Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
κοντα στο μετρο νταρνιτσα καθε καλοκαιρι γιντετε φεστιβαλ φαγητου.
ειναιν τινγκα στον κοσμο οπου τρως και πινεις μεχρι αργα το βραδι.
κανοθν και συναυλιες εκει,φανταζωμε ο κμαν και οι αλλοι δεν εχουν παει ποτε.
στην αρσεναλνα γνωστος μου ανοιξε το ιδιο μαχαζι ακριβως οπως αυτο που εχει
στην οδυσσο και τωρα εκλισε για ανακαινηση.εκει πανε γκομενες ομωρφες παρεα
αλλα του τυπου γκομενες που το παιζουν χαι.περνουν 4 μια πιτσα η ενα σουσι
και το φωτογραφηζουν 3 ωρες που το εχουν στο τραπεζι και μετα απο ωρες
να παρουν απο ενα κοματι!αλλα αυτες πολυ ηλιθιες το στιλ και το υφος τους
και μολις σε δουν εσεν αθα θελουν ψαρια,μυδια μπουκαλες κρασι για το τιποτε.
στην οδυσσο πηγαινα στο μαχαζι του τυπου και ηταν γκομενες με τετειο υφος.
ασε που οταν τις ακουσα μια παρεα διπλα γκομενες να μιλανε για αυστραλους
και αμερικανους καταλαβα σε πρακτορεια γαμου δουλευαν για μεροκαματο
και δεν ξαναπατησα.εκει ειχε νορμαλ γκομενες αλλα λιγος κοσμος.
οταν καθησα διπλα αποτις γκομενες και ειχα σκοπο να κανω καμακι εβαλα αυτι.
ελεγαν για γαμους ποτε θα παντρευτεισ εσυ ελεγε η μια στην αλλη.
γελουσαν και ηστερα το καταλαβα που το πηγαιναν,αρχισαν να μιλανε μου
εστειλεε ο καναδος,αυστραλος και εδειχναν τα μυνηνατα και γελουσαν.
νευριασα και ειπα δεν ξαναπατω.αυτο που λεει σωστα και ο κμαν
πρεπει να σκαναρεις της σκαμερσ και ειναι δυσκολο απειρος να βρει ποια
πραγματικα ειναι νορμαλ γκομενα.για αυτο οδυσσο λεω τωρα δεν μιλω σε καμια 3 χρονια
εκτος αυτες που ξερω απο μαχαζια που παω αλλα ποτε δεν εχουν χρονο ελευθερο.
οι υπολειπες θελουν να σε δαγκωσουν που καθωντε σε διαφωρα μαχαζια
και να γελανε μαζι σου.

Δεν είναι όλες έτσι, υπάρχουν και κανονικές ....έχω γνωρίσει.
Αν η άλλη είναι πολύ όμορφη και εσύ σε άλλο πολύ χαμηλότερο επίπεδο εμφάνισης και δεν σε ξέρει πχ από δουλειά ή παρέα είναι λογικό να  περιμένει μια ανταμοιβή και όχι μόνο φαγητό.
Δες πρώτα τι μετράς εσύ και μετά παίζεις στο αντίστοιχο επίπεδο, φτωχές είναι όχι ηλίθιες.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί που στην χώρα τους δεν τους πλησιάζει καμιά επειδή είναι χαμηλού επιπέδου εμφάνισης ή μόρφωσης ή οικονομικού στάτους και πάνε εκεί για γυναίκα που ούτε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν.
Πολλές φορές ο γάμος για αυτές είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν από την φτωχιά.
Τον βλέπουν σαν φάρμακο κατά την αδεκαρίας όπως έλεγε η Κοντου στην ταινία Αλίμονο στους νέους ....

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν είναι όλες έτσι, υπάρχουν και κανονικές ....έχω γνωρίσει.
Αν η άλλη είναι πολύ όμορφη και εσύ σε άλλο πολύ χαμηλότερο επίπεδο εμφάνισης και δεν σε ξέρει πχ από δουλειά ή παρέα είναι λογικό να  περιμένει μια ανταμοιβή και όχι μόνο φαγητό.
Δες πρώτα τι μετράς εσύ και μετά παίζεις στο αντίστοιχο επίπεδο, φτωχές είναι όχι ηλίθιες.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί που στην χώρα τους δεν τους πλησιάζει καμιά επειδή είναι χαμηλού επιπέδου εμφάνισης ή μόρφωσης ή οικονομικού στάτους και πάνε εκεί για γυναίκα που ούτε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν.
Πολλές φορές ο γάμος για αυτές είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν από την φτωχιά.
Τον βλέπουν σαν φάρμακο κατά την αδεκαρίας όπως έλεγε η Κοντου στην ταινία Αλίμονο στους νέους ....
δεν εχεισ ιδεα απο ουκρανια και δεν εχεις ιδεα σε ποιον μιλας.
ιδικα αυτο που εγραψες στο τελως φανερωνει ποσο ασχετος εισαι.
ακομα και τα θεματα που γραφεις φανερωνουν οτι δεν εχεις ιδεα.
βαλε μας και μια φωτο σου να σε γνωρισουμε εσυ που εισαι πετυχημενος))))
εχεις δικαιο παντως αν συναντησουν καπειον σαν εσενα θα τον λυπηθουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για να δειτε ποσο ασχετοι ειναι οι ξενοι για ουκρανια
εβλεπα τα σχολια απο βιντεο για κιεβ.
ολοι ελεγαν 50 ευρο τον μηνα μισθοθς και φτωχια!
αλλοι εγραφαν διαφωρες μαλακιες για γκομενες
ενω αυτοι που εκαναν τα βιντεο υταν ντυμενοι με δυο ευρο
μπλουζακια και σιορτ σαν να ειναι στην παραλια χαχαχαχαχα.
εντελως ξενοι για τον πουτσο,χωρις λεφτα οπως σας ελεγα
αυτοι ειναι οι ξενοι ανταγωνισμος γιατι νομιζουν οτι θα ειναι
βασιλιαδες με 100 ευρο για μια εβδομαδα!
σας ειπα την ιστορια με νεαρο στην οδυσσο που ξεμεινε απο λεφτα
γιατι διαβαζε εχουν 50 με 100 ευρο τον μηνα μισθους και νομιζα μια
χαρα θα την περνα με μικρο μπατζετ που δεν εφτανε ουτε για φαγητο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αλλη εγραφε απο ισραηλ ρωσιδα οτι δυο ατομα στην οδυσσο στεκι
πληρωσαν 300 ευρο το στεκι και αλλα καμια 200 ευρο το κρασι!
της ειπα εκει θες 30 δολαρια το ατομο για στεκι απλα την γελασαν σαν
τουριστρια.ειδατε πως την παθαινουν οι ασχετοι.
πανε ολοι οι ξενοι με μηδεν χρημα να βρουνε γκομενες και με την
εντυπωση οτι ολες παιρνουν 50 τον μηνα και οταν πανε στα εστιατωρια κλαινε!
με ψυχαγωγησαν αρκετα ολοι αυτοι με τις ιστοριες τους.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
δεν εχεισ ιδεα απο ουκρανια και δεν εχεις ιδεα σε ποιον μιλας.
ιδικα αυτο που εγραψες στο τελως φανερωνει ποσο ασχετος εισαι.
ακομα και τα θεματα που γραφεις φανερωνουν οτι δεν εχεις ιδεα.
βαλε μας και μια φωτο σου να σε γνωρισουμε εσυ που εισαι πετυχημενος))))
εχεις δικαιο παντως αν συναντησουν καπειον σαν εσενα θα τον λυπηθουν.

