Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον Αρχηγό δεν μπορείς να τον στριμώξεις.

Σαν αντεπιχείρημα θα σου φέρει την περίφημη "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών",
θα σου πει και ότι όλες οι γυναίκες,είτε γκόμενες είτε πουτάνες,προσποιούνται και τέλος..

Είναι εκμεταλευτική.Είναι γενετικά προγραμματισμένες να θέλουν γάμο ή λεφτά ή και τα δυο.Αυτό το λένε φροντίδα,care.Αμα δε σπρώχνεις ρευστό ή δε θες να την παντρευτείς σημαίνει οτι αδιαφορείς για τις ανάγκες της κοπέλας,δεν την αγαπάς πραγματικά,οτι είσαι εγωιστής,κακός,τσιγγούνης κτλ.Κάπως έτσι το βλέπουν στο σλαβικό κόσμο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο Αρχηγός καυλώνει ακόμη και με εμάς τους δύο που τώρα μιλάμε για πάρτη του

Άμα ανοίξουμε και κανά thread για την πάρτη του, θα εκσπερματώσει στην οθόνη.

Αναλύοντας το φαινόμενο kman ποτέ δεν κατάλαβα πως ένας άνθρωπος κάρτα attention whore, είναι υπάλληλος κάποιου άλλου.

Από τέτοια άτομα περιμένω να κάνουν κάτι δικό τους..
Από βομβιστική επίθεση μέχρι start up company..
Αλλά....υπάλληλος... :think:

Για αυτο ακριβως που λες, του προτεινα να μιλησουμε αλλα δεν θελει. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Δικαιωμα του ομως, ας ειναι καλα ο ανθρωπος να εχει να πληρωνει και να γαμαει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Για αυτο ακριβως που λες, του προτεινα να μιλησουμε αλλα δεν θελει. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Δικαιωμα του ομως, ας ειναι καλα ο ανθρωπος να εχει να πληρωνει και να γαμαει.
δεν θελει να μιλησετς γιατι ειναι βραδυγλωσσος
Λογικο ειναι μετα τοσο καψιμο πουχει φαει στα εγκεφαλικά του κυταρα με την αγγουρολατρεια
Κμαν we love to hate
Εαν δεν υπηρχε ο πορνομιτσος με τα δτο τρια γνωστα επιτευγματα
Στριπ καουμπου σε κοτερο
Παρουσια σε στεαφανο χιο
Κ λαζοπουλιαδα
ο κμαν θα ηταν ο απολυτος σταρ του μπου
Δυστυχως ο πορδομιτσος κουβαλαει βαρυ παρελθον κ τον αφηνει δευτερο

Επισκέπτης
Αυτό είναι όντως ηδονή να παρελαύνεις στην Κρεσάτικ ως ρωμαίος στρατηγός με τα τρόπαια

Θα πνιγώ , πως τα περιγράφεις.

Αυτά τα κάνει κάποιος σαν και αυτόν

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bz7PKyYHxvP/
[/instagram]

Χρειαζεσαι στυλ, εμφάνιση, προσωπικοτητα και φυσικά ρευστότητα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
O kman ονειρεύεται οτι κι αυτος ετσι ειναι ο ιδιος  :heavymetalbig: :happy: :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Εννοείται οτι έχεις πληρώσει.Αλλά έχεις πληρώσει και για τη γκομενική εμπειρία.Αυτή θα φορέσει τα καλύτερα ρούχα να σε υποδεχτεί,θα κάτσει 4 ώρες στον καθρέφτη να ετοιμαστεί,θα φέρεται τέλεια,θα σε ανεβάζει,θα γυμνάζεται,θα προσέχει τη δίαιτα μη βάλει κανά κιλό,θα ξέρει πώς να φάει,πώς να πιει κτλ.Δεν έχει καμία σχέση με εμπειρία πουτάνας.Πληρώνεις εμπειρία high class γκόμενας,δεν μπορούν όλες να σταθούν καλά.
Με αυτές που ξέρουν τα κουμπιά των ανδρών νιώθεις σαν πασάς στα Γιάννενα.
Ειδικά οι Σλάβες είναι αριστοτέχνισσες στη δημιουργία ψευδαίσθησης.
Αν κάποιος θέλει απλά μόνο να γαμάει και όχι ψευτοσχέση,εννοείται συμφέρουν καλύτερα οι επαγγελματίες.
Χαι κλας αν ηταν θ αξιζε τον κοπο
Αλλα ΔΕΝ εχεις εσυ τετοια ατομα
Κατι αγγουρια καλυβθωτικα ποσταρεις και β
Χαι κλας και ουξρανια ειναι αυμβιβαστα γενικώς

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα γραψω εδω για οδυσσο οπου γραφετε ολοι.
για πρωτη φωρα μετα απο πολυ καιρο δεν βαρεθηκα
και περασα καλα αναλογως.
οπως σας ειπα θα εξερευνουσα εκτος κεντρου τι παιζει.
ειχα παει 4 -5 φωρες την μερα στο μολλ στην ταιροβα.
με 15-20 λεπτα με λεωφορειο ημουν εκει ενω στο ιτερνετ ελεγε 45 λεπτα.
ολες οι μουναρες νορμαλ εκει μαζεμενες με εμαθαν ολες σε 3 μερες!
καθε μερα τις ιδιες γκομενες εβλεπα,πωλιτριες που γνωρισα στα μαχαζια
και μετα κανουνε εκει δειαλειμα σε μικρο χωρο καφε του σουπερμαρκετ.
δεκεβριο αποφασισα να μην παω κιεβ και να παω αλλες 10 μερες οδυσσο
φεβρουαριο που δεν θα χιονιζει και ουτε θα βρεχει.
απο βιζιτες ειχε παρα πολλες μετα απο πολυ καιρο. οπως ξαναγραψα
καλοκαιρι δεν ξαναπαω αλλα απο σεπτεβριο ειναι πολυ καλα.
πηρα μουναρα απο σαλον με 800 γριβνα!τελικα την γκομενα αυτη ειχα ξαναγαμησει
πριν ενα χρονο σε αλλο σαλον και δεν την θυμωμουνα αυτη μετα ειπε με γνωριζε.
βιζιτα πηρα την πεμπτη μερα αφου εφτασα πεμπτη και μεχρι δευτερα ειχα δουλεια
και βολτα στην περιοχη ταιροβα.εκανα μαλακια τοσο καιρο που εμενα στο κεντρο!
μονο σκουπιδια και χαλια αστεγες,αδεσπωτες και προβλιματικες στο κεντρο.
στο μολλ εκει ταιροβα φεβρουαριο που θα εχουν και εκπτωσεις τα μαχαζια θα κανω θραυση
με τις γκομενες.τωρα μονο κουβεντα επιανα στα μαχαζια και καφε χωρις πολλες αγωρες.
εκανα ομως γνωριμιες που αργοτερα θα επενδυσω χρονο και χρημα μη τριγυρνωντας
ασκοπα οπως παντα πανω κατω στο κεντρο.εκτος απο κουραση δεν βγαινει τιποτα στον δρομο.
καμια γκομενα εστω και ξενος δεν σου μιλα ποτε στον δρομο.
λιγες που πλισιασα αρνηθηκαν χωρις βλεμα.εκανα στεκακι 3 μερες ενα μικρο καφε που πανε νορμαλ
καθε μερα οι ιδιες και εκει ειχα ανταποκριση ιδικα οταν ακουγαν να μιλω ελληνικα στο κινητο.
στον δρομο ολες με περνανε ουκρανο η πεφτουλα καμια ανταποκριση.
μαλιστα 3 που εδωσαν πανω μου απροσεκτα μονο οταν μιλησα ελληνικα χαμογελασαν και με κοιτουσαν
ενω εδωσαν πανω μου αδιαφωρα σπροχνωντας με.με τις ελληνικες βρισιες χαμογελουσαν.
εκτος απο την βιζιτα ενιαρακη μικρουλα με 800 γριβνα πηρα και μια μικρη που μου την επεσε
εξω απο το μακτοναλτσ προχτεσ σαβατο.ειχα πλισιασει μια βιζιτα πολυ καλη και ημουν ετοιμος
να φορτωσω.ειχε πολλες εκεινη την μερα που βολταραν βιζιτουλες.
τελικα με αφησε και πηγε να συνομιλησει με καπειον παραξενο τυπο 5 λεπτα.
ρωτουσε που μενω αν ειμαι κοντα αλλα αποφασισα να τραβησω δρομο λογο του οτι
δεν μου αρεσε ο τυπος που συνομιλουσε και εφυγα.
σε 10 μετρα μου την επεσε μια μικρη δεν ηταν ασχημη αλλα επιπεδο απο αυτες που γαμα ο σλαβιανι
με 500 γριβνα την μερα.μου λεει μου αρεσεις θελω να με γαμησεις χαχαχαχαχ.
οκ τετεια λεω δεν γινοντε κατι φαπα εχει θα φαμε ξυλο παλι,σαν κλεφτρωνα την εκοψα.
ρωτησα απο που με ξερει και οτι νομιζω την ειδα με την γνωστη αζερα κλεφτρωνα.
αρνηθηκε και επεμενε θελω σεξ μαζι σου θες η οχι.την επερνα απο δω και κει και ελεχα
την περιοχη μην με ακολουθα κανεις.αφου σιγουρευτηκα δεν υπαρχει κανεις λεω καμια 500 γριβνα
θα θελει αφου οπως αναφερα δεν ηταν βιζιτα που φωναζει αλλα για χαρτζιλικι.
δεν δεχωταν με 600 και ηθελε 1000.της εδωσα αλλα δεν περασα καλα μαζι της και δεν εκατσε
μολις εχυσα εφυγε και πηγε παλι στο μακτοναλτσ να φαει.οταν με ειδε που περασα απο εκει
εξαφανιστηκε.
ερ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το βραδθ πηγαινα διπλα σε ενα στεκακι εξω απο το διαμερισμα μου διπλα απο το αθηνα μολλ.
εκει πανε καθε βραδυ οι ιδιες γκομενες και εκει με γνωρισαν ολες και εκανα κονε!
εκει πανε νορμαλ κοριτσακια και μια με μια μερα πανε εκει με παρεα να πιουνε κρασακι
με 40 γριβνα το κρασακι.καθωντε ολες εηω απο το μαχαζι και ετσι πιανεις κουβεντα ευκολα
να κερασεις.αν εισαι ξενος σου μιλανε αγγλικα και σε βαζουν στην παρεα.δυο φωρες με εβαλαν
σε παρεα με γκομενες αλλα ειπα θα παω διπλα σπιτι αφου με 3 κρασακια δεν εβλεπα.
οταν περνουσα ολες οι γκομενες και τα παιδεια εκει με χερετουσαν και αργοτερα πηγαινα εκει.
ενα τετειο μερος εψαχνα οδυσσο και δεν ειχε ετσι ασκοπα βολτες εκανα πανω κατω.
τωρα δεν κανω αυτο θα περνω την ωρα στο μολλ ταιροβα και το βραδακι στο κρασακι.
στο καφε που παω μια γκομενιτσα αραπινα παντα ειναι εκει με τους γονεις της
παντα με χαιρετα και χαμογελα και θυμηθηκα πριν 2 μηνες που την συναντησα παλι το ιδιο.
σε νορμαλ μερη οι νορμαλ που σε ξερουν και βλεπουν εκει σθνεχεια σε αντιμετωπιζουν
ευγενικα και με ανταποκριση βαιβαια αν της αξιζεις και δεν εισαι ενοχλητικος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θυμηθηκα τον κμαν και εκανα το ιδιο που ελεγε την πεφτεις εξω απο τουαλετα χαχαχαχα
μου αρεσε ενα κοριτσακι στα κρασακια που μιλουσε 2 ωρες με εναν ξενο στα αγγλικα.
ο τυπος σαν χιλιανος εμοιζε χαλιας και δυο μερες τον εβλεπα με το σακιδιο στον ωμο.
αλλα ηταν η πρωτη επισκεψη στο μπαρακι αυτο και δεν με ηξεραν.
μιλουσε 2 ωρες με τον τυπο για να την κερασει ενα κρασακι!σκεφτηκα εντελος για χεσιμο
ο τυπος δεν ξερει το παιγνιο θα πιουνε και θα φυγουν.τις κερασε αλλα 2 κρασακια.
αυτες ακουγα που μιλουσαν ρωσικα και με ακουσαν να μιλω ελληνικα με ελληνα που περνουσε.
ολοι εξω απο το μπαρακι καθωντε στον δρομο με κρασι.οταν ειδε ειμαι ξενος επεζε το ματακι της.
με ακουσε ομως αργοτερα που μιλουσα ρωσικα και ντραπηκε γιατι ακουγα οσα ελεγε με την φιλη
της για τον βλακα ξενο που κερνουσε.πηγε τουαλετα και περιμενα εξω να την πεσω.
θα της ελεγα παρε την φιλη σου να παμε καπου να σας κερασω καθεσε με ενα βλακα 4 ωρες για 2 ποτα!
αυτη καταλαβα και μολις με ειδε πηγα να πλισιασω πριν μιλησω εσκυψε και εφυγε.
λεω καλη στρατηγικη κμαν αλλα αυτη ντραπηκε ισως που κρυφακουγα που δουλευε τον ξενο
με την φιλη της για δυο κρασακια λεω θα νομιζει την πηρα φτηνιαρα που χανει χρονο για δυοποτα.
την επομενη την βρηκα μακτοναλτσ 7 το βραδυ!πλισιασα με θυμωταν λεω εχεις ομορφα μαλια να
σε κερασω ενα καφε?λεει παραγειλα και φευγω πηρε 3 καφεδες και εφυγε.
αλλα παλι ντροπαλη ηταν κοκινισε και κοιτουσε χαμω.το βραδθ στο μπαρακι δεν με κοιτουσε
περνουσε απο διπλα μου και κοιτουσε χαμω δεν ξερω γιατι παρεξηγηθηκε.
εκανα μαλακια που μιλησα ρωσικα ενω καταλαβα ειμαι ξενος εισως ντρεπετε που κρυφακουγα που
ηθελαν δωρεαν κερασμα απο τον ινδιανο.αυτος τον ειδα μονο την επομενη με το σακιδιο χαχαχα.
αυτα τα γραφω για να δειτε οσο φιλικες χαμογελαστες ειναι σε ξερουν μονο για κερασμα.
σε μενα που ειδανε μιλω ρωσικα,ειδαν εχω γνωστους σου λενε αυτος μας ξερει και αλλαζουν διαθεση.
θελουν τον απονηρευτο τουριστα οχι αυτον που ξερει το παιγνιο μιλαω για μπαρ γκομενες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
θυμηθηκα τον κμαν και εκανα το ιδιο που ελεγε την πεφτεις εξω απο τουαλετα χαχαχαχα

Μα ακριβώς το αντίθετο έχω γράψει.Οτι το πέσιμο έξω από την τουαλέτα είναι η πιο πούστικη μέθοδος αφού η γκόμενα δε συνοδεύεται.Υποτίθεται οτι πρέπει να κάνεις isolation.Εξω από την τουαλέτα είναι ήδη μόνη της.Αρχίδια isolation έχεις κάνει,δεν έχεις καταβάλει καμιά προσπάθεια.Είναι τελείως πούστικο και στον κόσμο των καμακιών τιμωρείται είναι αθέμιτος ανταγωνισμός να την πέφτεις σε γκόμενες μετά το κατούρημα.
Πρέπει να την πέφτεις εκεί που είναι δύσκολα στην πίστα,στο μπαρ που μπορεί να σε διακόψει ο άλλος ή να σε βαρέσει ή να την αρπάξει η φίλη της κτλ.Γενικά να έχει δυσκολία,ρίσκο,κίνδυνο,τότε γουστάρουν οι γκόμενες το πέσιμο.
Και αν είναι εύκολο πρέπει να εφευρίσκεις δυσκολίες για να γουστάρουν περισσότερο,είναι ανώμαλα τα μουνάκια.Αν πας ας πούμε όταν βρέχει χωρίς ομπρέλα και γίνεις λούτσα,η άλλη θα κάτσει να σου μιλήσει γιατί προσπάθησες και έκανες θυσία καταβράχτηκες,για αυτό πρέπει να καμακώνεις περισσότερο τις βροχερές μέρες και όχι τις ηλιόλουστες που είναι εύκολο και απωθούνται οι γκόμενες από τα πολλά εύκολα πεσίματα.
Γενικά όσο περισσότερο ταλαιπωρείσαι να καμακώσεις μια γκόμενα τόσο πιο πολύ αυτή πιστεύει οτι τη γουστάρεις πραγματικά και φτιάχνεται.
Αν το καμάκι είναι εύκολο όπως όταν κάθεται στο παγκάκι μόνη,θα σε φτύσει σε dt γιατί δε ρίσκαρες αλλά πήγες στο εύκολο και προσιτό.

Γενικά αυτή είναι η μαλακία σου οτι πας στα εύκολα δηλαδή σε φτωχές γκόμενες που πίνουν κρασάκια με 1 ευρώ και πιστεύεις οτι θα γουστάρουν άμα τις πας σε μέρος με 100 ευρώ.Είναι το αντίθετο ακριβώς.Οι γκόμενες που γουστάρουν τα μέρη των 100 ευρώ είναι ήδη εκεί και σε περιμένουν.Για να έχεις περάσει την είσοδο σημαίνει οτι έχεις παραδάκι και είσαι αποδεκτός,έχεις ήδη social proof.Συνήθως αυτές είναι που πηδιούνται με τους ξένους.Δηλαδή αν δεις μία με iphoni καινούργιο μοντέλο,τσάντα Louis Vouitton και παπούτσια Louboutin αυτή είναι η πιο εύκολη να πηδηχτεί και η πιο προσεγγίσιμη αφού όλα είναι δώρα από σπόνσορες.
Αμα δεις καμία φτωχειά θα σου βγάλει το λάδι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα θα πω και για αλλη κατηγορια γκομενες που παιζουν οδυσσο οχι οπως τα νορμλ κοριτσακια
που απλα θελουν κανα δυο κρασακια τζαμπα αλλα τα αρπακτικα.
εξω απο το ζαντι σουπερμαρκετ στην εκατερινσκαγια στο κοτορ μολλ γινετε του μουνιου
το πανυγηρι.υπαρχουν σπονσορετες αλλα επιπεδο 6-7 που στεκωντε εξω.
εκει σταματανε τυποι με φεραρι,μαζερατι,αουτι,ραιντζ ροβερ γενικα η κατερινκαγια μπορει να
δεις δεκα φεραρι μεχρι το τελος και αλλες δεκαδες αμαξαρες.για ναυτο δεν παω στα μπαρακια
εκει οπως φιτζ και αλλα μερη για φαι επιδει παρκαρουν τετιοι τυποι.στα μαχαζια αυτα πανε οραια μουνακια,ομορφες γκαρσονες αλλα χαλανε την πιατσα οι αυτοκινηταρες.
εξω απο το σουπερμαρκετ εχει πολλες σπονσορετες.μια μουναρα 18 που ειδα μπηκε σε σουπερ αμαξι
που την περιμενε οι αλλες ειναι προσιτες για σπονσορινκ με τυπους κμαν που σπονσαρουν.
πηγα στο μπαρ ρεστοραν ρισελεβκα και ειχε παρεα 4 ομορφες νορμαλ γκομενες φενωνταν.
φενωνταν λεω για να δειτε πως την παθεινεις χωρις γλωσσα.
ρωτουσε η μια την μικρη σθμπαθιτικουλα διπλα μου ποτε θα παντρευτεις και γελουσαν.
μετα μιλουσαν για αντρες καταλαβαν ειμαι ξενος με ακουσαν στο κινητο.
δεν περιμεναν οτι ακουω και καταλαβω και αρχισαν να λενε για τους ξενους.
αμεσως καταλαβα απο πρακτορεια ηταν και εψαχναν στο φεισπουκ φωτο ολους τους ξενους!
ελεγαν αυτος αμερικανος,αυστραλος τους εγραφε και γελουσαν ολες χαχαχαχα.
μονο για αμερικανους και αυστραλους εψαχναν.μετα λεει η μια ιστορια,
βγηκε με αμερικανο και ελεγε αυτη στα αγγλικα οπως τις ειπε αυτος.
με περνει η γυναικα μου απο αμερικη και χαχαχαχα αυτες λεω ευτυχως αποκαλυφτηκαν
γιατι ημουν ετοιμος να τους προτεινω μπουκαλα κρασι.
αν δεν εισαι εμπειρος και μηδεν γλωσα την παθαινεις 100%.εφυγα και πιγα στο στεκακι με τα κρασακια
και ηταν μια αλλη γκομενιτσα με παρεα που με χερετα και χαμογελα.
ημουν ιδη πιομενος πηρα ενα κρασακι και εφυγα για σπιτι.
αν δεν πινεις χανεις ευκαιριες οπως 3 φωρες που με καλεσαν σε παρεα και αδυννατουσα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα ακριβώς το αντίθετο έχω γράψει.Οτι το πέσιμο έξω από την τουαλέτα είναι η πιο πούστικη μέθοδος αφού η γκόμενα δε συνοδεύεται.Υποτίθεται οτι πρέπει να κάνεις isolation.Εξω από την τουαλέτα είναι ήδη μόνη της.Αρχίδια isolation έχεις κάνει,δεν έχεις καταβάλει καμιά προσπάθεια.Είναι τελείως πούστικο και στον κόσμο των καμακιών τιμωρείται είναι αθέμιτος ανταγωνισμός να την πέφτεις σε γκόμενες μετά το κατούρημα.
Πρέπει να την πέφτεις εκεί που είναι δύσκολα στην πίστα,στο μπαρ που μπορεί να σε διακόψει ο άλλος ή να σε βαρέσει ή να την αρπάξει η φίλη της κτλ.Γενικά να έχει δυσκολία,ρίσκο,κίνδυνο,τότε γουστάρουν οι γκόμενες το πέσιμο.
Και αν είναι εύκολο πρέπει να εφευρίσκεις δυσκολίες για να γουστάρουν περισσότερο,είναι ανώμαλα τα μουνάκια.Αν πας ας πούμε όταν βρέχει χωρίς ομπρέλα και γίνεις λούτσα,η άλλη θα κάτσει να σου μιλήσει γιατί προσπάθησες και έκανες θυσία καταβράχτηκες,για αυτό πρέπει να καμακώνεις περισσότερο τις βροχερές μέρες και όχι τις ηλιόλουστες που είναι εύκολο και απωθούνται οι γκόμενες από τα πολλά εύκολα πεσίματα.
Γενικά όσο περισσότερο ταλαιπωρείσαι να καμακώσεις μια γκόμενα τόσο πιο πολύ αυτή πιστεύει οτι τη γουστάρεις πραγματικά και φτιάχνεται.
Αν το καμάκι είναι εύκολο όπως όταν κάθεται στο παγκάκι μόνη,θα σε φτύσει σε dt γιατί δε ρίσκαρες αλλά πήγες στο εύκολο και προσιτό.
σωστα,ηθελα να κατουρησω και που σταθηκα εξω μια τουαλετα ειχε ετσι λεω αφου ειναι αυτη μεσα
μολις βγει νθα της την πεσω.ο δασκαλος λεει μαλλον σε πηρε ανωμαλο που ηθελες να τιν βιασεις χαχαχα
αφου ο τυπος δεν υταν του ποτου ενα κρασακι μεθυσε.εγω δεν πινω στο δευτερο ειχα ζαλιστει
δεν μπορουσα να περιμενω ποτε θα τελειωσουν με τον τυπο που κερνουσε.
στηριχτικα στο οτι επεζε το ματακι της,εδειξα το χρημα οταν πληρωνα ενω λεω ο αλλος ηταν
χαλιασ φουκαρας που εμενε σε κανα χοστελ.κατι επρεπε να κανω.
την ειδα ξανα το σαβατο με 2 φιλεσ ντιριπασοσκαγια και πηρα τον θειο μου να του πω βρηκα την γκομενα
που την επεσα στα κρασακια και μακτοναλτσ.μετα την εχασα και εδωσα πανω σε βιζιτες
και στην μικρη που πηρα και γαμησα.επρεπε να την ψαξω και να την προσκαλεσω καπου
και οχι να ασχολειθω με πουτανες.ειναι καλο κοριτσακι αλλα καταλαβα ντραπηκε
οτι την παρεξηγησα οτι ειναι φτηνιαρα που ψαχνει κερασματα απο ξενους για αυτο με ντρεπετε.
τις επομενες δυο φωρες πληρωσε αυτη και κερασε την φιλη της.ισως σκεφτηκε την πηρα στραβα.
εκει στα κρασακια πανε συνηθως ξενοι παρεα που μενουν σε χοστελ διπλα συνηθως παρεα
αμερικανακια βλεπω κοπελες και αγορια.τωρα παλι ειχε αμερικανες και 2 νεαρους στο χοστελ
διπλα και καθε μερα εκει πανε.αυτοι που συχναζουν εκει καλα παιδακια παντα οι ιδιοι
και γουσταρουν να σου μιλανε αγγλικα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα θυμασε που ειπες τις πωλιτριες γαμας με 50 ευρο?διαφωνω αυτες θελουν πιο πολλα
απο τις σπονσορετες.στο μολλ ειχε πωλιτρια που δουλευε για 30 γριβν την ωρα στα αρωματα
κατι αμαρκε.ενω αυτη περνει 30 γριβνα την ωρα οταν τις ειπα τι μου ειπε γκομενα
που χαρησα αρωμα 100 ευρο απαντησε απο μονη πριν να τελειωσω 100 περνει και μονη της!
λεω ετσι απαντησε και η αλλη λεει παρε μου διαμερισμα η μερσεντες!
ηθελα να κτυπησω την πωλητρια αυτη αλλα λεω γαμησε την μαλακο θα βρουμε αλλη λιγοτερο
απλη και απαιτιτικη.σε αλλο καφε βλεπω μουναρα που δουλευει με 30-50 γρ την ωρα με ιφον.
ξερεις αμεσως απο που το βρηκε στα αρχιδια της η δουλεια ολο μιλα στο κινητο χαρουμενη.
αρχοντα στα μαχαζια που παω κεντρο μαρκε ολες διαλεγμενες αυτες θελουν χιλιαρικο.
στο αεροδρομιο κιεβ ειδα τι μουναρεσ δουλευουν σε μαχαζια και σκεφτηκα μαλλον οταν τις δει
καποιος θα πιστευει ολοι αυτοι που γραφουν εδω,ντερτισ και σια οτι γαμανε τετειες !
αν ειδες στο κιεβ τα μαχαζια αεροδρομιο και μολλ πεζμου κμαν αν δεχωντε κατω απο 700 σπονσορινκ αυτεσ.αυτα για να δουνε αυτοι που σε κοροιδευουν.
προτιμω να σπονσαρω 1000 σε μια πωλητρια μουναρα οπως αυτες που ειδα παρα 300 σε αυτες χρισατικ
και καριμπιαν που ειναι εντελος χαλια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα την καλυτερη μερα με κοσμο παρασκευη δεν κυκλοφορησα αφου διλητιριαστηκα στο τουρκικο.
εφαγα πρωτη φωρα στο αλι μπαμπα διπλα απο ελληνικη πρεσβεια τελειο κεμπαπ και αρνι.
την επομενη μεσημερι ξαναπηγα και δεν ξερω μαλλον οι σαλατες και τζαντζικια δεν ηταν
φρεσκα και την επαθα.ζαλιζομουν δεν επερνα τα ποδια μου μεχρι σαβατο απογευμα.
καθημερινη αδεια κεντρο ειναι και νυχτα εγινε επικινδυνα εξω απο μακτοναλτσ ντιριπασοσκαγια.
εχει γεμισει η οδυσσος αζερους,γεωργιανους,τσετσενους ολοι σαν τον χαπιπ και τον καντιροφ
μοιαζουν.ολοι με βαλιτσακια ωμου και ψαχνουν θυματα.
τωρα ολοι δουλευουν κεντρο που εκλισε η σεζον θελει προσοχη.
σκεφτωμε δεκεβριο να μην παω κιεβ γιατι πανω κατω χρισατικ θα με κουρασει οπως οδυσσο.
δεν μπορω πλεον να τρεχω ετσι βρηκα 3 μερη οδυσσο να μοιραζω τον χρονο χωρις ασκοπα πανω κατω
με τα ποδια.καλυτερα φεβρουαριο οδυσσο με καλυτερο καιρο με κουρασε αυτο το ταξιδι.
δεν σκοπευω να ταλαιπωρηθω και δεκεβριο θα μεινω κυπρο και αρχες φεβρουαριου παω.
κιεβ θα ειναι αδικα πεταμενα λεφτα σε ψωνια και πουτανες ενω οδυσσο ετοιμασα το εδαφος.
εχω και βιζιτες στο πιατο ενω κιεβ θελει τρεξιμο πιο πολυ,καλυτερα καλοκαιρι κιεβ.
ειχα αυτοκινητο τωρα οδυσσο με επερνε ο θειος μου αλλα δεν βγηκαμε εκτος κεντρου.
του ελεγα ποσο δικαιο ειχε ο μιδας που ελεγε ειναι πλιν να μην εχεις αμαξι.
ψαρωναν βλεπωντας την αυτοκινηταρα του θειου.μου λεει πεσε στην πωλητρια και πες εχω οδυγο εδω.
θα σου ανηγω και την πορτα και θα καθεσε μαζι της πισω χαχαχαχα.
την πωλητρια αλλη φωρα δεν ειχα χρονο τωρα αφου την γνωρισα 3 μερες πριν φυγω και την επομενη
δηλιτιριαστηκα στο τουρκικο.στο κεντρο δεν υπαρχει πιθανοτητα για γκομενες εκτος απο τα 2 στεκακια
που με εμαθαν και θα κανω λημερι.σε αλλα μερη φαγαδικα και καφε δεν εχει παιχνιδι ουτε ψαχνωντε.
τακτοποιημενες η πουτανες μονο κεντρο υπαρχει για εμας που ασχολουμαστε με νορμαλ και οχι βιζιτεσ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τα μπαρακια εκατερινσκαγια αδεια εχει 3 μερη με πολλες γκομενες μουναρες λιγο πιο ακριβα
απο την ντιριπασοσκαγια.το οτι ειναι πιο ακριβα δεν με απασχολει αφου αξιζει να
προσπαθησεις με τα μουνια εκει που ειναι τοπ αλλα με πιανει καταθλιψη ο αλλος να παρκαρει φεραρι,μασερατι και εγω με βλεπουν με τα ποδια.αυτο με αποθει σαν πεζος που μενω διπλα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ολοι αυτοι με τα σουπερ αμαξια μονο 2 ειδα ουκρανους!οι αλλοι με φεραρι και τετεια ηταν
μαυροκεφαλοι σαν γεωργιανοι αζεροι καυκασιοι ολοι οι μαφιψζοι αυτοι που κανουν εισπραξεις.
πολλα λουξ αυτοκινητα με γεωργιανες και μολδαβικες πινακιδες ειχε.
τιγκα στους καυκασιους και τουρκους αλλα οι τουρκοι ειναι μαζεμενοι εστιατωρια μεγαλες ηλικιες το 90%

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τυπε εχεις την εντυπωση οτι εστω και ενας καθησε να διαβασει ολα αυτα τα κατεβατα που εγραψες;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Τυπε εχεις την εντυπωση οτι εστω και ενας καθησε να διαβασει ολα αυτα τα κατεβατα που εγραψες;
εγω
Μες στις μλκιες ο Χαρης δινει κ ινφο χρήσιμα
Αν παρει κανα τζιπακι με 5000 μεχρι να γαμαει τον βλεπω  :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom