Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τάσο φαντάζομαι είχατε προστασία των ΟΥΚΧΑΡΗ για να μην σας πλακώσουν στο ξύλο. :grin:
πιο πολυ κινδυνευουν να τους πακωσουν που τους βλεπουν μαζι μου.
ολοι με ξερουν στο κεντρο και ειμαι πολυ προσεχτικος μην συναντησω καπιους που
και στο παρελθον με ειχαν στο ματι και με παρακολουθουσαν.μονο αν βγουνε οπλα δεν μπορεις
να κανεις κατι,αυτο μονο φοβαμε γιατι αυτοι ειναι μουνια.δεν την πεφτουν μονοι αλλα 4 και πανω
με μαχαιρια. ειναι αδιστακτοι και επικινδυνοι ακομα και ατομα που δεν γεμιζουν το ματι.
μπορουσα να ημουν εγω στην θεση των 2 παιδιων που σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου οδυσσο
πριν 3 εβδομαδες.καπιοι ηθελαν καυγα και επιτεθηκαν σε 3 παιδακια που γυριζαν σπιτι.
μια εβδομαδα πριν ημουν εκει θα μπορουσα εγω να περνουσα να παω σπιτι 10 το βραδυ.
αυτους που συνελαβαν 3 καυκασιους τους ειχα δει στην πολη πανω κατω.δεν ηταν σωματικα ικανοι
αλλα που περασαν απο διπλα μου μια δυο φωρες ενιωσα κινδυνο και φενωνταν επικινδινοι.
εγω τουλαχιστο μπορω να ανδιδρασω αν δεν κρατανε οπλα λογο στρατου εσυ προσεχε μην φας
κανα τασακι η μπαστουνι απο τους γερους στον καφενε κολαδικο που πας με της πουτανορουμανες.
βαιβαια η φωτο θα ειναι δεκεπενταετια πριν γιατι δεν νομιζω τωρα να υπαρχουν τετεια κολαδικα.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πιο πολυ κινδυνευουν να τους πακωσουν που τους βλεπουν μαζι μου.
ολοι με ξερουν στο κεντρο και ειμαι πολυ προσεχτικος μην συναντησω καπιους που
και στο παρελθον με ειχαν στο ματι και με παρακολουθουσαν.μονο αν βγουνε οπλα δεν μπορεις
να κανεις κατι,αυτο μονο φοβαμε γιατι αυτοι ειναι μουνια.δεν την πεφτουν μονοι αλλα 4 και πανω
με μαχαιρια. ειναι αδιστακτοι και επικινδυνοι ακομα και ατομα που δεν γεμιζουν το ματι.
μπορουσα να ημουν εγω στην θεση των 2 παιδιων που σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου οδυσσο
πριν 3 εβδομαδες.καπιοι ηθελαν καυγα και επιτεθηκαν σε 3 παιδακια που γυριζαν σπιτι.
μια εβδομαδα πριν ημουν εκει θα μπορουσα εγω να περνουσα να παω σπιτι 10 το βραδυ.
αυτους που συνελαβαν 3 καυκασιους τους ειχα δει στην πολη πανω κατω.δεν ηταν σωματικα ικανοι
αλλα που περασαν απο διπλα μου μια δυο φωρες ενιωσα κινδυνο και φενωνταν επικινδινοι.
εγω τουλαχιστο μπορω να ανδιδρασω αν δεν κρατανε οπλα λογο στρατου εσυ προσεχε μην φας
κανα τασακι η μπαστουνι απο τους γερους στον καφενε κολαδικο που πας με της πουτανορουμανες.
βαιβαια η φωτο θα ειναι δεκεπενταετια πριν γιατι δεν νομιζω τωρα να υπαρχουν τετεια κολαδικα.

Είναι φανερό ότι ένας ΟΥΚας όπως εσύ μπορεί να τον οσμίζεται τον κίνδυνο.

Για αυτό και ο "αρχηγός" σου Kman2 σε χρησιμοπποεί σαν λαγωνικό στις πολεμικές του επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Φαντάζομαι ότι εσύ τον έσωσες όταν ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, τον κυνήγαγε και τον είχε στριμώξει η ΚGB !!!!

Μιλάμε για τεράστιες επιχειρησιακές δυνατότητες !!!

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Είναι φανερό ότι ένας ΟΥΚας όπως εσύ μπορεί να τον οσμίζεται τον κίνδυνο.

Για αυτό και ο "αρχηγός" σου Kman2 σε χρησιμοπποεί σαν λαγωνικό στις πολεμικές του επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Φαντάζομαι ότι εσύ τον έσωσες όταν ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, τον κυνήγαγε και τον είχε στριμώξει η ΚGB !!!!

Μιλάμε για τεράστιες επιχειρησιακές δυνατότητες !!!

εγω θα τον σωσω απο τα αρπακτικα στο κιεβο πριν τον μαδησουν εντελος χαχαχαχαχ.
οπως εκανα οδυσσο με τον σαλονικιο.μια χαζοβιολα παραγειλε μπεργερ 40 ευρο!
400 γριβνα για ενα μπεργερ με μαυρο φρατζολακι ειχε 10 τοτε το γριβνα.
μετα ηθελε γλυκο 250 γριβνα δυλαδη 25 ευρο αλλα δεν ηθελε να τα φαει στο ρεστοραν!
ηθελε να το παρει σπιτι μαζι της και επρεπε να δωσεις αλλα 300 γριβνα 30 ευρο
στο ρεστοραν για να στο βαλουν σε γυαλινο ιδικο πιατακι χαχαχαχαχ.
της λεω η θα το φας εδω η δρομο και αυτη επεμενε,ο σαλονικιος δεν μιλουσε.
της λεω στα ρωσικα τραβα σπιτι με τον σαλονικιο να παρετε απο το σουπερμαρκετ σαμπανια
να πιειτε εκει και να σου δωσει λεφτα να σε γαμησει.
αυτη απαντα τωρα για μια 35 τελειωμενη μιλαμε αν και ομορφη κοπελα ,μονο στα ρεστοραν ανοιγω κρασια
και σαμπανιες δεν περνω απο σουπερμαρκετ χαχαχαχα.την διαολοεστειλα και λεω στον σαλονικιο
τελος με αυτη την μαλακισμενη.δεν την ειχε γαμησει ποτε ααπλα δυο φωρες του πηρε 100 ευρο
για μονο μασαζ!τετειες βλαμενες το 99% ειναι εκει με εντελος καμενο εγκεφαλο.
δεν φταιει ο αρχηγος που υποκιπτει στης ορεξης τους αλλα η καμενη φλαντζα που εχουν αυτες.

• Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω θα τον σωσω απο τα αρπακτικα στο κιεβο πριν τον μαδησουν εντελος χαχαχαχαχ.
οπως εκανα οδυσσο με τον σαλονικιο.μια χαζοβιολα παραγειλε μπεργερ 40 ευρο!
400 γριβνα για ενα μπεργερ με μαυρο φρατζολακι ειχε 10 τοτε το γριβνα.
μετα ηθελε γλυκο 250 γριβνα δυλαδη 25 ευρο αλλα δεν ηθελε να τα φαει στο ρεστοραν!
ηθελε να το παρει σπιτι μαζι της και επρεπε να δωσεις αλλα 300 γριβνα 30 ευρο
στο ρεστοραν για να στο βαλουν σε γυαλινο ιδικο πιατακι χαχαχαχαχ.
της λεω η θα το φας εδω η δρομο και αυτη επεμενε,ο σαλονικιος δεν μιλουσε.
της λεω στα ρωσικα τραβα σπιτι με τον σαλονικιο να παρετε απο το σουπερμαρκετ σαμπανια
να πιειτε εκει και να σου δωσει λεφτα να σε γαμησει.
αυτη απαντα τωρα για μια 35 τελειωμενη μιλαμε αν και ομορφη κοπελα ,μονο στα ρεστοραν ανοιγω κρασια
και σαμπανιες δεν περνω απο σουπερμαρκετ χαχαχαχα.την διαολοεστειλα και λεω στον σαλονικιο
τελος με αυτη την μαλακισμενη.δεν την ειχε γαμησει ποτε ααπλα δυο φωρες του πηρε 100 ευρο
για μονο μασαζ!τετειες βλαμενες το 99% ειναι εκει με εντελος καμενο εγκεφαλο.
δεν φταιει ο αρχηγος που υποκιπτει στης ορεξης τους αλλα η καμενη φλαντζα που εχουν αυτες.
Σε όλα σωστός εκτός από το τέλος. :hi:

