Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Αυτό με το χαρτόκουτο με πέθανε στα γέλια  :2funny:η πλάκα είναι ότι μπορεί να μην έχει καν ντους! (γιά μπανιέρα δεν το συζητάμε!τι είναι αυτό?) πιθανον να εχει μόνο εναν νυπτήρα στον όροφο  :headbang:γ'αυτό και παίρνει πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης  :2funny:
Ειναι ικανος να το κανει
Ετσι κι αλλιως σε πολλους σταθμους Γερμανία εχει χωρο για να κοιμουνται οι αστεγοι να μην κρυωνουν
Υοαρχουν μεσα κ τοτακετες ντους με 1/2€
Θα μπορουσε ο κμαν να μεινει εκει και να εξοικονομησει 5-6000 το χρόνο τα οποία να στειλει σε δυο τρεις γκομενες να ανεβασει ετσι αισθητα την δυναμη πυρος που λεει
Αρχηγε ειχες πει ο παπους μεσα απο κακουχιες κλπ εφτασε μεχρι το Σαγγάριο καταδιωκοντας τουρκους
Να η ευκαιρια να τον μιμηθεις
Ασε το δωματιο
Παρε χαρτοκουτο καλο απο μεντιαμαρκτ
Μ ενα σπαρο δυο τρυγονια
Και αυξανεις την δυναμη πυρος στα μουνιλιβαδα δηλ 5000 πλας ισον αλλα δεκα ραντεβου κ ινστακτ φακ εξτρα  :heavymetalbig:
Αλλα τεραστια 10  χ 10/12 λεπτα αχαλθνωτου σεξ  :respect:
Και ταυτοχρονα
Ζεις ηρωικα οπως ο παπουσ σου το 1900  :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Παιζεις τευτονικα,μαντουμαν σ όλο το γηπεδο μεχρι το 90' και οποιος αντεξει,δεν μπορουν να σε ακολουθησουν
Ναι ειναι μοναδικος
Τους εχει παρει τα σωβρακα στην Ουκρανία
Βεβαια εμεις βλεπουμε να του μενει στο τελος το σωβρακο
Οι αποψεις διισταντε ο Αρχηγός προχωράει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι ειναι μοναδικος
Τους εχει παρει τα σωβρακα στην Ουκρανία
Βεβαια εμεις βλεπουμε να του μενει στο τελος το σωβρακο
Οι αποψεις διισταντε ο Αρχηγός προχωράει
εκει που τη πατατε οι υπολοιποι ειναι οτι πάτε χυμα και εχετε ντατα προ εικοσαετιας,περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα,ο k κανει συνεχως update και παίζει με σχέδιο,δεν εχει απλά πολύ κασέρι,ξερει και να το χρησιμοποιεί ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
εκει που τη πατατε οι υπολοιποι ειναι οτι πάτε χυμα και εχετε ντατα προ εικοσαετιας,περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα,ο k κανει συνεχως update και παίζει με σχέδιο,δεν εχει απλά πολύ κασέρι,ξερει και να το χρησιμοποιεί ;)
Οχι δεν ειναθ κανας νμλκας ο Αρχηγός
Ειναι ατομο υψηλων δυνατοτητων
Τα απντειτ τα δικα μου το πετυχες ακριβως
Προ εικοσαΗΜΕΡΟΥ ειναι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αρχηγός γαμάει ποιοτικώς πολύ καλύτερα από τον μέσο συνομήλικό του Έλληνα, που λόγω έλλειψης αυτογνωσίας και ένα σωρό άλλων ελληνικών στρεβλώσεων, πάει να γαμήσει μπλοκ χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη του.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σαν τον καζαμπούμπου αυταρά μανικιουρίστα που πόσταρα πιο πριν,ο οποίος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν νόμιζε ότι θα τον παντρευτεί η Ουκρανέζα μουνάρα.

Έχω δει τι γαμάει ο μέσος μεσήλικας που δεν είναι μονιμάς,δεν κατέχει γλώσσα,δε βάζει χέρι στην τσέπη.
Γαμάει κάτι ΝΑΥΑΓΙΑ θείτσες με παιδιά,κ.λ.π.

Το πρόβλημα με τον kman είναι πως δεν καταλαβαίνει πως ο μέσος συνομήλικος του ψάχνει να γαμήσει φρέσκο κρέας(δηλαδή max 50 ευρώ/ώρα) και όχι να το παίζει αγαπητικός και να μοστράρει πουτανίδια δεξιά και αριστερά.

Δηλαδή ο kman όχι μόνο προτείνει ένα ΠΑΙΓΝΙΟ που λόγω έλλειψης ρευστού μπορούν να το παίξουν λίγοι,αλλά έχει και την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης,επίδειξης,κ.λ.π. που την έχουν ακόμη λιγότεροι..

Δηλαδή έχει κάνει χιλιάδες posts παρουσιάζοντας μια τακτική που στην τελική, δεν ενδιαφέρεται σχεδόν κανείς να ακολουθήσει..

• Like
Αντιδράσεις: popov

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αρχηγός γαμάει ποιοτικώς πολύ καλύτερα από τον μέσο συνομήλικό του Έλληνα, που λόγω έλλειψης αυτογνωσίας και ένα σωρό άλλων ελληνικών στρεβλώσεων, πάει να γαμήσει μπλοκ χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη του.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σαν τον καζαμπούμπου αυταρά μανικιουρίστα που πόσταρα πιο πριν,ο οποίος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν νόμιζε ότι θα τον παντρευτεί η Ουκρανέζα μουνάρα.

Έχω δει τι γαμάει ο μέσος μεσήλικας που δεν είναι μονιμάς,δεν κατέχει γλώσσα,δε βάζει χέρι στην τσέπη.

Το πρόβλημα με τον kman είναι πως δεν καταλαβαίνει πως ο μέσος συνομήλικος του ψάχνει να γαμήσει φρέσκο κρέας(δηλαδή max 50 ευρώ/ώρα) και όχι να το παίζει αγαπητικός και να μοστράρει πουτανίδια δεξιά και αριστερά.

Δηλαδή ο kman όχι μόνο προτείνει ένα ΠΑΙΓΝΙΟ που λόγω έλλειψης ρευστού μπορούν να το παίξουν λίγοι,αλλά έχει και την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης,επίδειξης,κ.λ.π. που την έχουν ακόμη λιγότεροι..

Δηλαδή έχει κάνει χιλιάδες posts παρουσιάζοντας μια τακτική που στην τελική, δεν ενδιαφέρεται σχεδόν κανείς να ακολουθήσει..

Σωστος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αλλά έχει και την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης,επίδειξης,κ.λ.π. που την έχουν ακόμη λιγότεροι..
τυπε ολοι λιγο πολυ θελουν να επιδειξουν και ας μην το λένε αλλα λιγοι ειναι αυτοι τελικα που  έχουν  να δειξουν οπως ο k ο οποιος περιφέρει τα τρόπαια και προκαλεί φθόνο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε ολοι λιγο πολυ θελουν να επιδειξουν και ας μην το λένε αλλα λιγοι ειναι αυτοι τελικα που  έχουν  να δειξουν οπως ο k ο οποιος περιφέρει τα τρόπαια και προκαλεί φθόνο

Έχω δει πολλές φορές live να περιφέρουν μεσήλικες σπόνσορες, νεαρές πουτανέτες.
Σς περιπτώσεις που το mismatch είναι τόσο μεγάλο όπως στην περίπτωση του kman, πέφτει τρελό τρολάρισμα από τον περίγυρο.
Δε νομίζω ότι κάποιος τρελαίνεται να τρώει κορναρίσματα, να τον τρολάρουν πιτσιρικάδες,γκαρσόνια,κ.λ.π.

Απλά ο Αρχηγός δε νιώθει και αντί να ντρέπεται, παίζει να καυλώνει με το όλο σκηνικό. :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτό που λες 50 ευρώ για σεμιπρο εφτάρι απλά δεν υπάρχει πλέον Κίεβο.Αυτά υφίσταντο μέχρι δύο χρόνια πριν.
Τότε και εγώ ασχολούμουνα με σεμιπρο αφού γαμούσες τα οχτάρια με 100 ευρώ ή με 200 ευρώ για όλη τη μέρα.
Τώρα πλέον για να γαμήσεις οχτάρι και πάνω σα μη μόνιμος,άνω των σαράντα τουρίστας λίγων ημερών η μόνη λύση είναι το σποσνσοριλίκι όπου οι τιμές μεταξύ Ουκρανέζων,Ρωσίδων,Λευκορρωσίδων,Τσέχων,Πολωνέζων της ίδιας εμφάνισης διαφέρουν ελάχιστα.
Δηλαδή αν κάποιος θέλει οχτάρια και πάνω πρέπει να μαζέψει λεφτά και να το ρίξει στο σπόνσορινγκ.Αλλιώς πρέπει να ρίξει τα στάνταρτς του ή να μείνει εκεί που είναι να μην ταξιδέψει καθόλου.
Αν κάποιος ρίξει τα στάνταρντς του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θα γαμάει σαφώς κατώτερη ποιότητα σε σχέση με 2 χρόνια πριν.Την ίδια ποιότητα δεν τη βρίσκει πια σε σεμιπρο γιατί οι εμφανίσιμες που το έκαναν έφυγαν χάρη στη φρι βίζα εξωτερικό ή το γύρισαν στο σπόνσορινγκ.

Αμα μπορείς να γαμάς δηλαδή οχτάρια σεμιπρος,το σπόνσορινγκ δεν έχει νόημα.Εχει νόημα αν δεν μπορείς πλέον να βρεις οχτάρια σεμιπρος.
Εγώ μεταβάλλω τις στρατηγικές ανάλογα με την κατάσταση επί του εδάφους και τις εξελίξεις,δεν έχω κάποιες γενικές αρχές.

Επαγγελματίας προ:Γκόμενα που πάει με όλους έναντι του ιδίου αντιτίμου και κάνει μόνο αυτή τη δουλειά
Σεμιπρο:Γκόμενα που κάνει αρπαχτές.Δεν έχει στάνταρντ τιμή και διαλέγει πελάτες.Συνήθως έχει μια αρμαθιά πελατών και μένει για λίγο στο άθλημα μέχρι να εκπληρώσει τους στόχους της οικονομικά.Εχει και άλλη παράλληλη δουλειά κανονικά ή χαμηλά αμοιβόμενη.
Σπονσορέτ.Γκόμενα που έχει έναν ή λίγους σπόνσορες από τους οποίους ζητάει λεφτά με το μήνα(allowance) ή με τη συνάντηση(PPM).Εχει δουλειά μερικές φορές αρκετά καλή ή είναι φοιτήτρια συχνά σε καλή ή ακριβή σχολή.

Παλιά δηλαδή μέχρι πριν από δύο χρόνια λόγω πολέμου.πτώσης βιοτικού επιπέδου και έλλειψης βίζας  Ουκρανία και δη Κίεβο είχε χιλιάδες σεμιπρος και όλοι οι mongers πήγαιναν για αυτές.Αρκετές ήταν εμφανίσιμες και η δυναμική κατέβαζε τις τιμές,ήταν buyers market.
Πλέον οι σεμιπρος είναι λίγες,δυσεύρετες,έχουν επιλογές έχουν ανεβάσει τιμές και οι εμφανίσιμες έχουν εξαφανιστεί ή ζητάνε εξωφρενικά ποσά.
Τότε δηλαδή πριν τη φρι βίζα όλοι οι σεξοτουρίστες ταξίδευαν για τις σεμιπρος γιατί ήταν πολύ εύκολο να τις βρεις και συνέφερε οικονομικά(έκανες καλές συμφωνίες).
Πλέον συμφέρουν καλύτερα οι σπονσορέτς για όσους έχουν βέβαια να τα χώσουν.Ανέβηκε δηλαδή το baseline στα έξοδα και πολλοί μένουν πλέον έξω δεν τους φτάνουν τα λεφτά για οχτάρια και πάνω.
Αλλά και στις σπονσορέτς ο ανταγωνισμός είναι ψιλοάγριος αφού έχουν βγει στον πλειστηριασμό καταφτάνουν συνεχώς καυλωμένοι από όλο τον κόσμο και τα χώνουν στεγνά να γαμήσουν οχτάρι.Οπότε σιγά σιγά ξεφεύγουν και αυτές οικονομικά.

Κάποιος βέβαια μπορεί να πει στα αρχίδια μου εγώ διαφωνώ με την κατάσταση,δεν μπαίνω καν σε αυτό το πλαίσιο,μπορεί να μην πάει.Λέμε για τους τολμηρούς αμετανόητους που επιμένουν να γαμάνε ποιοτικές και παίρνουν ρίσκα,δε φείδονται κόπων,χρημάτων κτλ,δεν παραιτούνται.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Απλά ο Αρχηγός δε νιώθει και αντί να ντρέπεται, παίζει να καυλώνει με το όλο σκηνικό. :S
τυπε ο αρχηγος ειναι ανιωθος και οχι μονο καυλώνει αλλα διασκεδαζει και με τους πουθεναδες που τον φθονουν πραγμα που τους εξοργιζει ακομα περισσότερο και ειναι και επικινδυνο
αφου εχει οδηγησει ακομα και σε φυσικες επιθεσεις εναντιον του,σαφως πρεπει να κρυψει την αλαζονεια του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε ο αρχηγος ειναι ανιωθος και οχι μονο καυλώνει αλλα διασκεδαζει και με τους πουθεναδες που τον φθονουν πραγμα που τους εξοργιζει ακομα περισσότερο και ειναι και επικινδυνο
αφου εχει οδηγησει ακομα και σε φυσικες επιθεσεις εναντιον του,σαφως πρεπει να κρυψει την αλαζονεια του

Αυτό που λες είναι αρκετά σωστό.Ειδικά Πολωνία με την άνοδο του εθνικισμού οι πιθανότητες για ξυλίκι είναι αρκετά αυξημένες,είσαι συνεχώς στην τσίτα.
Ουκρανία δεν κινδυνεύεις(βασικά οι ντόπιοι σε βλέπουν σα μαλάκα πορνοτουρίστα που του τα τρώνε οι δικές τους),Ρωσία είναι φίφτυ φίφτυ ανάλογα πού θα βρεθείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτό που λες 50 ευρώ για σεμιπρο εφτάρι απλά δεν υπάρχει πλέον Κίεβο.Αυτά υφίσταντο μέχρι δύο χρόνια πριν.
Τότε και εγώ ασχολούμουνα με σεμιπρο αφού γαμούσες τα οχτάρια με 100 ευρώ ή με 200 ευρώ για όλη τη μέρα.
Τώρα πλέον για να γαμήσεις οχτάρι και πάνω σα μη μόνιμος,άνω των σαράντα τουρίστας λίγων ημερών η μόνη λύση είναι το σποσνσοριλίκι όπου οι τιμές μεταξύ Ουκρανέζων,Ρωσίδων,Λευκορρωσίδων,Τσέχων,Πολωνέζων της ίδιας εμφάνισης διαφέρουν ελάχιστα.
Δηλαδή αν κάποιος θέλει οχτάρια και πάνω πρέπει να μαζέψει λεφτά και να το ρίξει στο σπόνσορινγκ.Αλλιώς πρέπει να ρίξει τα στάνταρτς του ή να μείνει εκεί που είναι να μην ταξιδέψει καθόλου.
Αν κάποιος ρίξει τα στάνταρντς του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θα γαμάει σαφώς κατώτερη ποιότητα σε σχέση με 2 χρόνια πριν.Την ίδια ποιότητα δεν τη βρίσκει πια σε σεμιπρο γιατί οι εμφανίσιμες που το έκαναν έφυγαν χάρη στη φρι βίζα εξωτερικό ή το γύρισαν στο σπόνσορινγκ.

Αμα μπορείς να γαμάς δηλαδή οχτάρια σεμιπρος,το σπόνσορινγκ δεν έχει νόημα.Εχει νόημα αν δεν μπορείς πλέον να βρεις οχτάρια σεμιπρος.
Εγώ μεταβάλλω τις στρατηγικές ανάλογα με την κατάσταση επί του εδάφους και τις εξελίξεις,δεν έχω κάποιες γενικές αρχές.

Εγώ λέω πως όταν μπαρμπαδιάσω και θα θέλω το 20χρονό μου,
θα δίνω 50 ευρώ max σε γκομενάκια από το amateri,θα τα γαμάω και τέλος.
Δεν θα ξοδέψω 500 για να τα περιφέρω επιπλέον από δω και από κει.

Και μη μου γράψεις ότι δεν είναι πουτάνες,αλλά σεμιπρό,γιατί έχω γαμήσει από το amateri κάτι 20χρονα που εγώ τα γαμούσα με 40 ευρώ και κάτι Ευρωπαίοι μπάρμπες τα τάιζαν στα ακριβά εστιατόρια της Πράγας.

Eπίσης αν θέλω 8άρι θα απευθυνθώ εκεί που πρέπει και με 100-120 ευρώ θα το γαμήσω.

Και δε σου μιλάω για χιλιοχυμένες από αραβοτουρκους.

Έχεις κάνει τα πράγματα πολύ πιο πολύπλοκα από ότι είναι..
Πριν έγραψες ότι με 7000 καθαρά θα είσαι αποκλεισμένος από το πουτανολίβαδο της....Ουκρανίας..

Λες και αναφέρεσαι στις πουτάνες του Πριγκιπάτου στο Μονακό..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σς περιπτώσεις που το mismatch είναι τόσο μεγάλο όπως στην περίπτωση του kman, πέφτει τρελό τρολάρισμα από τον περίγυρο.
Δε νομίζω ότι κάποιος τρελαίνεται να τρώει κορναρίσματα, να τον τρολάρουν πιτσιρικάδες,γκαρσόνια,κ.λ.π.

Αυτό είναι όντως ηδονή να παρελαύνεις στην Κρεσάτικ ως ρωμαίος στρατηγός με τα τρόπαια και όλοι να κοιτάζουν σα χαζοί.Αυτή την ευχαρίστηση στην προσφέρουν οι σπονσορέτς.
Αλλά είναι πολλά που δίνουν είναι σα να έχεις κανονική σχέση με μουνάρα,δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με το πώς φέρεται μια γκόμενα,να μην πω οτι φέρονται και καλύτερα από κανονικές γκόμενες.Είναι ακριβώς το ίδιο σα να την έχεις γκόμενα,απλά στο τέλος πέφτει το κασέρι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ο Αρχηγός καυλώνει ακόμη και με εμάς τους δύο που τώρα μιλάμε για πάρτη του

Άμα ανοίξουμε και κανά thread για την πάρτη του, θα εκσπερματώσει στην οθόνη.

Αναλύοντας το φαινόμενο kman ποτέ δεν κατάλαβα πως ένας άνθρωπος κάρτα attention whore, είναι υπάλληλος κάποιου άλλου.

Από τέτοια άτομα περιμένω να κάνουν κάτι δικό τους..
Από βομβιστική επίθεση μέχρι start up company..
Αλλά....υπάλληλος... :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι όντως ηδονή να παρελαύνεις στην Κρεσάτικ ως ρωμαίος στρατηγός με τα τρόπαια και όλοι να κοιτάζουν σα χαζοί.Αυτή την ευχαρίστηση στην προσφέρουν οι σπονσορέτς.
Αλλά είναι πολλά που δίνουν είναι σα να έχεις κανονική σχέση με μουνάρα,δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με το πώς φέρεται μια γκόμενα,να μην πω οτι φέρονται και καλύτερα από κανονικές γκόμενες.Είναι ακριβώς το ίδιο σα να την έχεις γκόμενα,απλά στο τέλος πέφτει το κασέρι.

Ούτε καν.. :hi:

Πάντως μεγάλη επιτυχία σου που έχεις πείσει τον εαυτό σου για το παραπάνω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω πως όταν μπαρμπαδιάσω και θα θέλω το 20χρονό μου,
θα δίνω 50 ευρώ max σε γκομενάκια από το amateri,θα τα γαμάω και τέλος.
Δεν θα ξοδέψω 500 για να τα περιφέρω επιπλέον από δω και από κει.

Και μη μου γράψεις ότι δεν είναι πουτάνες,αλλά σεμιπρό,γιατί έχω γαμήσει από το amateri κάτι 20χρονα που εγώ τα γαμούσα με 40 ευρώ και κάτι Ευρωπαίοι μπάρμπες τα τάιζαν στα ακριβά εστιατόρια της Πράγας.

Eπίσης αν θέλω 8άρι θα απευθυνθώ εκεί που πρέπει και με 100-120 ευρώ θα το γαμήσω.

Και δε σου μιλάω για χιλιοχυμένες από αραβοτουρκους.

Έχεις κάνει τα πράγματα πολύ πιο πολύπλοκα από ότι είναι..
Πριν έγραψες ότι με 7000 καθαρά θα είσαι αποκλεισμένος από το πουτανολίβαδο της....Ουκρανίας..

Λες και αναφέρεσαι στις πουτάνες του Πριγκιπάτου στο Μονακό..

Μπα και οι Τσέχες σπονσορέτς δεν είναι τόσο άνετες.Είναι απλά πιο λογικές κάπως.Τέλος πάντων.
Εγώ γράφω τι παίζει με πρώην ΕΣΣΔ.Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι οτι παρασύρονται από το χαμηλό κόστος αεροπορικών,διαμονής,φαγητού και νομίζουν οτι θα γαμήσουν φτηνά ενώ οι γκόμενες απαιτούν τιμές δυτικής Ευρώπης.Εκεί παθαίνουν το σοκ,πιάνουν τα αρχίδια τους και δεν ξαναπατάνε.
Μετά λένε οι τουρκοάραβες,οι μαλάκες οι Δυτικοί χάλασαν το μέρος κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακόμα όμως κι αν οι άλλοι δεν ξέρουν (λεμε τωρα), ΕΣΥ γνωρίζεις ότι ΔΕΝ είναι κανονική σχέση ή γκόμενα κι ότι απλά έχεις πληρώσει. και αυτό τα λέει όλα κύριε κμαν.
συνεπώς κανονικά θα έπρεπε μέσα σου να ΜΗΝ αισθάνεσαι ρωμαίος στρατηγός. ούτε δέκαρχος, ούτε καν λεγεωνάριος...
έτσι νομίζω ότι είναι για τους νορμάλ ανθρώπους.
λέω εγώ τώρα...

Εννοείται οτι έχεις πληρώσει.Αλλά έχεις πληρώσει και για τη γκομενική εμπειρία.Αυτή θα φορέσει τα καλύτερα ρούχα να σε υποδεχτεί,θα κάτσει 4 ώρες στον καθρέφτη να ετοιμαστεί,θα φέρεται τέλεια,θα σε ανεβάζει,θα γυμνάζεται,θα προσέχει τη δίαιτα μη βάλει κανά κιλό,θα ξέρει πώς να φάει,πώς να πιει κτλ.Δεν έχει καμία σχέση με εμπειρία πουτάνας.Πληρώνεις εμπειρία high class γκόμενας,δεν μπορούν όλες να σταθούν καλά.
Με αυτές που ξέρουν τα κουμπιά των ανδρών νιώθεις σαν πασάς στα Γιάννενα.
Ειδικά οι Σλάβες είναι αριστοτέχνισσες στη δημιουργία ψευδαίσθησης.
Αν κάποιος θέλει απλά μόνο να γαμάει και όχι ψευτοσχέση,εννοείται συμφέρουν καλύτερα οι επαγγελματίες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Εγω μαζι του ειμαι. Αυτοι που τον κοροιδευουν και λενε αυτα που λενε, ας ασχοληθουν με τη παρτη τους ο καθενας.

Στη τελικη ο κμαν, με κοπο εργαζεται τιμια, βγαζει λεφτα και τα χωνει εκει που γουσταρει και γαμαει. Δεν ενοχλει κανεναν, δεν βγαζει κακια για κανεναν. Αυτοι που βγαζουν κακια, ας δουν το τι συμβαινει μεσα τους και βγαζουν κακια αντι να βγαζουν χαρα.

Ενω δεν συμφωνω με τη τακτικη του, χαιρομαι για αυτον. Χαιρομαι απλα που ενας αντρας, γαμαει καλα μουνια. Αυτο. Οπως ακριβως το γραφω. Χαιρομαι που δεν ειναι μιζερος και παιζει μπαλα με το δικο του τροπο.

Τουλαχιστον, δεν κλαιγεται, δεν παιζει το πουλι του, δεν ειναι τεμπελης και αχρηστος. Γαμαει, ας γαμαει με το δικο του τροπο που δεν συμφωνω, γαμαει ομως.

Ας βρει ο καθενας το δικο του τροπο να γαμαει και να μην βγαζει κακια για εναν ανθρωπο που δεν τον ενοχλει. Αλλωστε δεν ειναι αντρικη συμπεριφορα να βγαζεις κακια για εναν αντρα που δεν σου εχει κανει κατι.

Γαμα κμαν, γαμα και γραφτους ολους στα αρχιδια σου φιλε. Προσεχε την υγεια σου και γαμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
"η γκομενική εμπειρία" όπως λανθασμένα την λες, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, ΔΕΝ πληρώνεται. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ή πάει μαζί σου η κοπέλα για αυτό που είσαι (εμφανησιακά και ως άτομο/προσωπικότητα) κι όχι για χρήματα, οπότε δικαιούσα να αισθάνεσαι και άρχοντας και στρατηγός και συμπαντάρχης,
ή ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. απλά πήρες μια εμπειρία και την καύλα της στιγμής...(δεκτό αλλά μέχρι εκεί)

Δηλαδή θεωρείς οτι οι γκόμενες δεν μπορούν να αποδώσουν γκομενική εμπειρία όταν πληρώνονται ενώ μπορούν να κάνουν σεξ?
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Μερικές το έχουν στο αίμα τους το γκομενιλίκι,ξέρουν να φτιάχνουν τους άντρες.
Είναι βέβαια μεγάλο στρες για την κοπέλα,δεν είναι ανοίξτε τα πόδια τελειώσατε.Πολύ πιο εύκολο είναι για μία να γίνει πουτάνα ή σεμιπρο αντί να μπλέξει με σπόνσορινγκ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
"η γκομενική εμπειρία" όπως λανθασμένα την λες, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, ΔΕΝ πληρώνεται. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ή πάει μαζί σου η κοπέλα για αυτό που είσαι (εμφανησιακά και ως άτομο/προσωπικότητα) κι όχι για χρήματα, οπότε δικαιούσα να αισθάνεσαι και άρχοντας και στρατηγός και συμπαντάρχης,
ή ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. απλά πήρες μια εμπειρία και την καύλα της στιγμής...(δεκτό αλλά μέχρι εκεί)

Τον Αρχηγό δεν μπορείς να τον στριμώξεις.

Σαν αντεπιχείρημα θα σου φέρει την περίφημη "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",
θα σου πει και ότι όλες οι γυναίκες,είτε γκόμενες είτε πουτάνες,προσποιούνται και τέλος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom