σορυ σου εγραφα τα ιδια γιατι ειχα προβλημα δεν εστελνε μυνηματα νομιζα και ξαναγραφα τα ιδια.Ρε harryoyk πως κάνεις έτσι έκανα τη βόλτα μου έχω την καβάτζα μου (Για αυτή ανεβηκα) μιλάγαμε κάνα μήνα. Τώρα άμα κάτσει κάτι έκατσε ούτε σαμπάνιες ούτε μεταξωτές κορδέλες. Δεν πληρώνω φραγκο δεν είμαι κορόιδο. Και να τα είχα δε θα τα εδινα μ αυτο τον τρόπο . Αν ήξερα ότι γουστάρει πραγματικά να πληρώσω κανονικά αλλά αν ξέρω ότι έρχεται για τα φράγκα ούτε νερό που λέει ο λόγος. Το χαβαλε μου κάνω τη βολτίτσα μου και Γεια σας
δεν εχεις καθολου καβατζα αυτο να καταλαβεις ασχετα με το ενα μηνα.εγω μιλουσα μεχρι και 4 χρονια
με γκομενα που ποτε δεν εμφανιζοταν χαχαχαχ μεχρι να μου πει τις αληθινες τις προθεσεις.
επεμενα γιατι ημουν σιγουρος ηθελε λεφτα και ας μην το παραδεχωταν.μαλιστα πολυ χοντρα οχι 2-3 χιλιαδες αλλλα με μηδενικα διπλα χαχαχαχα.αλλες που μιλουσα μολις εφτανα εξαφανιζωνταν και εμφανιζονταν οταν εφευγα!δεν ειχαν σκοπο να με συναντησουν αλλα να παρουν χωρις να χρειαστει
να δωσουν.στο κιεβο επερνα 100 τηλεφωνα την μερα για να εχω επικοινωνια τελικα με δυο
που γνωριζα απο κυκλο και στο τελος 90% να μην γαμησω ουτε τις 2 που επικοινωνουσαν απλα
να ερχοντε να κερνω αδικα.οι ιδιες γκομενες το εδιναν αφερτα φρι σε ιθαγενεις δικους τους
ακομα αστεγους που εμεναν σε χοστελ εντελος για τον πουτσο.
νομιζα τοτε ειμαι νεος,εμφαννισημος και χωρις ανταγωνισμο στα λεφτα και αυτο ειναι αρκετο.
δεν ασχολουμουν με πουτανες και σπονσορετες αυτες που μιλω για καθημερινες κοπελες απλες.
για αυτο λεμε οι πουτανες ειναι πιο τιμιες γιατι πληρωνεις και γαμας.
αν χαλουσα 30-40 χιλιαδες οπως ο κμαν στις πουτανες θα ημουν απλα μαλακας.
αν χαλασεις πανω απο μυρια σε αυτες οπως εκανα εγω ις περασμενες 2 δεκαετιες μεχρι 2012
γινεσε δασκαλος χαχαχαχαχαχα.αρχισε να διαβαζεις απο την αρχη δασκαλο ιωσηφ αν εχεις
σκοπο να ξαναπας αλλιος ηρθες,ειδες και αποχωρεις οσο ειναι νωρις και γλυτωνεις