πιο πολυ κινδυνευουν να τους πακωσουν που τους βλεπουν μαζι μου.Τάσο φαντάζομαι είχατε προστασία των ΟΥΚΧΑΡΗ για να μην σας πλακώσουν στο ξύλο.
ολοι με ξερουν στο κεντρο και ειμαι πολυ προσεχτικος μην συναντησω καπιους που
και στο παρελθον με ειχαν στο ματι και με παρακολουθουσαν.μονο αν βγουνε οπλα δεν μπορεις
να κανεις κατι,αυτο μονο φοβαμε γιατι αυτοι ειναι μουνια.δεν την πεφτουν μονοι αλλα 4 και πανω
με μαχαιρια. ειναι αδιστακτοι και επικινδυνοι ακομα και ατομα που δεν γεμιζουν το ματι.
μπορουσα να ημουν εγω στην θεση των 2 παιδιων που σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου οδυσσο
πριν 3 εβδομαδες.καπιοι ηθελαν καυγα και επιτεθηκαν σε 3 παιδακια που γυριζαν σπιτι.
μια εβδομαδα πριν ημουν εκει θα μπορουσα εγω να περνουσα να παω σπιτι 10 το βραδυ.
αυτους που συνελαβαν 3 καυκασιους τους ειχα δει στην πολη πανω κατω.δεν ηταν σωματικα ικανοι
αλλα που περασαν απο διπλα μου μια δυο φωρες ενιωσα κινδυνο και φενωνταν επικινδινοι.
εγω τουλαχιστο μπορω να ανδιδρασω αν δεν κρατανε οπλα λογο στρατου εσυ προσεχε μην φας
κανα τασακι η μπαστουνι απο τους γερους στον καφενε κολαδικο που πας με της πουτανορουμανες.
βαιβαια η φωτο θα ειναι δεκεπενταετια πριν γιατι δεν νομιζω τωρα να υπαρχουν τετεια κολαδικα.