δυο λογια ,μονο,δυστυχως για το β χδειμερινο πειραμα....
απλα ΜΗΝ πατε ουκρανια πριν τον απριλιο ....εκανα πειραμα 5νθημερο με αλλη προσεγγιση αυτη τη φορα,σε χερσον κ νικολαεβ,περιοχες οπου το μουνι αφθονει γενικα κι ο κοσμος ειναι φιλικος στους ξενους γενικα
δεν πλησιαζονται χειμωνα οι ωραιες πιτσιρικες,δεν μπορεις να τις βρεις δεξω..τα στεκια ειναι αδεια,μονο βραδυ παρασκευη κ σαβατου εχει κοσμο,αλλα δεν μπορεςι σαββατο να γνωρισεις καποια μες στον πανζουρλισμο της νντισκο,ειναι μικρες οι πιθανοτητες,ερχονται πολλες μαζι,τρεχουν δεξια αριστερα γιατι ειναι πολυχωροι τα κλαμπ κλπ κλπ
οι ντισκο στις πολεις αυτες μουχαν δωσει πολλερς γνωριμιρς κ γκολ τα καλοκαιρια καθημερινς ομως αυστηρα
επισης οι πεζοδρομοι που ηταν γεματοι μπουτια κ βλεματα ειναι τωρα η αδειοι η περνανε κατι με παλτα σαν μπουρκες ντεβουδκες κ γριες..
ιντερνετ δεν τρεχει καστανο
οι καλες απαντανε μια στις δεκα,μετα αρχιζει ενα ατελειωτο μπλασ μπλα τι θες κ γιατι εγω ,κι εγω δεν ειμαι πουτανα κλπ κλπ
βεβαια πολυ μετριες γκομενες σκ ειδικα 28 κ ανω ειναι δεκτικες αλλα κ δεν ερχονται με την μια,ολο κατιμ ζαφτρα κ ποτομ κ δεν ξερω τι,τοκνα το πειραμα ιντερνετικα,λεω παμε τωρα η ελατε εδω κλπ...μια δυο πολυ μετριες ανταποκρινονταν,φυσικα δεν το συνεχισα κ γιατι δεν μ αρεσαν ουτε σαν στυλ ουτε σαν γυναικες γενικογτερα ...τετοιες εχει κ στην ελλαδα..βεβαια μην υπερβαλλω κανα γκολ καλουτσικο μπορει να μπει στις τοσες εργατωρες τσατ κ στρητ φαιτ....
απο την αλλη αν μπεις αμεσως με χρημα ,η δεν ξαναπαντανε η λενε δεν ειμαι προστιτουτκα-αλλα δωρα αιφον θελουνε η παπουτσια των 200ε,αλλα χωρις γαμησι..-η ζητανε αντι για τα συνηθη 500-800χριβνια ,οτι τους κατεβει,,μια χτες,εσπαγα πλακα μου ειπε 4500χριβνια ,150ε αας πουμε,για μια φορα η μια ωρα....γελασα με την ψυχη μου,μαλλομ περασε ο κμαν απο εδω η διαωαζουν το θρεντ
η ισια δουλευει σε μαγαζι για 2000 το μηνα,,,
αυτα συμβαινουν οχι γιατι χαλασε το μερος ,απλα δεν εχει στην γυρα γκοεμνες κ ειναι 100 φορες κατω το τσανς απο αμοιξη κ καλοκαιρι
τα σποτ απο 15 μενουν 2 κ αδεια κι αυτα σχετικα,
επισης απουσιαζουν πισινες κλπ οπου κ καμακι παιζει κ την ωρα σου περνας ευχαριστα κι ειναι κι ενα δελεαρ για ενα ραντεβου καθοσον ακριβουτσικες γι αυτες
με λιγα λογια
ο υπερμαχος της Ν Ουκρανιας,ο τελευταιος παραδεθισος με μουναρες ακομα λεει μην πατε απο σεπτεμβρη εως απριλη θα παρετε τα τετοια μου.
.εκτος αν πατε κιεβο κ πληρωνετε τον κουκο αιδονι για να λεμ,ε γαμησα στην ουκρανια...
ουτια.
αυτα λαβετε υποψην οτι μιλαω κ αρκετα επικοινωνιακα ρωσσικα
μονο με αγγλικα μην πατε ουτε καλοκαιρι σε επαρχια..μονο οδησο κιεβο κ με το πορτοφολι ετοιμο για ολα με τις αγγλοφωνες αλλιως πατε για σολο διανυκτερευσεις...
φυσικα το βαλιου φορ μονευ στην περιπτωση αυτη ειναι χειροτερο κι απο ελλαδα αν μιλησουμε για καποια 6αρια αντε 7αρια ,πιο καλες δεν θα βρειτε...σε τετοια φαση τα ιδια -χαλια-προσφερει κ τοι κισναου δεν χρειαζεται να τρεχεται κιεβα ;)