και πως μιλαω? πεταχτηκες χωρις να σου μιλησωπροσεχε πως μιλας κι εσυ ψυχοπαθη... ειδα κι εσενα φωτογραφιες σου... σε σχεση με τους αλλους καλυτερος εισαι... Αν και παλι εκδηλωνεις μια ψυχοπαθεια με κατι φωτογραφιες σου... Μεχρι τωρα εναν νορμαλ ανδρα δεν εχω δει εδω μεσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ναι ετσι μαρεσουν οι προγονοι του ανθρωπου τις προτιμω απο τα σοβιετικα τρακτερ με φωνη γριπιασμενου νταλικερη με τη φοβερη συζητηση ουραιο αγκορι κερασει πουτο κανου πιπα
τις εχω δοκιμασει κιαυτες για πολυ καιρο δε χρειαζοταν καν να ντυθω επερνα τηλεφωνακι και ερχοταν ντελιβερι οπου και να ειμουν ...και τωρα το ιδιο ισχυει οπου θες οπως θες οτι ωρα θες αρκει να σκασεις το παραδακι και μαγαπουσε τρελα για ενα 2ωρο
η χωρα μενδιαφερει γιατι δεν εχω παει
Nα αγιασει ο στομας σου αδερφε
Nα αγιασει ο στομας σου αδερφε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μολδαβία μην πας καλητερα ετσι οπως τα γράφεις είναι αν πας λιγακι εξω απο το Κισινιώφ θα νομισεις οτι γυρισες στην εποχη του Νεάντερταλναι ετσι μαρεσουν οι προγονοι του ανθρωπου τις προτιμω απο τα σοβιετικα τρακτερ με φωνη γριπιασμενου νταλικερη με τη φοβερη συζητηση ουραιο αγκορι κερασει πουτο κανου πιπα
τις εχω δοκιμασει κιαυτες για πολυ καιρο δε χρειαζοταν καν να ντυθω επερνα τηλεφωνακι και ερχοταν ντελιβερι οπου και να ειμουν ...και τωρα το ιδιο ισχυει οπου θες οπως θες οτι ωρα θες αρκει να σκασεις το παραδακι και μαγαπουσε τρελα για ενα 2ωρο
η χωρα μενδιαφερει γιατι δεν εχω παει
thrassos1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι οπως και για την Οδησσό που μας λεγατε οτι γαμάτε μουνάρες και τελικά είδαμε τι γαμάγατε
Το Σύχαμα ειναι συνέχεια στο σά'ι'τ,πότε προλαβαινει να ειναι με τη Μοσχοβίτισα της φαντασιας του και να πηγαινει αι στριπτιτζάδικο
Μη γράφεις έτσι για θα νομίσουν ότι είσαι κλώνος του Σκυλοχάλια
Τελικά ο Σκυλοχάλιας ειναι ακομα πιο ασχημος και απο τον Κουασιμόδο
Δεν υπάρχει ανθρωπος που να σέβεται τον εαυτό του και να δέχεται το τέρας για άνθρωπο αν οπως λες δεν ειναι κλώνος εμφανησιακά πρέπει να μην βλέπεται για να δέχεται το τέρας αλλιως θα επρεπε να .Οποτε ή ειναι ενας κακάσχημος ή το πιθανότερο κλώνος του τέρατος .
Εσυ και να ηθελες δεν μπορεις να μιλησεις γιατι θα σε απολυσει και παλι θα γυριζεις αφραγκος στις λα'ι'κές ψαχνοντας για φα'ι'
Ειναι δυνατον να μιλας εσυ το τερας της φυσης και να κριτικαρεις τον κοσμο;;
εχεις δει ρε την φατσα σου πως εισαι ;;;;;;;;
Σαν την αγελαδα που γελα και εχεις αποψη εσυ;;;;;;;;;
ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
thrassos1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι είμαι χοντρός και χάλια δεν εχω το πανέμορφο γυμνασμένο σώμα σου
οπτικα εισαι κοντος -φαλακρος- και φατσα ηλιθιου
το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οτι εισαι σκατας κακιασμενη πουτανιτσα
σαν ανθρωπος εισαι κατακαθι μηδενικο...........
ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΥΓ ¨του χοντρου χωστου τα χαχχαχααααααααααααααααα
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τελικά είσαι μαζοχιστής σου αρέσει να σε κάνουν σκόνη και να σε ρεζιλεύουν και μετά να βγαινεις και να κλαίγεσε
thrassos1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικά είσαι μαζοχιστής σου αρέσει να σε κάνουν σκόνη και να σε ρεζιλεύουν και μετά να βγαινεις και να κλαίγεσε
Σουργελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
του χοντρου χωστου τα δεν εχει ενδειαφερον .....
ενω εσυ εισαι αξιος θαυμασμου................
Συνημμένα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Παράθεση από: nukteros στις χθες στις 23:56
Συναγωνιστή για τον Popof βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν είναι κλώνος κανενός.
Το ύφος και το στυλ της γραφής του δείχνουν άτομο μορφωμένο και άλλου επιπέδου που σπάνια συναντάς στο bourdela.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν υπάρχει ανθρωπος που να σέβεται τον εαυτό του και να δέχεται το τέρας για άνθρωπο αν οπως λες δεν ειναι κλώνος εμφανησιακά πρέπει να μην βλέπεται για να δέχεται το τέρας αλλιως θα επρεπε να .Οποτε ή ειναι ενας κακάσχημος ή το πιθανότερο κλώνος του τέρατος .
Εσυ και να ηθελες δεν μπορεις να μιλησεις γιατι θα σε απολυσει και παλι θα γυριζεις αφραγκος στις λα'ι'κές ψαχνοντας για φα'ι'
Οφείλω ξανά να παραδεχτώ, ότι ο άνθρωπος πίσω από τον Popov, είναι κλώνος του dimitrakis29, ο οποίος ως Δημητράκης Πορνομετανάστης,
περνάει/περνάω που και που, κρίσης ταυτότητας και συνείδησης. Γι' αυτό και ξυπνούν μέσα μου/του τα σαδομαζοχιστικά ένστικτα
και αυτοτιμωρούμαι, λέγοντας στον εαυτό μου (ως Popov) τις σκληρές αλήθειες που δεν θα ήθελα να ακούσω (ως Δημητράκης).
Το παθαίνω συχνά αυτό, και κάποιοι φίλοι μου είπαν να πάω σε γιατρό μήπως και έχω διαταραγμένη προσωπικότητα,αλλά τους λέω/λέμε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, διότι απλούστατα, δεν υπάρχει προσωπικότητα, παρά μόνο περσόνες και κλώνοι. Εγώ (δηλαδή ο Δημητράκης) τους απαντώ, ότι είμαι απολύτως καλά και για όλα φταίει τελικά, εκείνος ο άλλος (δηλαδή ο Popov).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλα αυτες της βλακείες για να της γράψεις της σκέφτηκες πολυ?Οφείλω ξανά να παραδεχτώ, ότι ο άνθρωπος πίσω από τον Popov, είναι κλώνος του dimitrakis29, ο οποίος ως Δημητράκης Πορνομετανάστης,
περνάει/περνάω που και που, κρίσης ταυτότητας και συνείδησης. Γι' αυτό και ξυπνούν μέσα μου/του τα σαδομαζοχιστικά ένστικτα
και αυτοτιμωρούμαι, λέγοντας στον εαυτό μου (ως Popov) τις σκληρές αλήθειες που δεν θα ήθελα να ακούσω (ως Δημητράκης).
Το παθαίνω συχνά αυτό, και κάποιοι φίλοι μου είπαν να πάω σε γιατρό μήπως και έχω διαταραγμένη προσωπικότητα,αλλά τους λέω/λέμε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, διότι απλούστατα, δεν υπάρχει προσωπικότητα, παρά μόνο περσόνες και κλώνοι. Εγώ (δηλαδή ο Δημητράκης) τους απαντώ, ότι είμαι απολύτως καλά και για όλα φταίει τελικά, εκείνος ο άλλος (δηλαδή ο Popov).
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κουασιμοδου
εισαι οκ?
ΕΓΡΑΨΕΣ...
με τις ουκρανες κατι εχεις μπλεξεθ..μαλλον γεωργιανες η κανα χωριο μες στην σιβηρια μπαροβιες ειχες που δηλωσαν ειμε κι εγκω απο ρουσια...
Αν πας πχ ονικολσεφ η οντεσα θα δεις τισο χαριτωμενα πλασματα με φωνη σαν τιτθβισμα που θα πεις τι μαλ..ιες ελεγα.... ;)
Αλομα κ κισινιοφ που ειναι 2 κατηγοριες κατω εχει παααρα πολλες χαριτωμενες κ με λεπτες φωνες που ζητας...ακολουθα νεο.λιφτινγκ θειο τασο μια φορα κ μετα θα πεις.συγνωμη ειχα μπερδεψει τις μπαροβιες απο γεωργια κ γκρουζια κλπ με τα ουκρανομωρα ..
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γεια σου ρε μιτσο σωμα !!!Ναι είμαι χοντρός και χάλια δεν εχω το πανέμορφο γυμνασμένο σώμα σου
xaxaxaxaxaxaΜολδαβία μην πας καλητερα ετσι οπως τα γράφεις είναι αν πας λιγακι εξω απο το Κισινιώφ θα νομισεις οτι γυρισες στην εποχη του Νεάντερταλ
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ναι πολυ υποαναπτυξη αλλα πεστου πτι αυτα που λεει για φωνη φορτηγατζη κλπ μαλλον κατι εχει μπλεξει..ουκρανια καμμια περιοχη εκτος ισως λιγο το ντανμπας δεν μιλαν βαρια οι γυναικες..ρωσδια δεν ξερω..αυτα που λεει μου θυμιζουν γεωργιανες ...Μολδαβία μην πας καλητερα ετσι οπως τα γράφεις είναι αν πας λιγακι εξω απο το Κισινιώφ θα νομισεις οτι γυρισες στην εποχη του Νεάντερταλ
εχει και καλες οκ το δεχομαι το εχω ξαναπει , τελευταια γνωρισα ενα πολυ καλο ρωσακι που δουλευει στο καφε που συχναζω
ΕΓΡΑΨΕΣ...
με τις ουκρανες κατι εχεις μπλεξεθ..μαλλον γεωργιανες η κανα χωριο μες στην σιβηρια μπαροβιες ειχες που δηλωσαν ειμε κι εγκω απο ρουσια...
Αν πας πχ ονικολσεφ η οντεσα θα δεις τισο χαριτωμενα πλασματα με φωνη σαν τιτθβισμα που θα πεις τι μαλ..ιες ελεγα.... ;)
Αλομα κ κισινιοφ που ειναι 2 κατηγοριες κατω εχει παααρα πολλες χαριτωμενες κ με λεπτες φωνες που ζητας...ακολουθα νεο.λιφτινγκ θειο τασο μια φορα κ μετα θα πεις.συγνωμη ειχα μπερδεψει τις μπαροβιες απο γεωργια κ γκρουζια κλπ με τα ουκρανομωρα ..
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οχι εχει καλες...μονο τετοια ειναι τα μικρα εως 24...τωρα 40αρες κ βαλε.δεν εχω ασχοληθει ουτε προσεχω ποτε μουεχει και καλες οκ το δεχομαι το εχω ξαναπει , τελευταια γνωρισα ενα πολυ καλο ρωσακι που δουλευει στο καφε που συχναζω
Στεφαν πιασε τα ρωσσιδια κι ασε τα μσιμουδια..θειος τασος ο ληφτινγκ ειπε οτι μετρας εμφανησιακα.οποτε κανε βουτια στο ανατ μετωπο οσονακομα ειναι μαντρωμενες ....μετα κλαφτα χαραλαμπε θα γινει τουμανια..ενας στους χιλιους κι αν...κερδιζει... :o
θα πονταρουμε και εκειοχι εχει καλες...μονο τετοια ειναι τα μικρα εως 24...τωρα 40αρες κ βαλε.δεν εχω ασχοληθει ουτε προσεχω ποτε μου
Στεφαν πιασε τα ρωσσιδια κι ασε τα μσιμουδια..θειος τασος ο ληφτινγκ ειπε οτι μετρας εμφανησιακα.οποτε κανε βουτια στο ανατ μετωπο οσονακομα ειναι μαντρωμενες ....μετα κλαφτα χαραλαμπε θα γινει τουμανια..ενας στους χιλιους κι αν...κερδιζει... :o
Ετσι ακριβωςοχι εχει καλες...μονο τετοια ειναι τα μικρα εως 24...τωρα 40αρες κ βαλε.δεν εχω ασχοληθει ουτε προσεχω ποτε μου
Στεφαν πιασε τα ρωσσιδια κι ασε τα μσιμουδια..θειος τασος ο ληφτινγκ ειπε οτι μετρας εμφανησιακα.οποτε κανε βουτια στο ανατ μετωπο οσονακομα ειναι μαντρωμενες ....μετα κλαφτα χαραλαμπε θα γινει τουμανια..ενας στους χιλιους κι αν.
Πες πες με το ληφτινγκ ρε μαλ... θα το πιστεψω και εγω σιγα σιγα
Οποιος εχει πηδηξει ωραιες γκομενες στη ζωη του αυτο αντικατροπτιζεται στο προσωπο του
Αντε αυριο καφε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις