Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Εγώ βλέπω όταν κατεβαίνω ότι πλέον "επιχειρηματίας" θεωρείται κάποιος που έχει ανοίξει ένα μαγαζί 10τετραγωννικά και πουλάει σάντουιτς και καφέδες.
Απόλυτη φτώχεια δεν υπάρχει Ελλάδα,όμως ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά..
Ξέρω άτομα που πηδάνε τις υπαλλήλους τους και το θέμα είναι καθαρά η εργασιακή ανασφάλεια.
Βλέπω πλέον να θεωρείται ιδανικός γαμπρός δημόσιος υπάλληλος που μετά τις περικοπές παίρνει κάτι ψιλά πάνω από χιλιάρικο.
Αυτά πριν 5-10 χρόνια ήταν ανέκδοτα..
Εμένα ρωτάνε γνωστοί των γονιών μου αν έχω σχέση,γιατί θέλουν καπως να βολέψουν την κόρη ή την αδερφή τους. Άτομα που πριν λίγα χρόνια δε θα σκέφτονταν καν τέτοιο σενάριο.
Bro ο δημοσιος υπαλληλος στην Ελλαδα παντα θεωρουταν κελεπουρι. Απο τη δεκαετια του 50!
Εγω δεν θα κουραζομαι να σας λεω και να σας ξαναλεω. Η Ελλαδα εχει αυτοκαθηλωθει στη δεκαετια του 50! Ο επιχειρηματιας με χρηματα θεωρειται κατι σατανικο το οποιο πρεπει "τα κοριτσια μας" να αποφευγουν. Αντιθετα ο χαμηλομισθος ή ο μπακαλης φανταζει πιο γηινος και πραγματικος με τα δεδομενα της τοτε εποχης!
Απειρα παραδειγματα πολυ λεφταδων που παρακαλανε 6αρακια και 7αρακια και δεν καταδεχονται, στο τελος καταληγουν σε βιζιτε φασεις!
Μαγαζατορας της Γλυφαδας με 2-3 μαγαζαρες που πετανε, παρακαλαγε για μηνες την Αλβανικη καταγωγης υποδοχατζου που ειχε κ ετρωγε ακυρο!
Αγορασε Πορσικο με 3σημιση κατοσταρικα και κυκλοφορει με βιζιτομοντελο π εχει απασχολησει πολλες φορες τα ροζ φυλλα.
Τυροπιτας π λεει κ ο Μπαλκαν με ενα χιλιαρικο το μηνα, κυκλοφορει 8αρι κ η αλλη φοβαται μην τον χασει.
Υπερ γυμναστρια Γλυφαδα ψηλη μουνα αγαπαει λιμενικο υπαλληλο! Αλλη αγαπαει μπατσο κλπ κλπ , οι μπαρμαν κ οι μετρ π γαμανε 10αρια, ποσα βγαζουν ?
ρε μην γινεστε γελοιοι!!!!! Που ζειτε ?
Βλεπετε GNTM τα κοριτσια εχετε δει τι μπατιρογκομενους εχουν. Απο τις 20-30 οι 2-3 εχουν καποιον με οικονομικη ανεση!
Και εχεις εδω μεσα τους κλαψομουνες να κλαιγονται οτι ολες θελουν λεφτα ενω η συντριπτικη πλειοψηφια αγαπα κ κοβει φλεβες για λουζερς του διχιλιαρου ΜΑΑΑΞ
Αυτα αγορια μου εκτος Ελλαδας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ κ ειδικα ανατολικο μπλοκ ουτε σε 100 ζωες. Απο 8 κ πανω πρεπει να εχεις μινιμουμ ενα πεντοχηνο κ να μην δυσκολευεσαι πουθενα