Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Δηλαδή τι να πω στο ντέρτυ,έχω μια γκόμενα που ζητάει 300 ευρώ σε κάθε ραντεβού και 500 ευρώ μηνιαίως allowance,να της πω να φέρει καμιά φίλη της να γαμήσεις,θα ήταν ψιλογελοίο.Το ίδιο και από την πλευρά του ντέρτυ,τι να τα κάνω τα κοννέ?
TI 300 KAI 500 e allowance RE NAYAGIO??? Τιποτα αλλη μλκια να καληψεις τα χαλια σου θα σκεφτεις ?? :happy:
Ασταδιαλο Χατζηχρηστο  :rose: :happy:
Θες κ λαιβ καμακι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Πάντως τώρα τελευταία έχω πάρει 2-3 από Χάρκοβο και είναι αστέρια στο γαμήσι,όλες το ίδιο στυλ.Μου θύμισαν παρόμοια περίπτωση πριν 15 χρόνια με γκόμενες απο  Cheboksary Ρωσία
Που τισ βρηκες μπρο??

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αθήνα, όταν δε πάει ο Βούδας στο βουνό έρχεται το βουνό στο Βούδα.

Επί χρήμασι, μάγκας δε το παίζω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Αθήνα, όταν δε πάει ο Βούδας στο βουνό έρχεται το βουνό στο Βούδα.

Επί χρήμασι, μάγκας δε το παίζω.
Απο σαιτ μαμπα μπαντου  κι ετσι ?
Η κανα βιζιτοσαιτ??
Στειλς κανα πμ.αν ειναι κανα μθστικο
Καθοσον το ουκραινα μολντοβα ντρημ μας τελειωσε
Αναγκαστικα θα το ριξουμε στην κονσερβα ολοι πλέον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες πάντα προσπαθούν να σε σκαμάρουνε.Ουκρανία το παίρνεις σα δεδομένο.Μου έχει τύχει να με σκαμάρουνε γκόμενες μετά από μήνες που αρχικά γάμησα τζάμπα!Οπότε όλα είναι δυνατά.
Ρωσία είναι πιο τίμιες και πιο σκληρές κάπως.Ουκρανία όμως ακριβώς λόγω διαφθοράς,σκάμμινγκ έχεις απεριόριστες ευκαιρίες με γκόμενες που Δύση κανονικά δεν έχεις πρόσβαση.Απλά παίρνεις σα δεδομένο οτι θα χάσεις ένα 20-30% των χρημάτων λόγω σκάμμινγκ.
Γενικά πολλοί Αμερικανοί έχουν ηλίθιες ρομαντικές αντιλήψεις για τις γυναίκες.Παίζει και πολλή θρησκεία Αμερική συν συντηρητικές κουλτούρες οπότε οι Ουκρανές τους έχουν για πλάκα.Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο έξυπνοι.Γάλλοι και Ιταλοί σκαμάρουν χαλαρά τις σκάμερς είναι ένα βήμα μπροστά.Ακόμα και οι Τούρκοι το καταφέρνουν μερικές φορές.
Δηλαδή οι Τούρκοι με τελείως πρωτόγονα ψέμματα καταφέρνουν να πείσουν μερικές χαζοβιόλες.
Στους Ρώσους εννοείται δεν περνάει η απατεωνιά του χαχόλου.Τους βάζουν κατευθείαν πούτσο στο στόμα και τους μπουκώνουν.Γενικά οι Ρώσοι τους παίζουν τους Ουκρανούς στα δάχτυλα.Σε Ρώσους δηλαδή οι Ουκρανές δεν τολμάνε να τα κάνουν αυτά.Και με Πολωνούς,Τσέχους επίσης δυσκολεύονται αρκετά.Για αυτό αρκετές κοπέλες σιχαίνονται τους Ανατολικούς,θέλουν πιο σταθερούς και ευκολόπιστους,αξιόπιστους Δυτικούς.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι Ουκρανέζες πάντα προσπαθούν να σε σκαμάρουνε.Ουκρανία το παίρνεις σα δεδομένο.Μου έχει τύχει να με σκαμάρουνε γκόμενες μετά από μήνες που αρχικά γάμησα τζάμπα!Οπότε όλα είναι δυνατά.
Ρωσία είναι πιο τίμιες και πιο σκληρές κάπως.Ουκρανία όμως ακριβώς λόγω διαφθοράς,σκάμμινγκ έχεις απεριόριστες ευκαιρίες με γκόμενες που Δύση κανονικά δεν έχεις πρόσβαση.Απλά παίρνεις σα δεδομένο οτι θα χάσεις ένα 20-30% των χρημάτων λόγω σκάμμινγκ.
Γενικά πολλοί Αμερικανοί έχουν ηλίθιες ρομαντικές αντιλήψεις για τις γυναίκες.Παίζει και πολλή θρησκεία Αμερική συν συντηρητικές κουλτούρες οπότε οι Ουκρανές τους έχουν για πλάκα.Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο έξυπνοι.Γάλλοι και Ιταλοί σκαμάρουν χαλαρά τις σκάμερς είναι ένα βήμα μπροστά.Ακόμα και οι Τούρκοι το καταφέρνουν μερικές φορές.
Δηλαδή οι Τούρκοι με τελείως πρωτόγονα ψέμματα καταφέρνουν να πείσουν μερικές χαζοβιόλες.

Πως παει σημερα κμαν; Τι εχει το προγραμμα για σημερα Κυριακη; Εδω εχει λαμπερο ηλιο. Πως ειναι εκει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως παει σημερα κμαν; Τι εχει το προγραμμα για σημερα Κυριακη; Εδω εχει λαμπερο ηλιο. Πως ειναι εκει;

Τελικά δεν πήγα Ντύσσελντορφ στην άλλη.Ημουνα ψόφιος από κούραση.Λάθος ίσως.
Θα ξόδευα 200 ευρώ σε μετακίνηση,ξενοδοχείο,ρεστωράν συν 200 ευρώ δωράκι στη γκόμενα για έναν πούτσο.Βρήκα όμως μια πολύ καλύτερη φάση στα πέριξ και συγκρατήθηκα.
Γενικά έχω πέσει βιολογικά.Πριν από τρία χρόνια έκανα καταδρομικές Πολωνία για ΣΚ,δηλαδή 10 ώρες τραίνο,ξενύχτι στο κλαμπ και Κυριακή επιστροφή με άλλες 10 ώρες τραίνο και τώρα βαριέμαι να πάω σε πόλεις δίπλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τελικά δεν πήγα Ντύσσελντορφ στην άλλη.Ημουνα ψόφιος από κούραση.Λάθος ίσως.
Θα ξόδευα 200 ευρώ σε μετακίνηση,ξενοδοχείο,ρεστωράν συν 200 ευρώ δωράκι στη γκόμενα για έναν πούτσο.Βρήκα όμως μια πολύ καλύτερη φάση στα πέριξ και συγκρατήθηκα.

Στα αρχιδια σου. Κανε οτι σε ευχαριστει.

Εχεις σκεφτει να κανεις κατι στο να βγαζεις πιο πολλα λεφτα, πιο ευκολα,  ωστε μετα να μπορεις να παιζεις πιο δυνατα με τα γκομενακια;

Οσα παραπανω εχεις πανω σου, τοσο το καλυτερο. Ολοι ειναι στα ποδια σου μετα, ολοι.

Μαρουλι αδερφε, δες το, σκεψου το. Θεωρω οτι εισαι αρκετα εξυπνος, ατρομητος και πεισματαρης ωστε να τα καταφερεις. Σε πολλα δεν συμφωνω μαζι σου. Δεν μπορω ομως να μην σου αναγνωρισω οτι εισαι εργατικος, ακουραστος, δαιμονιος, επιθετικος, τολμηρος και οχι μονο λογια τυπος. Γουσταρω που χωνεσαι και δεν μασας, τους πας στα ισια. Μαγκας. Μου εισαι συμπαθης, αν και δεν συμφωνω μαζι σου σε πολλα, γουσταρω το στυλ σου ομως. Τα χωνεις, κανεις τη καυλα σου και προχωρας εκει που οι πιο πολλοι κολλανε.

Σκεψου το και μου λες, στειλε πμ αν ειναι να μιλησουμε.

Γαμα τες οπως μπορεις και δωστους το μουνι στο πατωμα, γραψε ολους τους τεμπελήδες και αποτυχημενους στα αρχιδια σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εχεις σκεφτει να κανεις κατι στο να βγαζεις πιο πολλα λεφτα, πιο ευκολα,  ωστε μετα να μπορεις να παιζεις πιο δυνατα με τα γκομενακια;

Οσα παραπανω εχεις πανω σου, τοσο το καλυτερο. Ολοι ειναι στα ποδια σου μετα, ολοι.

Μαρουλι αδερφε, δες το, σκεψου το. Θεωρω οτι εισαι αρκετα εξυπνος, ατρομητος και πεισματαρης ωστε να τα καταφερεις. Σε πολλα δεν συμφωνω μαζι σου. Δεν μπορω ομως να μην σου αναγνωρισω οτι εισαι εργατικος, ακουραστος, δαιμονιος, επιθετικος, τολμηρος και οχι μονο λογια τυπος. Γουσταρω που χωνεσαι και δεν μασας, τους πας στα ισια. Μαγκας. Μου εισαι συμπαθης, αν και δεν συμφωνω μαζι σου σε πολλα, γουσταρω το στυλ σου ομως. Τα χωνεις, κανεις τη καυλα σου και προχωρας εκει που οι πιο πολλοι κολλανε.

Γαμα τες οπως μπορεις και δωστους το μουνι στο πατωμα, γραψε ολους τους τεμπελήδες και αποτυχημενους στα αρχιδια σου.

Σίγουρα πρέπει να αναβαθμιστώ οικονομικά για να συνεχίσω το ίδιο lifestyle την επόμενη πενταετία.Οσο μεγαλώνεις,οι γκόμενες ζητάνε όλο και περισσότερα.Για την ώρα είναι το κλασσικό 200-250 ευρώ δωράκι σε κάθε συνάντηση.Οταν φτάσω στα 50,δε φαντάζομαι ποιες θα είναι οι απαιτήσεις.
Οπότε αν δεν πιάσω τα εφτά χιλιάρικα καθαρά σε δύο χρόνια,πάω φούντο στο σπονσοριλίκι.Θα πρέπει να μονάσω όπως ο roosh που λέει ο λόγος ή να γίνω Mgtow,να κόψω τα αρχίδια μου ή να βρω μόνιμη σύζυγο να πλένει να μαγειρεύει κτλ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σίγουρα πρέπει να αναβαθμιστώ οικονομικά για να συνεχίσω το ίδιο lifestyle την επόμενη πενταετία.Οσο μεγαλώνεις,οι γκόμενες ζητάνε όλο και περισσότερα.Για την ώρα είναι το κλασσικό 200-250 ευρώ δωράκι σε κάθε συνάντηση.Οταν φτάσω στα 50,δε φαντάζομαι ποιες θα είναι οι απαιτήσεις.
Οπότε αν δεν πιάσω τα εφτά χιλιάρικα καθαρά σε δύο χρόνια,πάω φούντο στο σπονσοριλίκι.Θα πρέπει να μονάσω όπως ο roosh που λέει ο λόγος ή να γίνω Mgtow,να κόψω τα αρχίδια μου ή να βρω μόνιμη σύζυγο να πλένει να μαγειρεύει κτλ.

Στειλε μου πμ να μιλησουμε και θα σου δειξω το τροπο. Δεν ειμαι το καλο παιδι που το κανει επειδη σε αγαπαει. Ουτε ειμαι ιδρυμα.

Συμφερον. Καθαρα και ξαστερα. Σε βλεπω οτι εισαι δυναμικος, αρχιδατος. Αν σου δειξω το τροπο και χωθεις, θα τα καταφερεις, θα βγαλεις, θα βγαλω και εγω. Ασχετα αν θα κανουμε παρεα μετα. Αλλο θεμα αυτο. Πρωτα ερχεται το συμφερον. Κανεις δεν βοηθαει κανεναν.

Σου δειχνω το τροπο. Το κανεις. Βγαζεις, βγαζω και εγω μετα. Απλο ειναι. Οποιος εχει αρχιδια, παιζει μπαλα και χωνεται. Αλλιως, παραμενει στα λιγα και μετα καταληγει σε αυτα που ειπες.

Νομιμες δουλειες και μονο. Δεν ειναι ομως ολα για ολους. Γιατι πολυ απλα οι πιο πολλοι ειναι τεμπεληδες και δειλοι. Δεν ρισκαρουν, φοβουνται να δουλεψουν, να τρεξουν, να σταξουν.

Εσυ, το εχεις. Εισαι δουλευτης και χωνεσαι, δεν μασας. Πολυ σημαντικο αυτο. Αν εισαι και καλος χαρακτηρας και οχι κανας μαλακας, μια χαρα θα παμε. Τετοιους θελουμε. Δουλευτηδες και να μη μασανε.

Στειλε και μιλαμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε δίνω προσωπικά στοιχεία.Αυτά που κάνω εγώ είναι δύσκολα και κοστίζουν ακριβά.
Για να στέκεται κάποιος δίπλα πρέπει να διαθέτει μια τρακοσάρα για ξόδεμα τη μέρα μίνιμουμ.Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς μπορείς να αποφύγεις το ξόδεμα όταν χωθείς μέσα στο παίγνιο.
Εχεια ανταγωνισμό,σκάμερς,χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς και ένα σωρό εμπόδια.Χρειάζεται προσπάθεια για να τα ξεπεράσεις αυτά ή γενναίες δόσεις κασεριού.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Δε δίνω προσωπικά στοιχεία.Αυτά που κάνω εγώ είναι δύσκολα και κοστίζουν ακριβά.
Για να στέκεται κάποιος δίπλα πρέπει να διαθέτει μια τρακοσάρα για ξόδεμα τη μέρα μίνιμουμ.Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς μπορείς να αποφύγεις το ξόδεμα όταν χωθείς μέσα στο παίγνιο.
Εχεια ανταγωνισμό,σκάμερς,χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς και ένα σωρό εμπόδια.Χρειάζεται προσπάθεια για να τα ξεπεράσεις αυτά ή γενναίες δόσεις κασεριού.
Οντως ειναι δυσκολο το γκειμ για γιωταδες και ναυαγια τεριοιυ ειδους
Τρθακοσια τη μερα κ λιγα λες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως ειναι δυσκολο το γκειμ για γιωταδες και ναυαγια τεριοιυ ειδους
Τρθακοσια τη μερα κ λιγα λες

Εσύ δεν τολμάς να πας καν.Λες το μέρος έχει καεί,δεν πάω.
Ακριβώς γιατί έχουν ανέβει οι απαιτήσεις και δυσκολέψει τα πράγματα.Οπότε δεν έχεις άποψη γιατί δεν είσαι στο μέτωπο.
Οντως οι περισσότεροι αποθαρρύνονται από τις δυσκολίες.Λίγοι τολμάνε και χώνονται πλέον με την υπάρχουσα κατάσταση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656

Εχεις σκεφτει να κανεις κατι στο να βγαζεις πιο πολλα λεφτα, πιο ευκολα,  ωστε μετα να μπορεις να παιζεις πιο δυνατα με τα γκομενακια;

Ο κμαν να δωσει το μουνι στο πάτωμα ???
:happy:
Πως μονο αν γίνει ψαλιδοχερης γινεται αυτο
Οσον αφορα στους τεμπεληδες κιναποτυχημενους που τον ζηλευουν γιατι δεν θελουν να γινουν ναυαγια κ να χαλάν 200 και 300 για μια ξεπετα εχεις απόλυτο δίκιο
Ετσι ειναι  :heavymetalbig:
Δεν φαινεσαι κι εσυ νασαι κ;νας μλκας  :hi:
Υγ να βγαλει πιο πολλα γινεται
Αντι να δουλεύει 12/14 ωρες την μερα κ να μενεινστο δωματιο.χωρις κοθρτινες κ ποτηρια
Να δουκευει 15)16 ωρες κ να κοιμαται σε χαρτοκουτο
Τοτε μαλλον θ ανεβει κι αλλο λεβελ..στα ..αγγουρολιβαδα  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.407
Πόντοι
3.656
Εσύ δεν τολμάς να πας καν.Λες το μέρος έχει καεί,δεν πάω.
Ακριβώς γιατί έχουν ανέβει οι απαιτήσεις και δυσκολέψει τα πράγματα.Οπότε δεν έχεις άποψη γιατί δεν είσαι στο μέτωπο.
Οντως οι περισσότεροι αποθαρρύνονται από τις δυσκολίες.Λίγοι τολμάνε και χώνονται πλέον με την υπάρχουσα κατάσταση.
Το μερος εχει διαλυθει απολυτα
Εκτις απο αντεσα για βιζιτες κ καπως ρο λβοβ για ριαλ πεσιμο και  καμακι
Παρολα αυτα επειδη μ αρεσει η πεειοετεια παω συνεχεια στα μερη αναμενοντας πκεον ομως ενα δυο γκολ ανα βολτα κι οχι ανα ημερα
Τα σκορ ειναι πενιχρά ομως ετσι κι αλλιως
Βεβαια αν θες να πληρωνεις μονο η ιντεσα εχει 100/200 μικρες πολυ καλες αρκετα που με 140/300 το διωρο ερχονται μαζι σου  :fuck2:
Η διαφορά οτι περαν απο κερασματα κλπ δεν δινω κατι πιο πολυ απο ενα χαρτζιλίκι στα 1500 αντε 2000 χριβνα συν τα εξοδα ραντεβου
Δεν ειναι οικονομικο ομως ρο προβληνα
Δεν ει αι οτι μου ζηταν πολλα.κ λεω οχι
Το πρβλμα ειναι οτι δεν τοαρχουν οαρα πολλες διαθεσιμες οοως παλιά προ τριετιας
Και β
Οτι αυτες που ειναι εχουν καει απο κατι αναπηρους κ νομιζουν οτι εχουν καοοθα μςγαλγ αξια περαν απο ενα αντε δυο απλα γαμησια που ειναι το μονο που μπορουν να δωσουν
Οποτε το ιζυγκοινγκ εχει υποχωρησει πολυ το μεγιστο μειον αυτο ειναι
Κι επισης
Οτι εχει γενισει φλομπεσ η χωρα κ αυτο χαλαει ολο το φηλινγκ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οσον αφορα στους τεμπεληδες κιναποτυχημενους που τον ζηλευουν γιατι δεν θελουν να γινουν ναυαγια κ να χαλάν 200 και 300 για μια ξεπετα εχεις απόλυτο δίκιο
Ετσι ειναι  :heavymetalbig:
Δεν φαινεσαι κι εσυ νασαι κ;νας μλκας  :hi:
Αντι να δουλεύει 12/14 ωρες την μερα κ να μενεινστο δωματιο.χωρις κοθρτινες κ ποτηρια
Τοτε μαλλον θ ανεβει κι αλλο λεβελ..στα ..αγγουρολιβαδα  :heavymetalbig:

Θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για ενα αλλο μελος της εδω παρεας. Ο καθενας εχει το στυλ του, το δικο του χαρακτηρα. Δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.

Στη τελικη, ειναι δουλευτης, τα βγαζει νομιμα και γουσταρει να τα σκαει και να γαμαει. Χωνεται, δεν κολλαει ουτε φοβαται. Παει σε ενα ξενο μερος και χωνεται, παιζει μπαλα. Με το δικο του στυλ και τροπο. Γαμαει ομως, δεν παιζει το πουλι του ουτε καθεται στα αυγα του και κλαιγεται.

Και εγω δεν συμφωνω μαζι του με τη τακτικη του. Του αναγνωριζω ομως οτι ειναι δουλευτης και μαγκας. Τολμαει και παει και βρισκει ακρη και παιζει μπαλα.

Στο υπενθυμιζω, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι εδω μεσα, τη πλακα μας κανουμε και ο καθενας λεει τη γνωμη του. Ο κμαν μου ειναι συμπαθης, δεν ενοχλει κανεναν και απλα ο ανθρωπος μας δειχνει τη δικη του αποψη γυρω απο το θεμα. Καλα κανει, αυτο γουσταρει, αυτο κανει. Δεν ενοχλει κανεναν, δεν προσβαλει κανεναν.

Ευχομαι να εχεις υγεια και καλα μουνια πανω στη πουτσα σου φιλε, καλη Κυριακη.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Παιζεις τευτονικα,μαντουμαν σ όλο το γηπεδο μεχρι το 90' και οποιος αντεξει,δεν μπορουν να σε ακολουθησουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι ειναι  :heavymetalbig:
Δεν φαινεσαι κι εσυ νασαι κ;νας μλκας  :hi:
Τοτε μαλλον θ ανεβει κι αλλο λεβελ..στα ..αγγουρολιβαδα  :heavymetalbig:
Αυτό με το χαρτόκουτο με πέθανε στα γέλια  :2funny:η πλάκα είναι ότι μπορεί να μην έχει καν ντους! (γιά μπανιέρα δεν το συζητάμε!τι είναι αυτό?) πιθανον να εχει μόνο εναν νυπτήρα στον όροφο  :headbang:γ'αυτό και παίρνει πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom