Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε harryoyk πως κάνεις έτσι έκανα τη βόλτα μου έχω την καβάτζα μου (Για αυτή ανεβηκα) μιλάγαμε κάνα μήνα.  Τώρα άμα κάτσει κάτι έκατσε ούτε σαμπάνιες ούτε μεταξωτές κορδέλες. Δεν πληρώνω φραγκο δεν είμαι κορόιδο.  Και να τα είχα δε θα τα εδινα μ αυτο τον τρόπο . Αν ήξερα ότι γουστάρει πραγματικά να πληρώσω κανονικά αλλά αν ξέρω ότι έρχεται για τα φράγκα ούτε νερό που λέει ο λόγος.  Το χαβαλε μου κάνω τη βολτίτσα μου και Γεια σας
σορυ σου εγραφα τα ιδια γιατι ειχα προβλημα δεν εστελνε μυνηματα νομιζα και ξαναγραφα τα ιδια.
δεν εχεις καθολου καβατζα αυτο να καταλαβεις ασχετα με το ενα μηνα.εγω μιλουσα μεχρι και 4 χρονια
με γκομενα που ποτε δεν εμφανιζοταν χαχαχαχ μεχρι να μου πει τις αληθινες τις προθεσεις.
επεμενα γιατι ημουν σιγουρος ηθελε λεφτα και ας μην το παραδεχωταν.μαλιστα πολυ χοντρα οχι 2-3 χιλιαδες αλλλα με μηδενικα διπλα χαχαχαχα.αλλες που μιλουσα μολις εφτανα εξαφανιζωνταν και εμφανιζονταν οταν εφευγα!δεν ειχαν σκοπο να με συναντησουν αλλα να παρουν χωρις να χρειαστει
να δωσουν.στο κιεβο επερνα 100 τηλεφωνα την μερα για να εχω επικοινωνια τελικα με δυο
που γνωριζα απο κυκλο και στο τελος 90% να μην γαμησω ουτε τις 2 που επικοινωνουσαν απλα
να ερχοντε να κερνω αδικα.οι ιδιες γκομενες το εδιναν αφερτα φρι σε ιθαγενεις δικους τους
ακομα αστεγους που εμεναν σε χοστελ εντελος για τον πουτσο.
νομιζα τοτε ειμαι νεος,εμφαννισημος και χωρις ανταγωνισμο στα λεφτα και αυτο ειναι αρκετο.
δεν ασχολουμουν με πουτανες και σπονσορετες αυτες που μιλω για καθημερινες κοπελες απλες.
για αυτο λεμε οι πουτανες ειναι πιο τιμιες γιατι πληρωνεις και γαμας.
αν χαλουσα 30-40 χιλιαδες οπως ο κμαν στις πουτανες θα ημουν απλα μαλακας.
αν χαλασεις πανω απο μυρια σε αυτες οπως εκανα εγω ις περασμενες 2 δεκαετιες μεχρι 2012
γινεσε δασκαλος χαχαχαχαχαχα.αρχισε να διαβαζεις απο την αρχη δασκαλο ιωσηφ αν εχεις
σκοπο να ξαναπας αλλιος ηρθες,ειδες και αποχωρεις οσο ειναι νωρις και γλυτωνεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Φιλε Μτιμιτρεας ππως ειδες ειναι χαμενο το γκειμ σε ηληκιες κατω των 30
Τωρα οταν κες 30/40 παιζεος μα κερεις οτι κιεβ κιβεκει θαχεις πρβλμα μεχρι τα 35!
Απονκει κ πανω εγω τα λεω βαρεα ανθυγειινα αυτα τα καμακια
Υγ ειδες ομως
Δεν καναμε τον πονηρο
Απλα δεν υπατχειβπεδιο καθολου στα 20/26/30
Μονο 100/150 η ωρα
Τιποτα αλλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Η φρη βιζα διελυσε το πεδιο
Ολες αλομα κ κατω του μετριου ονειρευονται και ζητανε λουξ φασεις κ δωρα ακριβα
Χωρις να ανταποκρινονται καν σε κατι αξιολογο
Τουτεστιν μονο εισοδηματιες με 100κ παιρνει ακομα και μαλακες σαν τον κμαν,παρε κ το σωβρακο μου δηλ γι 5 λεπτα φαντασιας  :walkingpenis:
Βαλτε χ
Το ξαναπαμε
Κιεβο οφφ του πφφ
Οδησο γιαβπουτανες μονο
Αλλου μαλλον ζερο σε ολα  :walkingpenis:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.235
Πόντοι
5.506
σορυ σου εγραφα τα ιδια γιατι ειχα προβλημα δεν εστελνε μυνηματα νομιζα και ξαναγραφα τα ιδια.
δεν εχεις καθολου καβατζα αυτο να καταλαβεις ασχετα με το ενα μηνα.εγω μιλουσα μεχρι και 4 χρονια
με γκομενα που ποτε δεν εμφανιζοταν χαχαχαχ μεχρι να μου πει τις αληθινες τις προθεσεις.
επεμενα γιατι ημουν σιγουρος ηθελε λεφτα και ας μην το παραδεχωταν.μαλιστα πολυ χοντρα οχι 2-3 χιλιαδες αλλλα με μηδενικα διπλα χαχαχαχα.αλλες που μιλουσα μολις εφτανα εξαφανιζωνταν και εμφανιζονταν οταν εφευγα!δεν ειχαν σκοπο να με συναντησουν αλλα να παρουν χωρις να χρειαστει
να δωσουν.στο κιεβο επερνα 100 τηλεφωνα την μερα για να εχω επικοινωνια τελικα με δυο
που γνωριζα απο κυκλο και στο τελος 90% να μην γαμησω ουτε τις 2 που επικοινωνουσαν απλα
να ερχοντε να κερνω αδικα.οι ιδιες γκομενες το εδιναν αφερτα φρι σε ιθαγενεις δικους τους
ακομα αστεγους που εμεναν σε χοστελ εντελος για τον πουτσο.
νομιζα τοτε ειμαι νεος,εμφαννισημος και χωρις ανταγωνισμο στα λεφτα και αυτο ειναι αρκετο.
δεν ασχολουμουν με πουτανες και σπονσορετες αυτες που μιλω για καθημερινες κοπελες απλες.
για αυτο λεμε οι πουτανες ειναι πιο τιμιες γιατι πληρωνεις και γαμας.
αν χαλουσα 30-40 χιλιαδες οπως ο κμαν στις πουτανες θα ημουν απλα μαλακας.
αν χαλασεις πανω απο μυρια σε αυτες οπως εκανα εγω ις περασμενες 2 δεκαετιες μεχρι 2012
γινεσε δασκαλος χαχαχαχαχαχα.αρχισε να διαβαζεις απο την αρχη δασκαλο ιωσηφ αν εχεις
σκοπο να ξαναπας αλλιος ηρθες,ειδες και αποχωρεις οσο ειναι νωρις και γλυτωνεις

Τύπε, τον Κμαν τι τον έχεις;  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οσοι φιλοι μου φιλοξενησα κιεβο δεν ξαναπατησαν ποτε!
ουτε θελουν να ξαναερθουν και ακομα τους φταιω εγω και με βριζουν.
καλα τους λεω δεν σας ελεγα μην πατε εκει και θελατε να πατε?
δεν σας ελεγα μην κανετε αυτο και εκεινο αλλα επιμενατε?
ο αλλος περσι οδυσσο δεν ηθελε να με γνωρισει ουτε να με συμβουλευτει.
γνωρισε καλη κοπελα απο ιτερνετ ελεγε και ερχοταν με την γιαγια να φανε.
του φαγανε 3 χιλιαρικα αδικα και ξαναπηγε δευτερη φωρα του φαγανε αλλα 2.
στο τελος πηγαν να τον ληστεψουν η κοπελα με καπειο τυπο και τον γλυτωσε ενας ταξιτζης.
αν θυμαστε την ιστορια με τον κυπριο αυτο νεαρο σας την ειχα πει.
οταν γυρισε κυπρο ελεγε στον κολητο μου ανακαλυψα εχει κυκλομα οδυσσο που εκμεταλευετε
τους ξενους τουριστες χαχαχααχ.ο φιλος μου του λεει δεν ηθελες να ακουσεις τον χαρη
και ελεγες παω στην πιο φτωχη χωρα,100 δολαρια τον μηνα μισθους και αλλες μαλακιες.
ο αλλος κολητος μου που με βριζει γιατι το βουδα μπαρ κιεβ τον ρημαξαν αρπακτικα
εσυ επεμενες να πας του λεω γιατι στο βουδα μπαρ μαδριτη πανε οι παικτες της ρεαλ!
εδω ειναι κιεβ μονο πουτανες εχει του ελεγα.βγηκε με συνοδους παλι δεν με ακουσε.
εκλισε γκομενες συνοδους να τον ξεναγουν ταχα στην πολη παλι του εφταιξα εγω.
τοσο χαλια περασε που οταν του ειπα θα παω δεκεβριο κιεβο μου ειπε την ατακα
τι να κανεις κιεβο δεκεβριο σε αυτα τα ζωα τραβα βιεννη να δεις χριστουγενιατικο κλιμα
και τις χοροδιες με τα παιδακια που τραγουδουν χαχαχαχα.
δεκαδες που φιλοξενησα κιεβο και 3 οδυσσο δεν ξαναπατησαν ποτε!ειχαν μεγαλες προσδοκιες
και ιδικα οι 3 οδυσσο ελεγαν ειμαστε εμφανισημοι καμακια και αλλες μαλακιες που λετε εδω.
μεσο φιλων μου τους γνωριζα και ξεναγουσα και χωρις να τους ρεζιλεψω προσπαθουσα να προσγειωσω.
τελικα εφυγαν ολοι με τον πουλο στο χερι και δεν ξαναπατησαν.
ο ενας μαλιστα δεν με ακουσε και πηγε κισινιοβ και μινσκ να τον φιλοξενησουν κοπελες
φιλες καπειον γνωστων του μολδαβων και ρωσιδων στην κυπρο.
οπως του τα ελεγα τον γυρνουσαν μονο σαν τουριστα να πληρωνει για αυτες και τους φιλους τους
και γαμησι παλι τιποτα ενω ειναι γυμνασμενο ομορφοπαιδο σε ειδικο σωμα αστυνομιας!
για αυτο σας προκαλω ολους που βγαζετε την γλωσα περιπατο να με συναντησετε να γελασω λιγο
μαζι σας.

• Like
Αντιδράσεις: koble

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Βαλτε χ
Το ξαναπαμε
Κιεβο οφφ του πφφ
Οδησο γιαβπουτανες μονο
Κισιναου μονο που στην μαγικη λιμνη εικοσαρες κανουν καμακι σε εξηνταρηδες ...  :grin:

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η φρη βιζα διελυσε το πεδιο
Ολες αλομα κ κατω του μετριου ονειρευονται και ζητανε λουξ φασεις κ δωρα ακριβα
Χωρις να ανταποκρινονται καν σε κατι αξιολογο
Τουτεστιν μονο εισοδηματιες με 100κ παιρνει ακομα και μαλακες σαν τον κμαν,παρε κ το σωβρακο μου δηλ γι 5 λεπτα φαντασιας  :walkingpenis:
Βαλτε χ
Το ξαναπαμε
Κιεβο οφφ του πφφ
Οδησο γιαβπουτανες μονο
δεν φταιει η φρι βιζα γιατι και πριν 5 χρονια επεμενα που βλεπω στο κοντακτε παλι
αυτες ταξιδευαν παντου.φρι βιζα εφυγαν μονο οι χαζες κοντα την πολονια και πηγαν εκει για
καλυτερη ζωη και τελικα οταν ειδαν ειναι χειροτερα και τι δουλειες εκαναν επεστρεψαν πισω
οσες δεν παντευτηκαν με πολωνους.χαχαχαχα.γνωρισα γκομενες απο λβιβ κυπρο σας πολωνεζες
με ουκρανικα διαβατηρια και δεν εχουν σχεση με ουκρανια.ας δωσουν την πολη στην πολονια να υσυχασουμε απο αυτους τους μαλακες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μέχρι τη μέση και μπήκα στο νόημα.
ειναι σχημα λογου που το εφερα παραδειγμα για να καταλαβουν οτι σοφος στην ουκρανια
εγινα παθαινοντας και μαθαινοντας και τα ποσα που σας λεει ο κμαν που θεωρειτε μαλακα
ειναι μηδανικα σε αυτα που ετρωγα τοτε σε κερασματα ελπιζωντας να γαμησω καθε θεοπαλαβη.
σας ειπα χιλιαδες φωρες η σου καθωντε απο την πρωτη εκει η ποτε!αργησα να το καταλαβω φιλε
η δεν ηθελα να το καταλαβω νιωθωντας οτι ειμαι ανωτερος απο τους ντοπιους.
αλλα ειχα λαθος και ακομα και ο δασκαλος ιωσηφ που μιλαμε καθε μερα μου λεει αυτο.
οσο παιζεις μπαλα ουκρανια παντα εσυ θα εισαι ο χαμενος!δεν μπορεις να κερδισεις τους χαχολους.
παω απο το 1990 και τωρα ειναι 2020.απο 11-12 μεχρι τωρα που θα κλισω 40.
ειμαι δεκαετιες μπροστα τους για αυτο γελαω μαζι με πολλους με τον τροπο σκεψης τους.
δεν ημουν μονο κιεβ αλλα και μοσχα τοσα χρονια πριν.οδυσσο απο το 2011 αρχισα να επισκεφτωμε συνεχεια ενω ειχε 4-5 χρονια πριν που πηγα πρωτη φωρα.
εκανα εδρα την οδυσσο το 2012 οταν το κιεβο ηταν επικυνδυνο για την ασφαλεια μου πλεον.

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Οποιος αντεχει να διαβασει ουκα χαρι ειναι πολυ δυνατος παιχτησ  :heavymetalbig:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οποιος αντεχει να διαβασει ουκα χαρι ειναι πολυ δυνατος παιχτησ  :heavymetalbig:
ρε κατι ελεγες για ντεβουσκες εσυ?αυτοι που εβαλα να σε παρακολουθουν οδυσσο
μου ειπανε η γκομενα μαζι σου περασε και το ζενσινα προς σταρουχα παει χαχαχαχα.
για αυτο προσεχε οταν μιλας για μικρουλες μην βαλω να σε φωτογραφησουν με την μπαπουσκα
που εφερες απο νικολαεβ και δεν σε σωζει ουτε ο τασος  χαχαχαχα.
με την πρωτο φωτο σου που θα βρω με την γρια θα της στειλω εμπιστευτικα στον πορνομητσο
που ειναι ταφος ανοικτος  να δουνε ολοι οτι τις ντεβουσκες μονο στην ονειροξη σας τις ακουμπατε

• Like

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Ωχ αποκαλυψεις εχουμε  :grin: ... πεστα χαρη  :s&m_2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ εχω Πειραιώς. Οταν μπορέσω θα σου ανεβάσω screen shot
Αρα η Πειραιώς δεν συμφέρει!Σε κλέβει! :rockon:1 ευρώ σε κάθε αγορά είναι εξωπραγματικό  :headbang:.
  Η εθνική παίρνει αυτά τα δύο κομίσια που δεν είναι πολλά.Βέβαια να βγάλεις λεφτά δε συμφέρει  :headbang:Σε κάθε συναλλαγή στο ΑΤΜ η καρτα σου δίνει 5.000 ρουβλια (70 ευρώ) και σου παίρνει 3 ευρώ κομίσιο! :rockon:με καρτα μόνο αγορές!

• Like

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1181466;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Burger King που το πληρώνει στην Πετρούπολη από κοινό λογαριασμό της Εθνικής που μπαίνει η σύνταξη της μάνας του.

Την οποία βρίζει και από πάνω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Burger King που το πληρώνει στην Πετρούπολη από κοινό λογαριασμό της Εθνικής που μπαίνει η σύνταξη της μάνας του.

Την οποία βρίζει και από πάνω.
Την είπες πάλι την  :jerking:σου  :2funny:ποιά σύνταξη?Ποιός κοινός λογαριασμός? :jerking: :2funny:.
  Δηλαδή τι πρέπει να σου βάλω το λογαριασμό ότι είναι δικός μου?όπως τότε που έλεγες ότι δεν πήγα Νέα Υόρκη  :2funny:και έβαλα φώτο και βίντεο από 'κει και το βούλωσες  :2funny:μέχρι να σκεφτείς την επόμενη  :jerking:σου.
  Απο Ελλάδα έχω κάποια εισοδήματα όχι πάρα πολλά αλλά γιά να πάω bourger king,να βάλω βενζίνη στ'αμάξι και γιά να πάρω της κρέμες μου μου φτάνουν  :2funny:.
  Πρέπει να είσαι μεγάλος φουκαράς  :2funny:ένα δεν μπορώ να καταλάβω μαζί σου?Πόση μαλακία μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
o dimitrakis  μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
δεν το κανεις ουτε για πενηντα.
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.
διμητρακι εισαι τσαρος μπροστα σε αυτους τους κακομοιρηδες.εχεις δικαιο για την ζηλια.
εβλεπα στο γιουτουπ ερευνα στην αθηνα τι σου την σπανε οι τουριστες.
απαντουσαν οτι ειναι τουριστες και εχουν λεφτα να ταξιδευουν ενω εγω δεν μπορω χαχαχαχ.
διμητρακη ακομα και με την συνταξη της μανας σου εισαι βασιλιας μπροστα τους χαχαχαχαχ

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o dimitrakis  μονο λαπρερι βαζει κρεμες 200 ευρο την μια!αν τον δεις απο κοντα
δεν το κανεις ουτε για πενηντα.
εμεις οι φτωχοι βαζουμε καμια λορεαλ κρεμα η καμια γκαρνιερ 2-4 ευρο χαχαχαχα.
διμητρακι εισαι τσαρος μπροστα σε αυτους τους κακομοιρηδες.εχεις δικαιο για την ζηλια.
εβλεπα στο γιουτουπ ερευνα στην αθηνα τι σου την σπανε οι τουριστες.
απαντουσαν οτι ειναι τουριστες και εχουν λεφτα να ταξιδευουν ενω εγω δεν μπορω χαχαχαχ.
διμητρακη ακομα και με την συνταξη της μανας σου εισαι βασιλιας μπροστα τους χαχαχαχαχ
Εγώ όταν βάζω ένα κείμενο του Ιωσήφ δε λέω ότι είναι δικό μου  :2funny:
 Ο Βολταίρος είναι ένας κακομοίρης  :2funny:μου έβαλε σφραγγίδες του διαβατηρίου ότι πηγαίνει Μόσχα,πήγαινε συνήθως γιά 2 μέρες,δηλαδή με τη δουλειά του  :2funny:αν δούλευε στο προξενείο θα πήγαινε γιά 20-25 μέρες.το βούλωσε όταν είπα ότι πρέπει να δουλεύει στην Τσιπίτα  :2funny:
  Πετάει τη μαλακία του  :jerking: :2funny:τον βουλώνω κάθε φορά και ξαναγράφει μετά από καιρό  :jerking:.Το μεγάλο ρεζιλίκι μαζι του ηταν όταν έγραψε ότι δεν πηγα Νέα Υόρκη γιατί έγραφαν οι μπότες αυτό εδώ.
  Εβαλα πάνω από 10 φώτο από μένα στη Νέα Υόρκη και το βιντεάκι από το youtube που γύρισα στη Νέα Υόρκη και το βούλωσε.Μιά άλλη φορά είχε γράψει ότι δεν έχω πιστωτικές κάρτες  :jerking:άλλη μαλακία :jerking:δηλαδή αν δεν έχει πιστωτική κάρτα είσαι φτωχός? :2funny:Τέλος πάντων εγώ έχω και σας την έβαλα στο σά'ι'τ.
  Δε νομίζω ότι τη δεκαετία του '90 υπήρχαν τέτοιοι φουκαράδες σαν κ'αυτόν και τον Βλάκμαν  :2funny:.Να έχουν μετατρέψει ένα μαγαζί σε σπίτι και να μένουν εκεί  :2funny:.
  Είδες που ο Βλάκμαν έβαλε φώτο από ένα διαμέρισμα που νοίκιασε στην Αθήνα από R bnb και είπε οτι είναι δικο του  :jerking:και ότι έχει 3 διαμερίσματα στην Αθήνα  :2funny:

Συνημμένα

• 23.jpg
    23.jpg
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom