Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Και συ είσαι αυτή ρε μαλάκα.

papadia.jpg

Μικρή μπαρού,
μαζί πηγαίνετε με τον Τραμου
στο Ζάππειο ;  :2funny: :2funny:

Κάτσε να διαβάσεις κανένα βιβλίο
μικρή μπαρού,
αντί να πηγαίνεις συνέχεια
στα σινεμά να ρουφάς τους  θαμώνες  :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506

Είσαι κουραστική.

papadia.jpg

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαζω την καμερα κιεβ ονλιν ειναι τιγκα στον κοσμο και στα αυτοκινητα.
οδυσσο ειναι εντελως αδεια!ουτε μυγα στους δρομους καμια πενηνταρια
βολταρουν στο κεντρο μεχρι 11 θα αδειασει εντελως.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πες του Ιωσήφ ότι έχει ξεκουτιάνει τελείως.

Προφανώς η φωτογραφία ήταν από site Καταριανό.

Και πες του Ιωσήφ άμα θέλει ξέρει που θα με βρει.

Ναι, 2 και κάτι ώρες το Σαν Χοσέ από το SFO.

main-qimg-25d49720b27cc944ddc4ceebfdc20a71.webp

Ακριβώς.

Τι να κανουμε? Δε ξερουν ολοι σα το τσεπακι τους τις γειτονιες του Παλτο Αλτο και του Μαουντεν Βιου. Απο αλλες γειτονιες ηρθε ο Δημητρακης.
Ασε τωρα ομως το Δημητρακη και τις μποτες, οτι και να ειναι τωρα τις αγορασε.
Και δοσε καναν πινακα data για ενα απλο capstone project με R. Οχι πολλα πολλα, ενα linear regression μεταξυ δυο μεταβλητων η τιποτα cluster με k means.

• Like

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι να κανουμε? Δε ξερουν ολοι σα το τσεπακι τους τις γειτονιες του Παλτο Αλτο και του Μαουντεν Βιου. Απο αλλες γειτονιες ηρθε ο Δημητρακης.
Ασε τωρα ομως το Δημητρακη και τις μποτες, οτι και να ειναι τωρα τις αγορασε.
Και δοσε καναν πινακα data για ενα απλο capstone project με R. Οχι πολλα πολλα, ενα linear regression μεταξυ δυο μεταβλητων η τιποτα cluster με k means.

Την R δεν την κατέχω καθόλου.

Μέχρι SPSS, άντε και λίγο SAS.

Αλλά data θέλεις δύο μεταβλητών που να έχουν γραμμική συσχέτιση μεταξύ τους;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• LRAWo9SCQ1A.jpg
    LRAWo9SCQ1A.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • Like

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την R δεν την κατέχω καθόλου.

Μέχρι SPSS, άντε και λίγο SAS.

Αλλά data θέλεις δύο μεταβλητών που να έχουν γραμμική συσχέτιση μεταξύ τους;

Η και περισσότερων απο τις οποιες επιλεγεις ποιες θες να ελεγξεις αν συσχετιζονται.
Κανα μικρο βολικο πινακακι.
Ασε το SPSS και πιασε το KNIME να κανεις τη δουλεια σου.
Δε ξερω βεβαια αν με ολα αυτα βγει καποιο correlation μποτες του Δημητρακη με Μεξικό.

• Like

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η και περισσότερων απο τις οποιες επιλεγεις ποιες θες να ελεγξεις αν συσχετιζονται.
Κανα μικρο βολικο πινακακι.
Ασε το SPSS και πιασε το KNIME να κανεις τη δουλεια σου.
Δε ξερω βεβαια αν με ολα αυτα βγει καποιο correlation μποτες του Δημητρακη με Μεξικό.

Δεν έχω κάτι πρόχειρο αυτή την στιγμή.

Για δες και αυτό όμως:

Το μέγεθος του data set λογικά δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Αν σου φαίνεται μεγάλο κόβεις γραμμές αλλά δεν βλέπω τον λόγο.

Επίσης η ΕΣΥΕ μπορεί να δώσει τίποτε αλλά δύσκολο γενικά:
Επίσης μπορεί να ψάξεις στο bou.com: υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στον αριθμός κριτικών ενός μέλους και στην αρχαιότητα του;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν έχω κάτι πρόχειρο αυτή την στιγμή.

Για δες και αυτό όμως:

Το μέγεθος του data set λογικά δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Αν σου φαίνεται μεγάλο κόβεις γραμμές αλλά δεν βλέπω τον λόγο.

Επίσης η ΕΣΥΕ μπορεί να δώσει τίποτε αλλά δύσκολο γενικά:
Επίσης μπορεί να ψάξεις στο bou.com: υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στον αριθμός κριτικών ενός μέλους και στην αρχαιότητα του;

Δυστυχως αργησα να δω το μυνημα για να δω την τριτη επιλογη, και πηρα ( ολως τυχαιως και χωρις να το εχω δει), απο το statistics.gr

( μηπως υπαρχει κανα correlation μεταξυ της chipita και μεξικανικων φιδομποτων )?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ενας φουκαράς αποτυχημένος στο ΙΤ είναι που του πηραν τη δουλεια οι Ινδοι  :2funny:

Τύπε, εγώ το έχω δηλώσει δημόσια.

Είμαι Σαρακατσάνος τσομπάνος.

Αυτό το IT τι είναι; Όπως λέμε στου σπίτ;

• Like

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Πολλές κόντρες μεταξύ σας, έχουν το χαβαλέ τους δε λέω αλλά χάνονται οι πληροφορίες.

Επειδή έκλεισα εισιτήρια για Κίεβο να ρωτήσω κάποια πράγματα μη τυχόν βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει μιας και δε πήρα καμία απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση πριν μέεεερες.

Όλοι λέτε ότι παίζει πολύ scam στο Κίεβο και θέλει προσοχή. Το εμπέδωσα αυτό.

αυτά τα erotic massage αξίζουν; Υποτίθεται ότι δε πηδιούνται οι γκόμενες απ ότι λένε. Στην πράξη τι γίνεται όμως;

Είχα αναφέρει και πριν μέρες αυτό το site (), ξέρει κανείς αν είναι scam;

Έχει κάποια τηλέφωνα που επαναλαμβάνονται με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά. Προφανώς γραφείο, αλλά γράφουν και ότι είναι ανεξάρτητες... τρέχα γύρευε. Φαντάζομαι οι φωτογραφίες θα είναι ψεύτικες όλες (αυτό θα στοιχημάτιζα δηλαδή). Τουλάχιστον αν κλείσεις θα έρθει καμία ή θα μείνεις με το πουλί στο χέρι;

Οπότε η λύση είναι κανένας ταξιτζής όπως ανέφερε και ο kman2?

Δε με ενδιαφέρουν γνωριμίες - καμάκι και τέτοια, ούτε θα ήθελα να τρέχω σε διαμερίσματα,Λύση σε delivery έχουμε;

Βοηθάτε χωριανοί...

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.894
Πόντοι
746
Πολλές κόντρες μεταξύ σας, έχουν το χαβαλέ τους δε λέω αλλά χάνονται οι πληροφορίες.

Επειδή έκλεισα εισιτήρια για Κίεβο να ρωτήσω κάποια πράγματα μη τυχόν βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει μιας και δε πήρα καμία απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση πριν μέεεερες.

αυτά τα erotic massage αξίζουν; Υποτίθεται ότι δε πηδιούνται οι γκόμενες απ ότι λένε. Στην πράξη τι γίνεται όμως;

Έχει κάποια τηλέφωνα που επαναλαμβάνονται με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά. Προφανώς γραφείο, αλλά γράφουν και ότι είναι ανεξάρτητες... τρέχα γύρευε. Φαντάζομαι οι φωτογραφίες θα είναι ψεύτικες όλες (αυτό θα στοιχημάτιζα δηλαδή). Τουλάχιστον αν κλείσεις θα έρθει καμία ή θα μείνεις με το πουλί στο χέρι;

Δε με ενδιαφέρουν γνωριμίες - καμάκι και τέτοια, ούτε θα ήθελα να τρέχω σε διαμερίσματα,Λύση σε delivery έχουμε;

Βοηθάτε χωριανοί...
Εάν πάς κίεβο κέντρο, δύσκολα να έρθει κοπέλα σε ξενοδοχείο και δύσκολα να αφήσουν από ξενοδοχείο να μπέι μέσα μη πελάτης. Μιλάω από δική μου γνώση και τι είδα εγώ. Τώρα όπως είχα γράψει δικιά μου κριτική έχωντας πάει πρίν απο 10 μήνες όλο το κίεβο είναι πίχτρα στα μπουρδέλα,το μόνο που χρειάζεσαι είναι λεφτά. Οι τιμές είναι 2 φορές πάνω λόγο των τουριστών όπου μέχρι και στα McDonald's εγώ με 1 φίλο είχαμε κάνει 1 βουνό σκουπίδια και 1 ζευγάρι ουκρανών  δίπλα είχανε χωρίσει το cheese στα 2. Υπάρχουν πολλά ντέλα  αρκεί να ανοίξεις το ιντερνέτι και άν έχεις και όχημα στέλνεις μήνυμα να κατέβει κάτω στο δρόμο να την δείς η να την πάρεις χοτέλι. Όπου και πάλι πρέπει να κανονίσεις με την υποδοχή(χαρτζιλίκι) να σε αφήσουν.Το καλύτερο είναι να κλείσεις σπίτι για όσες μέρες κάτσεις.Αυτό είχα κάνει εγώ αλλά το έκλεισα 1,5 μήνα πρίν διότι είναι τίγκα + ότι μου πιάσανε το κώλο στην τιμή.  4 μέρες 110 ευρώ σε αντίθεση με  χωριό που είχα πάει 3 ώρες απο κίεβο 10 μέρες 90 ευρώ.  Οι ταρίφες στο αεροδρόμιο σου κώβουν το κώλο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
a

Εάν πάς κίεβο κέντρο, δύσκολα να έρθει κοπέλα σε ξενοδοχείο και δύσκολα να αφήσουν από ξενοδοχείο να μπέι μέσα μη πελάτης. Μιλάω από δική μου γνώση και τι είδα εγώ. Τώρα όπως είχα γράψει δικιά μου κριτική έχωντας πάει πρίν απο 10 μήνες όλο το κίεβο είναι πίχτρα στα μπουρδέλα,το μόνο που χρειάζεσαι είναι λεφτά. Οι τιμές είναι 2 φορές πάνω λόγο των τουριστών όπου μέχρι και στα McDonald's εγώ με 1 φίλο είχαμε κάνει 1 βουνό σκουπίδια και 1 ζευγάρι ουκρανών  δίπλα είχανε χωρίσει το cheese στα 2. Υπάρχουν πολλά ντέλα  αρκεί να ανοίξεις το ιντερνέτι και άν έχεις και όχημα στέλνεις μήνυμα να κατέβει κάτω στο δρόμο να την δείς η να την πάρεις χοτέλι. Όπου και πάλι πρέπει να κανονίσεις με την υποδοχή(χαρτζιλίκι) να σε αφήσουν.Το καλύτερο είναι να κλείσεις σπίτι για όσες μέρες κάτσεις.Αυτό είχα κάνει εγώ αλλά το έκλεισα 1,5 μήνα πρίν διότι είναι τίγκα + ότι μου πιάσανε το κώλο στην τιμή.  4 μέρες 110 ευρώ σε αντίθεση με  χωριό που είχα πάει 3 ώρες απο κίεβο 10 μέρες 90 ευρώ.  Οι ταρίφες στο αεροδρόμιο σου κώβουν το κώλο.
στο χαρκοβο εμενα σε χοτελ απαρτμεντ.μονο καθαριστρια ειχε.
οπειος ηθελες εβαζες μεσα ηταν κανονικα τελεια διαμερισματα ασχετα αν δεν γαμησα τιποτα.
ηταν χαλια καιρος δεκεβριο,μονο φοιτητες που ειχαν λεφτα,πουτανες μηδεν σε σαλον στο κεντρο.
κατι χοντρα μπαζα μονο ειχε.τωρα οδυσσο σκεφτωμε αντι στο διαμερισμα που μενω που δωθηκε ενοικιο
μεχρι καλοκαιρι να μεινω σε χοτελ απαρτμεντ τελειο με τα μισα λεφτα.μου το συστησε
ο θειος μου που ζει εκει και πολλοι φιλοι του πηγαν και εμειναν εκει.
στα χοτελ απαρτμεντ δεν σε ενοχλα κανεις οπως τα ξενοδοχεια γιατι ξερουν γιατι πας εκει.
εμεινα μια φωρα σε ξενοδοχειο κιεβο και εδινα 100 γριβνα για να μου αφησουν γκομενα.
τοτε ειχε 6 το γριβνα οχι 26 οπως τωρα.

• Like

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Κανονικα μπηκε επαγγελματιας στο Ukraine Hotel δειχνοντας απλα την ταυτοτητα της , το ιδιο ειχα κανει και στη Μοσχα ... χωρις tip φυσικα.
Αφου δεν θελεις γνωριμιες απο καμακι η καλυτερη λυση ειναι τα σαλον , γιατι να μπλεξεις με site που οι περισσοτερες φωτο ειναι μουφα? Επισης μπορει οταν ερθουν και τις δεις να μην σου αρεσουν να τις στελνεις πισω και μετα να προσπαθεις να βρεις αλλες κτλ αν δεν ξερεις και την γλωσσα ακομα μεγαλυτερη ταλαιπωρια.
Παιρνεις εναν ταριφα λοιπον και πας σαλον , εχει αρκετα στο κεντρο και τις βλεπεις live ...
οποια σου γυαλισει με +300 γκριβνα την παιρνεις στον χωρο σου.

καλο βολι  :grin:

• Like

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Εάν πάς κίεβο κέντρο, δύσκολα να έρθει κοπέλα σε ξενοδοχείο και δύσκολα να αφήσουν από ξενοδοχείο να μπέι μέσα μη πελάτης. Μιλάω από δική μου γνώση και τι είδα εγώ. Τώρα όπως είχα γράψει δικιά μου κριτική έχωντας πάει πρίν απο 10 μήνες όλο το κίεβο είναι πίχτρα στα μπουρδέλα,το μόνο που χρειάζεσαι είναι λεφτά. Οι τιμές είναι 2 φορές πάνω λόγο των τουριστών όπου μέχρι και στα McDonald's εγώ με 1 φίλο είχαμε κάνει 1 βουνό σκουπίδια και 1 ζευγάρι ουκρανών  δίπλα είχανε χωρίσει το cheese στα 2. Υπάρχουν πολλά ντέλα  αρκεί να ανοίξεις το ιντερνέτι και άν έχεις και όχημα στέλνεις μήνυμα να κατέβει κάτω στο δρόμο να την δείς η να την πάρεις χοτέλι. Όπου και πάλι πρέπει να κανονίσεις με την υποδοχή(χαρτζιλίκι) να σε αφήσουν.Το καλύτερο είναι να κλείσεις σπίτι για όσες μέρες κάτσεις.Αυτό είχα κάνει εγώ αλλά το έκλεισα 1,5 μήνα πρίν διότι είναι τίγκα + ότι μου πιάσανε το κώλο στην τιμή.  4 μέρες 110 ευρώ σε αντίθεση με  χωριό που είχα πάει 3 ώρες απο κίεβο 10 μέρες 90 ευρώ.  Οι ταρίφες στο αεροδρόμιο σου κώβουν το κώλο.

Θα μείνω σε σπίτι και επίσης θα έχω αυτοκίνητο οπότε δεν έχω θέμα με ταρίφες και με ξενοδόχους.
Στο Internet έχω βρει διάφορα, όπως το site που ανέφερα, αλλά δε ξέρω τι ισχύει. Διαβάζω και από πολλούς εδώ ότι πέφτει τρελό scam και απάτες γενικά.
Απλά επειδή θα έχω και σπίτι θέλω να το εκμεταλλευτώ και να μη τρέχω σε μπουρδέλα μέσα στο κρύο.

Αν έχεις καμία συγκεκριμένη πρόταση πάντως είμαι όλος αυτιά... αλλιώς ψάξιμο και ό,τι κάτσει.
Πρώτη φορά πάω στη χώρα και δεν έχω ιδέα τι παίζει και πως πρέπει να κινηθώ χωρίς να χάσω χρόνο και χρήμα.

Τίποτα γνωστά στέκια ξέρουμε; Ίσως με τίποτα φοιτήτριες

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Κανονικα μπηκε επαγγελματιας στο Ukraine Hotel δειχνοντας απλα την ταυτοτητα της , το ιδιο ειχα κανει και στη Μοσχα ... χωρις tip φυσικα.
Αφου δεν θελεις γνωριμιες απο καμακι η καλυτερη λυση ειναι τα σαλον , γιατι να μπλεξεις με site που οι περισσοτερες φωτο ειναι μουφα? Επισης μπορει οταν ερθουν και τις δεις να μην σου αρεσουν να τις στελνεις πισω και μετα να προσπαθεις να βρεις αλλες κτλ αν δεν ξερεις και την γλωσσα ακομα μεγαλυτερη ταλαιπωρια.
Παιρνεις εναν ταριφα λοιπον και πας σαλον , εχει αρκετα στο κεντρο και τις βλεπεις live ...
οποια σου γυαλισει με +300 γκριβνα την παιρνεις στον χωρο σου.

καλο βολι  :grin:

τα σαλον που λέτε είναι τι ακριβώς είναι; στριπτηζ-club, μασατζιδικα; σε τι τιμές παίζουν εκεί, να ξέρουμε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Τα σαλον/διαμερισματα ειναι κατι σαν τα δικα μας στουντιο ... θα πας με ταριφα γιατι αλλιως δυσκολα να τα βρεις και δεν θα σου ανοιξουν.
Εχει 2-3 συνηθως μεσα , εχω τυχει και ενα που ειχε 5 , τιμες απο 2000 γκριβνα για μια ωρα με δυο πηδηματα.
πιπα ακα , cim , anal ολα εξτρα φυσικα

• Like

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Τα σαλον/διαμερισματα ειναι κατι σαν τα δικα μας στουντιο ... θα πας με ταριφα γιατι αλλιως δυσκολα να τα βρεις και δεν θα σου ανοιξουν.
Εχει 2-3 συνηθως μεσα , εχω τυχει και ενα που ειχε 5 , τιμες απο 2000 γκριβνα για μια ωρα με δυο πηδηματα.
πιπα ακα , cim , anal ολα εξτρα φυσικα
Ok ,το έπιασα. Αντε καλή μας τύχη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Βοηθάτε χωριανοί...

Απλά πας έξω από το sky bar στους ταρίφες που περιμένουν και τους λες θέλω κοπέλες κτλ και σε πάνε στα διαμερίσματα.Εκεί χορεύουν σε μια πίστα μερικές με εσώρουχα και διαλέγεις ποια σου αρέσει.Πληρώνεις κάπου 2000 γκρίβνυα.Αν θες να την πα΄ρεις στο διαμέρισμα που μένεις,ξοδεύεις άλλα 500 γκρίβνυα.
Εχει πολλά διαμερίσματα με γκόμενες κυρίως στη Μπασέινα.Δεν είναι όμως κάτι σπουδαίο.Παίζουν μικρές αλλά μάξιμουμ εφτάρια σε εμφάνιση και στο σεξ είναι απλά ικανοποιητικές όχι κάτι σπουδαίο.
Μερικοί ταξιτζήδες είναι δικτυωμένοι έχουν έτοιμα κοννέ με φοιτήτριες,σεμιπρος κτλ και στις φέρνουν στο χώρο σου άμα θες αφού εγκρίνεις τη φωτό που σου στέλνουν μέσω viber.Αυτές κοστίζουν γύρω στα 2500-3000 γκρίβνυα.
Στα σάιτ είναι όλες οι φωτό μούφες εκτός από το GIA που είναι όμως ακριβό.Στα στριπτιζάδικα ζητάνε κάπου 200-300 ευρώ για έναν πούτσο.
Δεν είναι όμως λόγος να πας Κίεβο τα διαμερίσματα,τα σάιτς,οι πουτάνες στα κλαμπ και τα στριπτιζάδικα.
Κίεβο πάνε όλοι για τις σεμιπρος και τις σπονσορέτς και πού και πού γαμάνε και επαγγελματίες για ποικιλία.
Βασικά αξίζει να πας αν έχεις έτοιμα κοννέ από παλιά.Αλλιώς είναι πολύ hit or miss η φάση.
Παίζουν αυτά που περιέγραψα.
Πιθανόν κάποιος νέωπας να την πατήσει,να απογοητευτεί και να μην ξαναπατήσει.
Περνάς καλά μόνο αν είσαι έμπειρος,πάλιουρας και ξέρεις ακριβώς τι παίζει.Είναι καλά για όσους πάνε ξανά και ξανά,πάνε επανειλημμένα.
αν πας Κίεβο για να γαμήσεις διαμερίσματα,στριπτιζάδικα,πουτάνες από κλαμπ,καλύτερα να μείνεις Ελλάδα αφού το επίπεδο και οι τιμές είναι πάνω κάτω τα ίδια και γλιτώνεις τα έξοδα ταξιδιού.

Κίεβο έχει νόημα αν πας για σεμιπρος ή σπονσορέτς(τέτοιες δεν έχει Ελλάδα) αλλά εκεί είναι τελείως άλλο παίγνιο,είναι πιο δύσκολο και περίπλοκο το σκηνικό και θέλει να τα χώσεις,είναι πολυέξοδο και ρισκαδόρικο.Συνήθως με λίγο χρόνο έχεις σοβαρό μειονέκτημα,πρέπει να είσαι τρομερά έμπειρος και να κινείσαι γρήγορα.Είναι αρκετά κουραστικό.
Αν θες άνεση ευκολία,δεν αξίζει καθόλου.Αν είσαι διατεθειμένος να κοπιάσεις,να ξοδέψεις και να τρέξεις,αξίζει.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom