Δεν έχει νόημα να παντευτείς σπονσορέτ γιατί λίαν συντόμως θα μείνεις ταπί.Εξάλλου αυτό το νόημα έχουν οι σπονσορέτς.Να αποφεύγεις γάμο,υποχρεώσεις κτλ γαμώντας αξιόλογα μουνέτα αντί του αντιτίμου που χρεώνουνε.
Και αυτές τέτοιους ψάχνουνε παντρεμένους που βαρέθηκαν τη γυναίκα τους ή περιπετειώδεις τύπους.
Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις σοβαρό σκοπό μαζί μου και αφού είμαι τόσο ανώτερη εμφανισιακά από εσένα θα με πληρώνεις για να καλυφθεί το gap.
Βέβαια σα σπόνσορας έχεις το πάνω χέρι αφού αν βαρεθείς τη μία,εύκολα βρίσκεις την επόμενη που την αντικαθιστά.Υπάρχει στρατός από υποψήφιες σπονσορέτς,στον κάθε έναν που τα χώνει αντιστοιχούν 20 γκόμενες που ξερογλύφονται για μπούκι.Αριθμητικά δηλαδή οι σπόνσορες είναι πολύ λιγότεροι από τις σπονσορέτς οπότε έχεις το πάνω χέρι.
Νιώθεις σαν τις εμφανίσιμες γκόμενες που τις πολιορκούν 200 νοματαίοι και μοιράζουν τις πίτες αβέρτα ψάχνοντας τον έναν τον καλύτερο.
Δηλαδή λες άσε μωρέ τώρα αυτή είναι μεγαλούτσικη,η άλλη έχει λίγα κιλά παραπάνω,η άλλη δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία,δε μου αρέσει το μαλλί της ή τα νύχια της,η άλλη είναι κοντή,η άλλη χωριάτα,η άλλη ντύνεται χάλια κτλ και διαλέγεις με βάση αυστηρά κριτήρια ανεβάζεις δηλαδή τα στάνταρτς σου αντί να παρακαλάς αφού όλες είναι διαθέσιμες και παρακαλάνε για λίγη προσοχή από το μέγα σπόνσορα.
Ετσι δείχνεις υψηλού επιπέδου άντρας με κριτήρια και απαιτήσεις από τις γυναίκες,outcome independant,abudance mentality και φαίνεται αυτό.Η γκόμενα ξέρει οτι έτσι και κάνει ένα λάθος και σε δυσαρεστήσει έχει πάρει τον πούλο και από πίσω υπάρχει ουρά από πρόθυμες να την αντικαταστήσουν,πρέπει να είναι σε διαρκή εγρήγορση,τις έχεις στην τσίτα.
Γίνεσαι υπεράρχοντας ντε φάκτο δεν χρειάζεται να προσποιείσαι display of high value και πουλ μουρ αφού η αξία σου είναι απεριόριστη και όλες γονατίζουν.
Γενικώς είναι η κυριαρχία επί του πεδίου,άπαξ και σε ψάρωσε ο Τουρκαλάς με το βρηχυθμό της Λαμποργκίνι,το έχασες το παίγνιο,τρέχα να παίξεις με Lego.