Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Τι σχέση έχω εγώ με το μαλάκα τον πορνοδημητράκη?Εγώ γράφω τα αντίθετα από αυτόν.
Εγώ λέω δουλέψτε σαν πούστηδες μέχρι να σας φύγει το καυλί από την κούραση,ο δημητράκης λέει ψωλάρετε ανυπερθέτως και εκμεταλευτείτε τις συνθήκες
Εγώ λέω πάρτε ρίσκα,γίνετε δυναμικοί,τινάξτε το σύστημα στον αέρα,ο δημητράκης λέει γαμήστε μπορδέλα,πάτε στα εύκολα
Εγώ λέω χώστε τα στις γκόμενες χοντρά,ο δημητράκης λέει αγοράστε ακίνητα,αυτοκίνητα και μετά παίξτε το ιστορία,θαμπώστε τις γκόμενες
Εγώ λέω μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου ως τυφλός φανατικός power τύπος,ο δημητράκης λέει όχι,η μοίρα δεν αλλάζει,εξαρτώνται όλα από τις προυποθέσεις.Αν δεν έχεις λεφτά από τα γεννιοφάσκια,φτωχός θα παραμείνεις κτλ.Τα βλέπει όλα στατικά,ταξικά κτλ.
Γενικά εγώ είμαι οπαδός του power of will,της άσκησης απεριόριστης βίας στο περιβάλλον,δεν δέχομαι θεωρίες κληρονομικού δικαίου κτλ.Γενικά τα άτομα σαν εμένα δεν πολυσέβονται το εκάστοτε περιβάλλον,τους κανόνες κτλ,επιβάλλουμε τους δικούς μας κανόνες και το δικό μας ανώτερο στυλ.
Ξέρω οτι με αυτή την παρουσίαση πιο πολύ θα γουστάρετε δημητράκη αφού ταυτίζεστε περισσότερο αλλά αυτή είναι η πλάκα,να ομολογήσετε οτι ταυτίζεστε.
Πάντα παρουσιάζω την αντίθετη άποψη καλύτερα από τη δική μου.
Ψάξε μόνος σου να βρεις ποιος έχει δίκιο.
Σωστα τα ειπες. Μπραβο για το ποστ.