Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αρχηγός γαμάει ποιοτικώς πολύ καλύτερα από τον μέσο συνομήλικό του Έλληνα, που λόγω έλλειψης αυτογνωσίας και ένα σωρό άλλων ελληνικών στρεβλώσεων, πάει να γαμήσει μπλοκ χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη του.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σαν τον καζαμπούμπου αυταρά μανικιουρίστα που πόσταρα πιο πριν,ο οποίος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν νόμιζε ότι θα τον παντρευτεί η Ουκρανέζα μουνάρα.
Έχω δει τι γαμάει ο μέσος μεσήλικας που δεν είναι μονιμάς,δεν κατέχει γλώσσα,δε βάζει χέρι στην τσέπη.
Γαμάει κάτι ΝΑΥΑΓΙΑ θείτσες με παιδιά,κ.λ.π.
Το πρόβλημα με τον kman είναι πως δεν καταλαβαίνει πως ο μέσος συνομήλικος του ψάχνει να γαμήσει φρέσκο κρέας(δηλαδή max 50 ευρώ/ώρα) και όχι να το παίζει αγαπητικός και να μοστράρει πουτανίδια δεξιά και αριστερά.
Δηλαδή ο kman όχι μόνο προτείνει ένα ΠΑΙΓΝΙΟ που λόγω έλλειψης ρευστού μπορούν να το παίξουν λίγοι,αλλά έχει και την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης,επίδειξης,κ.λ.π. που την έχουν ακόμη λιγότεροι..
Δηλαδή έχει κάνει χιλιάδες posts παρουσιάζοντας μια τακτική που στην τελική, δεν ενδιαφέρεται σχεδόν κανείς να ακολουθήσει..
Αυτό που λες 50 ευρώ για σεμιπρο εφτάρι απλά δεν υπάρχει πλέον Κίεβο.Αυτά υφίσταντο μέχρι δύο χρόνια πριν.
Τότε και εγώ ασχολούμουνα με σεμιπρο αφού γαμούσες τα οχτάρια με 100 ευρώ ή με 200 ευρώ για όλη τη μέρα.
Τώρα πλέον για να γαμήσεις οχτάρι και πάνω σα μη μόνιμος,άνω των σαράντα τουρίστας λίγων ημερών η μόνη λύση είναι το σποσνσοριλίκι όπου οι τιμές μεταξύ Ουκρανέζων,Ρωσίδων,Λευκορρωσίδων,Τσέχων,Πολωνέζων της ίδιας εμφάνισης διαφέρουν ελάχιστα.
Δηλαδή αν κάποιος θέλει οχτάρια και πάνω πρέπει να μαζέψει λεφτά και να το ρίξει στο σπόνσορινγκ.Αλλιώς πρέπει να ρίξει τα στάνταρτς του ή να μείνει εκεί που είναι να μην ταξιδέψει καθόλου.
Αν κάποιος ρίξει τα στάνταρντς του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θα γαμάει σαφώς κατώτερη ποιότητα σε σχέση με 2 χρόνια πριν.Την ίδια ποιότητα δεν τη βρίσκει πια σε σεμιπρο γιατί οι εμφανίσιμες που το έκαναν έφυγαν χάρη στη φρι βίζα εξωτερικό ή το γύρισαν στο σπόνσορινγκ.
Αμα μπορείς να γαμάς δηλαδή οχτάρια σεμιπρος,το σπόνσορινγκ δεν έχει νόημα.Εχει νόημα αν δεν μπορείς πλέον να βρεις οχτάρια σεμιπρος.
Εγώ μεταβάλλω τις στρατηγικές ανάλογα με την κατάσταση επί του εδάφους και τις εξελίξεις,δεν έχω κάποιες γενικές αρχές.
Επαγγελματίας προ:Γκόμενα που πάει με όλους έναντι του ιδίου αντιτίμου και κάνει μόνο αυτή τη δουλειά
Σεμιπρο:Γκόμενα που κάνει αρπαχτές.Δεν έχει στάνταρντ τιμή και διαλέγει πελάτες.Συνήθως έχει μια αρμαθιά πελατών και μένει για λίγο στο άθλημα μέχρι να εκπληρώσει τους στόχους της οικονομικά.Εχει και άλλη παράλληλη δουλειά κανονικά ή χαμηλά αμοιβόμενη.
Σπονσορέτ.Γκόμενα που έχει έναν ή λίγους σπόνσορες από τους οποίους ζητάει λεφτά με το μήνα(allowance) ή με τη συνάντηση(PPM).Εχει δουλειά μερικές φορές αρκετά καλή ή είναι φοιτήτρια συχνά σε καλή ή ακριβή σχολή.
Παλιά δηλαδή μέχρι πριν από δύο χρόνια λόγω πολέμου.πτώσης βιοτικού επιπέδου και έλλειψης βίζας Ουκρανία και δη Κίεβο είχε χιλιάδες σεμιπρος και όλοι οι mongers πήγαιναν για αυτές.Αρκετές ήταν εμφανίσιμες και η δυναμική κατέβαζε τις τιμές,ήταν buyers market.
Πλέον οι σεμιπρος είναι λίγες,δυσεύρετες,έχουν επιλογές έχουν ανεβάσει τιμές και οι εμφανίσιμες έχουν εξαφανιστεί ή ζητάνε εξωφρενικά ποσά.
Τότε δηλαδή πριν τη φρι βίζα όλοι οι σεξοτουρίστες ταξίδευαν για τις σεμιπρος γιατί ήταν πολύ εύκολο να τις βρεις και συνέφερε οικονομικά(έκανες καλές συμφωνίες).
Πλέον συμφέρουν καλύτερα οι σπονσορέτς για όσους έχουν βέβαια να τα χώσουν.Ανέβηκε δηλαδή το baseline στα έξοδα και πολλοί μένουν πλέον έξω δεν τους φτάνουν τα λεφτά για οχτάρια και πάνω.
Αλλά και στις σπονσορέτς ο ανταγωνισμός είναι ψιλοάγριος αφού έχουν βγει στον πλειστηριασμό καταφτάνουν συνεχώς καυλωμένοι από όλο τον κόσμο και τα χώνουν στεγνά να γαμήσουν οχτάρι.Οπότε σιγά σιγά ξεφεύγουν και αυτές οικονομικά.
Κάποιος βέβαια μπορεί να πει στα αρχίδια μου εγώ διαφωνώ με την κατάσταση,δεν μπαίνω καν σε αυτό το πλαίσιο,μπορεί να μην πάει.Λέμε για τους τολμηρούς αμετανόητους που επιμένουν να γαμάνε ποιοτικές και παίρνουν ρίσκα,δε φείδονται κόπων,χρημάτων κτλ,δεν παραιτούνται.