Όταν τον μαδάνε τα αρπακτικά τον αρχηγό φταίει μόνο αυτός.

Εσύ γιατί μπορείς και την διαολοστειλες την άλλη ??

Γιατί και αυτός δεν μπορεί?? Γιατί απλά είναι ναυάγιο και μυρίζει μια ώρα δρόμο. Οπότε τα αρπακτικά τον μαδάνε.

• Like

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ όταν βάζω ένα κείμενο του Ιωσήφ δε λέω ότι είναι δικό μου  :2funny:
  Ο Βολταίρος είναι ένας κακομοίρης  :2funny:μου έβαλε σφραγγίδες του διαβατηρίου ότι πηγαίνει Μόσχα,πήγαινε συνήθως γιά 2 μέρες,δηλαδή με τη δουλειά του  :2funny:αν δούλευε στο προξενείο θα πήγαινε γιά 20-25 μέρες.το βούλωσε όταν είπα ότι πρέπει να δουλεύει στην Τσιπίτα  :2funny:
   Πετάει τη μαλακία του  :jerking: :2funny:τον βουλώνω κάθε φορά και ξαναγράφει μετά από καιρό  :jerking:.Το μεγάλο ρεζιλίκι μαζι του ηταν όταν έγραψε ότι δεν πηγα Νέα Υόρκη γιατί έγραφαν οι μπότες αυτό εδώ.
   Εβαλα πάνω από 10 φώτο από μένα στη Νέα Υόρκη και το βιντεάκι από το youtube που γύρισα στη Νέα Υόρκη και το βούλωσε.Μιά άλλη φορά είχε γράψει ότι δεν έχω πιστωτικές κάρτες  :jerking:άλλη μαλακία :jerking:δηλαδή αν δεν έχει πιστωτική κάρτα είσαι φτωχός? :2funny:Τέλος πάντων εγώ έχω και σας την έβαλα στο σά'ι'τ.
   Δε νομίζω ότι τη δεκαετία του '90 υπήρχαν τέτοιοι φουκαράδες σαν κ'αυτόν και τον Βλάκμαν  :2funny:.Να έχουν μετατρέψει ένα μαγαζί σε σπίτι και να μένουν εκεί  :2funny:.
   Είδες που ο Βλάκμαν έβαλε φώτο από ένα διαμέρισμα που νοίκιασε στην Αθήνα από R bnb και είπε οτι είναι δικο του  :jerking:και ότι έχει 3 διαμερίσματα στην Αθήνα  :2funny:

Επειδή μας τα έχεις κάνει κουδούνια με τις κωλομπότες σου και για την μία φορά που πήγες 2 βδομάδες στην Αμερική και επειδή είσαι μειωμένης αντίληψης και δεν καταλαβαίνεις γιατί σε κράζω:

Πήγες στην Αμερική για να πάρεις μπότες που είναι [size=20pt]ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ[/size].

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1181982;image[/img[/URL]]

Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Αμερική γράφουν [size=20pt]"MADE IN USA"[/size]. Κατάλαβες τώρα; [size=20pt]ΟΛΑ[/size] όμως.

Αν είχες επίσης την παραμικρή ιδέα θα ήξερες ότι στην Αμερική οι πλέον γνωστές Αμερικάνικες μπότες είναι οι Tony Lama.

Θες να δεις τι γράφουν οι μπότες αυτές που κατασκευάζονται στην Αμερική; Πάρε να έχεις:

[img]https://files.qatarliving.com/styles/original/s3/2017/12/21/s-l1600-4.jpg?itok=spZjbOFh

tony_lama_westernbiker_boots_1550884326_2279fcb6_progressive.jpg

Οι δικές σου έχουν Μεξικάνικα νούμερα επάνω και ούτε καν γράφουν που είναι φτιαγμένες.

Τέτοιες μπότες στην Αμερική δεν φοράνε ούτε οι τσόλος ρε τσόλι.

Και στο Μεξικό τις φοράνε κάτι κωλοχωριάτες σε κάτι κωλοχώρια.

Οι δε τιμές τους είναι Μεξικάνικες:ΞΕΦΤΙΛΑ

Στην Τιχουάνα τις βρίσκεις για 1000 πέσος ρε κορόϊδο.

Αλλά σιγά μην ξέρεις τι είναι η Τιχουάνα και πως πας ρε χαϊβάνι.

Χαϊβάνι, ε χαϊβάνι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Με την αμφισβήτηση ταξιδιού στη ΝΥ, έχει γαμηθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα !

Εσύ γιατί κουνιέσαι;

Δεν είχε γράψει ο Δημητράκαρος κάτι για μπαλκόνια στην Αμερική και του την έχωσα κανονικά;

Σιγά τα ωά, πήγαινε 2 βδομάδες Αστόρια με την Νταμπλαρίκα και κάτι έγινε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδή μας τα έχεις κάνει κουδούνια με τις κωλομπότες σου και για την μία φορά που πήγες 2 βδομάδες στην Αμερική και επειδή είσαι μειωμένης αντίληψης και δεν καταλαβαίνεις γιατί σε κράζω:

Πήγες στην Αμερική για να πάρεις μπότες που είναι [size=20pt]ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ[/size].

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1181982;image[/img[/URL]]

Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Αμερική γράφουν [size=20pt]"MADE IN USA"[/size]. Κατάλαβες τώρα; [size=20pt]ΟΛΑ[/size] όμως.

Αν είχες επίσης την παραμικρή ιδέα θα ήξερες ότι στην Αμερική οι πλέον γνωστές Αμερικάνικες μπότες είναι οι Tony Lama.

Θες να δεις τι γράφουν οι μπότες αυτές που κατασκευάζονται στην Αμερική; Πάρε να έχεις:

[img]https://files.qatarliving.com/styles/original/s3/2017/12/21/s-l1600-4.jpg?itok=spZjbOFh

tony_lama_westernbiker_boots_1550884326_2279fcb6_progressive.jpg

Οι δικές σου έχουν Μεξικάνικα νούμερα επάνω και ούτε καν γράφουν που είναι φτιαγμένες.

Τέτοιες μπότες στην Αμερική δεν φοράνε ούτε οι τσόλος ρε τσόλι.

Και στο Μεξικό τις φοράνε κάτι κωλοχωριάτες σε κάτι κωλοχώρια.

Οι δε τιμές τους είναι Μεξικάνικες:ΞΕΦΤΙΛΑ

Στην Τιχουάνα τις βρίσκεις για 1000 πέσος ρε κορόϊδο.

Αλλά σιγά μην ξέρεις τι είναι η Τιχουάνα και πως πας ρε χαϊβάνι.

Χαϊβάνι, ε χαϊβάνι.
Πας να μου την πεις γιατί είσαι ένας φτωχομπινές και κακομοίρης  :2funny:
  Εσας με την Τσιπίτα δεν σας πάνε Η.Π.Α  :2funny:
  Της μπότες της πήρα από το εργοστάσιο στο Σαν Χοσέ,πήγα με αεροπλάνο από Νέα Υόρκη Λος Αντζελες γιατί δεν είχε φτηνη πτήση γιά Σαν Φραντσίσκο και ήρθε από το αεροδρόμιο ο Πέντρο με ένα chrysler voyager του 2002 (μπορεί να ήταν και του 1998 ή 2002 δεν είναι αυτό το θέμα) και με πήρε και με πήγε στο εργοστάσιο που είναι στο Σαν Χοσέ,εκεί πήρα 4 ζευγάρια μπότες.Τα 3 ζευγάρια είναι από πραγματικές κόμπρες.Με κεφαλάκια μπροστά.Το ένα ζευγάρι είναι από Σαλάχι.
  Τι διαφορά έχει που ράβουν της μπότες? :jerking: :2funny:αφού έτσι κ'αλλιώς τα δέρματα από τα φίδια τα εισάγουν από την Τα'ι'λάνδη το Βιετνάμ και την Μαλαισία!Οπότε και Μεξικάνικες να ήταν οι μπότες 1000 πέσος δεν θα έκαναν.Αυτό είναι το πρόβλημα μας τώρα? :jerking: :2funny:αν οι μπότες μου είναι ραμμένες στο Μεξικό ή στις Η.Π.Α? :2funny: Ετσι κ'αλλιώς στο εργοστάσιο ο μόνος Γιάνκης ήταν ο ιδιοκτήτης!Ολοι εκεί που δούλευαν ήταν Μεξικάνοι  :2funny:.Οπότε και στις Η.Π.Α Μεξικάνοι της ράβουνε της μπότες  :2funny:
  Οσο για τα μπαλκόνια δε λέω έχει και καμιά δεκαριά σπίτια με μπαλκόνια στο Σαν Φραντσίσκο!Αυτά είδες εσύ και μας έβαλες γιά να μας πείσεις ότι όλοι εκει εχουν μπαλκόνια :jerking:.
  Τελικά,Νέα Υόρκη πήγα,δε ζω με τη σύνταξη της μάνας μου,πιστωτική κάρτα έχω,άρα πρέπει να ανήκω στους προνομιούχους  :2funny:εσύ έλεγες ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα.Οτι ζω σε ένα σπίτι που χτίστηκε επί κομμουνισμού  :jerking:Δύο διαμερσίματα σας τα έβαλα να τα θαυμάσετε σας απέδειξα πότε χτίστηκαν και απέδειξα ότι δεν κάνουν 35.000 ευρώ αλλά πολύ παραπάνω :2funny:
  Εγώ είμαι ένας απ'αυτούς που βλέπεις με τα μεγάλα τζιπ όταν σε φέρνουν με την Τσιπίτα στη Μόσχα και σε πάνε στο οικοτροφείο της Τσπίτα και απο κει στο εργοστάσιο με τα πατατάκια  και μετά από 2 μέρες πάλι αεροδρόμιο και πίσω Ελλάδα :2funny:.
  Γιά να δούμε τι καινούργια  :jerking:θα σκεφτείς πάλι να πεις? :2funny:

• Like

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Δημητράκη εκδίδουν εύκολα κάρτες εκεί πιστωτικές? Για άλλες χώρες εχεις κάνα ινφο? Τουλάχιστον αν ξεμείνεις να της έχεις για ώρα ανάγκης και όχι για κατάχρηση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη εκδίδουν εύκολα κάρτες εκεί πιστωτικές? Για άλλες χώρες εχεις κάνα ινφο? Τουλάχιστον αν ξεμείνεις να της έχεις για ώρα ανάγκης και όχι για κατάχρηση
Η ВТБ είναι λίγο μαλάκες.Η Сбербанк μου την έκανε δώρο και δεν έχει ούτε πάγιο.Το όριο ήταν μέχρι 300.000 ρούβλια αλλά εγώ το κατέβασα στα 50.000 γιατί δεν θέλω παραπάνω.Η TINKOFF με έχει ζαλίσει στα τηλεφωνήματα γιά να μου δώσει πιστωτική κάρτα αλλά δεν θέλω,γιατί η TINKOFF δεν έχει πουθενά γραφεία!
  Αν θέλω π.χ. να πάρω ένα τηλέφωνο που κάνει παραπάνω από αυτό το ποσό ή βάζω παραπάνω λεφτά στην κάρτα και το πληρώνω με την κάρτα ή πληρώνω 50.000 με την πιστωτική και τα υπόλοιπα με άλλη κάρτα ή μετρητά.
  Π.χ. αυτό το μήνα ήθελα να βάλω Автозапуск στ'αμάξι (37.000 ρούβλια) το βάζω μπρος γιά να ζεσταίνετε με το τηλέφωνο (μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνόντας το).Εχει Bebasto αλλά μου αδειάζει την μπαταρία όταν δουλεύει.
  Μετά είχε προσφορά 8.999 ρούβλια κάρτα μνήμης 512 γίγα (είχα 256 γίγα) φυσικά και την πήρα αμέσως  :)Μεχρι πριν ένα μήνα η 512 έκανε 17.000 ρούβλια.μείναν και λίγα λεφτά γιά να πληρώσω τα κοινόχρηστα (πρέπει στο ένα σπίτι μέχρι της 10 του μηνός και λεφτά θα πάρω σε μετρητά στις 12-13 περίπου Ευρώ δεν θέλω να βγάλω από το λογαριασμό μου).
  Σας βάζω φώτο όλα αυτά γιά τον ηλίθιο  :jerking: :2funny:που κολλάει στις λεπτομέριες  :2funny:αν θέλετε βάζω και την απόδειξη  :2funny:
  Η πιστωτική κάρτα φυσικά και βολεύει αν τη χρησημοποιείς σώστά.Πήρα όλα αυτά σχεδόν ένα μήνα πριν.Εχει όριο 50 μέρες εγώ το πολύ σε 20-25 μέρες την ξοφλάω.
  Ενα δεν μπορώ να καταλάβω με τον ηλίθιο? :2funny:η πιστωτική κάρτα είναι ένδειξη πλούτου? :2funny:γιατί ο πανηλίθιος είπε ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα? :jerking:δηλαδή αν δεν είχα θα ήμουν παρακατιανός? :2funny:σιγά το δύσκολο να έχει κάποιος πιστωτική κάρτα?
  Μιά σημείωση γιά τον πανηλίθιο  :2funny:γιατί θα πει καμιά μαλακία πάλι  :jerking: :2funny:στη δεύτερη φωτογραφία λέει 477 γίγα και όχι 512.Αυτό δε σημαίνει ότι η κάρτα μνήμης δεν είναι 512 απλός πάντα είναι λιγότερα γιγαμπά'ι'τ στην πράξη η 512 είναι 477 και η 256 στην πράξη είναι 238 γιγαμπά'ι'τ.

Συνημμένα

• 50.jpg
    50.jpg
    197,9 KB · Εμφανίσεις: 66
  • 51.jpg
    51.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • 52.jpg
    52.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Like

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Αυτό που δείχνεις στην 1η φώτο τι είναι?

Το κινητό σου?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντος γελάσαμε σήμερα με το φουκαρά τον Βολταίρο  :2funny:αν και δεν ειναι να γελάς μαζί του  :2funny:είναι να κλαις με την κατάντια του  :2funny:ψαχνει εκει να πει τη  :jerking:του να βγάλει κακία  :jerking:και γίνεται ρεζίλι :jerking:μετά σταματάει λίγο να γράφει και μετά πετάει πάλι την βλακεία του  :jerking: :2funny:.Η αγαμία και η αφραγκία τον έχει βαρέσει άσχημα στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Σήμερα και ο Ιωσήφ πέθανε στα γέλια με τη μαλακία του Βολταίρου  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    146,4 KB · Εμφανίσεις: 62

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εσύ γιατί κουνιέσαι;

Υπάρχουν εδώ λατζέρηδες που αμφισβητούν πράγματα όπως ταξίδια στις ΗΠΑ.
Λες και είναι σαν να λέει ο άλλος ότι έχει pagani .

Αλλά βέβαια η μαλακία έχει απογειωθεί.

Άλλος , χαμηλής νοημοσύνης, μου έγραψε πρόσφατα ότι ... δεν έχω τηλεόραση !!!!!

Οι χαμηλής νοημοσύνης (συνήθως καραβανάδες) , εκλαμβάνουν το έκανα παύση εργασιών
σαν ... ξεπούλησα τα πάντα στον παλιατζή φέρμα (0.45) ...

που αγόραζε μπουκάλες και σακάκια από τη γυναίκα του στρατηγου ντεκαβάλα !!!!!

• Like

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Έχω κουραστεί να διαβάζω κόντρες μεταξύ μελών.  Δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι τόσο μίσος. Διαρκώς Κάπιος να αποδείξει ότι πήγε εκεί που πήγε και πήδηξε αυτό που πήδηξε. Αυτή η μαλακια που μας δερνει να θέλουμε Ο αλλος να είναι κατώτερος από μας και ο διαρκής ανταγωνισμός μας έφερε Σ αυτά τα χάλια.  Χειροτερα από Ουκρανία . Συνεχίστε έτσι. Για χαβαλέ καλά είναι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σε όλα σωστός εκτός από το τέλος. :hi:

Όταν τον μαδάνε τα αρπακτικά τον αρχηγό φταίει μόνο αυτός.

Εσύ γιατί μπορείς και την διαολοστειλες την άλλη ??

Γιατί και αυτός δεν μπορεί?? Γιατί απλά είναι ναυάγιο και μυρίζει μια ώρα δρόμο. Οπότε τα αρπακτικά τον μαδάνε.
εχω πει πολλες φωρες γιατι ο κμαν κανει συνεχεια αυτο.
αναλυσα το ψυχολογικο του προφιλ απο τοτε που εγραφε πολωνια.
τοτε τον εκραζα γιατι δεν ελεγε για πουτανες αλλα για γκομενες.
οταν αλλαξε το στορυ  αρχισα να τον υποστιριζω.
αναλυσα τους λογους του παιγνιου και ποσο σημαντικο ειναι στην ψυχολογια του κμαν
η αισθηση της κατακτησης,καταλαβες  τι ενοω.
αν ηθελε να γαμα πουτανες 50-100 θα το εκανε οπως υποστιριζει αλλα αυτο δεν του
καλυπτει το αισθημα που θελει να νιωσει οτι με το στατους του κατακτησε την γκομενα
απο τα χερια χιλιαδων ιθαγενων που τις περιτρυγιριζαν και επιασαν τα σαπημενα του αρχιδια
στο τελος χαχαχαχαχαχα.οι ουκρανοι εστησαν ολοκληρο δυκτιο επιχειρηση για να μας τα περνουν.
θες ξεπετα?σαλον.θες να το παιξεις λεφτας που μετρας?σπονσορας.πασχεις απο μοναξια
και εχεις αναγγη απο συντροφικοτητα?πας στα πρακτορεια γαμου και σε μαδανε.
εγραφα παλαιοτερα για τα πρακτορεια γαμου και την επιτυχια που ειχανε πριν 15-20 χρονια ιδικα.
το χειροταιρο αισθημα για εναν ενηληκα αντρα ειναι η μοναξια και αυτοι εκαναν επιχειρηση
τα αισθηματα και την αναγγη των ανθρωπον για να καταπολεμησουν την μοναξια.
εμειναν χωρις σπιτια,λεφτα,περιουσιες επιδει τοσο απελπισμενοι ηταν να πιαστουν απο καπου.
ο καθενας εχει τα βιτσια και τις διαστροφες του αν ο ιδιος νιωθει καλα να τον μαδανε
το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τον αφησουμε να μας διασκεδαζει

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εδω και 3 χρονια δεν μιλω με καμια γκομενα ουτε τις προσκαλω.
η τελευτεα νορμαλ πριν δυο χρονια ηρθε ενα καφε,ενα φαι και εξαφανιστηκε
αλλα σε καφε την γνωρισα οχι σε ιτερνετ και κλαμπ.
εχω πει πολλες φωρες γιατι σταματησα να ασχολουμε και κανω οικονομια.
τωρα τα τρωω εγω πανω μου αγοραζωντας οτι θελω και την βγαζω οικονομικα
με βιζιτα μεχρι 70-80 οχι περισοτερο.
νορμαλ γκομενα απο καφε που εδειξα στον τασο και τον ντερτυ τοτε συνεχως με φλερταρε.
παιρνω το κινητο της και τι μου γραφει πρωτο μυνημα?
δεν περνω αρκετα λεφτα απο την δουλεια και πρεπει να αγορασω 300 δολαρια μποτες.
θα θελω και βοηθεια να πληρωσω το ενοικιο αν θες να βοηθησεις.

οταν την συναντησα δυο φωρες στην πολη τυχαια στο ρεπο της ετρεχε να φυγει..
την διαολοεστειλα και μπλοκαρα και αυτη και δεν ξαναμιλησα.
αφου τις ειπα δεχωμε τους ορους της και προσκαλεσα να παμε μαζι βολτα και να τις παρω μποτες.
ηθελε να τις παρω στην δουλεια τοσο μαλακες εχουν τους ξενους.
εχω γνωρισει αλλες χιλιαδες και ολες τα ιδια και τα ιδια.
χτες ο δασκαλος ιωσηφ ελεγε αν ειχα τα νειατα σου θα πηγαινα καρακας βενεζουελα
και οχι να τρεχω στους χαχολους μεσα στο κρυο για το τιποτα.
αν σε μενα που ειμαι ενσωματομενος στην νοοτροπια τους εδω και 30 χρονια
μιλαω την γλωσσα  προσπαθουν να μου την φερουν σαν να ειμαι πρωταρης
σκεφτειτε το ποσο μαλακες και ηλιθιους εχουν αυτους που δεν εχουν ιδεα τι παιζει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οταν λεω δεκτηκα τους ορους της γκομενας ενοειτε οτι θα την γαμουσα για να της παρω δωρακι.
παλαιοτερα κιεβο αγοραζαν τα ρουχα πριν δωσουν και εξαφανιζωνταν.
πεθανε η γατα τους,η μανα τους εχει γαστρεντεριτιδα ο σκυλος τους και
θελει κτηνιατρο οτι μαλακια τους ερχωταν μου την ελεγαν για να μην γαμηθουν.
να το δωσουν σε ξενο απλοχερα ειναι κατι που ειναι εναντιων των εθιμων και των πιστευω τους.
με τους δικους τους ειναι διαφωρετικο,μπατε σκυλοι αλεστε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εδω και 3 χρονια δεν μιλω με καμια γκομενα ουτε τις προσκαλω.
η τελευτεα νορμαλ πριν δυο χρονια ηρθε ενα καφε,ενα φαι και εξαφανιστηκε

3 χρόνια αγάμητος Ουκρανία,αυτό πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

• Like

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
χτες ο δασκαλος ιωσηφ ελεγε αν ειχα τα νειατα σου θα πηγαινα καρακας βενεζουελα
και οχι να τρεχω στους χαχολους μεσα στο κρυο για το τιποτα.
πηγαινε Καρταχενα κολομβια που εχει παει ηδη ο sex volcano
ρωτησε τον και θα σου πει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom