Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
  • Like
Αντιδράσεις: koble

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.687
Πόντοι
26.141
πηγαινε Καρταχενα κολομβια που εχει παει ηδη ο sex volcano
ρωτησε τον και θα σου πει ...
μαν αυτοι του κιεβου ειναι μοντελοπνικτες εννοω εκει στο νοτο εχει νταρντανες curvy girls χοτρες για αυτους

• Like

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι για τον ουκα εκει.
Εκει δεν καρπαζωνουν απλα....
Το πολυ πολυ να του φορεσουν καμια κολομβιανη γραβατα ...  :grin:

μαν αυτοι του κιεβου ειναι μοντελοπνικτες εννοω εκει στο νοτο εχει νταρντανες curvy girls χοτρες για αυτους
Δεν εχει σχεση ο χαρης με μοντελα ,απλα κοριτσια ψαχνει και θελει και ας ειναι κοντουλες και ολιγον κωλαρουδες :grin:
μια χαρα θα ειναι εκει πιστευω ,τζαμπα ταλαιπωρειται στην ουκρανια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εχει σχεση ο χαρης με μοντελα ,απλα κοριτσια ψαχνει και θελει και ας ειναι κοντουλες και ολιγον κωλαρουδες :grin:
Kολομβία ο Χάρης δεν έχει καμια τύχη!εκεί δεν πεινάνε.
  Μόνο στο Καράκας θα σκίσει! :2funny:θα πάρει μαζί του Κονσέρβες,ζαμπονάκια,γαλέτες κλπ. και θα έχει τρομερή επιτυχία  :2funny:μιλάμε θεό θα τον κάνουνε! :2funny:με μιά κονσέρβα ένα ζαμπονάκι και μιά γαλέτα θα  :knockinb:κάθε μέρα  :2funny:
  Κανονικά και ο Βλάκμαν πρέπει να πάει εκεί  :2funny:μόνο το εισητήριο είναι λιγάκι ακριβό αλλά αν παίξεις σωστά θα ξεσκιστείς στο  :knockinb:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
:2funny:

Ρε μητσο νομιζω ειναι γεματο και απο βενεζουελανες εκει ,περνανε κατα χιλαδες τα συνορα ...
ισπανικα θα του μαθεις εσυ  :grin: και ο μιδας που τα καταλαβαινει αρκετα καλα λογω των ρουμανικων

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
3 χρόνια αγάμητος Ουκρανία,αυτό πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Ρε μητσο νομιζω ειναι γεματο και απο βενεζουελανες εκει ,περνανε κατα χιλαδες τα συνορα ...
ισπανικα θα του μαθεις εσυ  :grin: και ο μιδας που τα καταλαβαινει αρκετα καλα λογω των ρουμανικων
χαρης ειναι γενημα θρενα Οδυσσέας
Δηλ απο Οδησσό
Κ δεν αλλαζει
Τωρα ποιος ειναι ο λογοσ που παει συνεχεια ουκρανια κ δεν θελει επαφες με ντεβουσκες...
Αυτος γνωριζει

@@ κμαν τι τον ειρωνεευσε τον Ουκα τσεπης??
Τρια χρονια γαμαει στα σαλον μονο κ δεν εχει γκομενα
Δηλ ςσυ που  γαμας στα τρία χρονια εβγαλες καμμια γκομενα κ δεν ρο πηραμε χαμπαρι??
Αναλογικα δεκα φορές τον χρονο γαμας κι εσυ
Και μαλιστα  παλι αυστηρα με κας πληρωμες η σπονσορινγκ οπως το ονομασες
Απο τον χαρη δηλ τι διαφορα εχεις επι της πρακτικης???

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.784
Πόντοι
3.936
Χθες σε θέμα με το Σπόνσοριγκ, ο Κμαν κατηγορόρησε τον Πορνομετανάστη
οτι είναι κοπρολάγνος, βγάζοντας παρελθοντικά ποστ του που το αποδεικνύουν. Για τον Κμαν το ξέραμε ότι είναι.. το έχει αποδείξει άλλωστε με φωτο εδω στο σάιτ  :S

• Like

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Δηλ ςσυ που  γαμας στα τρία χρονια εβγαλες καμμια γκομενα κ δεν ρο πηραμε χαμπαρι??
Η διαφορα ειναι οτι πληρωνει επι 10 για την ψευδιασθηση της γκομενας  :grin: αυτο και τιποτα αλλο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
3 χρόνια αγάμητος Ουκρανία,αυτό πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.
παντα καταλαβαινεις οτι θελεις.γραφω παω οικονομικα σε σαλον απο 50 μεχρι 80!
θα στο ξαναπω οτι αυτα που κανεις το παιγνιο το εκανα 20 χρονια πριν πας εσυ εκει
και στο κιεβο αλλα και στην μοσχα με επαγγελματιες.
στο κιεβο ποτε δεν πληρωνα και εψαχνα για απλες κοπελιτσες σε μερη που πανε οχι ευκαταστατες.
για αυτο πηγαινα και στο γιδροπαρκ,καμακι σε μετρο,παζαρι,δρομο και στα τοπικα κλαπακια.
τοπικα κλαπακια σε περιοχες κοντα στο μπορισπολ που δεν γνωριζει τουριστας και εκει
αν βρεθεις βραδι θες καρδια να περπατησεις στο σκοταδι μονος.
τωρα να με πληρωνουν δεν τολμω να περπατησω εκει και ειμαι τυχερος που δεν επαθα κατι τοτε

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ναι επιδει βλεπω πολλες βενεζουελανες απο ποδοσφαιριστες κυπρο εμφανισιακα χαλια.
κοντες και χοντροκολες δεν ειναι για μενα οι λατινοαμερικανες.
το ξαναειπα με ενδιαφερουν και με τραβανε μονο αρμενουδες,γεωργιανες,αζερες,τουρκαλες.
ειναι οι πιο ομορφες και πολυ γουσταρω τετειες.οι ουκρανιδες ειναι για να τους δινω χαρτζιλικι
για να γαμαω να περναω την ωρα μου.
για απλες νορμαλ γκομενες εχω ξεπερασει πλεον την ηλικια που θα εχω περαση στις γκομενες.
μολις πω σαραντα εξαφανιζολ ολες και λενε στην ηλικια του μπαμπα μου.
τα λεμε συνεχεια αν εισαι νεος,ουκρανος θα γαμας χιλιαδες γκομενες τζαμπα.
αν εισαι ξενος πρεπει να εισαι εκατο φωρες πιο πλουσιος απο αυτους που εχουν λεφτα!
οταν εγραφε τα ιδια ο δασκαλος ιωσηφ εδω τον θαυμαζαν και ελεγαν δασκαλο.
οταν τα γραφω εγω τα θεωρουν μαλακιες οπως ο πιο πανω τυπος που γυρισε προσφατα απο κιεβ.
τυχαια γνωρισε τον κολητο μου που θα ειναι ενα μηνα κιεβ και ελεγε χαλω το θεμα με μαλακιες.
ι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η διαφορα ειναι οτι πληρωνει επι 10 για την ψευδιασθηση της γκομενας  :grin: αυτο και τιποτα αλλο
μα
τασο μου και εγω ηθελα την ψευδεσθηση της γκομενας αλλα επεζα με κοπελες 16-22
γιατι μονο τετειες γνωριζα κιεβ στα μερη που πηγαινα.
σε αυτες επερνα κανενα τσινακι φτηνα απο τερανοβα και οχι ακριβα μαχαζια απο μονος.
αλλα ειπαμε ειχα και τα μισα κιλα τοτε,εμφανιση και ηλικια που μπορουσα  να βρω ενιαρακια μικρες.
αν προτεινα λεφτα σιγουρα θα ειχα μεγαλυτερη επιτυχια αλλα εψαχνα την αισθηση οτι εβγαλα
με το σπαθι μου γκομενα.προτιμουσα να ξοδευτω χιλια αλλα να μην δωσω 100 να γαμησω πουτανα.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρης ειναι γενημα θρενα Οδυσσέας
Δηλ απο Οδησσό
Κ δεν αλλαζει
Τωρα ποιος ειναι ο λογοσ που παει συνεχεια ουκρανια κ δεν θελει επαφες με ντεβουσκες...
Αυτος γνωριζει

Δηλ ςσυ που  γαμας στα τρία χρονια εβγαλες καμμια γκομενα κ δεν ρο πηραμε χαμπαρι??
αυτο λεει και θειος μου μιδας συνεχεια οτι ειμαι απο οδυσσο και να μην παω κιεβ!
ο θειος μου εχει παρατηρησει αυτο το φαινομενο και ελεγε παντα σε καμαρωνα που καμακωνες.
γιατι μπλοκαρες λεει τελευτεα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις προσοντα.
του απαντησα απλα πλεον δεν θελω να χανω χρονο με αυτες που δεν αξιζουν.
αλλαξα τακτικη και στοχους αλλα και τροπο σκεψης.ο ιδιος λεει η ηλικια μου δεν ειναι εμποδιο.
οπεια γκομενα προσεγγισα σε μαχαζια και μιλησαμε οταν ειπα αληθινη
ηλικια καταλαβα εχασαν το ενδιαφερων και την διαθεση τους για γνωριμια.
αφου ηλικιακα πλεον ειμαι οφφ,εμφανισιακα και ποιοτηκα δεν ειναι διαθεσιμο οτι μου αρεσει
δεν χρειαζετε να σπονσαρω και να ξοδευωμε για μαλακισμενες οπως αυτες του αρχοντα.
και στο σαλον μια ξεπετα μου φτανει και κανω την βολτα μου χωρις αχος.
οδυσσο τα ξαναπα δεν ειναι κιεβ και ολες που μενουν στο κεντρο ειναι τακτοποημενες.
το λαθος μου ειναι οτι σταματησα το 2012 να πηγαινω κιεβ που στα 30 εμοιαζα 20
και εχασα χρονο και εγλωβιστικα στην οδυσσο που εγινε δευτερο σπιτι μου.
μου δινει τα παντα η πολη εκτος μουνι λογο διαθεσημοτητας εξηγησα πολακις τους λογους.
τωρα δεν ειμαι σε ηλικια να γνωριζω γκομενες οπως το 2012 που φενωμουν 20 ενω ημουν 30.
μου εκατσε το κλιμα οδυσσο και συνδεθηκα με την πολη.ξενοι γιουτουπερ που ερχωντε συχνα
μου λενε δεν ερχομαστε για μουνι εδω αλλα γιατι γουσταρουμε την πολη και ατμοσφαιρα.
οκ και κιεβ τωρα να παω παλι πουτανες θα γαμαω ετσι δεν υπαρχει λογος να φαω κρυο
τωρα τον δεκεβριο στο κιεβ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν ειναι
για τον ουκα εκει.
Εκει δεν καρπαζωνουν απλα....
οτι ειναι χαμενα λεφτα η ουκρανια χρονια το γνωριζω και ο δασκαλος επιδει το ξερω
με βριζει καθε φωρα που γυρναω εκει.οπου μαθει ο καθενας,δεν κανω για ελλαδα και ευρωπη.

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ισπανικα θα του μαθεις εσυ  :grin: και ο μιδας που τα καταλαβαινει αρκετα καλα λογω των ρουμανικων
Ναι αλλά εκεί της τα'ι'ζουν οι ΜΚΟ οπότε θα του ζητήσουν 20-30 $ γιά να του κάτσουν  :2funny:Ενώ στη Βενεζουέλα με της κονσέρβες και τα ζαμπονάκια ουρά μαζευτεί  :2funny:.
  Εγώ θα πρότεινα σαν εναλλακτική λύση και την Αιθιοπία,όχι στην Αντίς-Αμπέμπα αλλά σε κάποιο χωριό :2funny:εκεί σίγουρα κάποια θα βρούνε να τους κάτσουν  :2funny:.
  Βιετνάμ δεν θα το πρότεινα,θα τους απορρίψουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Καντε κανα λαικ τωρα θειο  :heavymetalbig:
Για να δειτε κ κοντινιιυ
Μπαροκ πως λςγςται αυτο??
Ατενσιον χοορ??

Συνημμένα

• IMG_20191126_183358.jpg
    IMG_20191126_183358.jpg
    377 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
Δεν κανουμε οτι τα ξερουμε ολα
Εισαι με μιλφ κι οχι με ντεβουσκα
Εξ ου κ ισως ειναι πιο κανονικη καπως τιγραψα πιονπανω το κιεβο ειναι για ψιλοπουρα κ πουρα.βεβαια η εκδρομη για μια 35αρα που μπορει ναναι κ 40αρα ειναι εξαρχης χαμενοσ χρονοσ
Αυτα πουβειπα ειναι αν βγαινεις κι ασχολεισαι με μικρες ηλικιες δηλ20/24 αντε 25/26 βαρια βαρια
Αυτες κανουν αυτα που λεω
Προφανως δεν εχεισ κ λογικα ,κιεβ εισαι,προσβαση σε αυτες χωρις να σε γδαρουν ( ανευ λογου βλεπε κμαν)
Καλα ξηγιεσαι που γραφεις
Ομως και η διη σου εμεπιρια λεει το ιδιο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απολυτα κανεις λογος για να παει καποιος σημερα κιεβ
Το πεδιο ειναι καμενο κ στην καλυτερη καταληγει να τρεχει σταωρεστωραντ με τα πουρα η μιλφ
ε πεστα απλα να τα καταλαβουμε!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Ta @@ μου θα δω κι εγω κι εσεις
Με ξαναμαντρωσαν αλλα κμαν στην δουλειά ςκτακτωσ
Πανε τα πλανα