Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγώ βλέπω όταν κατεβαίνω ότι πλέον "επιχειρηματίας" θεωρείται κάποιος που έχει ανοίξει ένα μαγαζί 10τετραγωννικά και πουλάει σάντουιτς και καφέδες.

Απόλυτη φτώχεια δεν υπάρχει Ελλάδα,όμως ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά..

Ξέρω άτομα που πηδάνε τις υπαλλήλους τους και το θέμα είναι καθαρά η εργασιακή ανασφάλεια.

Βλέπω πλέον να θεωρείται ιδανικός γαμπρός δημόσιος υπάλληλος που μετά τις περικοπές παίρνει κάτι ψιλά πάνω από χιλιάρικο.

Αυτά πριν 5-10 χρόνια ήταν ανέκδοτα..

Εμένα ρωτάνε γνωστοί των γονιών μου αν έχω σχέση,γιατί θέλουν καπως να βολέψουν την κόρη ή την αδερφή τους. Άτομα που πριν λίγα χρόνια δε θα σκέφτονταν καν τέτοιο σενάριο.

Bro ο δημοσιος υπαλληλος στην Ελλαδα παντα θεωρουταν κελεπουρι. Απο τη δεκαετια του 50!

Εγω δεν θα κουραζομαι να σας λεω και να σας ξαναλεω. Η Ελλαδα εχει αυτοκαθηλωθει στη δεκαετια του 50! Ο επιχειρηματιας με χρηματα θεωρειται κατι σατανικο το οποιο πρεπει "τα κοριτσια μας" να αποφευγουν. Αντιθετα ο χαμηλομισθος ή ο μπακαλης φανταζει πιο γηινος και πραγματικος με τα δεδομενα της τοτε εποχης!

Απειρα παραδειγματα πολυ λεφταδων που παρακαλανε 6αρακια και 7αρακια και δεν καταδεχονται, στο τελος καταληγουν σε βιζιτε φασεις!
Μαγαζατορας της Γλυφαδας με 2-3 μαγαζαρες που πετανε, παρακαλαγε για μηνες την Αλβανικη καταγωγης υποδοχατζου που ειχε κ ετρωγε ακυρο!
Αγορασε Πορσικο με 3σημιση κατοσταρικα και κυκλοφορει με βιζιτομοντελο π εχει απασχολησει πολλες φορες τα ροζ φυλλα.
Τυροπιτας π λεει κ ο Μπαλκαν με ενα χιλιαρικο το μηνα, κυκλοφορει 8αρι κ η αλλη φοβαται μην τον χασει.
Υπερ γυμναστρια Γλυφαδα ψηλη μουνα αγαπαει λιμενικο υπαλληλο! Αλλη αγαπαει μπατσο κλπ κλπ , οι μπαρμαν κ οι μετρ π γαμανε 10αρια, ποσα βγαζουν ?
ρε μην γινεστε γελοιοι!!!!!  Που ζειτε ?
Βλεπετε GNTM τα κοριτσια εχετε δει τι μπατιρογκομενους εχουν. Απο τις 20-30 οι 2-3 εχουν καποιον με οικονομικη ανεση!

Και εχεις εδω μεσα τους κλαψομουνες να κλαιγονται οτι ολες θελουν λεφτα ενω η συντριπτικη πλειοψηφια αγαπα κ κοβει φλεβες για λουζερς του διχιλιαρου ΜΑΑΑΞ

Αυτα αγορια μου εκτος Ελλαδας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ κ ειδικα ανατολικο μπλοκ ουτε σε 100 ζωες. Απο 8 κ πανω πρεπει να εχεις μινιμουμ ενα πεντοχηνο κ να μην δυσκολευεσαι πουθενα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όπως τα λες!!!!
15 υπαλλήλους γυναίκες έχω(καλά γκομενάκια) από 21 εώς 35,τους λέω "ρε βρείτε κάποιον να σας λύσει τα προβλήματα χτυπιέστε για 700-800 ευρώ το μήνα"....τίποτα,όλες με κάτι μπατίρηδες,οι δε μπάτσοι μεγάλη πέραση και ας παίρνουν 3 και 60!   

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Bro ο δημοσιος υπαλληλος στην Ελλαδα παντα θεωρουταν κελεπουρι. Απο τη δεκαετια του 50!

Αυτα αγορια μου εκτος Ελλαδας ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ κ ειδικα ανατολικο μπλοκ ουτε σε 100 ζωες. Απο 8 κ πανω πρεπει να εχεις μινιμουμ ενα πεντοχηνο κ να μην δυσκολευεσαι πουθενα

Τσεχία,Πολωνία με τρίχηνο που λες γαμάς ακόμα οχτάρια αν είσαι κάτω των 40.Και Κίεβο το ίδιο.3 χιλιάρικα είναι καλά για Ανατολική Ευρώπη,άλλο αν Δύση θεωρούνται μέσος όρος.
Το θέμα είναι πως θα τσιμπάς δυτικό μισθό στο μπλοκ.Ενα αίνιγμα που έχουν λύσει πολύ λίγοι,Χωρίς μπαρμπα στην Κορώνη που λένε πολύ δύσκολο.Κανεις δεν πριμοδοτεί τα γαμήσια σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χαιρω πολυ ,αυτο εκανα ...
συν το διαμερισμα που αγορασα και τα αυτοκινητα που πηρα για να τα δωσω σε εταιρεια ταξι και να παιρνω ενα αντιτιμο τον μηνα  :grin: αυτα βεβαια λιγοι πραγματι μπορουν να το κανουν σε πρωην σοβιετ εδαφος.

Αυτό είναι και το σύστημα Δημητράκης.Ολοι τα ίδια κάνουν,δεν υπάρχει καμιά πρωτοτυπία σε αυτό.Πουλας περιουσία στην Ελλάδα,αγοράζεις στο μπλοκ και εισπράττεις.Μιλαμε για πρώην ΕΣΣΔ.Τσεχια,Πολωνία σαν εισοδηματίας είσαι χειρότερα από μπιζνεσμαν.Αλλα ποιος εισοδηματίας αράζει Τσεχία Πολωνία?Όλοι πρώην ΕΣΣΔ πάνε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Λαθος καταλαβες ,δεν πουλησα περιουσια στην ελλαδα για να παρω στο μπλοκ και να εχω εισοδηματα απο εκει ... αλλωστε ενα διαμερισμα πηρα μονο για να μενω ο ιδιος.
Κανενας δεν ρωταει αν εισαι επιχειρηματιας η εισοδηματιας οταν ξοδευεις  :grin: και τα δυο αν μπορεις σαφως καλυτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλοι θέλουν τα ίδια.Δυτικο μισθό στην ανατολική Ευρώπη.Αγορα ακινήτων και αρχιδοξυσιμο με είσπραξη ενοικίων.
Τι λες ρε μαλακά μπουρτζόβλαχε  που θα σου δώσει κάποιος δυτικό μισθό Ανατολική Ευρώπη για να γαμάς?Δηλαδή οι υπόλοιποι που γαμιούνται Δύση μαλάκες είναι?Κάτσε Δύση να πηξεις με τις χοντρές.
Ο άλλος λέει είμαι τέλειος,τα έχω όλα,μου λειπουν μόνο τα λεφτά.Και πώς ρε αρχίδα θα αγοράσεις διαμερίσματα στο μπλοκ να το παίξεις εισοδηματίας?
Χωρίς τις προϋποθέσεις που προανέφερα,ελάχιστοι μπαίνουν στο παίγνιο,σου λέει ο άλλος δε βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά για το μουνί,τι μαλακίες είναι αυτές?Εγώ πάω αν η κατάσταση ευνοεί,αλλιώς απαξιώ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Καλα το να ζητησει καποιος δυτικο μισθο στην πρωην σοβιετια ειναι ανεκδοτο.
Οποτε εχεις εισοδηματα και επιχειρηματικες κινησεις που σου αποφερουν(χωρις να δουλευεις σαν τον μαυρο)και αυτο ειναι ολο ,εισαι αρχοντας μετα. Ευκολο ακουγεται αλλα δυσκολα γινεται φυσικα ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όλοι θέλουν τα ίδια.Δυτικο μισθό στην ανατολική Ευρώπη.Αγορα ακινήτων και αρχιδοξυσιμο με είσπραξη ενοικίων.
Τι λες ρε μαλακά μπουρτζόβλαχε  που θα σου δώσει κάποιος δυτικό μισθό Ανατολική Ευρώπη για να γαμάς?Δηλαδή οι υπόλοιποι που γαμιούνται Δύση μαλάκες είναι?Κάτσε Δύση να πηξεις με τις χοντρές.
Ο άλλος λέει είμαι τέλειος,τα έχω όλα,μου λειπουν μόνο τα λεφτά.Και πώς ρε αρχίδα θα αγοράσεις διαμερίσματα στο μπλοκ να το παίξεις εισοδηματίας?
Χωρίς τις προϋποθέσεις που προανέφερα,ελάχιστοι μπαίνουν στο παίγνιο,σου λέει ο άλλος δε βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά για το μουνί,τι μαλακίες είναι αυτές?Εγώ πάω αν η κατάσταση ευνοεί,αλλιώς απαξιώ.

Αν κερδίσει κάποιος το τζόκερ,ποια χώρα είναι καλύτερη για εγκατάσταση;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
^ Αμερικη που εχει τις καλυτερες σλαυες και λατινες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα το να ζητησει καποιος δυτικο μισθο στην πρωην σοβιετια ειναι ανεκδοτο.

Πολλοί το προσπαθούνε Πολωνία,Τσεχία.Σου λέει θα βρω καμιά πολυεθνική να στάζει δυτικό μισθό να γαμάω αβέρτα.
Πολλοί καταστράφηκαν με την επιλογή να αφήσουν προσοδοφόρα επαγγέλματα Δύση για μετοίκηση με χαμηλότερο μισθό Πολωνία να μπορούν να γαμάνε.Οταν δυσκόλεψαν οι Πολωνέζες μετά το 2013 τον ήπιαν κλαρίνο.Εχασαν καριέρα Δύση για να βρεθούν μπλοκ φτωχοί και αγάμητοι.Βρίζουν πλέον τα πάντα και πολλοί γυρνάνε Δύση στα φρικιά.
Βασικά ο κόσμος έχει καταμπερδευτεί,ακόμα και ο roosh,ο πρωτοπόρος του διεθνούς καμακιού εμόνασε.Η κωλοτούμπα δίνει και παίρνει.
Ευτυχώς οι Βαλκανιόπουτσοι μένουμε ακόμα ορθοί σα βράχοι να στέλνουμε το μήνυμα.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ουκρανία.Αλλά είναι η μεγάλη ψευδαίσθηση.
Ψευδαίσθηση γιατί?Εννοείται πως σαν χώρα έχει όμορφες γυναίκες αλλά από εργασία τι κάνεις;Εδώ είναι το ερώτημα;Οι περισσότεροι εκ αυτών φεύγουν από εκει...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καναδας, Ελβετια, Μαλτα, Αυστρια.

Απο Καναδα πιστευω να εννοεις τον Δυτικο, Γιατι απο Οτταβα, Μοντρεαλ και Κεμπεκ μερια με τους μειον 35 το χειμωνα δεν λεει...
Η Μαλτα δεν λεει ουτε αυτη. Σαν νασαι χειμωνα στην Ναξο... Ενα και το αυτο.
Εγω θα την εκανα χωρις συζητηση για Σινγκαπουρη, ή Σενζεν (Νοτια Κινα-Απεναντι απο το Χονγκ Κονγκ)
Καλη νυχτερινη ζωη, παι προπαντος "Ησυχια - Ταξις - Ασφαλεια"

Επισκέπτης
2008...τρέχαμε να δηλωθούμε στην αστυνομία πριν λήξει η διορία τελευταία στιγμή,η καλή σπιτονοικοκυρά μας έστειλε την κόρη της  :tits2: το βράδυ να μας βγάλει έξω...ομίχλη,χιόνι,παγωνιά,βότκα και άφθονο γαμήσι...οι δείκτες του ρολογιού σα να πηγαίνανε κάπως πιο αργά...  
οπως τα ειπε ο Νταισενμπλουμ

Φαγατε τα λεφτα στις γυναικες και χαντακωσατε τις επομενες γενιες

Επισκέπτης
Η οικονομική και κοινωνική κρίση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα,σε αντιδιαστολή με την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς στις περισσότερες Σλαβικές μεγαλουπόλεις,έχει ψαλιδίσει την πάλαι ποτέ τεράστια διαφορά στο γκομενικό..
Μόνο Σλαβική επαρχία υπάρχει ψωμί,αλλά για πολύ γενναίους.

Ποιος μόνιμος ξένος έχει προβάδισμα στον Σλαβικό κόσμο;
Ο πτυχιούχος υπάλληλος της Amazon στην Πράγα  που παίρνει 1500 καθαρά και δίνει τα 550 για ένα δυάρι στο  Žižkov Πράγα 3 και έχει απέναντί του τον ντόπιο που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τρελό update;

Για αυτούς που είναι μέχρι 35,το παραμύθι του γαμπρού  και τις παπαριές για ηλιόλουστη και άνετη ζωή σε ελληνικό νησί,τις ξέρουν πλέον και οι πέτρες Ουκρανία.
Για τους μεγαλύτερους,αν δεν είναι τίποτα επιχειρηματίες,εισοδηματίες ή άτομα σε εργασιακές θέσεις επιρροής, αρχίδια πλεονέκτημα έχει ο μόνιμος.

Ούτε καν στο πληρωμένο δεν έχει πια νόημα να είσαι μόνιμος,αν δεν είσαι κοινωνικοποιημένος φουλ,δεν ξέρεις γλώσσα και δεν ταϊζεις κόσμο που και που..
Το να παίρνεις 1500 καθαρά και να σκάς 50 ευρώ στις πουτάνες,είναι στην τελική πολύ πιο ακριβό από το γαμάς πουτάνες στην Ελλάδα..

Άσε που στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, ο κάθε "επιχειρηματίας" τυροπιτάς,πλέον ρίχνει και κανά πούτσο στην υπάλληλό του που φοβάται να μη χάσει την καβάντζα των....450 ευρώ.
ego γαμαω τη φοιτητρια που της νοικιαζω το σπιτι στο χωριο για να μη τη βγαλω το καλοκαιρι. Καλα αμα εχεισ ακινητα Ελλαδα ειναι να λυπασαι τους νεομεταναστες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ego γαμαω τη φοιτητρια που της νοικιαζω το σπιτι στο χωριο για να μη τη βγαλω το καλοκαιρι. Καλα αμα εχεισ ακινητα Ελλαδα ειναι να λυπασαι τους νεομεταναστες

Τη φοιτήτρια μου μας έλεγες στο νησί;

Φαντάζομαι πως πετάς στο νησι με το ιδιωτικό σου ελικόπτερο τα ΣΚ, ρίχνεις 5 πούτσους και 3 καυλιά και μετά ξαναγυρνάς Πατήσια στο παιδικό σου δωμάτιο  :2funny:

Επισκέπτης
Ειδικά άμα μίλαγες Τσέχικα,πολωνικά τη δεκαετία του 2010-2010 ήσουνα φονικός.Ειχες πρόσβαση σε γκόμενες που δεν είχαν ποτέ γνωρίσει Δυτικό.White God factor  κι έτσι.Εγω για κάποιο περίεργο λόγο είχα μεγάλο σουξέ στις χωριατοπουλες.Γινοτανε βέβαια τότε του μουνιού το πανηγύρι,οι γκόμενες ήτανε εξώλεις και προωλεις,δεν είχε ακόμα επικρατήσει ο εκδυτικισμός.
Για κάθε 1000 ξένους που μάθαιναν ρωσικά να γαμησουνε μόνο ένας μάθαινε πολωνικά ή Τσέχικα οπότε είχες απεριόριστο πεδίο.
Επίσης ξεκαρφωνοσουνα τελείως,οι ξένοι που σε άκουγαν νόμιζαν ότι είσαι ντόπιος ή μένεις εκεί και δεν άγγιζαν τις γκόμενές σου.Το ίδιο και Ελλάδα όταν τις έφερνες.Αν έλεγες έμαθα τσέχικα να γαμησω θα σε θεωρούσαν ψιλοανωμαλο,ούτε στα νησιά δεν το έκανε κανένας αυτό.
Γενικά πρέπει πάντα να κάνεις αυτό που δεν μπορούνε να κάνουνε οι άλλοι και να τους πιάνεις στον ύπνο,μαθαίνεις τσέχικα που δεν μπορεί κανείς,δουλεύεις 80 ώρες τη βδομάδα που πάλι δεν το κάνουνε κτλ.Ετσι τους βάζεις στα όρια και αποκτάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού δεν μπορούν να ακολουθήσουν.
φιλοσοφια που αλλα, ει ζωες

Αλλα ποσοι ακουνε; ολοι μαθημενοι στη φυγοπονια και την κοπαδικη συμπεριφορα

Επισκέπτης
Είναι πολύ διαφορετική κουλτούρα.Πώς να κάνει ο Έλληνας μπίζνες με τον Τσεχο ή τον Πολωνό?Και τα ελληνικά ρεστωραν Πολωνία Πολωνοί τα ανοίγουνε.Πολυ δύσκολα να χωθεί ο Έλληνας εκτός αν έχει παντρευτεί καμία Πολωνέζα ή Τσεχα και την αφήνει να κάνει κουμάντο,οπότε άντε μετά να γκομενίζει,οι Πολωνέζες κοπανάνε άγρια,έχουν βαρύ χέρι.
Αν δε έχει Τσεχα και κερατωνει,μπορεί να του σκάσει καμία μέρα η γκόμενα με τα χύσια από το bukake  στη μάπα.
Δεν τους παίρνει δηλαδή τόσο τους Έλληνες για γούστα πλέον όπως παλιά που οι χώρες αυτές ήταν χυμεία.
Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας ψαρώνει έτσι και δει το σβέρκο Πολωνό και το ντερέκι Τσέχοι,λέει τι κάνω εγώ εδώ,εδώ δεν είναι για εμένα,όλοι αθλητικοί καλοντυμένοι,ρε μπας και τις μαζέψω στο τέλος,πολύς ανταγωνισμός,χάλασε η Ανατολική Ευρώπη,κατσε να τραβήξω καμιά παχιά σπίτι.
εχω γραψει και εγω κτι εμεις οι κοντοι δεν πρεπει να μεταναστευουμε στο βορρα, εκτος αν μπορουμε να υπερκαλυψουμε τη διαφορα υψος με ρευστο. Κατι σαν πλουσιος αραβας vs πακιστανος εργατης απο την ελληνικη οπτικη. Τον μεσο Ελληνα στη βορεια Ευρωπη του πηδανε την αδελφη και τη γκομενα και ουτε σε παρτουζα δεν τον καλουνε οι γερμανοι. Δηλαδη υπαρχουν τη στιγμη που μιλαμε ελληνιδες στη Γερμανια που παρτουζωνονται 2-3-4 γερμανους χωρις να συμμετεχει κανενας Ελληνας.

Μονο στον ευρωπαικο νοτο εχει νοημα η μεταναστευση για τους κοντους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
εχω γραψει και εγω κτι εμεις οι κοντοι δεν πρεπει να μεταναστευουμε στο βορρα, εκτος αν μπορουμε να υπερκαλυψουμε τη διαφορα υψος με ρευστο. Κατι σαν πλουσιος αραβας vs πακιστανος εργατης απο την ελληνικη οπτικη. Τον μεσο Ελληνα στη βορεια Ευρωπη του πηδανε την αδελφη και τη γκομενα και ουτε σε παρτουζα δεν τον καλουνε οι γερμανοι. Δηλαδη υπαρχουν τη στιγμη που μιλαμε ελληνιδες στη Γερμανια που παρτουζωνονται 2-3-4 γερμανους χωρις να συμμετεχει κανενας Ελληνας.

Μονο στον ευρωπαικο νοτο εχει νοημα η μεταναστευση για τους κοντους

Σιγά που ασχολούνται οι Γερμανοί με ελλεηνίδες

Εδώ δεν καταδέχονται να ασχοληθούν σοβαρά με Σλάβες που είναι και μουνάρες

Άκου παρτούζες με ελλεηνίδες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom