Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
θα πονταρουμε και εκει  :thumbsup:
Στεφαν ελα καλοκαιρι,εχει ακομα πολυ καλα μουνια.
Τωρα το αν θα γαμισουμε η οχι,για κανονικες γκομενες μιλαω και οχι πουτανες αυτο θα φανει  :grin:
Αλλιως ουκρανια με τον balkan μαζι στο νικολαεφ μας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες  :grin:  :grin:  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στεφαν ελα καλοκαιρι,εχει ακομα πολυ καλα μουνια.
Τωρα το αν θα γαμισουμε η οχι,για κανονικες γκομενες μιλαω και οχι πουτανες αυτο θα φανει  :grin:
Αλλιως ουκρανια με τον balkan μαζι στο νικολαεφ μας περιμενουν μhε ανοιχτες αγκαλιες  :grin:  :grin:  :grin:
με open wallets  μαλον ..πιο σωστα  :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οφείλω ξανά να παραδεχτώ, ότι ο άνθρωπος πίσω από τον Popov, είναι κλώνος του dimitrakis29, ο οποίος ως Δημητράκης Πορνομετανάστης,
περνάει/περνάω που και που, κρίσης ταυτότητας και συνείδησης. Γι' αυτό και ξυπνούν μέσα μου/του τα σαδομαζοχιστικά ένστικτα
και αυτοτιμωρούμαι, λέγοντας στον εαυτό μου (ως Popov) τις σκληρές αλήθειες που δεν θα ήθελα να ακούσω (ως Δημητράκης).

Το παθαίνω συχνά αυτό, και κάποιοι φίλοι μου είπαν να πάω σε γιατρό μήπως και έχω διαταραγμένη προσωπικότητα,αλλά τους λέω/λέμε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, διότι απλούστατα, δεν υπάρχει προσωπικότητα, παρά μόνο περσόνες και κλώνοι. Εγώ (δηλαδή ο Δημητράκης) τους απαντώ, ότι είμαι απολύτως καλά και για όλα φταίει τελικά, εκείνος ο άλλος (δηλαδή ο Popov).

καλα αυτες της βλακείες για να της γράψεις της σκέφτηκες πολυ? :jerking: :2funny:

Έλα ρε Δημητράκη, πολύ με απογοητεύεις. Έτσι λιγοστός είσαι σε όλα;
Τόσες σελίδες πέρασαν, φίλε μου, τόσα πράγματα σου απηύθυνα προσωπικά για το καλό σου (άλλοτε σοβαρά κι άλλοτε αστειευόμενος)
και τώρα που βρήκες, επιτέλους, το θάρρος να μου απαντήσεις, μια φορά ευθέως (επειδή μέχρι τώρα, μόνο σε άλλους συναδέλφους μιλούσες και έκανες σχόλια για μένα) το κάνεις σαν παιδάκι της Δευτέρας Δημοτικού;

Αντε, για να τελειώνουμε, επειδή σε βλέπω και σε παίζω, όπως η γάτα το ποντίκι (μην φοβάσαι, όμως, δεν πρόκειται να σε φάω): δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, όπως και με κανέναν άλλο συνάδελφο. Χαμήλωσε τους τόνους και μην γίνεσαι εριστικός και χυδαίος. Προσέφερε, όπου μπορείς, όσο μπορείς, διότι έχεις να προσφέρεις, ζώντας και γνωρίζοντας, τη ζωή σε μια ξένη πόλη. Ψάξε να βρείς τον εαυτό σου και μην εγκλωβίζεσαι στην κούφια περσόνα του Δημητράκη Πορνομετανάστη. Απ' την αρχή ξέρεις, ότι έχω δίκιο. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς δημόσια, όμως, η σιωπή, φίλε μου, είναι προτιμότερη και δείχνει κάποια σύνεση, από το να βγαίνεις και να κοάζεις όλη την ώρα σαν κακιασμένος βάτραχος. Αν σωπάσεις λίγο, και δουλέψεις μέσα σου, σοβαρά και υπεύθυνα, τότε που ξέρεις, μπορεί και να βρεθεί στη ζωή σου, κάποια μέρα, εκείνη η κοπέλα του παραμυθιού, για να σε μετατρέψει, τελικά, από βάτραχο σε πρίγκηπα. Κάπου εδώ, ρίχνω αυλαία με την πάρτη σου, ό,τι είχα να σου πώ σου το είπα, και καλή συνέχεια. Το νήμα είναι του Κιέβου.
Φιλικά πάντα  :hi:  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin:
exeiκολησει η βελονα με τον  μιτσαρα..αστο μιτσο,ειναι νεος ωραιος ψηλος οικονομημενος μορφωμενος διασημος κκι αλλα πολλα,κ πες μου για κονπαπ...
εγω νομιζω τον κονπαπα τον γραφει ο μιτσος οπως μουχες πει πιο παλια κ μουβαλες την ιδεα,ισως ναχει κ καποιον φιλο για ξεκαρφωμα που να τον παριστανει
μια ειναι η λυση να μαθουμε την αληθεια,αν ειναι κλωνος του μιτσου η οχι,,
καλεσε τον σε μονομαχια,αν ερθει πανα πει ειναι αληθινος,εκτοε κι αν ειναι καψουρης με τον μιτσο κ φαει κ ξυλο για παρτη του.. :grin:
υγ μην πας 20 μαρτη οδησσο,αστο γαι απριλη απο 10 κ μετα,τοτε μπορω ναρθω να ριξουμε κανα γελιο κ να σε βαλω στο σωστο το δρομο με τις ντεβουσκες,γιατι βλεπω εισαι κι εσυ στρητ καμακι  :grin: :grin:.... :grin:
θα εχω διαμερισματαρα τωρα οδησσο με 2 δωματια στην μπουνινα,τωρα μενει ο σαλονικιος μεσα,400 γριβνα.οπωτε θες θα εχεις δωρεαν φιλοξενεια και θα σε παρω σε σαλον.παιζεται αλλαγη εισιτηριου,θα δω πως θα αναρωσει η κοπελα μετα την εχειρηση,θα μου πει λιγο πριν παω.τελικα αποφασισε να μην παει πετρουπολη απριλη ετσι αν δεν εχει αναρωσει ισως ερθω αρχες απριλη.πηρα ιδη εισιτιριο.για τον κλωνο σιγουρα ο μιτσος ειναι και δεν τον φανερωσε.σε μενα δεν περνανε αυτα.ασε που αν υπηρχε κλωνος στα αληθεια και γελιοταν να ερθει ουκρανια παριστανωντας του τον φιλο θα παθενε την πλακα της ζωης του αχχαχαχαχαχχ.οκ,ξυλο δεν θα ετρωγε αλλα θα τον φοβεριζαν να εχουμε να γελαμε χαχαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οφείλω ξανά να παραδεχτώ, ότι ο άνθρωπος πίσω από τον Popov, είναι κλώνος του dimitrakis29, ο οποίος ως Δημητράκης Πορνομετανάστης,
περνάει/περνάω που και που, κρίσης ταυτότητας και συνείδησης. Γι' αυτό και ξυπνούν μέσα μου/του τα σαδομαζοχιστικά ένστικτα
και αυτοτιμωρούμαι, λέγοντας στον εαυτό μου (ως Popov) τις σκληρές αλήθειες που δεν θα ήθελα να ακούσω (ως Δημητράκης).

Το παθαίνω συχνά αυτό, και κάποιοι φίλοι μου είπαν να πάω σε γιατρό μήπως και έχω διαταραγμένη προσωπικότητα,αλλά τους λέω/λέμε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, διότι απλούστατα, δεν υπάρχει προσωπικότητα, παρά μόνο περσόνες και κλώνοι. Εγώ (δηλαδή ο Δημητράκης) τους απαντώ, ότι είμαι απολύτως καλά και για όλα φταίει τελικά, εκείνος ο άλλος (δηλαδή ο Popov).

Τόσες σελίδες πέρασαν, φίλε μου, τόσα πράγματα σου απηύθυνα προσωπικά για το καλό σου (άλλοτε σοβαρά κι άλλοτε αστειευόμενος)
και τώρα που βρήκες, επιτέλους, το θάρρος να μου απαντήσεις, μια φορά ευθέως (επειδή μέχρι τώρα, μόνο σε άλλους συναδέλφους μιλούσες και έκανες σχόλια για μένα) το κάνεις σαν παιδάκι της Δευτέρας Δημοτικού;

Αντε, για να τελειώνουμε, επειδή σε βλέπω και σε παίζω, όπως η γάτα το ποντίκι (μην φοβάσαι, όμως, δεν πρόκειται να σε φάω): δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, όπως και με κανέναν άλλο συνάδελφο. Χαμήλωσε τους τόνους και μην γίνεσαι εριστικός και χυδαίος. Προσέφερε, όπου μπορείς, όσο μπορείς, διότι έχεις να προσφέρεις, ζώντας και γνωρίζοντας, τη ζωή σε μια ξένη πόλη. Ψάξε να βρείς τον εαυτό σου και μην εγκλωβίζεσαι στην κούφια περσόνα του Δημητράκη Πορνομετανάστη. Απ' την αρχή ξέρεις, ότι έχω δίκιο. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς δημόσια, όμως, η σιωπή, φίλε μου, είναι προτιμότερη και δείχνει κάποια σύνεση, από το να βγαίνεις και να κοάζεις όλη την ώρα σαν κακιασμένος βάτραχος. Αν σωπάσεις λίγο, και δουλέψεις μέσα σου, σοβαρά και υπεύθυνα, τότε που ξέρεις, μπορεί και να βρεθεί στη ζωή σου, κάποια μέρα, εκείνη η κοπέλα του παραμυθιού, για να σε μετατρέψει, τελικά, από βάτραχο σε πρίγκηπα. Κάπου εδώ, ρίχνω αυλαία με την πάρτη σου, ό,τι είχα να σου πώ σου το είπα, και καλή συνέχεια. Το νήμα είναι του Κιέβου.
Τον ψεύτη της Μολδαβίας μου θυμίζεις?στο στυλ γραφής :think:

θα εχω διαμερισματαρα τωρα οδησσο με 2 δωματια στην μπουνινα,τωρα μενει ο σαλονικιος μεσα,400 γριβνα.οπωτε θες θα εχεις δωρεαν φιλοξενεια και θα σε παρω σε σαλον.παιζεται αλλαγη εισιτηριου,θα δω πως θα αναρωσει η κοπελα μετα την εχειρηση,θα μου πει λιγο πριν παω.τελικα αποφασισε να μην παει πετρουπολη απριλη ετσι αν δεν εχει αναρωσει ισως ερθω αρχες απριλη.πηρα ιδη εισιτιριο.για τον κλωνο σιγουρα ο μιτσος ειναι και δεν τον φανερωσε.σε μενα δεν περνανε αυτα.ασε που αν υπηρχε κλωνος στα αληθεια και γελιοταν να ερθει ουκρανια παριστανωντας του τον φιλο θα παθενε την πλακα της ζωης του αχχαχαχαχαχχ.οκ,ξυλο δεν θα ετρωγε αλλα θα τον φοβεριζαν να εχουμε να γελαμε χαχαχαχαχ
Οτι εχεις 2 δωμάτια ειναι πολυ ωραία γιατι το ένα θα βρωμάει κατουρλίλα και δεν θα μπορεις να κάτσεις :2funny: σκέφτομαι να ερθω να σε πιάσουμε με τον κλώνο μου.....γκόμενα να σε κατουρίσει (ή καλητερα 2-3 γκομενες) θα βρουμε ειναι το πιο απλό  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

φιλε κανεις οραιες ψυχολογικες αναλησεις προφιλ.μπορεις να μιλησεις μαζι μου στα σκαυπ για να με βοηθεισεις?τελευταια μπερδεψα και εγω τον εαυτο μου και ειμαι τριπολικη προσοπικωτητα.ακομα δεν καταλαβα ποιος ειμαι στα αληθεια ο σταλονε?ο βανταμ?η ο αμερικαν νιτζα?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι ευτυχως ναυαγησε η πετρουπολη,να μην τρεχω βιζες και φασαριες.η διαμονη παφτηνη ηταν πετρουπολη αλλα αεροπορικο ενω εβρισκες με ουκρανιαν απο λαρνακα 170πας με αεραφλοτ 360-380 και φτανεις 12 βραδι.το πιο πιθανο βλεπω συντομα κυπρο να ερχεται.ειναι και βαρετα εκει θα βαριωμουν αλλα θα ειχα χρονο για σαλον και ντισκο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε κανεις οραιες ψυχολογικες αναλησεις προφιλ.μπορεις να μιλησεις μαζι μου στα σκαυπ για να με βοηθεισεις?τελευταια μπερδεψα και εγω τον εαυτο μου και ειμαι τριπολικη προσοπικωτητα.ακομα δεν καταλαβα ποιος ειμαι στα αληθεια ο σταλονε?ο βανταμ?η ο αμερικαν νιτζα?

Κουμπάρε, εν έσιεις ανάγκην, ότι είσαι πολλά πελλός λέοντας με σούζον τον βίλλον, τζιε έσιεις ούλο εις την κκελέν τον συίστον
των κοπελλούδων...  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κουμπάρε, εν έσιεις ανάγκην, ότι είσαι πολλά πελλός λέοντας με σούζον τον βίλλον, τζιε έσιεις ούλο εις την κκελέν τον συίστον
των κοπελλούδων...  :hi:
μην ξανακουσω οτι τα γερμανικα ειναι δυσκολα... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 02:00
των κοπελλούδων...  Hi

Τι έγινε συνάδελφε; Γλείφουμε, τώρα, εκεί που φτύναμε; Ασχολείσου, σε παρακαλώ, με το θέμα του Κιέβου, και μην επεμβαίνεις
στην συζήτησή μου, με τον κύριο λέοντα. 

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
alles klar αγαπητέ  πήγα Γερμανία  κάμποσες φορές και άρχισαν να γίνονται  εύκολα .πρέπει ν εχεις κίνητρο το μουνι .Μετά όλα εύκολα  γίνονται

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
εχει και καλες οκ το δεχομαι το εχω ξαναπει , τελευταια γνωρισα ενα πολυ καλο ρωσακι που δουλευει στο καφε που συχναζω

Στεφαν αλλαξοπιστησες !!???? :2funny: :2funny:

Δεν σε αναγνωριζω !! :2funny:

Χρειαζεσαι επειγοντως μια "ειδικη αγωγη" σε insomnia, lk metro και soi buakao !!! :2funny:

Πλακα κανω !! Και εγω στην Αθηνα με ρωσακι ειμαι !!
:rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Καλα κανατε και αλλαξοπιστησατε,καιρος ηταν  :grin:
Παντως μην μπερδευεται τις ρωσσοφωνες με τις ρωσσιδες,απο τις τελευταιες να δουλευουν σε καφε και τετοια στην Ελλαδα υπαρχουν πλεον ελαχιστες.
Και στην Παταγια russian sexy girls γραφουν απο εξω αλλα αυτες που δουλευουν μεσα ουκρανομολδαβες ειναι οι περισσοτερες  :grin:  :grin:  :cheesy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επιδρομή στο Κίεβο το επόμενο Σάββατο για απεριόριστα γαμήσια.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
kman2 θα βγαλετε καλα γουστα και θα περασετε τελεια μακαρι να μπορουσα να ρθω και εγω αλλα βλεπεις εχω υποχρεωσεις με τη δουλεια μου οταν γυρισετε κανε ενα πληρες ρεπορταζ για τα μουνια εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εννοείται θα γίνει ξανά φωτορεπορτάζ.Τώρα είμαι άρρωστος αλλά ελπίζω ως το Σάββατο να έχω αναρρώσει γιατί απαιτούνται αντοχές.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=Kman2 link=topic=20757.msg6793559#msg6793559 dte=1455447732]
Επιδρομή στο Κίεβο το επόμενο Σάββατο για απεριόριστα γαμήσια.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
[/quote]θα κανονισεις απο πριν  ιντερνετικες σεμιπουτανες ;Πόσο μαλλί  να κουβαλάει όποιος ερθει;

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
να δωσω και εγω δυο σαιτ με κοπελες που εχουν καλες τιμες  relaxkiev.com/eng/   και   sexbombua.com/en/models/  και γενικα  παιξτε και με μαμπα εχει πολυ πραμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom