Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Δηλαδή θεωρείς οτι οι γκόμενες δεν μπορούν να αποδώσουν γκομενική εμπειρία όταν πληρώνονται ενώ μπορούν να κάνουν σεξ?
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Μερικές το έχουν στο αίμα τους το γκομενιλίκι,ξέρουν να φτιάχνουν τους άντρες.
Είναι βέβαια μεγάλο στρες για την κοπέλα,δεν είναι ανοίξτε τα πόδια τελειώσατε.Πολύ πιο εύκολο είναι για μία να γίνει πουτάνα ή σεμιπρο αντί να μπλέξει με σπόνσορινγκ.

ΟΧΙ δεν μπορούν, ούτε καν σεξ επιπέδου γκόμενας δεν μπορούν να δώσουν. Οι περιγραφές σου για το πως κάνουν σεξ οι sponsorets το αποδεικνύουν αυτό.

Στοιχηματίζω ότι ο kman, αν τύχει και τον γουστάρει κάποια από αυτές που πληρώνει (θα γίνει και αυτό κάποιοα μέρα, γιατί είναι καλό παιδί), τον βλέπω να δαγκώνει λαμαρίνα και να πηγαίνει για παντρειά....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ΟΧΙ δεν μπορούν, ούτε καν σεξ επιπέδου γκόμενας δεν μπορούν να δώσουν. Οι περιγραφές σου για το πως κάνουν σεξ οι sponsorets το αποδεικνύουν αυτό.

Στοιχηματίζω ότι ο kman, αν τύχει και τον γουστάρει κάποια από αυτές που πληρώνει (θα γίνει και αυτό κάποιοα μέρα, γιατί είναι καλό παιδί), τον βλέπω να δαγκώνει λαμαρίνα και να πηγαίνει για παντρειά....

Πιστευω οτι κατι τετοιο, θα ειναι κατι καλο για τον κμαν και ευχομαι αν του συμβει να κρατησει και να περασει ομορφα, να βρει αυτο που θα του δινει χαρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μπα,για τον Κμαν δε νομίζω.Πιστεύω είναι εθισμένος σ'αυτόν τον τρόπο ζωής και δεν πρόκειται να τον αλλάξει.Άσε που δεν έχει γράψει ποτέ ότι θέλει γάμους και παιδιά (εκτός εαν μου έχει διαφύγει).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν έχει νόημα να παντευτείς σπονσορέτ γιατί λίαν συντόμως θα μείνεις ταπί.Εξάλλου αυτό το νόημα έχουν οι σπονσορέτς.Να αποφεύγεις γάμο,υποχρεώσεις κτλ γαμώντας αξιόλογα μουνέτα αντί του αντιτίμου που χρεώνουνε.
Και αυτές τέτοιους ψάχνουνε παντρεμένους που βαρέθηκαν τη γυναίκα τους ή περιπετειώδεις τύπους.
Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις σοβαρό σκοπό μαζί μου και αφού είμαι τόσο ανώτερη εμφανισιακά από εσένα θα με πληρώνεις για να καλυφθεί το gap.
Βέβαια σα σπόνσορας έχεις το πάνω χέρι αφού αν βαρεθείς τη μία,εύκολα βρίσκεις την επόμενη που την αντικαθιστά.Υπάρχει στρατός από υποψήφιες σπονσορέτς,στον κάθε έναν που τα χώνει αντιστοιχούν 20 γκόμενες που ξερογλύφονται για μπούκι.Αριθμητικά δηλαδή οι σπόνσορες είναι πολύ λιγότεροι από τις σπονσορέτς οπότε έχεις το πάνω χέρι.
Νιώθεις σαν τις εμφανίσιμες γκόμενες που τις πολιορκούν 200 νοματαίοι και μοιράζουν τις πίτες αβέρτα ψάχνοντας τον έναν τον καλύτερο.
Δηλαδή λες άσε μωρέ τώρα αυτή είναι μεγαλούτσικη,η άλλη έχει λίγα κιλά παραπάνω,η άλλη δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία,δε μου αρέσει το μαλλί της ή τα νύχια της,η άλλη είναι κοντή,η άλλη χωριάτα,η άλλη ντύνεται χάλια κτλ και διαλέγεις με βάση αυστηρά κριτήρια ανεβάζεις δηλαδή τα στάνταρτς σου αντί να παρακαλάς αφού όλες είναι διαθέσιμες και παρακαλάνε για λίγη προσοχή από το μέγα σπόνσορα.
Ετσι δείχνεις υψηλού επιπέδου άντρας με κριτήρια και απαιτήσεις από τις γυναίκες,outcome independant,abudance mentality και φαίνεται αυτό.Η γκόμενα ξέρει οτι έτσι και κάνει ένα λάθος και σε δυσαρεστήσει έχει πάρει τον πούλο και από πίσω υπάρχει ουρά από πρόθυμες να την αντικαταστήσουν,πρέπει να είναι σε διαρκή εγρήγορση,τις έχεις στην τσίτα.
Γίνεσαι υπεράρχοντας ντε φάκτο δεν χρειάζεται να προσποιείσαι display of high value και πουλ μουρ αφού η αξία σου είναι απεριόριστη και όλες γονατίζουν.
Γενικώς είναι η κυριαρχία επί του πεδίου,άπαξ και σε ψάρωσε ο Τουρκαλάς με το βρηχυθμό της Λαμποργκίνι,το έχασες το παίγνιο,τρέχα να παίξεις με Lego.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε εχεις την εντυπωση οτι εστω και ενας καθησε να διαβασει ολα αυτα τα κατεβατα που εγραψες;
Αυτά όλα πρέπει να του τα υπαγόρευσε ο Ιωσήφ.Δε νομίζω ότι ο Χάρης τα έγραψε μόνος του.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτά όλα πρέπει να του τα υπαγόρευσε ο Ιωσήφ.Δε νομίζω ότι ο Χάρης τα έγραψε μόνος του.
μπορει να μην με διαβαζει κανεις αλλα ο ιδιος ο δασκαλος με διαβασε και ειπε ευγε!
γιατι ο δασκαλος εδω και τοσα χρονια μονο με μενα απο ολους εκανε επαφη και την διατηρει?
γιατι οπως σου εγραψε και ο ιδιος και το ποσταρες εδω εκμερους του οτι ξερω απεξω ολες αυτες
τις πουτανες και τι παιζει αληθεια εκει και απο μενα μονο μαθαινεις αληθεια.
για ποσταρε τοτε τι σου εστειλε για μενα ο δασκαλος.ας σου γραψει κατι και να το βαλεις εσυ
εδω εκμερους του

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τυπε εχεις την εντυπωση οτι εστω και ενας καθησε να διαβασει ολα αυτα τα κατεβατα που εγραψες;
ρε λευτερη στα αρχιδια μου αν δεν διαβασουν εγω παλι δεκεβριο και φεβροουαριο εκει θα ειμαι.
εγω τα ξερω απλα περιγραψα ολα οσα πεζουν ουκρανια οδυσσο για ολους τους τυπους και τι ψαχνουν.
με λιγα λογια κεντρο μονο σε πουτανες θα δωσουν και σε μπαρακια μονο μαλακισμενα που δουλευουν
σε πρακτορεια και κοροιδευουν ξενους.οι αλλες ολες δεν ειναι προσεγγισημες ουτε στο οπτικο του
πεδιου του απειρου και του τουριστα.οσο για τους ολους ολους μονιιμους που ξερω παλι κανεις δεν
εχει το στατους για να πιασει τα μουνακια που ολοι ονειρευοντε και βολευοντε με αυτες που γαμανε ολοι.
οπειος θελει να μου αποδειξει αντιθετο περιμενω αποδειξεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχεις δικαιο κμαν για αυτα που λες.οταν πηγε ενας μαλακας να μου κανει φιγουρα το φεραρι
ο θειος μου λεει αυτος κρατα φεραρι αλλα εσυ τον βαζεις μεσα στοο ερμαρι.
αυτος δεν μετρα εδω ουτε με φεραρι στα γκομενακια χαχαχα προσπαθουσε να καμακωσει μεσα απο
αυτκινητο και καμια δεν του εδινε σημασια.σημασια καμια πουτανα εκει που περιμενουν εξω στο
σουπερμαρκετ εκατερινσκαγια.ποτε δεν ειδα κανενα με σουπερ αμαξι με γκομενα μονο ενα.
οι υπολιποι μονοι η με καπειον φιλο στο αμαξι και πηγαιναν σε εστιατωρια που τρωει και ενας απλος
ουκρανος!δηλαδη μονο αμαξι εχουν να μου δειξουν και σε θεμα ξοδεμα ομως και εξοδα δεν μπορουν να
ανταγωνιστουν εμενα που παω με τα ποδια η τον σαλονικιο που κινητε απλα ντυμενος με φωρμες
και πανω του κρατα δεκα χιλιαρικα ευρο σε ζωνη σπορ τζαντακι στην μεση χαχαχαχα.
αυτοι θελουν με μηδεν εξοδο να βρουνε γκομενες μονο για το αμαξι.καπειος που κρατα φεραρι γελαω
ειναι καταντια να το παρκαρει για φιγουρα και να καθετε να πινει ναργιλε και να τρωει
στο γρανατ καφε που εχει 5 ευρο ο ναργιλες και 4-10 ευρο το φαι και μονο βιζιτες εχει εκει!
αυτο ειναι καταντια.τους ειδα να πανε σε λομονελο πιτσα εκει πανε και οι γκομενες με 300-400 ευρο
μισθο και τρωνε.οι αληθινα πλουσιοι και κλασατοι πανε στο εστιατορια γρεσκεσκι 1 διπλα
στο σπιτι του θειου μου και σε μερικα αλλα εστιατωρια που πανε γνωστοι μου που θες αμαξι
και δεν ειναι στο κεντρο.απλα δεν γουσταρω στον δρομο που πανε αυτοι και οι γκομενες σχολιαζουν
τα αμαξια ενω αυτοι δεν εχουν μια να τους δωσουν και θελουν τζαμπα μουνι.
αν καθεσε στα εστιατωρια αυτα που πανε οι βιζιτες και μπορουνε ακομα και οι μικρες που ξερω
με δουλειες 2 ευρο την ωρα να πιουνε ναργιλε εχει δικαιο ο κμαν και θειος οτι δεν μετρας.
πρωσωπικα στο γρανατ που συναφερα δεν εχω παει ποτε μονο που βλεπω τις βιζιτες εκει
δεν ειναι μερος για μενα.ο τασος πηγε με τον αλεκο εκει μερα για φαγητο καλοκαιρι που ηταν
υσυχα χωρις τις βιζιτες που ερχοντε απογευμα.μερη που πανε βιζιτες και σπονσωρετες
δεν ειναι του τυπου μου να πηγινω.μικροτερος μοσχα καθε μερα σε τετεια πηγαινα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ απόψεις των Ουκρανέζων.Βασικά απεχθάνονται τεμπέληδες,ψωλάδες κτλ,θέλουν δυναμικούς τύπους.

Εδώ η ρουτίνα μιας τυπικής Ουκρανής χωριατοπούλας,άπιαστο όνειρο για πολλούς Δυτικούς.

Εδώ πώς βλέπουν οι Ουκρανέζες την Πολωνία.

Και στο Κίεβο.

Στη χώρα τους δείχνουν πάντα πιο δυνατές.
Γενικά πάντα καυλώνεις με τις σλαβικές προφορές,είναι αναπόφευκτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σύγκριση Ουκρανίας-Παρισιού.Μιας πόλης που δύσκολα βρίσκεις κοκορέτσι.

Μια καριόλα Ρωσίδα σκαμάρει αθώο Αμερικανό.

Οπως πάντα τα χοντρά κόλπα και τις απατεωνιές τις κάνουν οι έκφυλες Ρωσίδες και όχι οι αθώες Ουκρανές.

Γιατί οι Ουκρανέζες είναι οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου,άλλο ένα ασύνηθες στερεότυπο.

Εδώ πόσο περίπου ξοδεύει μια γκόμενα το μήνα Ουκρανία(επαρχία,εννοείται).

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι παίζει με τα κλαμπ Ουκρανία.Face control για άντρες,γκόμενες,αλήθειες για κλαμπόβιες κτλ.

Γιατί οι άντρες πεθαίνουν νωρίτερα από τις γκόμενες Ουκρανία.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γεια σου ρε κμαν παιχτη, σου αφιερωνω αυτο το τραγουδακι. Να εισαι καλα, να εχεις παντα υγεια και να γαμας συνεχεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας άφραγκος Ινδός αναλύει το καμάκι Ουκρανία.

Ουκρανέζες χωριατοπούλες σε δράση.Το όνειρο κάθε Δυτικού για εύκολα γαμήσια.

Εδώ η αίσθηση στο Κίεβο.Σλαβική ατμόσφαιρα.Υπάρχουν και οι λάτρεις του χωριού βέβαια αλλά προτιμώ Κίεβ.

• Like
Αντιδράσεις: flynow
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:vomit:

Γαμιούνται με τέτοια σιχάματα οι καριόλες οι Ουκρανές;

Εμφάνισης/ηλικίας σαν αυτή που βλέπεις στο video, μπορεί να γαμήσει μόνο άμα σκάσει τριψήφιο και μάλιστα αν ξέρει που πρέπει να τα σκάσει.
Χωρίς λεφτά και κονέ, πάει για salon ή ότι του εμφανιστεί στην πόρτα από call girls.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Εδω κανουνε gokkun/bukkake με 80-100 χοντρους και μαλλιαρους αγνωστους ισπανους  :grin: στον ΕΝΑ ινδο θα κολησουνε?
απο Κιεβο ηταν και μετα οταν γυρνουσανε απο τα γυρισματα βγαζανε selfies με τους γκομενους τους ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμφάνισης/ηλικίας σαν αυτή που βλέπεις στο video, μπορεί να γαμήσει μόνο άμα σκάσει τριψήφιο και μάλιστα αν ξέρει που πρέπει να τα σκάσει.
Χωρίς λεφτά και κονέ, πάει για salon ή ότι του εμφανιστεί στην πόρτα από call girls.

Άλλο με λεφτά,εγώ λέω αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τέτοια γκόμενα με καμάκι.Μόνο για Πολωνέζες έχετε πει ότι πάνε με τέτοιους τζάμπα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άλλο με λεφτά,εγώ λέω αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τέτοια γκόμενα με καμάκι.Μόνο για Πολωνέζες έχετε πει ότι πάνε με τέτοιους τζάμπα

Μόνο με καμάκι όχι.

Ακόμη και οι Πολωνέζες που θα πήγαιναν με έναν όπως αυτός στο βίντεο είναι max 5αρια ή γκόμενες με περίεργα γούστα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Αν ειναι μικρη και εμφανισιμη ο ξενος παντα πληρωνει αμεσα ειτε εμμεσα στην ουκρανομολδαβια πλεον.
λιγες εξαιρεσεις υπαρχουν για να ισχυει ο κανονας φυσικα ...

Επισκέπτης
Εδώ ένας άφραγκος Ινδός αναλύει το καμάκι Ουκρανία.

Δεν είναι καθόλου άφραγκος ο τύπος αν κρίνουμε από τα views των video του. (χρησιμοποιεί και affiliate links όπως και shoutout σε άλλους youtuber)

Έχει από ότι βλέπω και Instagram όπως και Facebook με πολλά μέλη.

Η συνέργεια των social media που αλλάζει τα παραδοσιακά οικονομικά μοντέλα.

To πιο πιθανό να βγάζει πολλαπλάσια από ότι εσύ το μήνα , αλλά εδώ πρέπει να αναλύσουμε αρκετές άλλες παραμέτρους επίσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom