Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
«Ουκρανοί κουλάκοι. Ταξικοί εχθροί»
Γιατι; Είναι πάνω απο 40?o dimitrakis μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
δεν το κανεις ουτε για πενηντα.
ο σταλιν ηταν το μεγιστο μουνοπανο της συγχεονης ιστοριας«Ουκρανοί κουλάκοι. Ταξικοί εχθροί»
εε θειο τωρα στα γεραματα μας βγηκες κουμουνι !!!!’;;;;δοξα και τιμη στον Πατερουλη για τον πουτσο που εριξε στα φασισταρια
Χαχα τρολαρω λιγο μιας και μου τη δινουν οι φασιστες καθε χρωματος (κοκκινοι - μαυροι)εε θειο τωρα στα γεραματα μας βγηκες κουμουνι !!!!’;;;;
όπως τότε που έλεγες ότι δεν πήγα Νέα Υόρκη
o dimitrakis μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.
χαρη το μονο σιγουρο ειναι οτι με είδαν με δυορε κατι ελεγες για ντεβουσκες εσυ?αυτοι που εβαλα να σε παρακολουθουν οδυσσο
μου ειπανε η γκομενα μαζι σου περασε και το ζενσινα προς σταρουχα παει χαχαχαχα.
για αυτο προσεχε οταν μιλας για μικρουλες μην βαλω να σε φωτογραφησουν με την μπαπουσκα
που εφερες απο νικολαεβ και δεν σε σωζει ουτε ο τασος χαχαχαχα.
με την πρωτο φωτο σου που θα βρω με την γρια θα της στειλω εμπιστευτικα στον πορνομητσο
που ειναι ταφος ανοικτος να δουνε ολοι οτι τις ντεβουσκες μονο στην ονειροξη σας τις ακουμπατε
το πιο καλο.. που δεν κολλαει οταν στεγνωνει..Εγώ από κρέμες μόνο αυτή αγοράζω ,
ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΝΤΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ..o dimitrakis μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.
Την κωφαλαλη ξεχασες ρε συ ... χαχαχαρη το μονο σιγουρο ειναι οτι με είδαν με δυο
Η μια μ ενα ποδι κι ενα ματι 99 κιλα
Κι η αλλη με δυο ματια 60 κιλα αλλα με ενα αυτι
Ωραιος ... η ξανθια δυνατο κομματι πραγματι.
ενα παρομοιο μουναρο ειχαμε παρει Οντεσα το καλοκιαρι του 17 ,απο Κιεβο ηταν και την ερωτευτηκε μολδαβος φιλος που ειχε ερθει πσκ για να μας δει
Επειδή οι μανάδες αυτών δουλεύαν καθαρίστριες και έχουν μιά σύνταξη των 500 ευρώ και ίσα ίσα τη βγάζουν και ζεστένονται με την σόμπα σε ένα μικρό δωμάτιο!Δε σημαίνει ότι και οι δικοί μου γονείς είναι φτωχοί!Με την αμφισβήτηση ταξιδιού στη ΝΥ, έχει γαμηθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα !
Κέρδισαν όμως τον βαρύ τίτλο του Λακογαμημένου. Δεν είναι λίγος.
τον εχω δει απο κοντα αληθεια ουτε 45 δεν τον κανεις περα απο την πλακα.Οχι 29 ειναι ο πορνομιτσος
Εδω και 15 χρονια
επρεπε να ξερεις οτι παντα ετσι γινετε με τις μαιμουδες και τους παλιατσους χρισατικ.Αυτοί με τα ζώα και κάτι τύποι με μαϊμούδες. Σου δίνουν τη μαϊμού να κρατήσεις για να βγεις φωτο και σου ζητάνε 50ρικο μετά (γριβνα) έρχεται ο δεύτερος στην πετάει στο κεφάλι τη μαϊμού και σε κλέβει αφου σου έρχεται από πίσω. .. απλά μην σταματάς. Εγώ βλακεια σταμάτησα να δω τι θέλει
Μην ανησυχείς για το κρύο . Όσα διαμερίσματα πήγα ήταν όλα ζεστά και αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Είναι διαρκώς ανέμενα τα σώματα δε θα κρυώσεις. Έξω έχει αρκετό κρύο και ομίχλη.
Το 50ρι είναι λίγο σχετικά συνήθως ζητάνε πιο πολλά (3000γριβνα) για μια ώρα. Δεν είναι καθόλου φθηνά απλά όπως θα σου πούνε και οι παλιοί έχει δυνατά πιστόλια
Και κάτι τελευταίο. Προμήθεια ανάληψης 4ευρω Επίσης σε κάθε πληρωμή με κάρτα 1 ευρώ νταβατζιλικι . Μη χρησιμοποιείτε την κάρτα για μικροποσα