Σέβομαι την άποψή σου για τις Ουκρανές αλλά δεν είναι θέσφατο είναι απλά η γνώμη σου.
Όπως και εγώ την γνώμη μου έγραψα από την δική μου οπτική και τίποτα πάρα πάνω.
Όσο αφορά εσένα προσωπικά δεν σε ξέρω ούτε θα σε γνωρίσω ποτέ γιατί είσαι σίγουρα πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά και προσωπικά.............. καλά να περνάς.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σέβομαι την άποψή σου για τις Ουκρανές αλλά δεν είναι θέσφατο είναι απλά η γνώμη σου.
Όπως και εγώ την γνώμη μου έγραψα από την δική μου οπτική και τίποτα πάρα πάνω.
Όσο αφορά εσένα προσωπικά δεν σε ξέρω ούτε θα σε γνωρίσω ποτέ γιατί είσαι σίγουρα πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά και προσωπικά.............. καλά να περνάς.
απο το 1990 10 ετων ειμαι συνεχεια εκει και οχι μονο σαν τουριστας.
πιο πανω εγραψα για ενα μαχαζι στην αρσεναλνα που το εχει φιλος μου απο οδυσσο.
το ιδιο ακριβως ειναι και στην οδυσσο και πανε γκομενες εντελως βλαμενες που
το παιζουν καπειες.απο φωτο στο κιεβο παιζει ιδιο στιλ γκομενες,κοπελες που δουλευουν
σε καμια ιτ και επιδει παιρνουν χιλιαρικο και πανε για μοστρα.
οδυσσο πηγαινα συχνα εκει μεχρι που ακουσα τις νορμαλ γκομενες διπλα μου
να μιλανε.φαινωνταν νορμαλ κοπελιτσες απο καμια ετερια αλλα ακουσα τα σχολια τους.
αρχισαν για αμερικανους και αυστραλους και να δειχνουν τα μυνηματα που δεχωντε
διαβαζωντας τα στα αγγλικα και να γελανε.
γνωριζω ρωσικα και καταλαβα σε κανα πρακτορειο δουλευουν με ξενους οπως ολες
τετειου επιπεδου.ακομα και γκομενες σε ετεριες το κανουν σαν εξτρα δουλεια
γιατι εχουν θαυμαστες απο ολο τον κοσμο ιδικα καναδα και αμερικη.
τις ξερω απεξω και ανακατωτα δεν χρειαζομε να τις γνωρισω ουτε να ασχολουμε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν δειτε βιντεακια που κανουν 4 με 5 βλαμενες ουκρανιδες διαβαστε σχολια!
99.9% τους γραφουν πακιδες και αμερικανοι η καναδοι!
ιδικα οι πακιδες γραφουν οταν θα ερθω να σε παρω να μας ξεναγησεις
θελουμε κοπελα σαν εσενα και αλλοι βλακες αμερικλανοι τις
κανουν να νιωθουν οτι εχουν αξια.
ολοι γραφουν ακουμε εισται ομορφες ουκρανια,οικοκοιρες και καλες συζηγοι!χαχαχαχαχα
οτι εισαστε καταληλες για οικογενεια ,φιλοτημες και φιλοξενες!!!!!!
καταλαβετε τι προπαγανδα κανουν αυτες οι πουτανες για να πανε εκει θυματα
η απο μακρια να τους  πει καπειος να τους στειλει λεφτα για εισητιρια.
ενας εγραφε αμερικανος μιλαω με εμαιλ με γκομενα νικολαεβ.
μου ζητησε λεφτα για να μπορεσει να ερθει σε μενα αμερικη με το παιδι της
γιατι χωρισε προσφατα και αντιμετωπιζει προβληματα!
οι ξενοι εχουν αγνοια τι παιζει και ολοι μιλανε για μια φτωχη χωρα με
ομορφες απελπισμενες που περνουν 50 δολαρια τον μηνα!
τετειους ξενους εχουμε να αντιμετωπισουμε,κανενα ανταγωνισμο απο αυτους!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η βιομηχανια που εχει στηθει στο να μαδαει εως εσχατων το καθε μαλακα-βλαμμενο-αμπαλο δυτικο αντρα, ειναι ανευ προηγουμενου.

Αυτα δεν ειναι τιποτα.

Δεν εχεις δει μαδημα κανονικο ακομα, οσκαρικα δραματα και τραγωδιες.

Αμερικανοι, Καναδοι, Ελβετοι, Νορβηγοι, Δανοι, Ολλανδοι, οι πρωτοι στοχοι.

Οσο πιο ασχημος-ντεκαυλε και αμπαλος γινεται, ειναι οι αγαπημενες περιπτωσεις των μουνετων.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ας πληρώνουν αυτοί να γαμάμε τσάμπα εμείς Σαββ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τσαμπα δεν υπαρχει περιπτωση να γαμας δυνατα μουνια, εχουν κανει ζημια οι απανταχου μαλακες.

Για 8αρια 9αρια, πρεπει να καλυπτεις τα παντα οπου πηγαινετε (λογικο) και συνηθως θελουν μερη που θα ανεβαζει φωτο στα προφιλ της στα σοσιαλ.

Λεφτα στο χερι δινουν μονο αυτοι που δεν το εχουν και τοσο το παιχνιδι.

Εαν εχεις μια καλη εμφανιση και ξερεις να φερεσαι, και μονο που θα καλυπτεις τα εξοδα για τα παντα και τη πηγαινεις παντου, οι πιο πολλες ειναι οκ.

Φυσικα και δεν μιλαμε για τις βιζιτες ουτε για επαγγελματιες στο ειδος.

Μιλαμε για κοπελες που απλα θελουν να τη βγαζουν τσαμπα και να γυριζουν παντου και να περνανε καλα. Αυτες, επιλεγουν με τον ποιον θα πανε, δεν δεχονται με τον οποιο απλα τους προτεινει.

Αν δεχτει, θα περασεις καλα διοτι σε γουσταρει. Για αυτο το λογο το πρωτο που ζητανε απο μονες τους εαν δεν σε γνωριζουν μεσω καποιας φιλης και τους εισαι εντελως αγνωστος, ειναι η βιντεοκληση.

Αν δεν σε δουν ζωντανα σε βιντεοκληση, ουτε καν.

Οι πιο τολμηρες, τη πανε εκει τη κουβεντα και τη φαση (γυναικες ειναι) στο να σου δειχνει και να της δειχνεις διαφορα στη βιντεοκληση. Θελουν να ξερουν απο πριν τα παντα.

Οι επαγγελματιες τα αρπακτικα, δεν τους ενδιαφερει τιποτα. Ουτε καν. Οι χαζες σου τρωνε μικροποσα, οι εξυπνες σε κανουν μονιμο αιμοδοτη και οι πολυ εξυπνες σε "ερωτευονται" και σου κανουν γαμο-παιδι. Εκει αρχιζει το σκληρο μαδημα.

Οταν βλεπεις οτι ανεβαζει φωτο απο ακριβα μερη και πολυτελειες κτλπ, στα λεει το κοριτσι μεσω των φωτο. Τι δεν καταλαβες;

Εχει απειρες κοπελες που εργαζονται σε κανονικες δουλειες ή που σπουδαζουν και ειναι μια χαρα διαθεσιμες στο να περνανε καλα αν εισαι και εσυ οκ σε εμφανιση και συμπεριφορα.

Κρα κανουν για πληρωμενα ταξιδακια παντου μαζι σου και να περνανε καλα. Εχουν πολλα ωφελη απο αυτο, περα απο οτι θα τη χορτασεις πουτσα. Αν παιξεις σωστα, ολα γινονται. Απλα επειδη δεν ειναι επαγγελματιες, φοβουνται στην αρχη, δεν σε ξερουν, δεν μπορουν να ταξιδεψουν στο αγνωστο.

Το πιο ευκολο; Πας απο εκει πρωτα εσυ, να σε γνωρισει, να περασετε λιγες μερες καλα εκει, στα μερη της που νιωθει ασφαλεια.

Μεσα στα πρωτα λεπτα, θα εχει καταλαβει το μουνετο αν εισαι περιεργος ή οχι και αν εισαι οκ θα ακολουθησει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το πιο ευκολο; Πας απο εκει πρωτα εσυ, να σε γνωρισει, να περασετε λιγες μερες καλα εκει, στα μερη της που νιωθει ασφαλεια.

Μεσα στα πρωτα λεπτα, θα εχει καταλαβει το μουνετο αν εισαι περιεργος ή οχι και αν εισαι οκ θα ακολουθησει.
Φίλε αυτά έχουν γίνει και γίνονται ! Ασχέτως αν έχει μείνει ο Κμαν να γράφει που είναι διαχρονικά ο άμπαλος , υπάρχουν  παίκτες που τα κάνουν ακόμα και μέχρι πριν 1-2 μήνες!
Εσύ εδώ ξέρεις μόνο τον Τάσσο! Ρώτα να σου πουν για τον dirty με τα 3 ραντεβού την ημέρα με τις "μοναδικές του αγάπες" και τα οδικά ταξίδια "μόνο για αυτές" και στα επιβεβαιώνω κι εγώ που τα είδα live!
Άλλο ένα μέλλος ανέβαινε πάνω και είχε χαρέμι 5-6 κοπέλες σε ένα διαμέρισμα που τις έκανε και πάσες σε άλλα μέλη απο εδώ με ευτελή ποσά!
Μέχρι και στο Χάρη του δώσαν μουνί με ανοιχτά πόδια ! Πάρε γάμα του είπαν!
Και μέχρι πρόσφατα φίλος μου που διαβάζει το σάιτ αλλά δεν γράφει μου λέει για ουκρανίδες τούμπανα που κατεβάζει Αθήνα μόνο με αεροπορικά και έξοδα! Μάλιστα τώρα με τη καραντίνα χάνει αεροπορικά από ένα πολύ δυνατό!
Υπάρχουν παίκτες εδώ αλλά η επανάληψη κουράζει πολλές φορές!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
ειμαι σπουδαγμενος με σκατοσλαβικο πτυχιο σσ οχι ρωσσοποντιος ή παλινοστουτας οποτε μεγαλωσα με αυτες

εχω παει σε 67 χωρες(3) τρεις μη ναγνωρισμενες απο τον ΟΗΕ

πιο σκατοψυχες γυναικες απο ρωσσοουκρανιδολευκορωσσιδε  δεν εχω γνωρισει με διαφορα

προτιμω πλεον να κανω ματς τιντερ και να τις φερνω ελλαδα τριημερο οχι παραπανω διοτι δεν ειναι δασκεδαστικες κοπελλες με μπριο

και οσο ειναι στη χωρα τους ειναι βαρια πλεον πεπονια κια γδερβουν εξαλλου ο σοφος λαος λεει η πετρα ειναι βαρια στο τοπο της

ΕΝΩ  οταν ερχονται ελλαδα ειναι σαν το βουτυρο και ειδικα καλοκαιρακι μαλακωνουν

μιλω παντα για κανονικες κοπελες μεσω τιντερ

αυτα τα ολιγα πο οταν πηγαινα ουρανια και ρωσια το 1998 σα φοιτητης δεν ειχαν λαμπες στους κεντρικους δρομους εισοδους των πολεων πχ μινσκ και λεοπολη ουκρανια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε δεν μας απασχολει η ψυχη τους, δεν τις θελουμε για σχεση ουτε ερωτευομαστε καποια απο αυτες.

Να περναμε καλα θελουμε, και εμεις και αυτες για να φερνουν και αλλες, να ανοιγει η παρεα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Φίλε αυτά έχουν γίνει και γίνονται ! Ασχέτως αν έχει μείνει ο Κμαν να γράφει που είναι διαχρονικά ο άμπαλος , υπάρχουν  παίκτες που τα κάνουν ακόμα και μέχρι πριν 1-2 μήνες!
Εσύ εδώ ξέρεις μόνο τον Τάσσο! Ρώτα να σου πουν για τον dirty με τα 3 ραντεβού την ημέρα με τις "μοναδικές του αγάπες" και τα οδικά ταξίδια "μόνο για αυτές" και στα επιβεβαιώνω κι εγώ που τα είδα live!
Άλλο ένα μέλλος ανέβαινε πάνω και είχε χαρέμι 5-6 κοπέλες σε ένα διαμέρισμα που τις έκανε και πάσες σε άλλα μέλη απο εδώ με ευτελή ποσά!
Μέχρι και στο Χάρη του δώσαν μουνί με ανοιχτά πόδια ! Πάρε γάμα του είπαν!
Και μέχρι πρόσφατα φίλος μου που διαβάζει το σάιτ αλλά δεν γράφει μου λέει για ουκρανίδες τούμπανα που κατεβάζει Αθήνα μόνο με αεροπορικά και έξοδα! Μάλιστα τώρα με τη καραντίνα χάνει αεροπορικά από ένα πολύ δυνατό!
Υπάρχουν παίκτες εδώ αλλά η επανάληψη κουράζει πολλές φορές!

Υπάρχουν εδώ μέσα και τα σιγανά ποταμάκια που κάνουν πολλά και δε λένε τίποτα.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Υπάρχουν εδώ μέσα και τα σιγανά ποταμάκια που κάνουν πολλά και δε λένε τίποτα.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Που να βρει χρόνο και ένας νεκροκουβαλητής  εκεί στην Ελβετία τώρα με τα πτώματα , να σου πει τα χιλιάδες χιλιόμετρα επί ουκρανικού εδάφους που την έστηνε έξω από σχολές των επαρχιακών πόλεων  και τσίμπαγε 18-20 χρονών κοριτσάκια με ένα κέρασμα!
Αν έχουμε τη τύχη μπορεί να μας πει και ό Μήτσος ιστορίες δόξας των μελών αυτού του νήματος! :happy: :happy: :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Που να βρει χρόνο και ένας νεκροκουβαλητής  εκεί στην Ελβετία τώρα με τα πτώματα , να σου πει τα χιλιάδες χιλιόμετρα επί ουκρανικού εδάφους που την έστηνε έξω από σχολές των επαρχιακών πόλεων  και τσίμπαγε 18-20 χρονών κοριτσάκια με ένα κέρασμα!
Αν έχουμε τη τύχη μπορεί να μας πει και ό Μήτσος ιστορίες δόξας των μελών αυτού του νήματος! :happy: :happy: :happy:

Εσύ μόνο από ντίσκο Έλλη και Κολοράντο ξέρεις ντιτζει-ποδοσφαιριστή.  :orchestra: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom