειπες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορα οτι αυτα γινονται στον υπνο του  :2funny:Και Οδησσό πρεζακια και γυφτακια γαμαγε και τα πληρωνε χρυσά :2funny:Τον ψευτη οπως ειδες στο Σκά'ι'π τον βρηκα ποιος ειναι γ'αυτο και κρυφτηκε  :2funny:σύντομα θ'αρχίσει το μαρτύριο του  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θα κανονισεις απο πριν  ιντερνετικες σεμιπουτανες ;Πόσο μαλλί  να κουβαλάει όποιος ερθει;

Θα κουβαλήσω ένα χιλιάρικο για μία μέρα.Θα έρθουν και δύο γκόμενες από την επαρχία για πούτσους και ένα ακόμα FFF.Να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες γιατί παίζουν και οι γκόμενες Κιέβου.
Αυτή τη φορά δε θα πάρω σεμιπρος μόνο σπονσορέτς.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
να δωσω και εγω δυο σαιτ με κοπελες που εχουν καλες τιμες  relaxkiev.com/eng/   και   sexbombua.com/en/models/  και γενικα  παιξτε και με μαμπα εχει πολυ πραμα
Αμα θα ερθουν αυτες απο τις φωτο που εχουν τα εν λογω site σφυρα μου κλεφτικα

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Αμα θα ερθουν αυτες απο τις φωτο που εχουν τα εν λογω site σφυρα μου κλεφτικα

κανεις λαθος φιλαρακι ερχονται κανονικα το θεμα ειναι πως θα συνενοηθεις δια τηλεφωνου για να τις φερεις στο χωρο σου πρεπει να ξερεις λιγα ρωσικα η να σου κανει καποιος αλλος το μεταφραστη

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
κανεις λαθος φιλαρακι ερχονται κανονικα το θεμα ειναι πως θα συνενοηθεις δια τηλεφωνου για να τις φερεις στο χωρο σου πρεπει να ξερεις λιγα ρωσικα η να σου κανει καποιος αλλος το μεταφραστη

Εννοεί οτι οι φωτογραφίες είναι  μουφα.τα ρωσικα σ αυτες τις περιπτώσεις  μπορει να είναι και εναντίον  αν τα ξερεις αρκετα καλα.αυτες θελουν αγγλικα ,να ξερουν οτι είσαι σεξοτουριστας.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Θα κουβαλήσω ένα χιλιάρικο για μία μέρα.Θα έρθουν και δύο γκόμενες από την επαρχία για πούτσους και ένα ακόμα FFF.Να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες γιατί παίζουν και οι γκόμενες Κιέβου.
Αυτή τη φορά δε θα πάρω σεμιπρος μόνο σπονσορέτς.
εννοω αυτες που θα κλείσεις θα τις πασαρεις και σε οσους έρθουν;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Στεφαν αλλαξοπιστησες !!???? :2funny: :2funny:

Δεν σε αναγνωριζω !! :2funny:

Χρειαζεσαι επειγοντως μια "ειδικη αγωγη" σε insomnia, lk metro και soi buakao !!! :2funny:

Πλακα κανω !! Και εγω στην Αθηνα με ρωσακι ειμαι !!
:rockon: :rockon:
πως λεει ο αλλος ο ραπερας
''μαρεσει ρε παιδι μου να τα ανακατευω ολα...''

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Καλα κανατε και αλλαξοπιστησατε,καιρος ηταν  :grin:
Παντως μην μπερδευεται τις ρωσσοφωνες με τις ρωσσιδες,απο τις τελευταιες να δουλευουν σε καφε και τετοια στην Ελλαδα υπαρχουν πλεον ελαχιστες.
Και στην Παταγια russian sexy girls γραφουν απο εξω αλλα αυτες που δουλευουν μεσα ουκρανομολδαβες ειναι οι περισσοτερες  :grin:  :grin:  :cheesy:
μακαρι να ηταν ουκρανομολδαβες , ορκ και γκολουμ ειναι που γουσταρουν τα πακια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Με τη διαφορα οτι αυτα γινονται στον υπνο του  :2funny:Και Οδησσό πρεζακια και γυφτακια γαμαγε και τα πληρωνε χρυσά :2funny:Τον ψευτη οπως ειδες στο Σκά'ι'π τον βρηκα ποιος ειναι γ'αυτο και κρυφτηκε  :2funny:σύντομα θ'αρχίσει το μαρτύριο του  :2funny:
δηλαδη να το εκλαβουμε οτι εκβιαζεις κοσμο παλι;
για να σε δουμε ποσο μαγκας εισαι που παραδεχεσε δημοσια εκβιασμο  :2funny:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να υπενθυμισω σε ολους τους ηλεκτρονικα αλληλογρονθοκοπουμενους φιλους και στη πανδαισια των κλωνων τους δυο βασικα πραγματα.

Πρωτον. Εδω μεσα μπαινουμε για λογους πληροφορησης η πλακας. Και η διαμαχη τους δεν δινει τιποτα απο τα δυο. Σε καποια φαση γινεται απλα ανιαρη και ανουσια. Απλα δεν μας ενδιαφερει ποιος την εχει πιο μακρια.

Δευτερον και κυριωτερον.Η μαγκια στο internet εχει τοση αξια οση τα λεφτα στο monopoly.

Αν καταλαβατε εχει καλως.

Αν οχι συγνωμη για την ενοχληση και συνεχιστε !!

Γροθιά στο στομάχι των διαδυκτιακών φονιάδων    :effemine:  ...    :S

:rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Να υπενθυμισω σε ολους τους ηλεκτρονικα αλληλογρονθοκοπουμενους φιλους και στη πανδαισια των κλωνων τους δυο βασικα πραγματα.

Πρωτον. Εδω μεσα μπαινουμε για λογους πληροφορησης η πλακας. Και η διαμαχη τους δεν δινει τιποτα απο τα δυο. Σε καποια φαση γινεται απλα ανιαρη και ανουσια. Απλα δεν μας ενδιαφερει ποιος την εχει πιο μακρια.

Δευτερον και κυριωτερον.Η μαγκια στο internet εχει τοση αξια οση τα λεφτα στο monopoly.

:thumbsup:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36

σωστος

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.252
Πόντοι
17.085
Εμφανησιακά είμαι χάλια,ειμαι καραφλός.Ενω εσυ εισαι κούκλος και μαλλιάς  :2funny: :2funny: :2funny:
  Χτες πηρες τα χάπια σου και έπεσες για υπνο  :2funny: περίεργο αλλα ολοι οι κλώνοι σωπάσανε μαζί  χτες :think:
  Και τώρα όλοι μαζι γράφουνε  :think:
Σου έχω πει πολλές φορές να μην ξαναβάλεις φωτός κανενός μέλους. Ούτε σβησμένες φάτσες ούτε τίποτα. Mute λοιπόν προς το παρόν και βλέπουμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδη να το εκλαβουμε οτι εκβιαζεις κοσμο παλι;
για να σε δουμε ποσο μαγκας εισαι που παραδεχεσε δημοσια εκβιασμο  :2funny:

γιατι εκτιθεστε συνεχεια με τετοιες δηλωσεις? ειναι γνωστο οτι ο μητσος ειναι τρελαμενος και δεν χαμπαριαζει και δεν ακουει κανεναν. οι κουφιες απειλες περισσευουν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
δυο λογια ,μονο,δυστυχως για το β χδειμερινο πειραμα....
απλα ΜΗΝ πατε ουκρανια πριν τον απριλιο ....εκανα πειραμα 5νθημερο με αλλη προσεγγιση αυτη τη φορα,σε χερσον κ νικολαεβ,περιοχες οπου το μουνι αφθονει γενικα κι ο κοσμος ειναι φιλικος στους ξενους γενικα
δεν πλησιαζονται χειμωνα οι ωραιες πιτσιρικες,δεν μπορεις να τις βρεις δεξω..τα στεκια ειναι αδεια,μονο βραδυ παρασκευη κ σαβατου εχει κοσμο,αλλα δεν μπορεςι σαββατο να γνωρισεις καποια μες στον πανζουρλισμο της νντισκο,ειναι μικρες οι πιθανοτητες,ερχονται πολλες μαζι,τρεχουν δεξια αριστερα γιατι ειναι πολυχωροι τα κλαμπ κλπ κλπ
οι ντισκο στις πολεις αυτες μουχαν δωσει πολλερς γνωριμιρς κ γκολ τα καλοκαιρια καθημερινς ομως αυστηρα
επισης οι πεζοδρομοι που ηταν γεματοι μπουτια κ βλεματα ειναι τωρα η αδειοι η περνανε κατι με παλτα σαν μπουρκες ντεβουδκες κ γριες.. :grin:
ιντερνετ δεν τρεχει καστανο
οι καλες απαντανε μια στις δεκα,μετα αρχιζει ενα ατελειωτο μπλασ μπλα τι θες κ γιατι εγω ,κι εγω δεν ειμαι πουτανα κλπ κλπ
βεβαια πολυ μετριες γκομενες σκ ειδικα 28 κ ανω ειναι δεκτικες αλλα κ δεν ερχονται με την μια,ολο κατιμ ζαφτρα κ ποτομ κ δεν ξερω τι,τοκνα το πειραμα ιντερνετικα,λεω παμε τωρα η ελατε εδω κλπ...μια δυο πολυ μετριες ανταποκρινονταν,φυσικα δεν το συνεχισα κ γιατι δεν μ αρεσαν ουτε σαν στυλ ουτε σαν γυναικες γενικογτερα ...τετοιες εχει κ στην ελλαδα..βεβαια μην υπερβαλλω κανα γκολ καλουτσικο μπορει να μπει στις τοσες εργατωρες τσατ κ στρητ φαιτ....
απο την αλλη αν μπεις αμεσως με χρημα ,η δεν ξαναπαντανε η λενε δεν ειμαι προστιτουτκα-αλλα δωρα αιφον θελουνε η παπουτσια των 200ε,αλλα χωρις γαμησι..-η ζητανε αντι για τα συνηθη 500-800χριβνια ,οτι τους κατεβει,,μια χτες,εσπαγα πλακα μου ειπε 4500χριβνια ,150ε αας πουμε,για μια φορα η μια ωρα....γελασα με την ψυχη μου,μαλλομ περασε ο κμαν απο εδω η διαωαζουν το θρεντ  :grin:
η ισια δουλευει σε μαγαζι για 2000 το μηνα,,,
αυτα συμβαινουν οχι γιατι χαλασε το μερος ,απλα δεν εχει στην γυρα γκοεμνες κ ειναι 100 φορες κατω το τσανς  απο αμοιξη κ καλοκαιρι
τα σποτ απο 15 μενουν 2 κ αδεια κι αυτα σχετικα,
επισης απουσιαζουν πισινες κλπ οπου κ καμακι παιζει κ την ωρα σου περνας ευχαριστα κι ειναι κι ενα δελεαρ για ενα ραντεβου καθοσον ακριβουτσικες γι αυτες
με λιγα λογια
ο υπερμαχος της Ν Ουκρανιας,ο τελευταιος παραδεθισος με μουναρες ακομα λεει μην πατε απο σεπτεμβρη εως απριλη θα παρετε τα τετοια μου.

.εκτος αν πατε κιεβο κ πληρωνετε τον κουκο αιδονι για να λεμ,ε γαμησα στην ουκρανια... :grin:
ουτια. :grin:
αυτα λαβετε υποψην οτι μιλαω κ αρκετα επικοινωνιακα ρωσσικα
μονο με αγγλικα μην πατε ουτε καλοκαιρι σε επαρχια..μονο οδησο κιεβο κ με το πορτοφολι ετοιμο για ολα με τις αγγλοφωνες αλλιως πατε για σολο διανυκτερευσεις...
φυσικα το βαλιου φορ μονευ στην περιπτωση αυτη ειναι χειροτερο κι απο ελλαδα αν μιλησουμε για καποια 6αρια αντε 7αρια ,πιο καλες δεν θα βρειτε...σε τετοια φαση τα ιδια -χαλια-προσφερει κ τοι κισναου δεν χρειαζεται να τρεχεται κιεβα  ;)
διαφωνω οριζοντια καθετα και διαγωνια μαζι σου...απλα δεν εχεις την υπομονη μαλλον....η καλητερη εποχη ειναι χειμωνα ηταν ακομα και στις καλες εποχες στην γριβνα των 10 _αλλα του δολλαριου στο 1.40)
τι να πω....κατι λαθος εκανες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Το καμάκι το χειμώνα στο δρόμο είναι άκυρο λόγω του ψωλόκρυου.Τα κλαμπ όμως δουλεύουν φουλ.Το ίντερνετ είναι παντός καιρού.Τώρα πάω να πουτσώσω καμιά δεκαριά αλλά δεδομένου οτι θα μείνω μόνο μία μέρα μάλλον θα περιοριστώ στις έξι.
Η Balkancockchurch διευρύνεται συνεχώς με νέα μέλη συνεχώς θυσιάζουμε σε ουκρανικούς κώλους.
οταν λες θα γαμησεις 6 σε μια μερα εννοεις θα χυσεις 6 φορες;;;;;

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
μιλαω με fidel και ενα λευκορωσιδακι στο skype εβαλα συνομιλια...εχει πεσει τρελο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom