Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
προς κλωνους μου....ρε παιδια μην γραφετε ολοι ταυτοχρονα, θα νομιζου οτι ειμαστε διαφορετικα ατομα
τελικα καταφερα και το γαμησε το θεμα του κιεβου ο βλακας
οχι πως θα το αφηνε

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Ο Κλωνος ποποβ ηταν ο πιο επιτυχημενος μεχρι που αρχισε τις μαλακιες για τον δημητρακη και αποκαλυφτηκε,παω στιχημα οτι θρασσος και ποποβ ειναι ο σλαβιανι τωρα πως γραφει και με τα 3 νικ ταυτοχρωνος απο διαφορετικα μερη ειναι αποριας αξιο  :2funny: :2funny:
Εσύ παίζει να ξεπερνάς και τον πανιβλακα Δημητράκη  :uglystupid:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ο Κλωνος ποποβ ηταν ο πιο επιτυχημενος μεχρι που αρχισε τις μαλακιες για τον δημητρακη και αποκαλυφτηκε,παω στιχημα οτι θρασσος και ποποβ ειναι ο σλαβιανι τωρα πως γραφει και με τα 3 νικ ταυτοχρωνος απο διαφορετικα μερη ειναι αποριας αξιο  :2funny: :2funny:
ειπαμε  τα θρεντ των κλωνων... :grin: :grin: :grin: το πιο πετυχημενο κλψνο-νικ ομως ειναι το μπουλης αγαμιδης!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ο ποποφ μ ειχε ξεγελασει κ μενα νομιζα οτι ηταν κανονικος!!!γκουντ γουορκ  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
:grin: :grin: :grin: ρε μιτσο στον υπνο σου με βλεπεις??ουκρανια ειμαι ,λες να καοθμαι να φτιαχνω κλωνους ?? :grin:
υγ.που με ρεζιλεψες δεν εχω δει ,τι μαλ..ια εγραψες παλι?? :rockon: :rockon: :rockon:
εσενα ρε παπαρε γιατι σου εφυιαξα της φωτο για να ΜΗΝ τις ανεβασεις;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Το προβλημα ξεκινάει απο τον Σινοχάρα που ειναι ψευτης και επειδη ειναι τέρας της φυσεως εχει κόμπλεξ  :2funny:εγω απλος απεδειξα τα ψεματα του.Ελεγε οτι γαμαει φωτομοντέλα και ειδες τι  :vomit: βγάζει και της πληρωνει κιόλας.Σε αυτα εχεις δικιο αν δεν ξερεις τι γλώσσα δεν μπορεις να κανεις τίποτα το εχω πει κιόλας.Αν πας Μόσχα παρε μαζι σου καποιο Ρωσσόφωνο και πιστευω θα βρεις ακρη.Μονος σου αν πας θα  :knockinb: βιζιτες απο το ξενοδοχειο μετριες για 200 Ευρώ την ωρα!
 Εγω τωρα θα παω ντίσκο το τέρας θα τη βγάλει σπίτι του  :2funny: με τους κλώνους του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.θα γραφουν ο ενας στον αλλον  :jerking: :2funny:
μια μερα θα μεινω τρανζιτ για σιγκαπουρη πηγαινοντας και μια γυρνωντας
μοα ματια θα ριξω δε νομιζω να παρω τιποτα
πρωτη φορα αλλωστε θα πατησω εκει , ιουνιος θα ειναι καλουτσικο καιρο ελπιζω να εχει , βολτα καφε και ματι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εσενα ρε παπαρε γιατι σου εφυιαξα της φωτο για να ΜΗΝ τις ανεβασεις;
τις εβαλα,...τη μια που φαινεται η φατσα της στην ξαναστειλα για διορθωση...γιατι τι εγινε,επσε το θρεντ που δεν εβαλα μια φωτο ακομα? :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ετσι ειναι  :)κριμα που πρεπει να παω ντίσκο,ηθελα να ξεφτιλίσω παλι το σύχαμα να το κάνω σκόνη να φωναζει παλι οτι θα κανει μυνησεις και  :jerking:μετα να φυγει απο το σά'ι'τ και να μπει αυριο παλι σα βρεγμενη γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μια μερα θα μεινω τρανζιτ για σιγκαπουρη πηγαινοντας και μια γυρνωντας
μοα ματια θα ριξω δε νομιζω να παρω τιποτα
πρωτη φορα αλλωστε θα πατησω εκει , ιουνιος θα ειναι καλουτσικο καιρο ελπιζω να εχει , βολτα καφε και ματι
μοσχα οποιος εμπειρος εχει παει μουπε οτι ειναι μαπα απο γυναικες....σε σχεση με αψλλου
αλλα εσυ που πας να συναντησεις τους προγονους του ανθρωπου  στην ταυλανδη,εχεις αλλη οπτικη γενικα επλιζω να σου αρεσουν οδες δεις κ να πας στον σωστο το δρομο....αρχιζοντας με θειο-ληφτινγκ τασο απο μολταβια  :grin:

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
προς κλωνους μου....ρε παιδια μην γραφετε ολοι ταυτοχρονα, θα νομιζου οτι ειμαστε διαφορετικα ατομα
τελικα καταφερα και το γαμησε το θεμα του κιεβου ο βλακας
οχι πως θα το αφηνε

Εσυ να παρεις μαθηματα απο τον μεγαλο δασκαλο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ ντυσιμο + στατους...
δεςδες

υπ΄οψιν συστηνεται ως ΛΕΛΟΣ το Σουργελοοοοοοοοοοοοοο.

Συνημμένα

• sourgelo5.jpg
    sourgelo5.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • sourgelo1.jpg
    sourgelo1.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 19

thrassos1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ετσι ειναι  :)κριμα που πρεπει να παω ντίσκο,ηθελα να ξεφτιλίσω παλι το σύχαμα να το κάνω σκόνη να φωναζει παλι οτι θα κανει μυνησεις και  :jerking:μετα να φυγει απο το σά'ι'τ και να μπει αυριο παλι σα βρεγμενη γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ ως κτηνοβατης ξερεις εχεις αδυναμια στις βρεγμενες γατες.....

ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Συνημμένα

• ftou.jpg
    ftou.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • sourgelo5.jpg
    sourgelo5.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 21

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μιτσο σοβαρα τωρα,τα γατια τα κανεις σεσουαρ μετα? :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Ποιο είναι το πιο κατάλληλο νικ για τον δοξασμένο πορνομεταναστη  :think:

1) Τιτανοπελώριος  

2) Ανακοντας

3) John Holmes

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2 (6-7-2015 2-28 πμ).jpg
    Στιγμιότυπο 2 (6-7-2015 2-28 πμ).jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 24

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6790572#msg6790572 date=1455311972]
Ποιο είναι το πιο κατάλληλο νικ για τον δοξασμένο πορνομεταναστη  :think:

1) Τιτανοπελώριος  

2) Ανακοντας

3) John Holmes

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]πλακα πλακα ο μιτσος κοιλιες δεν εχει..το πουλοβερ αν κουρεψει για 50 που κοντευει μια χαρα ειναι..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Να και ο γάμος του φίλου του του μεγιστάνα με όλη την κιτσαρία  :2funny:σαν πάρτι αστέγων ήταν  :2funny:που τους μαζευουν τα χριστούγεννα για να τους τα'ι'σουν :2funny:.
  Γραφει με 3 νικ ταυτόχρονα γιατι δεν εχει τιποτ'αλλο να κάνει!Ειναι ανάπηρος δεν μπορει να παει πουθενά και κάθεται στο σά'ι'τ και γράφει  :jerking: :2funny:.Παντος εγω δεν εχω πρόβλημα να τον ρεζιλεύω  :2funny: με την κατάντια του  :2funny:.
με 3 αυτος με 2 εσυ!!! :grin:
ο χαρης μουπε κ συμφωνω οτι 90% ο κονπαπ εισαι εσυ!!!! ;)
οποτε 3-2 το σκορ!!! :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με 3 αυτος με 2 εσυ!!! :grin:
ο χαρης μουπε κ συμφωνω οτι 90% ο κονπαπ εισαι εσυ!!!! ;)
οποτε 3-2 το σκορ!!! :rockon:
Με τον κοννάπ έχει μιλήσει ο Fidel στο skype με ανοικτη κάμερα και μπορει να το επιβεβαιώσει.Ο Χάρης όλο κλώνους και βίζιτες βλέπει  :2funny:
  Γιατι να φτιάξω κλώνους αφου το σύχαμα το κανω σκόνη κάθε φορα και μόνος μου  :2funny:.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παω για ντισκο τωρα καπρικα  :hi: ,εχω ραντεβου 2 μωρα 20αρες,κατα 99% θελουν μονο κερασμα κ να φυγουνε μετα τσαο τσαο κλπ,  :booty:
αλλα ποτε δεν ξερεις..ηαν ποιουν οι ουκρανες κι εισαι διπλα ολα γινονται!!! :grin: :tits2: :tits2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=20757.msg6790624#msg6790624 date=1455312691]
Σου μοιαζω για κλώνος ρε βουρλο  :idiot:
[/quote]δεν σε υπολογισα μεσα.... :grin: θρασος σλαβ ποποφ....,,,
τωρα που το λες ομως ... :o :o :o

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
δεν σε υπολογισα μεσα.... :grin: θρασος σλαβ ποποφ....,,,
τωρα που το λες ομως ... :o :o :o
Συναγωνιστή για τον Popof βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν είναι κλώνος κανενός.
Το ύφος και το στυλ της γραφής του δείχνουν άτομο μορφωμένο και άλλου επιπέδου που σπάνια συναντάς στο bourdela.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τι θες να μας πεις τωρα? αντε πεταχτηκες πες τωρα τι θες
προσεχε πως μιλας κι εσυ ψυχοπαθη... :headbang: ειδα κι εσενα φωτογραφιες σου... :2funny: σε σχεση με τους αλλους καλυτερος εισαι... :thumbsup: Αν και παλι εκδηλωνεις μια ψυχοπαθεια με κατι φωτογραφιες σου... :2funny: :2funny: :2funny: Μεχρι τωρα εναν νορμαλ ανδρα δεν εχω δει εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom