Ο Dirty όντως δεν είναι του live.Είναι καθαρά ηλεκτρονικός καμάκιας.Τα θέλει όλα οργανωμένα.
Εγώ είμαι της αναρχικής προσέγγισης,ελευθερίας κίνησης επί του εδάφους,απεχθάνομαι τα πλάνα.Στο τριπάκι όμως και το εξιτάρισμα του live είναι δύσκολο να μπει ο άλλος πλέον,όλοι προτιμούν να παίζουν εκ του ασφαλούς.
Και έτοιμα κοννέ να έχω από ίντερνετ συνήθως τα φτύνω μετά από διήμερο επί του εδάφους.Οι άλλοι κολλάνε στα τίντερ κτλ,στα ηλεκτρονικά καμάκια,δε βγαίνουν έξω από το comfort zone.Θέλουν την έτοιμη,ολοκληρωμένη,δομημένη προσέγγιση χωροχρονικά.Πόσα? τόσα,όχι δίνω τόσα κτλ,δεν τους αρέσει το απρόβλεπτο και η περιπέτεια,το ρίσκο δηλαδή της αποτυχίας.
Εμένα μου αρέσει η περιπέτεια,το απρόβλεπτο,μπουκάρεις με 1000 ευρώ στην τσέπη στο κλαμπ και είναι ή ταν ή επί τας,έχεις μισή ώρα να βρεις γκόμενα αλλιώς μένεις αγάμητος.Μου αρέσει δηλαδή η δράση και το απρόβλεπτο,η πολλαπλότητα των στόχων και η κίνηση,δε θέλω το έτοιμο το προγραμματισμένο κτλ,αυτό το έχω σαν έτοιμη εφεδρεία αν όλα τα άλλα αποτύχουν,δεν είναι ο κύριος σκοπός.