Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
ο σταλιν ηταν το μεγιστο μουνοπανο της συγχεονης ιστοριας
Εξισου ομως μουνοπανα ειναι και οι ουκρανοι
Ειναι εξισωση φρικης
Κατι σαν παλαιστινιοι εβραοι
Δεν ξερεις ποιος ειναι πιο πουστοφαρα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
δοξα και τιμη στον Πατερουλη για τον πουτσο που εριξε στα φασισταρια  :grin:

Συνημμένα

• minsk6.jpg
    minsk6.jpg
    300,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • minsk11.jpg
    minsk11.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 34

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

εε θειο τωρα στα γεραματα μας βγηκες κουμουνι !!!!’;;;;
Χαχα τρολαρω λιγο μιας και μου τη δινουν οι φασιστες καθε χρωματος (κοκκινοι - μαυροι)

υγ. σκηνικο στο μουσειο ,μολις μπαινουμε και μετα τα εισιτηρια πηγαινω και ζηταω αυτοματο μεταφραστη για την ξεναγηση ,ειχε στα αγγλικα και μου δινουν εναν ,ο φιλος μου ομως καταλαβαινει μονο γερμανικα οποτε τους ρωταω αν εχουν κατι αντιστοιχο ... German language ... net απαντα εκθαμβη η μπαμπουσκα που εχει μεινει καγκελο  :grin:
της ειπαμε μετα οτι ειμαστε ελληνες και χαμογελασε ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
όπως τότε που έλεγες ότι δεν πήγα Νέα Υόρκη 

Με την αμφισβήτηση ταξιδιού στη ΝΥ, έχει γαμηθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα !
Κέρδισαν όμως τον βαρύ τίτλο του Λακογαμημένου. Δεν είναι λίγος.

• Like
Αντιδράσεις: koble

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
o dimitrakis  μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
δεν το κανεις ουτε για πενηντα.
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.

Εγώ από κρέμες μόνο αυτή αγοράζω , για να μη ματώνω τις ξεκωλιάρες μου
gel-plaisir-extra-douceur-sensitive-50ml-play-durex.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
ρε κατι ελεγες για ντεβουσκες εσυ?αυτοι που εβαλα να σε παρακολουθουν οδυσσο
μου ειπανε η γκομενα μαζι σου περασε και το ζενσινα προς σταρουχα παει χαχαχαχα.
για αυτο προσεχε οταν μιλας για μικρουλες μην βαλω να σε φωτογραφησουν με την μπαπουσκα
που εφερες απο νικολαεβ και δεν σε σωζει ουτε ο τασος  χαχαχαχα.
με την πρωτο φωτο σου που θα βρω με την γρια θα της στειλω εμπιστευτικα στον πορνομητσο
που ειναι ταφος ανοικτος  να δουνε ολοι οτι τις ντεβουσκες μονο στην ονειροξη σας τις ακουμπατε
χαρη το μονο σιγουρο ειναι οτι με είδαν με δυο
Η μια μ ενα ποδι κι ενα ματι 99 κιλα
Κι η αλλη με δυο ματια 60 κιλα αλλα με ενα αυτι
Ξέρεις και εισια μες στα κολπα ειδικα οντεσα
Δεν εισαι κανας μλκας εσυ  :heavymetalbig:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
o dimitrakis  μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
δεν το κανεις ουτε για πενηντα.
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.
ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΝΤΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ..

ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΖΩΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ..

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΑΣ..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
χαρη το μονο σιγουρο ειναι οτι με είδαν με δυο
Η μια μ ενα ποδι κι ενα ματι 99 κιλα
Κι η αλλη με δυο ματια 60 κιλα αλλα με ενα αυτι
Την κωφαλαλη ξεχασες ρε συ ... χαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Αυτη ειναι
Με το ενα αυτι
Ξεχασα να γραψω δεν μιλαει κιολας...
Υγ θειο κουνησου
Εδωσα το τηλ απο την μπλοντα σε εναν φιλο που ανεβηκε για δουλειά
Εμπςιρος πρωην συνοδυπορος κομη
Εκανε τεστ ντραιβ κ μου ειπε μεριτα τοατε μπανι δηλ τα 100ντολαρι για δυο ωρεσ
Αστον ουκα να μαχαιρωνεται
Η οντεσα σε πληρωμενο ειναι το τοπ κ μοναδικο βαλιου αυτη την στιγμη,εαν δεν εισαι κμαν..
παντα  :happy:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Ωραιος ... η ξανθια δυνατο κομματι πραγματι.
ενα παρομοιο μουναρο ειχαμε παρει Οντεσα το καλοκιαρι του 17 ,απο Κιεβο ηταν και την ερωτευτηκε μολδαβος φιλος που ειχε ερθει πσκ για να μας δει :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ωραιος ... η ξανθια δυνατο κομματι πραγματι.
ενα παρομοιο μουναρο ειχαμε παρει Οντεσα το καλοκιαρι του 17 ,απο Κιεβο ηταν και την ερωτευτηκε μολδαβος φιλος που ειχε ερθει πσκ για να μας δει :grin:

Τάσο φαντάζομαι είχατε προστασία των ΟΥΚΧΑΡΗ για να μην σας πλακώσουν στο ξύλο. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με την αμφισβήτηση ταξιδιού στη ΝΥ, έχει γαμηθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα !
Κέρδισαν όμως τον βαρύ τίτλο του Λακογαμημένου. Δεν είναι λίγος.
Επειδή οι μανάδες αυτών δουλεύαν καθαρίστριες και έχουν μιά σύνταξη των 500 ευρώ και ίσα ίσα τη βγάζουν και ζεστένονται με την σόμπα σε ένα μικρό δωμάτιο!Δε σημαίνει ότι και οι δικοί μου γονείς είναι φτωχοί!
  Εμενα η (φτωχή) μάνα μου ζει σε μιά βίλλα 500 τετραγωνικά και έχει Τζιποειδές Μερσεντές 3.500 κυβικά!
  Οι γονείς μου είναι η άχρηστη γενιά του πολυτεχνείου που τα βρήκαν όλα έτοιμα από τους γονείς τους και δεν ξέρουν τι θα πει πείνα,αν ήξεραν τι θα πει πείνα δεν θα μου τα έκαναν όλα αυτά που μου έκαναν.
  Ολη αύτή η γενιά είναι κουραδόμαγκες όσο τους παίρνει κάνουν μαγκιές αλλά αν δούνε ότι δεν τους παίρνει μαζεύοντε.
  Αυτός ο φουκαράς ο Βολταίρος που και που πετάει τη μαλακία του  :jerking: :2funny:χωρίς να σκεφτει πριν γράψει :jerking:τον ρεζιλεύω όπως π.χ. ότι δεν πήγα Νέα Υόρκη το βουλώνει  :2funny:και μετά από καιρό πάλι γράφει  :jerking:.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οχι 29 ειναι ο πορνομιτσος
Εδω και 15 χρονια  :heavymetalbig:
τον εχω δει απο κοντα αληθεια ουτε 45 δεν τον κανεις περα απο την πλακα.
απο κοντα ειναι καλυτερος απο τις φωτο και ειχε χασει κιλακια τοτε,προσεχε την διατροφη.
ειναι λιγο εκεντρικος οπως ολοι οι σταρ βαιβαια και ψωναρα με τα βιντεακια και την διασημοτητα.
δεν εχει καθολου κακια πανω του ασχετα με τα τρολαρισματα του και συνεχως ειναι ευδιαθετος.
ειναι ευχαριστος και μπορει να γινει και πολυ σοβαρος εκει που πρεπει με ατομα σοβαρα.
για τον κμαν παλι ακουσα καλα λογια απο οπειον τον γνωρισε.μην κρινετε καπειον μονο
απο αυτα που γραφει.παραδειγμα ο πιο πανω που ειναι κιεβ τωρα τυχαια γνωρισε τον σαλονικιο.
ττου ειπε ειμαι μαλακας και οτι χαλω το σαιτ με μαλακιες που γραφω.
ο σαλονικιος του ειπε ειναι κολητος μου και οσα λεει για αυτον ειναι αληθεια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτοί με τα ζώα και κάτι τύποι με μαϊμούδες.  Σου δίνουν τη μαϊμού να κρατήσεις για να βγεις φωτο και σου ζητάνε 50ρικο μετά (γριβνα) έρχεται ο δεύτερος στην πετάει στο κεφάλι τη μαϊμού και σε κλέβει αφου σου έρχεται από πίσω. .. απλά μην σταματάς.  Εγώ βλακεια σταμάτησα να δω τι θέλει

Μην ανησυχείς για το κρύο . Όσα διαμερίσματα πήγα ήταν όλα ζεστά και αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Είναι διαρκώς ανέμενα τα σώματα δε θα κρυώσεις. Έξω έχει αρκετό κρύο και ομίχλη.

Το 50ρι είναι λίγο σχετικά συνήθως ζητάνε πιο πολλά (3000γριβνα) για μια ώρα.  Δεν είναι καθόλου φθηνά απλά όπως θα σου πούνε και οι παλιοί έχει δυνατά πιστόλια

Και κάτι τελευταίο.  Προμήθεια ανάληψης 4ευρω Επίσης σε κάθε πληρωμή με κάρτα 1 ευρώ νταβατζιλικι . Μη χρησιμοποιείτε την κάρτα για μικροποσα
επρεπε να ξερεις οτι παντα ετσι γινετε με τις μαιμουδες και τους παλιατσους χρισατικ.
στα τριπ ατβιζορ μιλανε για τα διαφωρα σκαμ που γινωντε στον δρομο και σου λενε τραβα δρομο.
δεν σταματας ποτε σε οπειον ειναι φιλικος ουτε ακολουθας καποιον να σε παρει σε γκομενες η κλαμπ.
οδυσσο αυτοι με τα ζωα,περιστερια αετους,γερακια εκαναν πολλες φωρες μαλακια σε τουριστες.
ελεγαν παρε δωρεαν και μετα τους απειλουσαν και επερναν χρηματα.
στο κιεβο εμαθα γνωρισες τυχαια τον κολητο μου και ελπιζω να πηρες της αληθινη γνωμη για μενα
απο τον ανθρωπο που με ξερει καλυτερα.θα σου ειπε λογικα και πως μοιαζω και αν λεω μαλακιες
για μενα η για ουκρανια γενικα.σας αποδεικνειω παντα οτι εχω δικαιο και καπιοι που ρωτουσαν
αν με ξερει η ειδε κανεις βλεπεις οπου πας ουκρανια θα συναντας γνωστους και φιλους μου.
μεχρι ουκρανοι με επερναν οδυσσο να μου πουν γνωρισαν τουριστες απο κυπρο και με εφερναν σε επαφη.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom