Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
Σωγαμπρε τλευταια ευκαιρια
Η τουμπεκιαζεσαι η βαζω φωτο την σωγαμπρη κατοικια σου
Το γωνιακο καταλαβες
Και βλεπω πεθερο ν αφηνει το χοντρεμποριο κ να σε ψαχνει στην ντουλαπα που θα χεις κρυφτει
Τουμπεκα λοιπον
Τα χανια ειναι μικρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Σωγαμπρε τλευταια ευκαιρια
Η τουμπεκιαζεσαι η βαζω φωτο την σωγαμπρη κατοικια σου
Το γωνιακο καταλαβες
Και βλεπω πεθερο ν αφηνει το χοντρεμποριο κ να σε ψαχνει στην ντουλαπα που θα χεις κρυφτει
Τουμπεκα λοιπον
Τα χανια ειναι μικρα

Δεν είναι το γωνιακό το δικό μου.  :birdman:

Άντε βλάχο, ήρθες μια φορά διακοπές στα κοσμοπολίτικα Χανιά και έγινες μητρώο. Ακόμα με τη πλέμπα στα μαγαζιά που σε έστειλε ο Λάκης θα έτρωγες αν δε σε πετύχαινα με το διπλοκάμπινο το μαυροζανταρισμένο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
Τυπε δεν μας απασχολει η ψυχη τους, δεν τις θελουμε για σχεση ουτε ερωτευομαστε καποια απο αυτες.

Να περναμε καλα θελουμε, και εμεις και αυτες για να φερνουν και αλλες, να ανοιγει η παρεα.
τυπε αυυτο γραφω οτι ουτε πρνας καλα συνηθως με αυτα τα φιδια ειναι κρυες και ανεραστες οι πιο πολλες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε αυτά έχουν γίνει και γίνονται ! Ασχέτως αν έχει μείνει ο Κμαν να γράφει που είναι διαχρονικά ο άμπαλος , υπάρχουν  παίκτες που τα κάνουν ακόμα και μέχρι πριν 1-2 μήνες!
Εσύ εδώ ξέρεις μόνο τον Τάσσο! Ρώτα να σου πουν για τον dirty με τα 3 ραντεβού την ημέρα με τις "μοναδικές του αγάπες" και τα οδικά ταξίδια "μόνο για αυτές" και στα επιβεβαιώνω κι εγώ που τα είδα live!
Άλλο ένα μέλλος ανέβαινε πάνω και είχε χαρέμι 5-6 κοπέλες σε ένα διαμέρισμα που τις έκανε και πάσες σε άλλα μέλη απο εδώ με ευτελή ποσά!
Μέχρι και στο Χάρη του δώσαν μουνί με ανοιχτά πόδια ! Πάρε γάμα του είπαν!

Γιατί είμαι άμπαλος?Εδώ ο άλλος ο Σινοχάρας πόσταρε τις γκόμενες που γαμούσε και μάλιστα τις καλές εποχές.Βλέπεις εσύ κανένα επίπεδο?

Και ποιος άλλος έχει ποστάρει φωτό μετά το 2017 και τη φρι βίζα Ουκρανία με Ουκρανέζες και Ρωσίδες γκόμενες πλην εμού?
Ποιος μπορεί τώρα σήμερα το 2020 να πάει σα σεξοτουρίστας λίγων ημερών Κίεβο και να γαμήσει εφτάρια και πάνω χωρίς να πάει σε σαλόν,μπορδέλα κτλ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ειμαι σπουδαγμενος με σκατοσλαβικο πτυχιο σσ οχι ρωσσοποντιος ή παλινοστουτας οποτε μεγαλωσα με αυτες

εχω παει σε 67 χωρες(3) τρεις μη ναγνωρισμενες απο τον ΟΗΕ

πιο σκατοψυχες γυναικες απο ρωσσοουκρανιδολευκορωσσιδε  δεν εχω γνωρισει με διαφορα

προτιμω πλεον να κανω ματς τιντερ και να τις φερνω ελλαδα τριημερο οχι παραπανω διοτι δεν ειναι δασκεδαστικες κοπελλες με μπριο

και οσο ειναι στη χωρα τους ειναι βαρια πλεον πεπονια κια γδερβουν εξαλλου ο σοφος λαος λεει η πετρα ειναι βαρια στο τοπο της

ΕΝΩ  οταν ερχονται ελλαδα ειναι σαν το βουτυρο και ειδικα καλοκαιρακι μαλακωνουν

μιλω παντα για κανονικες κοπελες μεσω τιντερ

αυτα τα ολιγα πο οταν πηγαινα ουρανια και ρωσια το 1998 σα φοιτητης δεν ειχαν λαμπες στους κεντρικους δρομους εισοδους των πολεων πχ μινσκ και λεοπολη ουκρανια

Παιχταρά μου έφτασες τις 67? Εγώ πρέπει να είμαι ακόμα γύρω στις 40-45.

Ο καθένας έχει τα γούστα του, το ακούω αυτό από πολλούς, πως δεν κάνουν οι ανατολικές για τους Έλληνες. Για μένα πάντως είναι με διαφορά οι καλύτερες και ίσως οι μοναδικές με τις οποίες μπορώ να συνεννοηθώ.

Υπόψη είμαι παντρεμένος 4 χρόνια πλέον με Μοσχοβιτισσα και είμαι ευχαριστημένος. Έχω ξαναγράψει, πως αν χρειαστεί να την αντικαταστήσω πάλι κάτι σε Ρωσικό μοντέλο θα ψάξω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
alloθ σε ειχα αφησει μμα ζεις με τη ρωσσιδα αλα μετακινηθηκες μοσχα

πλεο πιτευω οτι χαλασν και σηκωσαν πολυ τουπε οι σλαβες

εγω παλι δεν αλλαζω τις λατινες      και ξεκινησα σα σλαβολατρης χα χα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

εγω παλι δεν αλλαζω τις λατινες       και ξεκινησα σα σλαβολατρης χα χα

Ναι το έχω καταλάβει πως εισαι λατινολατρης. Εχω ελάχιστη εμπειρία με λατινες αλλά από όσα έχω δει πολύ drama. Παραβραζει το αίμα τους  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Παντου υπαρχουν καλες και μαλακισμενες , πιο πολυ θεμα χαρακτηρα  ειναι ...
εγω παντως ειχα πετυχει την καλυτερη  μιξη (λατιν με σλαβικο) χαχα
ρωσοφωνη μολδαβη που σπουδαζε Αμερικη με 27 χρονια διαφορα  ,απιστευτα θετικη γκομενα σε ολα , συμπεριφορα και κρεβατι ...
μιλουσε και 5 γλωσσες (αγγλικα , ρωσικα , ρουμανικα , γαλλικα , ισπανικα)  :grin:

Συνημμένα

• 358E0B7C-5D51-4AB2-90E0-F63C5CECBF25.jpeg
    358E0B7C-5D51-4AB2-90E0-F63C5CECBF25.jpeg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • A7D0FBD1-27D5-4397-B661-D6C56DE5C969.jpeg
    A7D0FBD1-27D5-4397-B661-D6C56DE5C969.jpeg
    218,8 KB · Εμφανίσεις: 30

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266

φιλε α  βρεις κατι παραπλησιο στη μοσχα πες μου :grin: :grin:

εκει ολες στη σλαβια αγαρμπες σαν ξεχαρβαλωμενο αμορτισερ χορευουν και ουτε μπριο οουτε ναζι και σα ψυχροαιμα φιδια :rolleyes: :rolleyes:

ενω λατιν αμερικα τις βλεεπις και χυνεις

σ ασφαλως ο μεσος ορος στη ρωσια ειναι ανωερος σε ομορφια απο την λατιν αμερικα ΑΛΛΑ τα 8 και πανω στη λατιν δεν πιανονται

πχ εγω παρολου που μιλω και σκατοσλαβικα και οχι ισπανικα εχω πιο πολλες πιθανοτητες σε ταξιδι μου να γαμησω πολυ καλα μωρα στη λατιν αμερικα απο οτι στη ρωσια

δικη μου διαπιστωσει

ααααα θα εχω και τα κοκτειλ μου και τη θαλσσα μου και τη μουσικη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
^Εχουν και οι σλαβες ρε θαλασσα... μαυρη βεβαια χααχα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Η λατινα 7αρι δεχετε ακομη κ μπυρα κερασμα σε περιπτερο κ να λικνιζετε με μουσικη απο το ραδιο του αμαξιου.

Η σλαβα με τιποτα λιγοτερο απο 4στερο ρεστοραν...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
Η λατινα 7αρι δεχετε ακομη κ μπυρα κερασμα σε περιπτερο κ να λικνιζετε με μουσικη απο το ραδιο του αμαξιου.

Η σλαβα με τιποτα λιγοτερο απο 4στερο ρεστοραν...
με καλυψες
παρε το πληκτρολογιο μου πλεον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβες είναι πολύ πιο εμφανίσιμες από τις Λατίνες αλλά έχουν ακριβύνει πολύ και πολύς κόσμος δεν μπορεί πια να ανταγωνιστεί.Ενώ παλιά οι ίδιοι με τα ίδια προσόντα γαμούσανε,τώρα είναι εκτός και αυτό τους εκνευρίζει.
Τώρα θέλει πολλά προσόντα δεν είναι walk in the park οπότε πρέπει να έχεις το αντίστοιχο edge.Δεν είναι shot in barell όπως παλιά.Είναι ανταγωνιστικό το πεδίο.Ολοι θέλουνε τις ίδιες γκόμενες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

φιλε α  βρεις κατι παραπλησιο στη μοσχα πες μου :grin: :grin:

εκει ολες στη σλαβια αγαρμπες σαν ξεχαρβαλωμενο αμορτισερ χορευουν και ουτε μπριο οουτε ναζι και σα ψυχροαιμα φιδια :rolleyes: :rolleyes:

ενω λατιν αμερικα τις βλεεπις και χυνεις

σ ασφαλως ο μεσος ορος στη ρωσια ειναι ανωερος σε ομορφια απο την λατιν αμερικα ΑΛΛΑ τα 8 και πανω στη λατιν δεν πιανονται

πχ εγω παρολου που μιλω και σκατοσλαβικα και οχι ισπανικα εχω πιο πολλες πιθανοτητες σε ταξιδι μου να γαμησω πολυ καλα μωρα στη λατιν αμερικα απο οτι στη ρωσια

δικη μου διαπιστωσει

ααααα θα εχω και τα κοκτειλ μου και τη θαλσσα μου και τη μουσικη

Μόνο Ρουμάνες τα τέλη 90 αρχές 2000 μπορούσαν να τις κοντράρουν,σα να πηδιόντουσαν  μόνες χόρευαν... :erection:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
Ανταγωνιστικές ή απλά ελλεεινοδιστηκαν;;;;
Ασφαλώς κ πριν 20-22 χρόνια άλλαξαν η εποχής αλλά και εγώ τότε ήμουν εικοσαετής ενώ τώρα συν 22 χρονια
Ενώ μερικοί όπως γράφουν πρέπει να είναι πολύ παραληδες για να βγαίνουν με τέτοιες κοπέλες αλλά δυστυχώς εμείς οι φτωχοί δεν μπορουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ανταγωνιστικές ή απλά ελλεεινοδιστηκαν;;;;
Ασφαλώς κ πριν 20-22 χρόνια άλλαξαν η εποχής αλλά και εγώ τότε ήμουν εικοσαετής ενώ τώρα συν 22 χρονια
Ενώ μερικοί όπως γράφουν πρέπει να είναι πολύ παραληδες για να βγαίνουν με τέτοιες κοπέλες αλλά δυστυχώς εμείς οι φτωχοί δεν μπορουμε

Αυτό λέμε οτι πρέπει να αυξάνεις αναλόγως τα εισοδήματά σου όσο μεγαλώνει η ηλικία και δυσκολεύουν οι χώρες αυτές αλλιώς σε ξεπερνάει ο ανταγωνισμός.
Αυτό είναι το δύσκολο,αλλιώς όλοι θα κυκλοφορούσαν μουνάρες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

εγω παλι δεν αλλαζω τις λατινες       και ξεκινησα σα σλαβολατρης χα χα

Εσύ εχεις ένα
σημαντικό χαρακτηριστικό.

Δεν είσαι ξερώλας και ακούς και μαθαίνεις.

Σημαντικό αυτό. Και σπάνιο !! :hi:

YΓ. Estas un hombre guapo y mucho viajando  !! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom