Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακριβώς έτσι είναι.Απλά ο μονιμάς θα γαμαει εξαρακια Πολωνία,Τσεχία πολύ πιο εύκολα από Ελλάδα οπότε μπορεί να είναι ευχαριστημένος.Στην καλύτερη μπορεί να βρει ένα εφτάρι να παντρευτεί.
Ελλάδα δεν παίζει τόσο εύκολα να πάει ο άλλος ντίσκο και να βγάλει γκόμενα έτσι απλά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Σωστο,απλα στο μπλοκ εχει κατα πολυ περισσοτερες σεμι προς απο την Ελλαδα και δεν ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι.
βεβαια ακομα και ο μονιμος για να τις βρει σε ποσοτητα/ποιοτητα και οχι δυο τρεις που μπορει να πετυχει και ο τουριστας ,
πρεπει να ισχυουν τα παραπανω που ανεφερες ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άσε που στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, ο κάθε "επιχειρηματίας" τυροπιτάς,πλέον ρίχνει και κανά πούτσο στην υπάλληλό του που φοβάται να μη χάσει την καβάντζα των....450 ευρώ.

Ελλαδα δυσκολα να γινουν αυτα.
Καμια Ινδια που η φτωχεια ειναι απολυτη, μπορει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ακριβώς έτσι είναι.Απλά ο μονιμάς θα γαμαει εξαρακια Πολωνία,Τσεχία πολύ πιο εύκολα από Ελλάδα οπότε μπορεί να είναι ευχαριστημένος.Στην καλύτερη μπορεί να βρει ένα εφτάρι να παντρευτεί.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά,ήθελα να το γράψω και παραπάνω.
Ότι το ίδιο άτομο, σε όλες τις περιστάσεις απλά θα γαμήσει ένα,βαριά ενάμιση βαθμό πάνω από ότι Ελλάδα.

Δηλαδή έχεις ένα μικρό καφέ σε μικρή επαρχιακή πόλη Ελλάδας;
Θα έχεις γκαρσόνες 5-6άρια,κοντά ή και λίγο πάνω από τα 30 και άντε να γαμάς μία από αυτές.
Έχεις ένα μικρό καφέ σε μικρή σλαβική πόλη;
Θα έχεις γκαρσόνες 6--7άρια,κάτω από 30 και άντε να γαμάς μία από αυτές.

Κάτι παπάδες που έκαναν οι παλιοί στα Σλαβολίβαδα,έχουν τελειώσει προ πολλού.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Παντως μονιμος/ημιμονιμος στην πρωην σοβιετια (εκτος βαλτικων χωρων) με καλο εισοδημα και να εισαι απλας ... χιλιες φορες καλυτερα απο ελλαδα ακομα και την σημερινη εποχη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ελλαδα δυσκολα να γινουν αυτα.
Καμια Ινδια που η φτωχεια ειναι απολυτη, μπορει

Εγώ βλέπω όταν κατεβαίνω ότι πλέον "επιχειρηματίας" θεωρείται κάποιος που έχει ανοίξει ένα μαγαζί 10τετραγωννικά και πουλάει σάντουιτς και καφέδες.

Απόλυτη φτώχεια δεν υπάρχει Ελλάδα,όμως ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά..

Ξέρω άτομα που πηδάνε τις υπαλλήλους τους και το θέμα είναι καθαρά η εργασιακή ανασφάλεια.

Βλέπω πλέον να θεωρείται ιδανικός γαμπρός δημόσιος υπάλληλος που μετά τις περικοπές παίρνει κάτι ψιλά πάνω από χιλιάρικο.

Αυτά πριν 5-10 χρόνια ήταν ανέκδοτα..

Εμένα ρωτάνε γνωστοί των γονιών μου αν έχω σχέση,γιατί θέλουν καπως να βολέψουν την κόρη ή την αδερφή τους. Άτομα που πριν λίγα χρόνια δε θα σκέφτονταν καν τέτοιο σενάριο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ας πούμε δουλεύει κάποιος πληροφορικαριος Ελλάδα με 800 ευρώ το μήνα πιθανόν να γαμαει αραιά και που και μόνο μέσω κύκλου.Ενω Πολωνία μπορεί να μπει σε καμία ντίσκο και να βρει γκομενάκι έστω εξαρακι από το πουθενά.Ελλαδα αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Το ίδιο και Τσεχία μπορεί να βγάλει γκόμενα από το ίντερνετ πολύ ευκολότερα από Ελλάδα.
Δηλαδή η σεξουαλική ζωή των πάντων σαφώς βελτιώνεται στα μουνολιβαδα.δεν υπάρχει κανείς που να μεταναστεύει Πολωνία και να γαμά λιγότερο από Ελλάδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Παντως μονιμος/ημιμονιμος στην πρωην σοβιετια (εκτος βαλτικων χωρων) με καλο εισοδημα και να εισαι απλας ... χιλιες φορες καλυτερα απο ελλαδα ακομα και την σημερινη εποχη.

Τάσο, για να μην γράφω για Κίεβο μιας και έχω πάει μόνο 2 φορές,θα γράψω για Πράγα πως πέρα από κάποιους Έλληνες στην εστίαση και κάτι καβαντζωμένους στο προξενείο, δεν υπήρχαν άτομα με status ή λεφτά.
Δε νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό στο Κίεβο.

Έλληνες μόνιμοι άπλες στο μπλοκ είναι ελάχιστοι και η εξαίρεση του κανόνα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Τάσο, για να μην γράφω για Κίεβο μιας και έχω πάει μόνο 2 φορές,θα γράψω για Πράγα πως πέρα από κάποιους Έλληνες στην εστίαση και κάτι καβαντζωμένους στο προξενείο, δεν υπήρχαν άτομα με status ή λεφτά.
Ουτε στο Κισιναου ισχυε αυτο ,ακριβως.
Σωστος και παλι , τους εβλεπα ...
45αρηδες με μπυροκοιλια και χωρις να ξοδευουνε αλλα θελανε να τους ερωτευτει η πιτσιρικα μουναρα και να τους ειναι και πιστη μετα :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν ας πούμε δουλεύει κάποιος πληροφορικαριος Ελλάδα με 800 ευρώ το μήνα πιθανόν να γαμαει αραιά και που και μόνο μέσω κύκλου.Ενω Πολωνία μπορεί να μπει σε καμία ντίσκο και να βρει γκομενάκι έστω εξαρακι από το πουθενά.Ελλαδα αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Το ίδιο και Τσεχία μπορεί να βγάλει γκόμενα από το ίντερνετ πολύ ευκολότερα από Ελλάδα.
Δηλαδή η σεξουαλική ζωή των πάντων σαφώς βελτιώνεται στα μουνολιβαδα.δεν υπάρχει κανείς που να μεταναστεύει Πολωνία και να γαμά λιγότερο από Ελλάδα.

Με το θεμα της γλωσσας ομως τι γινεται;
Δε μπορεις να παιξεις το ιδιο σε αλλες χωρες που με τις μισες γυναικες δε μπορεις να συνεννοηθεις ουτε στα βασικα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δε μπορεις να παιξεις το ιδιο σε αλλες χωρες που με τις μισες γυναικες δε μπορεις να συνεννοηθεις ουτε στα βασικα.

Πριν σου γράψει ο kman για τη διεθνή γλώσσα του χρήματος :grin: θα σου γράψω πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο τόσο κεντρική όσο και ανατολική Ευρώπη υπάρχει τάση προς του ντοπιους ή ξένους μου μιλάνε τη γλώσσα.

Κάποτε οι γερμανίδες έτρεχαν να μάθουν ισπανικά για να συνεννοούνται με τον κάθε Χουάν, αλλά πλέον μας τελείωσαν και οι Χουάν και οι Δον Ζουάν.

Εμένα η Βαυαρέζα γκόμενά μου την πρώτη εβδομάδα με ρώτησε αν θα φορούσα λεντερχοσεν στο γάμο στην περίπτωση που παντρευτώ Βαυαρέζα.
Η γιαγιά της δεκαετία του 70 προφανώς ονειρευόταν γάμο με Έλληνα ψαρά σε νησί του Αιγαίου.

Αλλάξανε τα κόζια, το κουμάντο το κάνουν πλέον οι ντόπιοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Αυτη η περιφημη γκομενα που ειναι
Μια κουρτινα καποτε παλιαωθυμαμαι
Εκτοτε σιωπη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτη η περιφημη γκομενα που ειναι
Μια κουρτινα καποτε παλιαωθυμαμαι
Εκτοτε σιωπη

Σιωπή, γιατί κατάλαβα έστω και αργά ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα ναυάγια που με προκαλούσαν

Εσύ ήταν να περάσεις και από το Μόναχο να διαπιστώσεις αν είμαι ή όχι ο kman, αλλά δε φάνηκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αν ξέρεις Τσέχικα ή πολωνικά γαμείς και δέρνεις αφού οι Τσέχες και Πολωνές χωριατοπουλες που είναι οι πιο εύκολες και κάνουν τα καλύτερα μπούκια δε μιλάνε γρι αγγλικά.
Φυσικά αυτό θα σου το πω εγώ όχι οι άλλοι μύστες του μπλοκ που θεωρούν παλαβό να αρχίσεις να μαθαίνεις Τσέχικα του καλού καιρού μια γλώσσα που μιλάνε μόνο 10 μύρια νοματαιοι.
Δηλαδή εγώ θα σου πω στρωσου να μάθεις πολωνικά και Τσέχικα,οι άλλοι θα σου πουν δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία,μάθε ρωσικά καλύτερα.Ειναι το αντίθετο ακριβώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειδικά άμα μίλαγες Τσέχικα,πολωνικά τη δεκαετία του 2010-2010 ήσουνα φονικός.Ειχες πρόσβαση σε γκόμενες που δεν είχαν ποτέ γνωρίσει Δυτικό.White God factor  κι έτσι.Εγω για κάποιο περίεργο λόγο είχα μεγάλο σουξέ στις χωριατοπουλες.Γινοτανε βέβαια τότε του μουνιού το πανηγύρι,οι γκόμενες ήτανε εξώλεις και προωλεις,δεν είχε ακόμα επικρατήσει ο εκδυτικισμός.
Για κάθε 1000 ξένους που μάθαιναν ρωσικά να γαμησουνε μόνο ένας μάθαινε πολωνικά ή Τσέχικα οπότε είχες απεριόριστο πεδίο.
Επίσης ξεκαρφωνοσουνα τελείως,οι ξένοι που σε άκουγαν νόμιζαν ότι είσαι ντόπιος ή μένεις εκεί και δεν άγγιζαν τις γκόμενές σου.Το ίδιο και Ελλάδα όταν τις έφερνες.Αν έλεγες έμαθα τσέχικα να γαμησω θα σε θεωρούσαν ψιλοανωμαλο,ούτε στα νησιά δεν το έκανε κανένας αυτό.
Γενικά πρέπει πάντα να κάνεις αυτό που δεν μπορούνε να κάνουνε οι άλλοι και να τους πιάνεις στον ύπνο,μαθαίνεις τσέχικα που δεν μπορεί κανείς,δουλεύεις 80 ώρες τη βδομάδα που πάλι δεν το κάνουνε κτλ.Ετσι τους βάζεις στα όρια και αποκτάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κάποιος δεν έχει κεφάλαιο να επενδύσει σε ακίνητα και να κονομαει από ενοίκια,να γίνει δηλαδή εισοδηματίας δεν έχει καμία τύχη σα μονιμάς σε πρώην ΕΣΣΔ.Αυτη είναι η απλή βασική αρχή.
Επειδή το 99% δεν έχουν κεφάλαιο να επενδύσουν σε αγορά ακινήτων,η μόνη λύση που απομένει είναι οι σλαβικές χώρες εντός ΕΕ,πρακτικά Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία όπου μπορούν να βρουν δουλειά σα μισθωτοί του χιλιάρικου.Το θέμα τι θα γαμάς σα μισθωτος  του χιλιάρικου είναι τεράστιο,σίγουρα όμως θα γαμάς περισσότερο από Ελλάδα και από Δύση.Συνεπως είναι μονόδρομος η Ανατολική Ευρώπη εντός ΣΕ για άτομα που σκέφτονται τον πούτσο τους.Για άτομα που βάζουν μπροστά βιοτικό επίπεδο,εισοδήματα,λεφτά,η Δύση είναι μονόδρομος.Για εισοδηματίες καλύτερα πρώην ΕΣΣΔ,εννοείται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Έλληνες χέζονται κιόλας.Τι να επενδύσει ο άλλος Ρωσία?Για να τον καθαρίσουνε?Ή Ουκρανία να τον κατακλεψουνε?Χωρίς τοπικά κονέ δεν πάει κανένας.Το πολύ διαμερίσματα να αγοράσουν και να τα νοικιάζουνε,άλλης μορφής οικονομική δραστηριότητα δεν τολμάει κανένας.
Πολωνία τα κεμπάπ έχουν εξαφανίσει το γύρο και το σουβλάκι,είναι σχεδόν ματαιοπονία να προσπαθεί ο Έλληνας εστιάτορας.Τσεχια κάτι γίνεται αφού οι Τσέχοι γουστάρουν γύρο κι έτσι και ελληνικό φαΐ αλλά πιο πολύ τρύπες,σουβλατζίδικα μπορούν να ανοίξουνε οι Έλληνες με επιτυχία όχι σοβαρά εστιατόρια αφού δε θα πατάει κάνεις να τα σκάσει σε γκουρμέ ελληνικό.Ίσως ξένοι και πάλι δύσκολα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
λιγες κουβεντες επι του θεματος και απο εμενα με σπουδες βουλγαρια και πανεπιστημιακα πειραματα στο mgy
και τριτης γενιας επαγγελματιας πανω

ελαχιστοι ελληνες σοβαροι ανεβηκαν αντολικο μπλοκ για δουλειες
οι περισσοτεροι με διαζυγια στην πλατη τους (δεν ειναι κακο αυτο)κυνηγημενοι απο εφοριες ικα τραπεζες και πολλοι αλλοι πιστολιασαν την ελληικη αγορα με φεσια και ανεβηκαν επανω
πολλοι δε ειναι ερωτικοι μεταναστες και παν και καλα για δουλειες

λιγους θα ακουσετε να εχουν κεπιχειρηση ανατολικο μπλοκ αλλα και ελλαδα μαζι αφου στην ελλαδα ειναι μπλακ λιστ

φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι πολύ διαφορετική κουλτούρα.Πώς να κάνει ο Έλληνας μπίζνες με τον Τσεχο ή τον Πολωνό?Και τα ελληνικά ρεστωραν Πολωνία Πολωνοί τα ανοίγουνε.Πολυ δύσκολα να χωθεί ο Έλληνας εκτός αν έχει παντρευτεί καμία Πολωνέζα ή Τσεχα και την αφήνει να κάνει κουμάντο,οπότε άντε μετά να γκομενίζει,οι Πολωνέζες κοπανάνε άγρια,έχουν βαρύ χέρι.
Αν δε έχει Τσεχα και κερατωνει,μπορεί να του σκάσει καμία μέρα η γκόμενα με τα χύσια από το bukake  στη μάπα.
Δεν τους παίρνει δηλαδή τόσο τους Έλληνες για γούστα πλέον όπως παλιά που οι χώρες αυτές ήταν χυμεία.
Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας ψαρώνει έτσι και δει το σβέρκο Πολωνό και το ντερέκι Τσέχοι,λέει τι κάνω εγώ εδώ,εδώ δεν είναι για εμένα,όλοι αθλητικοί καλοντυμένοι,ρε μπας και τις μαζέψω στο τέλος,πολύς ανταγωνισμός,χάλασε η Ανατολική Ευρώπη,κατσε να τραβήξω καμιά παχιά σπίτι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Αν κάποιος δεν έχει κεφάλαιο να επενδύσει σε ακίνητα και να κονομαει από ενοίκια,να γίνει δηλαδή εισοδηματίας δεν έχει καμία τύχη σα μονιμάς σε πρώην ΕΣΣΔ.Αυτη είναι η απλή βασική αρχή.
Χαιρω πολυ ,αυτο εκανα ...
συν το διαμερισμα που αγορασα και τα αυτοκινητα που πηρα για να τα δωσω σε εταιρεια ταξι και να παιρνω ενα αντιτιμο τον μηνα  :grin: αυτα βεβαια λιγοι πραγματι μπορουν να το κανουν σε πρωην σοβιετ εδαφος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom