ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι εμφανιση εχεις?οτι ναναι....καλα
μαλλον εχεις προβλημα αυτοεπιβεβαιωσης
με ξερεις? τι εμφανηση εχω
η με νοιαζει αν αρεσω σε σενα?
η αναφερα το τι εκανα εγω
αντε γεια
τι εμφανιση εχεις?οτι ναναι....καλα
μαλλον εχεις προβλημα αυτοεπιβεβαιωσης
με ξερεις? τι εμφανηση εχω
η με νοιαζει αν αρεσω σε σενα?
η αναφερα το τι εκανα εγω
αντε γεια
διμητρακι τους πηγες ροσι.απο οτι θυμαμε δεν πληρωσα εκεινη την νυχτα που πηγα εκει,αδειο ηταν.κανεις οπως εκαναν πριν χρονια ουκρανοι που εφερναν γκομενες και εφευγαν.δεν εφυγες γιατι σνομπαρεις της γκομενες,μην ξεχνας οτι την νατασα που εβαλες φωτο και κοροιδευεις τρελαθηκες με το ζορι να την γαμησεις και οτι γουσταρει τριο χαχαχαχα.ο λογος που φευγεις και αφηνεις της γκομενες στους αλλους ειναι γιατι ξερεις ειναι βιζιτες και θα ζυτησουν λεφτα η θα σου αρχισουν κερασματα.στην πετρουπολη ολες επιναν μπυρα ενα ευρο,οταν κερνουσα ηθελαν κοκτειλ 16 ευρο.αν εβρισκες καμια γκομενα οπως αυτες που κυκλοφωρα ο σαλονικιος,η σαν την μικρη που πηγαμε να φαμε οχτωβρη και σου ανοιξουν μια σαμπανια 200 ευρο παει το στατους σου.αν σου ζητησουν και δευτερη θα τρεχεις να κρυφτεις.αστα αυτα οτι σνομπαρεις της γκομενες χαχαχαχαχ,πεστα αλλου.παραξενευτηκα που πηρες οδυσσο αυτην την χοντρελα με κυταριτισα,την αλλη που εκανες γλειφωμουνι 3 ωρες απο φωτο ειδα αλλα 36-38 φενωταν,οχι κατι σπουδαιο.εσυ ξερεις τα κολπα για αυτο φευγεις και αφηνεις τους αλλους με τισ γκομενες.ξερεις δεν θα φανε και θα ακριβοπληρωσουν το καμακι χαχαχαχ.εγω δεν ειδα σκυλο να δινει κρεας σε αλλον,αλλα μονο να θελει και τα κοματια των αλλων χαχαχαχα,χαιρετησματα στον μπουλη.τι λες μπουλη καλο το ποιημα ?χαχαχαχαχΟ Στέφανος σκεφτεται με τον Ελληνικό τρόπο που για να εντυποσιάσεις τη γκόμενα πρέπει να πετάς λεφτά ας είναι και δανεικά .Εδω οι γκομενες αν πετάς λεφτα σε σε θεωρουνε γελοίο.Προσπαθουνε να δουνε το στάτους σου τα κοιτάνε όλα και βγάζουν συμπέρασμα.
Ο καινουργιος κλώνος μπορεί να είναι και του RED επειδη τον ρεζίλεψα και εγραψα για την κατάντια του ή ο ψεύτης αν δεν ειναι ο Σκυλοχάλιας που ειναι το πιθανότερο να ειναι
διμητρακι πως σε ξερουνε στην ντισκο?σαν τον τυπο που κοιταζει γυρω γυρο στην μεση της πιστας χαχαχαχαχ.θα νομιζουν εισαι ο σεριφης της πολης στο ελ πετριτο με την στολη του καουμποι χαχαχαχαχειμαι πολυ φορμα σημερα χαχαχαχαχ.ο ρολογας που χαθηκε?Ναι ετσι ειναι κριμα που πρεπει να παω ντίσκο,ηθελα να ξεφτιλίσω παλι το σύχαμα να το κάνω σκόνη να φωναζει παλι οτι θα κανει μυνησεις και μετα να φυγει απο το σά'ι'τ και να μπει αυριο παλι σα βρεγμενη γάτα
φερε σκαιπ μωρη κοτα κι εσυ.στειλε πμμε 3 αυτος με 2 εσυ!!!
ο χαρης μουπε κ συμφωνω οτι 90% ο κονπαπ εισαι εσυ!!!! ;)
οποτε 3-2 το σκορ!!!
αποκλειεται να ειναι απο τον γαμο του γεμιστανα,μαλλον σαν μια κανονικη μερα του σλαβιανι ουκρανια μοιαζει.οπωτε τον ειδα στο διαμερισμα η στο εστιατοριο καθοταν παντα με τις πουτανιτσες του.μονο μια φορα δεν τον ειδα οδυσσο με γκομενες,τοτε που καθοταν ελληνικο και μου ελεγε τις εστελνε για ψωνια η σινεμα.εγω τον κοροιδεψα τοτε,δεν πηγα ουτε που με καλεσε καραοκε.τελευταια μας συναντηση οκτωβρη ειπα τι ειδαΝα και ο γάμος του φίλου του του μεγιστάνα με όλη την κιτσαρία σαν πάρτι αστέγων ήταν που τους μαζευουν τα χριστούγεννα για να τους τα'ι'σουν .
Γραφει με 3 νικ ταυτόχρονα γιατι δεν εχει τιποτ'αλλο να κάνει!Ειναι ανάπηρος δεν μπορει να παει πουθενά και κάθεται στο σά'ι'τ και γράφει .Παντος εγω δεν εχω πρόβλημα να τον ρεζιλεύω με την κατάντια του .
αμην και ποτε κλωνε να σε θαυμασουμε.ειδα ενα ξανθουλη που εβαλες φωτο πολυ τρυφερο μωρο.αν σε παρουνε οι ουκρανοι στα χερια δεν θα ξερεις απο που πονα ο κωλος σου απο το ξυλο η το γαμησι χαχαχχα.στην φωτο μου θυμισες τον διαιτητη με το ξανθο μαλλι που τον εκραζαν οι φιλαθλοι,ρε περμανα το εκανες το μαλλι?χαχαχαχαχ ας βαλει καπειος το βιντεοφερε σκαιπ μωρη κοτα κι εσυ.στειλε πμ
Καλά εσύ άντρες ψάχνεις η γυναίκες γιατί μπερδεύτηκαπροσεχε πως μιλας κι εσυ ψυχοπαθη... ειδα κι εσενα φωτογραφιες σου... σε σχεση με τους αλλους καλυτερος εισαι... Αν και παλι εκδηλωνεις μια ψυχοπαθεια με κατι φωτογραφιες σου... Μεχρι τωρα εναν νορμαλ ανδρα δεν εχω δει εδω μεσα
ειπα ο διμητρακης ειναι οχι ο μπουλης αγαμιδης.ο κοναπ ειναι ο διμητρακις,καπειον φιλο του θα επισε να γελασουνε τον φιντελ.σε μενα γιατι δεν τον εβαλε?ξερει ειμαι γατα και δεν πιανομαι χαχαχαχαχΜε τον κοννάπ έχει μιλήσει ο Fidel στο skype με ανοικτη κάμερα και μπορει να το επιβεβαιώσει.Ο Χάρης όλο κλώνους και βίζιτες βλέπει
Γιατι να φτιάξω κλώνους αφου το σύχαμα το κανω σκόνη κάθε φορα και μόνος μου .
Άντε πάλι με την εμφάνιση, αν είναι όμορφος θα του πάρεις πίπα και ρωτάς ;τι εμφανιση εχεις?
Ότι είναι ο πεπονίας ο κοναπ το ξέρουν όλοιειπα ο διμητρακης ειναι οχι ο μπουλης αγαμιδης.ο κοναπ ειναι ο διμητρακις,καπειον φιλο του θα επισε να γελασουνε τον φιντελ.σε μενα γιατι δεν τον εβαλε?ξερει ειμαι γατα και δεν πιανομαι χαχαχαχαχ
ειπα ο διμητρακης ειναι οχι ο μπουλης αγαμιδης.ο κοναπ ειναι ο διμητρακις,καπειον φιλο του θα επισε να γελασουνε τον φιντελ.σε μενα γιατι δεν τον εβαλε?ξερει ειμαι γατα και δεν πιανομαι χαχαχαχαχ
Ναι,γιαυτο οπωτε παω σε κλαμπς Ουκρανια πιανω επαφη με τους πορτιερηδες και με σεβονται... ;) Εσενα μπορει να σε λυπουνται...αμην και ποτε κλωνε να σε θαυμασουμε.ειδα ενα ξανθουλη που εβαλες φωτο πολυ τρυφερο μωρο.αν σε παρουνε οι ουκρανοι στα χερια δεν θα ξερεις απο που πονα ο κωλος σου απο το ξυλο η το γαμησι χαχαχχα.στην φωτο μου θυμισες τον διαιτητη με το ξανθο μαλλι που τον εκραζαν οι φιλαθλοι,ρε περμανα το εκανες το μαλλι?χαχαχαχαχ ας βαλει καπειος το βιντεο
ο διαιητης εισαι ομορφαντρα?τΗ εμφανιση δυστυχως στις μερες μας ειναι το νο.1 που χρειαζεται για να ριξεις μια γκομενα χωρις να την πληρωσεις
ετσι λενε ολοι οι αφραγγοι χαχαχαχαχαχαΗ εμφανιση δυστυχως στις μερες μας ειναι το νο.1 που χρειαζεται για να ριξεις μια γκομενα χωρις να την πληρωσεις
οταν σε συναντησω κλωνε δεν θα σε λυπηθω χαχαχαχαχαχαχαχ.Ναι,γιαυτο οπωτε παω σε κλαμπς Ουκρανια πιανω επαφη με τους πορτιερηδες και με σεβονται... ;) Εσενα μπορει να σε λυπουνται...
ειπαμε τα θρεντ των κλωνων... το πιο πετυχημενο κλψνο-νικ ομως ειναι το μπουλης αγαμιδης!!!!
ο ποποφ μ ειχε ξεγελασει κ μενα νομιζα οτι ηταν κανονικος!!!γκουντ γουορκ
καημενη η κοπελα που εχει τωρα μαζι του... Σκεψου απο ποιο χωριο και σε τι φτωχεια θα μεγαλωσε για να παει Αθηνα να γαμηθει με το τερας Α,ναι ξεχασα ειναι απο την ΜοσχαΟ Στέφανος σε σχέση με αυτό το έκτρωμα είναι Αλέν Ντελόν!
Κοιτάχτε ένα τέρος για να το βλέπεις και να ξερνάς ή αν έχεις δυσκοίλια να σου έρθει το τονοτικό χέσιμο Στον Καιάδα το Σύχαμα να ξεβρωμίσει ο τόπος
Μα το πιστεψες οτι αυτό το τέρας έχει κοπέλα? εδω στην Οδησσό μια γύφτισα και πρεζάκια κυνηγούσε οι γκόμενες που γραφει ειναι στα όνειρα τουκαημενη η κοπελα που εχει τωρα μαζι του... Σκεψου απο ποιο χωριο και σε τι φτωχεια θα μεγαλωσε για να παει Αθηνα να γαμηθει με το τερας Α,ναι ξεχασα ειναι απο την Μοσχα