Nio, ο Χαρης δεν ειναι αυτιστικος. Μπορει να μην ειναι ο εξυπνοτερος ανθρωπος στον πλανητη αλλα αυτιστικος ΔΕΝ ειναι.
Νιωθει! την ακουει οταν τον προσβαλλεις και σε προσβαλλει και αυτος και εχει κ τα αρχιδια να ζητησει συγνωμη αν καπου νιωσει οτι ηταν λαθος!
Στην ουσια ο Χαρης ζηταει προσοχη και αποδοχη, το λαθος του ειναι οτι ειναι απαιτητικος, δεν περιμενει να κερδισει σεβασμο, τον εκβιαζει!
Αυτιστικος με τα μπουνια ειναι ο ΚΜΑΝ κ ο Πορνομεταναστης. Αυτοι ειναι ανικανοι να αισθανθουν και να αλληλεπιδρασουν φυσιολογικα με ανθρωπους. Δεν ξερουν πως να συμπεριφερθουν.
Δηλαδη μπορουν να αυτοεξυπηρετηθουν σε ολη τους τη ζωη αλλα μεχρι εκει. Προφανως ο Κμαν τα εχει παει καλυτερα σε σχεση με πορνομητσο, ειναι πιο light, αλλα ειναι!
Διαβαστε λιγο για τον αυτισμο, ειναι η ασθενεια του μελλοντος και θα ξεπερασει σε αριθμο συμπτωματων καθε μορφης Καρκινου στο μελλον
φιλε και στον κμαν του την ειπα πολλες φωρες αλλα σε αυτα που εχει δικαιο
τον υποστιριζω.εχεις δικαιο σε αυτα που εγραψες.αρχικα εγραφα με αλλο νικ ευγενικα
και μονο πλιροφοριες αλλα στην πορεια εχασα τον δρομο μου.
ο λογος ηταν διαφωροι κλωνοι πολλοι ασχετοι με το θεμα που εγραφαν απλα να προσβαλουν
ητε εμενα ητε αλλους ανθρωπους που γνωρισα και πρωσωπικα.
πανω στην αντιδραση εχασα και εγω την ψυχρεμια και τον σεβασμο σε οπειον δεν σεβετε.
να σου πω και τον κμαν πριν 3 χρονια ημουν ο πρωτος που πολεμουσε οταν εγραφε πολωνια
και ουκρανια τα τριολε,τα πεσιματα σε γκομενες και τα καμακια χαχαχαχααχ.
μια μερα που ξυπνησε και αρχισε να γραφει για πουτανες και σπονσορετες τοτε
αρχισα να τον υποστιριζω και οσο και να του την λενε εχει σχεδον απολυτο δικαιο.
ισχυουν ολα αυτα που λεει ο κμαν.δεν αμφιβαλω αλλους παικτες για τις ικανοτητες τους.
υποστιριζω οτι εκει ειναι περα απο την λογικη που εχουμε εμεις και δεν ειναι χωρα κανονικη.
.
με κερασματα βρισκεις επιπεδο οπως αυτες που γραφει ο αλλος πανω την ξανθη γκομενα του μπαγκλα χαχααχ.επιπεδο οπως αυτες μαρκα με εκαψες, προβληματικες.
δεν ξερω τι ηλικια και τι εμφανιση εχει καπειος αλλα ξερω τι προβληματικες ειναι αυτες,
πως σκεφτωντε,τι νοοτροπεια εχουν,ποσο καμενο εγκεφαλο,τριπολικες πρωσωπικοτητες.
ξερω πως βλεπουν και τι εντυπωση εχουν για τους ξενους απο τους ιδιους και απο πειρα.
για αυτο αμφεβαλα λοβ,την ελεγα στον ρολογα που πηγε μερικες φορες και γυρισε
εξω φρενων με αυτες και ακομα αμφεβαλα τον ντερτι σε σχεση τι συναντα στο ιτερνετ.
πολλους αλλους ακομα χωρις να τους εχω δει οσο εμφανισημοι και να ειναι.
ειπαμε με ποιες χωρες αυτες ενθουσιαζοντε αγγλια,γαλλια,αμερικη,καναδα,αυστραλια.
βλεπω τα ματια μου πως γυαλιζουν τα ματια τους για αυτους οσο χαλια και να ειναι
εμφανισιακα.αν δεις τι βλεπω συνοδους οδυσσο να κρατανε κακοντυμενους,ανωριμους πενηνταριδες
εξηνταριδες αμερικλανους,καναδους θα γελας αν τους δεις.
οι ιδιες εχουν διαφωρετικη συμπεριφωρα ακομα και σε ενα εμφανισημο καλοντυμενο ελληνα,τουρκο
η ισπανο και πορτογαλο παραδειγμα.αυτους να τους μιλησει καμια βιζιτουλα του δρομου
η καμια πουτανα τυχαια που παει σπιτι μετα την βιζιτα.