Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τι σχέση έχω εγώ με το μαλάκα τον πορνοδημητράκη?Εγώ γράφω τα αντίθετα από αυτόν.
Εγώ λέω δουλέψτε σαν πούστηδες μέχρι να σας φύγει το καυλί από την κούραση,ο δημητράκης λέει ψωλάρετε ανυπερθέτως και εκμεταλευτείτε τις συνθήκες
Εγώ λέω πάρτε ρίσκα,γίνετε δυναμικοί,τινάξτε το σύστημα στον αέρα,ο δημητράκης λέει γαμήστε μπορδέλα,πάτε στα εύκολα
Εγώ λέω χώστε τα στις γκόμενες χοντρά,ο δημητράκης λέει αγοράστε ακίνητα,αυτοκίνητα και μετά παίξτε το ιστορία,θαμπώστε τις γκόμενες
Εγώ λέω μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου ως τυφλός φανατικός power τύπος,ο δημητράκης λέει όχι,η μοίρα δεν αλλάζει,εξαρτώνται όλα από τις προυποθέσεις.Αν δεν έχεις λεφτά από τα γεννιοφάσκια,φτωχός θα παραμείνεις κτλ.Τα βλέπει όλα στατικά,ταξικά κτλ.
Γενικά εγώ είμαι οπαδός του power of will,της άσκησης απεριόριστης βίας στο περιβάλλον,δεν δέχομαι θεωρίες κληρονομικού δικαίου κτλ.Γενικά τα άτομα σαν εμένα δεν πολυσέβονται το εκάστοτε περιβάλλον,τους κανόνες κτλ,επιβάλλουμε τους δικούς μας κανόνες και το δικό μας ανώτερο στυλ.
Ξέρω οτι με αυτή την παρουσίαση πιο πολύ θα γουστάρετε δημητράκη αφού ταυτίζεστε περισσότερο αλλά αυτή είναι η πλάκα,να ομολογήσετε οτι ταυτίζεστε.
Πάντα παρουσιάζω την αντίθετη άποψη καλύτερα από τη δική μου.
Ψάξε μόνος σου να βρεις ποιος έχει δίκιο.

Σωστα τα ειπες. Μπραβο για το ποστ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλει χοντρό ρευστό πλέον ανατολική Ευρώπη ή δυνατή εμφάνιση.Δεν είναι όπως μια δεκαετία πριν που πήγαινες με μόνο όπλο τον πούτσο σαν Ελλην,Δυτικός και καθάριζες.Πλέον θέλει να έχεις προσόντα,να ξεχωρίζεις.Σε σημείο που πολλοί τα παρατάνε θεωρούν πως δεν αξίζει τον κόπο.
Με τέτοια προσόντα γαμάω και Ελλάδα ή Δύση τα ίδια πάνω κάτω,γιατί να τρέχω στα σλαβικά μουνολίβαδα σκέφτεται ο άλλος?
Αν δεν έχω τα προσόντα και σλαβικό κόσμο και Ελλάδα και Δύση αγάμητος θα μείνω,τι να την παλεύω?Είναι αυτή η παθητική στάση που έχουν οι περισσότεροι.
Γενικώς οι περισσότεροι απεχθάνονται την προσπάθεια,τη σκληρή δουλειά,τον κόπο,το ρίσκο,τον ανταγωνισμό αυτές τις λέξεις δε θέλουν ούτε να τις ακούνε.Θέλουν να ακούνε για πλούτο,επιδόματα,μουνάκια,σταθερά πράγματα,ευκολίες,όλοι θα φάμε,όλοι θα γαμήσουμε,λεφτά υπάρχουν,μουνιά υπάρχουν,δικαιοσύνη να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός κτλ.Γουστάρουν το mental masturbation,την πνευματική μαλάκυνση δε θέλουν το καυλί του καπιταλισμού και τον ερεθισμό στον κώλο.Τα θέλουν όλα εύκολα,δε γουστάρουν προσπάθεια και κίνδυνο.
Και οι δεξιοί δηλαδή,δε γουστάρουν γενικώς το ζειν επικινδύνως,το high end στην κόψη του ξυραφιού και θέλουν τα απλά πράγματα,τη χοντρή Ελλεινίδα να φτιάχνει τον τραχανά κτλ.
Ανατολική Ευρώπη,μουνολίβαδα είναι πλέον για περιπετειώδη άτομα που παίρνουν ρίσκα και βγαίνουν από το comfort zone,που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να χάσουν αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου παίζεις μαλακία και γαμάς στα μπορδέλα.

Αν δεν είσαι μανιακός επιθετικός γαμέας να μπορείς να κάνεις 18 ώρες ταξίδι στο μουνολίβαδο και να γυρίσεις την επόμενη μέρα με 18 ώρες ταξίδι έχοντας ξενυχτήσει 6 ώρες στα κλαμπ για μια πιθανότητα να γαμήσεις,μην πας καν.Αν δεν έχεις τη διάθεση να χάσεις 1000 ευρώ για μία νύχτα μην πας καν.Είναι για παίκτες που παίζουν χοντρά.
Πάντα δηλαδή οι μανιακοί τα κατάφερναν καλύτερα στο μπλοκ,ιδίως τώρα.

Επισκέπτης
O καυγάς γίνεται γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν, ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει τη γυναίκα που δεν θα έχουν αυτοί ποτέ.

Και μιας και το όλο σπορ απαιτεί κόπο,προσπάθεια και ξόδεμα σε όλα τα επίπεδα,
επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της απαξίωσης όποιου έχει να παρουσιάσει κάτι καλό.

Δεν αναφέρομαι σε ψυχοπαθολογικες καταστάσεις τύπου μογγολάκι, που γεννήθηκε με καθυστέρηση και είναι λογικό να φθονεί τους φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά για νορμάλ τύπους που έχουν υιοθετήσει κάθε λογής παραμύθα, προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με την διαπίστωση της ανεπάρκειάς τους.

Ένας συμφοιτητής μου κάποτε έλεγε:"Δεν τα φτιάχνω με όμορφες,γιατί θα με κερατώσουν"
Η αλήθεια όμως ήταν ότι δεν τα έφτιαχνε με όμορφες γιατί πολύ απλά...δεν μπορούσε.

Έτσι λοιπόν, πέρασε όλα τα φοιτητικά του χρόνια πηδώντας μια χοντρή συμφοιτήτριά μας, ζώντας μέσα στη βολική παραμύθα που ο ίδιος δημιούργησε.

Αυτό είναι κλασσικό ελληνικό φαινόμενο και δεν αφορά μόνο τα γκομενικά.
του πηδηξες τη χοντρη;

Επισκέπτης
Θέλει χοντρό ρευστό πλέον ανατολική Ευρώπη ή δυνατή εμφάνιση.Δεν είναι όπως μια δεκαετία πριν που πήγαινες με μόνο όπλο τον πούτσο σαν Ελλην,Δυτικός και καθάριζες.Πλέον θέλει να έχεις προσόντα,να ξεχωρίζεις.Σε σημείο που πολλοί τα παρατάνε θεωρούν πως δεν αξίζει τον κόπο.
Με τέτοια προσόντα γαμάω και Ελλάδα ή Δύση τα ίδια πάνω κάτω,γιατί να τρέχω στα σλαβικά μουνολίβαδα σκέφτεται ο άλλος?
Αν δεν έχω τα προσόντα και σλαβικό κόσμο και Ελλάδα και Δύση αγάμητος θα μείνω,τι να την παλεύω?Είναι αυτή η παθητική στάση που έχουν οι περισσότεροι.
Γενικώς οι περισσότεροι απεχθάνονται την προσπάθεια,τη σκληρή δουλειά,τον κόπο,το ρίσκο,τον ανταγωνισμό αυτές τις λέξεις δε θέλουν ούτε να τις ακούνε.Θέλουν να ακούνε για πλούτο,επιδόματα,μουνάκια,σταθερά πράγματα,ευκολίες,όλοι θα φάμε,όλοι θα γαμήσουμε,λεφτά υπάρχουν,μουνιά υπάρχουν,δικαιοσύνη να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός κτλ.Γουστάρουν το mental masturbation,την πνευματική μαλάκυνση δε θέλουν το καυλί του καπιταλισμού και τον ερεθισμό στον κώλο.Τα θέλουν όλα εύκολα,δε γουστάρουν προσπάθεια και κίνδυνο.
Και οι δεξιοί δηλαδή,δε γουστάρουν γενικώς το ζειν επικινδύνως,το high end στην κόψη του ξυραφιού και θέλουν τα απλά πράγματα,τη χοντρή Ελλεινίδα να φτιάχνει τον τραχανά κτλ.
Ανατολική Ευρώπη,μουνολίβαδα είναι πλέον για περιπετειώδη άτομα που παίρνουν ρίσκα και βγαίνουν από το comfort zone,που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και να χάσουν αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου παίζεις μαλακία και γαμάς στα μπορδέλα.

Αν δεν είσαι μανιακός επιθετικός γαμέας να μπορείς να κάνεις 18 ώρες ταξίδι στο μουνολίβαδο και να γυρίσεις την επόμενη μέρα με 18 ώρες ταξίδι έχοντας ξενυχτήσει 6 ώρες στα κλαμπ για μια πιθανότητα να γαμήσεις,μην πας καν.Αν δεν έχεις τη διάθεση να χάσεις 1000 ευρώ για μία νύχτα μην πας καν.Είναι για παίκτες που παίζουν χοντρά.
Πάντα δηλαδή οι μανιακοί τα κατάφερναν καλύτερα στο μπλοκ,ιδίως τώρα.
κμαν το καλοκαιρι χαλασα 1000 ευρω στις κυκλαδες. Περπαταγα 14 ωρες τη μερα. Γυρναγα ολη νυχτα μπας και βρω καμια μεθυσμενη. Τελικα δε γαμησα. Μηπως επρεπε να παω στα μουνολιβαδα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν το καλοκαιρι χαλασα 1000 ευρω στις κυκλαδες. Περπαταγα 14 ωρες τη μερα. Γυρναγα ολη νυχτα μπας και βρω καμια μεθυσμενη. Τελικα δε γαμησα. Μηπως επρεπε να παω στα μουνολιβαδα;

Εννοείται.Το έχουμε γράψει χίλιες φορές.Οι χώρες προέλευσης και οι μεγάλες πόλεις είναι πολύ καλύτερες από τα θέρετρα.Ακόμα και ο roosh το κατάλαβε αυτό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Επισκέπτης
Εννοείται.Το έχουμε γράψει χίλιες φορές.Οι χώρες προέλευσης και οι μεγάλες πόλεις είναι πολύ καλύτερες από τα θέρετρα.Ακόμα και ο roosh το κατάλαβε αυτό.

ναι αλλα ειδα αλλους να καμακωνουν και να πηδανε

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Γενικα με το γκομενιλικι σαν λαος δεν τοχουμε και πολυ ,αλλο που αυτοπαινευομαστε μεταξυ μας  :2funny:
εχουμε αυτη τη μλκ το τουρκικο το ιδιοκτησιακο μεσα μας που ειδικα για το μπλοκ ειναι οτι χειροτερο ...

Ακριβώς....

• Like
Αντιδράσεις: DIRTY7
D

dude901123

Επισκέπτης
Ηταν ενας εμφανισμος και νεαρος ιταλος το 12 που ερχοταν στα ελληνικα ρεστοραν με εναν καραμουναρο(9αρι)
φυσικα ολοι σχεδον οι ελληνες μπαζο την βγαζανε ,σιγα την γκομενα ελεγαν ξανα και ξανα  :grin:

Γενικα με το γκομενιλικι σαν λαος δεν τοχουμε και πολυ ,αλλο που αυτοπαινευομαστε μεταξυ μας  :2funny:
εχουμε αυτη τη μλκ το τουρκικο το ιδιοκτησιακο μεσα μας που ειδικα για το μπλοκ ειναι οτι χειροτερο ...

Χαχαχαχαχαχα κάτι μου θυμίζει αυτό..
Θού Κύριε..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.549
Πόντοι
22.266
πωπω τωρασαςκταλαβα χεχε και dude901123

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Σωστα τα ειπες. Μπραβο για το ποστ.

το σωστο ειπε ο κμαν;
Δηλ γινε θυμα κ μλκας να γελανε κο οι ρεγγες μαζι σπυ ειναι το ζητουμενο;
Μαλλον εχεις καψει φλατζα κι εσυ το πολιθανοτερο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
κανε εντιτ το μεθυσμενη
μεθυσμενΟ θες να πεις εψαχνες

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
πωπω τωρασαςκταλαβα χεχε και dude901123

Εγώ πάντως δε  κατάλαβα .... δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου, απλά συμφώνησα με τον Τάσο για τη νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.549
Πόντοι
22.266
Εγώ πάντως δε  κατάλαβα .... δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου, απλά συμφώνησα με τον Τάσο για τη νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων.
βρε εννοω τωρα καραλαβα ποιοι ειστε 1χεχε2 και διρτυ7

αυτο εννοουσα

• Like
Αντιδράσεις: xexe2

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως δε  κατάλαβα .... δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου, απλά συμφώνησα με τον Τάσο για τη νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων.
Και αλλαζει πολυ δυσκολα αυτη η νοοτροπια πλεον
σκηνικο με 3 ελληνες και 3 μολδαβες πριν πενταετια ,τους πετυχαινω σε μαγαζι που ηδη ημουνα συνοδευομενος και εγω. Πηγαινουν να καθησουν σε ενα μεγαλο τραπεζι (οι αντρες απο την μια μερια ολοι μαζι) :grin: το βλεπει αυτο η μια που ειχε κανει Κυπρο και μιλουσε ελληνικα και τους λεει ... οχι ετσι ,κανονικα θα καθησουμε σαν ζευγαρια που ειμαστε και οχι οπως κανετε στην Ελλαδα ...  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Και αλλαζει πολυ δυσκολα αυτη η νοοτροπια πλεον
σκηνικο με 3 ελληνες και 3 μολδαβες πριν πενταετια ,τους πετυχαινω σε μαγαζι που ηδη ημουνα συνοδευομενος και εγω. Πηγαινουν να καθησουν σε ενα μεγαλο τραπεζι (οι αντρες απο την μια μερια ολοι μαζι) :grin: το βλεπει αυτο η μια που ειχε κανει Κυπρο και μιλουσε ελληνικα και τους λεει ... οχι ετσι ,κανονικα θα καθησουμε σαν ζευγαρια που ειμαστε και οχι οπως κανετε στην Ελλαδα ...  :grin: :grin: :grin:
σουζα τους ειχαν οι μολδαβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom