Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τι να κανουμε? Δε ξερουν ολοι σα το τσεπακι τους τις γειτονιες του Παλτο Αλτο και του Μαουντεν Βιου. Απο αλλες γειτονιες ηρθε ο Δημητρακης.
Ασε τωρα ομως το Δημητρακη και τις μποτες, οτι και να ειναι τωρα τις αγορασε.
Και δοσε καναν πινακα data για ενα απλο capstone project με R. Οχι πολλα πολλα, ενα linear regression μεταξυ δυο μεταβλητων η τιποτα cluster με k means.

Η R εχει δικα της dataset, το diamonds ειναι πολυ καλο κλπ αλλα και το iris για πιο απλες δουλειες.
Αν θες πιο συνθετα, μπορεις να βρεις απειρα στο
Να σου ευχηθω και καλο κουραγο με την R, γιατι παροτι ειναι καλη σαν γλωσσα, εχει δυσκολο learning curve

Σε συγκριση βεβαια με το Knime που αναφερεις πιο κατω ειναι απειρως καλυτερη, μια και ειναι κωδικας, ενω το knime ειναι απλα ενα GUI για αυτους που δεν αντεχουν τον κωδικα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Θα μείνω σε σπίτι και επίσης θα έχω αυτοκίνητο οπότε δεν έχω θέμα με ταρίφες και με ξενοδόχους.
Στο Internet έχω βρει διάφορα, όπως το site που ανέφερα, αλλά δε ξέρω τι ισχύει. Διαβάζω και από πολλούς εδώ ότι πέφτει τρελό scam και απάτες γενικά.
Απλά επειδή θα έχω και σπίτι θέλω να το εκμεταλλευτώ και να μη τρέχω σε μπουρδέλα μέσα στο κρύο.

Αν έχεις καμία συγκεκριμένη πρόταση πάντως είμαι όλος αυτιά... αλλιώς ψάξιμο και ό,τι κάτσει.
Πρώτη φορά πάω στη χώρα και δεν έχω ιδέα τι παίζει και πως πρέπει να κινηθώ χωρίς να χάσω χρόνο και χρήμα.

Τίποτα γνωστά στέκια ξέρουμε; Ίσως με τίποτα φοιτήτριες
ΤΥΠΕ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΤΣΙ Κ ΕΚΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΗ,ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΥΤΑ ΔΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο "ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ" ΚΜΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ..
ΕΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ..ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΚΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Κ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ..are you ready to play this game ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΟΔΗΓΙΕΣ "ΧΡΗΣΕΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΗ???ΤΑ ΔΕΛΑ-ΜΑΣΑΖ-ΣΤΟΥΝΤΙΟ Κ ΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΡΑΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ,ΕΠΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΣ Κ ΤΡΑΒΗΞΟΥ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ ΡΕ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ..

• Like
Αντιδράσεις: koble

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Επίσης μπορεί να ψάξεις στο bou.com: υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στον αριθμός κριτικών ενός μέλους και στην αρχαιότητα του;
ΝΟ..ΝΑΔΑ..ΤΣΟΥ..Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ "ΚΛΩΝΟΙ",ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
ΠΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ???
ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΑΝ..
ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΤΙΚΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ..
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΕΝΤΑΝΕ,ΑΛΛΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ..
ΥΓ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑΝ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
a
στο χαρκοβο εμενα σε χοτελ απαρτμεντ.μονο καθαριστρια ειχε.
οπειος ηθελες εβαζες μεσα ηταν κανονικα τελεια διαμερισματα ασχετα αν δεν γαμησα τιποτα.
ηταν χαλια καιρος δεκεβριο,μονο φοιτητες που ειχαν λεφτα,πουτανες μηδεν σε σαλον στο κεντρο.
κατι χοντρα μπαζα μονο ειχε.τωρα οδυσσο σκεφτωμε αντι στο διαμερισμα που μενω που δωθηκε ενοικιο
μεχρι καλοκαιρι να μεινω σε χοτελ απαρτμεντ τελειο με τα μισα λεφτα.μου το συστησε
ο θειος μου που ζει εκει και πολλοι φιλοι του πηγαν και εμειναν εκει.
στα χοτελ απαρτμεντ δεν σε ενοχλα κανεις οπως τα ξενοδοχεια γιατι ξερουν γιατι πας εκει.
εμεινα μια φωρα σε ξενοδοχειο κιεβο και εδινα 100 γριβνα για να μου αφησουν γκομενα.
τοτε ειχε 6 το γριβνα οχι 26 οπως τωρα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ..ΓΡΑΨΕ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ-ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΒΕΡΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

• Like

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ρε μαλακα πάλι ξέχασες το χαπάκι στις 10

• Like

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε μαλακα πάλι ξέχασες το χαπάκι στις 10
ΟΧΙ..
ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΡΑΦΙΚ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ Κ ΣΑΣ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΣΜΑ..
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
-dimitrakis29...στο τελος θα μας πεις οτι πηγες και στο μοναστηρι στην Αριζονα!
...................
Βλεπω, μετα απο μηνες, οτι προσπαθειτε ακομα να νουθετησετε τον πορνο Πορνομεταναστη.
Μα δεν εχετε βαρεθει? Δεν εχετε καταλαβει οτι ο πορνο Εμιγκαντ ειναι ενας Σταρ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, με τα αρνητικα του πχ πεπονια.

Μην ξεχνατε οτι εκτος απο τις μποτες που εφτασε στην Καλιφορνια, εχεσε/ανακουφιστηκε στο Λονγκ Αιλαντν κανοντας μπανιο χειμωνα στον Ατλαντικο, αυτο ειναι και αποδειξη της κτηνωδους δυναμης που εχει σαν σεξ μανιακ, ενω αεριστηκε στο ασανσερ του Εμπαιρ Στεητ, φυσικα δεν ηταν μονος του στο ασανσερ και φυσικα εξασκησε ενα δημοκρατικο του δικαιωμα!
υγ.
αληθεια, ποιον θα προτιμουσατε να ειχατε κεφαλη του κρατους απεναντι στον Ταγιπ? Τον ξεφτιλισμενο, της περιστερας η τον κουλη το παιδι του σωληνα? Ο Πορνομετανστης ειναι μαχητης!
Προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες, περα απο την πλακα, ... ο Δημητρακης29 υποψηφιος για Προεδρος της Δημοκρατιας!!!
Αν δεν αρεσει μεινετε με τον Πακη που τους καλεσε ολους εδω η με το Εδω Πολυτεχνειο που ειναι παρεα με τον Αλβερτο, η με την μανα του αδερφους της.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
-dimitrakis29...στο τελος θα μας πεις οτι πηγες και στο μοναστηρι στην Αριζονα!
...................
Βλεπω, μετα απο μηνες, οτι προσπαθειτε ακομα να νουθετησετε τον πορνο Πορνομεταναστη.
Μα δεν εχετε βαρεθει? Δεν εχετε καταλαβει οτι ο πορνο Εμιγκαντ ειναι ενας Σταρ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, με τα αρνητικα του πχ πεπονια.

Μην ξεχνατε οτι εκτος απο τις μποτες που εφτασε στην Καλιφορνια, εχεσε/ανακουφιστηκε στο Λονγκ Αιλαντν κανοντας μπανιο χειμωνα στον Ατλαντικο, αυτο ειναι και αποδειξη της κτηνωδους δυναμης που εχει σαν σεξ μανιακ, ενω αεριστηκε στο ασανσερ του Εμπαιρ Στεητ, φυσικα δεν ηταν μονος του στο ασανσερ και φυσικα εξασκησε ενα δημοκρατικο του δικαιωμα!
υγ.
αληθεια, ποιον θα προτιμουσατε να ειχατε κεφαλη του κρατους απεναντι στον Ταγιπ? Τον ξεφτιλισμενο, της περιστερας η τον κουλη το παιδι του σωληνα? Ο Πορνομετανστης ειναι μαχητης!
Προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες, περα απο την πλακα, ... ο Δημητρακης29 υποψηφιος για Προεδρος της Δημοκρατιας!!!
Αν δεν αρεσει μεινετε με τον Πακη που τους καλεσε ολους εδω η με το Εδω Πολυτεχνειο που ειναι παρεα με τον Αλβερτο, η με την μανα του αδερφους της.

εσυ που εξαφανιστηκες?

• Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Χαρρι, βγηκα εκτος προγραμματος, εκανα και λιγη αποτοξινωση.
Ασε που δεν αντεχα να διαβαζω οτι ξαναπας στην ουκραινα, εναντια σε ολα τα προγνωστικα!
υγ.
Ειδες καθολου τον Δασκαλο?
Για την Αργεντινη τι λεει? Θα ειναι το νεο ελ ντοραντο, μετα απο Συρια και Βενεζουελα???

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η βιζα εχει 500 ευρο τωρα μοσχα.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
dimitrakis εσυ που εισαι χοντοκ βρες μας ενα αξιοπειστο σαιτ για πουτανεσ μινσκ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η βιζα εχει 500 ευρο τωρα μοσχα.
Αφού υπάρχει συμφωνία Ρωσσίας Ε.Ε. ότι η Βίζα η Ρωσσική γιά ξένους κάνει 35 ευρώ όπως 35 ευρώ κάνει και γιά τους Ρωσσους στην Ε.Ε. αυτη τη βλακεία που την είδες πάλι? :jerking:Οποιος δεν δικαιουτε Ρωσσική βίζα μπορεί μέσω μεσάζοντων να πάει και να δώσει όσα του ζητήσουν γιά να την πάρει.
  Για εναν τουρίστα ομως δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αφού υπάρχει συμφωνία Ρωσσίας Ε.Ε. ότι η Βίζα η Ρωσσική γιά ξένους κάνει 35 ευρώ όπως 35 ευρώ κάνει και γιά τους Ρωσσους στην Ε.Ε. αυτη τη βλακεία που την είδες πάλι? :jerking:Οποιος δεν δικαιουτε Ρωσσική βίζα μπορεί μέσω μεσάζοντων να πάει και να δώσει όσα του ζητήσουν γιά να την πάρει.
  Για εναν τουρίστα ομως δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα.
η σθμφωνια υπαρχει αλλα χρεωνουν οτι θελουν εγινε μεγαλο θεμα!
ζητησαν απο τον στανιλαβ οντατσι να ερευνησει το θεμα αυτο κυπρο!
πρωτα μου το ειπε φιλος μου που ζει μοσχα πανω απο 20 χρονια
και μετα το διαβασα και ο ιδιος στο ιτερνετ!υπηρξαν υπερχρεωσεις ακομα μεχρι 500!
αλλος για να του βγαλουν σε 3 μερες ζητησαν 360!
για να γραφω κατι σημαινει το διαβασα ρε πορνομιτσο.
μου κατεβηκε ετσι να γραφω αρλουμπες?ξαναδιαβασα τωρα αλλο αρθρο 3 ημερες πριν και
μιλα για υπερχρεωσεις σε κυπρο,το σθνδιασα με το που μου ειπαι μολις προχτες
ο φιλος που ζει μοσχα οτι εγινε κοπτηριο η βιζα πλεον για ρωσια.
ο φιλος μου τωρα εφηγε τριημερο κιεβ εκει σπουδασε,μεγαλυτερος απο σενα ειναι σε ηλικια
οτι ακουσα και διαβασα γραφω

• Like

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους.
Θα μπορουσατε να μου πειτε αν το καριμπιαν εχει κοσμο τις καθημερινες?Εγω μενω διπλα απο το καριμπιαν και θα κατσω στο κιεβο 5 ημερουλες.θα παω σιγουρα στο carribean και ετσι θα ηθελα να ξερω αν εχει τοσο κοσμο οπως την παρασκευη και το σαββατο. ξερω οτι ειναι λιγες οι ημερες αλλα θα επιστρεψω συντομα. Θα φυγω απο κιεβο και μετα θα παω ντορντμουντ.
Θα προσπαθησω να δωσω πληροφοριες!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μηπως εισαι γειτονας του Αρχηγου στη Γερμανια?

Πηγαινε να δεις το προγραμμα του μαγαζιου, κατι μπορει να εχει.
Μην χανεις χρονο! Εαν εισαι απροετοιμαστος, ψαξε για επαγελματιες.
Κανε εστω καμακι στην Κρεαςτικ στα παγκακια η στο δρομο, μηπως βρεις καμια με κανα δωρο. Φυσικα ενα εχει Τιντερ, κατι θα εχεις βρεις!

Ρωτα και στο νημα του σπονσορινκ! Ισως σε φωτισει ο Βαλκανιος Τσομπανης εαν ειναι τωρα στο Κιεβο και σε μυησει στο σπονσορινκ!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κοντα στο μετρο νταρνιτσα καθε καλοκαιρι γιντετε φεστιβαλ φαγητου.
ειναιν τινγκα στον κοσμο οπου τρως και πινεις μεχρι αργα το βραδι.
κανοθν και συναυλιες εκει,φανταζωμε ο κμαν και οι αλλοι δεν εχουν παει ποτε.
στην αρσεναλνα γνωστος μου ανοιξε το ιδιο μαχαζι ακριβως οπως αυτο που εχει
στην οδυσσο και τωρα εκλισε για ανακαινηση.εκει πανε γκομενες ομωρφες παρεα
αλλα του τυπου γκομενες που το παιζουν χαι.περνουν 4 μια πιτσα η ενα σουσι
και το φωτογραφηζουν 3 ωρες που το εχουν στο τραπεζι και μετα απο ωρες
να παρουν απο ενα κοματι!αλλα αυτες πολυ ηλιθιες το στιλ και το υφος τους
και μολις σε δουν εσεν αθα θελουν ψαρια,μυδια μπουκαλες κρασι για το τιποτε.
στην οδυσσο πηγαινα στο μαχαζι του τυπου και ηταν γκομενες με τετειο υφος.
ασε που οταν τις ακουσα μια παρεα διπλα γκομενες να μιλανε για αυστραλους
και αμερικανους καταλαβα σε πρακτορεια γαμου δουλευαν για μεροκαματο
και δεν ξαναπατησα.εκει ειχε νορμαλ γκομενες αλλα λιγος κοσμος.
οταν καθησα διπλα αποτις γκομενες και ειχα σκοπο να κανω καμακι εβαλα αυτι.
ελεγαν για γαμους ποτε θα παντρευτεισ εσυ ελεγε η μια στην αλλη.
γελουσαν και ηστερα το καταλαβα που το πηγαιναν,αρχισαν να μιλανε μου
εστειλεε ο καναδος,αυστραλος και εδειχναν τα μυνηνατα και γελουσαν.
νευριασα και ειπα δεν ξαναπατω.αυτο που λεει σωστα και ο κμαν
πρεπει να σκαναρεις της σκαμερσ και ειναι δυσκολο απειρος να βρει ποια
πραγματικα ειναι νορμαλ γκομενα.για αυτο οδυσσο λεω τωρα δεν μιλω σε καμια 3 χρονια
εκτος αυτες που ξερω απο μαχαζια που παω αλλα ποτε δεν εχουν χρονο ελευθερο.
οι υπολειπες θελουν να σε δαγκωσουν που καθωντε σε διαφωρα μαχαζια
και να γελανε μαζι σου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στο κιεβο συνελαβαν τον υπουργο εξωτερικων του 2014 για δοόφωνια!
καλεσε σππιτι του φιλο του επιχειρηματια καναλαρχη.
μεθυσαν και μαλωσαν με την γυναικα του υπουργου.
αυτος εφερε απο το δωματιο του το πιστολι μεθυσμενος και
πυροβολησε στο ματι τον επειχηρηματια.
μετα ειπανε στην αστυνομια αυτοκτονησε με το οπλο του υπουργου.
μετα μου λενε γιατι δεν κανω παρεα με ουκρανους χαχαχαχαχα.
καθε μερα γινοντε αυτα,φιλοι πινουν μετα μαλωνουν και
γινωντε μαχαιρωματα και πιστολιες.
αν ενας υπουργος συμπεριφερετε ετσι σε ενα επιχειρηματια
σκεφτειτε τους αλλους που συναντουσα τοσα χρονια τι ζωα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom