You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ta @@ μου θα δω κι εγω κι εσεις
Με ξαναμαντρωσαν αλλα κμαν στην δουλειά ςκτακτωσ
Πανε τα πλανα
Κλαινε οι ντεβουσκες
στα FKK θα βρεις αρκετες πρωην *****
ισως χαλαστείς που καποτε εσκαγες χιλιαρικο και τωρα μπορεις να τις γαμησεις με ένα πενηνταρικο
modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
^ Που και ποτε ειδες να γραψει ο μιδας οτι εδινε χιλαρικο?
οτι ναναι ...
για τον αρχηγο πηγαινε με μεσο τον μιδα
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
στα τσιμπουκια???γιατι μπλοκαρες λεει τελευτεα δεν μπορω να καταλαβω [size=30pt]γιατι εχεις προσοντα[/size].
α χα χα χα χα χα χα..
σ εχει φαπωσει ο καθε τελειωμενος σλαβος..
εχεις φαει το απολυτο φτυσιμο απο την καθε χολερικη πατσαβουριτσα μιγαδα σλαβα..
ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..
τι λες μωρη αγραμματη αμοιβαδα που ουτε την δευτερα δημοτικου δεν εχεις τελειωσει???
συνεχισε να τρεχεις πανω-κατω στα μολ να παρεις φεικ ρουχα-μαρκες(τουρκικα ειναι βλακεντιε,τα ιδια που σπρωχνουν κ στην πολη)μη τυχον κ ασχοληθει καμια ημιτυφλη μαζι σου κ ασε το σανο επιτελους..
γελοιε..
ΥΓ ΜΙΛΑΝΟ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΧΑΡΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ..
Συνημμένα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Οι δε τιμές τους είναι Μεξικάνικες:ΞΕΦΤΙΛΑ
Στην Τιχουάνα τις βρίσκεις για 1000 πέσος ρε κορόϊδο.
Αλλά σιγά μην ξέρεις τι είναι η Τιχουάνα και πως πας ρε χαϊβάνι.
Χαϊβάνι, ε χαϊβάνι.
E σιγα, πως πας?Και εκει ειναι το θεμα, η πως γυρνας?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
E σιγα, πως πας?Και εκει ειναι το θεμα, η πως γυρνας?
Μέσω Ελ Πάσο. Γιατί εκεί έχει και περισσότερα μποτάδικα.
Αλλά αυτό σε μάρανε.
Εδώ ο άλλος πήγε από Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο μέσω Λος Άντζελες.
Σα να λέμε δηλαδή Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης.
Ούτε που ήξερε ότι είχε στο Όκλαντ αεροδρόμιο που είναι πιο φτηνό, ούτε ότι από τη Νέα Υόρκη για πτήσεις εσωτερικού πας Λα Γκουάρντια ή Νιούαρκ.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με 60$ ή 80$ πήγαιν έλα βρηκα εισητήριο δε θυμάμαι.Για Σαν Φραντσίσκο είχε από 250$ και πάνω.Μέσω Ελ Πάσο. Γιατί εκεί έχει και περισσότερα μποτάδικα.
Αλλά αυτό σε μάρανε.
Εδώ ο άλλος πήγε από Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο μέσω Λος Άντζελες.
Σα να λέμε δηλαδή Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης.
Ούτε που ήξερε ότι είχε στο Όκλαντ αεροδρόμιο που είναι πιο φτηνό, ούτε ότι από τη Νέα Υόρκη για πτήσεις εσωτερικού πας Λα Γκουάρντια ή Νιούαρκ.
Αυτό είναι τώρα το πρόβλημα σου? πως πήγα στο Σαν Χοσέ?
Στην αρχή έλεγες ότι δεν πήγα ποτέ Νέα Υόρκη και πήρες τον πούλο και το βούλωσες μετά ότι οι μπότες μου είναι Μεξικάνικες .Μέχρι και ο Ιωσήφ γέλαγε μαζί σου όχι λέει οι μπότες είναι από το Κατάρ .Τώρα το πρόβλημα σου είναι γιατί πήγα στο Σαν Χοσέ από το Λος Άντζελες και όχι από το Σαν Φραντσίκο .
Τη μαλακία σου την είπες πάλι είσαι εντελώς αγεωγράφιτος .Είναι σα να πας στη Λάρισα απο Αθήνα και όχι από Θεσσαλονίκη,αυτή είναι η διαφορά.Το Σαν Χοσέ έίναι πριν το Σαν φραντσίσκο.Ο δρόμος είχε όριο 65 εκτός από λίγα σημεία που είχε όριο 55 αλλά ο Πέδρο το πήγαινε το Chrysler voyager με 75 όταν είχε όριο 65 εκεί που είχε 55 όριο έκωβε στα 65.Απ'ότι θυμάμαι δύο και κάτι ώρες ήταν η διαδρομή.
Καλά δε βαρέθηκες να ρεζιλεύεσαι? Γιατί δεν σκέφτεσαι πριν τη γράψεις τη μαλακία σου? .Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός,αγάμητος και φτωχομπινές .΄
Εγώ και Η.Π.Α πήγα και μπότες πήρα ενώ εσύ πας όπου σε πάει η τσιπίτα που δουλεύεις θέλω πολύ να βρω καμιά φώτο σου να σε ξεφτιλίσω τελείως να φύγεις μιά και καλή σα βρεγμένη γάτα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πρέπει να δουλεύει γιατί είχε βάλει φώτο το διαβατήριο του στις σελίδες που είχε σφραγγίδες από είσοδο στη Ρωσσία γιά να μου αποδείξει ότι πηγαίνει στην Ρωσσία.Και πήγαινε Ρωσσία γιά 2-3 μέρες,συνήθως γιά 2-3 μέρες η Τσιπίτα τους πάει.Οι υπάλληλοι της πρεσβείας και του προξενείου πάνε συνήθως και κάθονται γιά 1-2 μήνες.Δημητράκη, ο Βολταίρος45 ( απ' ότι έχει γράψει ο ίδιος)
είναι άνω των 60 ετών
συνταξιούχος , διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ.
Πίνει το χαμομηλάκι του τώρα .
Για 2-3 μέρες Μόσχα πας μόνο γιά δουλειά.Εφαγε κράξιμο και όταν έγραψα ότι δουλεύει στην Τσιπίτα το βούλωσε
Για τον Τραμουντάνα δε μου απάτνησες?τον έχεις δει?είναι αυτή η πουστάρα της φωτογραφίας?ή οι φώτο από το διαμέρισμα του στην Αγγλία ήταν μούφα?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Στην αρχή έλεγες ότι δεν πήγα ποτέ Νέα Υόρκη και πήρες τον πούλο και το βούλωσες μετά ότι οι μπότες μου είναι Μεξικάνικες .Μέχρι και ο Ιωσήφ γέλαγε μαζί σου όχι λέει οι μπότες είναι από το Κατάρ
Πες του Ιωσήφ ότι έχει ξεκουτιάνει τελείως.
Προφανώς η φωτογραφία ήταν από site Καταριανό.
Και πες του Ιωσήφ άμα θέλει ξέρει που θα με βρει.
Τη μαλακία σου την είπες πάλι είσαι εντελώς αγεωγράφιτος .Είναι σα να πας στη Λάρισα απο Αθήνα και όχι από Θεσσαλονίκη,αυτή είναι η διαφορά.Το Σαν Χοσέ έίναι πριν το Σαν φραντσίσκο.Ο δρόμος είχε όριο 65 εκτός από λίγα σημεία που είχε όριο 55 αλλά ο Πέδρο το πήγαινε το Chrysler voyager με 75 όταν είχε όριο 65 εκεί που είχε 55 όριο έκωβε στα 65.Απ'ότι θυμάμαι [size=20pt]δύο και κάτι ώρες[/size] ήταν η διαδρομή.
Ναι, 2 και κάτι ώρες το Σαν Χοσέ από το SFO.
Ακριβώς.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δημητράκη, ο Βολταίρος45 ( απ' ότι έχει γράψει ο ίδιος)
είναι άνω των 60 ετών
συνταξιούχος , διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ.
Πίνει το χαμομηλάκι του τώρα .
Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Πρέπει να δουλεύει γιατί είχε βάλει φώτο το διαβατήριο του στις σελίδες που είχε σφραγγίδες από είσοδο στη Ρωσσία γιά να μου αποδείξει ότι πηγαίνει στην Ρωσσία.Και πήγαινε Ρωσσία γιά 2-3 μέρες,συνήθως γιά 2-3 μέρες η Τσιπίτα τους πάει.Οι υπάλληλοι της πρεσβείας και του προξενείου πάνε συνήθως και κάθονται γιά 1-2 μήνες.
Για 2-3 μέρες Μόσχα πας μόνο γιά δουλειά.Εφαγε κράξιμο και όταν έγραψα ότι δουλεύει στην Τσιπίτα το βούλωσε
Για τον Τραμουντάνα δε μου απάτνησες?τον έχεις δει?είναι αυτή η πουστάρα της φωτογραφίας?ή οι φώτο από το διαμέρισμα του στην Αγγλία ήταν μούφα?
Ο Βολταίρος είναι άνω των 60 ετών και παίρνει σύνταξη.
( με βάση τα λεγόμενά του)
Αν εργάζεται μαύρα, δεν γνωρίζω.
Ο Τραμουντάνας είναι 63 στα 64 , απ' ότι
έχει αναφέρει ο ίδιος ( γεννηθείς το 1956).
Έχει διαρρεύσει το προφίλ του στο linkedin
βάφει τα μαλλάκια του και είναι λίγο κουνίστρα !
Μου έχουν στείλει τη φωτό του.
Επίσης ο Τραμουντάνας έχει ποστάρει ένα συμβόλαιο
διαμερίσματος. Ο λογιστής μου πήρε αντίγραφο
για να το προσκομίσει σαν συγκριτικό στοιχείο
διότι πριν 4 χρόνια περίπου αγόρασε διαμέρισμα στο 1/4
της αντικειμενικής αξίας.
Έτσι ταυτοποιήθηκε ο Τραμου.
Μην ασχολείσαι μαζί του.
Είναι ένας παντρεμένος, κρυφός γκέϋ.
Δικαίωμα του, να είναι,
αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι λούγκρες.
Μόνο οι σλάβες μουνάρες μας ενδιαφέρουν.
Λέει και πολλά ψέματα ο Τραμου.
Ο παππούς του ήταν ο Μυνχάουζεν !
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις με ονόματα Ελληνικών εταιρειών και για να τελειώνουμε με το βλακόσπερμα ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα μαζί του ήταν γιατί γράφει ανακρίβειες για τους μισθούς, το εργασιακό περιβάλλον και την κατάσταση στην Ρωσία.
Απολύτως φυσιολογικό γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ του και δεν έχει καμία ιδέα για το τι γίνεται ακόμη και στην Ρωσία.
Την Τσιπίτα την έφερα σαν παράδειγμα Ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Αγία Πετρούπολη και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την Μόσχα. Ούτε και εγώ μαζί της.
Δηλαδή αν έφερνα για παράδειγμα το έργο διαχείρισης των σκουπιδιών σαν κι΄αυτόν της Αγίας Πετρούπολης θα έλεγε ότι δουλεύω στον Άκτορα.
Αν έλεγα για τον Κοπελούζο θα έλεγε ότι δουλεύω στην Προμηθέας.
Αν έλεγα για τον Μυτιληναίο θα έλεγε ότι δουλεύω στην Μέτκα.
Για τέτοιου είδους βλαξ μιλάμε.
Out and over.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
χίλια γριβνα που εδινα δηλ 30/40€ τα νομισε ευρω το ufo^ Που και ποτε ειδες να γραψει ο μιδας οτι εδινε χιλαρικο?
οτι ναναι ...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι αυτές δεν ήταν οι μπότες μου ήταν φωτογραφίες κατεβασμένες από σά'ι'τ όπως και οι φώτο του Βαλκάνιου φουκαρά και δεν πήγα στις Η.Π.Α και δεν πήρα και μπότες και το βιντεάκι και οι φωτογραφίες μου στη Νέα Υόρκη ήταν μοντάζ .Πες του Ιωσήφ ότι έχει ξεκουτιάνει τελείως.
Προφανώς η φωτογραφία ήταν από site Καταριανό.
Και πες του Ιωσήφ άμα θέλει ξέρει που θα με βρει.
Ναι, 2 και κάτι ώρες το Σαν Χοσέ από το SFO.
Ακριβώς.
Αν είσαι τόσο μαλάκας τι να πω?
Τώρα πόση ώρα έκανε τ'αμάξι να πάει δεν έβαλα χρονόμετρο παντος πολύ γρήγορα φτάσαμε.
Μ'αρέσουν τα προβλήματα σου στην αρχή δεν πήγα Αμερική μετά οι μπότες μου είναι Μεξικάνικες μετά το Σαν Χοσέ είναι πιό μακριά από το Λος Αντζελες και γιατί πήγα εκεί από το Λος Αντζελες και όχι από το Σαν Φραντσίσκο αυτό είναι τα προβλήμα μας τώρα μου φένεται η αγαμία και η αφραγκία σε έχουν βαρέσει στο κεφάλι
Ο Ιωσήφ πολύ καλά κάνει και γελάει μαζί σου γιατί είσαι γελοίος
Αφού παίρνει σύνταξη γιατί πήγε στη Μόσχα γιά 2-3 μέρες κάμποσες φορές?κανένας δεν πάει γιά τουρισμό γιά 2-3 μέρες,ούτε ο Βλάκμαν .Ο Βολταίρος είναι άνω των 60 ετών και παίρνει σύνταξη.
( με βάση τα λεγόμενά του)
Αν εργάζεται μαύρα, δεν γνωρίζω.
Ο Τραμουντάνας είναι 63 στα 64 , απ' ότι
έχει αναφέρει ο ίδιος ( γεννηθείς το 1956).
Έχει διαρρεύσει το προφίλ του στο linkedin
βάφει τα μαλλάκια του και είναι λίγο κουνίστρα !
Μου έχουν στείλει τη φωτό του.
Επίσης ο Τραμουντάνας έχει ποστάρει ένα συμβόλαιο
διαμερίσματος. Ο λογιστής μου πήρε αντίγραφο
για να το προσκομίσει σαν συγκριτικό στοιχείο
διότι πριν 4 χρόνια περίπου αγόρασε διαμέρισμα στο 1/4
της αντικειμενικής αξίας.
Έτσι ταυτοποιήθηκε ο Τραμου.
Μην ασχολείσαι μαζί του.
Είναι ένας παντρεμένος, κρυφός γκέϋ.
Δικαίωμα του, να είναι,
αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι λούγκρες.
Μόνο οι σλάβες μουνάρες μας ενδιαφέρουν.
Λέει και πολλά ψέματα ο Τραμου.
Δηλαδή η πούστρα στη φωτογραφία είναι ο Τραμουντάνα?
Ενας που φοράει τέτοια ρούχα σίγουρα είναι πούστης
Μιά φώτο του Βολταίρου πολύ θα ήθελαν να είχα να με τα χάλια του
Συνημμένα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αστο μπορεί η έδρα της τσιπίτα να είναι έξω από την Αγία Πετρούπολη αλλά και στη Μόσχα πάει τους υπαλλήλους της η Τσιπίτα .Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις με ονόματα Ελληνικών εταιρειών και για να τελειώνουμε με το βλακόσπερμα ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα μαζί του ήταν γιατί γράφει ανακρίβειες για τους μισθούς, το εργασιακό περιβάλλον και την κατάσταση στην Ρωσία.
Απολύτως φυσιολογικό γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ του και δεν έχει καμία ιδέα για το τι γίνεται ακόμη και στην Ρωσία.
Την Τσιπίτα την έφερα σαν παράδειγμα Ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Αγία Πετρούπολη και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την Μόσχα. Ούτε και εγώ μαζί της.
Δηλαδή αν έφερνα για παράδειγμα το έργο διαχείρισης των σκουπιδιών σαν κι΄αυτόν της Αγίας Πετρούπολης θα έλεγε ότι δουλεύω στον Άκτορα.
Αν έλεγα για τον Κοπελούζο θα έλεγε ότι δουλεύω στην Προμηθέας.
Αν έλεγα για τον Μυτιληναίο θα έλεγε ότι δουλεύω στην Μέτκα.
Για τέτοιου είδους βλαξ μιλάμε.
Out and over.
Εσύ με της 2-3 μέρες που πήγες χωρίς να μιλάς Ρωσσικά ξέρεις τα πάντα γιά τους μισθούς στην Ρωσσία
Ενας φουκαράς είσαι,ιδιωτικός υπάλληλος της κακιάς ώρας.Που κρύβεσαι μη σε βρούνε και γελάνε με τα χάλια σου .
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.239
- Πόντοι
- 5.506
Και συ είσαι αυτή ρε μαλάκα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις